Dag lievelingen,

Het gebeurt echt. Zaken die in tarotkaarten readings worden verteld over mijn sterrenbeeld leeuw. “Het stond in de sterren geschreven” zoals men dat altijd zo mooi kan verwoorden. ✨

Wat mij zo verwonderd is dat ik de afgelopen maanden door veel laatste genezingen ben gegaan van mijn ziel door de situaties die ik onderweg ben tegengekomen. We worden allemaal intuïtief begeleid zoals het beschreven is in jouw levensplan en ik vind het nog steeds mindblowing dat dit voor iedere ziel hier op aarde op de perfecte manier wordt gestuurd en we alles en iedereen moeten ervaren en tegenkomen zoals het is besproken voor we opnieuw incarneerden hier op deze planeet Aarde.

De laatste persoon die ik moest vergeven heeft mij out of the blue op de dag van Kerstavond gecontacteerd via de app en mijn sms om fijne feestdagen te wensen en veel voorspoed wat ik ten zeerste apprecieerde. Ik was lichtjes geschokt want had dit desondanks dit voorspeld was toch niet kunnen indenken dat dit daadwerkelijk zou gebeuren.

In de tarotkaarten readings vertelden ze steevast dat er één van de dagen een persoon uit het verleden opnieuw in jouw leven kan komen en die een poging zal ondernemen om jou terug te winnen en deze persoon zou zich ook excuseren voor het toxisch gedrag waarmee hij jouw hart meermaals het lijf uit heeft gejaagd wat hij ook heeft gezegd. Hij zei ook dat ik een heel lief persoon ben die hij toch gekwetst heeft, waarna de tranen over mijn wangen liepen….Weer een pijn geheeld. Dankbaar. 🙏

Met hem heb ik 5 jaar geleden een relatie gehad wat je een relatie kan noemen want het was een rollercoaster van emoties en veel hartenpijn wat niet wegneemt dat ik ook heel veel lollige momenten heb beleefd en dat is wat ik ga meenemen, de rest is een heel grote les in zelfliefde waar ik hem nu ook voor bedankt heb zodat ik mij nooit meer zo “laat” behandelen, mijn grenzen aangeef en ontzettend lief ben voor mezelf.

Ik zie het goede in iedereen en in wezen kijk ik dwars door hem heen en heb hem ook gezegd dat hij een mooie ziel is (fysiek een uiterst knappe en verzorgde man en voorzien van perfect materiaal haha, ik zeg waar het op staat 😉😜), deze feiten deden mij telkens naar hem terugkeren….

Een mooie ziel met flinke deuken uit het verleden die hij projecteert op de buitenwereld. Als hij het verleden loslaat en zijn innerlijke Zelf leert omarmen en in liefde koestert, hij zou ontdekken welke ongeslepen diamant hij in werkelijkheid is. Hij vond dit lief verwoord en antwoordde dat hij nog een lange weg heeft af te leggen waarna het gesprek is geëindigd.

Iedere ziel vindt opnieuw zijn weg terug naar het licht, zijn thuis. Iedere ziel doet dit in zijn eigen ritme en tijdvak. Hij komt er en wens hem hierbij heel veel liefde en succes toe in alles wat hij doet. 💖✨

Ik heb tegen hem gezegd wat ik wilde zeggen en ook dit hoofdstuk is nu voor mij definitief afgesloten. Hij gaf tussen de lijnen subtiel door dat we elkaar misschien nog eens zullen tegenkomen maar dat zal waarschijnlijk in het hiernamaals in de prachtige lichtwereld zijn als we ons leven opnieuw zullen overzien in beelden en we kunnen napraten over onze ervaringen.

De eerste 5 jaar na mijn scheiding in 2010 heb ik serieus de bloemetjes buiten gezet na een relatie van 17 jaar waarvan 10 jaar getrouwd. In 2015 heb ik kortweg 1,5 jaar een relatie gehad met de man die ik hierboven vermeldde en nu de laatste 3 jaar heb ik slechts 5 keer een date gehad om mezelf nog eens seks met iemand anders te gunnen maar dat voelde niet meer goed gezien het een koud contact is. De daad op zich, that’s it. Not my cup of tea anymore. De laatste ervaring was met een gespierde jongeman van 28 jaar dus hier laat ik heel even mijn ego spreken haha. 😜

Feitelijk leef ik dus al 3 jaar bewust zonder seks met iemand anders, wel met mezelf natuurlijk en streef ik ernaar mij met al mijn liefde te verbinden met eveneens een ontwaakte ziel waar ik een diepe hartsconnectie mee heb en we de weg van de tantra kunnen bewandelen want dat is seksbeleving en niet alleen dat, jouw lichaam op een hoger level tillen en ervaringen beleven waarvan je dacht dat het niet mogelijk was dus ik ben razend benieuwd!

