Dag lievelingen,

Ik wens jullie heel veel liefde, geluk, succes en een goede gezondheid toe voor dit nieuwe jaar!  2020 wat een mooi getal.  Een beloftevol jaar waar er eindelijk al een heel aantal zaken te zien zullen zijn in de fysieke wereld waar we de afgelopen jaren zo hard innerlijk aan hebben gewerkt.

En dat mag wel want het is zeer vermoeiend als je je steeds moet verantwoorden tegenover jouw omgeving die allerlei vragen stellen,  je het gevoel geven dat je een luie doos bent, kortom ze begrijpen jouw pad niet, wat ik ze niet kwalijk neem, laat dat duidelijk zijn.  Voor die reden zou ik nu echt eens een grote stap moeten zetten en er zelf voor zorgen dat ik een groep van gelijkgestemden zielen ga vormen zodat we elkaar kunnen ondersteunen en helpen want ik kan mijn ervaringen voor de moment met niemand delen.

Er zijn al veel mensen die hier op mijn blog hebben gereageerd en me hebben gebeld wat me enorm veel deugd doet!  In december nog belde een vrouw me op en zei hetzelfde, om een gemeenschap op te richten en nu begin dit jaar heeft nog een vrouw hier gereageerd en sprak of ik een community zou hebben.  Allemaal signalen om zelf aan de slag te gaan, leiding te vragen hierboven en gaan met die banaan.

De laatste weken en nu nog steeds is de energie zo hoog,  precies of ik in een mallemolen zit.   Onrustig slapen op de meest onregelmatige tijdstippen, migraine-achtige hoofdpijn, zwaar gevoel in mijn benen, drang naar vettig eten (heeft te maken met mijn ego heb ik eens gelezen) en huiluitbarstingen (loslaten).  Allemaal ascentie-verschijnselen (transformatie).    Er was weer een dag bij waar ik zo hard huilde, ook deels uit frustratie, dat ik verwachtingen had die niet uitgekomen zijn, ongeduld, kortom ik heb al zoveel engelengeduld gehad en nog zie ik bitter weinig fysiek op mijn pad verschijnen ook al ben ik enorm dankbaar voor alle kleine dingen die me overkomen en dat het universum nog steeds net op tijd zo goed zorgt voor mij alleen de grote dingen blijven uit en daarom was ik zo kwaad en verdrietig.  Ik zei in al mijn verdriet ook nog dat ik op ben….dat ik op ben met altijd maar te geven maar dat ik ook eens wil ontvangen omdat ik het verdien.

Daarom hebben de engelen de laatste tijd zoveel moed aan me doorgegeven via liedjes die ik hier post om vooral niet op te geven, dat ik op de juiste weg zit en de roep van mijn ziel moet blijven volgen ook als je voor de moment niemand hebt in de fysieke wereld die je ondersteunt en je positief de hoogte optilt zodat je kan gaan vliegen.   Ik doe dit altijd bij iedereen die mijn pad kruist maar zelf heb ik daar natuurlijk ook behoefte aan en heb ik dit in mijn leven nog niet mogen ervaren.   Het komt eraan lieve Inge, heb nog even geduld. Het hoort allemaal bij het proces en alles gebeurt precies exact afgestemd op mijn zielenplan volgens Goddelijke tijd.

Zeker als ik de kaarten hieronder lees, is dat fantastisch nieuws!  Zij geven antwoord op alles waar ik nu tegenaan loop.  Wat ik heb gezaaid, kan ik nu oogsten.  Eindelijk haha!  😀

Ik heb 12 orakelkaarten voor jou,  numerologie,  een energie update van Fran Tielemans voor 2020 en een video van Lee Harris met de energie van deze maand.   Deze 2 updates spreken voor zich!  Doet me enorm goed zoveel herkenning te vinden in wat zij schrijven en zeggen.

Verder kan je 5 liedjes beluisteren.   De eerste 3 liedjes heb ik gehoord in de film Ibiza op Netflix waar je kan wegdromen met een vriendje als DJ.  Haha!  😜  De boodschap die hierin verweven zat, doe iets wat je nog nooit hebt gedaan en zorg ervoor dat je “leeft.”  Begin met je eigen zaak en doe dat dan ook.

Het enige minpuntje van deze film is dat het gebruiken van drugs als heel “normaal” wordt getolereerd dus dat geeft voor mij dan een verkeerd beeld naar de jeugd.  In dit milieu wordt drank en drugs uitvoerig geconsumeerd maar als je een film maakt wilt dat niet zeggen dat je dit “onnatuurlijk” gegeven zomaar in het licht moet zetten.

Alles wat jouw geest moedwillig verlamt is zeer slecht voor jouw lichaam.  Je hebt maar één lichaam waar jij heel jouw leven in moet wonen, draag er zorg voor.

De videoclip van Hardwell met een buitenaards wezen, geweldig om te zien!  Wij zijn allemaal buitenaardse wezens die hier nu tijdelijk op aarde zijn om onze missie te voltooien.  Als je daar zo bij nadenkt, ja wij zijn allemaal wonderen en heelll belangrijk in dit immens grote heelal ook al denk je vaak veel te klein over jezelf.

