Dag lieve zielen,

Go with the energy flow! Opnieuw een blog! Het stroomt, dus ik luister wijselijk naar wat mijn intuĆÆtie me influistert.

Alleen maar positief, opbeurend en bemoedigend nieuws zoals jullie gewoon zijn van mij. Deze prachtige wereld heeft nood aan LIEFDE, LICHT, OPTIMISME, HUMOR, PLEZIER & VROLIJKE MENSEN. šŸ˜ŠšŸ’–šŸ™

En als iedereen deze upliftende trilling dagelijks toepast in zijn of haar leven, dan zijn wij als massa in staat om het collectieve bewustzijn te transformeren naar een wereld waarin alleen VREDE & HARMONIE zegeviert.

Ik ben oprecht dankbaar dat ik vandaag gezegend ben met 2 nieuwe prachtige zielen die ik heb leren kennen door een pizza te gaan eten hier in Pelt. Met de ene zat ik op dezelfde intellectuele visie over het grotere geheel en de andere was me dankbaar dat ik hem vandaag opgelicht heb met mijn positieve energie. Ik doe er echt toe in deze wereld! Dit geeft me weer een flinke boost om mijn pad te vervolgen. Er komen echt mensen op jouw pad die jou verder helpen want ik weet nu wat ik moet doen om echt fysiek in actie te komen en niet alleen via mijn laptop haha. We helpen elkaar. I am HAPPY! šŸ˜Š

Ze hebben een prachtig paradijselijk buitenterras met fontein, vers gras en feeĆ«riek ingericht, zijn supervriendelijk, attent en leveren TOP kwaliteit op ambachtelijke wijze. De pizza’s worden met de hand gemaakt en gebakken in een authentieke houtskool oven. Met andere woorden, ze worden met liefde bereid dus allen daarheen @ Grillhouse Pelt gelegen aan Leopoldlaan 79! (Bezorglijn: 011/ 24 31 09)

Aangezien ik nog in een overheersende vleeswereld leef als veganist moet ik mij soms noodgedwongen aanpassen en een pizza eten met kaas ipv vegan kaas. (dit even tussendoor voor degene die verder zouden nadenken haha)

Geniet van de muziek en neem op wat voor jou resoneert.

Ik hou van jullie!

Een fantastische dag gewenst!

Heel veel liefs,

Inge šŸ’–šŸ’–šŸ’–

Engel nummer 5555

Het nummer 5 symboliseert de principes van veelheid, vooruitgang en passie en betekent de behoefte aan verandering, variatie en nieuwe groei. Het nummer 5 heeft betrekking op persoonlijke vrijheid, het maken van positieve keuzes en grote levensveranderingen, transformatie en transmutatie.

Wanneer nummer 5 consequent verschijnt, geeft dit aan dat er veranderingen zijn om beter in je leven te komen. De energieƫn bouwen zich nu op om de broodnodige veranderingen te forceren en deze veranderingen kunnen met onverwachte haast optreden, maar ze zullen positieve energieƫn en kansen inluiden en zullen je op je pad in de goede richting katapulteren.

De terugkerende nummerreeks van 55 is een boodschap van je engelen dat het tijd is om los te komen van oude beperkingen en beperkingen die je in het verleden hebben tegengehouden. Het is tijd om ‘je passie te beleven!’ Nummer 55 vertelt je dat er grote veranderingen in het verschiet liggen, zo niet al om je heen.

Het herhalende nummer 555 geeft aan dat er grote levensveranderingen voor je in petto zijn – op een hele grote manier! Nummer 555 vertelt ons dat er belangrijke veranderingen en transformaties voor je zijn en dat je de kans hebt om uit de pop te ontsnappen en het verbazingwekkende leven te ontdekken dat je echt verdient als spiritueel wezen. Uw ware levensdoel en pad wachten op u ā€¦

De nummerreeks 5555 is een bericht van het universum dat je leven op het punt staat een aantal grote veranderingen te ondergaan, met nieuwe vrijheden en het leven naar je innerlijke waarheden.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2010/08/angel-numbers-number-sequences_9001.html

U verheft uw vibratie naar de frequentie van onbeperkte toevoer en onvoorwaardelijke liefde. Spiritueel reikt u naar een hoger niveau van verworvenheid. Pijn uit het verleden zal geen plaats meer hebben in uw hart.

Christelijk bewijstzijn is een uiting van goddelijke liefde die rechtstreeks vanuit het hart van het universum komt. Het stimuleert een transmutatie, een evolutie zo absoluut dat we definitief zullen veranderen. We worden steeds meer een belichaamde expressie van zuiver goddelijke wil en een uiting van goddelijke liefde voor iedereen die dat nodig heeft.

Het duurt meerder levens voordat dit proces voltooid is. Terwijl u vordert zult u vele zegeningen ontvangen om uw reis te ondersteunen en het doel van uw ziel, het dienen van de liefde, te kunnen vervullen. Er zullen ook tests zijn. Deze geven de geest een kans om meesterschap te ontwikkelen.

Er zullen tests van vergeving zijn. Het is gemakkelijker om te vergeven als u niet vasthoudt aan wrok tegen natuurlijke beperkingen – dit is zoiets als boos zijn op de zon omdat hij ’s nachts niet schijnt. Natuurwetten hebben de overhand, dus of we nu spreken van de zon, een kind of onszelf terwijl we groeien, door compassie kan vergeving gemakkelijker stromen.

Er zullen ook tests van kracht zijn. Terwijl u groeit wordt u sterker. U kunt die kracht gebruiken om anderen te helpen of te hinderen – om ze te manipuleren door angst of ze te stimuleren met liefde. U kunt uzelf voeden op uw pad of u kunt uzelf meedogenloos bekritiseren om uw fouten. U kunt claimen dat uw krachten komen van een bepaalde superioriteit die u bezit of u kunt uzelf zien als een voertuig dat wordt bezield in doelgerichte actie door genade van het goddelijke.

Misschien hebt u de neiging uzelf op te offeren voor anderen, maar u hebt net zoveel liefde nodig als ieder ander wezen op deze planeet. Als u vol zit en overstroomt, kan wat u deelt met anderen uzelf en anderen beter maken. Het is geen keuze tussen wat u voedt en wat anderen voedt, alsof dat tegenstrijdige behoeften zijn. In het koninkrijk van de christus is wat u voedt in feite voedsel voor allen.

