Dag geweldige mensen! 😀

Wij leven in een fantastische tijd hier op aarde! We mogen zelfs vereerd zijn nu op dit moment hier te vertoeven. Waarom? Omdat we de geboorte meemaken van een geheel nieuw tijdperk! Een gouden eeuw van licht waar de grootste energetische kracht LIEFDE zegeviert! Het Aquariustijdperk dat zal ingaan op 21 december 2020. Ik hoop dat dit nieuws al een glimlach heeft getoverd op jouw mooie snoet! 🤩

We komen van het Vissentijdperk dat bestond uit macht, geld, hebzucht, ziektes, materialisme, oorlog, afgescheiden van de Goddelijke bron, ieder-op-zich mentaliteit, dualiteit, onrechtvaardigheid, oneerlijkheid, uitbuiting en vernieling van Moeder Aarde, geen respect tonen voor ieder levend organisme en waar het ego centraal stond. De ik-cultuur. Denken met het verstand en gevoelens tellen niet mee.

We gaan nu naar het Aquariustijdperk dat bestaat uit LIEFDE, licht, vrede, harmonie, eerlijk delen, respect voor ieder levend organisme en Moeder Aarde, gezondheid, eerlijkheid, rechtvaardigheid, verbinding, vertrouwen op intuïtie, samenhorigheid, samenwerking, overvloed, gelijkheid en waar men leeft vanuit het hart met passie in alles wat je doet. Leven vanuit je gevoel = Goddelijke leiding. Wij zijn met zijn allen één. Het eenheidsgevoel is weer terug. De wij-cultuur. Leven vanuit jouw aangeboren potentieel en dit vervolgens met de wereld delen. Klinkt super! Ik ben oh zo BLIJ! 😀

Wij zijn hier allen om te ervaren, voor de groei en heling van onze ziel in dit aards paradijs waaruit we de lessen leren die voor onze tijd hier op aarde besproken zijn, niet om materiële zaken te vergaren.

Wanneer jouw ziel zijn tijd gekomen is hier op aarde en het fysieke lichaam verlaat dat vervolgens afsterft, dan neemt hij al deze ervaringen mee voor eventueel in een volgende incarnatie en laat alle materie achter.

Concreet wil ik hiermee zeggen, dat we met zijn allen uit alles dat ons pad kruist hetzij positief of negatief, we dit als een ervaring en groei moeten zien en niet als een obstakel of straf van het Universum. Stel jezelf de vraag: “Welke gedachten over mezelf hebben me in deze situatie gebracht en welke les of genezing heb ik hieruit geleerd?” Heel belangrijk is om ons niet meer te zien als slachtoffer van wat geweest is, maar op te staan, onze stem gebruiken en al onze innerlijke krachten bundelen om de verandering in beweging te brengen waar Moeder Aarde NU naar snakt.

Indien we met zuivere intenties handelen, hebben we voor de volle 100% heel het Universum pal achter ons staan en dat is oneindig groot. Gebruik je aangeboren verbeeldingskracht hier maar eens voor. Laat je dat hoop, rust en vertrouwen geven. 😉

Dus waar wachten we nog op?

Luister maar eens naar het interview van oud-bankier Ronald Bernard. Respect voor deze moedige man die opstaat en de ECHTE waarheid verkondigd! Een ware eye-opener voor degene die nog niet weten hoe de vork in de steel zit. Helemaal in het Nederlands en in het Engels ondertiteld. Ook de podcast van Jay Tisjeboy en de tekenfilm versie van Mark Haughton krijg je een helder beeld van wat er echt gaande is wereldwijd en hoe je ermee kan omgaan indien je ervoor openstaat om eens een andere versie te horen dan van wat ze in de mainstream media verkondigen.

