Dag lievelingen,

Hoe gaat het met jullie? Hopelijk alles naar wens. 😊💖

De energie van de muziek die ik post is de laatste tijd zeer hoog en stevig maar dat heeft te maken met de enorm hoge energieën die nu massaal instromen op onze planeet.

Onderstaand stukje is geschreven door Lea van der Eem.

Ik weet het, er wordt telkens weer veel van ons gevraagd.
Er is zoveel energie te ontvangen, verwerken en transformeren. 
Weet dat als je moeilijke gevoelens of zware energieën ervaart, die je niet zo goed kan plaatsen en waar nauwelijks woorden aan te geven is: het is niet van jou.

Als jij resoneert met mijn energie, dan is het waarschijnlijk ook onderdeel van jouw missie van dit leven om energieën door je lichaam heen te laten stromen. Zo transformeren we oude energie en downloaden we nieuw licht en bewustzijn.

Ook deze maand staan de energieën weer volop ‘aan’. 
Een groot gedeelte van februari staan 4, 5 of 6 hemellichamen in het teken waterman/Aquarius. Dit zorgt ervoor dat er een versterkt veld en instroom van Aquarius-energie is. De vorige keer dat deze energie zo krachtig aanwezig was, was begin jaren 60.

Aquarius-energie opent dieper naar binnen èn naar een ruimer bewustzijn, zodat we meer kunnen ontwaken. Ze brengt ook geïnspireerde ideeën en opent deuren naar nieuwe ontwikkelingen.

Je ontvangt deze maand veel energiedownloads en als je hier niet bewust van bent, zou je je weleens ‘overwhelmed’ en in de war kunnen voelen.

Als je je bewust bent van wat er gebeurt, zal je de binnenkomende energie en alles wat deze losmaakt en met zich meebrengt, makkelijker ruimte kunnen geven.

Daarbij is het van belang het nieuwe goed te aarden via je lichaam, zodat al die mooie hoge lichtfrequenties, energie en inspiratie niet blijven zweven, maar worden omgezet en vorm kunnen krijgen in het fysieke. 

Je aardt energie door aanwezig te zijn in je lichaam, bewust en diep te ademen, open te zijn, te ontvangen en de energie diep in je lichaam te laten stromen. Vanuit deze verbinding zullen dan vanzelf stappen ontstaan die de energie vorm gaan geven.  https://www.leavandereem.nl/

Heel belangrijk in deze tijden is jouw trillingsniveau hoog houden zodat je mee helpt het collectieve bewustzijn op te stijgen naar de staat van liefde.

De angst wereld waarin we nu leven is het resultaat van al onze gedachten dus ja, ook jij hebt invloed op dat resultaat omdat ieder van ons onderdeel is van het grotere geheel.

Hou jouw energieveld schoon en laat je niet beïnvloeden door negatieve mensen of situaties die jou proberen naar beneden te halen. Wanneer ik daarmee te maken krijg, dan zet ik mezelf erboven, haal diep adem en blaas alles uit en zeg tegen mezelf een paar keer achter elkaar:” Laat alles nu los.”

Ik adem innerlijke vrede in en blaas alles uit wat niet bij mij hoort. Dat helpt enorm!

Daaropvolgend handel ik vanuit een zuivere staat van zijn, volg mijn intuïtie en vertrouw ik op het universum.

Hoe jij met jezelf, jouw naasten, omgeving en de wereld omgaat en handelt, daar reageren de universele energieën op, hetzij positief of negatief, dat hangt van jou af.

Straal je liefde en optimisme uit, dan krijg je dat in veelvoud terug.

Aard jezelf door te zingen, dansen, in de natuur wandelen, bronwater drinken, lachen, plezier maken, creatief bezig zijn, kortom alles doen waar jouw hartje van gaat stralen.

Veel lees- en luisterplezier! 😀

Heel veel liefde van mij voor jullie! 💖💖💖

Dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

Engel nummer 637

Engel nummer 637 is een lovende boodschap van de engelen omdat je een spiritueel leven en levensstijl hebt gekozen en hebt geluisterd naar de hogere roeping van je ziel.

Je hebt toegewijd en ijverig gewerkt aan je zielsdoel, hebt geluisterd naar je intuïtie en innerlijke wijsheid en hebt positieve actie in de goede richting ondernomen. Je leeft met succes je goddelijke levenspad en volgt nauwkeurig de begeleiding van de engelen.

Engel nummer 637 moedigt je aan om ijverig te blijven werken aan het bereiken van je spirituele doelen en ambities, terwijl je balans vindt tussen je werk, gezinsleven en je spirituele reis.

