Dag lievelingen,

Vandaag een zeer zware energetische dag, ik wilde een nieuwe omgeving gaan verkennen in de natuur maar mijn lichaam heeft daar anders over beslist. Ook een poortdag trouwens en de nieuwe maan in het teken stier die morgen begint hebben daar ook heel veel invloed op.

Ascentiesymptomen die zeggen dat rusten en slapen nu prioriteit genieten. Zwaar hoofd en benen, stekende pijnen maar ik leg mijn hand op mijn voorhoofd en dat helpt wonderwel. De geest heeft rust nodig dus mediteren is ook raadzaam. Afgelopen tijd is het in het algemeen heel pittig moet ik zeggen. Ik eet meer, slaap soms ’s nachts niet en kruip er dan ’s morgens om 6u in om dan tot de middag te slapen, extra slapen, ook door de dag zoals vandaag, ’s morgens er niet goed uit kunnen. Nu heb ik in de channeling van Blossom gelezen dat dit komt omdat onze zielen ’s nachts heel hard werken wanneer ze buiten onze lichamen in het universum vertoeven. Ik wist dit al maar nu krijg ik de bevestiging hoe het komt dat ik de laatste tijd er ’s morgens niet goed uit kan en ik vermoeid wakker word terwijl ik ruim 8 uur heb geslapen.

Om al dit licht te kunnen verwerken blijft aarden heel belangrijk. Stevig met je voeten op de aarde blijven staan zodat je lichaam in balans blijft is een must. Rustig blijven ademen, veel gaan wandelen in de natuur, fietsen, lezen, douchen, voeten masseren, dansen, zingen, muziek beluisteren, lachen, kortom alles doen waarvan je hartje gaat lachen is raadzaam in deze woelige tijden.

Seksueel stond ik de laatste tijd even op een laag pitje maar de laatste dagen is daar weer verandering in gekomen haha, dus masturberen maar, als je lichaam ernaar vraagt is de boodschap. En zeker als je in je dromen jezelf aan het bevredigen bent, wilt zeggen dat je in het waakbestaan jezelf teveel seks ontzegt.

Het lijkt alsof de wereld nu stilstaat maar in de realiteit wordt er heel hard gewerkt achter de schermen waarmee ik doel op de onzichtbare wereld die ons allemaal omringt. Alles is ten goede aan het veranderen. De bijgevoegde channelings zijn het ultieme bewijs hiervan.

Vandaag ben ik mega enthousiast over de teksten van de house nummers die je hieronder kan beluisteren. Zo blij dat ik van die generatie ben! Whaaa! 😜

Ook heb ik een mooi liquid dnb nummer met prachtige natuurvideo waarvan de titel en tekst ook weer voor zichzelf spreken erbij gezet.

God leidt mij geweldig naar alles wat ik met jullie wil delen. Dankbaar! Ik zou zeggen, geniet van al deze muzikale strelingen, ga dansen, shaken, doe lekker onnozel en zing de ziel uit je lijf!

De megamix die ik erbij heb gezet, daar heb ik mijn inspiratie van gehaald met Violet skies, I feel love en Don’t hold back. De tekst en uitvoerder van de Prophet had ik gehoord op de megamix die ik op 1 februari 2020 in een blog hier geplaatst heb van Koen Mertens. Hij is zo’n talent! 😀 Ook omdat hij van al de songs de titel en uitvoerder erbij zet als hij video’s plaatst.

Hieronder vind je een kaart uit het orakel van de lichtwerkers genaamd “Familie van licht”, een channeling van de Pleiadians via Michael Love, De Event 2020 – Planetaire evolutie nabij en een channeling van de Federatie van Licht via Blossom Goodchild. Deze buitenaardse informatie intrigeert mij mateloos en zo lees je dat er meer aan de hand is dan dat wij met het blote oog kunnen waarnemen.

En tot slot zat ik van de week op het mos in het bos in stilte met mezelf dus te ‘zijn’ toen een mooie hommel 2 keer voorbij zoemde en druk bezig was van bloem tot bloem te vliegen. Welke boodschap hierin schuilt lees je eveneens hieronder.

De spreuk van vandaag luidt als volgt:

“Ga je eigen weg, dan komt het goede naar je toe.”

Heel veel warme knuffels en dikke kussen,

Inge 💋💋💋😊💖💖💖

Familie van licht

De beperkingen die veel mensen hun liefde opleggen – dat zij meer houden van hun eigen familie, land, religie of gemeenschap dan van mensen daarbuiten – beperken uw hart niet. U bent in staat van de hele mensheid te houden, van de hele schepping op aarde als uitgebreide spirituele familie. U zult ze allemaal liefhebben als uzelf. Het is de bedoeling dat u lid bent van een grotere familie van licht.

Terwijl sommige zielen zijn geïncarneerd om te leren over ‘wij en zij’, hebben andere als doel anderen te leren onvoorwaardelijk, alles omarmend lief te hebben. U bent één van deze mensen. U hebt dit leven gekregen om van veel mensen te houden, niet van slechts enkele.

Om dit levensdoel vaste grond te laten krijgen, weerhouden problemen in uw biologische familie u misschien van het aangaan van relaties met anderen op een typische manier. Misschien was u de vreemde eend in uw familie, degene die door niemand echt begrepen werd. Misschien voelde u zich geliefd maar kon u niet leven op de manier waarop uw familie prettig leek te leven. Misschien verloor u familieleden door scheiding, ziekte, depressie en overlijden – of door verslaving of emotionele onvolwassenheid waardoor u geen band meer had met belangrijke familieleden.