Geniet van de muziek en de waarheidsgetrouwe aardse en buitenaardse berichten! 😍

Ik hou van jullie met heel mijn hart! 💖

Dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

Eveneens alternatief waarheidsgetrouw leesvoer is het Nederlands maandblad “Spiegelbeeld magazine.” Dit is het enige blad dat informatie bevat wat mij intrigeert en dat geen enkel onderwerp schuwt. Spiegelbeeld is een onafhankelijk tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap.

https://www.spiegelbeeld.nl/

Channeling nr. 64 ~ Door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse ~ 12 september 2020 ~ via Margreet de Carpentier.

Wees welkom,
Het is een onrustige tijd op de wereld, wij zeiden het al eerder de wereld staat in brand. Mensen zijn onzeker, mensen worden onzeker, ze zijn ongeduldig. Komt er een eind aan, is het wel waar, is het zo, zal het zo, hoe gaat het verder, kan het wel? Ja, de ommekeer komt, de ommekeer komt snel. U kunt het gaan aftellen in weken, dat alles naar buiten komt. Het is al in de gang gezet, alleen u weet dat nog niet, het wordt nog niet in de openbaarheid gebracht, het wordt nog even geheim gehouden. U staat met beiden benen al bijna in de nieuwe wereld. De nieuwe wereld vol liefde, vrede, geluk, zorgzaamheid.


De gezondheidszorg gaat verbeteren, daar is dan meer geld voor want de onnodige zaken zoals de vaccinaties gaan vervallen. De bureaucratie in de gezondheidszorg wordt minder. Er komen zo meer handen aan het bed en er komt meer tijd en aandacht voor de patiënten. De aandacht voor een mens die ziek is is heel belangrijk, daardoor genezen zij sneller.

Alles gaat veranderen het komt goed, nog even geduld. Er zijn mensen die denken dat er nog heel veel werk verzet moet worden.
Liefde en licht zijn heel belangrijk. Dat mag u de wereld over sturen. Het is nog belangrijker dat u in uw kracht blijft, dat u rechtop blijft staan en uw licht laat schijnen over de wereld, dat is de grootste hulp die u nu kan bieden. Zonder geschreeuw met liefde, blijheid en licht. De grote bijeenkomsten met liefde en licht letterlijk en figuurlijk om de mensen heen zijn belangrijk. Daar, gaat het ook om draaien in de tijd die u tegemoet gaat.

Alles zal makkelijker worden. Voedselbanken zullen niet meer nodig zijn. Het voedsel zal anders verbouwd gaan worden. Er worden nu oogsten moedwillig vernietigd door mensen in de wereld, waarin u nu nog even leeft om te zorgen dat er voedsel tekorten komen. Er zullen betere gewassen verbouwd worden. De levensmiddelen industrie zal minder suiker gaan toevoegen en minder zout. Langzaam maar zeker hebben ze steeds meer suiker en zout aan de kant en klare levensmiddelen toegevoegd, omdat dat slecht is voor de mens en het leven verkort. Het moet en zal geminimaliseerd worden. De landbouw zal gaan veranderen en de boeren mogen weer boeren.


Alles wordt beter verdeeld ook financieel. De pensioenen zullen herzien worden, daar is jarenlang op gekort, alle uitkeringen ook de AOW zijn jarenlang gekort. Iedereen zal een basisinkomen gaan ontvangen wat hoger is als nu. Het is de bedoeling dat het levensonderhoud goedkoper wordt.
Uw regering had heel veel geld nodig voor zichzelf, om hun dure pleziertjes te kunnen bekostigen.


Het geld dat voor elk persoon staat op een Zwitserse bank, de rekening die van u is en waar bijna niemand iets van weet, die worden geopend. Dat geld komt beschikbaar voor de gemeenschap. Miljarden zijn dat, miljarden en miljarden. Daar mee kan alles financieel omgedraaid worden in uw wereld, in de nieuwe wereld.

De toekomst is geen armoede. In de toekomst is er genoeg voedsel voor iedereen. De toekomst is zorgzaamheid, liefdevol naar elkaar toe. De mensen die nu schreeuwen en klagen en niet leven zoals het hoort zullen langzaam rustiger worden of langzaam maar zeker uit uw wereld verdwijnen. Er zal wel altijd een Ying en een Yang zijn, er zal altijd goed en kwaad zijn, in een zeer gereduceerde portie.
De draaiboeken liggen klaar voor de veranderingen.