Samenwerken in harmonie, kijk maar naar Run Dmc en Aerosmith met Walk this way!  Eveneens een fantastische videoclip!  Hard rock met Rap.  In mijn vorige blogs zag je ook Magnetic Man met Katy B en een symfonisch orkest.  Wat een magie ontstaat er als je samenwerkt!  Superrr!  Wat ik hier onthoud is de activering van Steven Tyler zijn keelchakra wanneer hij “Walk this way” brult.  Haha! 😜

Ik moet op deze weg verder gaan, er is geen weg meer terug.

Een fantastische dag gewenst!

Om al jouw chakra’s te activeren, zing, dans, wees in het hier en nu, volg je hart en stap in je kracht!

Ik hou van jullie met heel mijn hart! 💖💖💖😍💖💖💖

Heel veel liefs,

Inge xxx

 

Het is tijd om op een veel grotere schaal te communiceren. De kaart uitbreiding gaat over je contact met grotere groepen mensen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je je diensten aanbiedt bij gemeenschappelijke gebeurtenissen, vrijwilligerswerk gaat doen, gaat helpen bij workshops en groepswerk, lezingen gaat houden of je werk publiceert.

Het gaat erom, dat je je gaven en talenten gebruikt op een manier die vele mensen van nut is, meer publiekelijk. Op die manier zal je energie een verre en brede reikwijdte krijgen, en een zinvol en duidelijk effect hebben op diegenen die je pad kruisen. Het is nu tijd om echt naar buiten te treden. Dus haal diep adem, vertrouw het proces en open je armen!

 

Deze kaart brengt een boodschap van begin, voorspoed, rijkdom en nieuwe zaken – die al snel binnen uw handbereik zullen zijn.  Misschien is dit het resultaat van uw harde werk, inspanningen in het verleden en investeringen of het zou onverwacht kunnen verschijnen.

Het kan zelfs worden gepresenteerd als cadeau.  Met zorgvuldige en goede planning kunnen recente ondernemingen en lucratieve ideeën veel kansen en beloftes van financiële winst opleveren.  Dit is het moment om u te concentreren op het gunstigste resultaat. Verwacht het beste en houd voor ogen dat het project of de nieuwe baan een succesvol resultaat heeft.

Voel het, zie het en het belangrijkste, geloof het!  Als u zich concentreert op overvloed en de positieve aspecten van de materiële wereld en daar dankbaar voor bent, zal voorspoed in al zijn vormen nog vrijer stromen.

 

De eerste spirituele kaart geeft aan dat dit de tijd is om uw ziel te laten opstijgen!  Een nieuw begin, nieuwe ideeën, onthullingen en spannende avonturen staan u te wachten in uw persoonlijke en zakelijke leven.  Creatieve ondernemingen, enthousiasme, positieve energie en hernieuwde spirituele kracht zijn op hun hoogtepunt.

De kracht van de geest stroomt door u heen en daarmee een nieuw gevoel van zingeving.  Wees alles wat u kunt zijn, reik naar binnen en boor die kracht aan.  Gebruik hem om vooruit te komen en een sterke basis te vormen voor de toekomst.  Andere mensen voelen uw opwinding en plezier misschien en profiteren van de energie die u uitstraalt.  Zij zullen zich afvragen: “Wat is uw geheim?”

Uw energie zou zelfs hun eigen spirituele reis kunnen stimuleren.  Volg uw intuïtie maar weet dat dit uw tijd om uw vleugels te spreiden en te vliegen!

 

Dit is een kaart die zich concentreert op hoop, geloof, genezing, ambities, succes en verlichting.  Als deze kaart verschijnt, weet dan dat een speciale wens in vervulling kan gaan.

De hoopkaart laat u zien dat het onmogelijke echt mogelijk kan worden.  De kracht die via uw ziel werkt is de kracht van uw overtuigingen.  Deze kaart dient als herinnering om uw natuurlijke intuïtie te gebruiken terwijl u reikt naar uw doelen en wensen.  De toekomst kan van u zijn als u hoop en vertrouwen hebt.

Deel uw ervaringen want mensen om u heen zullen zich ook realiseren dat vertrouwen hebben en doorzetten de sleutel is tot succes.  Maar bovenal, door nu te beginnen met een positieve houding – nu direct – staat u uw lichaam toe om op te stijgen.  U zult een kans zien om te stralen terwijl u naar de sterren reikt!

 

Kijk eens naar alle prachtige dingen die je kunt doen wanneer je luistert naar jouw goddelijke leiding!  Je hebt de balans gevonden tussen zoveel verschillende prioriteiten en je bent als overwinnaar uit de bus gekomen.  Er zal veel erkenning en lof jouw kant op komen maar word hier niet verlegen van.  Sta anderen toe je te overladen met de dankbaarheid die je verdient!

