Dag lievelingen,

Het is niet makkelijk om jouw licht te laten schijnen in deze turbulente historische tijden maar we zijn al zo ver gekomen op ons tijdelijk verblijf hier op aarde lieve mensen, nog heel even alles losschudden zodat al het oude wat ons niet meer dient, we definitief achter kunnen laten om al het nieuwe te kunnen ontvangen wat het Universum nu stuurt.

Blijf ten allen tijde positief ook al krijg je te maken met heel veel projecties van lage energieën die je proberen van je sokkel te blazen. Stuur hen liefde want dat is wat ze heel hard missen en nodig hebben. Belangrijk is heel dicht bij je eigen kern te blijven en weet, je bent NOOIT alleen. Je wordt ALTIJD omringd door jouw spiritueel onzichtbaar team die je helpen wanneer je erom vraagt. Vertrouw op jouw intuïtie.

De energieën zijn zeer pittig. Luister naar jouw lichaam en heb jezelf lief.

Weer zo happy nieuwe muziek ontdekt te hebben van onder andere Smash Into Pieces! Waarom deze groepsnaam?

“ANYTHING STANDING BETWEEN US AND OUR DREAMS, WE SMASH INTO PIECES.”

Ik hou van jullie met heel mijn hart. 💖

Heel veel liefs en vele dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

A must-see!

💖 English spoken ~ Het weg-zieners manifest (THE WAYSEER MANIFESTO) ~ NL ondertiteling 💖

💖 If You’re Different: BE DIFFERENT 💖

DE PIJN VAN STERRENZADEN

Aurora Ray – 9 Februari 2021

Als Sterrenzaden hebben jullie hoogstwaarschijnlijk misbruik ervaren in je kindertijd, als tiener, of zelfs als volwassene, maar de kans dat grootschalig misbruik, of het nu emotioneel, lichamelijk, seksueel of geestelijk is, op de een of andere manier heeft plaatsgevonden gedurende een bepaalde tijd in je leven, is erg groot bij Sterrenzaden.

Het misbruik dat plaatsvindt in de gezinnen van Starseed kinderen veroorzaakt eerst problemen zoals aandacht tekort stoornissen en leerstoornissen. Dit zijn symptomen die ontstaan bij getraumatiseerde kinderen en kunnen van de school een ervaring maken die net zo onaangenaam is als thuis.

De meesten van ons zijn opgevoed in ongezonde en giftige omgevingen die gastheer waren voor een reeks ongelukkige problemen die we ons tijdens onze volwassen jaren moesten beseffen.

Wij bestaan op een kwantum niveau.

Het emotionele lichaam en het mentale lichaam vereisen onmiddellijke en intense genezing – soms gedurende vele jaren. Deze trauma’s kunnen zich zelfs manifesteren als fysieke problemen die nog meer aandacht, healing en kwantumwerk vereisen.

Dit is een lange pijnlijke reis die absoluut noodzakelijk is. Het is door het donker dat je het licht bereikt.

JULLIE ZIJN HIER OM ANDEREN HET LICHT TE LATEN ZIEN.

Hoe zou je dat kunnen doen als je niet eerst had geworsteld om het licht voor jezelf te vinden? En als je het uiteindelijk niet had gevonden hoe zou je dan authentiek kunnen zijn en handelen vanuit integriteit?

De moeilijkste en pijnlijkste ervaringen zijn die welke ons in onze kindertijd hebben gekwetst. Niemand had perfecte ouders, maar degenen die op enig niveau misbruikt zijn, weten hoe het je geest en je hart aantast en hoe moeilijk het is om ervan te genezen…. net genoeg om als een ‘normaal’ mens te kunnen leven.

Het wordt tijd dat we ophouden de dingen mooier te maken dan ze zijn en toegeven dat onze wereld een gebroken puinhoop is. Het is een donkere plek.

Deze wereld is ontworpen om mensen te breken in plaats van ze op te bouwen.

Maar we zijn hier niet gekomen om gebroken te zijn. We zijn niet gekomen om dit donkere leven te leiden. We hebben de kracht om het allemaal om te draaien.

Al de pijn die je in jouw leven hebt gevoeld, heeft je naar dit bitterzoete moment van de realiteit gebracht. Al die paden die je bewandelde gaven je het gereedschap dat je nu nodig hebt.

Neem de pijn die je hart jaren en decennia verscheurde en kanaliseer die in iets productiefs. Laat het je brandstof zijn om naar het licht te blijven gaan.

Wees degene die anderen geneest, leer hen de wegen van hoger bewustzijn. Wees degene die leeft door het voorbeeld te geven. WAAROM? Omdat je in die donkere plaatsen bent geweest en je hebt je weg eruit gevonden. Je bent een expert op dit gebied.

Wij dragen allemaal pijn en binnen dit hartzeer moeten we elkaar zien als zuivere zielen om te erkennen dat we toch niet zo verschillend zijn. (Dit geldt NIET voor slechte misbruikers! Zij zijn ZEER verschillend van ons! Vergis je niet, gebaseerd op valse geestelijke leringen die doelbewust zijn ontworpen om leraren te infiltreren, zodat je het kwade als goed blijft beschouwen! BS!)

Wacht niet op de magische bonen. Het eerste deel van jullie leven heeft jullie al door de universiteit gevoerd waarin jullie een dokterstitel in bewust bewustzijn hebben behaald. Jullie patiënten wachten. Zij hebben jullie nodig.

Stop met wachten op magische bonen. Alsjeblieft. Deze planeet heeft jullie nu serieus nodig. Met de nadruk op NU.

Dit is jullie wake-up call.

De magische boon zal niet groeien en de geest zal ook niet verschijnen met drie wensen.

Of je kunt je pijn nemen, die kanaliseren in goede daden, en diegenen helpen die ook doormaken wat jij hebt meegemaakt. Je bent misschien maar een dag wijzer en dat is alles wat je nodig hebt om anderen te helpen. Vandaag kun je hen helpen het licht te integreren dat je gisteren pas hebt geleerd.

Je hoeft het niet allemaal uitgedacht te hebben. Niemand van ons heeft dat. Maar we kunnen elkaar helpen om stap voor stap te groeien.

Hoe helen we de wereld? Als de één geheeld is en de ander helpt te helen.

Lief Sterrenzaad, deze wereld heeft jouw nodig. Jouw kracht, jouw zwakte, jouw pijn en jouw liefde zijn allemaal even mooi en belangrijk.

“Je moet je hart blijven breken voordat het opengaat. De wond is waar het licht binnenkomt.” Rumi

Jullie zijn niet gebroken, jullie zijn vol licht.

Zegen ons met jullie licht, goddelijken. Geen wezen in alle Universums is machtig genoeg om jullie te breken en jullie licht te stelen.

Ze kunnen jullie alleen maar sterker maken. Een Sterrenzaad die kindermishandeling overleeft, is een kracht om rekening mee te houden.

Jullie reisden door de duisternis en bereikten het licht. Niemand kan dat van je afnemen terwijl je anderen de weg wijst.

Deze planeet maakt dezelfde reis die jij al hebt afgelegd. Voor sommigen was het minder traumatiserend dan voor anderen, maar degenen die het volledige pakket hebben gekregen, vertrouw erop dat jullie Gods mooiste lichtdragers zijn. Jullie begrijpen wat pijn is, dus jullie zijn je er volledig van bewust dat we de liefdesfrequentie op deze planeet moeten terugbrengen.

Dit is jullie grote taak. Jullie zijn er een meester in. Twijfel geen seconde.