Als u zich klein of uitgeput voelt, hebt u zich teruggetrokken uit de hogere frequenties van vrede en vriendelijkheid voor uzelf, zit u vast in onverzoenlijkheid of machtsspelletjes of bent u verleid door de mindere waarheden van iemand anders in plaats van de waarheid van uw eigen hart. Christus roept u nu op om zijn liefde voor u te ontvangen en uw eigen hart toe te staan om de genade en genezing daarvan te voelen.

Het kan uitdagend zijn om te leren iemand anders lief te hebben op een manier die niet schadelijk is voor uzelf. Misschien hebt u geleerd dat liefde betekent uzelf kleiner maken zodat iemand anders zich meer voelt. Dat is geen liefde. Het is ook geen bewust gekozen opoffering.. Het is een hart dat zijn wonden vanuit het verleden uitleeft. Uw hart verdient het om echt liefde te ervaren. Als u dit rustig claimt voor uzelf zult u merken dat u veel kracht krijgt, veel respect voor uzelf en een bereidheid om veel goeds in uw leven te ontvangen.

Het is tijd om de hogere uiting van de christelijke liefde in u te omarmen. U hebt net zoveel recht op liefde, respect en vergeving als een ander. Liefde delen op alle manieren brengt u dichter bij uw spirituele doel. Het trekt ook welvaart en overvloed aan. Laat de liefde binnen. U hoeft niet te lijden om nu te groeien, u hoeft alleen de liefde te laten stromen.

AANROEPING

Ik roep de onvoorwaardelijke liefde van de christus aan in de vorm van christelijk bewustzijn, de heilige, vreedzame, vriendelijke en gulle aard van mijn eigen hart. Ik sta open om een overvloed aan liefdevolle vriendelijkheid te ontvangen van het universum, in oneindige vormen van zegeningen. Ik sta mezelf toe om vrij te geven en ontvangen. Alles wat ik wil en nodig heb, komt naar mij toe in overeenstemming met de liefdevolle intelligentie van goddelijke timing. Ik voel veel dankbaarheid in mijn hart voor de liefdevolle zegeningen en genade van het universum. Mogen het licht en de liefde van de ware christus de harten van alle levende wezens zegenen en vrede, vreugde en goddelijke liefde brengen. Door mijn eigen vrije wil, amen.

De derde straal van creatieve intelligentie brengt het geschenk van praktische spiritualiteit en ontwikkelt het talent voor aards geĆÆnspireerde creativiteit in de wereld. Hij maakt uw manifestatie krachtiger. Deze straal brengt vele geschenken, waaronder nieuwe ideeĆ«n en de praktische steun die nodig is om die ideeĆ«n tot leven te brengen, het vermogen om te organiseren, verbindingen en netwerken te vormen en informatie van verschillende bronnen samen te brengen tot een samenhangend geheel. Aartsengel ChamuĆ«l is er om u te helpen dit geschenk van het universum te ontvangen met liefde en intelligentie.

De derde straal van creatieve intelligentie helpt u om een idee of visie praktisch te organiseren en manifesteren in de wereld. Hij geeft u de drive en middelen om uw plannen uit te voeren. Als deze straal actief is in ons leven willen we in actie komen, iets tot leven brengen – niet alleen maar weten of voelen, maar doen. Dit orakel brengt een boodschap met zich mee over in actie komen en geloven dat zelfs de meest geĆÆnspireerde en spirituele ideeĆ«n een praktisch doel hebben in de wereld. Aan uw visies en ideeĆ«n kan en moet gewerkt worden zodat zij zich kunnen manifesteren.

U moet geloven in uw capaciteiten en vermogens, uw zelfvertrouwen en praktisch en aards gezond verstand, ook als dat misschien niet altijd uw sterkste eigenschappen zijn. Als u twijfelt aan uw vermogen om al uw dromen te kunnen waarmaken en te bereiken waar u van droomt, vergeet dan niet dat het universum soms dromen in ons hart brengt om ons te helpen krachten te ontwikkelen die latent in ons aanwezig zijn. Dit kan een hele hoop mogelijkheden en talenten tot leven brengen waarvan we niet wisten dat we ze hadden.

We krijgen in het leven duwtjes om te ontdekken wie en wat we zijn – en dat kan veel meer zijn dan we in eerste instantie misschien denken.

De uitdaging met deze straal is om Ć©Ć©n stap tegelijk te zetten. Laat het universum u helpen om het geduld, de volharding en het gevoel voor humor te vinden om het proces van creatie vol te kunnen houden. Probeer niet teveel tegelijk te doen en maak uw project ook niet te ingewikkeld. Maar bovenal, geef niet op voordat u uw innerlijke licht echt tot leven hebt gebracht in de wereld.

Aartsengel Chamuƫl brengt het geschenk van het herwinnen van verloren energie, ideeƫn of talenten die u kunnen helpen om uw goddelijk potentieel te vervullen. Deze aartsengel helpt u om talenten uit dit leven of vorige levens, die misschien terzijde werden geschoven, weer op te wekken.

Misschien werd uw intuĆÆtieve genezende energie terzijde geschoven toen u studeerde of verantwoordelijkheden had in het gezin. Misschien moet uw gevoel voor zaken of uw vermogen om uzelf op een bezielde manier te verkopen nog worden ontdekt. Misschien zit er een vermogen om les te geven of de heldere, zelfverzekerde stem van een schrijver in u, wachtend om ontwikkeld te worden. Deze aartsengel zal u helpen de talenten en vermogens die nodig zijn om uw aspiraties om te zetten in manifestaties, met liefdevol zelfvertrouwen, te vinden en toe te passen.

Omdat deze straal een speciale connectie heeft met zaken, wordt u gevraagd open te staan om te leren en groeien door financieel succes. Deze straal kan helpen om de spanning die velen voelen tussen spiritualiteit en financiĆ«le overvloed weg te nemen. Hij helpt ons om te erkennen dat de geest plezier heeft in succesvolle inspanningen in de fysieke wereld, vooral inspanningen die de liefde dienen. Als het een win-win situatie is voor alle betrokkenen, is er echt geen reden om moeite te hebben met materieel succes. Het kan worden gevierd en genoten terwijl u de ware motivatie voor het werk in stand houdt – en die is liefde.