Een kristalhelder doel.  Een welverdiende promotie.  Zakenreizen.  Kalm blijven onder druk.  Vervoerswijzen.

Dit is jouw moment om te stralen!   Deze kaart geeft aan dat je erkenning zult ontvangen voor de geweldige dingen die je hebt bereikt.  Wanneer je in het middelpunt van de belangstelling staat omarm dan de warmte en liefde die zo verdiend jouw kant op komen.  Als je je ongemakkelijk voelt onder alle aandacht, vraag je engelen dan je het vertrouwen te geven wat je nodig hebt om in het licht te gaan staan!

Het kan zijn dat je op dit moment een balans moet vinden tussen vele prioriteiten, projecten of mensen.  Blijf gecentreerd en geaard. Vermijd de verleiding de situatie te dramatiseren.  Als je kalm, beheerst en positief blijft, zul je grote successen behalen!

 

U staat op het punt om te beginnen aan een broodnodige reis en het verleden achter u te laten.  Deze kaart laat weten dat er licht is aan het eind van de tunnel en hij geeft aan dat het moment is aangebroken om een moeilijke cyclus in uw leven te beëindigen.

In traditionele tarot betekent deze kaart ook reizen en vooruitgaan – over water oversteken of zelfs naar het buitenland verhuizen.  Er is kalmer water in het vooruitzicht en met alle lessen die u hebt geleerd door ervaringen in het verleden, gaat u deze periode tegemoet als iemand die gegroeid is en u bent veel sterker geworden.

Het genezingsproces is bezig en nu kunt u uw doelen, wensen en ambities bepalen voor een meer succesvolle toekomst.  Omdat uw geest zich minder zorgen maakt, zorgen synchrone gebeurtenissen voor de juiste omstandigheden en introduceren ze mensen in uw leven voor uw hoogste welzijn.

 

Als de leerling klaar is, zal de leraar verschijnen.  Deze kaart illustreert dat er een spirituele leraar is die op het punt staat u te beïnvloeden en uw leven binnen te komen om u zijn of haar wijsheid te schenken.  Kijk om u heen – is er iemand in uw leven die de scherpzinnigheid, educatie, kennis en het vermogen heeft om spiritualiteit en de wetten daarvan te integreren in de beperkingen van de fysieke wereld?

Dit kan een meelevend iemand zijn die leiding en inspiratie geeft en u eraan herinnert dat u zoveel meer bent dan een fysiek wezen – u bent ook een spiritueel wezen met onbeperkte vermogens.  Misschien hebt u deze kaart getrokken om te bevestigen dat het tijd is om contact te maken met een organisatie of groep gelijkgestemde zielen.  Wees onderdeel van een groep waarin u uzelf kunt zijn, uw gedachten kunt delen en waardevolle feedback krijgt die u kan inspireren en u kan stimuleren uw optimale zelf te zijn.

Steun van gelijkgestemden helpt om uw leven te leven volgens uw hoogste idealen en de ware inspiratie en verlichting te vinden die onderdeel is van uw ziel.  Op den duur wordt de leerling vaak de leraar, dus wees niet verrast als anderen contact met u zoeken.  Deze kaart van wijsheid laat u weten dat u zoveel hebt om te delen of u zich dat nu realiseert of niet.

 

Dit is een periode van groot succes voor je.  Al je plannen zijn gezegend en zullen volmaakt verlopen.  In de nabije toekomst verschijnen er onverwachte carrière mogelijkheden.  Zorg ervoor dat je ze accepteert.  Deze kaart duidt erop dat iemand met een geweldige carrière bij deze situatie betrokken is.  Dit is een machtig persoon en bijzonder integer die houdt van hard werken.  Deze persoon zou jij kunnen zijn!

Iemand die het professioneel voor de wind gaat of die op de top staat van zijn of haar carrière.  Een machtig persoon die deze positie verdient door hard werk, iemand die bijzondere integriteit laat zien.  Een bijzonder ervaren persoon die werkelijk weet wat voor alle betrokkenen het beste is.  Iemand die genereus adviezen geeft vanuit een goed hart.

Al je plannen zijn op dit moment gezegend.  Dit is een tijd van grote welvaart en succes.  Geld stroomt moeiteloos en makkelijk.  Promoties of grote positieve veranderingen in je werk zijn te verwachten.  Er kunnen zich onverwachte carrière mogelijkheden voordoen.  Accepteer ze!

 

Een heel belangrijke relatie in je leven gaat van start of is recentelijk van start gegaan.  Dit is de romantiek waar je op gewacht hebt!  Zoals met alle relaties zijn er ups en downs maar laat dat je niet ontmoedigen of je zelfvertrouwen omlaag brengen.  Heb vertrouwen dat liefde in je leven komt en blijft!

Als je vraag over een huidige relatie was, verwacht dan dat jullie allebei dichter bij elkaar zullen komen.  Verschillen uit het verleden verwateren en vertrouwen zal groeien.  Alle relaties hebben pieken en dalen.

