Dag lievelingen,

Een rollercoaster van energie pieken heden ten dage. Gisteren extreem hoog zelfs. De shumann resonantie tabellen bekijk ik altijd via volgende kanalen:

Susan inspired ~ https://www.youtube.com/channel/UC7THt3gcWTHeKsVwplLt4xA

The Resonance Record with Miranda Kelley ~ https://www.youtube.com/channel/UC6mmp0OfkQIFD7d7UFGtHcQ

Indien je in een heftig transformatieproces zit, dan ben je ook uiterst gevoelig voor deze elektromagnetische trillingen die zich in onze atmosfeer bevinden. Als er veel witte vlekken inzitten, dan weet je dat deze enorm hoog zijn en je lichaam heel wat instroom te verwerken heeft wat resulteert in zeer zware hoofdpijn, zwaar gevoel in je benen en je heel veel moet rusten. Dit worden ook wel de welgekende ascentie-symptomen/verschijnselen genoemd. De mensheid ascendeert nu van de 3de en de 4de naar de 5de dimensie.

Wat de shumann resonantie is, lees en hoor je hier via deze link? De 2 video’s op deze pagina zijn ook zeker de moeite waard om te bekijken. https://schumanninstituut.nl/schumann-resonantie/wat-is-de-schumann-resonantie/

Deze informatie wordt helaas nooit op school geleerd. Alles wat ik tot nog toe te weten ben gekomen over ons fantastisch universum en ons als krachtige lichtwezens heb ik in boeken gevonden en online gestuurd via mijn intuïtie, niet op school.

Ik werd geïnspireerd met de nummers van M83, Edith Whiskers en Hearing door mijn lieve dochter Romy. Ze heeft me de slappe lach bezorgd toen we samen naar deze muziek aan het luisteren waren en ze hierop heel gekke snuiten trok en lollige gebaren uitbeeldde. Deze muziek prikkelde mijn gevoelige snaren, vandaar deze toevoeging hier. Toen ik de nummers ontleedde met de lyrics die erbij behoorde en het feit dat mijn dochter deze graag hoort en ik haar enorm graag zie, rolde de tranen over mijn wangen…Deze klanken raken je tot in het diepste van jouw hart. Geniet ervan lieverds. 💖💖💖

Verder ben ik opnieuw in de boeken gedoken omdat ik hiertoe werd geleid en omdat het nodig is weer extra kennis en informatie te vergaren voor wat me te wachten staat. Het eerste boek van Dianne Robbins met als titel “Berichten uit de Holle Aarde”, is een echte AANRADER voor al degene die willen weten hoe hoogontwikkelde beschavingen leven IN onze planeet Moeder Aarde. Zeer intrigerend. Mijn nieuwsgierigheid werd aangewakkerd door de getuigenis van Richard B. Byrd zaliger die ervaren heeft hoe zijn contact verlopen is toen hij met zijn vliegtuig boven de Noordpool plots in een compleet andere wereld terechtkwam. Dit verhaal kan je lezen in mijn vorige blog met als titel “Belangrijk buitenaards nieuws.”

Als je meer over buiten- en binnenaards leven wilt weten verwijs ik jou graag naar volgende website: http://ufofenomeen.blogspot.com/2018/01/verklaring-van-onze-holle-aarde-dianne.html

Toen ik dit boek las zijn er een paar momenten geweest dat ik antwoorden tegenkwam die ik mezelf stelde naar hen toe in verband met contact leggen en samenwerken. Zij willen ons helpen de 5de dimensie vorm te geven. Zo’n ontzettend lieve wezens. Mijn diepste wens is hen zo spoedig mogelijk fysiek te ontmoeten zodat ik van hen kan leren en we dit aards paradijs dat in onze aarde al bestaat trouwens opnieuw laten schitteren als een fonkelende STER! ✨🎇

Ik stond weer versteld van de herkenning dat ik echt geleid word. Het goede nieuws is…dames en heren dat ik eindelijk mijn FAMILIE gevonden heb! Dat is een teken en gevoel toen ik dat uitsprak van vorige levens, daar ben ik van overtuigd. Het boek heb ik echt een paar keer moeten wegleggen omdat de tranen als rivieren over mijn wangen liepen….

Mijn dochter is nu ‘toevallig’ bij aardrijkskunde aan het leren dat onze aarde massief is…en hoe dit is onderverdeeld. Wat zijn wij toch eeuwen voor de gek gehouden denk ik dan…als ik weet wat ik nu te weten ben gekomen. Een wereld die zich alleen baseert op wetenschap, cijfers en veronderstellingen en het onzichtbare volledig buitensluiten. Dat is nu definitief voorbij. Gelukkig.

Het tweede boek “Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn, informatie uit Telos doorgegeven via Aurelia Louise Jones” waarin ik nu aan het lezen ben is toevallig ook van dezelfde bron maar een andere schrijfster. Dit gaat me helpen om probleemloos en met een gevoel van verwondering de weg tot ascensie volledig te gaan. Het is belangrijk dat het je volkomen duidelijk wordt wat het betekent om geascendeerd te zijn en welke staat van bewustzijn en verantwoordelijkheden dit met zich meebrengt.* Overgenomen van de achterflap van het boek.

Het derde boek “Time Bender, de man die de aarde kwam redden” geschreven door Tijn Touber, daar moet ik nog aan beginnen. Tijn ben ik tegengekomen op Youtube bij het Kukuru kanaal waarvan ik in één van mijn blogs een video van heb geplaatst met als titel “Waarom jij al verlicht bent, de vijfde dimensie en het ego.” Zeer rustige, wijze en lieve ziel.

En tenslotte het vierde Engelstalig boek dat is geschreven door Dolores Cannon met als titel “The Custodians”. Dolores zaliger heb ik ook al vernoemd in één van mijn blogs. Ik heb haar ontdekt toevallig bij één van de comments op Youtube toen ik aan het surfen was naar waarheidsgetrouwe informatie om mijn zoektocht naar de waarheid helpen te ontrafelen.

Eveneens zeer intrigerend wat deze bijzondere vrouw heeft verwezenlijkt. Zij beschrijft op een heldere manier hoe al het buitenaards leven dat ons omringt met ons contact opneemt op een vreedzame manier en niet op een negatieve zoals we in de elite media vernemen. Ze was hypno- en regressietherapeute en heeft ontelbare zielen geholpen met hun groeiproces en op die manier heel veel informatie kunnen ontfutselen over de vorige levens van haar cliënten en zo ook over onze geschiedenis van de aarde en het universum.

Dit is het eerste boek dat ik van haar zal lezen maar ik ga ze allemaal verslinden aangezien dit zo’n bijzondere leerstof is die ze feitelijk wereldwijd heel dringend zouden moeten onderwijzen in plaats van wat onze studenten nu voor onzin en leugens door hun strot krijgen geduwd wat ze allemaal even saai vinden en dat is de waarheid. Ik vraag het iedere dag aan mijn kinderen hoe het op de school was en iedere dag zeggen ze hetzelfde saaie woord. Dat spreekt voor zich. Tijd voor verandering en ja, ja deze komt er NU aan. De 5de dimensie is hier. Eindelijk. 🙏😊

Ik blijf het herhalen lieverds. Hou jouw energieveld HOOG en mijd alle angst, verwarring en chaos. Voed jezelf met positieve energie, puur onbewerkt voedsel, puur bronwater, trek de natuur in, knuffel de bomen, knuffel jouw medemens, dieren, kortom doe wat goed VOELT. Laat je niet onderdrukken in heel jouw ZIJN want dat is pure mentale mishandeling van het hoogste niveau.

Heel veel lees- en luisterplezier!

SAMEN komen we hier uit en SAMEN ZIJN WE EEN!

Heel veel dikke warme knuffels en dikke zoenen 💋💋💋

IK HOU VAN JULLIE VANUIT HET DIEPSTE VAN MIJN HART! 💖

Inge 🤗

Telos ~ De Holle Aarde ~ Door Dianne Robbins ~ Fragment uit Hoofdstuk 2

 7. Ons Bestuurlijk Systeem

Vraag: Hoe wordt Telos bestuurd?