Je wordt aangemoedigd om zelfverzekerd te dienen als geleid, want door je levensdoel met passie en doel te blijven dienen, zal aan je materiële wensen en behoeften worden voldaan en zal er voor jou en je dierbaren worden gezorgd door de Universele Energieën. Vertrouw erop dat uw overtuigingen, acties en pad bij u passen.

Engel nummer 637 moedigt je ook aan om op dit moment een speciaal gebed of een speciale wens te doen. De engelen vertellen je dat je manifestatiekrachten op dit moment erg sterk zijn, en je engelen willen dat je je concentreert op het brengen van wat je wilt in je leven. Doe een wens en manifesteer je verlangens.

Engel nummer 637 suggereert dat je een spiritueel leven en levensstijl hebt gekozen en hebt geluisterd naar de hogere roeping van je ziel. Je engelen moedigen je aan om door te gaan met het geweldige werk. Weet dat u goed gezegend bent.

Sta open en ontvankelijk om nieuwe dingen te leren, vooral met betrekking tot hoe u mensen verder kunt dienen en helpen met uw natuurlijke talenten en capaciteiten. Blijf alert op nieuwe kansen die ‘uit het niets’ lijken te komen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/10/angel-number-637.html

2 aardse waarvan 1 in het intro gesprek en 3 gechannelde berichten + astrologie video nieuwe maan in waterman op 11 februari 2021

Ik ben zo enthousiast onderstaande ontdekking gedaan te hebben een tijdje geleden.

In een aantal blogs heb ik hier al de nodige aandacht aan besteed zoals in volgende link waarin ze beschrijven hoe Telos wordt bestuurd en ze leven “zonder” enige vorm van belastingen. https://www.loveangels.be/energy-news-higher-love-steve-winwood-i-can-see-clearly-now-jimmy-cliff-wait-un-nouveau-soleil-outro-m83-home-edith-whiskers-sleeping-at-last-hearing-freedom-sub-focus-wilkinson/

Ik voel me eveneens ook zeer verwant met deze binnenaardse wezens omdat telkens ik nieuws hoor, er weer een diepe innerlijke rust neerdaalt in heel mijn zijn. Het boek is een aanrader en zeker als je nieuwsgierig bent naar hoger ontwikkelde wezens die al een vredevol leven leiden in het aards paradijs dat in onze planeet al bestaat. Je leest er hoe zij leven, werken en op een nuttige manier de energieën gebruiken die ons allemaal omringen. Binnenkort een fysieke ontmoeting met zowel binnen- als buitenaardse wezens want zij gaan ons helpen de 5de dimensie vorm te geven. Wat kijk ik hier enorm naar uit! Joepie!!!!! Haha! Be my guest dear brothers and sisters! 🙏💖😊

Gechannelde berichten van:
The Hollow Earth, Telos, Cetaceans,
Crystal en Tree Kingdoms.

Van de heilige berg van Mt. Shasta,
tot in de kern van de aarde komen de
berichten voor de mensheid … We zijn niet alleen!

~ Dianne Robbins

Kritieke massa

Vandaag is het kalm in de Holle Aarde, zoals het op alle dagen is, behalve op deze speciale dag van de zondag, terwijl we wachten tot jullie ons dictaat opnemen. Op deze zondagen hangt er een speciaal briesje in de lucht, een briesje van verwachting als we weer contact met jullie maken. Het is alsof de hele Holle Aarde in beweging is, wetende dat het tijd is dat we ons dictaat aan jullie bezorgen.


Het is een weten dat onze lucht doordringt en we zijn ons er allemaal van bewust. Dus hier zit je, met al onze energieën om je heen, terwijl je onze dictaten opneemt. Onze hele bibliotheek kent deze zondags-channelings, en iedereen stuurt zijn liefde naar jullie. Je bent zo omringd door onze liefde. Ons hart is verbonden met het uwe en we zijn klaar om te beginnen.

Groeten uit de bibliotheek van Porthologos. Tegenwoordig zijn de bloemen in machtige bloesems van rood en paars, en hun geuren waaien door onze neusgaten met de heerlijkste geuren. We geven deze geuren aan u door en hopen dat u hun geuren kunt vastleggen terwijl u boven ons achter uw computer zit.

We brengen jullie goede tijdingen en zegeningen van liefde van alle mensen in de Holle Aarde. Meer en meer van ons hieronder maken verbinding met steeds meer van jullie hierboven. Het is inderdaad een wonderbaarlijke tijd, waarin alle profetieën op het punt staan ​​in deze zevende gouden eeuw op aarde in vervulling te gaan. De hele mensheid verlangt naar vrede en de mensen worden nu bij duizenden wakker.