Deze kaart geeft een positieve vibe naar een hoger niveau van toewijding en intimiteit aan.  Dit kan een verloving, een huwelijk of een vorm van opnieuw samenkomen betekenen.

 

Deze kaart bevestigt dat wat u hebt gebouwd nu stevig gevestigd is op een sterke en solide basis.  U verdient dit en het is tijd om de beloningen voor uw inspanningen te ontvangen.  Wat u hebt gezaaid, kunt u nu oogsten.

Wees open om te ontvangen, want u hebt hard gewerkt en zoveel gegeven.  Sta het universum toe u een beetje terug te geven, want er moet een gelijke uitwisseling zijn van geven en ontvangen om de pomp van dankbaarheid te versterken.  In de meer traditionele betekenis in tarot vertegenwoordigt deze kaart een periode van feest, vrede en voorspoed.

Dit kan ook gaan om een bruiloft of het kopen van een perceel grond of een nieuw huis. Weet, terwijl u geniet van deze tijd van ontspanning die u zo verdient, dat niets hetzelfde blijft en de wind altijd uit een andere hoek kan gaan waaien.

 

Deze kaart staat symbool voor besluitvaardigheid, een boodschap van ver, reizen en voldoening.

Een periode van grote beweeglijkheid en soepelheid staat voor de deur. Een periode waarin u mogelijk een bericht krijgt van ver en waarin u mogelijk zelfs onverwachts op reis gaat.

U weet de komende periode van aanpakken, u bent behoorlijk besluitvaardig en er staat u duurzaam geluk te wachten. U dient daarvoor wel snel en doeltreffend te reageren en te handelen, iets dat u ongetwijfeld zult doen.

Het lijkt er op dat zaken goed en snel worden afgehandeld en dat zal u veel voldoening geven.  Er wacht u goed nieuws op veel vlakken.  Een periode van innerlijke lente.

 

Dit is niet het moment om op te geven! Blijf je hoop, dromen en plannen volgen. Je bent op de juiste weg en je ziet waarschijnlijk de vorderingen als je maar volhoudt.

Het is heel belangrijk dat je voet bij stuk houdt en in jezelf gelooft!  Laat je niet door anderen intimideren om ermee op te houden.  Omdat ze jouw visie niet delen, betekent niet dat jij je hart niet moet volgen.

 

Bron: https://online-orakels.nl/

 

DE ENERGIE VAN 2020

2 Januari 2020  ~ Door Fran Tielemans

2020 is het jaar waarin je volop in de praktijk zal kunnen brengen wat je de afgelopen 20 jaar hebt geleerd, en waarin je voor het eerst meer energie zal kunnen besteden aan het opbouwen dan aan losmaken en loslaten, wat toch nog tot in 2022 aan de orde zal zijn. Hierbij word je ondersteund en gestimuleerd door een aantal ongewone planeetstanden en meer eclipsen dan in andere jaren. Maar het is vooral de sterke 22/4-meestertrilling die dit jaar jouw individueel en ons collectief proces in een stroomversnelling brengt.

Je zal meer dan de vorige jaren kunnen voelen hoe je wordt gedragen en omringd, wanneer je bouwt aan al wat is afgelijnd op je Hoger Zelf en je hoogste doelen. Je zal steeds meer mensen om je heen ontmoeten die met jou meebouwen aan een sterke fundering, niet alleen voor en in jezelf, maar voor en in heel de maatschappij. Je zal duidelijk zien dat al wat is afgelijnd veel makkelijker dan in vorige jaren zal groeien, en zal uitbreiden. En ook zal je merken dat wat niét is afgelijnd steeds moeizamer loopt, steeds meer zal gaan stremmen, en alhoewel dit niet leuk is om te ervaren, toch is dit gewoon een richtingaanwijzer die aangeeft dat er betere en hoger trillende keuzes klaar liggen voor je.

De 22 geeft aan dat er vaak drempels zullen worden overgegaan, en dat je jezelf naar een hoger level brengt. Het kan moeite kosten om drempels over te gaan, maar het zal nadien des te beter aanvoelen, omdat je hebt geleerd dat je het kan, dat je het nu echt weet en ziet, en dat brengt grote ontspanning, en ontspanning is aarding. Je gaat dieper indalen, je gaat meer van je Hoger Zelf aarden.

Luisteren naar je innerlijke leiding en zo je innerlijke kompas volgen wordt dit en de komende jaren steeds belangrijker. Daarom is het nodig dat je zeker dagelijks wat tijd voorziet voor stilte, ontspanning, meditatie en energieschoonmaak, zodat je je innerlijke stem helderder en duidelijker kan horen. Je innerlijke leiding steeds duidelijker horen maakt dat je niet langer energie verliest aan zijwegen of nodeloos lang blijft hangen in oude lager trillende karmische cycli, omgevingen en plaatsen.