AANROEPING

Ik accepteer nu, uit eigen vrije wil, de zege en genade van de derde straal van creatieve intelligentie. Ik dank het universum voor alle hulp bij het omzetten van mijn spirituele aspiraties in succesvolle, praktische, wereldse manifestaties van licht, genade, liefde en bekrachtiging. Ik ontvang dankbaar de onvoorwaardelijke liefdevolle interventie van aartsengel Chamuƫl bij het ontdekken en uiten van alle talenten en vermogens die zijn bedoeld om me te helpen bij het vervullen van mijn missie. Dank u universum voor de hulp bij het manifesteren van mijn goddelijke dromen. Ik vraag dat deze straal, in onvoorwaardelijke liefde, beschikbaar komt voor iedereen die ervan zou kunnen profiteren, volgens goddelijke wijsheid, genade en compassie voor het hoogste goed. Amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

De Hemelse Goede Winden van Verandering strekken zich uit tot de Aarde door AARTSENGEL MICHAƋL

Geliefde meesters, zo zeker als jullie leven en ademen, jullie zijn aan het helpen om de Hemel of de hel op Aarde te creĆ«ren. Of velen van jullie hebben misschien het gevoel dat jullie ergens tussen de twee in aarzelt. Ongeacht wat jullie geloven of hoe jullie de oude leringen interpreteren, de Hemel is een staat van bewustzijn van de geest en niet ergens daarbuiten in de hogere dimensies.


Het is niet alleen een plaats waar jullie mogelijk voor in aanmerking komen om naar toe te gaan wanneer jullie transcenderen (overgaan naar gebieden/dimensies buiten het menselijke ervaringsgebied) en jullie huidige fysieke voertuig verlaten, hoewel het geen eindbestemming is, is het ook een bewustzijnsstaat die jullie kunnen creƫren en in kunnen bestaan, ongeacht waar jullie geweest zijn, waar jullie nu zijn of waar jullie heen gaan in de toekomst.

Jullie kwamen van een “Hemelse plek” en jullie brachten Liefde/ Licht met jullie mee, samen met het vermogen om een “Hemelse omgeving” te creĆ«ren, ongeacht welke dimensie, wereld of realiteit jullie hebben gekozen om te ervaren. Hel op Aarde is wat velen van jullie hebben meegemaakt gedurende de vele duizenden jaren sinds de mensheid ‘Val in onbewustheid’.


Jullie hebben geleefd in een “onwerkelijke wereld” waarin jullie doordrenkt zijn van angst, bijgeloof, gevoelens van schaamte, schuld en onwaardig zijn van liefde of overvloed. Jullie hebben anderen toegestaan aan jullie te vertellen hoe jullie moeten denken en handelen, en jullie hebben toegestaan dat degenen waarvan jullie dachten dat ze wijzer waren dan jullie, jullie macht en controle weg te laten nemen over jullie levens. Een maalstroom van door de massa gecreĆ«erde vormen van negatieve gedachten heeft jullie gevangen gehouden in een wereld van illusie.

Jullie echte wereld is ontworpen om helder, duidelijk, vrij stromend en harmonieus te zijn, waarbij jullie via het middenpad zouden doorkruisen met weinig obstakels in de weg. Een prachtige wereld van vrede en overvloed waar jullie vrijelijk op reis zouden kunnen medescheppen in coƶperatie en harmonie met medebroeders- en zusters. Een plek waar jullie afgestemd zouden zijn op alle bewustzijnsniveaus evenals verbonden zouden zijn met alle Facetten van de Schepping.


Een plek die ontworpen was om een hemel te zijn op het materiĆ«le bestaansniveau. Onthoud dat het jullie missie was om het rijk van de lichamelijkheid te ervaren, zodat de Schepper ook dit wonderbaarlijke Facet van ZIJN-creatie zou kunnen ervaren. Het wonder van deze tijden is dat de massa’s dagelijks in steeds grotere aantallen ontwaken. Jij, jullie, de voorhoede, hebben de weg geopend en de weg geĆ«ffend voor het monumentale transformatieproces dat de hele mensheid en de planeet beĆÆnvloedt.


Door jullie onvermoeibare inspanningen hebben jullie de hogere lichtfrequenties op en binnenin de Aarde verankerd, waardoor deze beschikbaar worden gemaakt voor al diegenen die klaar zijn om hun hart te openen en het pad van verhoogd bewustzijn en Zelfmeesterschap te betreden. Iedere persoon heeft het vermogen om zijn/haar eigen unieke Hemel op Aarde te creƫren. Dat is het wonder van deze ongeƫvenaarde tijden waarin jullie leven.


Jullie strekken de spirituele spieren en jullie maken gebruik van de enorme bronnen die gedurende deze vele eeuwen al klaarliggen voor jullie. Jullie beginnen de elementen en kenmerken van jullie echte wereld terug te winnen. Een wereld die jullie in het begin allemaal hebben helpen creĆ«ren. Overgeleverd via de meerdere dimensies die ieder van jullie meebrachten, opgeslagen in jullie Diamanten Kerngodcel, alle attributen, deugden en kwaliteiten van de twaalf Stralen – een kostbaar geschenk van onze Vader/ Moeder God.


In het begin gebruikten jullie je vaardigheden om veel prachtige en wonderbaarlijke dingen te creƫren, tot jullie vaardigheden na verloop van tijd afnamen, vervormd en onvolmaakt door jullie val in de illusoire negatieve omgeving van de lagere dimensies. Zo begonnen jullie te creƫren en te leven in een onwerkelijke wereld, een helse plek die jullie zelf hebben gemaakt.


De Allerhoogste Schepper kent alleen perfectie en onze Vader/ Moeder God-ouders verlangen alleen het allerbeste voor de hele Schepping. Zij straffen niet. Zij kiezen geen partij. Ze kennen geen woede of angst. Zij zijn vervuld met en stralen enkel Liefde/ Licht uit, dat compassie, vreugde en harmonie omvat, evenals alle dingen rechtvaardig en goed. Het maakt niet uit welke met of van welke religie jullie zijn. Het maakt niet uit of iemand een atheĆÆst is, een agnosticus of dat er wordt gezegd dat je God haat of verloochent.
Jullie gaan nooit echt dood – jullie veranderen alleen van vorm.

Jullie zijn onsterfelijk. Onthoud dat jullie een refractie (breking) Licht/ Vonk van de Schepper zijn. Jullie zien door een lens die bestaat uit trillingsfrequenties die zijn samengesteld uit gedachtevormen, intenties en acties die resulteren in een uniek beeld van de werkelijkheid die jullie gedurende vele duizenden levens hebben gecreƫerd. Jullie zijn in het proces om hogere waarheid terug te winnen, jullie gedachten te verfijnen en jullie visie te zuiveren.

