Dag lievelingen,

Het is vandaag de eerste keer dat ik echt het gevoel heb dat deze blogwebsite mij niet meer de vreugde biedt zoals weleer en wel omdat ik al sinds 2018 tegen een beeldscherm praat en ik ontzettend van “fysieke” contacten hou.

Ik heb geprobeerd mijn licht te laten schijnen en positieve energie neer te zetten hier waar ik wonderwel in geslaagd ben. Deze blog starten was een innerlijke roep van mijn ziel die gehoord wilde worden en ook het duwtje van De Bron dus wanneer de tijd rijp is om de volgende stap te zetten, dan zal ik dat ook heel sterk voelen en weten, daar vertrouw ik op.

Ik weet dat er mensen zijn die deze blogs lezen en ik op die manier de zaadjes of bewustwording heb geplant wat ook de bedoeling was dus ik ben heel blij dat ik hierin mijn bijdrage heb kunnen leveren.

Deze website hoort bij mijn oude leven, mijn oude Zelf en aangezien we nu in een heel sterke transformatieve periode zitten waarbij er grote ommekeren plaatsvinden, is het hoog tijd voor een Nieuw leven, een Nieuw hoofstuk en dat geldt ook op wereldniveau. We voelen het allemaal, de Oude wereld valt voor onze ogen, Moeder Aarde was het beu dat ze zo werd uitgebuit en misbruikt en geheel terecht.

Vandaag heb ik een buurvrouw ontmoet uit een ver verleden toen ik nog getrouwd was en ze was oh zo blij me te zien! Ze zei verscheidene keren na elkaar dat ik er heel goed uitzag en ik een mooie jurk droeg. Dat doet mijn hartje lachen! 😀💖

De meeste mensen kunnen niet verdragen dat je positief bent, ze vinden het heerlijk dat ze je kunnen bekritiseren en dat je leven op zijn kop staat. Hoe ziek is dat?

Ik duw iedereen omhoog die mijn pad kruist, dat is mijn natuur. Wat zou het een droom zijn mocht ik eens mensen tegenkomen die mij omhoog duwen en willen dat ik groei naar mijn ware potentieel. Mensen die jou “onvoorwaardelijk” helpen zoals ik ook ben.

Dat is ook nog zoiets van deze Oude wereld, als je hulp wilt, dan kost het geld terwijl ik mijn hart geef aan iedereen zonder er iets voor terug te verwachten. Dat is authentiek zijn. Iets wat in de 3de dimensie nooit bestaan heeft. Zo trots op mezelf dat ik het heb overleefd tot nu toe haha! Schouderklopje lieve Inge! 👍🥰

Vrees niet lieve Inge, wat jij nu ervaart zijn de laatste donkere stuiptrekkingen van een wereld die op instorten staat want in de 5de dimensie, de Nieuwe Wereld kunnen dit soort gedragingen en situaties niet meer overleven. Verheug je, kop op en ga vol vertrouwen verder op jouw pad! Laat je niet doen en zeker niet door mensen die jouw licht niet kunnen verdragen en hierdoor verblind worden.

Van de week bevestigde een hooggevoelige vriend van mij nog hetzelfde. Hij voelde dat ik in de vechtmodus stond en zou graag mijn kwetsbare kant leren kennen. Dat kwam binnen maar hij heeft gelijk! Je zou voor minder als je al heel je leven hier op deze planeet neergekogeld bent geweest terwijl ik alleen maar mijn liefde en compassie heb willen verspreiden hier.

Nooit kom ik nog terug naar deze aarde, dat heb ik al 1000 keer gezegd haha. Al de lichtwerkers hier op aarde hebben het enorm zwaar gehad tijdens hun leven, daarom worden zij ook geëerd in het Universum om deze loodzware opdracht tot een goed einde te brengen zodat Moeder Aarde opnieuw kan stralen in de kracht van LIEFDE wat haar oorspronkelijke staat is. Ze heeft al deze zware offers doorstaan om ons als mensheid te doen helpen groeien en evolueren dus wees haar dankbaar vanuit het diepste van jouw hart.

Heb ik voor dit k.tleven echt gekozen? Ja dat heb je Inge, maar je mag eindelijk afkloppen want nu begint het leven van je dromen dus verwacht het onverwachte en laat je verrassen! Dat heb je dubbel en dik verdiend! Je hebt heel belangrijke spirituele levenslessen geleerd en het is nu de bedoeling dat je al je verkregen kennis en ervaringen deelt met deze wereld want daar is nood aan. Moeder Aarde rekent op jou.