Zo dat was even een glimp uit mijn seksleven haha. Jaaaa, zo ben ik hé, ik praat daar heel spontaan over en dat zou iedereen moeten doen. Weg met die preutsheid en onderdrukte gevoelens. Laat de seksuele energie vrijelijk stromen want wij zijn allemaal seksuele wezens en het is heel belangrijk deze energie flink zijn werk te laten doen aangezien dit onze creativiteit blijft aanwakkeren en stimuleren zodat wij met zijn allen in staat zijn om met deze aangeboren krachten dit prachtig aards paradijs te transformeren naar zijn oorspronkelijke staat van LIEFDE. 💖💖💖

Waar het hart van vol is, loopt de mond van over dus het wordt hoog tijd dat ik op seksueel vlak nog eens op avontuur moet gaan om de levenspartner te ontmoeten die voorbestemd is. Ik kijk er ontzettend naar uit wat het universum voor mij in petto heeft. 😉

Mijn ziel is geheeld en de bedoelde lessen geleerd. Nu ben ik klaar om al het nieuwe in mijn leven te laten stromen waar ik de afgelopen 3 jaar keihard voor heb gewerkt en dat heb ik oprecht verdiend! TSJAKA! 😁

Nogmaals druk ik mijn respect en dankbaarheid uit naar alle zielen die mijn pad de afgelopen jaren zijn gekruist en hun bijdrage hebben geleverd om mij te helpen. Dikke warme knuffels en vele dikke zoenen! 💋💋💋

Ik hoop dat iedereen desondanks de huidige omstandigheden toch kunnen genieten heeft van een mooie Kerst. Ik ben met mijn kinderen een fietstocht gaan doen van circa 21 km hier in mijn omgeving tot net over de grens met Nederland en tegen iedereen die ik onderweg tegenkwam riep ik enthousiast: “Prettige Kerst!” 🎄 En de positieve weerklank die ik daarvan mocht ontvangen deed mijn hartje weer lachen. 😀

Die fysieke verbinding zoek ik, face to face recht in de ogen en de mimiek zien van alle mensen die je in het echt ontmoet, vandaar dat ik vermoed dat de online wereld in de toekomst niet meer zo populair zal zijn zoals het nu is omdat telepathisch contact en fysieke ontmoetingen weer de norm zullen zijn daar het eenheidsbewustzijn en onze spirituele gaven weer geactiveerd zijn zoals het altijd al geweest is maar waar we nu ons dan weer van bewust zijn.

Alvast een heel fijn eindejaar gewenst en mogen al jullie wensen en dromen daadwerkelijk gemanifesteerd worden in 2021 want ons droomleven effectief leven, daarvoor zijn we hier, dat is ons geboorterecht. 🙏😍

Heel veel luister- en leesplezier lieverds!

Dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

Volle maan 30 december 2020

04:29 uur

We hebben de kortste dag van het jaar gehad en heel langzaam begint het licht dagelijks toe te nemen. De terugkeer van de Zon maakt dat de deur naar een nieuwe cyclus op een kier staat. Als je achteruit kijkt en je levenslijn van 2020 ziet, wat wil jij dan achterlaten en wat wil je meenemen?

Denk aan eigenschappen, gedachten, acties, contacten en zaken waarop je zelf invloed hebt. Welke energie diep in jou is je kracht, de drijfveer die jou op de been houdt? Welke gedachten of gevoelens halen je naar beneden? Maak de balans op en stap door de deur, ga in het licht zetten wat jouw leven betekenis geeft en tegelijk ook een bijdrage is voor het grote goed. We zijn een als mensheid, maar het lijkt alsof alleen nog maar telt of je ‘voor’ of ‘tegen’ bent.

Angst is geen goede leermeester, net zo min als boosheid. Verdwalen in de polariteiten van de buitenwereld maakt dat je verdwaalt in jezelf. Dan ga je eraan voorbij dat we magische wezens zijn, zo veel meer dan een stoffelijk wezen! Met liefde, licht, compassie, intentie en een groot hart kun je wonderen verrichten.

Helaas lezen we weinig over wonderen, omdat vooral ellende (negatief nieuws) de boventoon voert. Count your blessings, ga eens na welke ongelofelijke dingen jij voor elkaar hebt gekregen, of hoe jouw zelfgenezend vermogen je over iets heen heeft getild, of hoe je iets kon betekenen voor een ander, hoe je dus ook een bijdrage kunt leveren in deze tijd met goed nieuws of met een opbeurende actie! Wissel uit, leer van elkaar. Maak bewust (nieuwe) keuzes om een nieuwe cyclus in gang te zetten.

Op de laatste dag van het kalenderjaar staat de volle maan in het sterrenbeeld Kreeft. Dit maakt extra gevoelig: woorden, acties of interacties kunnen harder binnenkomen of persoonlijk worden opgevat. Dan trek je je eerder terug in je schulp of je trekt een muur op, uit zelfbescherming. Het contact met je eigen wortels en innerlijke bron zijn sterker, terwijl je wellicht juist geen zin hebt in gedoe in of met de buitenwereld. Voel verder dan je emoties – je hébt emoties, of een klacht of een idee, je bent dat niet.

Wat je hebt kun je veranderen als je er energie in stopt. Het thema bij de Maan van de Langste nacht is ‘de deur naar een nieuw begin’. Weef mee aan jouw lot. Dat kan simpelweg al door iets anders te doen dan je altijd deed, zodat de uitkomst ook anders zal zijn.