Weet dat we in Telos worden bestuurd door een Raad van Twaalf Opgestegen Meesters. Dit is een magisch getal. Twaalf is het getal van voltooiing. Al onze raden opereren op basis van dit getal.

Wij roepen onze raden op regelmatige basis bijeen, afhankelijk van de behoeften van onze bevolking.

Soms worden er bijzondere bijeenkomsten gehouden om te reageren op noodsituaties die zich voordoen, net als op de oppervlakte. Al onze mensen nemen bij toerbeurt actief deel aan ons type van bestuur. Deze ervaring stelt eenieder in staat zijn of haar leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Onze raden hebben het buitengewone vermogen om zelfs de meest complexe problemen op te lossen in stand dankzij de wijsheid die we gedurende onze lange levens hebben opgebouwd. Ook jullie, op het aardoppervlak, zullen beginnen wijsheid op te bouwen naarmate jullie levens steeds langer worden.

Jullie Belastingsysteem is Onwetmatig

Zoals jullie weten bestaat er in de Onderaardse Steden en in de Holle Aarde geen belastingsysteem. Wij leven belastingvrij en alles wat we nodig hebben wordt ons door Moeder Aarde zelf op genereuze wijze verschaft. Het lijkt ons absurd om belasting te moeten betalen op fruit dat afkomstig is uit de tuin van Moeder Aarde, of op gewassen van haar velden die ze zo rijkelijk voortbrengt.

We vragen ons af wat de reden is achter het belasten van voedsel, dat wordt voortgebracht vanuit de Universele Voedselmand van Overvloed, en waarom het nodig zou zijn om de mens zijn deel te  ontzeggen.

Hier in Telos zijn al het voedsel en alle producten gratis en deze worden kosteloos verstrekt of geruild. Op die manier heeft iedereen wat hij nodig heeft om een leven te leiden waar in alle behoeften wordt voorzien, hetgeen resulteert in voldoende vrije tijd om onze creativiteit te beleven en te ontwikkelen.

Wij denken niet aan geld of belastingen, dus onze gedachten zijn vrij om in de universa rond te dwalen.

In Telos pakken we de zaken in volledige overeenstemming met Universele Wetten aan. We weten dat jullie belastingsysteem aan de oppervlakte onwetmatig is, dus doen we er niet aan mee.

We heffen bij iemand nooit belasting voor wat dan ook. Onze wetten zijn regelrecht afkomstig van de Schepper en het is de Schepper aan wie we verantwoording dienen af te leggen. Er staat geen “tussenpersoon” in de weg. We leggen al onze zakelijke belangen aan onze Raden voor, waar we conflicten individueel oplossen volgens de Universele Wet.

Op deze manier wordt er enkel gerechtigheid uitgevaardigd en is rechtvaardigheid de enige uitkomst! We zijn bijzonder kieskeurig wat betreft onze zakenrelaties en sluiten alleen die contracten af die in overeenstemming zijn met de Universele Wet. Er wordt nooit ook maar iets van winst behaald over de rug van iemand anders, omdat we allemaal “die ander” zijn en door anderen te beschermen, beschermen we onszelf.

We zijn bedroefd vanwege de stand van zaken aan de oppervlakte. Jullie zijn slaven geworden van een corrupt systeem van woekering. Jullie hebben ongewild je macht uit handen gegeven en werken lange dagen om schulden af te betalen die niet werkelijk van jullie zijn. We geloven in democratie en het recht van alle menselijke wezens om te leven in vrede en in overvloed, binnen een systeem dat is gebaseerd op rechtvaardigheid voor iedereen.

Wij Zijn Vrij van Inkomstenbelasting

We erkennen jullie soevereiniteit en jullie wens om te worden vrijgesteld van inkomstenbelasting. In Telos betalen we geen belasting, noch wordt er ooit zoiets overwogen.

Wij zijn vrije mensen, ieder afzonderlijk, en zijn in gelijke mate verantwoordelijk voor de economie van onze samenleving. Alles wat we nodig hebben of gebruiken wordt door middel van ons Ruilsysteem uitgewisseld. Dit systeem werkt op basis van “gelijke uitwisseling”, zodat we vrij kunnen krijgen en verhandelen wat we maar nodig hebben. Het verschaft ons in dit uitwisselingssysteem een grote bewegingsruimte en vrijheid en het maakt ruilen tot “een sport”. Niemand komt iets tekort, noch wordt ons ooit iets ontnomen.

We waarderen onze vrijheid boven alles. We zouden nooit een belastingsysteem toestaan te bestaan, want het zou ons het onvervreemdbare recht ontzeggen om in vrijheid te leven en geluk na te streven. Komt dit je bekend voor? Jullie op het aardoppervlak zijn door de regeringen bedrogen doordat ze jullie laten geloven dat je belastingen hoort te betalen. Niets is minder waar. Want in werkelijkheid hebben jullie regeringen ingesteld om niet te worden opgezadeld met belastingen.

Jullie zijn allemaal vrije mensen – jullie weten dit alleen niet.

In Telos hebben al onze goederen een gelijke waarde en we “prijzen” de dingen binnen een bepaald bereik zodat deze tegen een verscheidenheid aan zaken kunnen worden geruild. Alle huishoudelijke artikelen worden door onszelf gemaakt en we “importeren” alleen technologische apparatuur wanneer dat nodig is om die vervolgens terug te brengen wanneer we er klaar mee zijn.

Het is voor ons niet nodig om alles wat we gebruiken te “bezitten”, zoals aan de oppervlakte gebruikelijk is. We delen met elkaar wat we nodig hebben, waardoor het productiesysteem van de fabrieken wordt “omzeild” en lange uren aan de lopende band worden vermeden. Ons leven is gemakkelijk omdat in alles wat we nodig hebben in de helft van de tijd wordt voorzien.

Geplaatst met toestemming van Dianne Robbins,

Copyright © Dianne Robbins 

Vertaling: Rob en Marja ~ Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

ENERGIE-UPDATE DOOR HET ASHTAR COMMAND 25 Oktober 2020 / The Galactic Federation:

Gegroet, Geliefde Familie! Is Het Nieuws Niet Gewoon Opwindend?

Zoveel Domino Stenen Vallen om, het is echt als een waas in de Stroom der Tijd van Planeet Aarde. En toch, is dit alles wat wij jullie hebben verteld dat zou gaan gebeuren, maar natuurlijk, GEEN datums! Het enige wat wij jullie NU kunnen vertellen is dat op deze datum, als je de tijd meet, het met Bliksem Snelheid gaat, of dat de Gebeurtenissen met een Opeenvolgende Stroom op een exponentieel verhoogde manier gebeuren!!!

“Nu, wij zullen nu BEginnen met jullie te vertellen dat, voor de duistere hoeden, de dingen zeer snel ontrafeld worden. En, ja, ze proberen een heleboel trucjes te doen. Er waren verschillende 9-11 gebeurtenissen die ze hadden gehoopt uit te kunnen voeren; een in het bijzonder die er zou zijn geweest – waarvan ze hadden gehoopt dat het dezelfde verwoesting, of verwoestende impact zou hebben gehad als 9-11. Het is NIET gebeurd! Dat was iets wat gepland was voor de Stad Londen. Het is NIET gebeurd! Ze wilden iets destructief doen in grote gebieden over de hele wereld – New York BE-ing als een van hen. Dit gebeurde NIET op 9-11!!!

“En wij KUNNEN NIET alle eer opstrijken. Wij, dat wil zeggen de Witte Ridders, Factie 3, Ashtar Commando en ga zo maar door – omdat jullie partners zijn van ons! En omdat jullie zijn opgestaan en hebben gezegd: NOOIT MEER! We gaan dit NIET meer doen!!!

In plaats daarvan zagen jullie het afgelopen weekend in jullie tijd een verwoesting van een soort dat zogenaamd binnen de duistere hoedengemeenschap is opgenomen – maar niet echt! En ik refereer natuurlijk naar de – ik zeg alleen maar de teloorgang van een van de Hillary Clones.