Ik hou van jullie.

AHO

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron

Vertaling: Martien

Bron: https://www.wakkeremensen.org/

ELON MUSK IS SATOSHI NAKAMOTO

Tesla invest in Bitcoin!
THIS iS iT

Elon Musk arrested by Biden administration
ELON MUSK is SATOSHI NAKAMOTO

Draai de naam eens om SATOSHI NAKAMOTO? https://nl.wikipedia.org/wiki/Satoshi_Nakamoto
IHSOTAS OTOMAKAN
Het is INDERDAAD WAAR !!
En weet je ook WAAROM ??
Niet HIJ maar TESLA kan alleen maar in de BITCOIN gaan.

HIJ KAN NIET IN DE BITCOIN GAAN…
WANT HIJ IS DE BITCOIN ZELF…
ELON MUSK IS SATOSHI NAKAMOTO ZELF…
Daarom is hij onder Biden gearresteerd.
En daarom moest hij van Twitter vandaan.

↓  Uitleg  ↓ 

Voor het feit dat Biden uit zijn naam Elon Musk in arrest heeft genomen:
Elon Musk zou onder Trump moeten staan om mee te werken. Echter is hij onder Bidens administration in verzekering gesteld.

Volgens inside information is de huidige Biden een (clone) dubbelganger of onder een “masker” niet de originelen Biden. Dus ook hij is in het “bezit” en speelt onder de hoed van Trump. Volgens de media zou Elon Musk gearresteerd zijn vanwege het promoten van Bitcoin.

Er is idd met een aankondiging naar buiten gekomen op Twitter dat hij Dogecoin als ook Bitcoin naar voren heeft gebracht inclusief de aankondiging van 1,5 biljoen aan Bitcoin waarde als investering in Tesla industries.

Echter ik denk dat dit een “verkapte” promotie is geweest om zodoende de CryptoCurrency omhoog te halen. Omdat er nu voordat de crypto markt een “harde reset” krijgt nog even een laatste “spurt” omhoog moet gaan. Deze sneeuwbal effect komt tot stand wanneer de Exchanges de BTC en alle andere assets kunstmatig omhoog drijven door de Crypto whales.

Deze “whales” staan ook weer onder leiding van de Deep State om zogenaamd inkopen te doen. Net zoals dat Elon heeft aangekondigd in de Bitcoin te gaan. Ondertussen wordt er gemanipuleerd met de geplaatste verkoop en aankoop orders. Waardoor er een “trigger” geplaatst wordt opdat mensen zoals jij en ik vanaf de buitenkant zullen instappen om de bekende “boot” niet te willen missen. Op dat moment gooien ze de waardeloze digitale Bitcoin e.a op de markt. Geleverd door de Exchanges onder toezicht van Elon Musk zelf.

Nu denk ik dat Trump de controle heeft en daarom het één en ander door “opzet” doet om de markt te manipuleren. Waardoor politiek gezien er stappen genomen kunnen worden om straks de onthullingen te kunnen doen.

De Democraten hebben het idee dat alles volgens plan loopt en daardoor de reset zullen willen uitvoeren. Maar op het moment van de reset zal men op heterdaad betrapt worden. En alle eigenaren van de exchanges alsook alle handlangers aan netwerkers, promotors, whales kapitalisten, elite enzovoorts, opgepakt worden.

Stilte voor de storm.

En daarom hield Elon Musk zich al die tijd “neutraal” als het om vragen ging met betrekking tot bitcoin. Maar zei altijd wel dat het een geweldig systeem was. En vertelde ook dat hij destijds als één van de eerste was die de blockchain zou gebruiken in de automotive industrie!

De schrijver van dit artikel stelt:

Ik heb dat destijds onderzocht en wist dat de blockchain idd overal op toegepast zou kunnen worden als een “soort” burger service nummer gerelateerd aan producten”. Zo op die wijze een “watermerk” op alles wat er maar geproduceerd wordt.

En om nog een stap verder te gaan. Ook de blockchain op mensen toe te passen. Blockchain werd als “open source” op de markt gegooid zodat het van iedereen is! En dat je daarmee je “eigen bank” bent en dus niets meer te maken zou hebben met het monetaire systeem. Door decentralisatie zou er geen controle zijn!

Maar juist doordat hij de broncode heeft is Elon Musk (Sathosi Nakamoto) de eigenaar van bitcoin (blockchain) de alles overheersende machtspersoon. Hij de groot bezitter van bitcoin oftewel het digitale muntje wat overigens alleen maar digitale cijfertjes zijn.

Heeft hij door opzetten en in samenwerking met de CCP een groot netwerk weten op te bouwen. Waarin een hele industrie aan vast zit. Chinese bedrijven met als dekmantel Tesla company. Vandaar de technische hoogstandjes van dit bedrijf. Waarin biljoenen werd gebruikt uit de winsten van de Exchanges! En vervolgens een SPACE x platform is uit ontstaan. En andere technologieën, zoals de Quantum AI computer.

Elon Musk zit achter het HYBRIDE systeem wat op de mensen toegepast zou gaan worden. Het zou mij niets verwonderen dat hij een samenwerking met Bill Gates heeft met betrekking tot de vaccins en de door de CCP geleverde laboratorium virus genaamd COVID!

Het is het COVID project wat hier aan vast hangt.

Alles begint op zijn plaats te vallen.

DIT IS MEGA GROOT deze vorm van MACHTSOVERNAME om de hele WERELD onder controle te krijgen met aan de TOP de MASONS. TRUMP heeft dit altijd al geweten.

Daarom stond hij onder toezicht van Trump om goede dingen te doen door deze techniek, deze macht om te zetten naar het grote QFS systeem. En daarmee de macht terug te geven aan ons “We the People”, de uitrol van NESARA / GESARA met humanitaire doeleinden.

Trump heeft een Missie

Nu beschermt Biden, Elon Musk door hem te arresteren.

Want anders zou men verliezen. En alles aan het licht komen. Dit SCAM-project BITCOIN Blockchain met alle instellingen omvatte alle HARD FORKS om andere activa te lanceren met nep-gebruikerscases, zodat het lijkt alsof er echte ware bedrijven zijn waar jij al je geld zou investeren!

En vele andere zwendelprojecten zijn ook daarbij gelanceerd om de mensen zogenaamd te laten verdienen in een ECO-system. De hele digitale media is gebruikt om Promoties te doen. Netwerkers over heel de wereld zijn ingezet hiervoor. Hackers om de zaken netjes te laten verlopen. Geen sporen achter te laten. Alles in gedecentraliseerd systeem zodat er geen rechtszaken aangespannen konden worden. Dit allemaal voor het hogere doel.

Een brilliant idee uitgewerkt door deze grootmeester Elon Musk alias SATOSHI SAKAMOTO.

ELON MUSK IS DE SLEUTEL TOT HET SUCCES VAN DIT BIZARRE DUIVELSE PLAN GEWEEST!

Elon Musk is de Antichrist

Nu begint het mij ook te dagen wat betreft de Tesla’s tegen de waarde van 1 btc. Want dat is waar de koers heen zou moeten gaan. Het volk werd verteld dat wij met zijn allen tenminste 1 btc in bezit zouden moeten hebben.

Met andere woorden, wij zouden dan allen een Tesla bezitten!

Een TESLA die vol zit met CONTROLLED apparatuur!

Het is de “KEVER” van het VOLK!