Er zijn duizenden mensen die achter Trump staan die hij aanzet tot hun werk. Hij delegeert en daar is hij goed in, delegeren. Velen weten dat niet, velen denken dat hij een idioot is omdat hij als een idioot neergezet wordt door de media. Kijk goed naar uw regering, poppenkast het is een klucht.

Zij zullen verdwijnen. Er zitten goede mensen tussen maar die zijn nu nog machteloos en moeten nog even hun mond houden. Dat doen ze ook zodat zij straks naar voren kunnen treden vanuit hun liefde voor het volk zullen zij gaan werken, met het volk. Samen.


Er zullen minder regeringen zijn op uw wereld. Dat is prima want er is dan geen oorlog meer en het kost minder. Er moeten een aantal mensen zijn die alles in goede banen leiden. Niet op de manier waarop het nu gaat. Alles wordt nu in goede banen geleid naar zichzelf toe, voor hun eigen genoegdoening.

Het wordt veiliger op straat voor uw kinderen, de kinderen die bescherming nodig hebben. Velen ouders zijn angstig dat er met hun kinderen iets gebeurd en dat is terecht. Ook dat is men normaal gaan vinden. Het volk is wel in opstand gekomen nu er meer naar buiten is gekomen wat er met de kinderen gebeurd. U zult hoewel het nog een aantal jaren duurt uw kinderen veiliger op straat laten durven spelen, veiliger op straat laten lopen zonder de angst dat er kinderen verdwijnen.

Er zullen geen kinderen meer verdwijnen die ouderloos uit het buitenland hier naartoe gehaald worden. Zogenaamd om ze te beschermen maar de meesten van deze kinderen verdwijnen. Verdwijnen naar de hogeheren. Zij worden letterlijk en figuurlijk opgegeten, geconsumeerd. Dat is zeer, zeer triest. 99,9 procent van de mensen die dat doen staan geregistreerd. Zij worden gevangengenomen of geëxecuteerd of zij plegen zelfmoord.


Het zijn moeilijke woorden die wij u vertellen, Margreet wordt er emotioneel van. U zult dat ook zijn als u dit leest. Dit MOET in de openbaarheid komen, de mensen MOETEN WAKKER WORDEN. De klap als u alles in één keer moet consumeren van de verschrikkingen is te groot.

Er zullen oude mensen die emotioneel zwakker zijn en hier nog niets van wisten, het niet overleven. Het is dus belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen wakker worden. Doe het voorzichtig. Er zijn veel mensen die al wakker waren, die nu weer gaan twijfelen. Zal het wel? Is het waar? Ja, het is allemaal waarheid, het wordt allemaal openbaar gemaakt en het gaat allemaal veranderen.
U leeft in een verschrikkelijke moeilijke tijd. Waarin verschrikkelijke horror verhalen naar buiten komen. Het zijn geen verhalen maar de waarheid. U leeft ook in een prachtige tijd, u mag de ommekeer van duizenden jaren onderdrukking meemaken.

Van donker naar licht. Wij hopen dat u daar tenvolle van kan gaan genieten en de mensen opvangt die het nodig hebben. Die het nu nog niet genoeg beseffen. Die het nog niet willen beseffen omdat zij het niet aankunnen en het straks ook moeilijk hebben.


Zorg voor elkaar, hou van elkaar, heb lief, knuffel elkaar. Probeer juist nu elkaar zo veel mogelijk te knuffelen. Mensen hebben liefde en aanrakingen nodig. Dat is zo belangrijk.


Wij willen het hierbij laten het is even genoeg geweest.


Jesus. Michael, Maria, Raphael en Isoritas en het licht legioen dat voor u klaar staat om u te ondersteunen.