Als uw vaderfiguur afwezig was, begrijp dan het doel van die afwezigheid, maar weet dat u wel het emotionele genezende werk moet doen om die pijn te verwerken: het doel was ervoor te zorgen dat uw eigen spirituele verbinding intact, zuiver en krachtig blijft. Als uw moederfiguur afwezig was, begrijp dan het doel van die afwezigheid, terwijl u wordt geadviseerd om het emotionele werk te doen om die pijn te verwerken: het doel was ervoor te zorgen dat u verder kijkt dan uw naaste familie om ‘plaats’ te vinden en te merken dat u hoort bij en bent toegewezen aan het hele menselijke ras.

Deze pijn was onderdeel van hoe u ongeconditioneerd bleef door de meer gebruikelijke familiebanden. Terwijl deze banden nodig zijn voor veel mensen om hun levenslessen te kunnen ervaren, hielpen de problemen die u op dat gebied misschien hebt ervaren u om een kind van liefde te worden.

U moest ‘familie’ zoeken op andere manieren, open blijven staan terwijl u zocht naar liefde in plaats van u bevredigd te voelen door uw directe stam en afgesloten te zijn voor de mensen daarbuiten.

U kunt uw ervaringen overwinnen, niet als slachtoffer van de omstandigheden maar als bekrachtigde ziel. Verwerk ze, vergeet ze en stap in de spirituele zegeningen die u krijgt door atypische relaties met uw biologische familie. Hoewel het niet de bedoeling was dat u op een traditionele manier bij uw oorspronkelijke familie hoorde, zal de liefde die u nodig hebt u niet worden onthouden. U bent hier om een menselijke familie te helpen vormen die met elkaar is verbonden door meer dan bloed of wettelijke banden. Dit betekent niet alleen dat u van de wereld moet houden, de wereld houdt ook van u. De kracht van uw hart om liefde te geven en te ontvangen zal niet verspild worden.

Het is dus tijd om voorzichtig de patronen om te proberen erbij te horen los te laten. Vertrouw er in plaats daarvan op dat u precies bent zoals u moet zijn. Als u dat doet zal uw magnetisme liefde en vriendschap aantrekken van mensen die vibreren op een vergelijkbaar niveau van bewustzijn. Laat pijn en afwijzing uit het verleden achter u. U hebt ze niet meer nodig om te kunnen groeien.

Wees moedig. Bid om contact te maken met uw familie van licht, niet alleen in de geest maar ook hier op aarde. Laat ze binnen. Weet dat u hier hoort in geest en in lichaam, om geliefd te worden, gekoesterd te worden, te worden aangeraakt, naar geluisterd te worden en te worden geaccepteerd, gewoon zoals u bent.

AANROEPING

Ik kies ervoor, uit eigen vrije wil, om alle hulp te ontvangen van onvoorwaardelijke liefde zodat ik vreedzaam eventuele onopgeloste pijn, afwijzing, verlating, veroordeling of verraad kan verwerken. Ik heb door mijn ervaringen geleerd onvoorwaardelijk lief te hebben. Ik heb geleerd dat liefde het alle wezens mogelijk maakt om zelf te kiezen hoe zij willen leven.

Ik wil leven met openheid, liefde en verbinding, in geest en in levenden lijve, met mensen die mijn liefde kunnen accepteren en ook van mij houden. Door goddelijke genade vraag ik hulp bij het aantrekken van mijn zielsstam en familie van licht, hemels en menselijk, dat ik verbondenheid en bewuste gemeenschap mag ervaren en mijn licht en liefde kan delen met anderen. Door onvoorwaardelijke liefde, mogen alle wezens de zegen voelen van echte familie, van diep respectabele goddelijke liefde. Amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Voor de starseeds op Aarde, een boodschap van hoop en liefde die rechtstreeks van de Pleiadians komt.


Begin van de transmissie


Geweldigen.


De grote ontwaking is in een grote versnelling geraakt terwijl de operatie vrijheid Aarde over de Aarde veegt. Er heeft in de afgelopen 30 Aardedagen een ongelooflijke evolutie in bewustzijn plaatsgevonden op de planeet Aarde, terwijl de Lichtkrachten doorgaan met het ontmantelen van alle 3D paradigma en ze te vervangen met nieuwe harmonieuze 5D Aardesystemen die veel meer bevorderlijk zijn voor voelend menselijk leven.


Alles in deze wereld is aan het veranderen op een diepe en positieve manier, en een nieuwe era van Licht is eindelijk gekomen voor de mensheid. Het starseed collectief van Aarde is de weg aan het leiden in de planetaire ontwaking en zendt het licht van hoger bewustzijn en waarheid in elke hoek van de Aarde matrix. De recente wereldwijde starseed meditatie had een enorme impact op de bewustzijnsniveaus op de oppervlakte, en hierdoor is de mensheid zich nu veel meer bewust en is er eindelijk klaar voor om volledig te ontwaken.

Een nieuwe verbeterde positieve Gamma tijdlijn is een paar Aardedagen geleden gecreëerd als een rechtstreeks resultaat van deze massameditatie, en er zijn inspanningen onderweg om te spreken over een komende, meer krachtige wereldwijde massameditatie. Dit zal in de komende paar dagen worden aangekondigd.
Terwijl wij verder gaan naar het grote Event 2020 hoogtepunt en het langverwachte begin van het nieuwe Age of Aquarius tijdperk, zijn er veel dingen gaande in de grootste planetaire vrijheid operatie waar de mensheid ooit getuige van is geweest.