Uranus speelt positief in op het licht dat de Maan naar ons stuurt: niet alleen verlangen naar vrijheid, maar die ook van binnen ervaren en/of daarop ook actie ondernemen. Doorbreek een saaie routine, laat jezelf op een andere manier zien of horen. Uranus geeft flitsen van inzicht, waardoor je sneller kunt beslissen welke weg je inslaat.

Volg je intuïtie en gebruik de mogelijkheden die op je pad verschijnen. De Zwarte Maan staat naast Uranus en verdiept je zielenweten. Vertrouw erop dat je Weet, dat antwoorden van binnenuit komen omdat je een deel bent van het Al, dat je intuïtie dus werkt en klopt.

Door zelfonderzoek te doen en hiermee te spelen, leer je angst en intuïtie van elkaar te scheiden.
Vaste ster Alhena staat op dezelfde graad als de Maan en dat wekt de roep of het verlangen om anderen te helpen of (bege)leiden. Het motiveert om humaan en humanitair te zijn en niet slechts een individu.

Creatieve vaardigheden spelen op en willen geleefd worden, evenals idealen en (nieuwe) doelen. Laat je geschreven, gesproken of symbolische woorden een bijdrage zijn, verbinden, in plaats van afbranden of een kloof creëren. Alles is energie, dus wat je uitzendt beweegt als een rimpeling in het water en daar krijg je antwoord op. Wees wat je wilt zien in de wereld, maak het verschil!

Tekst en foto © Petra Stam ~ https://petrastam.com/

Van binnenuit verraden


Door Ella Ster / 25 december 2020

Waarom zijn er zoveel vertragingen in de juridische strijd rond de verkiezingsfraude? Dreigt Trump hiermee zijn greep op de zaak te verliezen, of is dit onderdeel van een groter strategisch plan? De hamvraag is wie in Trumps team hem daadwerkelijk steunt en wie heimelijk voor de Deep State werkt.


Patrick Byrne was afgelopen week aanwezig bij een Oval Office-bijeenkomst in het Witte Huis over de betwiste presidentsverkiezingen en reageert op valse verklaringen die hierover naar de media zijn gelekt. Tijdens deze bijeenkomst met president Trump en zijn adviseurs had hij een aanvaring met Pat Cipollone, de raadsman van het Witte Huis.

Cipollone had Trump vorig jaar goed vertegenwoordigd tijdens de valse impeachmentprocedure, maar staat volgens Byrne nu onder druk van de Deep State. Byrne zegt dat Cipollone en zijn staf er alles aan doen om de president te vertragen en tegen te werken in de juridische procedures rond de verkiezingsfraude. Ook proberen ze hem over te halen zijn ‘verlies’ toe te geven.

Naast Byrne waren ook advocaat Sidney Powell en de voormalige nationale veiligheidsadviseur van Trump luitenant-generaal Michael Flynn bij de Oval Office-bijeenkomst aanwezig. Patrick Byrne gelooft dat als hij en Sidney Powell die ontmoeting met Trump al op 4 november hadden kunnen houden en als hij hun advies en bewijsmateriaal had opgevolgd — inclusief de 50.000 beëdigde getuigenverklaringen — de verkiezing al voor Thanksgiving zou zijn afgehandeld. Hij claimt ook dat die getuigenverklaringen voor Trump door zijn stafleden zijn achtergehouden.

Byrne: geen sprake van staat van beleg

Byrne zegt dat Trump “van binnenuit wordt verraden.” In een reactie op berichten in de New York Times ontkent hij dat er over een militaire staatsgreep of de staat van beleg is gesproken. Byrne, die 4,5 uur in de vergadering was, benadrukt dat deze onderwerpen, of de toepassingen van de Insurrection Act, nooit aan de orde zijn geweest.

“Ik kan je beloven: president Trump wordt vreselijk behandeld door zijn adviseurs. Ze willen dat hij verliest en ze liegen tegen hem. Hij wordt omringd door leugenachtige middelmatigheden.” Bovendien is elke suggestie dat er sprake was van een militaire staatsgreep of de staat van beleg ook een leugen, 100% fout. Ik was daar 4,5 uur, ik heb het hele gesprek gehoord, dat is een 100% verzinsel.”

Volgens Byrne halen adviseur Meadows en het juridisch personeel onder leiding van Pat Cippolone elk idee of suggestie om naar een oplossing toe te werken onderuit: “Dat kunnen we maar beter niet proberen, dat werkt misschien niet, het zou je reputatie in de pers schaden …” Byrne denkt dat deze mensen Trump schaden en erop uit zijn dat de president zijn ‘nederlaag’ toegeeft en opstapt.

Globalisten hebben Biden-Harris nodig voor de Great Reset

“Ik ben ervan overtuigd dat het Amerikaanse establishment, inclusief het Republikeinse establishment, hebben besloten het Trump-tijdperk te beëindigen. Ze willen Biden en Harris en de Global Reset. De reden dat ze hun toevlucht hebben genomen tot dergelijke extreme maatregelen, is omdat de reset tijdsgevoelig is. Ze hebben de VS nu aan boord nodig,” zei Byrne.