Ik hoop dat u massaal deze channeling over de wereld wil verspreiden inclusief mijn taalfouten.
Margreet. https://margreetdecarpentier.com/
Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

BLUE AVIANS: Keer Terug naar Jullie Hartruimte

Via Davey – 19 september 2020 ~ https://sananda.website/

Gegroet dierbaren van de planeet Aarde. We komen op dit moment bij jullie terug, al zijn we nooit echt weggeweest. We hebben vanuit de hogere dimensies gekeken en geholpen om onze menselijke geestverwanten, onze broeders en zusters, door deze tumultueuze tijden heen naar de volgende fase te helpen, die binnenkort op jullie afkomt.

Dit zijn spannende tijden, hoewel we weten dat velen van jullie deze als verontrustende tijden zien, als tijden die jullie liever hadden willen vermijden. Maar helaas, zo moest het zijn, dit is een deel van het grote, grote plan. Een plan dat in de maak is en dynamisch verandert met de eb en vloed van de liefde die terugkeert naar deze planeet, zoals de tsunami van de liefde die jullie allemaal al eerder hebben horen roepen. Dit zijn prachtige tijden, als je de ogen hebt om het te zien zoals het werkelijk is, een metamorfose, een transformatie van de grootste soort die ooit een planeet heeft getroffen. We zeggen het zo, want er is nog nooit een grote planetaire ascensie als deze geweest. Dit is de eerste. En het is boven alle stoutste dromen uit gekomen. Nogmaals, ook al zie je het misschien niet zo. Vanuit onze ogen, ons perspectief, in de zesde dichtheid zoals je het zou kunnen noemen, is dit de grootste van de tijden.

We dringen er bij jullie op aan om het vanuit het perspectief van jullie hart te zien, nu meer dan ooit is het zo belangrijk voor jullie om je te verbinden met de ruimte van jullie hart. Versmelten, mengen, in je ware essentie binnen je hartcentrum. Jullie waarheid is daar. Het heeft jullie nooit verlaten, het verbergt zich niet om een of andere hoek wachtend om gevonden te worden. Het is altijd aanwezig. Het was er altijd al, het is er nu, het zal er altijd zijn.

Het is een verbazingwekkend geschenk, om jullie zelf te geven, om gewoon de ruimte van jullie hart binnen te gaan en te zijn wie jullie zijn, onthoud wie jullie zijn. DIT IS HET GROTE ONTWAKEN!

Om wakker te worden voor jullie god/godin zelf, jullie ware aard. Jullie zijn bron-energiewezens, zoals de Arcturiërs jullie zo graag aan willen herinneren (glimlach). En dit is een goede herinnering.

We willen nog een boodschap overbrengen via deze, en dat is er een van grote hoop.

Zie deze tijden alstublieft niet als tekenen van de dingen die komen gaan, dit is een bevalling dierbaren. Dit is een verwijdering van het oude verouderde paradigma van het duister. Hun wegen en bewustzijn lossen op in het licht. En het gaat niet met gemak, maar dit is zoals verwacht. 

Het licht dat nu binnenstroomt is zo groot, zo diep, dat het de fundamentele kern van wat er was doet schommelen. Er is veel op gebouwd, en zo trilt het met de grond gelijk. Dit zijn jullie maatschappelijke structuren, jullie wetenschappelijke paradigma’s en zelfs het materiaal waar jullie gebouwen van gemaakt zijn. De lagen van de aarde veranderen, het water verandert, alles verandert, het moet wel, lieverd. Het moet in lijn zijn met de nieuwe vijfde dimensionale matrix, de nieuwe lichtrasters die zijn.

Oh dierbaren, dit is nu heel snel aan het ontstaan. Wie gevoelig is, kan dit voelen, dat weten jullie.

We willen deze boodschap met vrede en liefde in ons hart voor jullie overbrengen. We hebben jullie lang zien werken en leven door de beproevingen, de ups en downs, de kwellingen, de pijn en het lijden van jullie grote reizen hier in het assisteren van Gaia in dit prachtige proces, dit geboorteproces, dat spoedig tot voltooiing zal komen.