In de afgelopen paar Aardedagen zijn goedwillende Lichtkrachten in grote aantallen in het Aarde zonnestelsel gearriveerd om getuige te zijn van het grote Event 2020 hoogtepunt en de spectaculaire bevrijding van planeet Aarde. De Aarde Alliantie rapporteert dat duizenden waarnemingen van deze galactische armada’s zijn gerapporteerd, en meer en meer foto’s en video’s worden op sociale media geplaatst die deze ongelooflijke lichtschepen laten zien die zich in het Aarde zonnestelsel bewegen.


De Aarde Alliantie ontving een recente Lichtkrachten datastream die laat zien dat volledige openbaarmaking en eerste contact met onze galactische familie nu op het punt staat te gaan plaatsvinden. Waar de laatste federatie armada was gedetecteerd, gisteren arriverend in de Aarde atmosfeer, begonnen de energieniveaus over de hele aardbol omhoog te gaan tot krachtig 40 Hz. 5D Gamma Lichtwezens doordrongen de Aarde atmosfeer tussen de tijdstippen 12 tot 8 AM eastern time gisterochtend.
Recente Aarde Alliantie data laat zien dat een krachtige golf van exotische 5D partikels naar de Aarde toekomt en zich over de planeet begint te verspreiden in de komende uren. Deze krachtige kosmische energiegolf zal de starseed Lichtlichamen enorm versterken en de grote ontwaking van de mensheid verder versnellen.


Ascentiesymptomen gaan in een verhoogde status door, waar starseeds over de hele planeet gemiddelde tot krachtige Aardelichamen symptomen rapporteren. Tussen de grote hoeveelheid van ascentiesymptomen die nu worden gerapporteerd komt krachtig levendig dromen naar voren als het meest voorkomende en unieke symptoom dat in de laatste Aarde Alliantie data is genoemd.
Deze levendige dromen zijn een natuurlijke manifestatie van de grote ontwaking die op dit moment bezig is en zijn eenvoudigweg een short cut tot het genezen van iets belangrijks in jouw leven. Als je deze ervaart in ascentiedromen probeer dan het hogere doel erin te zien en weet dat alles goed is. Wij verzekeren jullie dat de engelachtige wezens die recent dichtbij de Aarde zijn gekomen in deze dromen met jullie werken om de genezing van jouw mind, lichaam en ziel te bevorderen.


Cabal verwijdering operaties/laatste massa arrestaties updates.


Twee Aardeweken geleden waren als onderdeel van Operatie Storm elite Delta security forces op speciale missies over de gehele planeet ingezet, met het doel alle overgebleven duistere cabal wezens – die zich bezighouden met het schaden van andere wezens – van de oppervlakte te neutraliseren.
Nadruk was gelegd op gebieden van smokkelen en trafficking, zoals verborgen ondergrondse tunnels, zee/zeehavens en grenzen in deze positieve militaire missie. Deze speciale Lichtkrachten Delta security missie heeft militaire status om een goede reden, en is uitgevoerd buiten het publieke oog voor het grote belang van de mensen die nog niet zijn ontwaakt. Dit is waarom het in het algemeen is beperkt tot “Trust the Plan” (heb vertrouwen in het Plan).


De meeste starseeds weten wat er werkelijk gaande is onder de COVID-19 dekmantel en wij kunnen jullie absoluut vertellen dat alle duister systematisch wordt verwijderd van het gezicht van de Aarde.
Op dit moment zijn de krachten van Licht in volledige controle van alle Aarde systemen. Niets kan de grote evolutie van de mensheid die eraan komt stoppen, en de onzichtbare vijand van de mensheid die zich in het duister verschuilt wordt uitgeroeid tot in elke hoek van de Aarde.
Het Licht aan het eind van de tunnel schijnt. Er zijn verscheidene andere belangrijke Delta missies onderweg nu, die elk verschillende doelen hebben.


Een huidige special covert Delta ops missie is ontplooid om verscheidene duistere web nodes te elimineren en een reset uit te voeren van belangrijke internet hubs. Deze missie is nog gaande en wanneer het klaar is zouden wereldwijd communicaties drie dagen plat kunnen gaan.
Een andere huidige speciale covert Delta ops missie is ontplooid m.b.t. het 3D wereldwijde op schuld gebaseerde fiat geldsysteem. Onder deze succesvolle operatie hebben de leiders van het Licht al volledig controle genomen van het corrupte Federal Reserve centrale banking systeem. Deze speciale Lichtkrachten operatie brengt een volledig nieuw door activa ondersteund overvloed systeem, waar elke bewoner van de Aarde zal worden vrijgesteld van alle 3D matrix schuld bondage en zal leven in overvloed in 5D nieuwe Aarde.


Terwijl het oude schadelijke geldsysteem door de Lichtkrachten wordt geherstructureerd, vinden er overal op de wereld weergaloze schuldvrijwaringen plaats, van boven naar beneden, inclusief de IMF en de Wereldbank, en deze zullen doorgaan plaats te vinden totdat alle wereldwijde schuld is beëindigd.


De galactics werken op dit moment onvermoeibaar door, van de hemel naar de grond, ten behoeve van de mensheid in deze tijd, teneinde de planeet Aarde volledig te bevrijden.


Terwijl wij verdergaan, dichter naar het grote Event 2020 hoogtepunt en de grote zonneflits, zal spoedig de gehele planeet spoedig volledig zijn verschoven in de 5-dimensionale nieuwe Aarde.
Groot Licht is in deze wereld gekomen en deze ongelooflijke paradigmaverschuiving is goed onderweg.


