Dag lievelingen,

De engelen spreken ook via muziek dus vandaag weer 3 songs met tekst die zeer duidelijke boodschappen inhouden voor de huidige tijden door te komen.

Het spel van de donkere kant heeft sinds gisteren de harmonie in mijn appartementsgebouw ook verbroken. Ze willen digitale meters komen plaatsen…Toen de desbetreffende installateurs hier aan de deur stonden en ze vertelden dat wij dan helemaal de controle kwijt zijn over ons verbruik, toen kriebelde het helemaal vanbinnen en voelde ik enorm veel weerstand in me opborrelen waarop ik luidkeels mijn stem verhief en zei dat dit een laatste stuiptrekking is van hen die ons onderdrukken en we dit kunnen weigeren. Vrije energie mannen! Ken je dat! Dat is gratis. Nikola Tesla ken je die? Die wist het toen al. En zo riep ik maar door haha! 😀

De huiseigenaar waarvan ik het gebouw huur deelt dezelfde mening als mij en daar kon mijn onderbuurvrouw niet mee lachen want ze vond het niet kunnen dat ik mij niet fatsoenlijk gedroeg ten overstaan van die mannen van de elektriciteit en nu ik de huiseigenaar mee aan mijn kant heb en zij ook als huiseigenaar dan maar riep naar mij dat ik het maar met hem moet overleggen. Ze viel me dus keihard aan. De elite heeft hier ook tweedracht gezaaid en onrust. Toch sta ik erboven en stap moedig verder op mijn pad. Als mensen de waarheid niet kunnen verdragen en ze me aanvallen, wilt zeggen dat zij nog in een leugen leven.

Ik gebruik mijn stem van weerstand om mensen wakker te schudden en hen te doen inzien dat ze niet alles wat de overheid ons oplegt, we als zoete koek moeten slikken en zeker niet om nog meer de controle te hebben. Die digitale meters werken met nanoseconde en deze tellen zo snel dat je meer moet gaan betalen dan dat ze je “wijsmaken” dat ze enorm veel voordelen hebben natuurlijk. Plus totaal geen controle meer over je eigen verbruik want dit wordt automatisch doorgestuurd, schending van de privacy en zeer schadelijke straling!

Om enigszins te bekomen van de zoveelste aanval en dit op zeer korte tijd stuurde het Universum me gisteren naar de natuur om één van mijn taken als lichtwerker op te nemen en dit is pas ontwaakte broeders helpen hun innerlijke licht te ontsteken en hun ware identiteit te ontrafelen door te zeggen dat ze een lichtwerker zijn en dat is dan hun diagnose en openbaring om weer verder te kunnen op hun pad. Heel dankbaar dat ik dit mag doen! 🙏💖😊

De afgelopen maanden meermaals kop-van-jut geweest maarrrr de WAARHEID kan niet meer gestopt worden en mag nu helemaal geopenbaard worden en het wordt hoog tijd! Naar mijn gevoel duurt het veelllll te lang allemaal…..en dit vond een soulbrother ook, waarna we allebei in een lachbui uitbarstte haha, die ik gisteren uit het niets ontmoette op mijn pad in het Hageven (natuurgebied in Neerpelt dat grenst met Nederland).

Ik wilde de route van circa 9 km doen die ook een stuk in Nederland doorloopt, de tweelandenroute en toen ik bij de vertrekplaats in Nederland aankwam ging ik daar zitten bij de parking op één van de banken lekker in de zon toen ik iets verderop een man zag zitten samen met zijn 2 lieve hondjes. Het ene hondje kwam al spelend naar mij toe om de stok te gooien dus ik voelde al meteen een warme verwelkoming.

We raakten aan de praat en we zijn niet meer gestopt tot in de vroege avond waarna we de wandeling even hebben verdergezet maar ik heb de mijne flink ingekort en ben weer langs dezelfde weg terug gewandeld. Zoveel herkenning in verband met de heftige paden die we gelopen hebben en ook veel wijsheid naar elkaar toe over de waarheid die we hebben onderzocht.

Hij zat in zak en as, is sinds heel de neppandemie uitbraak zwaar depressief en ik zag het licht weer in zijn ogen schijnen toen we afscheid namen van elkaar met een innige omhelzing. Hij vond onze ontmoeting een openbaring en is dankbaar voor de vele inzichten die ik hem heb gegeven om bij te stil te staan over wie hij echt is.