DEUTSCHLAND ÜBER ALLES

“ARBEIT MACHT FREI”

Bron: Gerardus C

Bronartikel: https://www.de-nieuwe-media.nl/l/elon-musk-is-satoshi-nakamoto/

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
Een Groot Deel van Jullie Bestemming op Aarde’

Gechanneld door Daniel Scranton – 10 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij bestuderen jullie allemaal op afstand, maar zijn tegelijkertijd dicht bij jullie en observeren jullie van binnenuit en om je heen. Wij zijn negendimensionale wezens, wat betekent dat wij geen lichamelijkheid hebben, geen lichamen en geen grenzen die ons beperken. We kunnen gaan waar we willen en onze aandacht schenken aan wat we willen in ons prachtige universum. We kiezen ervoor om ons te richten op de mensheid op Aarde omdat wij gefascineerd zijn door jullie. Wij zijn geboeid door jullie reis, jullie doorzettingsvermogen en jullie vermogen om op te staan en de uitdagingen aan te gaan waarmee jullie dagelijks worden geconfronteerd.

Jullie schrijven geschiedenis met jullie ascensie. Jullie maken de grootste sprong voorwaarts die mogelijk is, want jullie zijn uit de derde dimensie gekomen en zijn nu op weg naar de vijfde. Dit is een tijd om je heel goed te voelen over jezelf en over hoever je al gekomen bent, maar het is ook een tijd om te onderzoeken waar je nu naartoe wilt. Een van de redenen waarom jullie reis zo fascinerend voor ons is, is omdat we niet weten wat jullie hierna voor jezelf zullen kiezen. We hebben enig idee vanwege waarschijnlijkheden en omdat het zeer zeldzaam is voor een wezen of een collectief om uit het niets een draai van negentig graden te maken.

Maar wij zijn geïnteresseerd in wat jullie hierna zullen doen, wat jullie hierna zullen creëren, en hoe jullie je hogere zelf zullen worden, wat een belangrijk onderdeel is van jullie bestemming op Aarde. Velen nemen aan dat de verschuiving naar de vijfde dimensie inhoudt dat jullie jezelf naar een betere plaats brengen, alsof je een upgrade krijgt van een smerig motel naar een vijfsterrenhotel, maar zo is het helemaal niet. Jullie veranderen jezelf, en terwijl je dat doet, lijkt de wereld buiten je te veranderen.

Maar in werkelijkheid zijn jullie degenen die veranderen, en wanneer jullie werken aan een hoger trillingsperspectief, zullen jullie dingen zien, ervaren en in staat zijn om te doen die jullie nu niet kunnen doen. Maar jullie beperkingen zijn niet het gevolg van het land waar jullie wonen, welke wetten daar voor jullie gelden of hoeveel geld jullie op de bank hebben staan.

Jullie beperkingen worden alleen gecreëerd door de vibratie die je uitzendt. Verander je trilling, en alles wat je ervaart zal veranderen. Deze reis gaat over het veranderen van jou, en het is altijd zo geweest. Het ging nooit over een verandering van omgeving of het uitbannen van al het slechte. Het ging nooit over het achterlaten van alles wat je niet leuk vond, terwijl je zelf naar een betere plaats, een betere werkelijkheid zweefde. Jij bent de verschuiving in bewustzijn; het begint en eindigt met jou. En het is jouw lot om het te voltooien; je kunt dit niet verknoeien.

Je kunt er ofwel van genieten door met de stroom mee te gaan, of je kunt gaan schoppen en schreeuwen in verzet, oordeel en veroordeling over alles wat je niet bevalt aan je huidige situatie. Is dat niet bevredigender? Daarom bestuderen en observeren wij jullie, omdat wij weten dat je niet zomaar op een cruiseschip zit en van de ene naar de andere plaats gaat. Wij weten dat jullie alles creëren, en dat jullie primaire creatie jullie zelf zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke

Bron: https://www.wakkeremensen.org/

Overgang naar de Nieuwe Tijd voor het Amerikaanse continent ingezet

Benjamin Fulford, 8 februari 2021 

P3-bronnen zeggen: Amazon oprichter Jeff Bezos is nu de feitelijke leider die zegt dat de opnamen van zijn oval office optredens die interim plaatsvervanger, zogenaamd President, Joe Biden houdt, worden gemaakt in de Castle Rock, Amazon studio’s in Culver City, Californië.

https://www.youtube.com/watch?v=d3bx42MrtZw

Het Witte Huis in Washington DC blijft leeg. Volgens een collega met een White House perspas:

“Het persbureau en de telefoonnummers voor perscontacten van het White House werden afgesloten, maar ik krijg nog altijd doorgestuurde e-mails van een andere server dan die van het White House. Ook de lijn voor openbaar commentaar werd afgesloten… dit is slechts aan de oppervlakte en speelt in op het wakker maken van de slaapwandelaars, maar ik zie niet hoe ze deze list nog veel langer kunnen volhouden.”

Het zogenaamde regiem dat nu de Verenigde Staten “bestuurt” heeft andere landen het idee al voorgesteld om vergaderingen online te houden. Met andere woorden, het is slechts een kwestie van tijd voordat de leiders van andere overheden zich realiseren dat er geen fysieke Biden is die mentaal competent genoeg is om hen persoonlijk te kunnen ontmoeten.

De P3 wil nu dat Bezos toezicht houdt op de overgang naar een nieuw systeem gebaseerd op meritocratie en real-time democratie. Ze zeggen dat hij werd aangesteld volgend op een mislukte poging van de Rockefeller familie en de Khazariaanse Maffia om de V.S. over te dragen aan Communistisch China in ruil voor enorme geldbedragen.

Toen de Rockefellers uit de controle werden verwijderd door de Illuminatie, sloeg de Chinese Communistische Partij – ook gecontroleerd door de Khazariaanse Maffia – terug door te proberen Taiwan binnen te vallen.

Volgend op de nederlaag van de Chinese Communistische Partij in de luchtoorlog over Taiwan, heeft de CCP zich nu in feite meester gemaakt van de controle over Pakistan en Myanmar. Ze hebben nu India omsingeld en dreigen het binnen te vallen.

De militaire coup in Myanmar, wat ruwweg 10% van de wereldwijde productie van zeldzame aardmetalen voor zijn rekening neemt, heeft tijdelijk de aandelen van Chinese verwerkingsbedrijven van zeldzame aardmetalen omhoog gestuwd, gedreven door angst dat instabiliteit en V.S. sancties de exporten ervan zouden kunnen verstoren.

Op 3 februari voerden de Amerikaanse en Japanse legers een live-fire oefening uit [oefening met een realistisch scenario voor het gebruik van specifieke apparatuur] op een trainingscomplex in de buurt van Mt. Fuji toen een enorme brand uitbrak die de hele nacht onbedwingbaar woedde. Dit werd kort gerapporteerd in de Japanse media voordat een nieuwsstop werd opgelegd. Geen van onze contacten was bereid om te praten over wat er gebeurde maar het ziet er naar uit dat ze waren aangevallen, waarschijnlijk door de Chinezen.

https://www.youtube.com/watch?v=LqczipCW1j0&feature=youtu.be

Maar, volgens de Japanse militaire inlichtingendienst, staat de Chinese Communistische Partij op het punt haar macht te verliezen. De reden daarvoor is dat de Taiwan-factie, verbonden met de oude Ming Sung en de koninklijke Tang families, haar 8 miljoen geheime genootschapsleden op het vasteland van China in beweging heeft gebracht. Ze deden dat in reactie op de geprobeerde invasie van Taiwan en omdat de CCP miljoenen mensen doodde in Wuhan met hun onbezonnen 5G activering. Dit betekent dat het volk van China en de V.S. nu tegen dezelfde Satanische vijand strijden.