Er zijn nu meer dan 55 miljoen mensen aan de oppervlakte die zich bewust worden van wie ze zijn, met deze kritische massa bereikt, zijn we nu verzekerd van de 10.000 jaar vrede. Het is ook deze kritische massa die de Geascendeerde Meesters in staat stelt zichtbaar en fysiek over het aardoppervlak te lopen, om openlijk de Universele Wetten te onderwijzen. Er staan ​​dus grote veranderingen op stapel, en de veranderingen wijzen allemaal op vrede.

Wij in de Holle Aarde zijn tevreden met alles wat we kunnen uitdrukken. Voor al deze mensen die ontwaken, wijst het erop dat we spoedig in staat zullen zijn om uit onze huizen onder de aarde te komen en ons fysiek te voegen bij de Lichtwerkers aan de oppervlakte, waar ook wij de mensheid de Universele Wetten van het leven zullen leren.

Al het leven op aarde bereidt zich voor om te ascenderen en hulp komt van planeten en sterrenstelsels waarvan je niet eens weet dat ze bestaan. Wanneer mensen vragen beginnen te stellen en zichzelf de universele vraag stellen van “wie ben ik”, dan is dat een teken van ontwaken, een teken dat hun ziel ernaar verlangt het te weten, ernaar verlangt om opnieuw te onthouden.

En als deze vraag eenmaal gesteld is, geeft dit de Opgevaren Schare, ook al is het maar een gefluister, de kans om direct in te grijpen en te beginnen met lesgeven op een bewust niveau. Maar totdat mensen deze diepgaande vraag stellen, kunnen we ze niet direct helpen. En als deze vraag eenmaal gesteld is, springt het hele universum erin om te antwoorden, en deze persoon wordt toegevoegd aan de “lijst” van ontwakende personen.

Weet dat wij in de Holle Aarde alles weten wat er aan de oppervlakte gebeurt. We kennen de resultaten van uw presidentsverkiezingen, en we zijn verbaasd over hoe het Amerikaanse volk zo gemakkelijk werd misleid en voorgelogen, en hoe weinig ze twijfelden aan het verkiezingsproces.

Onze liefde voor de mensheid aan de oppervlakte gaat diep, en we zouden willen dat we nu aan de oppervlakte konden zijn en onze liefde en steun zouden geven aan die lichtwerkers die ons nodig hebben.

Want hier beneden werken of wonen we nooit alleen, we hebben altijd onze vriendenkring of groepen waarmee we samenwerken. Deze groepen zijn onze belangrijkste ondersteuningssystemen en we werken en reizen samen. Dit is wat er aan de oppervlakte ontbreekt. Uw families zijn allemaal versplinterd en gescheiden, en u bent uw groepsondersteuningssysteem kwijtgeraakt, dat cruciaal is voor het leven.

Stelt u zich het plezier van samen aan projecten werken en constante steun ervoor?

Onze liefde voor jou stroomt uit het centrum van de aarde en spiraalt in je hart in felle kleuren van de regenboog. Terwijl u achter uw computer zit, kunt u deze verhoogde contactsensaties voelen, net zoals wij de uwe kunnen voelen. Het is deze toename in vibratie die plaatsvindt wanneer we ons in bewustzijn verbinden.

Het is onze droom om ooit hier in deze kamer naast je te zitten, onze workshops te plannen en met de bevolking te praten. De beste manier om mensen te bereiken, is door samen te werken, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken zodra we aan de oppervlakte zijn.

Ik ben Mikos, hoofdbibliothecaris van de bibliotheek van Porthologos

Auteursrecht © Dianne Robbins

Bron: http://blog.diannerobbins.com/

Karena van de Hoge Raad van Sirius

VOORBEREIDING OP HET EERSTE CONTACT

via James McConnell – 3 Februari 2021

Mijn naam is Karena, en ik ben een vrouwelijke entiteit, binnen het High Command, van Sirius

Zoals er Commandant Ashtar is, zoals het Jupiter Commando, zoals er de Pleiadische Hoge Raad is, zo kan ik, Karena, van het Siriaanse Hoge Commando, nu bij jullie zijn, bij deze groep, en het is nuttig dat veel, veel meer van ons, onszelf voorstellen omdat, zoals KaRa herhaaldelijk heeft gezegd, jullie worden voorbereid op het eerste contact.

Het is belangrijk dat jullie veel meer van ons weten, want wij zijn allemaal jullie broeders en zusters. Er zijn er onder jullie, die van deze groep, en ook degenen die resoneren met deze woorden, die ongetwijfeld van Siriaanse afkomst zijn, anderen van Pleiadische afkomst, enzovoort.