“Nu, er zijn een aantal dingen om over te praten met betrekking tot Klonen. Jullie hebben al wat gehoord van onze Wonderlijke en meest geëerde verslaggevers. * Ik wil daar een beetje over uitweiden. Het is de geaccepteerde methode dat, wanneer een kloon sterft – wat een andere manier is om te zeggen dat ze klaar zijn, in welke zin dan ook, in dat kloonlichaam – ze het vervangen het weer. Daarom hebben ze de reserve-Klonen opgeslagen. En dus toen de Hillary Kloon in de vernietigingsmode of teloorgang modus was, zoals jullie zagen – het staat overal op het internet; het staat overal op het web – ging de roep uit (zingend): Stuur de Klonen!!!

Oké! Ik kan zien dat het nodig is om iedereen een beetje op te beuren.

“En ik ga jullie vertellen wat er gebeurt. Deze Klonen zijn NIET origineel, en ze hebben NIET de ZIEL capaciteiten, of mogelijkheden, zal ik zeggen. En elke versie is zwakker en zwakker.

Een andere manier om het te zeggen is dat ze meer en meer duister zijn omdat, natuurlijk, wanneer de Klonen worden gecreëerd, ze geprogrammeerd zijn voor duisternis, om te bestaan in de duisternis die bestaat om te kunnen bestaan in de derde dimensionale wereld – de illusies, de nachtmerries. En de duistere hoeden hebben vele eeuwen lang nachtmerrieachtige situaties gecreëerd – millennia lang, hoewel de Klonen natuurlijk een relatief nieuw onderdeel van hun programma’s zijn. En zo wordt een Kloon gecreëerd, en het is gemaakt om geprogrammeerd te worden met de duisternis – het is niet echt, maar, als je zou kunnen zeggen dat een Kloon Bang is, is het Bang voor het LICHT.

“Dus ondertussen, ondertussen zijn jullie, jullie Geliefde Familie van Ashtar On The Road, onder de Lichtwerkers die meer en meer LICHT laten schijnen. Dus wat gebeurt er met de Klonen? Wel, het is niet alleen inherent aan hun, wat je zou kunnen noemen, genetica van hun creaties, maar het is ook omdat jullie meer en meer LICHT laten schijnen, en meer en meer LICHT stroomt in de Planeet Aarde van over de hele Melkweg en daarbuiten, van de Grote Centrale Zon zelf, en ga zo maar door. En dus zijn de Klonen steeds sneller zelfvernietigend. Ze kunnen gewoonweg niet overleven!

” Jullie hebben gehoord dat de laatste, degene die het laatst is bezweken, maar ongeveer een maand heeft geduurd, gezien jullie tijdmeting. Hoe lang denk je dat deze volgende zal duren? GEEN data! En het is niet dat we dit zeggen om jullie te laten beginnen met het tellen van de dagen of iets van die aard.

Het is gewoon zodat jullie het weten. Dit is slechts een deel van wat er moet gebeuren als onderdeel van het afbouwen van de kracht en de controle van de duistere hoeden – een andere reden om Werkers van het LICHT te blijven, is het niet?

“Het is zonder jullie dat deze duisternis doorgaat. Het is met jullie en jullie 100% deelname – of meer als Lichtwerkers, Werkers van het LICHT, en dat betekent ‘STRALERS’ – weet je – ik noem jullie zo graag STRALERS, want dat is wat jullie zijn – en hoe meer jullie je ZELFEN in Hogere Vibraties, Hogere Dimensionale niveaus van Realiteit brengen waar WAARHEID verblijft, hoe Helderder jullie STRALEN!!! En dat is een andere manier om te zeggen hoe krachtiger jullie STRALEN!

“Wij zien jullie vanuit onze schepen en wij bevinden ons op HOGERE niveaus van Realiteit dan 3D, maar wij kunnen direct in 3D kijken, en wij kunnen vertellen hoe Helder jullie Stralen. Oh, wees niet bezorgd! We hebben geen camera’s op elke straathoek om te meten hoe ieder van jullie straalt. Dat is niet wat ik zeg. Ik heb het over het Geheel, de Ene, de Collectieve Gemeenschap van de Mensheid van de Planeet Aarde! En de Heldere Menselijke Straal, natuurlijk, hoe HOGER iedereen opstaat – Iedereen Die Dat Wil!!!

“En of het nu in hun onderbewustzijn is of hun HOGERE Dimensionale ZELF Realiteit of wat dan ook, het is ook dat door wakker te worden en dit werk te doen, als je het werk wilt noemen – noemen we het misschien – misschien ‘het volgen van jullie Harten, het leven in waar jullie passie voor hebben om te doen, en het creëren vanuit die ruimte – hoe meer de Planeet zal Opstijgen!

“En je weet dat dat betekent NESARA, de Gouden Eeuw, en waarheidsgetrouwe vertoningen, openbaringen, onthullingen en landingen van onze schepen – Niet alleen iets dat is opgetuigd om angst te zaaien in jullie harten. Daar gaat het helemaal niet om! We vallen niet binnen. We zijn gekomen omdat jullie ons uitgenodigd hebben!!! We storten NIET op jullie Wereld Oorlog III feestje neer.

We zijn hier Omdat jullie zeiden: ‘NEE, we gaan het dit keer Iets Anders doen’.

GEEN OORLOG MEER! GEEN WERELD OORLOGEN MEER! En daarom zijn we hier! Dus als jullie verhalen horen over het einde van de wereld die eraan komt en al die dingen, dan is het het einde van de derde dimensie illusies en de op angst gebaseerde levenswijzen die hebben gezegevierd!!!

“En nu we toch bezig zijn, willen we jullie eraan herinneren om deze te danken – inclusief de zelf Vernietigende klonen – Omdat het Nu zo Duidelijk is. Het is absoluut duidelijk! Iedereen die een van de presentaties heeft gezien, of een van de verhalen heeft gelezen, of naar een van de foto’s heeft gekeken, kan niet anders dan weten dat er hier iets aan de hand is dat niet naar buiten toe logisch is. Maar als je weet wat ik de ‘Substitutie/vervanging van Klonen’ zal noemen, dan wordt het allemaal Kristal Helder, nietwaar?

“Nu, voor het geval jullie benieuwd zijn, natuurlijk hebben deze Klonen een Gewaarzijn. De Klonen weten het. De duistere hoeden weten het. De programmeurs weten het en de programmeurs weten dat hun dag van geheimhouding in het duister voorbij is, want ze zijn allemaal blootgesteld aan het LICHT!

“Nu, in het geval van degenen die naar het LICHT kijken als een – nou ja, laten we zeggen, een waardige ‘vervanging van bestemming’, is er altijd de mogelijkheid voor zelfs de meest recalcitrante van degenen om naar het LICHT te komen. En het is nooit te laat, zelfs niet voor een Kloon. Als een Kloon ervoor kiest om naar het Liefdevolle LICHT te komen, betekent dit NIET dat hun fysieke leven noodzakelijkerwijs verlengd zal worden, maar er is wel iets voor hen om door ervaring op het ZIELE niveau, laten we zeggen, te winnen. Wanneer je de twintigste Kloon of zo bereikt, is het niet waarschijnlijk dat ze zullen komen, maar er zijn er die relatief jong zijn en die misschien willen deelnemen aan de Gouden Eeuw en als dat zo is, zijn ze Welkom om dat te doen!

“Er is ruimte in elk Hart in elk Menselijk individu, evenals in alle leden van Moeder Gaia’s Koninkrijken, voor vergeving, hoe gruwelijk de daad ook lijkt. Nu wil ik er nog aan toevoegen, zoals al is gezegd, dat jullie allemaal de kans hebben gehad om de duistere hoeden te dragen – misschien niet zo uitgebreid in jullie acties en uitingen als sommige van hen die NU zo publiekelijk worden blootgesteld – maar toch hebben jullie dat wel gehad. En als jullie iets vinden waar jullie je bewust van zijn, weten jullie hoe jullie het moeten opruimen! Daar zal ik hier geen tijd aan spenderen. Ho’oponopono is een Grand Place om mee te beginnen! Dat kun je opzoeken als je er niet mee vertrouwd bent.