Terwijl jullie dit doen, lossen de sluiers van illusie langzaam op terwijl jullie geleidelijk jullie nieuwe versies van de Hemel op Aarde bouwen, die zich geleidelijk zullen vermengen en versmelten met de visioenen van jullie spirituele broeders en zusters. Elke fase van het Goddelijke plan is holografisch op het auraveld van de Aarde ingeprent, en er is een Geheugenzaadatoom Code die is ontworpen om in ieder van jullie op een bepaald moment te ontbranden ā€“ aan jullie duwtjes gevend en jullie inspirerend om jullie Goddelijke Missie te vervullen – een integraal onderdeel van het Grootse Plan.

Het is zorgvuldig georkestreerd, zodat als iemand van jullie afstand doet, er altijd nog een dappere Ziel klaarstaat om jouw plaats in te nemen.
De Goddelijke blauwdruk voor de Aarde en de mensheid zal niet worden ontkend. Het zal tot bloei komen. Er zijn veel noodplannen met brede parameters en er is faalveilig. De voorwaartse mars van de Eeuwen zal doorgaan zoals voorgeschreven door de Schepper en onze Vader/ Moeder God.

Door de eeuwen heen zijn er voorspellingen en profetieĆ«n geweest over een New Age Evolution op Aarde en binnen de mensheid, die wordt genoemd als een overgang van instinctieve, fysieke/ menselijke wezens naar INTUƏTIEVE GEESTELIJKE/ MENSELIJKE wezens – een terugkeer naar jullie ware natuur als Goddelijke vonken van de Schepper.


EĆ©n galactische cyclus duurt ongeveer 26.000 jaar om te voltooien, en de Aarde en alle bewuste wezens worden beĆÆnvloed terwijl de mensheid uit de duisternis opduikt in het verfijnde licht en een nieuwe kosmische dag. Een nieuwe Gouden Eeuw is in de maak. Een wonderbaarlijke nieuwe Gouden Melkweg bevindt zich in de vroege vormingsstadia. Het zal de verfijnde trillingsfrequenties van jullie succesvolle, aardse ervaringen bevatten, tezamen met de wijsheid die tijdens jullie vele reizen op het aardse vlak is vergaard – een groots, nieuw Goddelijk Plan uitgezonden vanuit de Geest en het Hart van de Allerhoogste Schepper naar onze Vader/ Moeder God van dit Universum.

Tijdens de nacht of donkere cyclus van voorbije eeuwen zonken jullie in dichtheid, en de Levens/ Lichtlijn naar jullie Hogere Zelf en onze Vader/ Moeder God was sterk verminderd.
Jullie werden aan het lot overgelaten in de hoop dat jullie zouden ontwaken voor jullie Innerlijke Bron (bronnen) van Spirituele Kracht. Het Goddelijke Plan heeft jullie niet opgeroepen om gebrek, beperking en angst te ervaren; jullie moesten echter de gevolgen van vrije wil-acties ondergaan, de tegenstrijdige energieƫn die jullie in jullie wereld hebben geprojecteerd.


Wij hebben al vaker gesproken over de wetten van oorzaak en gevolg of voor elke actie is er een reactie, wat resulteert in wat bekend staat als negatief of positief karma. Jarenlang hebben jullie, als degenen die verlicht zijn, ijverig gewerkt om jullie persoonlijke karma, voorouderlijk karma en ras-karmische invloeden in balans te brengen. Dat was een belangrijk onderdeel van het spel van dualiteit en polariteit – terugkeren naar evenwicht en harmonie in alle Facetten van jullie Zijn als Wezen.

Jullie hebben al eeuwenlang geworsteld met het kruis van de materie. Het is wonderbaarlijk aan te zien zoals jullie langzaamaan terugkeren door frequenties te harmoniseren van tegenstrijdige energieĆ«n die jullie voor zo lang uit balans hebben gehouden.
Terwijl jullie de gedachtevormen genezen en transmuteren die jullie gevangen hebben gehouden in de helse omgeving van het verleden, worden jullie weer een Pilaar van Licht. Het kruis dat jullie dragen, wordt een Kruis van Licht dat via jullie Zonne-energiecentrum vanuit de voor- en achterkant van jullie hartchakra naar buiten straalt.

Daardoor creĆ«ren jullie een kolom van Licht waardoor jullie de vruchten van de arbeid beginnen te ervaren, zoals jullie je Hemelse erfgoed als Afgezant van Licht terugwinnen.
Velen van jullie vragen zich af wat er nu zal gebeuren zoals de winden van oorlog, conflict en vernietiging als een donkere en zware wolk rond de Aarde wervelen, alles en iedereen aanrakend en beĆÆnvloedend. Het hangt af van wat jullie voelen en denken, lieverds – wat er in jullie hoofd en in jullie hart is of jullie stevig in het Licht zullen staan of zullen bijdragen aan de negatieve karmische gedachtevormen die elk moment worden gecreĆ«erd.

Nogmaals, vragen wij aan jullie, dragen jullie bij aan de bevrijdende vibraties van de Hemel, of de ongelijke frequenties van de hel?
Wij vragen aan jullie om niet langer passief langs de kant te zitten en niets te doen. Er wordt aan jullie gevraagd op te staan en dat er op jullie gerekend kan worden, want jullie dynamische Levenskracht-energie is nu als nooit tevoren nodig.

Jullie zijn veel krachtiger dan jullie je kunnen voorstellen, mijn dappere vrienden, en jullie spelen een belangrijke rol bij het bereiken van een vreedzame oplossing voor een zeer verontrustende wereldsituatie. De energie die jullie vanuit het hartcentrum uitstralen, heeft net zo veel invloed op de uitkomst van de verwoestende conflicten over de hele wereld als degenen die in de frontlinies staan.


Ook jij staat als het ware in de frontlinie, want je hebt het vermogen om het zuivere aan te boren, ongemanifesteerde oer-Levenskracht-substantie en vorm deze tot krachtige gedachtevormen en acties die elke tegenslag kunnen overwinnen. De dappere zielen die naar het slagveld zijn geroepen, aan welke kant ze ook vechten, wanneer zij dat doen met een verlangen naar ware gerechtigheid voor iedereen en met mededogen van Geest voor hun medemensen, in plaats van haat, een verlangen naar wraak en om anderen tot slaaf te maken of te beheersen, dan functioneren ze als rechtvaardige kampioenen van Licht en zijn de krachten van de Hemel bij hen.