Geliefden, dank jullie wel voor het komen naar de Aarde in deze tijd, en voor jullie  grote opoffering. Laat ons weten wat voor ascentiesymptomen en belangrijke veranderingen je op dit moment in jouw leven mogelijk kunt ervaren.


Michael en de Pleiadians.


Speciale waardering en erkentelijkheid aan de Aarde Alliantie, de grote White Brotherhood, de White Dragons society, Pleiadian codenaam Cobra, de gardians van de Aarde en de Sphere Being Alliance.

Naschrift:


WIJ ZIJN DE GROTE FAMILIE VAN LICHT
EN WIJ ZIJN ALLEMAAL NU HIER MET JULLIE!

Michael Love ~ 19 april 2020

Bronnen:

https://ufofenomeen.blogspot.com/2020/04/pleiadians-via-michael-love-de-event.html
https://eventnl.wordpress.com/

DE FEDERATIE VAN HET LICHT

Blossom: Hallo daar. Ik weet niet goed waar te beginnen, of hoe ik vandaag het beste met jullie kan praten. Dus laat ik het over aan jullie … Jullie weten wat nu voor ons het beste is, want ik weet het beslist niet!


Federatie van Licht: Welkom … aan jullie allen en iedereen. Zoveel tumult, chaos en verwarring. Zoveel media-hype die u alle kanten opduwt. Zoveel overduidelijke misverstanden van zo velen, en het voelt alsof er geen manier is om er doorheen te komen.
DIT ALLES is waarover wij jullie hebben verteld. Van dit alles hebben wij gezegd dat jullie ‘er niet naast zouden kunnen kijken’, en dat er in deze tijden veel inzicht nodig zou zijn met betrekking tot wat jullie wel of niet kunnen zeggen tegen hen, die niet begrijpen wat er gaande is.


Bloss: Om eerlijk te zijn, hou ik momenteel gewoon liever mijn mond. In elk geval voor nu. Teveel mensen zijn er helemaal tevreden mee om zich rustig te houden en te doen wat hen wordt verteld. Ik denk dat de tijd om te delen wat wij weten nog even moet wachten, tot er meer dingen naar buiten zijn gekomen.


FvL: In de tussentijd hebben alle mensen die het ‘Weten’ ook nog te maken met een interne ‘strijd’, bovenop al het andere.

Bloss: Wat bedoelt u daar precies mee? Ergens begrijp ik het wel, maar ik wil graag dat u het uitlegt.


FvL: Velen van jullie zijn niet alleen bezig om hun schip drijvende te houden tijdens de uren dat ze wakker zijn, maar wanneer jullie slapen zijn jullie ‘daarbuiten’ bezig met het omzetten van de Energieën.
Er is zoveel gaande vlak voor jullie neus, maar voorlopig wordt het nog niet openbaar gemaakt. Wat er nu gebeurt is het loslaten van … wat is/was … en alle verborgen gruwelen worden blootgelegd. Vandaar dat er zoveel droefheid, boosheid en alle vormen van lager trillende uitingen nu zelfs binnenkomen in de lucht.
Dit is de grote zuivering, Dierbaren. En velen van jullie gaan – terwijl jullie ‘denken’ te slapen – naar plaatsen waar jullie heel hard werken om de angst te transformeren naar zijn oorspronkelijke staat: Liefde.
Er wordt in het verborgene zoveel ‘doorzien’. Daarom voelen velen van jullie zulk een intense vermoeidheid als ze wakker worden.


Bloss: Ik zou zeggen dat ik bijna depressief ben. (Hoewel, ik heb de voorbije twee weken een beschadigde schouder gehad, en door pijn kan men depressief worden).


FvL: Toch kunnen we ook stellen, Blossom, dat de plaatsen waar je naartoe reist  terwijl je slaapt, geenszins de gelukkigste bezoeken zijn.Hoewel er een protocol is om de ziel te reinigen voordat je volledig terugkeert in jouw lichaam, bestaat er toch ook de mogelijkheid dat er wat ‘resterende energie’ blijft hangen van hetgeen je hebt meegemaakt.

Bloss: Ik spreek heel vaak de mantra uit en dat helpt echt. Ik zeg het voordat ik ga slapen, maar ook als ik tussendoor wakker wordt, voordat ik mijn ogen weer sluit. Het is een deel van me geworden.
FvL: Het is een sterke beschermer en geeft kracht.
Bloss: Wel, zonder er te diep op in te gaan, ik WEET waarom ik werd aangevallen door duistere energieën, waardoor ik drie dagen volledige rust heb moeten nemen. In mijn droom sprong er letterlijk een reptiel op mijn rug en die verlamde me. De volgende dag en de drie volgende dagen kon ik me nauwelijks bewegen. Met respect, maar toen hielp de mantra niet echt! Waar waren jullie toen, trouwens? Een beetje aan het nietsnutten?
FvL: Dat was omdat jij bent wie je bent, Blossom, en sommigen willen niet dat jouw woorden en onze gesprekken hulp bieden aan de massa.
Bloss: Maar jullie zeiden dat het duister verdwenen is.
FvL: We zullen het proberen uit te leggen.
HET DUISTER IS VERDWENEN.
HET DUISTER IS GEVALLEN.
Maar dat betekent niet, dat ze geen pogingen meer ondernemen om hun werk voort te zetten.
Bloss: Dus … het is niet … volledig verdwenen?
FvL: Restjes, Blossom. Restjes.
Bloss: Oké. Als jullie het niet erg vinden, wil ik dit gesprek voortzetten als ik me wat helderder voel. Voor nu zeg ik ‘tot later, jongens’.