“En het is heel verstandig, in deze tijd, om iets aan te pakken dat misschien nog niet bekend is voor jou – door gewoon alle programma’s of activiteiten toe te staan, uitdrukkingen die ergens binnen jouw wezen bestaan, in jouw Energievelden – Verleden, Heden, Toekomst, Onderbewustzijn – in alle andere aspecten, kun je die ook opruimen.

“Jullie hebben een punt bereikt in jullie Evolutie waar jullie NIET perse de bijzonderheden hoeven te Weten.

Jullie roepen gewoon op tot verwijdering, als jullie het in nogal technische termen willen zeggen – ik ben een beetje een Liefhebber van Elektronica – zodat jullie gewoon kunnen roepen tot verwijdering van al die programma’s die jullie Nooit meer dienen omdat jullie Evoluerende, Ascenderende WEzens zijn!! Nu, dat is eenvoudig genoeg, is het niet? Met andere woorden, zet de LIGHT erop, breng de LIGHT in jullie ZELVEN. Ga samen met alle LIEFDE-LICHT WEZENS in het Universum – jullie ZELVEN inbegrepen – en doe het!

“Dit is het Moment, want in de volgende momenten, als jullie hen meten, garandeer ik jullie dat jullie nog meer Domino’s zullen zien vallen, nog meer Gebeurtenissen die sneller gebeuren – nog meer voor jullie om te zeggen: “Dank je wel, Dank je wel, Dank je wel”! En jullie beginnen met jullie eigen Heilige Wezens binnenin jullie ZELVEN. En jullie herinneren je dat jullie net zo GODDELIJK zijn als ik, Ashtar, of wie dan ook die in het LICHT wonen, want jullie zijn hier bij ons op die niveaus van jullie ZELVEN!

“Dus beweeg je naar boven, geniet van de rit en ‘blijf afgestemd’, want er gaat nog veel meer gebeuren. Wie weet wat ik de volgende keer dat we samenkomen zal Zingen. Ha, ha, ha! Ik hou ervan om met jullie samen te komen, om naar deze speciale momenten in jullie tijd te komen. Ze zijn speciaal op alle niveaus OMdat jullie GELiefde Familie zijn!

“En zo is het, we voegen ons samen in onze Harten en in onze LIEFDESLICHT, en wij gaan samen verder in de Gouden Eeuw en al het Wonderlijke, Wonderlijke GEBEURTENISSEN en ervaringen die hier voor jullie.

Wees dus NIET ontsteld over iets wat er gebeurt. Verspreid gewoon het LICHT VAN WAARHEID en blijf Standvastig in jullie toewijding om een WARE WERKER VAN HET LICHT te zijn!!!

En zo is het.

SALUT!

I AM ASHTAR

Vertaling: Martien – https://wakkeremensen.blogspot.com/

Dianne Robbins Maandelijkse Boodschap Holle aarde:

De Tijd is aan het Versnellen  

De hoeveelheid tijd die jullie hebben in elke dag wordt bepaald door Jullie Niveau van Bewustzijn.

Ik ben Mikos, Bewaker van de Aardse Records ~

Vandaag zullen we het hebben over de Tijd, de Tijd vervorming die Moeder Aarde omhult. De aarde is uit de tijd met de rest van het Universum, zodat haar evoluties de lessen van hun zielen kunnen leren. De tijd werkt hier op het Aard Oppervlak anders, want haar volken moeten de levenslessen steeds opnieuw herhalen tot ze geleerd en beheerst zijn. 
Daarom heb jullie het concept van verleden, heden en toekomst – om jullie evoluerende menselijke soort de tijd te geven die ze nodig hebben om hun lessen te leren en de nodige tests voor meesterschap te doorstaan. De tijd van de Aarde speelt dus een belangrijke factor in de evolutie.

Wanneer een planeet evolueert en zich in de Geascendeerde Staat bevindt, is er geen tijd meer, want vanuit dit hogere bewustzijnsperspectief kun je in de Eeuwigheid kijken en de eenheid van alle tijden tegelijk voelen. Je ervaart inderdaad je multidimensionaliteit, die alle bewustzijnstoestanden en alle tijd en plaatsen tegelijk ervaart. Er zijn geen begrenzingen of afscheidingen meer. Alles is EEN, en alles is gelijktijdig.

Terwijl de aarde en al het leven op haar oppervlak in het bewustzijn evolueert, verdicht de tijd zich. Het wordt steeds minder, wat een teken is dat de mens in het bewustzijn evolueert. Dit resulteert in minder en minder tijd, totdat jullie het punt in je bewustzijn bereiken waarop jullie niet langer “in” tijd zijn – jullie zijn uit de Geascendeerde Staat gekomen. 
Als jullie hoger en hoger gaan in je bewustzijn van jullie zelf en van de hele Aarde, zullen jullie merken dat de dagen voorbij vliegen, en zelfs de minuten en uren voorbij vliegen, en voor je het weet, gaat de ochtend over in de nacht voordat je zelfs maar de helft hebt bereikt van wat je vroeger hebt kunnen bereiken. De tijd wordt eigenlijk ongrijpbaar. Je kunt het niet langer volhouden. Hoe dichter een evolutie is, hoe meer tijd er is, en de dagen lijken langer. Hoe hoger de vibratie van een soort, hoe korter de dag verschijnt, omdat ze zich feitelijk verbinden met “Kosmisch Bewustzijn”, wat een staat van multidimensionaliteit is waar “geen tijd” bestaat. Alles “is” gewoon.

Naarmate de tijd verder instort, zullen jullie je verplaatsen in de multidimensionaliteit die je bent, en “Alles wat is” diepgaand ervaren. Jullie zullen de Eenheid van de hele Schepping zien en voelen, en hoe al het leven met elkaar verstrengeld is en met elkaar verbonden is. Dit is wat de mensheid hier te leren heeft. Maar tot nu toe was de dichtheid van de Aarde zo dik dat ieder mens zich afgescheiden en alleen voelde, en afgesneden van anderen. Ieder mens heeft zich afgescheiden gevoeld door tijd en ruimte – wat in werkelijkheid niet bestaat. Ze bestaat alleen op “evoluerende” planeten zodat haar soort niet op een zijspoor wordt gezet en zich kan concentreren op wat ze hier kwamen doen.

Tijd Stroom heeft niets te maken met leeftijd. Het versnelt niet als je ouder bent. Het versnelt alleen als je wijzer bent en “gegroeid” bent in bewustzijn en wijsheid. Daarom, als je leeftijd gelijkstelt aan wijsheid en verlichting, dan zou je inderdaad kunnen zeggen dat naarmate je ouder wordt, de tijd versnelt. Maar voor degenen die niet in het bewustzijn evolueren tijdens hun levensloop, lijkt de tijd oneindig lang en uitgerekt voor hen. Ze zouden kunnen zeggen dat “de tijd langzamer wordt” naarmate ze ouder worden. Dus zie je, het is je eigen perspectief, je eigen tempo van evolutie dat de lengte van de tijd bepaalt – en dat bepaalt de lengte van elk van jullie eigen dagen. Jullie hebben allemaal verschillende daglengtes en verschillende hoeveelheden tijd, bepaald door jullie staat van bewustzijn. Dus als je bewustzijn zich uitbreidt, nemen je minuten en uren af in omgekeerde verhouding; totdat je niet langer in een tijdzone bent, maar in een Geascendeerde Toestand van Verlichting, waar geen tijd is, geen ruimte, alleen de Eenheid van de hele Schepping.

Dit is wat we ervaren in de Holle Aarde. We voelen de EENHEID en Eeuwigheid van het bestaan. En deze Eenheid en Eeuwigheid is wat jullie aan de oppervlakte beginnen te ervaren, in kleine stapjes, terwijl het Licht van de Schepper op de Aarde stroomt en jullie bewustzijn zich uitbreidt met de verlichting van Gods Licht.

