Dag lievelingen,

Van de week popte plots de live versie op van Rüfüs Du Sol via Youtube, rechtstreeks opgenomen vanuit de prachtige woestijn en toen ik de eerste tonen hoorde, rolden de tranen over mijn wangen…

Wat kunnen deze mannen magie creëren met hun muziek.  Zo mooi!  Geniet ervan! 😊💖

Er zit ook een drumsolo in, te gek! Whaaa! Haha! 😜

Ook heb ik een fantastische ontdekking gedaan van een heel bijzondere vrouw en ik heb haar “toevallig” gevonden via een Youtube commentaar bij een video.  Haar naam is Dolores Cannon zaliger, ze is helaas niet meer onder ons maar haar ziel kijkt toe en ze helpt ons nog steeds maar dan vanuit de andere sferen.

Ze was een hypnotherapeute die gespecialiseerd was in regressie therapie, alleen zij slaagde erin verder te gaan in het onderbewustzijn wat de meeste hypnotherapeuten niet durfden en op die manier heeft ze een schat aan informatie gewonnen over de vorige levens van haar klanten.

Ik heb veel informatie over haar vergaard en opgeslagen want ik wil hier nog een volledige blog aan wijden op het juiste moment.   Alleen wil ik nog een paar boeken over haar lezen want echt, deze vrouw spreekt mijn taal.  Zalig!  Ook het leven van buitenaardse wezens, daar weet ze enorm veel over en dat intrigeert mij mateloos.

Verder heb ik eindelijk de film “De Matrix” gezien, een regelrechte aanrader en de fantastische serie Queer Eye en dit allemaal op Netflix.  De Matrix waar Neo de rode pil heeft geslikt en na een tijdje eindelijk begint te geloven dat hij de ware is om met zijn gaven de wereld te redden en Queer Eye waar 5 superlieve, empathische, grappige homo’s mensen helpen die het spoor even kwijt zijn te transformeren naar hun ware zelf, van huisinrichting tot kledingstijl, voedingsgewoonten en innerlijke blokkades helpen oplossen.  Je ziet niet alleen de emoties van de mensen die geholpen worden maar de presentators zelf, geven zichzelf ook bloot en delen vanuit hun eigen ervaringen ook heel inspirerend advies.  Eveneens een aanrader!  De traantjes hebben hier ook meermaals gevloeid bij mij.

Hieronder vind je nog een gedetailleerd overzicht van wat de volle “SUPER” maan as maandag voor ons zal betekenen.  Ook heb ik nog 2 orakelkaarten van de lichtwerkers er bijgezet die gaan over de wet van efficiëntie en het gebruik van onze aangeboren talenten.  Tenslotte zie je een origineel getekende video van Lee Harris over de energie van deze maand, de symbolische betekenis van de Joshua Tree die je ook kan zien op de omslagfoto van deze blog en natuurlijk het schitterende muziekconcert van Rüfüs Du Sol.

Wat de Joshua Tree betreft, zo zie je maar dat alles met elkaar verbonden is en we allemaal onderdeel zijn van het grotere geheel.  Alles maar dan ook alles wat ons omringt heeft een betekenis, alles.

Wie had kunnen denken dat, toen ik dit woestijn concert voor de eerste keer hoorde, de betekenis van deze boom nu op dit moment in mijn leven mij de boodschap geeft die ik nodig heb?

Het universum blijft me iedere dag verbazen.  Een wonder en dat wonder zijn we zelf ook.  Besef je dat?  😉

Geniet van de heerlijke muzikale strelingen, laat je inspireren door alle woorden die met jou resoneren en bovenal geniet van jouw unieke zelf want er bestaat geen tweede zoals jij hier op aarde.  Laat dat even doordringen en ga vervolgens met jouw stralende licht aan de slag omdat moeder aarde haar armen opent zodat jij je geborgen voelt en gesteund.

Jij bent heel belangrijk, onderschat jezelf niet.