Zoveel verschillende beschavingen wachten hier op jullie, komen jullie helpen en begeleiden, in alles wat ze kunnen.

Nu gaat het om voorbereiding.

Ja, ze zijn zich al een hele tijd aan het aanpassen aan deze energieën. Alles is doelbewust, alles heeft een doel, in dit geval, Goddelijk.

Zij bereiden zich ook voor op wat wordt genoemd: het eerste contact.

Jullie zullen begrijpen wat het eerste contact betekent. Het is niet alleen dat jullie aan boord van onze schepen zullen zijn, hoewel dat er deel van kan uitmaken.

In dit eerste contact moeten we de trillingscompatibiliteit tussen jullie en ons ervaren.

Dit is de eerste grote hindernis.

Wij zien jullie al langere tijd en wij zijn bij jullie, maar in jullie geval is dat niet zo, daarom vergt het een grote voorbereiding om de trillingen te verenigen en ze te zuiveren van angst, wantrouwen en afwijzing.

Daarom bereiden wij hen voor, zoals in dit geval, deze boodschap, en zoals zij eerder deden: KaRa, Ashtar, en zovele anderen. En vele, vele anderen zullen aan jullie worden voorgesteld. Omdat de vibraties over de hele planeet, in jullie collectief bewustzijn, voldoende zijn toegenomen, kunnen we nu deze fase van onze planning voor het Grote Plan van de Universele Bron ingaan.

Want het is de Universele Bron, die dit alles leidt. Wij zijn degenen die geleid worden, degenen die het Plan uitvoeren. Diegenen van jullie op de grond, de “laarzen op Aarde”, zijn het ook aan het uitrollen.

Zelfs als ze niet weten wat het plan is, doen ze het. Ze zetten het in gang, terwijl ze zich realiseren dat ze de hele matrix beïnvloeden. Dat jullie het universele bewustzijn om je heen beïnvloeden. Dat alles deel uitmaakt van alles.

Als individuen, zijn ze ook deel van het geheel.

Jullie zijn zowel individueel als universeel, het wordt nu tijd, meer en meer, naarmate deze vibraties blijven stijgen, dat jullie begrijpen wat jullie missies zijn, hoe jullie hier gekomen zijn, en alles wat jullie naar dit specifieke moment in jullie leven heeft geleid.

Zoals velen hebben gezegd, de komende paar momenten zullen jullie leven ingrijpend veranderen, want het gebruikelijke, wat jullie gewoon waren te doen en vooral te denken, zal niet langer jullie zaak zijn.

Alles zal een beetje omgekeerd gaan.

Omdat de trillingen, naarmate ze toenemen, niet terug kunnen naar hun lagere expressies, beide kunnen zich niet met elkaar vermengen, naast elkaar bestaan.

De planeet kan geen plaatsen vasthouden binnen de driedimensionaliteit, terwijl zij in dimensie klimt en klimt, en dit omvat ook haar inwoners, misschien voor een korte periode, maar niet langer.

Net als Karena, laat ik jullie nu alleen met liefde, en vraag ieder van jullie, om zoveel als jullie kunnen deze woorden te delen, met hen die er klaar voor zijn.

Nu is de tijd om dichter bij jullie broeders en zusters te komen, om hen te helpen zich voor te bereiden op wat komen gaat. Vrede en liefde zij met u allen.

Karena van de Hoge Raad van Sirius.

Vertaling: Martien

Trouw zijn aan mijzelf

1 februari 2021 / Door Be-Lved

𝘞𝘢𝘯𝘯𝘦𝘦𝘳 𝘪𝘬 𝘷𝘰𝘭𝘭𝘦𝘥𝘪𝘨 𝘵𝘳𝘰𝘶𝘸 𝘣𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯 𝘮𝘦𝘻𝘦𝘭𝘧……𝘰𝘯𝘵𝘷𝘰𝘶𝘸𝘵 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘱𝘢𝘥 𝘻𝘪𝘤𝘩 𝘷𝘢𝘯𝘻𝘦𝘭𝘧, 𝘨𝘦𝘥𝘳𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘜𝘯𝘪𝘷𝘦𝘳𝘴𝘶𝘮

Veel staat op instorten. We worden ieder uitgedaagd of geconfronteerd met verlies. Maar voor een werkelijk nieuw begin zullen we het oude moeten laten afbrokkelen. Soms gaat dit gepaard met een aardbeving die alle bodem onder je vandaan haalt.
Het vraagt moed en vertrouwen om het toe te laten….wetende dat er uit de puin iets veel mooiers tevoorschijn zal gaan komen.