Dit zijn glorieuze dagen dierbaren, oh we zouden willen dat jullie het konden zien zoals wij dat doen. Jullie zouden je geen zorgen maken of bang zijn, jullie zouden je verheugen.

Dat is alles voor nu, we laten jullie in vrede, liefde en sereniteit achter. En herinneren jullie er nog eens aan, alsjeblieft dierbaren, ga jullie hartruimte binnen, minstens één keer per dag, het liefst meer. Jullie zullen verbaasd zijn wat jullie daar aantreffen…

Vrede zij met jullie en al onze liefde. Vaarwel voor nu.

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/ ~ https://ufofenomeen.blogspot.com/

Vertaling: Martien-wakkeremensen.blogspot.nl

♥  ♥  ♥

EVENT 2020 ~ 17 september 2020

BELANGRIJKE PLEIADIAN LIGHT FORCES TRANSMISSIE VIA MICHAEL LOVE

Vooraf: De volgende informatie is afkomstig van rechtstreekse gedecodeerde transmissies van goedwillende lichtkrachten die zich bevinden in het zonnestelsel van de Aarde, en wat van de data komt rechtstreeks van bepaalde inside Aarde Alliantie leden bekend als de White Hats, en de Great White Brotherhood, die strategisch op sleutelposities van het bewaarder schap van de Aarde zijn geplaatst de Galactics op de oppervlakte van de planeet.

Begin van de transmissie:

Grote wezens van Licht,

8 aarde uren geleden ontving de Aarde Alliantie een grote cache van intel van planetaire lichtkrachten met betrekking het komende aanstaande grote Event 2020 hoogtepunt.

Eén sectie van deze nieuwe datastroom geeft een indicatie dat veel starseeds van Aarde door een dimensionale barst zijn gegaan tijdens de afgelopen 24 uur, wat hen verder op de nieuwe 5D gamma tijdlijn heeft geplaatst.

De vreemde ervaring van het reizen door dit dimensionale portaal is collectief beschreven als volgt: het gaan door drie dagen van duister, geblokkeerd voelen, vastzitten en verloren, en dan opeens komen uit het portaal, terug in het licht waar alles zich perfect uitwerkt.

Nadat deze ervaring voorbij was hadden sommige starseeds het bewustzijn dat het duistere moment simpelweg als een slechte droom was dat nooit echt plaatsvond, en hernieuwde gevoelens van hoop, geluk en vrijheid genereerde.

In deze meest recente lichtkrachten datastroom wordt verder uitgelegd dat deze ervaring een samengeperste preview was van het Event 2020 hoogtepunt dat in een paar aarde maanden naar de planeet komt. Laat ons weten of je deze krachtige verschuiving hebt ervaren.

De mensheid staat op het punt om een grote kosmische evolutie te ondergaan, waar de oude 3D manier van zijn het veld ruimt voor de hoger vibrationele 5D nieuwe Aarde. De gouden eeuw van licht die net over de horizon aan het opkomen is, is meer glorieus en magnifiek dan wat jij je ook maar kunt voorstellen.

Sommigen die spreken vanuit het 3D en lagere 4D gezichtspunt zeggen: “er gebeurt niets positiefs op Aarde, ik zie in feite dat de zaken slechter worden op de planeet.”. We zeggen dat je gelijk hebt, maar alleen als je resoneert met deze lagere dimensies. Een persoon zei zelfs “kijk naar al dat vechten, protesteren en revolutie die op dit moment over de hele wereld plaatsvindt, de wereld is in chaos”.

De Pleiadians zeggen “ofschoon grote transformatie en dimensionale chaos op dit moment op de planeet plaatsvindt, is een kernpunt van ommekeer op de evolutionaire tijdlijn van de Aarde vastgesteld om na de eerste paar dagen van november plaats te vinden”.

Data markers op de nieuwe Aarde gamma tijdlijn laten zien dat een grote evolutionaire verandering in november 2020 zal beginnen, en voor het eind van 2020 een magnifieke top zal bereiken als ongelooflijke energie stargates opengaan in dit zonnestelsel.