Mijn dag was ook goed gemaakt om weer een nieuwe vriend ontmoet te hebben die lief en vriendelijk is en we organische gesprekken hadden in tegenstelling tot al die andere lage energieën waar ik de laatste tijd mee geconfronteerd ben geweest dus het Universum heeft er gisteren voor gezorgd dat ik niet alleen was en ik me mocht verbinden met iemand van mijn lichtfamilie die mijn hulp zeer waardeerde. Oprecht dankbaar voor deze bijzondere ontmoeting! 🙏💖

Als ze aan mij vragen wat voor werk ik doe, dan ben ik voor de 3D illusie matrix wereld, een alleenstaande werkloze mama al een aantal jaren, omdat ik gewoon weg niet pas in die verdichte structuren met al hun regeltjes en wetten maar ik werk voor het Universum als lichtwerker en dat begrijpen velen niet. Ik volg getrouw mijn intuïtie en dat hebben ze ons ook bewust afgeleerd.

Meedrijven met de flow van de kosmos en vertrouwen hebben in het onbekende. Alle controle loslaten en weten dat je wordt ondersteund op je pad door onzichtbare krachten die alles kunnen regelen dat jouw menselijke verstand te boven gaat. Je zal verrast zijn van de vele wonderen die het niets verschijnen!

Mijn grote droom is nog steeds die spirituele centra versus lichtsteden te bouwen op grote schaal en ik vertrouw erop dat ik op de juiste tijd en het juiste moment alles te weten kom wat ik moet weten op dat moment en alles zal toegereikt krijgen wat ik daarvoor nodig heb en dit allemaal in divine timing. Word vervolgd!

De kunst nu in deze periode is heel dicht bij jezelf te blijven, in het NU te leven want alleen dat bestaat echt, om je batterijen op te laden door de natuur op te zoeken en bewust te worden van je LEVENSadem. Als je er alles aan hebt gedaan binnen jouw mogelijkheden om je leven te veranderen en je weet niet meer hoe je verder moet, geef alle controle dan aan De Bron, doe een stapje terug en laat het Universum je de weg wijzen.

Ik hou van jullie vanuit het diepste van mijn hart! 💖

Dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

In the moment

The passions that are closest to your heart
The catalyst for setting different paths
Dealing only goodness, don't do this life in halves
Rare connections made light and see in shooting stars
It's the little things that really make us free


If you slow down
Take a look around
If you wait now
Don't worry worry worry

You won't run out
There's never any doubt
You should know now
Don't worry worry worry

If you look at the birds and look how they fly
Look how they soar straight up the sky
Never a thought even enters their mind
That one day they might fall

You don't know what's given in life
You get what you need when the moment is right
You'll know in time, the stars will align
And everything is clear

So breathe
In the moment, in the moment
You need to just breathe
In the moment, in the moment

Gotta let go
Of things you can't control
Darling you know
Don't worry worry worry

You cannot grow
In the limits that you know
If you say so
Don't worry worry worry

If you look at the birds and look how they fly
Look how they soar straight up to the sky
Never a thought even enters their mind
That one day they might fall

You don't know what's given in life
You get what you need when the moment is right
You'll know in time, the stars will align
And everything is clear

So breathe
In the moment, in the moment
You need to just breathe
In the moment, in the moment

If you look at the birds and look how they fly
Look how they soar straight up to the sky
Never a thought even enters their mind
That one day they might fall

You don't know what's given in life
You get what you need when the moment is right
You'll know in time, the stars will align
And everything is clear

So breathe
In the moment, in the moment
You need to just breathe
In the moment, in the moment

Worry not about the stuff you can't control
How can you if you don't know where the story goes?
You could spend your life searching answers that aren't there
Just breathe, stop running scared
Just breathe, tomorrow will be there
Tomorrow will be there

Dit geweldig nummer met zeer sprekende lyrics ontvangen van mijn lieve zoon Liam! 😍 Laat dit nog eens een wake-up call zijn voor degene die twijfelen of onze overheden het wel zo goed met ons menen…Het wordt hoog tijd dat de massa WAKKER wordt en we onze VRIJHEID opeisen omdat dit ons GEBOORTERECHT is als VRIJE, SOEVEREINE wezens.