𝘛𝘰𝘦𝘸𝘪𝘫𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘢𝘢𝘯 𝘫𝘦𝘻𝘦𝘭𝘧 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘢𝘳𝘣𝘰𝘳𝘨 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘮𝘰𝘦𝘪𝘵𝘦𝘭𝘰𝘰𝘴𝘩𝘦𝘪𝘥…

Wanneer je zover bent in je leven dat je je op geen enkele manier meer laat verleiden om iets te doen vanuit angst in plaats vanuit liefde voor jezelf zal het hele universum je alles geven wat je werkelijk nodig hebt.
Maar hoe ontzettend uitdagend is dit wanneer je geconfronteerd wordt met ( fysieke) ziekte, financiële onzekerheid en eventueel verlies van je werk, huis, ect?


Hoe snel ben je niet geneigd om dan toch te gaan handelen, tegen je eigen liefde in, om zekerheid te waarborgen? Jezelf toch weer op te offeren, jezelf toch weer in allerlei bochten wringen om alles in de hand te houden?
In iedere situatie ligt een zielsgroei, een mogelijkheid te transformeren van angst naar meer liefde.


Maar wat is nu die liefde dan? Want je veilig voelen lijkt een voorwaarde om je gelukkig en ontspannen te kunnen voelen. Het is paradoxaal en daardoor juist zo uitdagend en beangstigend.

𝘋𝘦 𝘴𝘭𝘦𝘶𝘵𝘦𝘭 𝘭𝘪𝘨𝘵 𝘪𝘯 𝘫𝘦 𝘩𝘢𝘳𝘵💛

Het vraagt erom dat je je werkelijk helemaal totaal overgeeft aan jezelf.
Dat je intens trouw wordt aan jezelf. Dat jij diep van binnen besluit voor jezelf dat je nooit ( meer) hoeft te slaven voor geld, krom hoeft te liggen om rond te komen, dat je intens veel van jezelf houdt en jezelf VRIJ stelt van iedere vorm van misbruik.


Dat je nooit iets hoeft te doen wat volledig tegen je eigen liefde ingaat….nooit! Ook niet voor financiële zekerheid.
Want juist hier zit ( bijna) iedereen in gevangen.

We slaven ons wat af om in levensonderhoud te voorzien. We leven niet maar overleven. We zijn het zo normaal gaan vinden dat de meeste van ons volledig zijn afgestompt en van geboorte tot aan het graf geleefd hebben met de prikklok onder de arm. Volledig opgezogen door het systeem, welk ons van een schijnzekerheid voorziet, maar eigenlijk vooral slaven van ons maakt. Een op angst gebaseerd systeem.

𝘓𝘢𝘢𝘵 𝘥𝘪𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘥𝘪𝘦𝘱 𝘣𝘦𝘴𝘭𝘶𝘪𝘵 𝘻𝘪𝘫𝘯….𝘰𝘮 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘵𝘦 𝘥𝘶𝘳𝘷𝘦𝘯 𝘬𝘪𝘦𝘻𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘦𝘻𝘦𝘭𝘧.

Dat vraagt om te beginnen Moed!
Maar ook Vertrouwen en Overgave.
Oprechtheid en Openhartigheid

Je kunt alleen maar gedragen worden door het universum als je volledig trouw bent aan jezelf….alleen dan kan het hoogste goed naar je toe komen, zich ontvouwen. Dit komt omdat het universum alleen maar antwoord geeft op jouw vraag, jouw overtuiging, jouw keuzes en jouw acties.

Als je ervoor kiest dat je je onzekerheden zelf moet oplossen door iets te blijven doen wat eigenlijk totaal niet bij je past…..geef je het universum niet eens te kans jou te ondersteunen en precies dat te brengen wat je werkelijk nodig hebt.

Je wijkt zelf af van je eigenliefde. Want wie in eigenliefde is staat zichzelf toe om precies datgene te doen waar zijn/haar hart van openspringt, waar vreugde wordt ervaren. ( Je zielsmissie be-leven)

Dat betekent dat je wellicht een zekerheid moet opgeven voor een onzekerheid.
En dat doen we meestal liever niet….waardoor je uiteindelijk stagneert, ziek wordt, nog angstiger wordt, ect.


Daarom vraagt het 𝘔𝘖𝘌𝘋…
Moed om het zekere in te ruilen voor het onzekere.
Je bent bereid op te staan als moedige ridder die nu eens een keer trouw is aan het Zelf.

Het vraagt 𝘝𝘌𝘙𝘛𝘙𝘖𝘜𝘞𝘌𝘕…..