Grote aantallen mensen over de hele wereld klagen, waarom kunnen wij geen integere leiders hebben die door de Geest geĆÆnspireerd zijn in plaats van degenen die zichzelf dienen en macht zoeken en die niet de belangen van de massa als hun belangrijkste doel hebben?
Het is ook een teken van de tijd, geliefden.

De grote veranderingen die langzaam plaatsvinden, moeten in de harten van de mensen beginnen. Wanneer jullie overtuigingen veranderen en macht en kracht behalen, zullen jullie nieuwe gedachtevormen van positieve aard bouwen. Jullie zullen erop staan dat de leiders verantwoordelijk zijn, integriteit hebben en betrouwbare, dappere kampioenen van het volk zijn. Jullie leiders weerspiegelen de mentaliteit van de massa. Een belangrijk onderdeel van jullie levensmissie is om onvoorwaardelijke liefde uit te stralen naar de HELE mensheid en de Aarde.


Wanneer dat concept de overheersende wens van de massa wordt, zal het een krachtige gedachtevorm creƫren die aan het collectieve geheel zal worden toegevoegd, zodat het voor het hoogste goed van ALLEN kan worden gebruikt. Wanneer jullie dit doen, zijn jullie in lijn met het Goddelijke Plan van de Schepper en bevinden jullie je met mijn Legioenen van Licht als voorvechters voor harmonieus samenleven op Aarde.

Wanneer wij zeggen dat jullie moeten zoeken naar wat jullie passie is en naar dat wat jullie de meeste voldoening en vreugde geeft, hebben velen van jullie geen flauw idee wat dat is. Wij vragen jullie om te beginnen met het elimineren van die dingen die stressvol zijn in jullie leven, die pijn doen en waar jullie bang voor zijn. Jullie zijn niet geworden zoals jullie zijn in een dag, een week of een jaar; echter, jullie kunnen jullie empowered meesterlijke Zelf herwinnen en veel sneller dan jullie je dat voorstellen.


Wij hebben jullie de afgelopen jaren veel gereedschappen, technieken en informatie aangeboden, maar jullie moeten een verbintenis aangaan en voor en met jullie zelf en bewijzen dat wat wij jullie aanbieden de magische hulpmiddelen zijn waarnaar jullie hebben gezocht. We hebben al vaak gezegd dat jullie kennis in wijsheid moeten veranderen of jullie moeten tot realisatie komen dat iets waar en haalbaar is.

Realisatie is wanneer iets glashelder wordt in jullie geest en jullie weten dat het jullie waarheid is. Dan moeten jullie die waarheid naar en tot actie overbrengen. Kennis en wijsheid bedekt met liefde en mededogen, gevoed door gerichte intentie/ actie, dit creĆ«ert de kracht die de sleutels bevat van de universele opslagplaats van ongemanifesteerd potentieel – potentieel dat gewoon op jullie wacht om het te vormen en alles te creĆ«ren wat jullie je kunnen voorstellen.


Dat is wat op jullie wacht in jullie nieuwe Hemelse wereld van morgen. Het is een tijd van integratie en van alles weer in balans komen. Van het allergrootste belang is de hereniging van de Vader/ Moeder Godkrachten in ieder van jullie, en uiteindelijk de hele Aarde. Dit herenigingsproces zal jullie terugkeer naar evenwicht en harmonie in jullie zelf versnellen.

Jullie zullen wederom zowel de mannelijke als de vrouwelijke eigenschappen, kwaliteiten en deugden van de Allerhoogste Schepper belichamen. Niet langer met een fractuur en strijdend in jullie zelf, maar bekrachtigd door de gecombineerde kwaliteiten, attributen en talenten van jullie Goddelijke Zelf.


De Hemelse Goede Winden van verandering bewegen zich snel voort door jullie melkwegstelsel en hebben eindelijk de Aarde bereikt. Jullie kunnen niet langer negeren dat jullie wereld van moment tot moment verandert. Jullie voelen aan dat de tijd versnelt, maar het is eigenlijk de Aarde die sneller door de ruimte draait.


Jullie zijn aan het bewegen naar een realiteit waarin tijd vloeiend is en ruimte kneedbaar is. Grote Lichtwezens zijn uit de verre uithoeken van het Omniversum gekomen om jullie te observeren en te assisteren in deze buitengewoon belangrijke tijden van grote veranderingen.
Wij kunnen jullie inspireren, leiden en bijstaan, maar jij en jullie alleen moeten de actie ondernemen (het doen) wat zal resulteren in de Hemel op Aarde.

Kijk uit voor en naar de tekens in de lucht en de prachtige wolken en zonsondergangen die de engelen voor jullie schilderen. Wees gevoelig voor de duwtjes en het gefluister dat wij jullie sturen, en wees jullie bewust van alle wonderen, groot en klein, die wij voor jullie regelen. Wij zijn niet daar buiten. Wij zijn slechts een gedachte en een hartslag verwijderd. Ik omring en omhul jullie in mijn aura van liefde en bescherming.


Jullie zijn mateloos geliefd.
IK BEN Aartsengel Michaƫl.

Ronna V. – LM Aug 2020
Vertaald door Anja. ~ Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Hilarion via Marlene Swetlishoff

Geliefden,


Ik kom op de vleugels van liefde! De energieĆ«n die in de komende maanden binnenkomen, zijn geĆÆntensiveerd liefdeslicht. Het zal degenen die niet met deze energie resoneren het gevoel geven dat hun wereld op zijn kop is gezet, waarbij alles waarin ze geloofden wordt onthuld als niet wat ze dachten dat het was.

Ze zullen hun gedachten bijna onmiddellijk om zich heen zien manifesteren – alle leugens, heimelijke samenwerking, bedrog en corruptie waaraan ze deelnemen, ze zullen ermee geconfronteerd worden en ter verantwoording worden geroepen. We waarschuwen ieder van jullie om je gedachten te disciplineren richting al het goede dat je in je dagelijkse leven wilt ervaren. Zoals we vaak hebben gezegd, vind elke dag dingen om dankbaar voor te zijn. Dankbaarheid voelen zal de prettige gebeurtenissen in je leven vermeerderen en deze zullen zich heel snel manifesteren.