Namasté,  🙏

Inge 💋💋💋

 

 

Volle Supermaan in Maagd 9 maart 2020: onverwerkte emoties achterlaten en transformeren

De Volle Maan van 9 maart 2020 is een Supermaan. De Volle Supermaan kan een sterke uitwerking hebben op je leven. Je kunt, doordat jouw chakra’s meer openstaan, veel last hebben van ascensie-symptomen, zoals slecht slapen, emotioneel zijn, griepachtige verschijnselen, hoofdpijn, duizeligheid en hartkloppingen. Een supermaan staat relatief gezien dichter bij de aarde dan normaal en lijkt daardoor groter. Dit jaar zijn er twee Supermanen, de eerste is op maandag 9 maart en de daarop volgende is op 8 april.

De Maan staat in Maagd en recht tegenover de Maan staat de Zon in Vissen en er kan een conflict ontstaan tussen de eigenschappen van deze tegengestelde tekens en een conflict tussen gevoel en verstand. Je kunt overwegen om belangrijke beslissingen te maken en kan voelen als een keerpunt en iets te gaan doen aan gezondheidsproblemen en jouw toekomst serieus te gaan nemen. Verder krijgt de uitwerking van de Supermaan ondersteuning van Mars, Jupiter, Pluto en Pallas Athena, die samen in Steenbok staan. Maar staat de Maan ook recht tegenover de dromerige planeet Neptunus, waardoor het soms moeilijk kan zijn om in de realiteit te blijven.

Mercurius gaat een dag na de Supermaan weer direct lopen. Dat is al voelbaar, al duurt het tot eind maart voordat deze planeet zijn uitwerking weer volledig gaat doen. Er komen meer mogelijkheden op het gebied van communicatie, korte reizen en handel. De tijd van introspectie en jezelf terugtrekken is voorbij.

De Maagd en de Vissen

Tijdens deze Supermaan kan je proberen een balans te zoeken tussen de eigenschappen van de Maagd en die van de Vissen. De Maagd is doorgaans nuchter, betrouwbaar, bescheiden, ordelijk, praktisch, dienstbaar aan anderen en kritisch. Ze zijn intellectueel en analyseren graag en hebben daarbij veel oog voor details. Soms zijn ze erg perfectionistisch. Meestal geven ze zichzelf niet zo snel bloot. Gezondheid en hygiëne zijn belangrijk, dus je zult Maagden snel vinden in de gezondheidszorg of in een administratieve functie.

Tegenover de Maan staat de Zon in Vissen, die het wat moeilijker vindt om praktisch bezig te zijn, door zijn dromerige aard. Versterkt doordat Neptunus, als heerser van de Vissen, dicht bij de Zon staat. Misschien voel je je nu niet zo geaard of krijg je de dingen niet zo goed op een rijtje. Je kunt graag creatief bezig zijn of jezelf terugtrekken uit de wereld. Maar je kunt teleurgesteld zijn als je je plannen niet direct van de grond krijgt. Het kan zijn dat gezondheidsproblemen jouw aandacht vragen. Of ben je nog bezig om een transformatie door te maken, doordat de Pluto/Saturnus-samenstand nog een nasleep heeft.

De uitwerking van de Supermaan

De Maan maakt een aantal mooie aspecten met andere planeten en daardoor kan deze Supermaan ons stimuleren, om vooruit te komen op vele gebieden. Zo maakt de geluksplaneet Jupiter een mooi aspect met de Maan en ondanks dat je af en toe beren op de weg ziet, kan jij je ook heel optimistisch voelen. Je kunt meer kansen zien om jouw werkzaamheden uit te breiden, meer inkomsten te genereren of een mogelijkheid zien tot gezinsuitbreiding.

Daarnaast kan je je heel erg gedreven voelen, succesvol willen zijn en onzekerheden achter je willen laten. Je gaat kritischer kijken naar jouw eventuele beperkende overtuigingen, die jou tegenhouden om belangrijke stappen te zetten. En ook wanneer je teveel hooi op je vork neemt of ongestructureerd te werk gaat, kan je hierin bewuster verandering in gaan brengen.