Byrne was de CEO van Overstock.com: “Als CEO brak mijn hart om te zien wat hij doormaakt. Hij wordt van binnenuit verraden.” Hij denkt dat Trump de juridische strijd kan winnen. Er is volgens hem geen staat van beleg vereist. Hij is van mening dat als de president Sidney Powell als speciale raadsvrouw zou benoemen en luitenant-generaal Michael Flynn als stafchef zou aanstellen, Trump een 80%-90% kans zou hebben om volgende maand voor de tweede termijn beëdigd te worden.

Slim schaakspel om kaf van koren te scheiden?


Het is de vraag of president Trump de adviezen van Cipollone en Meadows überhaupt ter overweging neemt, of dat het allemaal een schaakspel is om het kaf van het koren te scheiden. Het kan een manier zijn om erachter te komen wie aan welke kant staat en zijn team eerst te zuiveren, voordat de volgende stap wordt gezet.

Insiders, zoals advocaat Lin Wood, zijn ervan overtuigd dat Trump de verkiezingen met een overgrote meerderheid van stemmen heeft gewonnen. Volgens de Amerikaanse grondwet beslist niet de Hoge Raad, of het Congres wie de nieuwe president zal worden, maar ‘We the People’. Het volk heeft hun stem uitgebracht en dit moet men eerbiedigen.

In onderstaande video, die iedereen zou moeten zien, worden de huidige situatie rond de coronacrisis, de rol van de mainstream media en de verkiezingsfraude op komische wijze uitgelegd. Het is ook een reactie op de claim van de mainstream media dat er geen bewijs is van verkiezingsfraude.

https://twitter.com/John_F_Kennnedy/status/1341958606317645824

Buigen voor Deep State is risico voor veroordeling voor hoogverraad


Het bewijs dat in nog geen enkele rechtszaak gepresenteerd is, zou wel eens de data kunnen zijn op de servers, die op 10 november 2020 tijdens een inval bij de CIA bij het Amerikaanse consulaat in Frankfurt in beslag zijn genomen. Dat zou wel eens de Mother of All Bombs kunnen zijn. Op die locatie werden volgens bronnen meer dan 7 miljoen stemmen voor Trump omgezet naar Biden. De in beslag genomen server van Scytl is nu in het bezit van het Ministerie van Defensie.

In de volgende toespraak van Trump zal hij wellicht zinspelen op deze informatie. Alle ambtenaren, adviseurs en politici die vol blijven houden dat Trump verloren heeft, riskeren dan uiteindelijk veroordeeld te worden voor hoogverraad. In januari is het Congres aan zet. Gaan ze dan mee met de agenda van de Deep State met het risico de doodstraf te krijgen, of kiezen ze de kant van Trump? In Washington zal de paniek groot zijn, maar een substantieel deel van de Democraten (en andere ratten) zullen het zinkende schip verlaten om Trump te steunen.

Dan zal (hopelijk) blijken dat alle vertragingen, de verloren rechtszaken en het laten plaatsvinden van sabotagepogingen door zijn adviseurs, allemaal onderdeel zijn geweest van een machtig toneelspel om zoveel mogelijk rotte appels te kunnen identificeren. Waarom 50 mensen in een vroegtijdig stadium arresteren als je weken later het tienvoudige kunt oppakken? Trump wordt in de mainstream media wellicht afgeschilderd als een idioot, maar zijn militaire gevoel van timing zal uiteindelijk allesbepalend blijken te zijn.

Wereldwijde strijd tegen Deep State en Great Reset


Deze verkiezingsstrijd gaat echter in wezen niet over Trump versus Biden, maar is een strijd tussen het goed en het kwaad, denkt ook advocaat Lin Wood. Het is de strijd tegen de Deep State en de corruptie, het systeemrot dat inmiddels diepgeworteld is. Wood is ervan overtuigd dat Trump er in zal slagen het moeras leeg te pompen. Volgens hem moeten Amerikanen zich baseren op de Grondwet en eisen dat de meerderheid van stemmen bepaalt wie er de komende vier jaar in het Witte Huis mag regeren.

De uitkomst zal allesbepalend zijn voor de wereldwijde strijd tegen de globalistische agenda en Great Reset. Trump is voor de globalisten een enorm obstakel en daarom willen ze nu van hem af. Wereldwijd zijn alle ogen gericht op Amerika. Maar Amerika moet eerst zichzelf redden en kan daarna pas andere landen helpen. Dat zullen Amerikanen ook gaan doen, daarvan is Lin Wood overtuigd, want dit is een wereldwijde strijd.

Wat opvalt is dat men in Europa en andere delen van de wereld plotseling enorme haast maakt met de steeds strengere lockdowns en vaccinatie-agenda. Daardoor kan de indruk ontstaan dat de New World Order nog de volledige regie heeft. Maar de wereldwijde bevolking ontwaakt in rap tempo en spreekt zich steeds mondiger uit tegen de steeds absurdere maatregelen. Die haast kan ook een teken zijn dat men juist de controle begint te verliezen.

Als de strijd om het Witte Huis is beslecht kunnen we daarom ook in andere landen grote verschuivingen gaan verwachten. 2020 was een roerig jaar, maar 2021 zal mogelijk nog spraakmakender gaan zijn.