Verzorg je lichaam, geest en ziel met online activiteiten die je aan het lachen maken, met je goed voelen over jezelf, je dierbaren en anderen om je heen. Bekijk alleen positieve, vrolijke films die je een opgewekt en geĆÆnspireerd gevoel geven en afgestemd zijn op Schepper Bron. Stem elke dag af op gedachten die je gelukkig maken, vooral wanneer je wordt geconfronteerd met beelden en op angst gebaseerd negatief denken. Leer observeren wanneer dit gebeurt en wanneer dit gebeurt, zeg dan gewoon “NEE – niet mijn realiteit!”

Kies ervoor om alles wat goed is te ervaren, alles wat fatsoenlijk en bekrachtigend is voor jou en anderen en dit is het rimpeleffect dat de atmosfeer van de planeet zal ingaan om de hele schepping te bekrachtigen. Door dit te doen verhef je onze planeet tot vreugde en op deze manier maak je het een heilig huis voor de gezuiverde “als nieuw gemaakte” mensen.
Je bent in de voorbereidingsfase om te leren hoe de nieuwe realiteit werkt.

In deze nieuwe realiteit worden al je gedachten en gevoelens ogenblikkelijk gemanifesteerd als je uiterlijke ervaring. (Dit gebeurt al voor sommigen van jullie … je kent het als synchroniciteit en tekens/wegwijzers onderweg). Het is beter om alle innerlijke motivaties die niet in overeenstemming zijn met het hoogste goed voor allen, zo snel en verantwoord mogelijk op te ruimen.

De huidige tijd is er om alles dat niet in overeenstemming is met je hoogste en grootste goed, om alles wat een blokkade kan creƫren voor het bereiken van de zuiverheid in je wezen, vanuit je innerlijke naar boven te laten komen. Innerlijke zuiverheid in lichaam, geest en ziel is de sleutel tot voorwaartse beweging.

Het nieuwe spel, zo je wilt, in de nieuwe realiteit, is om je dagelijkse zaken in volledige transparantie te regelen, want niets kan lang verborgen blijven. Iedereen zal deze waarheid kennen en dit zal mensen geleidelijk aanmoedigen om elkaar te vertrouwen. Dit zal opmerkelijke vooruitgang mogelijk maken bij het voortbrengen van nieuwe spirituele technologie die nuttig is voor de hele planeet en haar bewoners.

Veel positieve en levensverbeterende veranderingen zullen zich manifesteren. Op dit moment is het een massale en collectieve reiniging en zuivering die we op wereldschaal zien. Wat vroeger werkte om ongewenste motivaties en acties binnen individuen te camoufleren, doet dat niet meer. Afleiding gebruiken door het collectieve bewustzijn te manipuleren om in bepaalde richtingen te denken, zal geen effect hebben zolang elk individu binnen zijn innerlijk heiligdom wordt gezuiverd.


Want wanneer iemands hart zuiver is, is het onbevreesd en automatisch beschermd. Elke negatieve energie die naar iemand wordt gestuurd, kaatst onmiddellijk terug naar de afzender, die dan te maken krijgt met de chaos die hij/zij voor de ander bedoeld had.

Wanneer dit vaak genoeg gebeurt om te worden opgemerkt in het bewustzijn van de afzenders, zullen ze zien dat hun enorme misleiding in verband met de mensheid volledig voorbij is. Ze zullen de mens niet kunnen controleren en manipuleren met de bedoeling een lichaam als hun instrument te gebruiken. Deze wezens verlaten, zelfs nu, de planeet in grote haast. Ze weten dat hun tijd hier is afgelopen.

Tot volgende maand,

IK BEN Hilarion

Ā© Marlene Swetlishoff. ~ https://www.therainbowscribe.com/

https://youtu.be/OCChd7pVwXo

Vertaling : Agnes ~ Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/


Leeuwenpoort 2020: Activeren van je zielsmissie

In augustus is, zoals elk jaar, de Leeuwenpoort. Op 26 juli, begint de Leeuwenpoort zich te openen. De energiefrequenties gaan omhoog, de sluiers worden dunner en de poort naar nieuwe lichtcodes, een ruimer bewustzijn en heldere inzichten opent zich.

Het hoogtepunt van de Leeuwenpoort is op 8 – 8 (8 augustus). Sirius, een ster met tweemaal de grootte van onze zon, de zon en de aarde zijn op deze dag in rechte lijn. Door deze uitlijning versterken de energieĆ«n van Sirius en de zon in het sterrenbeeld Leeuw elkaar en dit zorgt voor een krachtige energiepoort. 

Het is elk jaar een diepe transformatietijd, maar de Leeuwenpoort van 2020 zal, net als alle andere grote energie-events dit jaar, intens zijn. 

Wat brengt de Leeuwenpoort van 2020?

Tijdens deze Leeuwenpoort wordt wie jij in de kern bent, je ware aard, je ware kracht, geactiveerd. Jouw talenten die zijn gebaseerd op je intuĆÆtie, gevoeligheid, energetische vermogens en krachten, worden meer in het licht gezet. Het gaat dus niet om vaardigheden vanuit je aardse persoonlijkheid, maar om wat jij vanuit jouw wezen, jouw energie met het leven op aarde te delen hebt.

De sluiers worden verder opgelicht zodat jij je weer diepere lagen kan herinneren wie je bent en wat je (in) dit leven komt brengen. 

Je afstemming in de bron wordt verder verdiept.

Je zal nog duidelijker gaan staan voor jouw ziele pad en dat doen, zeggen en kiezen wat werkelijk vanuit jeZelf komt.

Verder losmaken van zwaarte


De nadruk heeft de afgelopen tijd gelegen op het loslaten van zware energielagen, die zijn gekoppeld aan ervaringen in dit leven, maar ook aan de levens dat je het zwaar had en veel weerstand, donker en on-bewustzijn hebt ontmoet. We hebben veel van die energieƫn lang met ons meegedragen en nu opnieuw doorleefd. Dit was nodig om te voelen dat ze echt niet meer passen bij wie je werkelijk bent, deze weer verder los te kunnen maken van jouw energie en om zo ruimte te maken voor meer lichtheid.

Ook oude programmeringen van onmacht en afhankelijkheid  gaan steeds meer uit ons systeem.

Het is nog even wennen om identificaties met deze verdichte lagen te herkennen en achter je te laten. Ze zijn zo vertrouwd en je hebt ze zolang meegedragen, dat dit tijd nodig heeft. Maar steeds meer kan je je her-inneren wie jij diep van binnen bent en wordt jouw innerlijke kracht geactiveerd.