Transformatie

De invloed van Pluto geeft deze Supermaan een extra transformerende uitwerking. Je kunt dan ook in situaties komen, waarin jouw diepste angsten getriggerd kunnen worden. Misschien heb je een angst voor een dodelijke ziekte, last van faalangst of bindings- of verlatingsangst. Je kunt deze angsten onder ogen willen komen, om ze vervolgens te overwinnen.

Perfectionisme en negatieve zelfkritiek kan je ook willen loslaten. Boosheid en wraakgevoelens gaan we ook meer achter ons laten. Deze Volle Maan stimuleert ons, om ons te bevrijden van destructief gedrag en meer liefde in onszelf te ervaren. Je kunt dan ook je leven eens willen ordenen, alles eens op een rijtje zetten en jezelf af vragen, wat jou nou daadwerkelijk gelukkig maakt. Je zult merken, dat wanneer je veel onverwerkte emoties achter je hebt gelaten, het aan zal voelen als een geheel nieuw begin en de energie van de Supermaan zal je dan ook helpen om een stukje van jou dromen te kunnen realiseren.

Mars, Neptunus en Pallas Athena

Door de invloed van Mars, die een mooi aspect maakt met de Maan, kunnen we een sterk gevoel hebben om onafhankelijk te willen zijn. Het maakt dat je jouw toekomstplannen serieus wilt nemen. Misschien kan je daarin ongeduldig en impulsief zijn, maar deze Supermaan zal ervoor zorgen dat je meer structuur gaat aanbrengen aan de stappen die je wilt gaan nemen. Je kunt je plannen meer tot in de detail uitwerken, zodat je je doelen weet te halen voor op de lange termijn. En dit zal je ook meer rust geven in het hoofd, zodat je kunt luisteren naar de ingevingen die je krijgt.

Neptunus zorgt ervoor dat onze intuïtie erg sterk kan zijn en waardoor we veel dromen, ingevingen en visioenen kunnen ontvangen. We kunnen dan ook duidelijker krijgen, waar ons leven naartoe leidt en welke gelukkige veranderingen de komende periode ons gaat brengen. Wanneer Mars niet zo’n sterke invloed heeft op jou, kan het juist zijn dat je juist praktisch aan de slag wilt. Er zijn echter steeds situaties, die jou enorm doen afleiden. Je kunt hierdoor veel dagdromen en moeilijk aarden. En hierdoor kan je het gevoel hebben dat je klusjes niet afkrijgt en dat kan jou irriteren.

Pallas Athena, als Oorlogsgodin, kan voor een strategische aanpak zorgen.

Daarnaast kan het ook zijn dat je een operatie moet ondergaan en deze operatie zal een positief effect gaan hebben op jouw gezondheid. Je wordt even gedwongen om rust te nemen, zodat je tijd krijgt om emoties te verwerken.

Pluto/Saturnus vierkant Eris

Pluto en Saturnus, maken een vierkant met Eris. Dit kan ervoor zorgen dat je een weerstand voelt tegen veranderingen. Je wilt jezelf beschermen tegen angsten, die naar boven kunnen komen en hierdoor kan je je willen verzetten tegen mogelijke veranderingen. En ook kan het zijn dat er contacten verbroken worden, of dat jij los komt uit een situatie, zodat je een nieuwe fase in kunt, een transformatie door kan maken en een nieuwe vorm kunt geven aan jouw leven.

Tweelingzielen

Voor tweelingzielen gaat deze Supermaan een intense uitwerking hebben. Ze worden geconfronteerd met allerlei emoties en worden min of meer gedwongen om hun zelfbeeld bij te gaan stellen als dit nodig is. Ook angst om elkaar te verliezen of om aan elkaar te binden kan een rol spelen.
Verder kunnen tweelingzielen bezig zijn om op eigen benen te staan en daarbij financieel onafhankelijk te worden. Dit kan vooral aan de orde zijn, wanneer er een karmische partner in het spel is, waarbij ze bezig zijn deze los te laten. Het kan zijn, dat ze die uitweg nog niet zien.