Dit is niet alleen het begin van een nieuw jaar, maar ook van een nieuw decennium, helemaal getekend door de 20. In de tarot staat 20 voor het Oordeel: het plots ontwaken, het nu écht gaan horen van je ‘roeping’, geroepen worden om dingen te doén, wederopstanding, het plots zién, vitalisering, nieuwe energie en je opnieuw voelen bruisen van leven omdat je nu écht jouw hoogste weg gaat. De weg waartoe je zo lang innerlijk bent voorbereid, de weg waartoe je bent geboren.

De dubbele 2 geeft ook aan dat er veel zal gebeuren op relatievlak. Als door een onzichtbare hand worden de komende jaren relaties samengebracht, die vanuit het Hoger zelf elkaar willen steunen, dragen, en met wie je het komende decennium stevige fundamenten van een heel Nieuwe Tijd neerzet en ankert. Je bouwt met behulp van je Gids (je Beschermengel) aan een naadloos, liefdevol en krachtig weefsel van mensen en structuren, waarin iedereen zijn plek heeft en zijn specifieke kwaliteiten inzet om een harmonieus en steeds bewuster geheel te vormen.

Je zal je nog veel bewuster worden van al je patronen en onbalans in relaties, zodat je steeds meer het verlangen voelt om onvoorwaardelijke liefde voor je Zelf te gaan praktiseren. Je slaagt erin steeds meer vervulling te vinden in, vertrouwen te hebben in, respect te hebben voor, te zorgen voor en rustig te houden van je Zelf, zodat je niet meer de behoefte hebt uit te reiken naar anderen die moeten zorgen voor jouw geluk. En dat brengt heel veel ruimte en luchtigheid in al je relaties, dat bevrijdt je van karmische ketenen van voorwaardelijke liefde, waarin je elkaar gevangen houdt in een web van verwachtingen, eisen en verlangens. Pas wanneer je je Zelf liefhebt, kan je waarlijk een ander liefhebben.

Dit is een bouwjaar, waarin je steeds duidelijker de link zal zien tussen hoe je denkt, wat je uitstuurt, en wat je rondom jou creëert. Wat vanuit het Hoogste Zelf is uitgestuurd, vanuit opgeschoonde emoties en helder denken, zal leiden tot heldere en positieve resultaten. Wat je uitstuurt vanuit halve motivatie, met veel angst, wantrouwen en onzekerheid, zal altijd leiden tot halve resultaten, die jou bevestigen in die angst, wantrouwen en onzekerheid. Probeer dus zo mindful en alert mogelijk in je leven en je dag te staan, let op hoe je denkt, let op je emoties die je soms onbewust projecteert naar anderen toe, want je weet dat wat je uitstuurt in tijden van hoge trilling snel naar je terugkeert.

Dit is ook het jaar waarin je volop geleid wordt om jouw spirituele weg in de praktijk te brengen, want er zijn meer gidsen dan ooit om je heen. Dat kan betekenen dat je nog meer dan voordien in je dag tijd zal maken voor allerlei vormen van spiritueel werk, dat je daarover nog meer zal gaan delen met anderen om je heen. Het kan zijn dat je nu écht werk maakt van het in de wereld te brengen van je spiritueel werk, dat je je spiritueel durft te ‘outen’, dat je nu pas écht de moed en het lef én de nodige realiteitszin vindt om dingen te doén, te organiseren met anderen, of om samenwerkingen op te zetten die zeer lang zullen bestaan.

Er zijn maar liefst 4 maaneclipsen dit jaar: op 10 januari, 5 juni, 5 juli en 30 november. Ze helpen je om je emoties verder op te schonen, om bewuster in je relaties te staan, en vooral om je dieper te helpen inzien wat voor jou écht belangrijk is. De zoneclipsen op 21 juni en 14 december helpen je bewustzijn te vergroten over hoe jij in jouw wereld staat, hoe jij de dingen aanpakt of zou kunnen aanpakken, op een meer afgelijnde en liefdevolle manier. Deze eclipsen schudden op wat mag loskomen, zowel in jezelf en je relaties als in de maatschappij, en brengen op die manier telkens een stuk bevrijding.

De specifieke stand van Saturnus en Pluto op 12 januari (vorige keer was in 1982) geeft de aanzet tot diepgaande veranderingen, tot afbreken van oude en opbouwen van nieuwe, hoger afgelijnde structuren, zowel in je eigen leven als in de maatschappij. Er begint een nieuwe cyclus van diepgaande heropbouw die zal lopen tot 2058. Hoe dat zich zal vertalen in je eigen leven zal je beginnen te merken doorheen 2020.

Er zit veel verandering, beweging en vernieuwing in 2020, vooral in januari, juni en oktober. Powermaanden (maanden met een meestertrilling) zijn februari (222/6) en juli (11/2). Dat wil zeggen dat je grote sprongen kan maken in deze maanden, wanneer je zorgt voor steeds opnieuw contact met je Hoger Zelf, het luisteren naar je innerlijke leiding, en vooral voor een goede fysieke conditie.