We voelen de “knapperigheid” van de tijd niet, zoals je zou zeggen. We voelen alleen de Eeuwige stroom van het leven door ons heen ebben, die ons vrede en tevredenheid brengt in elk “moment” van onze dag. We hebben niet eens klokken (zoals je hebben en op vertrouwen). We tellen de tijd op een veel andere, kosmische manier, dat is in synchroniciteit met de hele kosmos. Omdat we deel uitmaken van de kosmos, en functioneren als deel van de kosmos, zijn we op “kosmische tijd” – wat veel anders is dan de oppervlakte tijd.

Terwijl het Licht de Aarde snel verlicht, zal jullie bewustzijn weldra de kosmische tijd bereiken, en jullie zullen ons daar vinden op jullie wachtend, wat precies hier – in het NU is. Wij wensen jullie een snelle reis in bewustzijn.

IK BEN MIKOS, HOOFDBIBLIOTHECARIS VAN DE BIBLIOTHEEK VAN PORTHOLOGOS GELEGEN IN DE HOLLE AARDE ~

Copyright © Dianne Robbins ~ http://www.diannerobbins.com/index.htm

Vertaling: Martien – https://wakkeremensen.blogspot.com/ 

Aartsengel Michaël: De Vlucht van de Feniks, de Gouden Brug en het Portaal van 11/11: Versnelde Ascentie-energieën in oktober en november. 

via Celia Fenn, 9 oktober 2020. 

Geliefden zielen van Licht, wij weten dat dit een moeilijk jaar is geweest voor jullie en voor de Planeet. Het lijkt een jaar van shock, verrassing, conflict en verdeeldheid dat aan de gang is. Het heeft veel mensen gestrest, vermoeid en verward gelaten. Maar wij willen dat jullie weten dat dit komt omdat het proces van Ascentie aan het versnellen is en jullie in een snel tempo naar hogere frequenties gaan.

Echt, geliefden, jullie leven door levensduren van ervaring in één jaar.
Dit komt doordat jullie een grote ervaringscyclus voltooien en een nieuwe beginnen.

De oude cyclus was driedimensionaal en de nieuwe cyclus is vijfdimensionaal.
Op dit punt bestaan deze tweedimensionale tijdfrequenties samen, een chaos vortex creërend wat nodig is voor het uiteenvallen van de oude matrix en rasters en het zaaien van nieuwe mogelijkheden.

In deze vloeiende, niet vaste, ‘tussenin’ periode, is het vaak moeilijk het proces te zien of te weten welke quantum zaden zullen ontkiemen en manifesteren in de Nieuwe Aarde die aan het ontstaan is. Momenteel is het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van wat belangrijk is en altijd bewust te zijn van wat er om jullie heen gebeurt en welke frequenties jullie aandacht trekken.
Streef ernaar om in de hogere frequenties van Vrede en Liefde te blijven.
Wij zeggen dit omdat jullie in de komende maanden oktober en november in balans en gecentreerd moeten zijn en om te gaan met de krachtige energieën die zullen ontstaan in de dagen van 31 oktober tot 11 november: de Volle Maan tot de 11/11 Schorpioenpoort.

De Feniks als symbool van de 11/11 Poort.

De poort 11/11 is een krachtig Portaal dat jullie toestaat en de Aarde, om jullie aan te passen aan jullie tijdlijn en om nieuwe en hogere ervaringen te creëren zoals jullie evolueren en manifesteren. Gedurende deze 11 dagen Portaal periode tussen de Volle Maan en het 11/11 Portaal, betreft het de overgang van de Aarde van het sterrenbeeld Weegschaal naar het sterrenbeeld Schorpioen, ten opzichte van de Zon. De heldere ster Antares domineert de nachtelijke hemel en de interstellaire frequenties zijn diep en krachtig.

Schorpioen als symbool, maar minder gekende symbolen zijn ook de adelaar en de feniks. De schorpioen vertegenwoordigt de lagere of schaduwaspecten van schorpioen, die van basisinstinct en agressie.
Jullie kunnen verwachten dat veel mensen in deze tijd resulteren uit dierlijk instinct en agressie als ze worden getriggerd en zich niet bewust zijn.
Maar het tweede symbool, dat van de adelaar, vertegenwoordigt degenen die zielbewust zijn en de Wijsheid hebben om het grotere plaatje te zien.
Net als de Adelaar kunnen ze boven de chaos zweven en erboven uitstijgen en met onderscheidingsvermogen handelen.

Maar, geliefden, degenen onder jullie die aan het verschuiven zijn, transformeren en ascenderen met de Aarde zullen de vlucht van de feniks volgen. Dit vertegenwoordigt de volledige transmutatie van het oude en het verleden, en de geboorte en voortdurende manifestatie van het Nieuwe!

De Feniks was het symbool dat de Ster Leraren van Sirius gebruikten om het proces van Creatie uit Chaos te beschrijven en zij noemden het de “Bennu Bird”. In hun Wijsheidverhalen zou de “Bennu Bird” een bepaalde tijd leven en dan in vlammen uitbarsten en zichzelf vernietigen. Maar vanuit de as zou een nieuwe “Bennu Bird” verrijzen. Dit verhaal vertegenwoordigde de cyclische processen van het leven en de schepping van materiële realiteit.

Degenen onder jullie die de “Vlucht van de Feniks” ondergaan, zullen het gevoel hebben dat alles wat jullie wisten is weggenomen. Jullie kunnen je verwart, verdrietig of boos voelen. Of jullie kunnen een diepe vrede voelen als jullie jezelf toestaan om door dit proces te gaan in een plaats van acceptatie en overgave. Jullie zullen weten dat jullie de Wetten van Creatie volgen en jullie zelf toestaan om geboren te worden in een Nieuwe Cyclus van Zelf en ervaring.

Dit zal intens zijn en het zal een climax punt bereiken met het 11/11 Portaal op de 11e van November.

De Gouden Brug: Volle Maan naar 11/11

De periode van 11 dagen na de Blauwe/Volle Maan van Oktober zullen een Brug zijn tussen het oude en het nieuwe. Degenen onder jullie die ‘bewust’ zijn en ‘ontwaakt’ zullen ernaar zoeken om de Brug over te steken met Innerlijke Vrede en Kalmte. Blijf kalm en in Balans.

De Brug opent met de Volle Maan van 31 oktober. Dit is de periode gekend als “Halloween” of “All Saints Eve” of Samhain, in de Keltische Festival cyclus.
Het is ook de tijd van de “Dias de Los Muertos”, in de Spaanse cultuur.
Het is een tijd waarin de sluiers tussen de dimensies erg dun zijn, en er is een viering van onze voorouders en degenen in de Spirituele Rijken.
Dit is afgestemd op een zeer krachtige Blauwe Maan/ Volle Maan; de Blauwe Maan is de tweede Volle Maan in oktober.

Dit is de opening van de Gouden Multidimensionale Brug- en het is een krachtige tijd voor voorouderlijke en diepe DNA-genezing en reiniging van oude overtuigingen en “programma’s”.
Geliefden, laat gewoon los en laat alle angsten en verhalen uit het verleden los die gecodeerd zijn in het voorouderlijk DNA.
Sta jullie zelf toe om jullie dicht bij de Engelenfamilies te voelen en roep hen op om te helpen bij jullie genezing en balanceren terwijl jullie je voorbereiden om de Nieuwe Aarde te manifesteren. De energie van de Volle Maan zal energieën versterken als ze naar boven komen, dus is het zo belangrijk om in jullie Heilige Hart Tempel van Liefde te blijven en jullie zelf niet te laten triggeren tot woede en verdeeldheid.

Er zullen veel kansen zijn om in woede en vijandschap te vervallen, aangezien de emoties hoog oplopen rond de verkiezingen in de VS.
We vragen dat jullie je niet in de energie van verdeeldheid en conflict en dualiteit laten trekken, want dit zal ervoor zorgen dat jullie naar de oude en afbrokkelende driedimensionale werkelijkheid worden getrokken.
Concentreer jullie liever op het vinden van jullie weg over de Gouden Brug van Licht naar het 11/11 Portal. De Engelen- en Galactische families zullen jullie steunen, en de Raad van Licht van Antares zal Lichtcodes van ondersteunende energie sturen terwijl de Aarde overgaat in de energiezone van het Antares-systeem.