Verder kunnen tweelingzielen samen of los van elkaar bezig zijn met een spirituele ontwikkeling waarbij ze ook merken dat ze hun voeding aan mogen passen. Ze mogen onderzoeken waar bepaalde gezondheidsklachten vandaan komen. Onverwerkte emoties kunnen namelijk de oorzaak zijn van gezondheidsproblemen.

Ook destructief gedrag wordt onder ogen gezien. Tweelingzielen kunnen elkaar bewust of onbewust stimuleren, om naar het verleden of vorige levens te kijken, te onderzoeken of daar de kern van hun probleem ligt, om dit vervolgens aan te gaan pakken.

Het contact tussen tweelingzielen kan ook moeizaam verlopen. Maar zij kunnen ook ingevingen krijgen over wat er precies speelt en optimistisch zijn wanneer zij ingevingen krijgen over hun toekomst. Tweelingzielen kunnen ook sterk elkaars emoties opvangen. Zij kunnen gespannen zijn, omdat ze voelen dat er doorbraken moeten komen.

De behoefte om samen een huiselijke sfeer te creëren, samen te wonen en voor elkaar te zorgen kan sterk aanwezig zijn. De aantrekkingskracht tussen hen kan ook heel sterk zijn en er kunnen onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, die hen dichterbij elkaar of hun gezamenlijke missie kan brengen. Dus laat je verrassen!

Geschreven door Karin & Danique Vergeer ~ 3 maart 2020.

Bron: https://www.inspirerendleven.nl/volle-supermaan-maart-2020/

 

Het is tijd dat uw leven gemakkelijker wordt.  Het is tijd om de weg van goddelijke genade te bewandelen met vertrouwen, eenvoud en acceptatie.  U hoeft niet te proberen dingen te laten gebeuren. U kunt barmhartig handelen zonder gehechtheid en erop vertrouwen dat alles zal zijn zoals het bedoeld is.  Laat uw worstelingen los, nu, en laat het leven u dienen met liefde en vriendelijkheid.  Dit is de meest efficiënte gebruik van uw energie en het zal leiden tot de beste resultaten.

De wet van efficiëntie stimuleert ons om slimmer te werken in plaats van steeds harder.  Het is als leren om u door een golf naar de kust te laten dragen in plaats van de hele weg puur op eigen kracht te zwemmen – of zelfs tegen de stroom in te gaan, wat de reis nog moeilijker zou maken.

Het is als op het juiste moment een zaadje planten zodat de natuur helpt om het in de lente tot bloei te brengen in plaats van het midden in de winter te planten als het veel moeite kost om het in leven te houden – en zelfs dan overleeft het misschien niet.   Dit is de intelligentie van het werk van de wet van efficiëntie en goddelijke genade.

Om uw wagon op deze manier aan het universum te kunnen koppelen, moet u leren luisteren.  Dit betekent afstemmen op wat goed of fout voelt op een bepaald moment.  Soms zou u het liefst verder willen gaan, terwijl u intuïtief weet dat u eigenlijk zou moeten rusten.  Soms zou u zich willen verbergen voor een uitdaging – en toch weet u diep vanbinnen dat het tijd is om op te staan en vrijmoedig te stralen, ondanks de angst die u misschien voelt.

Het universum heeft een gevoel van natuurlijke flow, cycli en timing die ons ervan verzekert dat het iedere droom die we durven dromen ondersteunt – en dat iedereen op den duur tot bloei kan komen.  Het ziet er misschien niet precies zo uit als u verwacht, maar als u het in gang hebt gezet met verlangen en intentie zal de karmische wet ervoor zorgen dat het wordt geuit.

Om dit op de meest liefdevolle, barmhartige en gemakkelijke manier te laten gebeuren moet u de stromen van leven en werk erin leren horen, voelen en waarnemen, in plaats van ertegenin te gaan.  Het is gewoon gezond verstand om uzelf toestemming te geven om te worden geholpen en dingen niet moeilijker voor uzelf te maken dan nodig is.