Nog heel even op mijn tanden bijten en doen waarvoor ik hier gekomen ben als lichtsoldaat aan de frontlinie! Namelijk het collectieve bewustzijn verhogen van angst naar liefde. De mensheid leren innerlijke vrede te handhaven, ook onze natuurlijke staat, in tijden waar er alleen maar chaos is. Bewuste keuzes maken om mijn dromen te manifesteren omdat dit ons geboorterecht is en helpen de Nieuwe Wereld te bouwen samen met mijn soultribe.

Even verder over mijn kwetsbare kan tonen. Dat ben ik nu denk ik aan het doen door alles te delen wat ik voor de moment ervaar in mijn leven. Het is niet de bedoeling dat ik hier altijd maar happy de peppie de vrolijkheid zelve ben, het leven is nu éénmaal leren, ervaren, vallen, opstaan, groeien en weer verder gaan. De diepere stukken mogen ook aan de oppervlakte komen, ook mijn imperfecties erkennen en leren niet zo streng voor mezelf te zijn. Voor anderen ben ik altijd heel zacht en liefdevol, dat mag naar mij toe ook veel meer gebeuren.

Vandaag het praktisch handboek gekocht met als titel “Assertiviteit” ~ Kom op voor jezelf ~ Stel duidelijke grenzen ~ Leer omgaan met kritiek ~ Ontwikkel meer zelfvertrouwen geschreven door Sue Hadfield & Gill Hasson. Ben nu aan hoofdstuk 2 en ik moet zeggen, het leest heel vlot en precies weer ‘het boek’ wat ik nu nodig heb om weer verder te kunnen op mijn pad. Ik heb er echt genoeg van dat ik word ondergesneeuwd al heel mijn leven! Hoog tijd voor verandering in de juiste richting!

In je eigen kracht gaan staan en ervoor zorgen dat anderen en de buitenwereld geen enkele macht meer hebben over jouw leven. Jij bepaalt hoe je je leven leidt en welke keuzes je neemt, dat zal je eindelijk bevrijden uit de ketenen van controle en onderdrukking.

Wij zijn hier op aarde om te lachen, dansen, plezier te maken, intens te genieten in eenheid en ons droomleven te leven dus leven vanuit ons hart met passie!

Ik geloof oprecht dat de online wereld niet meer overheerst in de Nieuwe Wereld en we onze natuurlijke aangeboren telepathische vermogens opnieuw gebruiken om elkaar te vinden en contacten te onderhouden. Vandaar mijn ongenoegen in het begin van deze blog dat ik het praten tegen een beeldscherm beu ben en ernaar streef om mijn missie en plaats in deze prachtige wereld te veroveren in de fysieke realiteit en niet in deze kunstmatige onnatuurlijke ijskoude digitale online wereld. Wat een mond vol haha! 😂😜

Ik heb nooit interesse gehad om een online business te starten wat bijna iedereen doet tegenwoordig. De online coaches die allemaal op dezelfde manier werken en je zitten te stalken met workshops en peperdure aanbiedingen wat dan zogezegd exclusief is maar ethisch niet verantwoord!

Wij zijn met zijn allen EEN. Allemaal broeders en zusters van elkaar omdat we uit dezelfde liefdesbron komen, afsplitsingen van onze Creator, The Source, God De Vader, De Bron, De Oneindige Intelligentie, Het Al Wat Is, noem deze hoogontwikkelde energie zoals jij wilt en goed voelt voor jou. Deze energie wilt ervaren via ons dus we hebben dezelfde onnoemelijke krachten om te manifesteren wat me maar willen. Wij zijn Goden, met zijn allen! Puur licht!

Eer Moeder Aarde want zij draagt jouw lichaam en zorgt dat je overvloedig wordt verwend met al haar rijkdommen.

I guess this is it dear friends.

Ik hoop oprecht dat ik toch tenminste enkele broeders en zusters heb kunnen raken en inspireren met alles wat ik gedeeld heb de afgelopen jaren.

De wonderen van het Universum maar ook het WONDER dat jij bent. De LIEFDE die jij bent. De SCHOONHEID en PUUR LICHT die jullie zijn.

En zoals steeds, ik hou zielsveel van jullie ALLEMAAL! 💖

Heel veel liefs en warme knuffels! 💖

Dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

Dat tegen mezelf praten in deze blog wat ik vaker heb gedaan is mijn Hogere Zelf die aan het woord is. Het andere zielsdeel van jou dat in het Universum vertoeft en jouw levenspad kent.

P.s.

Deze website laat ik nog tot 31 december 2021 online staan. Op die manier kan ik er zelf ook rustig afscheid van nemen haha. Dit was wel mijn laatste blog.