Ella Ster | bron: https://www.ellaster.nl/

De 9D Arcturiaanse Raad ∞

“Een Buitenaards Wezen om het Menselijk Ras

te Verenigen” 

Gechanneld door Daniel Scranton – 24 December 2020 

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden. 
We hebben contact gehad met verschillende groepen buitenaardse wezens, en we hebben met hen besproken wat in potentie hun rol zou kunnen zijn in het helpen verenigen van de mensheid. Als jullie allemaal zeker weten dat jullie deel uitmaken van één ras, het menselijk ras, dan is er een grotere kans dat jullie als één ras bij elkaar komen. Als jullie weten dat er andere rassen in jullie luchtruim en in de Melkweg zijn, dan kunnen jullie een lange weg afleggen om de mensen te laten inzien dat jullie net zo verschillend zijn van elkaar zijn als van een buitenaards ras.

Wezens die buiten jullie zonnestelsel werden geboren en daar leefden en die helemaal naar de aarde kwamen om zichzelf bekend te maken, zouden zeker een impact hebben op hoe jullie over elkaar als menselijke wezens denken, omdat jullie de gemeenschappelijke ervaring delen van het op aarde zijn. Het is belangrijk om te beseffen dat jullie meer met elkaar gemeen hebben dan je denkt, en als jullie zeker weten dat buitenaardse wezens bestaan, kunnen jullie je politieke meningsverschillen opzij zetten, evenals jullie verschillende opvattingen over het virus, het dragen van maskers en het nemen van vaccins.

En daarom overleggen we onderling met elkaar. We geloven niet dat de meerderheid van de mensen geschokt zou zijn als ze zeker zouden weten dat Buitenaardsen bestaan, en voor velen zou alles wat ze zien dat buiten hun geloofssysteem valt, als een hoax worden beschouwd; dus dat is wat er is. We voelen dat de mensheid klaar is voor een beslissend moment. We zien jullie niet klaar voor een massale landing van ruimteschepen op dit punt, maar we zien wel dat de impact van een ervaring met slechts één buitenaards wezen op dit moment enorm zou kunnen zijn voor het verenigen van het menselijke collectief.

Dat is alles wat jullie echt nodig hebben op dit moment, een afleiding van de verdeeldheid die jullie voelen om voorbij die verschillende perspectieven te komen. Als slechts een kleine meerderheid van de mensen het erover eens was dat het buitenaards wezen echt was, zou dat genoeg zijn om jullie allemaal samen te brengen. We blijven met dit idee spelen, samen met de groepen met wie we contact hebben, totdat we het er over eens zijn wat op dit moment het beste is voor de mensheid. Blijf ondertussen naar de lucht kijken voor meer UFO-activiteit en blijf een realiteit voor jezelf creëren waarin je eigen persoonlijke buitenaards contact onvermijdelijk is en vroeg of laat zal gebeuren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. “

Vertaling: Marieke

 Boodschap van John F. Kennedy


“Hou de lijn vast, Patriotten!”

Via Losha – 21 december 2020

Oh, hemel…wat ben ik blij dat ik weer met jullie liefdevolle, moedige, volhardende en aangespoorde patriotten kan communiceren!

Ja, zoals jullie kunnen horen in mijn toon, ben ik erg opgewonden om met jullie te spreken op dit specifieke moment in de tijd.

Laat me eerst zeggen “momenten in de tijd”… dat jullie allemaal in een van de meest spectaculaire momenten in de tijd leven, op dit moment! Ik realiseer me dat het voor velen van jullie, mijn inspiratiebron inbegrepen, misschien niet erg spectaculair voelt in jullie huidige realiteit…maar sta mij alsjeblieft toe om jullie een reden of twee te geven waarom het zo is.

Ten eerste, “onze” Republiek, die al vele decennia lang van ons wordt overgenomen, wordt eindelijk op zijn rechtmatige plaats hersteld! Onze “nieuwe” Republiek herstelt ook onze Soevereiniteit als natie!…en dat is een prachtige zegen waar ik, voor mijn dood, standvastig naar toe werkte. Dus, het is echt vreugdevol voor mij om dit nu te zien gebeuren… hoewel de “Waarheid” nog steeds “achter de schermen” blijft totdat alle duistere voorgoed “het zwijgen is opgelegd”… en dat gebeurt nu ook, op verschillende manieren en met verschillende methoden.

Laat ik zeggen dat sommige van de duistere partijen het Licht hebben gezien en nu de Alliantie en de President Trump helpen om het Plan uit te voeren en werken naast degene die van het Licht zijn. Daar ben ik echt dankbaar voor!

Met betrekking tot het Plan wil ik zeggen dat er een bepaalde kerel is die mijn eigen naam draagt, en die ook zeer integraal is in het helpen van de Alliantie om de overwinning te behalen… en ik zou niet trotser op hem kunnen zijn! Semper Fi!