Stel u voor dat u de kans krijgt om een gevoel van liefde te delen in een kamer vol ontvankelijke mensen.  De tijd is rijp. Zij staan open en uw inspanningen creëren het maximale effect voor liefdessucces!  Of u zou dezelfde hoeveelheid tijd en energie kunnen besteden met discussiëren met een ongeïnteresseerd iemand in een poging hem of haar uw liefde te laten begrijpen en ontvangen, hoewel hij of zij daar eigenlijk helemaal geen zin in heeft.  Hij of zij wil alleen maar zijn of haar eigen standpunt vasthouden en dat u het daarmee eens bent.

Het ene werkt met de wet van efficiëntie en het andere gaat tegen de stroom van het leven in.  Het is niet slecht om, soms, de moeilijke weg te kiezen.  Het kan een heel goede leerervaring zijn!  Met dit orakel wordt u echter gestimuleerd om vaker de gemakkelijke en meer barmhartige weg te volgen.  Vooral op dit moment in uw leven omdat er een helpende hand is, een natuurlijke golf van energie in het leven die uw opstijgende geest kan helpen bij het manifesteren van iets echt moois en speciaals in de wereld.

De wet van efficiëntie wordt soms ook wel de weg van de minste weerstand genoemd.  We moeten de kracht vinden die ontstaat door loslaten en vertrouwen dat het universum weet wat het doet!  Het vergt spirituele volwassenheid om toe te geven aan wijsheid die groter is dan uw eigen directe begrip.  Op die manier surft u op de golf in plaats van tegen de stroom in te zwemmen.  Wat een efficiënte manier om te werken met het leven en zijn cycli, in plaats van denken dat u moet vechten en moeite moet doen om gehoord, geliefd, beloond en geïnspireerd te worden.

U hebt die volwassenheid in u.  Vertrouw nu.  Vertrouw dat alles op zijn eigen tijd zal gebeuren.

 

AANROEPING

Ik roep de liefdevolle genade en meester intelligentie van het universum aan door de wet van efficiëntie en de weg van de minste weerstand.  Zegen en leid me nu alstublieft op alle manieren voor maximaal succes, vreugde en goddelijke geïnspireerde vervulling.  Mogen mijn inspanningen wijs en overgegeven, krachtig en efficiënt zijn.  Mogen alle wezens worden geholpen door goddelijke genade zodat zij het pad van genade en goddelijke efficiëntie kunnen ontdekken.  Door mijn eigen vrije wil, onvoorwaardelijke liefde en goddelijke genade, amen.

 

U bent een getalenteerde ziel.  Gedurende vele levens hebt u uw spirituele vermogens ontwikkeld om een hoger bewustzijn te kanaliseren, genezende energie aan te trekken en licht uit te stralen om het bewustzijn van de mensen om u heen groter te maken.  U hebt veel goddelijke talenten en die worden op unieke wijze door u geuit.  Uw talenten hoeven niet te lijken op die van anderen om hun eigen onschatbare waarde te hebben.  Wees niet bang om ze te gebruiken!

Goddelijke talenten zijn een manier waarop het universum ons herinnert aan wat we hier moeten doen.  Goddelijke talenten zijn onbeperkt.  Het is onder andere het vermogen om spirituele begeleiding en genezende energie te kanaliseren, helderziendheid te ervaren en een medium en empathisch te zijn.

Andere spirituele talenten zijn het vermogen om aan de aarde gebonden geesten vrij te laten, aardse genezende technieken zoals werken met energienetwerken en het genezen met kristallen en de vele en verschillende technologieën van licht.

Er zijn ook andere spirituele talenten.  Dit zijn onder andere schrijven, optreden, genezen door geluid, dansen om bewustzijn op te wekken, kunst creëren, fotograferen of goddelijk geïnspireerde hulpmiddelen en juwelen.  Voedsel bereiden dat lichaam en geest geneest is een spiritueel talent, evenals het vermogen om mensen samen te brengen, troostende en inspirerende woorden te uiten op het juiste moment, anderen helpen om hun angst te overwinnen en zich rustiger te voelen op belangrijke momenten en meer.