Tot ZIENS in de FYSIEKE REALITEIT! Much better! 😜

One

Oh

I wanna know your name
You just kill me, could you at least do that?
I wanna know your name
Or better yet, stand there
Just do that

I wanna know your name
Your name
You just kill me, could you at least do that?
I wanna know your name
Your name
Or better yet, stand there
Just do that

Hey yeah

I wanna know your name
Know your nameI wanna know your name
Know your name

Uh!
Oh yeah

I wanna know your name
You just kill me, could you at least do that?
I wanna know your name
Know your name
Or better yet, stand there
Just do that

Hey yeah!
Oh yeah!

I wanna know your name
Know your name
I wanna know your name
Know your name

Uh

Innocence

Innocence
Innocence
Innocence

Uh
Uh

You’ll never be mine
Innocence

You’ll never be mine
Innocence

You’ll never be mine
Innocence

You’ll never be mine
Innocence

You’ll never be mine

You’ll never be mine

Oh oh uh

Be mine

You’ll never be mine
Be mine
Oh oh uh
Yeah

Innocence
Innocence
Innocence
Innocence

Innocence
Innocence
Innocence

Oh oh uh uh uh uh uh uh

You’ll never be mine
Innocence

You’ll never be mine
Oh oh uh uh uh

Be mine

You’ll never be mine
Be mine

Oh oh uh yeah yeah

Innocence
Innocence
Innocence
Innocence

Guilt

Sometimes I don’t know where we’re going
Sometimes I feel you should be crawling back to me
Time is ticking by without us knowing
Before you know it, it will be too late to see

You keep on talking but it makes no sense at all


You try to fake it but you’re breaking every rule
Right from the start you’ve always made me feel a fool
The guilt you hide will come between us after all

You keep on talking but it makes no sense at all
You keep on talking but it makes no sense at all
You keep on talking but it makes no sense at all
You keep on talking but it makes no sense at all

Sense at all
Sense at all
Sense at all

Sense at all
Sense at all
Sense at all

Sense at all
Sense at all
Sense at all

Sometimes I don’t know where we’re going
Sometimes I feel you should be crawling back to me
Time is ticking by without us knowing
Before you know it, it will be too late to see

You keep on talking but it makes no sense at all
You try to fake it but you’re breaking every rule
Right from the start you’ve always made me feel a fool
The guilt you hide will come between us after all

Sometimes I don’t know where we’re going

Time is ticking by without us knowing

You keep on talking but it makes no sense at all
You try to fake it but you’re breaking every rule
Right from the start you’ve always made me feel a fool
The guilt you hide will come between us after all

You keep on talking but it makes no sense at all
You keep on talking but it makes no sense at all
You keep on talking but it makes no sense at all
You keep on talking but it makes no sense at all

Sense at all

The guilt you hide will come between us after all

Must be the feeling

Every time 

Every time I hear this groove,
It makes me wanna move.
Must be the feeling, it brings to you
That makes you feel what to do.

Must be 
Must be the feeling, it brings to you
That makes you feel what to do…
Must be the feeling, it brings to you 
Must be the feeling

Every time I hear this groove,
It makes me wanna move.
Must be the feeling, it brings to you
That makes you feel what to do.

Time for you to break it all down, do it all around.

Every time 

Every time I hear this groove,
It makes me wanna move.
Must be the feeling, it brings to you
That makes you feel what to do.

That makes you feel what to do

Alive

There’s a pain in my chest that I can’t describe
It takes me down
And leaves me there
When I talk to the night I can feel it stare
It creeps inside
And meets me there

At least I’m alive
At least I’m alive
Believe me, believe me
Believe me, believe me

Oooh, I’m coming back again, oooh
I’m coming back again
I wanna make it right

Oooh, I’m coming back again, oooh
I’m coming back again
I wanna live tonight

There’s a pain in my chest that I can’t describe
I close my eyes
But the day’s the same
There’s a thorn in my side when I hеar my name
It makes me hidе
I feel the shame

At least I’m alive
At least I’m alive
Believe me, believe me
Believe me, believe me

Oooh, I’m coming back again, oooh
I’m coming back again
I wanna make it right

Oooh, I’m coming back again, oooh
I’m coming back again
I wanna live tonight

At least I’m alive
At least I’m alive
At least I’m alive
At least I’m alive

Believe me, believe me
Believe me, believe me
Believe me, believe me
Believe me, believe me

Oooh, I’m coming back again, oooh
I’m coming back again
I wanna make it right

Oooh, I’m coming back again, oooh
I’m coming back again
I wanna live tonight