Ons innerlijk wezen en alle orakels die in het universum spreken, zeggen dat een aanstaande positieve evolutionaire gebeurtenis op het punt staat plaats te vinden op deze planeet, en vanuit ons perspectief zien wij alleen blauwe luchten en een vlot vooruitzeilen.

Waar de grote tijd van de mensheid, waarover van oudsher wordt gesproken, naderbij komt, is het zonnestelsel van de Aarde nu al de nieuwe gouden eeuw van Aquarius binnengegaan. Het nieuwe licht van het Aquarius tijdperk wordt dominant op 21 december 2020 en zal voor een periode van 1000 jaar aanblijven. Wij zullen op de Aarde staan als getuigen van dit grote moment in het hemelse wiel van tijd, wanneer het eerste licht van de nieuwe gouden eeuw van de mensheid eindelijk opdoemt.

Op dit moment wordt een enorme instroom van hoog vibrationeel 5D licht ervaren door een grote hoeveelheid lichtwezens die zijn gestationeerd op Aarde en die gevoelig zijn voor energie. Velen zijn al begonnen met het zich verbinden met deze nieuwe energie en het te integreren in hun wezen.

Terwijl deze grote dimensionale verschuiving op Aarde plaatsvindt is een grote hoeveelheid van 3D mensheid begonnen om te ontwaken en ook de 4e dimensie in te bewegen. De grote ontwaking is inderdaad gaande!

Wij decoderen deze krachtige nieuwe transmissie van de Pleiadian lichtkrachten nu, en zullen het geheel naar jullie sturen in het komende weekend.

Laat ons weten welke ascentie symptomen en belangrijke levensveranderingen je wellicht ervaart.

Zorg goed voor jezelf tijdens deze geweldige tijd en geef jezelf de hoogste liefde!

Geluk,

Michael en de Pleiadians

Vertaald door Veronica ~ https://event.wordpress.com/ ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

The Great Awakening Has BEGUN!

(THE HIDDEN TRUTH!)

Heel beknopt, duidelijk en helder uitgelegd in mooie tekenfilm versie.

Onderstaand baanbrekend interview met de pure WAARHEID is beëindigd, lees gecensureerd door YT, omdat de massa dit niet mag weten! 19 oktober 2020. Je kan Common sense TV nog volgen via deze website: https://commonsensetv.nl/

Ik heb dit interview gelukkig gevonden via het kanaal van Ronald Bernard zelf en het opnieuw hieronder geplaatst. https://www.youtube.com/channel/UCn5NEvwKJla8qfzgc5-oInQ

Hier kan je nog meerdere delen horen van het interview: https://www.youtube.com/c/RonaldBernard/videos

Ronald Bernard – De machtspiramide Deel II (English subs)

Dit is deel II van het interview met Roland Bernard, de oud-bankier die in de top van de machtspiramide heeft gespeeld. Als je eerst Deel I wilt bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=qdIW3…

Ronald spreekt over de vrijstaten en de volledige immuniteit die de mensen aan de top van de piramide genieten. Hij spreekt over pandemieën die worden gecreëerd en het waarom. Hoe hij getuige was van de Satanische Kerk waarin kinderoffers moesten worden gebracht om zo mensen chantabel te maken en veilig te stellen dat men nooit uit de school zal klappen.

Na dit interview heeft Ronald veel positieve maar ook een aantal negatieve reacties gehad. Waarschijnlijk hadden velen onder ons hem een aantal jaren geleden ook nog zo bestempeld. Hij zou een fantast zijn. De groep mensen die écht in de gaten hadden wat er al zo lang speelt in de wereld, werden nog massaal weggezet als complotdenkers. Maar nu, midden in deze totale gekte, zien we dat die groep complotdenkers, die ons al willen waarschuwen sinds heugenis, steeds groter en groter wordt en dit soort zaken exposed worden. Waarom?