U kunt uw goddelijke talenten gebruiken om uw carrière als healer, in uw werk in het bedrijfsleven of in uw rol als thuisblijfouder door te helpen bij het opvoeden van bewustere, zekere en sterke kinderen – in een wereld die dringend behoefte heeft aan sterke, spiritueel geaarde leiders voor de toekomst.

U kunt uw talenten gebruiken om een roeping te creëren die u echt inspireert en uw licht in de wereld brengt.  U kunt ze gebruiken in de rij voor de kassa in de supermarkt.  Het belangrijkste is dat u ze gebruikt.

Dit orakel brengt u een boodschap.  U hebt spirituele talenten waarvan sommige zijn ontwikkeld in een ander leven en zomaar vanzelf plotseling ‘weer tot leven’ zullen komen in dit leven.  Dit geldt vooral op dit moment als u ook de kaart van de activering van vorige levens hebt getrokken (of zich ook aangetrokken voelt om deze boodschap nu te lezen).

Soms is het delen van talenten griezelig.  Misschien hebt u een onbewuste of heel bewuste herinnering uit een vorig leven van schaamte, isolement, spot, angst of zelfs marteling of dood als reactie op het delen van uw talent om anderen te genezen of helpen.   Misschien bent u bang dat u door uw spirituele talent niet zult kunnen voldoen aan uw materiële behoeften of dat anderen uw talent zullen verwerpen of ontkennen – zelfs als u weet dat het authentiek en nuttig is.

Of misschien moet u zelf uw talenten erkennen.  Geloof in uzelf, in uw vaardigheden en uw vermogen om die talenten op een constructieve, genezende manier te gebruiken.  Blijf uw talenten ontwikkelen tot uw eigen unieke expressie tot leven komt.  Geef niet op in de eerste en mogelijk moeilijke fasen door uw vaardigheden af te wijzen als minder dan die van anderen.

Vertrouw dat er iets heel echts en waardevols in u zit.  Wijs uw potentieel niet af en maak het niet kleiner!  Geef uzelf een kans – voldoende tijd, aandacht en oefening om te ontdekken waar u echt toe in staat bent.  Het universum weet het!  En spoedig zult u het ook weten.

Dit orakel herinnert u er ook aan dat u moet doen wat u gelukkig maakt, om uw geheiligde geluk na te streven en uzelf te uiten in de wereld met de unieke en speciale vermogens die het goddelijke u heeft geschonken.  Als u volgt waar u van houdt, bewandelt u uw levenspad en zult u slagen.

AANROEPING

Liefhebbend universum, leer me om mijn goddelijk gegeven talenten te realiseren en vertrouwen.  Ik vraag uw onvoorwaardelijke liefdevolle hulp bij het loslaten van eventuele blokkades of obstakels om mijn spirituele gaven volledig te kunnen ontwikkelen en met vreugde te kunnen uiten in de wereld.  Help me de moed en vrijmoedigheid te vinden die ik nodig heb om te geloven in mezelf en de kracht te hebben om mijn liefdevolle bijdrage te leveren aan de wereld.  Door mijn eigen vrije wil en goddelijke barmhartige genade, amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

 

 

Symbolische betekenis Joshua Tree

De naam van deze boom werd afgeleid door een groep mormonen in de negentiende eeuw die de rechtopstaande takken van deze boom associeerde met de hand van profeet Joshua toen hij aan het bidden was.

 

Symbool van kracht

De Joshua boom is een symbool van kracht, deze boom bezit het vermogen om te overleven in gebieden die gevoelig zijn voor droogte en dat is het gebied waar ze meestal in de natuur worden aangetroffen.

Deze boom heeft vermogen om te overleven onder ongunstige omstandigheden en situaties en ze hebben ook de kracht om al deze situaties te overwinnen.