Hoe beter je bent geaard in 2020, hoe meer je kan verwezenlijken, hoe beter je je fysiek zal voelen en hoe hoger de frequenties die je kan opnemen en integreren – wat een belangrijk facet is van het zielendoel van al wie dit leest. Zoals gezegd kan 2020 je een aantal uitdagingen brengen, waarbij je alle tools, inzichten, technieken en energieën, die je vorige jaren hebt verzameld, kan inzetten om er vlot doorheen te gaan, en op die manier ontdek je dat je het wel degelijk kan. Een mens kan altijd veel meer aan dan hij/ze denkt, veel meer.

Er zijn drie periodes waarin Mercurius retrograde gaat (van 16/2 tot 9/3, van 18/6 tot 12/7, en van 13/10 tot 3/11), en telkens in een waterteken. Dit kan veel emotionele schoonmaak brengen, maar kan jou ook helpen om meer te gaan stromen op jouw stroom. Een dergelijke periode brengt altijd grotere bewustwording mee, en een doorbreken van oude patronen, zodat je weer vooruit kan.

2020 is het tweede jaar van dit millennium met een pure meestertrilling. Het eerste was 2002 (en aan je eigen leven kan je zien wat voor groeiversnelling je toen hebt ervaren!). Het volgende zal 2022 zijn, en dit zullen dus de enige jaren met pure meestertrilling zijn die je in deze incarnatie zal meemaken. De volgende zijn immers 2200, 2202, 2220 en 2222.

Concreet betekent zo’n jaar met een pure meestertrilling een jaar waarin de maatschappij en jij als individu een grote groeisprong en een stroomversnelling in bewustwording meemaken, en dat er in dit millennium een activatie gebeurt van de 2-energie: het contact met het Hoger Zelf wordt steeds sterker, tot we volledig vanuit ons Hoger Zelf leren te leven en op die manier in de loop van dit millennium komen tot balans en vrede in de wereld, én een volledige gezonde balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf, in onze relaties en in de maatschappij leven – een volledige healing van het vrouw zijn op Aarde.

2020 wordt dus een boeiend jaar, met uitdagingen maar met nog veel meer kansen op meer ontplooiing van je echte Zelf, meer ontmoetingen, meer openbloeien, vrede en vreugde. En wanneer we het hele jaar door ons lieve lichaam wat extra aandacht geven, en het telkens opnieuw in een goede conditie proberen te brengen, dan lukt het ons zeker en vast. Samen.

Keep the Faith

Fran

Bronnen:

http://www.maitreya.be/

https://wakkeremensen.blogspot.com/

____________________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  1553

Engel nummer 1553 is een bericht van je engelen dat de veranderingen die je overweegt (of momenteel ervaart) voor je langetermijnvoordeel zijn en dat je veilig bent in hun onderneming.  Alles is tot stand gekomen om een ​​hogere reden en deze veranderingen zijn stapstenen op je levenspad. De keuzes en beslissingen die je hebt genomen en de acties die je hebt genomen, zullen tot een beter leven leiden en je wordt aangemoedigd om moedig en optimistisch te blijven, want deze positieve veranderingen zullen snel effect hebben.

Engel nummer 1553 kan ook suggereren dat u zich verward en / of besluiteloos voelt omdat u niet voldoende informatie heeft die nodig is om een ​​definitieve beslissing en / of keuze te maken. Luister naar je innerlijke wijsheid en intuïtie en vertrouw erop dat je over alle  talenten en vaardigheden beschikt die nodig zijn om succes te vinden met nieuwe kansen die je keuzes bieden.  Je engelen en de meesters begeleiden, ondersteunen en helpen je gedurende deze tijd.

Engel nummer 1553 is een bericht of teken dat uw positieve bevestigingen en gebeden en uw verbinding met de engelen de positieve levensveranderingen hebben teweeggebracht die u nodig heeft om uzelf op alle manieren vooruit te helpen. Vertrouw erop dat deze veranderingen oplossingen en / of antwoorden zullen opleveren, en zodra deze positieve veranderingen effect hebben, zult u merken dat veel nieuwe kansen zich voor u zullen voordoen om van te profiteren. Weet dat deze veranderingen je op de lange termijn ten goede zullen komen en in lijn zijn met je zielsmissie. Roep de engelen en meesters aan om je door alle overgangen te begeleiden en te helpen en oude boeien van terughoudendheid los te laten om ruimte te maken voor nieuw in je leven. Blijf positief over jezelf, je leven en je toekomst want zelfacceptatie is de sleutel tot positieve veranderingen.

Engel nummer 1553 moedigt je aan om groot te dromen, grotere hoogten te bereiken en een beetje dieper te graven. Wees niet bang om te dromen, verlangen en om meer te vragen. Wees nooit bang om je dromen na te streven en te verkrijgen. Je hebt ze om een ​​reden. Wees moedig.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/03/angel-number-1553.html

 

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 6195

619

Engel Nummer 619 brengt een boodschap van je engelen om je energieën te concentreren op je innerlijke spiritualiteit, levenskracht en ware levensdoel, terwijl je dit leidt en anderen onderwijst door een positief leven te zijn. Je engelen vragen je om je manifestatiemiddelen en talenten te gebruiken om kansen te creëren om anderen te verbinden, te delen en te onderwijzen. Handhaaf een positieve houding en optimistische vooruitzichten om uw gewenste resultaten te manifesteren.