Dit is waar deze hele Covid-19 biologische oorlogsvoeringcampagne tegen de mensen van de wereld over gaat. Bijvoorbeeld: kijk eens naar hoe Egypte slaven strafte en hun hersenen beschadigde om ze onderdaniger te maken en vergelijk dat met de “Covid-19 tests”.

https://twitter.com/DeannaSpingola/status/1356349883251351554

En kijk dan eens naar de nano-devices die ze in de hersenen van de mensen brengen via de teststaafjes die stervormige micro-devices bevatten waardoor de mensen in het geheim worden gevaccineerd.

https://www.naturalnews.com/2021-02-01-swab-tests-microdevices-secretly-vaccinating-hesitant.html

Dit is de echte vijand waartegen we vechten.

En voor het geval je het nog niet door hebt, is hier meer bewijs dat Covid-19 bedrog is.

https://twitter.com/DeannaSpingola/status/1356349883251351554

Bovendien, als je denkt dat het pedofiliegebeuren niet waar is, kijk dan maar eens naar wat er plaatsvond in gewoon één Katholiek weeshuis. Jonge jongens werden tientallen jaren lang verkocht als seksobjecten. Dit was vast en zeker geen geïsoleerd incident. Seksslavernij van kinderen, enz. was systematisch en vond plaats in de hele wereld.

https://www.thedailybeast.com/german-nuns-sold-orphaned-children-to-sexual-predators-says-report

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/04/forbes-attacks-mercola.aspx

In een ander voorbeeld: insider van het Republikeinse establishment Ruben A. Verastigui werd gisterenavond gearresteerd, naar verluid voor het aanzetten tot seksuele activiteit, het in bezit hebben en het distribueren van gewelddadige kinderpornografie met daarin afbeeldingen van kinderen die werden verkracht door volwassen mannen, zegt de politie. Aangehaald werden zijn eigen woorden: “als een baby gilt, dan is dat mijn favoriet”.

We vechten terug, en we vechten hard terug. Bijvoorbeeld: Mario Marin, die de centrale staat Puebla bestuurde van 2005 tot 2011 is de eerste gouverneur die is gearresteerd wegens martelpraktijken tegen journalisten en bovendien verbonden met een kring van meisjes- en jongenshandel.

https://abcnews.go.com/International/wireStory/mexico-arrests-governor-case-tortured-journalist-75685936

De Russen doen hun deel door met succes een gewoon griepvaccin te gebruiken ter vervanging van het DNA-veranderende vaccin dat door de Satanisten wordt gepusht.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/russias-sputnik-v-covid-vaccine-surprise-global-hit

Ook de systematische verwijdering van alle mensen die zijn betrokken bij de Covid-19 misdaad gaat door volgens bronnen van MI6 en de Russische FSB. Dat is ongetwijfeld ook waarom Andrew Brooks een research professor aan de Ruters Universiteit die ook de eerste speekseltesten ontwikkelde voor het coronavirus  onverwachts overleed in de leeftijd van 51 jaar.

https://nypost.com/2021/02/01/rutgers-researcher-creator-of-covid-19-saliva-test-dead-at-51/

En dan wereldwijd:

Zoals Irans hoogste leider Ayatollah Ali Khamenei tweette “Het post-V.S. tijdperk is begonnen.”

https://twitter.com/khamenei_ir/status/1358464064322691078?ref_src=twsrc%5Etfw

Hij tweette ook: “Hun recente gebeurtenissen waren een fiasco. #Trumps val was niet alleen de val van een ongeschikte president. Het was de neergang van de Amerikaanse macht en samenleving”, eraan toevoegend dat dit “de woorden van V.S. experts zijn, niet van ons”.

Dit, tussen haakjes, is wat een hooggeplaatste P3-Vrijmetselaarsbron had te zeggen over het waarom V.S. President Trump het Witte Huis verliet:

“Ze troffen Trump  ze vermoordden zijn broer met een “hartaanval” [in augustus 2020]. Ook zijn vrouw Melania bevond zich in het overheidsvliegtuig dat een noodlanding maakte vanwege een “defect”  dus Trump gaf zich gewonnen. Daarom deden Barr, Durham en Huber niets  en er zal niets gebeuren. Trump was niet van plan zijn familie op te offeren voor al deze verkiezingen en werd verwijderd omdat hij in de weg stond van een ‘Star Trek toekomst’.”

Alhoewel veel Amerikaanse patriotten bitter teleurgesteld kunnen zijn over deze wending in de gebeurtenissen, zouden ze dat niet moeten zijn. In plaats van door een roze bril terug te kijken naar een denkbeeldig verleden, zouden ze deel moeten nemen aan de voortgaande tweede Amerikaanse Revolutie door te helpen een betere toekomst te creëren.

Laten we ook de recente ontwikkelingen in gedachten houden zoals General Michael Flynn op 6 februari in een 50 minuten durend interview zei: “We hebben de situatie te accepteren zoals die is, maar nu hebben we daar iets aan te doen.” Flynn merkte op dat als ze proberen om een impeachment in te stellen tegen Donald Trump dan “moet je hem nog altijd Mr. President noemen, want je kunt alleen een impeachment instellen tegen een zittende president”. Hij merkte ook op: “Mensen geloven de onzin niet die van onze huidige overheid komt.” Flynn had al eerder gezegd dat hij 100% vertrouwen had in de toekomstige uitkomst, dus laten we zien waar die naartoe gaat.

Hij kan voor wat misleiding hebben gezorgd vanwege operationele veiligheid omdat het publiek nu een samenvatting van sleutelbewijzen kan zien in de “Absolute Proof [Absoluut Bewijs]” presentatie die waarschijnlijk wordt gebruikt in Trumps verdediging tijdens het komende impeachment proces. Het legt de betrokkenheid bloot van veel buitenlandse naties bij het hacken van de stemmen in een honger naar meer met vastgelegde real-time IP-adressen en stemtabellen.

https://rumble.com/vdlebn-mike-lindell-absolute-proof-exposing-election-fraud-and-the-theft-of-americ.html

Wat Amerikanen moeten begrijpen is dat hun land al in een vroeg stadium werd overgenomen door een sekte van genocidale menselijke slavenhouders. Bijvoorbeeld: hoewel bijna alle of in elk geval de meeste Amerikanen weten dat er in de Onafhankelijkheidsverklaring staat “alle mensen zijn gelijk geschapen… en hebben recht op leven, vrijheid en de zoektocht naar geluk,” zijn ze voor het grootste deel niet op de hoogte dat er ook de volgende zin in staat:

“De genadeloze Indiaanse Barbaren wiens bekende regel van oorlog voeren is een zonder onderscheid vernietigen van alle leeftijden, seksen en condities.”  

Deze onjuiste stelling werd gebruikt om een doelbewuste politiek van genocide tegen de First Nations [inheemse volkeren] te rechtvaardigen. Daarom leeft er nu in de Verenigde Staten minder dan een kwart van de inheemse mensen die daar waren toen de eerste Europese kolonisten arriveerden. Verder zijn de Verenigde Staten bijna constant in oorlog geweest tijdens hun 245 jaar van “onafhankelijkheid”. Sinds Wereldoorlog II is geëindigd hebben de Verenigde Staten tientallen miljoenen mensen gedood door biologische oorlogvoering in Afrika en andere landen, alsook via oorlogen in Vietnam, Irak en elders.