Zoals jullie uit jullie bronnen van de waarheid hebben gelezen, is dit een zeer kritisch moment in de tijd. Er worden gebeden gevraagd voor iedereen in de frontlinie in deze strijd voor niet alleen Amerika, maar ook voor de ziel van onze wereld. Ik wil vooral President Trump en zijn familie erbij betrekken; alle uiterst hardwerkende en toegewijde advocaten en medewerkers die werken aan de overvloed aan rechtszaken om gerechtigheid te bewerkstelligen voor de verkiezingen van 2020; en alle nieuwe “alternatieve” mediasites en video-omroepen (inclusief alle prachtige Anons en Tweet’ers!) die veel riskeren om te proberen de Waarheid te verspreiden door het doolhof dat de Main Stream Media is, waar ze het Licht beginnen te zien…van de repercussies voor al hun snode daden. Er zal inderdaad gerechtigheid zijn!

Nu weten jullie allemaal dat er een plan is om ons land terug te nemen. Helaas duurt het langer dan velen van jullie voor ogen hadden, en dat veroorzaakt groot leed voor jullie, en daarvoor verontschuldig ik me. Toen ik President was, was ik ijverig bezig om te proberen het proces van het elimineren van alle ingegraven duistere dingen te beginnen, maar ik realiseerde me vlak voor mijn einde dat deze inspanning heel lang zou duren en veel middelen en gevechten zou vergen, voordat we een echte overwinning zouden zien.

Daartoe begon ik de geheime groep die bekend is geworden als QAnon, en die is van daaruit gegroeid. Ik ben zo trots op al diegenen die hun hele leven hebben gewijd aan het herwinnen van onze Republiek en onze Soevereiniteit, en ik ben zo verdrietig dat zo velen hun leven ervoor hebben moeten geven.

Zoals jullie velen in onze kring hebben horen zeggen, is dit geen spel…dit gaat niet over democratische of republikeinse “feesten”. Het doet me pijn om dit te moeten zeggen, maar dit gaat over Goed versus Kwaad… het is zo belangrijk en kritisch!

Ik probeer niet stil te staan bij de negatieve aspecten van een probleem, maar in dit geval vind ik dat dit gezegd moet worden, zij het kort.

De reden dat het Bondgenootschap zich zo traag beweegt dat het lijkt alsof het, om de Waarheid aan de “ontwakende” bevolking uit te dragen, is omdat sommige van de daden die tegen “ons” zijn gepleegd zo gruwelijk en ronduit kwaadaardig zijn, dat de ontwakende zielen het niet zouden kunnen horen, laat staan geloven dat het echt gebeurd is.

Het Plan wordt dus langzaam uitgevoerd, waarbij de minder kwaadaardige daden eerst aan het licht komen… en dan langzaam worden de meer extreme daden aan het licht gebracht, zij het met een klein percentage van de ware totaliteit.

Zoals ik al zei, dit Plan is zeer complex, nauwgezet, steeds weer veranderend en vreselijk lang wat betreft de voltooiing ervan… maar wanneer het voltooid is, en de overwinning van het Licht is bereikt, zal het een glorieuze dag worden, inderdaad!

We zijn door de meeste uitdagende tijden heen, met slechts een beetje meer tijd nodig, en mogelijk een beetje meer spanning en beproeving die nodig is om het eindresultaat te bereiken … dat is onze op de Grondwet gebaseerde Republiek en individuele Soevereiniteit voor Allen!

Ik hoop dat mijn boodschap vandaag net zozeer een boodschap van Hoop was als dat het over de “andere” onderwerpen was, want ik wil echt vooral inspireren met deze boodschappen… jullie ontvangen genoeg van het andere, in jullie huidige gebeurtenissen! Ik had wel het gevoel dat ik wat uitleg moest geven over het plan en de details…oh, en mijn geliefde zoon! (grote glimlach)

Ik stuur jullie allemaal zoveel Liefde van Boven! Ik waak echt over ieder van jullie, en ik help jullie ook zoveel mogelijk bij het bereiken van het Plan, want het is zo belangrijk voor mij. Ik hou van jullie allemaal.

Jullie zijn altijd Toegewijd, Jack.

Let op…toen ik begon te zoeken naar een beeld om te posten voor dit bericht, koos JFK deze die boven zijn boodschap staat… omdat het de laatste was die meegenomen werd met zijn zoon, voor de dood van JFK, Zegeningen JFK.

Losha.

Bron

Alle bovenstaande artikelen komen van volgende bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Releasing 2020 & Welcoming 2021

Thank you so much for joining our free SOLSTICE broadcast! It was amazing to be together with such a big group – almost 8,000 of you were signed into the live broadcast from all over the world.

This FREE broadcast was designed to help you release the energies of 2020 and embrace what’s to come in the year ahead. Come together with a community from all over the world, relish in the group energy and see what Lee and The Z’s have to say about what to expect in 2021.

Global Identity Cleanse 🌐

Lee speaks on how identity is shifting for us on both the personal and world levels at this time and the creative activations that are coming online for us as a result, in this #EnergySoundbite clip from his December Update.