Vertrouwen in jezelf, het leven en het Universum.

Jij bent de leidraad van jouw bestaan, wanneer je echt durft te vertrouwen op je diepste gevoel, naar je hart durft te luisteren wat fluistert wat werkelijk goed voor je is, dan opent zich in jouw een connectie met het bestaan zelf en alle mogelijkheden die er ter beschikking zijn. Dat is vertrouwen…..

Het vraagt 𝘖𝘝𝘌𝘙𝘎𝘈𝘝𝘌….

Overgave aan het universum met het besef dat jij niet alles overziet en daarom laat je de uitkomst los in diepste vertrouwen dat het allerbeste op jouw pad komt of zich ontvouwt. Bijvoorbeeld, je hebt geen idee hoe je voldoende geld kunt genereren met jouw zielsmissie, maar je geeft deze zorg over aan het universum omdat je weet dat er hoe dan ook voor je gezorgd zal worden. ( Moed, vertrouwen en overgave)

Dit pad vraagt ook 𝘖𝘗𝘙𝘌𝘊𝘏𝘛𝘏𝘌𝘐𝘋 & 𝘖𝘗𝘌𝘕𝘏𝘈𝘙𝘛𝘐𝘎𝘏𝘌𝘐𝘋..

Geen gekonkel meer, spelletjes, strategieën, overlevings tactieken, slim willen zijn, niet eerlijk zijn, zwijgen of verbergen. Alles wat we geleerd hebben om te overleven in het huidige systeem mag je los laten.
Want alleen een zuiver hart opent een zuiver pad…..omdat dit gelijk staat aan Eigenliefde.


Je hoeft jezelf niet meer te verlagen….om te overleven.
Je eigenwaarde mag volledig hersteld worden, geheeld worden. En vanuit deze heling kun je ook weer opstaan in waardigheid en het vertrouwen terug vinden in jezelf.

Omdat je weer weet wie je werkelijk bent…
Geen slaaf maar een waardevol mens met prachtige eigenschappen en (ziels-) kwaliteiten. Je bent hier om deze te laten opbloeien…..en daar wordt je ALTIJD in ondersteund.

Daarin wordt je altijd gedragen en gekoesterd…

…wanneer jij besluit volledig trouw te zijn aan Jezelf💛

Veel liefs Anouk

𝘉𝘺 𝘉𝘦-𝘓𝘰𝘷𝘦𝘥 ~ https://www.be-loved-praktijk.nl/

Boodschap van

John F. Kennedy

‘Heb Vertrouwen in Onze Toekomst, Patriotten!’

Via Losha – 30 januari, 2021

Ik ben zo blij om vandaag tot jullie, Patriotten, te kunnen spreken!  Vandaag en morgen zijn inderdaad zeer grote dagen!

Ik weet dat jullie zouden willen dat ik jullie elk detail zou vertellen dat is gebeurd, en op dit moment gebeurt, in de Verenigde Staten, dat helpt om ons allemaal terug te brengen naar onze heilige Republiek… en ik zou jullie deze dingen zelf ook graag vertellen!  Echter, jullie moeten vertrouwen hebben dat deze krachtige, levensveranderende gebeurtenissen werkelijk aan het gebeuren zijn, op dit moment, terwijl ik tot jullie spreek!

Jullie die op dit moment een solide basis van vertrouwen hebben, moeten weten waarom veel van deze diepgaande gebeurtenissen “achter de schermen” moeten plaatsvinden.  Voor hen die de noodzaak van deze geheimhouding niet helemaal begrijpen, zal ik de meest voor de hand liggende reden aanwijzen.

Eerst en vooral, de algemene bevolking die nog “niet ontwaakt” is voor de Waarheid van onze verdreven Republiek (en zelfs voordien!) en hoe de kwaadaardige cabal “ons” gedurende vele, vele jaren in slavernij heeft gehouden, zou zo gechoqueerd zijn als de Waarheid in één keer aan hen zou worden opgedrongen, dat er sommigen zouden zijn die, in feite, voortijdig de oversteek zouden maken. 

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de Waarheid wordt “onthuld” in een tempo dat de meeste “nieuwe Patriotten” aankunnen…en ja, er zijn er velen die onlangs “de vijandelijke linies zijn overgestoken” en zich bij jullie prachtige “oorspronkelijke” Patriotten hebben gevoegd! 

Dat is ons “best case scenario”…dat we degenen die niet volledig “die-hard” MSM volgers zijn, in de richting van onze 100 miljoen-koppige groep van Patriotten kunnen krijgen!  We zijn machtig, inderdaad!