Kennis ligt voorhanden in dit digitale tijdperk. En ieder nieuwsgierig en kritisch persoon kan zelf op zoek gaan naar de feiten en, in dit geval, de geldstromen volgen. Of hij hier de volle of de halve waarheid spreekt zou eigenlijk geen thema moeten zijn. Dit soort interviews behoren mensen aan te sporen zélf op onderzoek uit te gaan.

En helaas zul je zien dat dit soort zaken, die het daglicht écht niet kunnen verdragen, toch waar blijken te zijn. Wij plaatsten Deel I en II om dit nog eens onder de aandacht te brengen. Deel III, IV en V kunt u zien op het kanaal van Ronald zelf.

Bron: CommonSenseTV https://www.youtube.com/channel/UCl2_dKgwJ42gomtEbFsdODw

JAY EN MIKE VAN LEEFBEWUST

HOE KOM JE DE CORONACRISIS DOOR?

MINDSET – VOEDING – STAP UIT JE ANGST

Zeer interessante podcast van Jay Tisjeboy!

Love

I feel so lonely

Can somebody help me?

I thinking of you only

Want you please let me be?

All this time I have been waiting for somebody like you

Angelic

The look of love

When your world is full of strange arrangements
And gravity won’t pull you through
You know you’re missing out on something
Well that something depends on you

All I’m saying
It takes a lot to love you
All I’m doing
You know it’s true
All I mean now
There’s one thing yes one thing that turns this gray sky to blue

That’s the look, that’s the look
The look of love
That’s the look, that’s the look
The look of love
That’s the look, that’s the look
The look of love

When your girl has left you out on the pavement (goodbye)
Then your dreams fall apart at the seams
Your reason for living’s your reason for leaving
Don’t ask me what it means

Who got the look
I don’t know the answer to that question
Where’s the look
If I knew I would tell you
What’s the look
Look for your information
Yes there’s one thing, the one thing that still holds true
What’s that

That’s the look, that’s the look
The look of love
That’s the look, that’s the look
The look of love
That’s the look, that’s the look
The look of love

If you judge a book by the cover
Then you judge the look by the lover
I hope you’ll soon recover
Me I go from one extreme to another

And all my friends just might ask me
They say, “Martin, maybe one day you’ll find true love”
And I say, “Maybe there must be a solution to
The one thing, the one thing we can’t find

That’s the look, that’s the look
Sisters and brothers
That’s the look, that’s the look
Should help each other
That’s the look, that’s the look
Oh oh oh

Heavens above
That’s the look, that’s the look
Hip hip hooray aye
That’s the look, that’s the look
Yippie aiy yippee yaye

That’s the look, that’s the look
Be lucky in love
Look of love

What a wonderful world

I see trees of green
Red roses too
I see them bloom
For me and you
And I think to myself
What a wonderful world

I see skies of blue
And clouds of white
The bright blessed day
The dark sacred night
And I think to myself
What a wonderful world

The colors of the rainbow
So pretty in the sky
Are also on the faces
Of people going by
I see friends shaking hands
Saying, “How do you do?”
They’re really saying
“I love you”

I hear babies cry
I watch them grow
They’ll learn much more
Than I’ll never know
And I think to myself
What a wonderful world

Yes, I think to myself
What a wonderful world

Oh yeah

Kind of magic

One dream, one soul, one prize, one goal
One golden glance of what should be
(It’s a kind of magic)
One shaft of light that shows the way
No mortal man can win this day

The bell that rings inside your mind
It’s a challenging the doors of time
(It’s a kind of magic)

The waiting seems eternity
The day will dawn of sanity
It’s a kind of magic
(It’s a kind of magic)
There can be only one

This rage that lasts a thousand years
Will soon be gone
This flame that burns inside of me
I’m hearing secret harmonies

The bell that rings inside your mind
Is challenging the doors of time
(It’s a kind of magic)
(It’s a kind of magic)

This rage that lasts a thousand years
Will soon be, will soon be
Will soon be gone