Als iemand met voorouders op de Mayflower, vergeet ik niet dat onze voorouders werden behoed voor de hongerdood door de inheemse mensen. Daarom vieren wij Thanksgiving, samen met de Amerikanen. In Canada vergeten we nooit onze oorspronkelijke band met de inheemse mensen, en daarom zijn er nu veel meer van hen dan toen de Europeanen voor het eerst arriveerden.

Het is nu de tijd voor Canada en de Verenigde Staten om een nieuwe republiek te creëren die echt alle mensen als gelijken behandelt. De P3 promoot Bezos als een gelover in meritocratie die de ruimte wil koloniseren.

https://abcnews.go.com/Business/blue-origin-jeff-bezos-unveils-lunar-lander-mission/story?id=62941981

Als je deze visie niet prettig vindt, raden we je aan Bezos van zijn voetstuk te halen door je in te spannen voor iets dat zelfs nog beter is.

Ook geloven we dat een verraderlijker vijand een groep families is die nog altijd de Fortune 500 bedrijven controleert.

Bijvoorbeeld: de oude olie, gas en kolen oligopolies [marktvorm met weinig aanbieders] houden ons tegen en houden ons arm door de verspreiding van waterstof brandstof te voorkomen. De techniek bestaat waarbij mensen een zonnepaneel en water kunnen gebruiken om hun eigen waterstof brandstof te maken. De enige uitstoot die deze auto’s zouden produceren is waterdamp.

In plaats daarvan pushen ze “groene” elektrische auto’s. Het probleem is dat de meeste energie die wordt gebruikt om hun elektrische auto’s aan te drijven komt uit het verbranden van kolen, dat heel wat meer vervuilt dan benzine aangedreven verbrandingsmotoren doen.

Daarom hebben “de Europese oliegiganten Total, BP en Shell activa opgekocht langs de waardeketens van elektrische oplaadstations. Het laatste nieuws is dat Shell ermee heeft ingestemd om 100% van het Europese oplaadnetwerk Ubitricity te kopen.

https://www.naturalnews.com/2021-02-07-gm-kristin-zimmerman-clean-energy-95percent-coal.html

De Japanners vechten om de Khazariaanse Maffia controle te verwijderen uit hun land, deels omdat hun pogingen om een op waterstof gebaseerde economie op gang te brengen worden onderdrukt door de Rockefeller-achtige oliebelangen. Vergeet niet dat dit de mensen zijn die de Fukushima-aanval op Japan op 11 maart 2011 organiseerden, deels om hen te dwingen meer olie te kopen.

Japanse conservatieve bronnen zeggen dat Japan spoedig een onafhankelijk land zal zijn zodra de Khazariaanse gevolmachtigden systematisch zijn verwijderd.

Ook in India blokkeren boeren in het hele land de wegen om Premier Narendra Modi tegen te houden hen tot armoede te brengen en uit te leveren aan de belangen van de Fortune 500 landbouwindustrieën.

In andere landen vinden ook een aantal regiemveranderingen plaats. Recentelijk zijn er veranderingen geweest in het leiderschap van Nederland, Myanmar en Italië. Deze zullen worden gevolgd door veranderingen in Thailand, Albanië, Colombia, Duitsland en Mongolië volgens Japanse conservatieve bronnen, die met succes de drie hierboven genoemde overheidsveranderingen voorspelden.

Tot slot deze week: het Chinese Nieuw Jaar zal dit jaar 16 dagen duren en begint op 12 februari. Dit betekent dat het maart is wanneer grote dingen gaan gebeuren. Dat is wanneer Aziatische geheime genootschappen zeggen dat ze klaar zullen zijn om de onderhandelingen met Westerse geheime genootschappen over de toekomst van de planeet te heropenen. Hun basishouding is “geen conflict, geen confrontatie, wederzijds respect en een win-win samenwerking, gericht op samenwerking en het omgaan met verschillen.”  

http://www.xinhuanet.com/english/2021-02/08/c_139729794.htm

Maar zet je alsjeblieft schrap tegen turbulentie de komende weken wanneer Oosterse en Westerse geheime genootschappen hun grote zetten ten uitvoer gaan brengen om te proberen hun posities te versterken voordat de gesprekken gaan beginnen.

De White Dragon Society van zijn kant maakt zich klaar voor grote stappen in dit jaar van de “aanvallende stier”. Vergeet niet dat de stier veel sterker is dan het sterkste roofdier.

Benjamin Fulford

Vertaling: Petronella
Bron: https://www.wakkeremensen.org/

Hulpmiddel voor bewustwording en ontwaking

februari 2021

Door eventnl

Inleiding

Ik ben in 2015 voor dit blog gaan schrijven, maar mijn “ontwaken” begon al in 2011. Sinds die tijd ben ik steeds dieper in het “konijnenhol” gedoken, en nog steeds ontdek ik dingen waar ik mij eerder niet van bewust was. Ik besef dat naarmate ik meer weet ik minder weet. Dus hoe moeilijk zal het zijn voor mensen die nu tot het besef komen dat er dingen niet kloppen?

De mensen om mij heen denken dat het “nieuws” het echte nieuws brengt en dat alles wat je op het internet kunt vinden is doordrenkt met valse informatie en misleiding (wat gedeeltelijk ook klopt, maar dat geldt ook voor het ‘mainstream nieuws’). Echter, de ontwikkelingen van de afgelopen 12 maanden resulteren erin dat steeds meer mensen zich gaan realiseren dat niet alles is zoals het lijkt of zoals het ons wordt voorgespiegeld.

En dat bracht mij tot de vraag: “als deze mensen aan mij vragen om uit te leggen hoe het in elkaar zit, hoe pak ik dat dan aan? Wat kan ik vertellen om ze een basis te geven waarmee ze hun eigen onderzoek kunnen gaan doen?” Want het werkt alleen als ze op basis van wat feiten zich verder gaan verdiepen. Als ik alles vertel wat ik nu ‘weet’ haken ze direct af.

Daarom ben ik achter de computer gekropen om te proberen hiervoor een soort handleiding te schrijven. En ik publiceer dit nu op dit blog omdat ik ook andere mensen hiermee een leidraad kan geven. Bedenk hierbij wel dat dit stuk absoluut niet de intentie heeft een analyse te zijn met alle achtergrondinformatie, maar dat het moet worden gezien als een leidraad om ergens te kunnen beginnen.

Mijn advies aan iedereen is, doe je eigen onderzoek en laat je leiden door jouw gevoel; als iets goed voelt, ga daar dan mee verder, en laat alles vallen wat niet goed voelt. Niemand weet alles, niemand kent de gehele waarheid, dus laat niemand jou vertellen wat je moet geloven.

En waar het gaat om de ‘zwartmakerij’ van lichtwerkers onderling is mijn leidraad heel simpel: degene die dit doet heeft daar zijn eigen redenen voor, maar het past simpelweg niet in een samenleving die zich wil opheffen naar de 5e dimensie. Laat iedereen in zijn waarde.