Brainwashed

Half the country fell asleep but they scream woke
We’re distracted by vaccines and TV shows
Politics, celebrity, gossip, popular neat quotes
Black lives, white lives, which lives mean most?
We only dedicate one day to remember our fallen soldiers
The men and women who died young
But if you come out the closet as Caitlyn Jenner
You’re a hero and you get a whole pride month
The most dangerous pandemic’s propaganda from these clowns
Only mask that’s gonna save us is duct tape on they mouths
Don’t speak, we don’t need to defund police
Need to defund the media who lies through they teeth, like
Big pharma doesn’t cure you, dog
‘Cause every patient that gets cured is a customer lost
And big oil runs the world, the only wars that get fought
Are with the countries who have natural resources they want

Heard ‘em claiming if a white man braids his hair
And likes rap, he’s appropriating culture
But if a white man acts too white he’s white trash
He’s a racist, he’s a bigot, he’s a monster

Let’s just have the conversation
Not every liberal is dumb, not all Republicans are racist
The government wants everybody fighting with their neighbors
‘Cause they know that if we get along, we’ll probably go against ‘em

They can’t stop us ‘cause we’re ready to fight
Try to brainwash us but we won’t let freedom die
The whole world’s brainwashed
Everybody pick a team, start a riot in the streets
The whole world’s brainwashed
It’s us against them, it ain’t you against me

How did monkeys become people and people turned into sheep?
They put fluoride in the water that’s keeping us all asleep
Claim they want what’s best for us, I find that hard to believe
‘Cause they been selling us cigarettes since was eighteen
Fake news, fake woke, distract, and divide
You’re either right or you’re left or you’re black or you’re white
Big tech don’t need a microchip to hack in your life
‘Cause the phone inside your pocket is a tracking device
And I don’t know what I’m more sick of, rappers or Joe Biden
Looking like he ate a hundred Xanax for dinner
‘Cause censoring the president and kicking him off Twitter
Is a bigger threat to freedom than foreign ballistic missiles
You don’t trust the police or the government but you want
People giving up their right to own a firearm
Why would you be comfortable if police and the government
The only people on the planet with the right to buy a gun
White privilege getting amplified to reinforce the vision
It convinces white people that they’re favored by their skin
And black people getting angry ‘cause they’re told they’re treated different
So the conflict is between us and never with the system

Let’s just have the conversation
Not every liberal is dumb, not all Republicans are racist
The government wants everybody fighting with their neighbors
‘Cause they know that if we get along, we’ll probably go against ‘em

They can’t stop us ‘cause we’re ready to fight
Try to brainwash us but we won’t let freedom die
The whole world’s brainwashed
Everybody pick a team, start a riot in the streets
The whole world’s brainwashed
It’s us against them, it ain’t you against me

Step one, train the people only to consume
Step two, infiltrate adults with the news
Step three, indoctrinate the children through the schools
And the music and the apps on the phones that they use
Step four, separate the right from the left
Step five, separate the white from the black
Step six, separate the rich from the poor
Use religion and equality to separate ‘em more
Step seven, fabricate a problem made of lies
Step eight, put it on the news every night
Step nine, when people start to fight and divide
Take control, this is called situational design

They can’t stop us ‘cause we’re ready to fight
Try to brainwash us but we won’t let freedom die
The whole world’s brainwashed
Everybody pick a team, start a riot in the streets
The whole world’s brainwashed
It’s us against them, it ain’t you against me

Inner light

Standing tired
On your feet
Lightest head
Just like me

You wanna dance
I wanna lead
A slight of the hand
That you never see

You wanna dance
You don’t know how to get it on the floor
Then don’t hold back for anyone
Close your eyes, just follow the inner light

(You count on me
You count on me
You count on me)

I can fly
I can breathe
And learn to sing
Like do-re-mi

So you wanna dance
And you wanna be
A bat out of hell
Follow my lead

You wanna dance
You don’t know how to get it on the floor
Then don’t hold back for anyone
Close your eyes just follow the inner light
(You count on me)

You wanna dance
You don’t know how to get it on the floor
Then don’t hold back for anyone
Close your eyes just follow the inner light
(You count on me)

So follow
Me to
Our old life

Falling
Deeper
Into the light
Into the light

You wanna dance
I wanna lead
A slight of the hand
That you never see

You wanna dance
You don’t know how to get it on the floor
Then don’t hold back for anyone
Close your eyes just for the inner light
(You count on me)

You wanna dance
You don’t know how to get it on the floor
Then don’t hold back for anyone
Close your eyes just for the inner light

(You count on me
You count on me
You count on me)