De energie zal zich blijven opbouwen terwijl jullie richting het 11/11 Portal van 11 november gaan.
Het 11/11 Portaal zelf is een krachtige Bewustzijnsdeuropening of Tijd/ Ruimte-portaal dat wordt vastgehouden door de Antaranen en de Pleiadianen, en het is ook het dichtstbijzijnde portaal naar het Galactische Centrum/ Centrale Zon van de Melkweg. Om deze reden heeft de Galactische Raad ook belang bij de energieën van het 11/11 Portaal, en jullie zullen golven van transmissies van Diamanten Licht Code ontvangen om het proces te helpen.
En de laatste Krachtenergie van dit Portaal zal de energie zijn van de Grote Moeder/ Goddelijk Vrouwelijk of Shekinah, wiens liefdevolle aanwezigheid beschikbaar zal zijn als Goddelijke Liefde en Mededogen voor allen.

Deze krachtige energietransmissies zullen de chaos op de lagere dimensies intensiveren, terwijl de Phoenix Vlucht neemt gehuld in Engelenvuur.
Maar wij vragen jullie, geliefden, om jullie innerlijke oog gericht te houden op de Gouden Brug van Licht en aangenaam door het 11/11 Wijsheidsportaal te bewegen.

Hoe intenser de chaos, des te intenser de bloei en geboorte van het nieuwe naarmate de ‘Bennu Bird’/ Feniks zijn nieuwe vorm en gedaante begint te manifesteren.

Wij wensen jullie Goedgunstigheid en Liefde in deze krachtige tijden.

Herinner altijd dat jullie nooit alleen zijn en dat jullie geliefd en gesteund worden.

Jullie hoeven het naar te vragen en de Engelen zijn bij jullie!

http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/the-flight-of-the-phoenix-the-golden-bridge-and-the-1111-portal-accelerated-ascension-energies-in-october-and-november/

Vertaald door Anja ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

GROTE ZONNE FLITS VINDT PLAATS OP 21 December 2020

Tweede Zon / The Galactic Federation

Alle systemen ondergaan een grote verandering omdat de aarde voortdurend wordt gebombardeerd met sterk geladen kosmische stralen die afkomstig zijn van de galactische kern. 

De galactische kern, die bij de Ouden bekend staat als de Centrale Zon en door de Maya’s Hunab Ku wordt genoemd, bevindt zich in het centrum van het Melkwegstelsel, in het sterrenbeeld Boogschutter.

Het krachtige zwarte gat dat zich daar bevindt, heeft onlangs de cyclische massa-activiteit geactiveerd die de hele kosmos hoger doet trillen.

De explosie van deze hoogfrequente kosmische stralen die de Aarde bereiken is gemeten door de hoogte van de Schumann resonantie, met een trilling in het bereik van 40 tot 100 hertz, waardoor een bovenmenselijke staat van bewustzijn ontstaat.
Precies de ondergrens van de vijfde dimensie begint bij 40 hertz en de bovengrens eindigt bij 100 hertz. Een dimensie is geen fysieke plaats maar een staat van zijn of bewustzijn die zich manifesteert als een waargenomen werkelijkheid. 
Deze nieuwe hogere dimensie van de werkelijkheid die zich in deze wereld manifesteert is wat we de nieuwe Aarde en de nieuwe Hemel noemen. Het is het gouden tijdperk waar duizenden jaren op is gewacht, en het is een nieuw tijdperk van licht voor de mensheid.

De Lemuriërs verwezen naar de Centrale Zon als de Bron van alle leven, alle kennis, alle macht, de God van alle goden. De Centrale Zon is de verborgen Zon, de innerlijke Zon, de Bron van alle wezen, en is de tegengestelde kracht van de Zon van de Aarde. De kosmische deuren zullen openen op 21 december 2020 aangezien de Vijfde Zon en de Grote Maya Lange Telling Kalender acht jaar geleden eindigde, op 21 december 2012, en de Zesde Maya Zon van de nieuwe Aarde op die dag aanbrak.

Dit valt ook samen met de Hindoeïstische kalender van Lemurische oorsprong. De sleutel tot deze kwestie is dat de reden waarom dit licht zich niet voldoende heeft gemanifesteerd op het oppervlak van de Aarde en is te wijten aan de blokkade uitgeoefend door Jupiter en Pluto.

De kosmische poorten zullen op die dag openen en de krachtigste stroom in de geschiedenis, van niet te stoppen 40 hertz gamma-licht zal over de hemelen kruipen en vrijelijk over de planeet stromen. Tijdens de Gouden Eeuw bestond de planeet in de hoogste dimensies en bereikten de Lemuriërs een staat van verlicht bewustzijn, met hun kundalini geascendeerd en ontwikkeld.

Deze meesterwezens bezaten bovennatuurlijke vermogens zoals onsterfelijkheid, vliegen, teleporteren en tijdreizen. In de Lemurische manuscripten staat dat de Centrale Zon de enige bron is van alle bovennatuurlijke vermogens, evenals de bron van alle leven, alle materie en alle evolutie in deze kosmos. Russische wetenschappers hebben aangetoond dat een straal gamma-licht het DNA van een levend wezen kan veranderen, en het embryo van één soort binnen 48 uur kan transformeren in een heel andere soort. Op dezelfde manier activeert dit gamma-licht het DNA dat ‘junk’ wordt genoemd in het menselijk lichaam om de twaalf plus een originele strengen van onze soort te reconstrueren.

Hoe meer DNA-strengen actief zijn, hoe hoger het bewustzijn van de mens. We weten wat er komt van het herinneren van ons verleden en het zien van de toekomst in onszelf. We weten wat er komt door wat de uitlijning van de kosmos zegt. Alles staat duidelijk geschreven als tekens in de hemel voor degenen die ogen hebben om ze te zien. Hemelse gebeurtenissen zijn leesbaar, meetbaar en voorspelbaar, en wat er boven gebeurt wordt hieronder gereflecteerd. De beweging van de sterren is de taal van God. Hemelse uitlijningen hebben een direct effect op de menselijke evolutie en op de planeet Aarde. Hoe groter de hemelse gebeurtenis, hoe groter de fysieke en bewuste invloed ervan op de mensheid en op de waarneming van haar ervaringen.

Deze GROTE ZONNE FLITS zal voor het einde van dit jaar 2020 een massale uitbarsting zijn van wit, verblindend, magnetisch, vijfde dimensionaal gamma-licht dat uit de galactische kern wordt uitgestoten en dat als een tweede zon aan de hemel zal worden gezien.

De energie die vrijkomt uit deze emissie van de Centrale Zon staat bekend als het bereik van het begrip en zal de massale ascensie gebeurtenis van het planeetbewustzijn activeren.

Het licht van deze kosmische explosie zal zo krachtig zijn dat het de hemel van de Aarde zal verlichten voor een periode van duizend jaar. Het zal het profetische millennium van licht zijn dat door alle spirituele tradities van de mensheid wordt aangekondigd.

Dit nieuwe tijdperk van de mensheid brengt de realisatie van ons ware Goddelijke Wezen en we zullen een staat van spirituele perfectie bereiken waarin alle goede dingen mogelijk worden. We zijn hier al vele malen geïncarneerd om ons voor te bereiden op dit moment, we hebben de hoop behouden temidden van grote beproevingen, en nu komt onze ticket naar huis, naar ons ware huis van glorie en geluk…

Shekinah Padmaprabha

Artiest: Greta Pasja

Vertaling: Martien – https://wakkeremensen.blogspot.com/

31 Oktober 2020

Het Misbruikverhaal van de Overheid

Om het super eenvoudig voor iedereen af te breken!!!

1) De deep state heeft de wereld al eeuwenlang onder controle en in de afgelopen 30 jaar hadden Donald Trump, Gen Flynn, prinses Di, Jfk, MJ, ( om er maar een paar te noemen), en de militaire patriotten, een idee. Ze wilden een plan maken om de mensheid en vooral de kinderen te redden. Omdat de deep state in elk land van de wereld was gekomen en de top van de regeringen had bereikt.