Twee dagen later
Bloss: Wel, goede morgen. Ik voel me zoveel beter en meer mijzelf vandaag, en ik ben er klaar voor om een bemoedigende boodschap van Licht en Waarheid van jullie te ontvangen.


FvL: Onmiddellijke Energieën van Geluk voor jou, Blossom, en voor allen. Het Licht neemt de plaats in van het duister tot in alle uithoeken van jullie Wereld, op dit ogenblik. Met elke ademteug die jullie nemen in het Besef van deze Vreugde, treedt er wéér een Lichtdeeltje binnen, dat straalt op en in alles dat is.
DIT, Dierbaren, wordt de meest opwindende tijd die jullie ooit hebben meegemaakt.
Er is zoveel om naar uit te kijken. Zoveel om op te nemen in jullie Wezen, terwijl jullie op persoonlijk vlak de inzichten in je opneemt op een Hoger niveau van wie je bent en waartoe je in staat bent.
Is deze tijd niet ook een tijd geweest om aan zelf-onderzoek te doen? Een tijd om te overdenken wat je wel of juist niet wenst in jouw Leven/levensomstandigheden? Dat is op zich al een Verlichten van het Zelf en de Planeet.
Voelen jullie ook de spanning in de lucht? Steeds méér wordt er onthuld van het Plan, maar wij vragen jullie om geduld, want tevéél of te vroeg zou niet goed zijn voor het Geheel.


Bloss: Kunnen jullie ons een kleine hint geven, over wat er gaat komen?


FvL: Dat hebben we al zo vaak gedaan, Blossom. De wereld waarin jullie tot nu toe hebben ‘bestaan’, zal worden vervangen door een wereld waarin jullie HET LEVEN TOT HET UITERSTE LEVEN.
Een wereld waarin Vreugde en Lachen veel méér voor de Ziel betekend dan het ooit heeft gedaan. Omdat jullie Ziel zal worden vrijgemaakt.
Er zal een grote mate van besef aan het Licht komen, omtrent hoezeer jullie gevangen zijn geweest.

Bloss: Kunnen jullie dat toelichten?


FvL: JULLIE HEBBEN GEVANGEN GEZETEN IN EEN BESTAAN DAT JULLIE ERVAN WEERHIELD OM JE WARE POTENTIEEL VAN WIE JE BENT, TE KENNEN.
In de komende dagen zullen jullie binnenin je de bevrijding VOELEN … als een menselijk Wezen.
Je zult gaan beginnen met ervan te genieten om een Mens te ZIJN.
Het zal zijn alsof je op een andere Planeet bent geplaatst die er hetzelfde uitziet maar zo heel anders aanvoelt, en omdat het zo anders aanvoelt, ziet het er ook niet meer precies hetzelfde uit.


Bloss: Voor de duidelijkheid … wij blijven op deze Planeet. Het zal alleen anders ‘aanvoelen’?


FvL: Dat klopt. Niemand gaat ergens anders heen. Dat is niet nodig.
Want deze prachtige Planeet waarop jullie wonen, zal terugkeren naar haar vroegere Glorie. Niemand zal hier weg willen.
Elke ziel – omdat ook Zij terugkeert tot haar vroegere Glorie – zal zich in Liefde verenigen met Alles Dat Is.
Dit is de tijd waarop jullie hebben gewacht, Dierbaren. Maar begrijp alstublieft, om het met één van jullie spreekwoorden te zeggen … Rome werd ook niet op één dag gebouwd.
Deze transformatie heeft tijd nodig. Er moet heel precies worden aangestuurd hoe de ‘verhalen’ zich ontvouwen. Te véél, te vroeg zou niet goed zijn.


Bloss: En alles gaat nog veel méér ‘op zijn kop’ staan?


FvL: Ja, vanwege alles wat ‘naar buiten moet komen’. En dat zal het, Beetje, bij beetje, bij beetje.
Je hebt gelijk, dat je niets zegt tegen hen die er nog niet klaar voor zijn. Zij zullen naar je toe komen en je vinden … Ieder van hen … wanneer zij het nodig hebben.
Er zullen doorlopend kansen zijn om de ongeruste zielen te troosten, en jouw woorden zullen een balsem zijn op hun bezorgde en verwarde geest.


Bloss: De berichtgeving omtrent het virus heeft volledig al het andere overschaduwd, en datgene wat AAN HET LICHT HAD MOETEN KOMEN is heel handig onder het tapijt geveegd.