Engel nummer 619 vertelt je dat de meest geschikte carrièrekeuze, hobby of interesse in je leven aanwezig zal zijn, en je engelen moedigen je aan om van de gelegenheid gebruik te maken. Vertrouw erop dat nieuwe situaties voor je hoogste goed zullen werken, dus verwacht dat prachtige dingen zich in je leven zullen ontvouwen.

Engel nummer 619 kan ook suggereren dat je aan het einde van een fase of cyclus in je leven bent. Roep je engelen op om je te troosten en je te begeleiden naar je volgende stappen en weet dat geluk en vervulling op je wachten met ‘nieuw’ op het punt om je leven te betreden.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/10/angel-number-619.html

 

195

Engel nummer 195 is een boodschap van je engelen dat de veranderingen in het leven die je overweegt de juiste voor jou zijn. Je optimistische gevoelens en positieve houding en gedachten helpen bij het manifesteren van je hoogste doelen en ambities met betrekking tot je levensdoel en zielsmissie. U bent op de goede weg, dus blijf doorgaan.

Engel nummer 195 vertelt je dat je de berichten die je intuïtief ontvangt kunt vertrouwen, omdat ze je leiden naar noodzakelijke, positieve levensveranderingen die je zullen helpen om je goddelijke levensdoel en zielsmissie volledig te leven en te dienen. De engelen ondersteunen en moedigen je aan om deze belangrijke levensveranderingen aan te brengen, omdat ze je op de lange termijn ten goede zullen komen. Het kan nodig zijn om het ‘oude’ (inclusief oude en verouderde manieren om dingen te doen) los te laten om het ‘nieuwe’ in je leven te laten komen. Je engelen begeleiden en helpen je bij elke stap van de weg.

Engel nummer 195 is een boodschap om je goddelijke levensdoel te dienen en als een positief voorbeeld voor anderen om te volgen. Wees niet bang om in de richting van je dromen te stappen.

De keuzes in het leven leren je je levenslessen. Leer ze goed en de sleutel tot begrip is van jou.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-195.html

____________________

Welcome to the first Energy Update for 2020!
This time of year always carries with it a ‘review and renewal’ energy for people that’s been a tradition for decades.
We take stock of the past year and we start to think ahead, but it’s also interesting that this month also is the beginning of a new calendar decade.
Certainly, in terms of spiritual, energetic, astrological terms, the 2020 to 2030 decade is going to be a huge one.
So it adds some weight to the ‘review’ energy that many of us will be feeling.
There are five main themes coming up for January:
BLINDING CLARITY
DRAMA HEALING
COURSE CORRECTION
RISE OF THE MAGICAL
ABUNDANCE
So as we enter 2020, thanks for tuning in and I hope you have a January full of grace, healing and magic.
Much love,
Lee X

 

Tonight every street in the city
Ends up were I don’t want to be
The signs tell me how far I am from you
Even though you’re all that I see
I’m in the car speeding from the past
But it’s raining on my windshield tonight tonight
I’m in the car speeding from the past
But it’s raining on my windshield tonight tonight
Praying it won’t last, tonight
Tonight the world is much smaller
With room for only you and me
It feels like I’m falling backwards
Into how I used to be
I’m in the car speeding from the past
But it’s raining on my windshield tonight, tonight
Praying it won’t last tonight
I’m in the car speeding from the past
But it’s raining on my windshield tonight, tonight
Praying it won’t last, tonight, tonight

I just wanna see
I just wanna see the light
I just wanna see
I just wanna see the light
I just wanna see
I just wanna see the light
I just wanna see the light
Even if it makes me blind
I just wanna see the light
Breathing, leave it all behind
I just wanna see the light
Even if it makes me blind
I just wanna see the light
Breathing, leave it all behind
I just wanna see the light
I just wanna see the light
I just wanna see the light
I just wanna see the light
I just wanna see the light
Light, light light light light light light
I just wanna see the light
I just wanna see the light..
Even if it makes me blind
I just wanna see the light
Breathing, leave it all behind
I just wanna see the light
Even if it makes me blind
I just wanna see the light
Breathing, leave it all behind
I just wanna see the light
Even if it makes me blind
I just wanna see the light
Breathing, leave it all behind
I just wanna see the light
I just wanna see the light
I just wanna see the light
I just wanna see the light
I just wanna see the light
Light light light light light light light
I just wanna see the light
I just wanna see the light
I just wanna see
I just wanna see the light
I just wanna see
I just wanna see the light
I just wanna see
I just wanna see the light
I just wanna see the light
I just wanna see the light..
Even if it makes me blind..
Even if it makes me blind..