Als je net een eigen bedrijf bent begonnen en het niet goed voor je is gegaan, heb je waarschijnlijk een probleem gehad, dit is een teken dat je kunt overleven en dat alles snel goed komt voor jou als je geduldig en standvastig bent.

Dit is een teken van de kracht of het potentieel dat u bezit en het betekent ook dat u binnenkort het beste uit uw leven kunt halen.

Deze boom kan ook worden beschouwd als een manier om te allen tijde iets groots van je leven te maken.

Het kan ook worden gezien als een teken dat je het vermogen hebt, bezit en alles wat nodig is, is je bereidheid om je kracht goed te gebruiken.

Symbool van uithoudingsvermogen

De Joshua boom kan groeien in gebieden met onvoldoende water en ze hebben zich van nature aangepast met hun wortels om beter en natuurlijk te groeien.

Deze boom heeft de mogelijkheid om te groeien door hun situatie te verdragen en gebruik te maken van alle beschikbare middelen die ze hebben.

Deze boom is een teken van iemands vermogen om elke situatie waarin ze zich bevinden te doorstaan en het is ook een teken dat je moet leren om de moeilijke periode in je leven zo goed mogelijk te benutten.

Deze boom heeft betrekking op het blijvende vermogen dat deze boom bezit en het betekent dat je het vermogen hebt om elke situatie te overleven en dat alles goed voor je zal werken, wat er ook gebeurt.

Je moet weten dat, wat je ook doet in het leven, zolang je het vermogen hebt om wat dan ook te verdragen, dingen goed en mooi voor je zullen werken.

 

Symbool van een nieuw begin

De Joshua boom groeit op een mooie en andere manier en heeft een zeer complexe en ongelooflijke groeiende natuur.

Deze boom groeit tot een bepaalde hoogte waar het zijn hoogtepunt bereikt en zodra dit gebeurt, beginnen ze nieuwe takken te groeien, wat een teken is van iets nieuws dat gebeurt.

Deze boom symboliseert het begin van iets nieuws en het kan gerelateerd zijn aan verschillende aspecten van ons leven als individuen.  Het betekent dat je op het punt staat iets nieuws of anders in je leven te beginnen en je de kans krijgt om een verandering te maken of verschil.

Als je een alleenstaande dame bent, kan dit een teken zijn dat je je binnenkort gaat verloven en je binnenkort een nieuw leven mag verwachten en als je getrouwd bent, kan het ook een teken zijn dat je snel een kind zal krijgen. Er zal binnenkort nieuw gebeuren in je leven.

Deze boom is een teken van iets nieuws dat in je leven gaat gebeuren en het kan ook verband houden met de verschillende dingen die in de tussentijd in je leven zullen gebeuren.

Je moet altijd sterk blijven en je moet altijd dingen doen die je leven in stand houden.

 

Wat is de betekenis van de Joshua boom?

Er zijn zoveel betekenissen die kunnen worden geassocieerd met de Joshua boom vanaf het moment van oprichting tot volwassenheid.  Deze boom heeft prachtige bloemen wanneer ze worden geproduceerd en ze zien er erg mooi en prachtig uit.

Deze boom heeft de capaciteit om zeer lang te groeien, gemiddeld in het wild, kan deze boom 200 tot 300 jaar oud worden en ze hebben het potentieel om tot 1000 jaar te leven als ze in de perfecte staat gekweekt worden.

 

Teken van vooruitgang

De Joshua boom heeft het vermogen om goed te groeien en ze ontwikkelen bladeren, bloemen en vruchten op het juiste moment en als een pluspunt zijn ze groenblijvend waardoor ze altijd geweldig mooi zijn.  Deze boom heeft ook de mogelijkheid om dingen te doen die vooruitgang in je leven zullen brengen.

 

Teken van overvloed

De Joshua boom produceert in grote hoeveelheden bladeren, bloemen en vruchten die voor kleine dieren beschikbaar zijn voor gebruik.

De schors van de boom kan ook worden gebruikt voor de productie van kommen en ze zijn van groot belang voor degenen die ze gebruiken.  Deze boom is een teken van grote waarde ongeacht wie of wat je bent.