FvL: Laat ons voor nu gewoon zeggen, Blossom, dat er nog veel opzettelijk ‘in verborgenheid’ gereed wordt gehouden, voor het ogenblik waarop … beetje bij beetje … het tapijt zal worden weggeschoven.
Er is een reden waarom deze zaken ‘nu nog’ door de mazen van het net glippen. Maar, in werkelijkheid is dat natuurlijk niet het geval. Laat ons zeggen dat ze er doorheen glippen, zodat ze in een dieperliggend net kunnen worden ‘bewaard’, tot het moment waarop hun ‘Publieke berechting’ zal beginnen
Bloss: Gaan wij overal getuige van zijn?
FvL: Dat kunnen wij niet zeggen. Want dat is de beslissing van hen die het zullen overnemen, en het is mogelijk dat sommige dingen nooit openbaar zullen worden gemaakt.
Dat zou kunnen leiden tot te grote psychische schade. Over dit soort ‘obstakels’ vindt nog veel beraadslaging plaats … omdat er in grote mate rekening moet worden gehouden met de veiligheid van de meest kwetsbaren.
Bloss: Maar ik dacht dat jullie hadden gezegd dat ‘alles zou worden onthuld’ en dat we geschokt zouden zijn en ervan zouden walgen.
FvL: Je hebt gelijk, dat hebben wij gezegd. Maar nu wordt er overlegd, of dat de beste manier is om te werk te gaan.
Want weet, dat wanneer wij zeggen … dat hetgeen jullie WÉL zullen horen, jullie verstand te boven zal gaan … datgene wat veel mensen al hebben gehoord is opgenomen, en van een héél duister niveau is… en jullie zullen horen over ‘spelen’ die afdalen naar een nog veel diepere duisternis dan die. Maar, hoe ver ze zullen gaan met het naar buiten brengen van de Waarheid, dat moet nog bepaald worden.
Bloss: Ik ben nu verward, omdat jullie hebben gezegd dat de Waarheid onthuld zou worden?
FvL: Dat zal ook gebeuren, Blossom. Wat wij willen zeggen is dat, zodra er eenmaal een bepaald niveau van Waarheid is onthuld, het wellicht daartoe beperkt zal blijven. Want weet ook dit … datgene wat er wél aan het Licht zal komen, zal méér zijn dan menigeen kan verdragen.
Bloss: Dat kan ik me voorstellen.. Ik heb dingen gehoord waardoor mijn hele Wezen in totaal ongeloof gaat … maar ergens weet ik, dat het wel heeft plaatsgevonden.
FvL: Laat ons dan nu de aandacht verleggen van het meer neerslachtige … en jouw ogen en gedachten verheffen … naar/tot … datgene wat wij WÉTEN dat er gaat komen in termen van NIEUW ZIJN.
Blijf in jouw Hart het Besef voelen, van datgene wat je Wéét.
Want datgene wat je Wéét dat er gaat komen … is WAARHEID.
Bloss: Ik kan voelen dat jullie het over HET EVENT hebben, nietwaar?
FvL: Ja … inderdaad.


Bloss: Dat dacht ik al. Het is niet dat ik het niet geloof. Het is alleen dat het ‘nog moet gaan komen’, en dat de mensen dan teleurgesteld zullen zijn als het niet plaatsvindt.


FvL: Toch zal het gebeuren. Het gaat gebeuren … en wij blijven dit herhalen omdat het noodzakelijk is dat jullie hieraan blijven denken.
STEL JE VOOR … EEN GOLF VAN LIEFDE … EEN GEBEUREN ZO GROOTS … DAT HET OVER JULLIE GEHELE WERELD HEEN ZAL GOLVEN.
EN TERWIJL DAT GAANDE IS … ONTSTAAT ER EEN ENORME VERSCHUIVING IN DE TRILLING … ZOMAAR VANZELF.
HET ZAL SAMENVALLEN … WERKEN MET … DEEL UITMAKEN VAN … DEZE GROTE VERSCHUIVING DIE NU PLAATSVINDT OP JULLIE PLANEET.
HET IS DE ‘GROTE SHOW’ ERVARING, DIE ALLEN KUNNEN BELEVEN IN HUN ZIEL.
Snap je? Kun je dat volgen?
Wat een scenario!
Om te beginnen zal de Wereld van Licht waarin jullie leven, PRECIES DÁT ZIJN. Omdat het duister dat jullie zolang heeft overheerst, helemaal en Volkomen verdwenen is. Ja, er moet nog veel puin worden geruimd en de gevolgen daarvan zullen vrij ernstig zijn … zoals we hebben besproken, met betrekking tot schok en ongeloof.
Maar dan komt de Opluchting. Jullie zullen je binnenin zoveel Lichter voelen, terwijl dit plaatsvindt.
Alles zal nieuw lijken …
EN NET WANNEER JE DENKT DAT HET NIET NOG BETER KAN WORDEN … ZAL HET MEEST PRACHTIGE LICHT JULLIE PLANEET BINNENKOMEN … HET DRAAGT IN ZICH EEN ENERGIE VAN LIEFDE, WELKE JULLIE ONMIDDELLIJK ZULLEN HERKENNEN EN ZULLEN HERINNEREN.


Bloss: Sorry dat ik telkens tegenspreek. Maar, ik weet zeker dat jullie of misschien White Cloud gezegd hebben dat Het EVENT zou plaatsvinden wanneer wij het gevoel hadden dat we niet nog meer ‘op zijn kop staan’ zouden aankunnen … niet wanneer wij het idee hadden dat het niet nog beter zou kunnen?