Uitgangspunten

Er zijn uitgangspunten die de persoon die verder onderzoek wil doen moet aanvaarden voordat hij/zij de situatie op Aarde kan gaan begrijpen. Hier ga ik niet in op de geschiedenis vanaf het begin op Aarde, want dat zou het direct al veel te gecompliceerd maken. Dus ik probeer het eenvoudig te houden met de volgende stellingen die hun grondslag hebben in deze geschiedenis:

 1. Er is een groep mensen (we noemen ze de cabal) die al gedurende eeuwen een plan hebben en dit plan geleidelijk uitvoeren. Het wordt van generatie op generatie doorgegeven. Ze staan ook bekend als ‘illuminatie’, of ‘Deep State’, of ‘elite’, en hun plan is de ‘New World Order’.
 2. Het plan is om absolute heerschappij te krijgen op Aarde, waarbij de ‘doorsnee’ mensen hun slaven worden.
 3. Om deze agenda te kunnen uitvoeren moesten ze eerst de heerschappij krijgen over de financiële wereld, de media, het onderwijs, religie, gezondheid, en de politiek en rechtssysteem. Dat is ze gelukt.
 4. Vervolgens moeten zij de mens onderdrukken en daarvoor is het belangrijk dat de mens zich niet bewust is van zijn eigen oorspronkelijkheid en kracht.
 5. Voor deze onderdrukking worden veel middelen ingezet: de mens machteloos maken d.m.v. armoede en ziekte en afhankelijkheid, angst, mind controle, corruptie en chantage, en waar nodig geweld en moord.
 6. Onder de huidige mensheid bevinden zich veel mensen die onder invloed van mind controle, corruptie, bedreiging en chantage aan deze agenda meewerken, bewust of onbewust, vrijwillig of gedwongen. De cabal gebruikt hierbij ook middelen/methoden om (delen van) het geheugen van mensen te blokkeren.
 7. De cabal beschikt over veel technologie die voor ons wordt achtergehouden. Onderdeel daarvan is het vermogen om ‘nepmensen’ te creëren, het zogenaamde klonen. Zo kunnen ze bepaalde figuren een langer leven geven. Daarnaast wordt ook veel gebruik gemaakt van dubbelgangers.
 8. Andere technologie waarover ze beschikken is het manipuleren van beelden, zoals holografische voorstellingen waarbij je ervan overtuigd bent dat hetgeen dat je ziet klopt. Of bepaalde informatie integreren in beelden (zoals t.v. en film) die wij bewust niet zien maar die ons op onbewust niveau wel beïnvloedt.
 9. Het belangrijkste middel bij de onderdrukking van de mensheid is het ‘verdeel en heers’ principe. Voorkom dat de mensen bijeen komen en samenwerken in vrede en respect, maar zaai angst en verdeeldheid, achterdocht en wantrouwen.

Werkwijze

Noot: Ik beschrijf alles als in de tegenwoordige tijd, maar er zijn de laatste tijd veel ontwikkelingen die een andere kant op gaan, de positieve kant. Er is nog te weinig feitenmateriaal voorhanden om daar concreet op in te kunnen gaan. Verder moeten we bedenken dat, zoals hierboven gesteld, veel mensen hieraan meewerken onder invloed van mind controle, manipulatie, bedreiging en chantage. Niet alle spelers zijn a priori ‘slecht’.

Financiële wereld

De cabal heeft de financiële wereld in handen gekregen door onder meer manipulatie van geldstromen en het van beide zijden financieren van oorlogen, waarbij de ‘nutteloze’ mens werd gebruikt als kanonnenvoer. Oorlogen zijn bedoeld om geld te creëren; je hebt wapens, tanks, vliegtuigen e.d. nodig om de oorlog te kunnen voeren, en vervolgens heb je weer van alles nodig om alles wat is vernietigd opnieuw op te bouwen. Dit wordt ook het ‘militair industrieel complex’ genoemd.

De mensheid is in financiële slavernij gezet. We hebben geld nodig om te leven, daarom moeten we werken – zodanig dat er geen energie meer over is om met onze zelfontplooiing bezig te zijn – en van het verdiende geld moeten we ruim 70% afdragen in de vorm van allerlei belastingen, waarmee een systeem in stand wordt gehouden dat ons in slavernij houdt. Slim bedacht toch?

Dit alles heeft erin geresulteerd dat de kloof tussen arm en rijk steeds groter is geworden, en zo heeft ca. 1% van de wereldbevolking het grootste deel van de rijkdom in handen. En het grootste deel van de wereldbevolking lijdt onder armoede en gebrek, waardoor deze mensen niet het vermogen hebben om zich te ontworstelen aan de greep van de cabal. In deze gecreëerde maatschappij kun je jezelf niet in leven houden zonder geld, en geldzorgen beheersen je leven volledig.

Media

De media is langzaam maar zeker in hun greep gekomen doordat in de loop van de tijd vrijwel alle media uiteindelijk eigendom zijn geworden van 4 enorme mediabedrijven. En zo kan van bovenaf worden opgelegd wat al dan niet aan de mensen wordt verteld. Doordat de mensheid van alle kanten wordt gebombardeerd met dezelfde gemanipuleerde informatie ontstaat het geloof dat dit toch echt de waarheid moet zijn. Voeg daarbij de mogelijkheid om beeldmateriaal te manipuleren en de mens gelooft wat zijn ogen ‘zien’.

Door de opkomst van het internet is een beweging op gang gekomen die een tegenhanger is van het gemanipuleerde nieuws. Er wordt gesproken over de ‘alternatieve media’, maar ik zou het liever de nieuwe media noemen. Alles wat de mens de mogelijkheid geeft om een tegengeluid te laten horen is een bedreiging voor de agenda van de cabal. Dus, wat gingen ze doen.

Allereerst werd het begrip ‘complottheorieën’ de wereld in geslingerd. Als je deze kreet maar voldoende laat terugkomen worden degenen die de ongewenste informatie doorgeven vanzelf gezien als ‘complotgekkies’, en de geloofwaardigheid van hun informatie is in twijfel getrokken.

Maar toen de opgang van de informatiestromen op het internet niet te stoppen bleek werd de volgende kreet bedacht: fake news. En de kanalen op het internet waarvan veel mensen gebruik maken om informatie door te geven hebben besloten om alles uit hun kanalen te verwijderen wat zij zien als ‘fake news’, of liever gezegd, voor hen ongewenst nieuws. Het gaat zover als het volledig verwijderen van accounts, met alles wat zij in de loop van de tijd hebben gepubliceerd.

Hierbij kan ieder weldenkend mens zich de vraag stellen waarom ze zich zoveel moeite getroosten om deze geluiden de mond te snoeren ….. waar zijn ze bang voor? Je hoeft toch niet bang te zijn voor complotgekkies; laat ze maar kletsen, toch?

Onderwijs

Deze groep mensen zag ook in dat onderwijs een heel belangrijk middel is om de mensen te indoctrineren. Als je de kinderen met de paplepel bepaalde denkpatronen en informatie meegeeft zullen ze zich als volwassenen volledig schikken naar jouw agenda. Onder de manipulatie van onderwijs valt ook het manipuleren van geschriften, de geschiedenis herschrijven, overtuigingen in het lesmateriaal opnemen, en het indoctrineren van het onderwijzend personeel en de hoofden van scholen. Zo zijn ook veel universiteiten in de greep van de cabal gekomen; aangezien de cabal de geldstromen controleert hebben ze alle middelen om allerlei instituten en instanties in hun greep te krijgen met het openen of dichtdraaien van geldkranen.