Watch the full Energy Update here: https://youtu.be/_r7uK7_DWz4

Into the unknown

Ah ah oh oh oh
Ah ah oh oh oh oh oh oh

I can hear you but I won’t
Some look for trouble while others don’t
There’s a thousand reasons I should go about my day
And ignore your whispers which I wish would go away, oh oh oh
Ah ah oh oh
Oh oh
Ah ah oh oh

You’re not a voice
You’re just a ringing in my ear
And if I heard you, which I don’t
I’m spoken for I fear

Everyone I’ve ever loved is here within these walls
I’m sorry, secret siren, but I’m blocking out your calls
I’ve had my adventure, I don’t need something new
I’m afraid of what I’m risking if I follow you

Into the unknown
Into the unknown
Into the unknown
Ah ah oh oh
Ah ah oh oh oh oh

What do you want? ‘Cause you’ve been keeping me awake
Are you here to distract me so I make a big mistake?
Or are you someone out there who’s a little bit like me?
Who knows deep down I’m not where I’m meant to be?

Every day’s a little harder as I feel my power grow
Don’t you know there’s part of me that longs to go…

Into the unknown?
Into the unknown
Into the unknown
Ah ah oh oh
Ah ah oh oh

Oh oh oh
Are you out there?
Do you know me?
Can you feel me?
Can you show me?
Ah ah oh oh
Ah ah oh oh
Ah ah oh oh
Ah ah oh oh
Oh oh oh oh
Oh oh oh oh
Oh oh oh oh
Oh oh oh oh
Oh oh oh oh
Oh oh oh oh

Where are you going?
Don’t leave me alone
How do I follow you
Into the unknown?
Oh oh oh

Show yourself

Every inch of me is trembling
But not from the cold
Something is familiar
Like a dream I can reach but not quite hold
I can sense you there
Like a friend I’ve always known
I’m arriving
And it feels like I am home

I have always been a fortress
Cold secrets deep inside
You have secrets, too
But you don’t have to hide

Show yourself
I’m dying to meet you
Show yourself
It’s your turn
Are you the one I’ve been looking for
All of my life?
Show yourself
I’m ready to learn

Ah ah ah ah

Ah ah ah ah ah

I’ve never felt so certain
All my life I’ve been torn
But I’m here for a reason
Could it be the reason I was born?
I have always been so different
Normal rules did not apply
Is this the day?
Are you the way
I finally find out why?

Show yourself
I’m no longer trembling
Here I am
I’ve come so far
You are the answer I’ve waited for
All of my life
Oh, show yourself
Let me see who you are

Come to me now
Open your door
Don’t make me wait
One moment more
Oh, come to me now
Open your door
Don’t make me wait
One moment more

Where the north wind meets the sea

Ah ah ah ah

There’s a river

Ah ah ah ah

Full of memory

Come, my darling, homeward bound

I am found

Show yourself
Step into your power
Throw yourself
Into something new

You are the one you’ve been waiting for

All of my life

All of your life

Oh, show yourself

Ah ah ah

Ah ah ah

Ah ah ah

Dit prachtig lied raakt mijn hart….de traantjes vallen telkens ik deze video zie…. Resoneert perfect met de huidige energie. 💖

Who I am

This is who I am
This is what I do
This is who I am
I’m the living the proof

This is who I am
This is what I do
This is who I am
Who the fuck are you

Path I make raft
I make sure this blast
I break glass
I make sure this last
Its all math
I make sure this pass
I make class


I make sure that you know
You better know
I got peddle to the floor
I make grow
Its all water in the wine
Its divine
I make sure it’s mine
A gold mind

I stay on good track
Can’t fall back
You see this all patience
Ain’t no contract
I’m free stacks


I’m out of the matrix
And you know that
You set back
With no paid vacation
And you hate that
You love that
But can’t change the station

This is who I am
This is what I do
This is who I am
I’m the living the proof

This is who I am
This is what I do
This is who I am
Who the f*ck are you

Roll I bank roll
I make sure its all soul
I’m on shore
I reach ends like a key
I’m on west
I make sure its all bless
I stay bless


You know I’m coming for the highs
I’m on grind
I got many many lives
A cat nine
I got many sides
On effects
I’m make sure it’s all flex
I’m the best
I’m the best

Speeding down the highway
Living how I drive babe
Can’t tell me nothing
I’m going my way
No no no no detours
Saying this for me sure
I’m going my way
I’m going my way

This is who I am
This is what I do
This is who I am
I’m the living the proof

This is who I am
This is what I do
This is who I am
Who the fuck are you

I’m the every time heavy weight
Champ in this motherfucker
You don’t hear no lies
In this energy I’m giving brother
I don’t waste no time
This is legacy in truth mother
Passing down the tides
This is church when you hear me sucka

I’m the I’m the I’m the

I’m the every time heavy weight
Champ in this motherf*cker
You don’t hear no lies
In this energy I’m giving brother
I don’t waste no time
This is legacy in truth mother
Passing down the tides
This is church when you hear me sucka

This is who I am
This is what I do
This is who I am
I’m the living the proof

This is who I am
This is what I do
This is who I am
Who the fuck are you

The inevitable

Out of time

Ocean outside, clouds that are falling
Can we just shut out the blinds, wait till the morning
And in hourglass , there’s a freedom in falling
And I know it’s only a matter of time


It only takes 4, 5 seconds we are about to float
Is sink in or swim / been thinking of you on the after glow
But I still believe that we
Are rolling, going through the motions
If we can turn the tides
Got 4 or 5 seconds or we’re out of time


Can’t shut our eyes
Gravity calling
And if you’re not coming back
Give me a warning
While we touch the sky, there’s a freedom in falling
But I know it’s only a matter of time