Bijvoorbeeld Noord-Korea was niet slecht, de media loog tegen ons, omdat ze daar deep state spelers hadden die hen controleerden.

Sindsdien zijn ze verwijderd.

Dit geheime genootschap van de illuminati had zo’n beetje alles onder controle!!!De overheid, de medicijnen, voeding, de media, de scholen, het entertainment. De satanische TV-doos was de massa aan het hersenspoelen.

2) De laatste nagel in de kist werd verondersteld te zijn wanneer Hillary Clinton aan de macht zou komen. Hun plan was om Amerika te blijven verkopen, om een dodelijk virus los te laten, dat ons zou verbinden met de 5G, en dan zouden ze ons in kolonies verdelen.

3) Dat plan werd verijdeld toen Donald Trump aan de macht kwam, en de deep state weet niet hoe, omdat ze het hadden gemanipuleerd!!!

4) Nu is er een supercomputer genaamd de NSA die ieders teksten, e-mails heeft. In 2017 ging Donald Trump naar alle landen van de deep state, Vaticaanstad, Canada, alle kwaadaardige bedrijven en de Verenigde Naties.

Ze lieten al het bewijs, tegen hen, zien en vertelden hen, of jullie gaan meespelen met het plan van Trump de patriotten en Q, of er wordt ter plekke afgerekend.

Het Vaticaan capituleerde volledig en de Federal Reserve werd bij de knieën afgesneden en al het goud van de Federal Reserve werd naar de schatkist gebracht.

Donald Trump en de patriotten hebben de wereld volledig onder controle!!!

5) Dit is het belangrijkste om te leren en te begrijpen.

De mensen werden zo gehersenspoeld en geprogrammeerd door de media en de televisie dat ze de patriotten niet zouden geloven als ze alles te horen kregen wat ons en de kinderen werd aangedaan.

Dus gingen ze verder met het plan ZONDER het virus los te laten.

Het coronavirus is niets anders dan een gewone verkoudheid.

De reden dat ze doorgaan met het plan was om de volgende redenen.

A) Om de mensen het kwaad te laten zien, zodat ze wakker kunnen worden en zich kunnen voorbereiden op de waarheid die hen verteld zal worden, welke overigens afschuwelijk is.

Dus landen werd verteld om echt krachtig te zijn met hun Covid-maatregelen om de mensen wakker te schudden. Zoveel verhalen van mensen die sterven, werden overdreven.

Ze moesten de Federale Reserve en het Centrale Banksysteem neerhalen door de wereldeconomie te ruïneren en in te laten storten. Door veel stimuleringspakketten uit te delen kon de Federale Reserve niet meer overleven.

Ze waren gewoon hun eigen geld aan het drukken en rekenden ons dan rente aan. De banken zijn de mensheid aan het bedriegen, alle hypotheken waren frauduleus.

C) Er waren enorme tunnels die vol waren met drugs en kinderen. Ze voerden oorlog tegen de kartels, Isis en MS13. Ze zetten alle beroemdheden en machtige mensen onder arrest en/of executie. De tunnels liepen onder de gehele wereld door en zelfs onder de oceaan, voor alle ongelovigen, jullie begrijpen niet hoeveel technologie ze hadden die ze voor ons verborgen hielden.

Ze gebruikten triljoenen dollars om deze enorme tunnels te maken zodat ze kinderen en drugs kunnen vervoeren. 

In Australië waren er tunnels over tunnels heen als een spinnenweb, en er waren honderdduizenden kinderen dood en levend. Een totale griezelshow!

We zijn nu bijna aan het einde van de show. Vertrouw dus op Jezus Christus en de God die de patriotten en Donald Trump heeft verheft om de mensheid te redden en ons een tweede kans te geven.

Voor mensen die zich afvragen of er nog onschuldige mensen zijn omgekomen door wat ze ons hebben aangedaan, is dat niets vergeleken met wat Hillary Clinton en de satanische cultus ons zouden hebben aangedaan.

Heb vreugde in je hart, weet dat dit voorbij zal zijn tegen het einde van het jaar.

En voor mensen die Donald Trump nog steeds haten, jullie moeten je realiseren dat alles wat je over hem weet, je over hebt geleerd in de media, is gelogen. Alles.

En de media werd gekocht en betaald om hem in een vreselijk licht te schilderen. Zijn vrouw is een fantastische First Lady, ze is mooi en ze heeft een geweldig hart. Elke keer als ze haar outfit belachelijk maakten, beseften ze niet dat ze een reden had voor elke jurk.

Jayson Bottyan

vertaling: Martien ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

AARDEN

U verlangt naar de vrije en open werelden van geest en licht, maar ook naar het ervaren van de genezende kracht en goddelijke vreugde van geheiligd geluid en levende kleuren. Het is de bedoeling dat u plezier, schoonheid en troost in deze wereld brengt en het spirituele licht deelt. Daarvoor moet u geaard zijn. Uw dromen willen u net zoals u hen wilt. Aarden helpt uw dromen tot leven te brengen ten bate van velen.

Als er van hogere begeleiding een waarschuwing komt om uzelf te aarden, is dit een liefdevolle stimulans, nooit een oordeel. Aarden is een spirituele versie van ‘niet vergeten je moeder te bellen’. Het is een kans om te bekijken wat er in uw fysieke leven gaande is en ervoor te zorgen dat u voldoende tijd en energie besteedt aan wat echt belangrijk is voor uw hart. Het is een kans om de schoonheid van de natuurlijke wereld en de liefde in uw relaties te waarderen. Het is een kans om ervoor te zorgen dat uw spirituele werk in uw leven wordt toegepast op manieren die goed voelen voor u. Het is een kans om uw gebeden uit te spreken in plaats van ze alleen te denken. U kunt ze zelf dansen, een kleurig bloemoffer creëren voor uw altaar of ze zingen vanuit uw hart.

Als er meer licht naar het hoofd komt worden we bijgestaan om onszelf te aarden. Dit kan gebeuren tijdens meditatie, gebed of bewuste verbinding met de geest. Misschien zit u boordevol ideeën en inspiratie, maar hebt u moeite om ze allemaal in de praktijk te brengen. Het kan zelfs zijn dat u zich overbelast of gespannen voelt in delen van uw lichaam waar de energie een beetje hulp nodig heeft om te kunnen stromen. Dit is een teken om te gaan bewegen op een manier die bevrijdend, versterkend en expressief voelt en om gezonde ontspanning en beweging in te passen in uw leefstijl zodat er genezing kan plaatsvinden.

Dan kan het licht door uw lichaam stromen, vitaliteit brengen en u helpen om uw ideeën om te zetten in realiteit. Zorg daarom goed voor uw lichaam. Zorg ervoor dat u voldoende drinkt en rust. Breng tijd door in de natuur. Gebruik zoutbaden om uw energie te reinigen. Eet voedsel dat u versterkt en voedt. Aard uzelf door emotionele dingen los te laten als u van het ene extreme overgaat in het andere of uzelf terugtrekt in uw hoofd om te analyseren in plaats van te uiten. U kunt emotionele energie aarden door een dagboek bij te houden, kunst, gedichten, of muziek te maken of te dansen om uw gevoelens te uiten. U kunt emotionele energie ook aarden door lichamelijke bezigheden of door in de natuur te zijn.

Oefen om uzelf te kalmeren en tot rust te brengen zodat u terug kunt gaan naar een tevreden, vertrouwensvolle en vredige staat van zijn. Dit kunt u doen door tegen uzelf te praten met een zachte, liefdevolle, stimulerende stem, uzelf te verzekeren dat alles zich ontwikkelt volgens een hoger plan en dat u zeer geliefd bent. Geleide meditaties en ontspanningsoefeningen die helpen om u verbonden, vreedzaam en geliefd te voelen zijn ook nuttig.