Terug in jouw oorspronkelijke talenten

Waar eerder de nadruk lag op het transformeren van zware energieƫn, komt er meer en meer ruimte om jouw oorspronkelijke talenten, wijsheid, licht en bewustzijn te uiten, leven en delen.

Deze leeuwenpoort brengt je terug in verbinding met de talenten die je hebt ontwikkeld in eerdere levens. Er zijn lichtwerker levens geweest waarin je vooral te maken had met het levend houden van jouw licht te midden van duisternis en on-bewust-zijn. 

Maar er zijn ook levens geweest waarin je geleerd hebt om jouw energie, focus, bewustzijn, intuĆÆtie en denken te gebruiken als prachtige instrumenten. Deze levens waren volledig gewijd aan je innerlijke ontwikkeling. Hierbij was de juiste begeleiding aanwezig en je was in een ondersteunende omgeving, zoals bijvoorbeeld de mysteriescholen. 

In deze levens kon je je energetische vermogen oefenen, terwijl je in een aards lichaam was. Maar je hoefde je niet bezig hoefde te houden met aardse taken zoals kinderen opvoeden, werk, huishoudelijke klussen enz.

In deze tijd krijg je steeds meer toegang krijgt tot datgene wat je je eerder al eigen hebt gemaakt. 

Alles is al aanwezig in jou

Wat jij echt te brengen hebt, is al aanwezig, is al geleerd, zit al in jou.

Het gaat om naar binnen gaan en her-inneren wat er al is. 

Je hoeft geen opleidingen meer te volgen waarin je iets van buiten jezelf krijgt aangereikt.

Het gaat om dieper in jeZelf te gaan en daar alle weten en ervaring op te delven. 

Daarom zijn ā€˜nieuweā€™ inzichten die je krijgt vaak zo simpel: je kent het al, het is vertrouwd en bekend. 

Jouw specifieke en unieke talentenpakket wordt in de energie van de leeuwenpoort 2020 verder geopend en geactiveerd.

Je kan weer dieper herinneren wie je bent en gaat de waarde inzien van natuurlijke vaardigheden en talenten die je eerder voor lief hebt genomen. Precies die dingen die jij zo gewoon en vanzelfsprekend vindt, dat is het speciale aan jou. 

Het gaat niet om het leren van iets nieuws, maar om ont-sluieren, ophelderen, herinneren wat al in jou is. Inzicht, wijsheid, ervaring, het ligt allemaal diep in jou.

De komende tijd zal je hier meer bewust van worden gemaakt.

Ga maar eens opletten: Er komen mensen op je pad die je laten weten wat ze fijn vinden en waarderen aan jou. Dit kan je ook bij andere mensen doen. Zo versterken we elkaar.

Dit herinneren doet je lichtkracht enorm toenemen. Om licht te kunnen dragen in je lichaam, is een stevige aarding nodig. Het blijft daarom belangrijk om je innerlijke basis te blijven verstevigen. 

Het vergelijken met andere mensen zal verder en verder op de achtergrond komen. Steeds meer zal je verbonden zijn met wat er in jou is en vertrouwen op jeZelf.

Je missie in je huidige dagelijkse leven

Dit is het leven waarin al je opgedane kennis, wijsheid, inzichten, ervaringen, uit eerdere levens worden samengevoegd en geĆÆntegreerd. Zowel de levens waarin je bent opgeleid in energie / bewustzijn terwijl je in een aards lichaam bent en in universele kosmische kennis, als de lichtdrager levens in verdichte 3d energieĆ«n waarin je veel zwaarte en weerstand hebt ontmoet.

Niet meer afgezonderd op een berg, in een klooster of mysterieschool.

Niet meer in de angst voor verkettering.

Maar hier en nu.

Dit leven is ervoor bedoeld om alles wat je eerder hebt geleerd, toe te passen. In je huidige dagelijkse leven. Op de plek waar je nu bent. En helemaal vanuit jezelf te delen als het daar voor jou de tijd voor is.  Dat is je missie voor dit leven.

Terug naar levensvreugde

Het ervaren van wie jij in essentie bent, terwijl je hier bent, in dit lichaam en op de aarde, is je toegang tot levensvreugde en onderdeel van je bestemming of missie.

Zolang je niet helemaal leeft vanuit je diepste zelf, blijft het leven toch ergens als spanning / strijd aanvoelen. Voel deze woorden maar diep in jou. Voel maar of dit voor jou waarheid in zich draagt.

Het is niet zo dat jij iets niet goed doet als je de vreugde niet ervaart.

Het is alleen een teken dat je nog dieper naar binnen kan gaan.

Levensvreugde is een richtingaanwijzer.

Ook al mag alles zijn precies zoals het is, met alle (moeilijke) gevoelens die er zijn, de vreugde ligt diep binnen in jou, op jou te wachten. 

De poort naar meer gemak, licht, stroming, flow, spelen, joy, staat deze Leeuwenpoort wijd open.  

Er gaat meer plezier / vreugde terugkomen. Je wordt geleid naar meer levensvreugde. Maak maar ruimte om de stapjes te ontvangen die jou naar meer joy brengenā€¦ en zet elk stapje dat je wordt aangereikt.

Hoe meer je je losmaakt van zwaarte, hoe makkelijker je kan kiezen voor lichtere tijdlijnen.

De Leeuwenpoort zal intens zijn, maar gaat ook veel verlichting brengen. Net als alle andere grote energie-events dit jaar, zal ook de Leeuwenpoort zorgen voor een grote shift in bewustzijn. De sluiers worden steeds verder opgetild. Op weer diepere lagen krijg je toegang tot de bron in jou, kan je je dieper herinneren wie je in oorsprong bent en wat jij (in) dit leven komt brengenā€¦

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

De energie van augustus

Augustus zet de toon voor de rest van dit jaar, en zit vol beweging, verandering, transformatie, loslaten en vernieuwing. De Volle Maan op 3 augustus kan heel wat opschudding brengen, wat moeilijk en beangstigend kan zijn, maar ook verfrissend, bemoedigend en vreugdevol. Misschien kan je nog wat meer loslaten van oude lagen die in de eerste helft van dit jaar af en toe zichtbaar werden.

Maar misschien kan dit ook een moment zijn waarop je alles veel helderder ziet, waarop je inspiratie en opening en nieuwe contacten naar je toe krijgt, al zit op het laatste wel een grote rem. Er is steeds meer een sterke impuls voelbaar om verder te gaan, maar tegelijkertijd zullen velen ontdekken dat men pas vooruit kan gaan in vrije stroom wanneer in orde is gebracht wat diende in orde te worden gebracht, en wanneer het nodige innerlijk werk is gedaan ā€“ of wanneer zij die jou zullen vergezellen op je weg klaar zijn hiermee.