Het is de laatste tijd zo leuk om te zien hoe samenhangend jullie allemaal zijn geworden sinds die veelbelovende dag waarop de “Biden one” zogenaamd werd ingehuldigd als president (met opzet geen hoofdletters gebruikt).  Die dag en zijn schijnbare “resultaten” was een enorme geloofstest voor alle patriotten, en zovelen van jullie stonden sterk!  Ik ben zo trots op jullie allemaal!

Sinds die afschuwelijke dag hebben onze geliefde patriotten hun ware moed getoond… dat ze NIET zullen worden gestopt, op geen enkele manier, in geen enkele vorm!  Het is werkelijk inspirerend voor mij om te zien hoe snel jullie allemaal zijn geworden in “schakelen”! 

Jullie zijn “verbannen” van zoveel verschillende sociale media platforms, en toch zijn jullie hier, nog steeds de MSM “lastigvallend” met jullie memes en waarheid-spraak!  Zozeer zelfs, dat ze heel wat van hun “zendtijd” moeten besteden, om te proberen te “ontkrachten” wat jullie zeggen!  Het is een waar genot om naar te kijken!

Ik hoop dat al jullie mooie patriotten even de tijd hebben genomen om te beseffen wat een gedenkwaardige tijd dit is in de geschiedenis van de Verenigde Staten… en hoe belangrijk JULLIE allemaal zijn om ons te helpen dit punt in de tijd te bereiken! 

Er zijn geen woorden glorieus genoeg om Jullie te bedanken… want zonder Jullie inspirerende en onvermoeibare geest zouden we het niet zover geschopt hebben!

Er zijn velen onder jullie, zoals mijn kanaal hier, die zo verbaasd zijn dat ze zichzelf bestempelen als “dissident” of “terrorist”, terwijl ze alleen maar op zoek waren naar de waarheid en hun hart volgden.  Velen van jullie zijn dit leven begonnen als een nogal “passieve” geest, maar deze recente dagen van afrekening hebben jullie gedwongen “een keuze te maken”…een keuze die een grote kloof kan veroorzaken tussen jullie en verschillende leden van jullie familie…zelfs jullie echtgenoot en partner. 

Ik herinner me dat toen ik me eindelijk realiseerde hoe slecht sommige mensen waren die om me heen waren, en ik het aan mijn eigen familie probeerde uit te leggen, velen van hen me de rug toekeerden… net zoals ze bij jullie hebben gedaan.  Het bedroefde me enorm, en het bedroeft me ook nu nog.

Ik kan zien hoezeer deze “ex-communicatie” van jullie familie jullie hart verscheurt, terwijl jullie het in feite zijn die “gelijk” hebben over deze zaken.  Helaas maakt goed of fout niet veel uit als het om zulke nauwe banden gaat… het raakt het “hart” van iedereen… aan beide “kanten”.

Geloof echter geen moment dat deze kloof van waarheid tussen jullie en jullie familieleden niet ook een grote invloed heeft op degenen die het niet met jullie eens zijn en zich vastklampen aan waarheden die niet veel langer “stand zullen houden”.  Ik verzeker jullie…hun harten breken op dit moment net zoveel als die van jullie.

Het goede van dit alles… en ja, er is een goed deel!…is dat bijna ALLEN behalve de zeer harde kern “MSM’ers” uiteindelijk het Licht zullen zien… jullie Licht, en het Licht van de Waarheid! 

Ik beloof jullie dat…dus jullie kunnen beginnen uit te kijken naar de tijd dat jullie allemaal in staat zullen zijn om een lange, liefdevolle knuffel te geven, aan elk van die familieleden…en we kunnen allemaal beginnen uit te kijken naar onze prachtige, soevereine toekomst “samen”…waar we allemaal gelijk zullen zijn in de ogen van de Heer, zoals het altijd al had moeten zijn, en zal zijn…voor altijd.

Er zijn een paar van jullie, zoals mijn kanaal, die proberen “positief te zijn” over alles wat er gebeurt, hoe moeilijk het soms ook is.  Zij besteden hun tijd graag aan het zich voorstellen van de “nieuwe” toekomst die voor ons in het verschiet ligt… waar je in staat zult zijn om je “9 tot 5” baan op te geven, en in plaats daarvan een “inkomen” zult vinden waarmee je kunt doen waar je “gepassioneerd” over bent… en waar je samenleeft met buren die liefdevol en vriendelijk zijn, en waar jullie elkaar allemaal zullen helpen, en voor elkaar zullen zorgen op manieren die we in ons leven nog niet hebben gezien!  Vriendelijkheid zal niet langer een “slecht” iets zijn… het zal gevierd worden!