Kies wat werkt voor u. U weet dat u geaard bent wanneer u zich heel verbonden voelt met uw lichaam, u bewust bent van uw emoties en helder, energiek en aanwezig bent, met een gevoel van welzijn. Als u zich niet zo voelt, zegt dit orakel dat u het wel kunt. Uw energie en welzijn kunnen verbeteren en u kunt zich goed voelen over wie u bent en hoe u uw leven verkiest te leven. Aarden zal u helpen ( en helpt het universum ook u te helpen).

AANROEPING

Ik roep de liefdevolle geest van het goddelijke en mijn eigen geest aan. Help me alstublieft nu, door onvoorwaardelijke liefde en goddelijke genade, om alle niveaus van mijn wezen te aarden zodat ik mijn hoogste en meest liefdevolle plezierige bestemming nu kan manifesteren. Ik geniet van aanwezig zijn in het hier en nu met mijn lichaam en ademhaling, het ontvangen van spiritueel licht en dat door mijn hart de wereld in te laten schijnen. Ik houd van mijn lichaam en mijn zintuigen, mijn ziel en mijn hart. Dit zijn allemaal manieren voor mijn geest om te ervaren en zich te uiten in deze wereld voor het grootste goed. Mogen alle levende wezens praktische aarding voelen door onvoorwaardelijke liefde. Uit mijn eigen vrije wil, amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Hi everyone,

The #EnergyUpdate for November 2020 has arrived! There were many themes this month and a few of the key ones are:

– MAJOR MONTH FOR HEALING in November, both emotional and physical. – PERSONAL CLARITY arising as a result of the outer chaos.

– SMALL ACTS OF PEACE will be galvanizing, and

– PAINFUL TRUTHS AND SOOTHING TRUTHS, how truths coming out and rising to the surface are going to play a big part in the month of November.

Check out the full update for insights on all of the above and more: https://www.leeharrisenergy.com/novem…

Hope you have a great month and big love everyone,

Lee x

Taurus Full Moon End of A Karmic Cycle 10.31.20

Verrassend astrologisch nieuws! Zeer helder, duidelijk, spiritueel en positief uitgelegd! 😊 Als energetische elektrische lichtwezens hebben de standen van de planeten, de maan en de zon invloed op heel ons leven. Ik hou van haar energie! 💖

Higher love

Think about it, there must be higher love
Down in the heart or hidden in the stars above
Without it, life is wasted time
Look inside your heart, I’ll look inside mine

Things look so bad everywhere
In this whole world, what is fair?
We walk blind and we try to see
Falling behind in what could be

Bring me a higher love
Bring me a higher love (oh oh)
Bring me a higher love
Where’s that higher love I keep thinking of?

Worlds are turning and we’re just hanging on
Facing our fear and standing out there alone
A yearning, and it’s real to me
There must be someone who’s feeling for me

Things look so bad everywhere
In this whole world, what is fair?
We walk blind and we try to see
Falling behind in what could be

Bring me a higher love
Bring me a higher love (oh oh)
Bring me a higher love
Where’s that higher love I keep thinking of?

Bring me a higher love
Bring me a higher love (oh oh)
Bring be a higher love
I could rise above on a higher loveI will wait for it
I’m not too late for it
Until then, I’ll sing my song
To cheer the night along (bring it)

I could light the night up with my soul on fire
I could make the sun shine from pure desire
Let me feel that love come over me
Let me feel how strong it could be

Oh oh oh

Bring me a higher love
Bring me a higher love (oh oh)
Bring me a higher love
Where’s that higher love I keep thinking of?

Bring me a higher love
Bring me a higher love, oh oh (bring me)
Bring me a higher love (oh oh)
Bring me a higher love (oh oh)
Bring me a higher love
Bring me a higher love
Bring me a higher love (oh oh)
I said, bring me
Bring me a higher love
Bring me a higher love (oh oh oh)
Bring me a higher love (whoa whoa whoa)
(Bring me higher love) bring me a higher love, oh oh
(Bring me higher love) bring me a higher love (bring it on)
There’s that love, bring me higher love
Bring me a higher love
Bring me a higher love (I said bring)
Bring me a higher love (oh yeah)
Bring me higher love
Bring me a higher love (higher, high, higher)
Bring me a higher love
Bring me a higher love

I can see clearly now

I can see clearly now the rain is gone
I can see all obstacles in my way
Gone are the dark clouds that had me blind


It’s gonna be a bright (bright)
Bright (bright) sunshiny day
It’s gonna be a bright (bright)
Bright (bright) sunshiny day

I think I can make it now the pain is gone
All of the bad feelings have disappeared
Here is that rainbow I’ve been praying for
It’s gonna be a bright (bright)
Bright (bright) sunshiny day

Look all around, there’s nothing but blue skies
Look straight ahead, there’s nothing but blue skies

I can see clearly now the rain is gone
I can see all obstacles in my way
Gone are the dark clouds that had me blind

It’s gonna be a bright (bright)
Bright (bright) sunshiny day
It’s gonna be a bright (bright)
Bright (bright) sunshiny day
It’s gonna be a bright (bright)
Bright (bright) sunshiny day
Oh what a bright (bright)
Bright (bright) sunshiny day

Wait

Set your dreams where nobody hides
Give your tears to the tide
No time
No time

There’s no end, there is no goodbye
Disappear with night
No time
No time
No time
No time
No time

Un nouveau soleil

Outro

I’m the king of my own land

Facing tempests of dust,

I’ll fight until the end

Creatures of my dreams,

raise up and dance with me

Now and forever

I’m your king

Home

Alabama, Arkansas, I do love my Ma and Pa

Not the way that I do love you

Well, Holy moly, me oh my, you’re the apple of my eye

Girl, I never loved one like you

Man, oh, man, you’re my best friend,

I scream it to the nothingness

There ain’t nothing that I need

Well, hot and heavy pumpkin pie, chocolate candy, Jesus Christ

Ain’t nothing please me more than you

Oh, home, let me come home

Home is wherever I’m with you

Oh, home, let me come home

Home is wherever I’m with you

La, la, la, la, take me home

Mother, I’m coming home

I’ll follow you into the park,

through the jungle, through the dark

Girl, I never loved one like you

Moats and boats and waterfalls,

alleyways and pay phone calls

I been everywhere with you

We laugh until we think we’ll die,

barefoot on a summer night

Nothing new is sweeter than with you

And in the streets you run a free,

like it’s only you and me Geeze, you’re something to see

Oh, home, let me come home

Home is whenever I’m with you

Oh, home, let me come home

Home is wherever I’m with you

Home, let me come home

Home is whenever I’m with you

Oh, home, let me come home

Home is wherever I’m with you

Sleeping at last

Love is an echo

Love is an echo

Freedom

I have been waiting (waiting, waiting, waiting)
And I’ve lost my way
I have been fading (fading)
Without you

The airs getting warmer (warmer)
The walls are closing in
Days feel longer (longer)
Without you (without you)

What if we just keep our eyes closed?
We can’t dream now we’re old, an open road
Another pace, another turn
We can leave it all behind right now

So where you gonna be
When there’s freedom, freedom, freedom comes
Where you gonna be when there’s freedom
Freedom, freedom comes

So where you gonna be
When there’s freedom, freedom, freedom comes
Where you gonna be when there’s freedom
Freedom, freedom comes

I have been waiting (waiting, waiting, waiting)
And I’ve lost my way
I have been fading (fading)
Without youThe airs getting warmer (warmer)
The walls are closing in
Days feel longer (longer)
Without you (without you)

What if we just keep our eyes closed?
We can’t dream now we’re old, an open road
Another pace, another turn
We can leave it all behind right now

So where you gonna be
When there’s freedom, freedom, freedom comes
Where you gonna be when there’s freedom
Freedom, freedom comesSo where you gonna be
When there’s freedom, freedom, freedom comes (comes, comes, comes)
Where you gonna be when there’s freedom
Freedom, freedom comes (comes, comes, comes)

Positieve aura chakra reinigen

Manifesteer wonderen met 432 Hz hartchakra

Er wordt gezegd dat dit wonderen verricht vanwege de 432 Hz-golven, die het hartchakra helpen activeren. 💖🙏😊