It only takes 4, 5 seconds we are about to float
Is sink in or swim / been thinking of you on the after glow
But I still believe that we
Are rolling, going through the motions
If we can turn the tides
Got 4 or 5 seconds or we’re out of time


I hold my hands up, woah
Oh me, oh my, I want what you’re made of
And now our time’s up, woah
Oh me, oh my, I want what you’re made of


It only takes 4, 5 seconds we are about to float
Is sink in or swim / been thinking of you on the after glow
But I still believe that we
Are rolling, going through the motions
If we can turn the tides
Got 4 or 5 seconds and we’re out of time

In bovenstaande video zie je een octopus. “Toevallig” ben ik een adembenemende documentaire aan het kijken op Netflix “My Octopus Teacher” op 4 januari 2021 om 7u39 na een hele nacht wakker te zijn geweest, heel veel gegeten te hebben tijdens de nacht en nog steeds niet moe te zijn met daarbij zware hyperventilatie (emotionele betekenis: weerstand tegen verandering)

Om 8u gaan slapen tot 15u30. Ascentie is een wilde rit.

Nu dat mijn intuïtie mij geleid heeft naar deze documentaire en ik dit liedje heb gepost zocht ik natuurlijk de spirituele betekenis van dit bijzonder alien-achtig mysterieus dier op en de tekst resoneert perfect met hoe ik nu in het leven sta, wat me te doen staat en wat ik kan verwachten, niet normaal….

Weer mindblowing als je openstaat voor de signalen van het universum, dan vind je iedere dag en iedere seconde wel tekenen dat ze boodschappen heeft voor jou, zo bijzonder. Oprecht dankbaar voor de steun die ik onvoorwaardelijk krijg iedere dag met zoveel liefde. 🙏💖

Krachtdier of totemdier de Octopus

Veel mensen vinden de octopus maar een eng dier, met al zijn tentakels. Hij is een intelligent wezen, en van alle ongewervelde dieren heeft hij de grootste hersenen. Hij is één van de meest mysterieuze dieren uit de zee, omdat onderzoekers nog steeds niet alles over ze weten. Hun DNA is anders dan elk ander wezen op Aarde.

De octopus kan van kleur en textuur veranderen om zichzelf goed te camoufleren. Om deze reden wordt octopus als krachtdier aangeroepen om onder de radar je plannen uit te voeren, en er vooral niet teveel over los te laten, of op te vallen.
Omdat de octopus 8 armen heeft, wordt hij ook aangewend om zoveel mogelijk werk in korte tijd te verzetten. Het nummer 8 staat ook symbool voor overvloed en oneindigheid. De octopus kan je helpen bij eigenwaarde, en om overvloed naar je toe te trekken.


Uiteraard is de octopus heel erg flexibel, we kennen allemaal de beelden wel, van waar een octopus zich allemaal doorheen kan wurmen. Dit staat weer symbool voor een uitweg vinden, hoe ernstig de situatie op dat moment ook is. Creatief te blijven denken, en jezelf niet op slot te zetten. De octopus kan zwarte inkt spugen om zijn vijand af te leiden en in verwarring te brengen. Hij kan zelfs een arm los laten (amputeren) om te ontsnappen, deze groeit later weer aan. De octopus weet hoe hij moet overleven, en draagt deze kracht op jou over.

De octopus leeft diep in de oceaan, en zal je helpen opgekropte emoties, die al jarenlang onderdrukt zijn, weer naar boven te laten komen. Heb geen angst voor je schaduwzijde, deze emoties kon je misschien als kind niet aan, maar nu wel. Hij helpt je om je eigen intuïtie te versterken. De octopus is een loner, en gaat zijn eigen unieke weg.

Octopus steekwoorden:
– Camouflage;
– Intelligentie;
– Aanpassingsvermogen;
– Aanvallend;
– Onvoorspelbaar;
– Flexibel;
– Gefocust;
– Heldere inzichten verkrijgen;
– Overvloed;
– Oneindigheid;
– Intuïtie;
– Mysterieus;
– Wilskracht;
– Magisch;
– Illusie;
– Vasthoudend;
– Krachtig;
– Eeuwenoude Kennis

© Arlette

Bron: https://www.paragnostenchat.nl/krachtdier-of-totemdier-de-octopus/page28__486.html#:~:text=De%20octopus%20kan%20je%20helpen,op%20dat%20moment%20ook%20is.

Wonder

Be the change you wanna see
Build the world that you need
Struttin’ a while, stuck in stone
Make a world to call your own

So break the rules just because you do
You defy the odds, bring the stars into you

You are the wonder, the light and the thunder
You’re the ultimate star
You can’t be hurried, broken or worried
No, you see in the dark, you see in the dark
There is wonder in your heart

People said it can’t be done
You can’t shine brighter than the sun
Gravity all around
What goes up must come down

But you break the mold, change the code, just do
You defy the odds, bring the stars into you

You are the wonder, the light and the thunder
You’re the ultimate star
You can’t be hurried, broken or worried
No, you see in the dark, you see in the dark
There is wonder in your heart
There is wonder
There is wonder in your heart