FvL: Blossom, je zult zien wat wij bedoelen. Wij vinden het prima wanneer jij dingen in vraag stelt, wanneer je daar behoefte aan hebt.
Wij hebben ook gezegd dat jullie in deze tijden, terwijl het duister verdwijnt, te midden van al dat tumult ‘gaven’ zullen ontdekken, die jullie harten zullen doen zingen.
Bloss: Of woorden van die strekking, geloof ik.
FvL: Weet dan … dat voor zovelen onder jullie die reeds stevig IN HUN LICHT STAAN, zulke Hoogtes zullen ervaren … omdat jullie wisten dat dit ging gebeuren.
JULLIE WETEN wat je te wachten staat … jullie ervaren steeds meer van jullie ware Zelf.
Maar natuurlijk zullen er anderen zijn … Zovelen die, overeenkomstig de evolutie van hun Ziel, nog steeds in schok zullen zijn over alles wat aan het Licht is gekomen.De woorden ‘op zijn kop’ heeft veel betekenissen!
Maar WEET dit, Geliefden van Licht en Liefde … en jullie WETEN dit écht …
DIT IS DE TIJD.
DE DONKERSTE DAGEN ZIJN VOORBIJ.
NOOIT ZAL ER OP PLANEET AARDE NOG EEN DERGELIJKE MATE VAN HET KWADE WORDEN TOEGESTAAN.
HET LICHT HEEFT GEWONNEN. DAAROM…..
ER BESTAAT GEEN TWIJFEL.
DE MEEST HELDERE DAGEN LIGGEN IN HET VERSCHIET. HELDERDER DAN JULLIE DENKEN JE TE KUNNEN VOORSTELLEN.
JULLIE … JULLIE DIE WERDEN UITGEKOZEN …
DE STERKSTEN ONDER DE STERKEN ZIJN NU HIER, OM GETUIGE TE ZIJN VAN …


DE GROOTSTE SHOW OP AARDE!


OMARM HET … GENIET ERVAN … BELEEF HET … WEES HET.
WIJ HOUDEN VAN JULLIE.
Wij eren jullie.
wij hebben het Grootste Respect voor datgene, wat jullie zijn.
Wij moeten hieraan toevoegen, voordat wij vandaag afscheid nemen … zorg ervoor, als jullie daar behoefte aan hebben … dat je met gevoel … de mantra herhaalt …


IK BEN DE LIEFDE. IK BEN HET LICHT. IK BEN DE WAARHEID. I AM.


Het helpt daadwerkelijk JOU en HET GEHEEL … in méér opzichten dan je je kunt voorstellen.
Wij zijn jullie Dankbaar voor jullie aandacht voor onze woorden.
Bloss: En ‘wij’ zijn jullie Dankbaar, dat jullie ze ons bieden!
In Dankbaarheid, in Liefdevolle Dienstbaarheid. I AM.

Blossem Goodchild ~ https://blossomgoodchild.com/ ~ Vertaling: Martien ~ 18 april 2020

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/2020/04/blossom-goodchild-de-federatie-van-het_22.html#more

Een hommel op mijn pad

Hommel de bommel, wat een gestommel hoor ik me daar op de zolder… (ik geloof dat het uit een liedje komt en hommel in het Engels blijkt Bumble bee te zijn). Dit gaat over opruimen, opnieuw beginnen, dromen realiseren en je zachte kanten laten zien. De hommel is een grappig diertje met een wollige jas aan om hem te beschermen tegen kou, maar ook tegen de warmte. In de lente komt hij uit zijn overwinteringsplek gekropen om een nieuw bestaan op te bouwen. Een nieuw nest, een nieuwe kolonie met een nieuw volk. Zijn oude nest heeft hij achter zich gelaten.

De hommel en de energie van april

Als de hommel op jouw pad komt, is het tijd voor verandering. Dat wil niet zeggen dat je al je schepen achter je moet verbranden, maar wel dat je eens goed kijkt naar wat overbodig is geworden in jouw leven. Op zolder bijvoorbeeld, of achter die dichte (kleding)kastdeuren. Wat moet je met al die spullen waar je toch al jaren niet naar gekeken hebt of die je toch niet meer past of eigenlijk helemaal nooit leuk hebt gevonden? Bekijk alles een keer goed, selecteer, kijk of je er iemand anders blij mee kan maken, recycle en doe de rest gewoon weg. Creëer een opgeruimd nest voor een frisse start of als je het rigoureus wilt aanpakken, dan is het misschien tijd voor een andere woning.

Oude en nieuwe contacten

Ook kun je merken dat de mensen waar je jarenlang een goede band mee hebt gehad verder van je af komen te staan. Het is allemaal logisch. Je komt, net als de hommel, uit je winterslaap en een nieuw seizoen dient zich aan. Als het goed is, heb je een tijd van (zelf)reflectie achter de rug, maar ook de ander heeft dit doorgemaakt. Ieder op zijn of haar eigen manier en elke manier is goed. Toch scheiden dan soms wegen, maar er komen altijd nieuwe mensen op je pad, die op dat moment beter zijn afgestemd op jouw ‘zoemfrequentie’.

Ruimte voor je nestje

Eenmaal de juiste plek gevonden zal de hommel zijn nest bouwen in de grond. Dat nest wordt zo ingericht dat het optimaal zijn functie kan vervullen in de aankomende seizoenen. Er is niet alleen voldoende ruimte voor zichzelf, iets dat jij niet mag vergeten, maar ook voor de huisvesting van het nieuwe volk dat tot stand komt. Creëer voor jezelf een fijne plek waar je tot rust kan komen en waar anderen ook welkom zijn, mits ze de juiste ‘zoemfrequentie’ hebben, want de hommel houdt ‘vreemde zoemers’ liever buiten de deur. Deze vormen een bedreiging voor het in balans blijven en het voortbestaan van het hommelvolk.

Voel dus goed wie je in je leven toelaat en voor wie er geen plaats meer is, omdat de ‘vreemde zoemers’ jou altijd uit balans zullen halen of jouw energie zullen gebruiken om zelf verder te kunnen vliegen. Daarbij blijf jij waarschijnlijk uiteindelijk vleugellam achter.

En als je dan lekker gesetteld bent op je hommeltroon, kijk dan eens om je heen. Besef wat je gecreëerd hebt, hoe blij je daarmee mag zijn en hoeveel anderen je met jouw creatie blij hebt gemaakt of gaat maken.