Religie

Het Vaticaan is een van de hoofdrolspelers in deze agenda. Er is een bank van het Vaticaan en de rijkdommen en landerijen die het Vaticaan bezit gaan ons voorstellingsvermogen ver te boven. Ze hebben een belangrijke rol gespeeld bij het indoctrineren van de mensen, het onderdrukken van de feitelijke geschiedenis van de mensheid, het manipuleren van mensen en instellingen, en het beheersen van de politieke agenda van vele landen. De belangrijkste spelers zijn de jezuïeten, waarbij we moeten bedenken dat dit in principe de top betreft, de zogenaamde ingewijde jezuïeten die hun afschuwelijke eed hebben gezworen.

Gezondheid

Een mens die ziek is heeft niet het vermogen om zich teweer te stellen tegen de manipulatie en indoctrinatie. Hij wordt in angst gehouden over zijn gezondheid, en angst is een slechte raadgever. Daarnaast wordt veel geld verdiend aan onze ‘gezondheid’, het was dus zeer lucratief om

 • De mens zich onbewust te laten zijn van het zelf herstellend vermogen van het lichaam
 • De gezondheid van de mens te ondermijnen door het bewerken van onze voeding, het water en de lucht die we inademen
 • Homeopathische en natuurlijke geneeswijzen te ondermijnen en chemische geneesmiddelen waarvoor heel veel geld moet worden betaald te introduceren
 • Ziekten in laboratoria te creëren en deze onder de mensen te verspreiden
 • En als de mensen dan uiteindelijk doodgaan aan de ziekte dient dat ook nog hun agenda omdat zij vinden dat de wereldbevolking moet worden gereduceerd.

Gelukkig zijn er nog steeds heel veel artsen en mensen die in de gezondheidszorg werken die deze agenda niet willen dienen, maar de druk die op hen wordt gelegd is enorm. Ze worden bedreigd met het verlies van hun baan als ze niet willen meewerken, en zonder baan heb je geen geld en ben je terug bij het begin; overheersing door armoede. Zoals onder het kopje onderwijs gesteld: veel instituten waaronder universiteiten en ziekenhuizen zitten in de greep van de cabal.

Politiek en rechtssysteem

Tja, ik ben bang dat ik hier niet zoveel uitleg bij hoef te geven. Politici zouden ten dienste moeten staan van de mensen, maar het overgrote deel van de politici wereldwijd speelt het spelletje mee; de macht is in handen gegeven van de economie, multinationals, de conglomeraten, en de soevereiniteit van landen is ver te zoeken. Het is het grote geld wat de wereld regeert, en alles is daaraan ondergeschikt gemaakt. Politici en rechtsdienaren in welke vorm dan ook doen mee, hetzij uit machtswellust en winstbejag, hetzij door bedreiging en chantage.

De kracht van de mens

Uit het bovenstaande blijkt dat ze zich heel veel moeite getroosten om de mens te onderdrukken. Waarom, zou je je afvragen, zijn ze zo bang voor de mens? Je creëert gewoon je slaafje en laat hem voor je werken, dat is het ideaal.

Maar wat als de mens zich niet zo gemakkelijk als slaafje laat gebruiken? Wat als de mens een enorme kracht van zichzelf heeft die de macht van de cabal verre overstijgt? Dan moet je ervoor zorgen dat de mens zich niet (meer) bewust is van deze kracht. En liever nog, dat de mens deze kracht tegen zichzelf gaat gebruiken.

Het manifesterend vermogen bijvoorbeeld is enorm, je bent wat je denkt. Als je het denken van de mens een bepaalde richting opstuurt gaat dit zich manifesteren. Dus, angstig denken versterkt de angst, onzeker denken versterkt de onzekerheid, afhankelijk denken versterkt de afhankelijkheid. En vooral, laat de mens denken dat hij is afgescheiden; van zichzelf, van zijn oorspronkelijke aard, en van zijn medemens, dat hij er alleen voor staat.

Komt dit je bekend voor …. 1,5 meter, mondlappen, verbod op samenscholing, verbod om je uit te spreken?

En hoe de kracht van de mens verder te ondermijnen? Door het inbrengen van dingen in het lichaam, bijvoorbeeld door middel van vaccins. Dingen die de mens kunnen beïnvloeden, op afstand aan te sturen. Doe hier je onderzoek naar!

Mind controle: er is al zoveel over geschreven. MK Ultra bijvoorbeeld; het creëren van meerdere persoonlijkheden in een mens, door middel van martelingen, drugs, indoctrinatie. Zodanig dat één van de persoonlijkheden kan worden aangestuurd zonder dat de andere persoonlijkheid of persoonlijkheden zich bewust zijn van wat er gebeurt.

De belangrijkste methodiek die ze gebruiken om ons aan te sturen is het creëren van een probleem om vervolgens met de oplossing te komen (ook bekend als “false flag”). Wij zijn ze dan zo dankbaar dat ze zo goed voor ons zorgen en zijn blind voor de agenda die achter de ‘oplossing’ zit.

Maar …. Wat als ….

Als wij met zijn allen zeggen, genoeg is genoeg. We hebben genoeg geleden, we werken er niet meer aan mee. De crisis die bewust door de cabal is gecreëerd om hun agenda er nu helemaal doorheen te drukken, heeft zich ook tegen hen gekeerd. Want steeds meer mensen zien nu dat het gewoon niet klopt.

De maatregelen tegen een zogenaamd super gevaarlijk virus staan niet in verhouding tot de feiten, ook al wordt door manipulatie van de cijfers geprobeerd ons anders te doen geloven. De media werkt daar volop aan mee, dat is duidelijk.

Rutte zegt zelf; “We hebben zelf de keuze.” Laten we dat doen! on Vimeo

Daarom gaan steeds meer mensen onderzoeken wat er feitelijk aan de hand is, en daarvoor dient dit artikel, en de links die ik hieronder heb opgenomen. Weet dat deze alleen maar een handvat zijn, want er is zoveel meer informatie te vinden.

Maak je riemen vast voor je duik in het konijnenhol!

Succes, Veronica

Links (ik probeer zoveel mogelijk Nederlandstalige links te geven):

Het plan, de agenda, wie zitten erachter:

 • Robin de Ruiter: link naar een interview met hem. Bekijk deze vooral als eerste. Hij beschrijft in hele duidelijke bewoordingen wat er speelt en heeft hier enorm veel onderzoek naar gedaan. Het interview heeft denk ik rond 2010 plaatsgevonden, maar heeft aan actualiteit niets ingeboet. Robin heeft een aantal boeken geschreven, waaronder “13 satanische bloedlijnen, de oorzaak van veel ellende en kwaad op Aarde”. Hij moest zijn eigen uitgeverij beginnen omdat hij geen uitgever kon vinden die zijn boeken wilde uitbrengen. Recent heeft hij een boek uitgebracht over Cv, hier een link naar een video waarin over dit boek wordt gesproken. Zoals Robin in het interview aangeeft neemt hij alleen informatie in zijn boeken op die hij via 5 verschillende kanalen heeft kunnen verifiëren. Zijn boek 13 satanische bloedlijnen was voor mij de rode pil; hier kun je hem kopen (beter dan bij bijv. Bol want dat soort bedrijven moeten we proberen te mijden; ze werken allemaal mee in het systeem.)
 • Janet Ossenbaard heeft een documentaire in 10 delen gemaakt, genaamd “Fall Cabal” (Engelstalig) waarin ze allerlei dingen belicht om de mensen wakker te schudden. Deze was eerst op youtube geplaatst, maar nu heeft ze haar Bitchute kanaal, hiervoor gekozen door de voortdurende censuur op youtube. Er is een Nederlandse vertaling van de gehele documentaire. Nu is ze bezig met de serie “The Sequel of the Fall of the Cabal” die uiteindelijk 17 delen zal bevatten, er zijn tot dusver 7 delen gepubliceerd. In deze serie gaat ze diep in op de gehele ontstaansgeschiedenis en alle partijen.