 

Conclusie

De Joshua boom groeit uit tot een boom van grote essentie en ze lijken winterhard van aard te zijn.

Wanneer je deze boom om je heen hebt, is dit een teken van een blijvende geest en het vermogen om een verandering in het leven te maken.  Begrijp de boom en je zult in staat zijn om te bepalen wat het voor jou in het bijzonder betekent.

Bron: https://treesymbolism.com/joshua-tree-symbolism-meaning.html

 

 

Explore the themes from the March 2020 Energy Update in this brilliant sketch animation from our friend Talia Lancaster!

Lee X

 

 

4:22  RÜFÜS DU SOL ●●Eyes

8:07  RÜFÜS DU SOL ●●New Sky

13:44 RÜFÜS DU SOL ●●Desert Night

19:26 RÜFÜS DU SOL ●● Solace

24:30 RÜFÜS DU SOL ●● Underwater

30:20 RÜFÜS DU SOL ●● Innerbloom

38:40 RÜFÜS DU SOL ●● No Place

 

Aangezien ik Rüfüs du Sol al een tijdje volg en hen intens bewonder voor hun magische creativiteit, vind je via volgende link de teksten en muziek van de nummers Underwater, No Place, Innerbloom en New Sky.

https://www.loveangels.be/?s=R%C3%BCf%C3%BCs+du+sol

 

De teksten van Eyes, Desert Night en Solace vind je hieronder.

 

Eyes

Take a trip, follow me
To the sun, to the sea
Crystal hair in the breeze
Want to let it fall over me

Take your hands off the wheel
Take em off, take em off
Let it go, let it breathe
Want to take some time, come with me

I’ve never been one to wait
So give me your everything
Cause every time you look at me
I see myself in your eyes
I see myself in your eyes

Night swims in the rain
Wanna take a trip up the stream
Fingertips on your waist
You and I feel the same

I’ve never been one to wait
So give me your everything
Cause every time you look at me
I see myself in your eyes
I see myself in your eyes
I see myself in your eyes
I see myself in your eyes

I see you in everything
I see you in everything
I see myself in your eyes
I see you in everything
I see you in everything
I see myself in your eyes
I see you in everything

I see myself in your eyes
I see you in everything
I see myself in your eyes
I see you in everything
I see myself in your eyes
I see you in everything
I see myself in your eyes
I see you in everything
I see myself in your eyes


Desert Night

Your touch is taking me away from here
I’m alright, with no direction, hey
Too much, you’re making me forget myself
Let’s take a ride across the desert night

And when the sun comes out
In the morning light
I can feel you there
Oh, look at me now
Look at me now
I’m right here

And as the light spills out
In the sleepless city
You will see me there
Don’t go anywhere, go anywhere
Wait right here

I’m alright
Oh, look at me now
I’m alright
Oh, look at me now

And when the sun comes up
In the morning light
I can feel you there
And when the sun comes up
In the morning light

You said, I’m looking for my happiness
I wanna try to feel connected
And the rush of falling into emptiness
I want to drive under the street light

Uhns

Oh, look at me now
Look at me now
I’m right here

And as the light spills out
In the sleepless city
You will see me there
Don’t go anywhere, go anywhere
Wait right here

I’m alright
Oh, look at me now
I’m alright
Oh, look at me now

And when the sun comes up
In the morning light
I can feel you there
And when the sun comes up
In the morning light

I’m alright
I’m alright

Solace

I heard you’re doing alright
I hope you’re happy and I wish you well
It’s been a minute since I called you
It’s like you don’t know me at all

Please, don’t forget who I am when I’m gone
I hope that you remember me
I get that there was nothing that I could’ve done
But please don’t forget my heart
Please don’t forget my heart

Please, don’t forget all the things that we’ve done
You’ll always be a part of me
I get that you don’t speak of me now that I’m gone
But please don’t forget my heart
Please don’t forget my heart

I know it’s time for me to let you go
I hope that you remember me
I know it’s time for me to let you go
I hope that you remember me