Prikken

De hommel heeft een hoog aaibaarheidsgehalte. Echt! Hij voelt fluweelzacht aan, maar pas op… Hij kan ook steken. Anders dan bij andere bij-achtigen kan hij zijn angel slechts 1x gebruiken. Daarna blijft deze ‘haken’ in de tegenstander en zal de hommel sterven. De komende tijd kan dit voor jou betekenen dat je hier en daar het liefst eens een stevige prik zou willen uitdelen om welke reden dan ook. Laat je niet verleiden, vlieg gewoon lekker hommelig door en zie hoe dingen zichzelf oplossen, zonder dat jij hiervoor jezelf uit balans haalt.

Voeding

Wanneer je de juiste basis voor jezelf hebt gemaakt, kun je gaan uitvliegen op zoek naar de zuiverste nectar. De hommel is selectief en doelgericht als het om het verzamelen van nectar gaat. Misschien is het een idee om eens wat vaker op de etiketten van de producten die je koopt te kijken. Het eerste ingrediënt op het etiket is het artikel dat er het meest in zit, dan het tweede, enz. Te letten op kunstmatige suikers, E-nummers, GMO-granen(GMO-staat voor Genetisch Gemodificeerd Organisme), groenten, fruit en vis.

Voeding kan ook een andere betekenis hebben. Hoe voed jij jouw energieveld? Ga wandelen, naar de sauna, werk in je tuin, ga sporten, mediteer of doe aan yoga. Alles waar jij je fijner door voelt en jezelf energetisch mee verrijkt, draagt bij aan jouw balans. Als je dan weer met opgeruimde geest in je opgeruimde nest terugkeert, zoem je ’s avonds zo dromenland in.

Bron: https://www.inspirerendleven.nl/hommel-opruimen-opnieuw-beginnen-dromen-realiseren/

💖 I feel love 💖

The spirit

I want to live today
I want to give away
I want to live today
I want to give away

I want to give
I want to live
I want to give away
I want to give
I want to live
I want to give away

keep the spirit alive
you got to move on
you got to be strong
you got to move on
you got to be strong
keep the spirit alive
keep the spirit alive

I want to give
I want to live
I want to give away
I want to give
I want to live
I want to give away

keep the spirit alive
forget the greedy live
keep the spirit alive

You’ve got to move on
You’ve got to be strong
The future will survive

The future will survive

The future will survive
Keep the spirit alive

Voilet skies

I’ve come down from the violet skies to save the day
I’m about to reveal the tales of your life
Too many secrets are locked inside your minds
But you’re all equal in life, equal in love
You’re all building castles in the sky, dreaming of a better world
Is there life on Mars you wonder, as you look up into the heavens above
There is

Come aboard my ship, my dream machine
We’ll fly through galaxies
To a place you call Heaven

We will leave the moon and the sun behind us
And the North Star will be our guide
We can’t get lost on this trip
We will pass Jupiter and Mars on our way to destiny
It’s easy

We don’t need wings to get there
Just close your eyes, we’ll make it
Together

Come aboard my ship and I’ll take you where time and space are one

We’ve come a long way to leave earth
There’s no turning back
We’re passing the planet of doom
The reincarnation of evil
The ressurected of the grave

Pain!
I pray to God
Have mercy upon Thy people
Lead them not to endless pain
Bless them with Your holy spirit

Thank you Lord, for hearing my prayer

The dream is over
But was it a dream?
It’s okay to open your eyes now
The journey has ended

Inner light

Join me in my dream, my trip to fantasy
I’m floating on the waves, all is quiet and peaceful
As I open my eyes, I see a moonbow
Its colours moving, changing and rotating like a kaleidoscope
I’m not afraid

I feel one with the universe
I’m afloat on the waves naked

All of a sudden I hear voices whispering my name
I look around but there’s no one there
I’m still looking at the moonbow
Its brightness tickling my body, sending me signals
Reaching into my brain

I’m paralysed
Flood with emotions I cannot control

I remain totally conscious
Taken over by the spell

I’m floating on the waves
I’m lifted up high in the sky
I’m shut off from the world
And enter into the moonbow

I’m overwhelmed with strange emotions taking control of my brain

It’s beautiful

Floating in the center of the universe

A floating heaven
Surrounded by angels fallen from grace

The Prophet

I’m here to tear down everything around you
And you know what I’m going to replace it with?

Something new


God. The world of god
So take your bread and give it to the poor
What difference does it matter what you own?
You have gold and silver it’s going to rot
And that rot is going to eat away your heart
All of you. There will be a flood and there will be a fire
Everything will be destroyed
But there will be a new ark riding on that fire and I hold the keys
And I open the door, and I decide who goes in and who doesn’t
You think god will answer only to you?
He doesn’t
God´s an immortal spirit who belongs to everybody – to the whole world
You think your special?
God is not an israelite
In the desert the baptists warned us, god is coming
But I’m telling you it’s too late
He’s already here
I’m here
And I’m going to baptize everybody… with fire!
Come with me…
In the name of the prophet
In the name of jerimiah, the father
In the name of the most holy God
I call you here!

Don’t hold back

Don’t hold back

The music!

Retro arena top 100 megamix part 2

The optimist

Anything is possible
Can’t believe the way I go
Can’t believe the way I go
Anything is possible


Can’t believe the way I go
Anything is possible


Can’t believe the way I go
Anything is possible
Can’t believe the way I go
Anything is possible