This is a kind of magic
There can only be one
This rage that lasts a thousand years
Will soon be gone (gone)

Magic, it’s a kind of magic
It’s a kind of magic
Magic, magic, magic, magic
Magic, ha ha ha ha it’s magic

Ha ha
Yeah, yeah

It’s a kind of magic

Spaceman

Spaceman I always wanted you to go
Into space man (intergalactic Christ)
Spaceman I always wanted you to go
Into space man (intergalactic Christ)

Pungent smells they consummate my home
Beyond the black horizon
Trying to take control


See my girl she shivers in her bones
The sun and zenith rising
Trying to take us all

There’s a fire between us
So where is your God
There’s a fire between us
I can’t get off the carousel
I can’t get off the carousel
I can’t get off the carousel
I can’t get off this world

The sickening taste
Homophobic jokes
Images of fascist folks
Beam me up ‘cause I can’t breathe

Spaceman I always wanted you to go
Into space man

It’s time to terminate the great white world
Morbid fascinations television takes control
Decimation different races fall
Electronic information tampers with your soul

There’s a fire between us
So where is your God
There’s a fire between us
I can’t get off the carousel
I can’t fall off this world

The sickening taste
Homophobic jokes
Images of fascist folks
Beam me up ‘cause I can’t breathe

Spaceman I always wanted you to go
Into space man

Spaceman I always wanted you to go
Into space man (intergalactic Christ)
Spaceman I always wanted you to go
Into space man (intergalactic Christ)

Spaceman, Spaceman, Spaceman, Spaceman
Spaceman, Spaceman, Spaceman, Spaceman
Space… man Spaceman *repeat to fade*

Future love paradise

But if only you could see them
You would know from their faces
There were kings and queens
Followed by princes and princesses
There were future power people
From the loved to the loveless
Shining a light ‘cause they wanted it seen
Well there were cries of why
Followed by cries of why not
Can I

Reach out for you if that feels good to me
And the riders will not stop us
‘Cause the only love they’ll find is paradise
No the riders will not stop us
‘Cause the only love they’ll find is paradise
Paradise yeah

Don’t you know that racism has a minimum future kids
Can only lead to no good
to no good
Besides your sons and daughters
already know how that feels
One day (One day)
All the queens will gather round

Spreading love and unity so it can be found
Well then all the riders say it’s all to do with drugs
Well inject me
With your love
Inject me with your love alright

And the riders will not stop us
‘Cause the only drug they’ll find is paradise
Future love paradise
No the riders will not stop us
‘Cause the only love they’ll find is paradise
Future love paradise

No the riders will not stop us
paradise
The only love they’ll find is paradise
Paradise yea
Love paradise
One in and out is gonna make you feel good
paradise
Coming at you like a hurricane would
paradise

Stay close to me I’ll always be by your side
Save paradise
Save it baby you know that it’s all right
You remind me of a girl I knew paradise
So beautiful once inside you
paradise

You make me feel like I need your love love love
Want to fill me with your love
Fix me with your love all right
And the riders will not stop us
‘Cause the only love they’ll find is paradise
is paradise
Future love paradise

No the riders will not stop us
‘Cause the only drug they’ll find is paradise
Oh we’ll belivin’ in a paradise
The riders will not stop us
‘cause the only love they’ll find is paradise
Future love paradise

They will never make you feel surely
Like you’ve felt never felt before I’ll
Give myself
To you
And if you change your mind
I’ll do anything

Just to make the world peaceful
Just to make life wonderful
I will drown all your sorrows
In a future love paradise

Future love paradise
Future love paradise
They will never make you feel surely
Like you’ve never felt before
I’ll
give myself
Seal – Future love paradise (Live in Paris 2005)

Zeer mooi optreden! Echter in mijn blog bewerkingsveld neemt hij de video wel op maar hij komt om bizarre redenen niet zichtbaar voor jullie. Enkel de link zie je hieronder. Nog nooit eerder meegemaakt…. Even extra copy pasten dan. 😉

https://youtu.be/ygWeZW_xNFA