Dus, nu we nog steeds “watertrappelen” door deze laatste zware dagen, probeer je alsjeblieft te concentreren op wat je “HEEL graag” zou willen doen met je “toekomstige” dagen, in plaats van jezelf toe te staan gevuld te zijn met angst en woede. 

Wat zou JIJ willen DOEN?  Denk alsjeblieft na over wat je echt gelukkig en enthousiast maakt… of het nu kinderen verzorgen is op prachtige, liefdevolle manieren… of inspirerende handgemaakte artikelen maken die anderen vreugde brengen… of een “nieuw systeem” ontwikkelen voor onze vele oude systemen van dingen doen… die binnenkort achterhaald zullen zijn.

We zullen vele, vele prachtige zielen nodig hebben die bereid zijn om “hun mouwen op te stropen” en aan de slag te gaan met het creëren van een gloednieuwe manier van “Leven”! 

Ik “weet” dat er velen van jullie zijn… ik kan jullie zien!… die al flitsen van inzichten hebben gekregen over hoe “dingen beter kunnen”, en we hebben jullie allemaal nodig om te beginnen met het opschrijven van die inzichten… er is geen inzicht te klein!… want we naderen snel een tijd waarin onze “nieuwe Levens” klaar zullen zijn om gecreëerd te worden… door ons!… ieder van ons!  Ik overdrijf, NIET! (glimlach)

Welnu, ik wilde deze tijd nemen om te proberen jullie te helpen je denken te veranderen van “wanneer” alles zal “gebeuren”, naar het soort gedachten zoals “waarin kan ik helpen om het te laten gebeuren…voor onze Toekomst?”…omdat de “schoonmaak in Gangpad 4!” nu bijna klaar is…en het tijd is om te beginnen met het LEVEN van ONS NIEUWE LEVEN…tenminste in onze eigen gedachten op dit moment, totdat onze fysieke wereld ons inhaalt!

Vraag niet wat jouw land voor jou kan doen; vraag wat jij voor jouw land kan doen… het klinkt nog steeds waar, nietwaar?

Ik hou van jullie allemaal, zonder uitzondering!

Jullie altijd toegewijde, Jack.

Vertaling: Martien

Alle bovenstaande artikelen komen van volgende bron: https://www.wakkeremensen.org/

New Moon in Aquarius

11th February 2021

Pam Gregory

6 songs

Radiance

Chrystalize

Hold on tight

Hold on tight

Enjoy the ride

The launch

Get ready for the launch

Dream universe

Set you free

Oh, oh, yeah
When I hold you baby
Feel your heart beat close to me (oh, oh, yeah)
Wanna stay in your arms forever
Only love can set you free

When I wake each morning
And the storm beats down on me
And I know we belong together
Only love can set you free

Set you free
Set you free
Set you free
Set you free
Oh, oh, yeah

When we touch each other
In the state of ecstasy
Want this night to last forever
Only love can set you free

Set you free
Set you free
Set you free
Set you free

Oh, oh yeah, oh, oh yeah
Oh, oh yeah, oh, oh yeah
Oh, oh yeah, oh, oh yeah
Oh, oh yeah, oh, oh yeah

Set you free (oh, oh yeah, oh, oh yeah)
Set you free (oh, oh yeah, oh, oh yeah)
Set you free (oh, oh yeah, oh, oh yeah)
Set you free (oh, oh yeah, oh, oh yeah)

Oh, oh, yeah
When I hold you baby
Feel your heart beat close to me (oh, oh, yeah)
Wanna stay in your arms forever
Only love can set you free

When wake I each morning
And the storm beats down on me
And I know we belong together
Only love can set you free

Set you free
Set you free
Set you free
Set you free

Oh, oh yeah, oh, oh yeah (oh, oh, yeah)
Oh, oh yeah, oh, oh yeah (oh, oh, yeah, oh, oh, yeah)
Oh, oh yeah, oh, oh yeah (oh, oh, yeah)
Oh, oh yeah, oh, oh yeah (oh, oh, yeah)
Oh, oh, yeah

When we touch each other
In the state of ecstasy
Want this night to last forever
Only love can set you free

Oh, oh yeah, oh, oh yeah
Oh, oh yeah, oh, oh yeah
Oh, oh yeah, oh, oh yeah
Oh, oh yeah, oh, oh yeah

Set you free (oh, oh, yeah, oh, oh, yeah)
Set you free (oh, oh, yeah, oh, oh, yeah)
Set you free (oh, oh, yeah, oh, oh, yeah)
Set you free (oh, oh, yeah, oh, oh, yeah)