Heb geduld met jezelf, forceer niets en kijk goed van moment tot moment


Doe telkens wat je kan in het Nu ā€“ je innerlijke leiding zal je wijzen op nieuwe creatieve oplossingen, of op een nieuw perspectief. Plaats telkens weer je hoogste intenties, maar tel je zegeningen en wees tevreden en kalm in het Nu, en de rest vloeit vanzelf voort uit al wat je in het verleden of in het Nu hebt uitgestuurd of gedaan.

ā„ Dit is een grote les in overgave, in losbreken van oude structuren (ook in jezelf en je leven).

Ga niet in paniek wanneer het oude afbrokkelt, maar probeer er de opening naar het nieuwe en het geschenk erin te zien. Zoek telkens opnieuw de kalmte op, en vind het heldere stille meer in je eigen hart, waar altijd een frisse bries waait, die alle vuur uit de wereld om je heen, en van je eigen transformatieproces, koelt en balanceert. De stille plek waar het goed toeven is te midden van alle stormen rondom jou, en ook van de stormen in je eigen denken en voelen. Voel in je Zelf de natuurlijke kracht en straling van de Lotus die je bent, die zich optilt vanuit de modder van verwarring, emoties en versluierde gedachten.

Ook de Nieuwe Maan op 19 augustus kan een en ander losbreken en opschudden. Spanningen kunnen oplopen, en mensen beseffen massaal (zowel in het eigen leven als in de hele maatschappij) wat voor karma ze hebben veroorzaakt ā€“ karma in de zin van oorzaak en gevolg, niet schuld en boete- door al wat ze ooit deden of verzuimden, dachten of uitstuurden. Dat kan moeilijk zijn, maar kan een grote sprong betekenen, wanneer men zich bewust wordt van hoe het anders kan.

Het kan echter ook heel mooi en vreugdevol zijn, wanneer je de afgelopen jaren en maanden hard hebt gewerkt om telkens weer je kanalen op te schonen, je gedachten, emoties en handelen in harmonie te brengen, en wanneer je zoveel mogelijk hebt het goede proberen te doen. Goed doet, goed ontmoet, en dat geldt meer dan ooit, ook al kan het in eerste instantie anders lijken. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden, nieuwe kwaliteiten, en misschien wel een heel nieuw pad dat voor je open ligt.

ā„ Dus heb geduld, neem nog maar wat tijd voor je eigen transformatieproces, en luister naar jouw Hogere Wil in jou, de fluistering van je Goddelijke Zelf , dat weet wat voor jou belangrijk is, en wat jouw volgende stappen kunnen zijn.

Verlies je niet in alle woede, angst en frustratie die in het collectieve bewustzijn circuleert en zal circuleren, laat je niet meesleuren, maar onderneem goed geaard en wijs en diep doorvoeld actie waarmee jij een verschil kan maken.

Probeer te veranderen wat je kan veranderen, en aanvaard wat er (nu nog) niet veranderd kan worden. Er is altijd de factor van ā€˜het juiste kosmische tijdstipā€™. Je ergeren aan bepaalde dingen is heel normaal, maar laat ergernis het niet winnen van jouw wijze liefdevolle Licht dat je bent, dat je altijd geweest bent en altijd zal zijn. Straal jouw Licht, help waar je kan, en zorg goed voor jezelf. Je bent het aan jezelf verplicht, je bent het aan ons verplicht, want we zijn allen samen Ć©Ć©n Zelf.

Keep the faith

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Hi everybody,

The August Energy Update has arrived!

We’ll be covering many themes, including:

POWER AND CONTROL GRABS how they are showing up on a planetary and a personal level.

CLEANSING AND PURGING, and how August is going carry a signature of cleansing and purging.

Why this is the most ALCHEMICAL AND ELECTRICAL month of the year so far, and how that will impact changes that you’re wanting to, and are about to, make in your life.

Tune into the full update for details on all of this and much more.

Big love,

Lee x

“YOU ARE A CHOSEN ONE” (now, what to do)

Just hold on

Just hold on, just hold on
Just hold on

It’s been a long time waiting
Too many friends have gone
You’ve gotta keep on faking
Whatever makes you strong
Just hold on
Just hold on
Just hold on
Just hold on

It’s been a long time waiting
Too many friends have gone
You’ve gotta keep on faking
Whatever makes you strong
Just hold on, just hold on
Just hold on, just hold on
Just hold on, just hold on
Just hold on, just hold on
Just hold on

Just hold on

Just hold on, oh
Just hold on

It’s been a long time waiting
Too many friends have gone
You’ve gotta keep on faking
Whatever makes you strong
Just hold on, just hold on
Just hold on, just hold on
Just hold on, just hold on
Just hold on, just hold on
Just hold on

Just hold on

Touch

Open my mouth to breath the words to you
But words just won’t come out so I write
Write on the canvas built from feeling
Emotion, persevering inside

It’s just
One touch to open
One touch to close
One touch to show me
Not all minds are cold
One touch to loosen
Loosen the hold
One touch to free me
From falling down on my own

Just
One touch to open
One touch to close
One touch to show me
Not all minds are cold
One touch to loosen
Loosen the hold
One touch to free me

No shadow, darkness
I am falling no more
I never felt like this before

No shadow, darkness
I am falling no more


I never felt like this before
I never felt like this before
I never felt like this before
I never felt like this before
I never felt like this before
I never felt like this before
I never felt like this before

Open my mouth to breath the words to you
But words just won’t come out so I write
Write on the canvas built from feeling
Emotion, persevering inside

It’s just
One touch to open
One touch to close
One touch to show me
Not all minds are cold
One touch to loosen
Loosen the hold
One touch to free me
From falling down on my own

From falling down on my own

Just
One touch to open
One touch to close
One touch to show me
Not all minds are cold
One touch to loosen
Loosen the hold
One touch to free me

No shadow, darkness
I am falling no more
I never felt like this before

No shadow, darkness
I am falling no more


I never felt like this before
I never felt like this before
I never felt like this before
I never felt like this before
I never felt like this before
I never felt like this before

Under the sun

We are the stars under the Sun

Riding the wave of life that’s why

Taking our time to feel the love