Trough the milky way
In my spaceship
At the speed of light
I’ m gonna make it
I know you’ve been expecting me
Turn on the camera’ s take another scene
We go like hands up people get with the show
We’ re taking over people lose control
And that’ s my DJ reaching my soul
And for the stars my people we never fall
Yes I’ m an alien
When I’ m touching the earth
Call me a spaceman
When I travel universe
Yes I’ m an alien
When I’ m touching the earth
Call me a spaceman
When I travel universe
Call me a spaceman
Call me a spaceman
Call me a spaceman
Call me a spaceman
Call me a spaceman
Trough the milky way
In my spaceship
At the speed of light
I’ m gonna make it
I know you’ve been expecting me
Turn on the camera’ s take another scene
We go like hands up people get with the show
We’ re taking over people lose control
And that’ s my DJ reaching my soul
And for the stars my people we never fall
Yes I’ m an alien
When I’ m touching the earth
Call me a spaceman
When I travel universe
Yes I’ m an alien
When I’ m touching the earth
Call me a spaceman
When I travel universe
Call me a spaceman
Call me a spaceman
Call me a spaceman
Call me a spaceman

Now there’s a backseat lover, that’s always undercover
And I talk ‘til my daddy say
Said you ain’t seen nothing, ‘til you’re down on a muffin
And there’s sure to be a change in ways
Now there’s a cheerleader, that’s a real big pleaser
As far as I can reminisce
But the best thing of loving, was her sister and her cousin
And it started with a little kiss, like this
See-saw swinging, with the boys in school
And her feet are just fly up in the air
Singing, “Hey diddle diddle with a kitty in the middle”
And they swinging like it just didn’t care
So I took a big chance, At the high school dance
With a lady who was ready to play
It wasn’t me, she was foolin’
‘Cause she knew what was she was doin’
When she told me how to walk this way
She told me to
Walk this way
Talk this way
Walk this way
Talk this way
(She told me to)
Walk this way
Talk this way
Walk this way
Talk this way
Well just gimme a kiss
Ooh, like this!
School girl sleazy with a classy kind of sassy
Little skirt hanging way up her knee
It was three young ladies, in the school gym locker
And they fine, they were looking at D
I was high school loser, never made it with a lady
‘Til the boys told me something I missed
That my next door neighbor, had a daughter had a favor
And I gave the girl a little kiss, like this
See-saw swinging with the boys in the school
With your feet flying up in the air
Singing, “Hey diddle diddle, with a kitty in the middle”
I was swinging like I didn’t care
So I took a big chance at the high school dance
With a miss who was ready to play
Wasn’t me she was foolin’
When she knew what she was doin’
When she told me how to walk this way
She told me to
Walk this way
Talk this way
Walk this way
Talk this way
(She told me to)
Walk this way
Talk this way
Walk this way
Talk this way
Well just gimme some head

Unemployment at a record high
People coming, people going, people born to die
Don’t ask me, because I don’t know why
But it’s like that, and that’s the way it is
People in the world try to make ends meet
You try to ride car, train, bus, or feet
I said you got to work hard to want to compete
It’s like that, and that’s the way it is
Huh!
Money is the key to end all your woes
Your ups and your downs, your highs and your lows
Won’t you tell me last time that love bought you clothes?
It’s like that, and that’s the way it is
Bills fly higher every day
We receive much lower pay
I’d rather stay young, go out and play
It’s like that, and that’s the way it is
Huh!
War’s going on across the sea
Street soldiers killing the elderly
What ever happened to unity?
It’s like that, and that that’s the way it is
Disillusion is the word
That’s used by me when I’m not heard
I just go through life with my glasses blurred
It’s like that, and that’s the way it is
Huh!
You can see a lot in this lifespan
Like a bum eating out of a garbage can
You notice one time he was your man
It’s like that (what?) and that’s the way it is
You should’ve gone to school, you could’ve learned a trade
But you laid in bed where the bums have laid
Now all the time you’re crying that you’re underpaid
It’s like that (what?) and that’s the way it is
Huh!
One thing I know is that life is short
So listen up homeboy, give this a thought
The next time someone’s teaching why don’t you get taught?
It’s like that (what?) and that’s the way it is
If you really think about it times aren’t that bad
The one that stretches for success will make you glad
Stop playing start praying, you won’t be sad
It’s like that (what?) and that’s the way it is
Huh!
When you feel you fail sometimes it hurts
For a meaning in life is why you search
Take the boys on the train, drive to school on the church
It’s like that, and that’s the way it is
Here’s another point in life you should not miss
Do not be a fool who’s prejudice
Because we’re all written down on the same list
It’s like that (what?) and that’s the way it is
It’s like that (what?) and that’s the way it is
It’s like that (what?) and that’s the way it is
It’s like that (what?) and that’s the way it is
Huh!
You know it’s like that, and that’s the way it is
Because it’s like that, and that’s the way it is
You know it’s like that, and that’s the way it is
Because it’s like that, and that’s the way it is
You know it’s like that, and that’s the way it is
Because it’s like that, and that’s the way it is