Dit artikel beschrijft de ontstaansgeschiedenis van de ‘Deep State’, ofwel cabal, ofwel illuminatie.

Deze website bevat een schat aan informatie in het Nederlands over allerlei onderwerpen, ook de hele recente ontwikkelingen rondom “je weet wel” prikken en zo.

Georgia guidestones, waarvan niemand weet wie ze daar heeft laten neerzetten. Er staat in 8 talen op beschreven wat het plan is, waaronder reducering van de bevolking. En een ander artikel erover.

“The great reset”, het World Economic Forum. “You’ll own nothing and you”ll be happy”, aldus voorzitter Klaus Schwab (Je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn.) De link is naar een artikel waarin hun voorspellingen voor 2030 worden voorzien van de agenda erachter. Hier hun ‘frontier 2030’ visie. Beide links Engelstalig.

Voorbeeld van holografische beelden en een ander voorbeeld, en deze (kijk vooral op 8:29). Realiseer je dat ze deze techniek voor van alles kunnen gebruiken, zoals fake invasie bijvoorbeeld.

Uitleg over de jezuïeten, en hier de eed die ingewijde jezuïeten afleggen.

Interview met dr. Elke de Klerk, oprichter van ‘Doctors for Truth’, deel 1, het tweede deel, en het derde deel. Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling.

M.b.t. de manipulatie en chantage om mensen aan de agenda te laten meewerken:

 • Kinderen die in bepaalde ‘duistere’ families worden geboren worden van jongs af aan gemanipuleerd/gedwongen (op gruwelijke manieren) om eraan mee te doen, bij weigering of eruit stappen worden ze vermoord. Bijvoorbeeld: hier een link naar de vertaling van het boek van een vrouw die door haar eigen vader wordt misbruikt (zacht uitgedrukt), d.m.v. mind controle wordt bewerkt tot een seks slavin en wandelende robot, en het ‘eigendom’ was van Kissinger. Waarschuwing: heftige kost! De link is naar het eerste deel, er zijn 14 delen. Er is veel meer informatie over dit onderwerp, maar het is meestal in het Engels.
 • Personen die men onder controle wil nemen worden gepakt op hun zwakheden; bijvoorbeeld een pedofiel wordt in een situatie met een kind gebracht en daarvan worden opnamen gemaakt. Deze is daarna chantabel. Link naar een artikel over het tribunaal over mensenhandel en seksueel kindermisbruik.
 • Artikel over satanisch kindermisbruik (heftig!) Lees ook de reacties onder het artikel.
 • Getuigenis van Ronald Bernard die in de jaren 80 in de financiële wereld werkte en daarvoor “zijn geweten op -180 graden in de ijskast moest zetten”. Dit is het eerste deel, hier het tweede deel, het derde deel, het vierde deel, en het vijfde deel.

Een Nederlandstalige website die je kunt raadplegen als je al wat verder in de materie bent gedoken; als je ervoor openstaat dat er ook leven is buiten onze planeet, en dat wij hulp krijgen van buitenaardsen.

Bron: https://www.wakkeremensen.org/

Understand THIS and you’ll be OK

Revisit the themes of Lee’s February #EnergyUpdate​ through this sketch by Talia Lancaster, aka Sketching Scrum Master!

Play with the voice

Never be alone

I will never be alone

Cause we are one

Rise up

Young hearts take all the deep cuts
Old scars here to remind us of who we are
How far we’ve come
We fall so we can get back up
Fall down, down on our knees with our face straight up
Piece by piece we will pick ourselves back up again

Tearing down these walls
Dreaming of a new horizon
Out of ashes we will rise
Rise up
Throw us to the wolves


And we’ll show you what we’re made of
Out of ashes we will rise


Rise up
Out of ashes and dust, we will pick ourselves up
We rise upThese cuts never leaves us the same
We are what comes from the choices of yesterday
From a taste of hell


Fall down, it’s better to die trying
Deep down find out who you are in your darkest days
Piece by piece you will get your ass back up again

Tearing down these walls
Dreaming of a new horizon
Out of ashes we will rise


Rise up
Throw us to the wolves
And we’ll show you what we’re made of
Out of ashes we will rise
Rise up
Out of ashes and dust, we will pick ourselves up
We rise up

Sometimes we need to break
Before we get up again, again, again
We need to believe
In the impossible

Tearing down these walls
Dreaming of a new horizon
Out of ashes we will rise
Rise up
Throw us to the wolves
And we’ll show you what we’re made of
Out of ashes we will rise


Rise up
Out of ashes and dust, we will pick ourselves up
We rise up

BOOMERANG

I’ve been gone for a while now
But only to gain my power
I’ve been fighting my demons
And now I’m back up on my feet
The harder you fall down
The stronger you come back later


Now I feel like an army
And I’ve only just began
I’ve only just begun (only just begun)
I’ve only just begun
Hey, give me all you got
Bring the grenades and your loaded guns


Hey, trying to take me down
I’m coming right back, back, back like a boomerang
Oh whoa oh ohoh whoa oh ohoh
Yeah I’m back, back, back like a boomerang
Oh whoa oh ohoh whoa oh ohoh
Yeah I’m back, back, back like a boomerang


You’ve been trying to change me
But what’s the point if I’m not me, yeah
I’m alone when I hit the lights
Alone with someone else
And I’ve only just begun (I’ve only just begun)
And I’ve only just begun


Hey, give me all you got
Bring the grenades and your loaded guns
Hey, trying to take me down
I’m coming right back, back, back like a boomerang
Oh whoa oh ohoh whoa oh ohoh
Yeah I’m back, back, back like a boomerang


Oh whoa oh ohoh whoa oh ohoh
Yeah I’m back, back, back like a boomerang
Oh whoa oh ohoh whoa oh ohoh
Back, back, back like a boomerang
Oh whoa oh ohoh whoa oh ohoh
Hey, give me all you got


Bring the grenades and your loaded guns
Hey, trying to take me down
I’m coming right back, back, back like a boomerang
Yeah
Yeah I’m back, back, back like a boomerang
Oh whoa oh ohoh whoa oh ohoh
Yeah I’m back, back, back like a boomerang
Hey, give me all you got
Oh whoa oh ohoh whoa oh ohoh

🦋THE BUTTERFLY EFFECT ⁂ Elevate your Vibration ⁂ Positive Aura Cleanse ⁂ 432Hz Music

De video van vandaag is geïnspireerd op een prachtig concept genaamd het vlindereffect. Het is het idee dat zelfs de kleinste van onze acties rimpelingen in de wereld kunnen veroorzaken, waardoor de gang van zaken kan veranderen. Wist je dat een tornado in de VS kan worden beïnvloed door ogenschijnlijk kleine dingen, zoals het klapperen van de vleugels van verre vlinders in Afrika?

Evenzo kunnen onze kleine daad van vriendelijkheid, een simpele glimlach en die positieve vibraties die we uitzenden ergens anders een exponentieel effect hebben, we zullen er misschien nooit getuige van zijn. Maar deze schijnbaar onbelangrijke dingen en gebaren zijn als het vlindereffect.

Ik hoop dat deze video je zal helpen bij je meditatiebeoefening en ergens een vlindereffect zal hebben.

Zegeningen en vrede helemaal
Veel dankbaarheid.