💖💖💖 IK HOU VAN JULLIE ALLEMAAL!!! 💖💖💖

Piep! 😉

Ik probeer mijn vuur een beetje te temperen maar dat lukt niet altijd, zoals vandaag…

Vanmiddag ging ik samen met mijn zoon Liam een wandeling doen hier langs het kanaal aan de Passantenhaven waar een warme dranken en versnaperingen openlucht mini-bar staat opgesteld dat nu veel volk trekt gezien we nergens anders terecht kunnen en toen we onze bestelling doorgaven attenteerde de man achter de bar ons erop, onze muilkorven, aan te doen waarop mijn zoon zei dat we ze niet bij hadden gezien we voor we vertrokken in eerste instantie niet van plan waren daar iets te nuttigen.

Mijn reactie was buiten proportie en ik schrok echt van mezelf. Mijn ziel wilt echt “gehoord” worden. Ik zei eerst of hij deze toestand nog wel allemaal echt geloofde waarop hij zei dat dit nu al een jaar is dat wij als brave schaapjes deze regeltjes moeten hanteren en je op openbare plaatsen bij kraampjes die muilluier moet omdoen waarop ik antwoordde, dat ik bij zijn kraam de griep zou krijgen en 2 meter verder plots niet meer??? Terwijl dat virus nog niet eens “overdraagbaar” is en niet eens “echt” bestaat.

Ik liep weg en zwaaide wild met mijn armen toen ik echt luidkeels begon te verkondigen tegen alle mensen die daar aanwezig waren dat ze wakker moeten worden, ze echt eens moeten gaan nadenken dat wat de media verkondigd echt wel waar is, het aantal doden en de cijfers ook wel gestaafd zijn op werkelijke cijfers, we in een dictatuur leven en WOIII aan de gang is, ze bij zichzelf eens vragen moeten gaan stellen enz….

Mijn zoon zei dat die man nog riep dat het aan mensen zoals wij ligt dat het virus maar niet weggeraakt. We worden weer gezien als complotdenkers en onrustverstoorders….Tsss….Ik word hier echt wild van en ja mensen, ik weet het, ik mag mij hier niet in opjagen, moet rustig blijven, compassie uitstralen naar deze mensen maar ik ben niet perfect. Mijn emmer van geduld en heel deze situatie begint over te lopen….

Wat ik hier als signaal uithaal is dat mijn stem wilt gehoord worden en het hoog tijd wordt dat ik in de wereld ga staan.

Wat het boodschappen doen betreft kom ik nog maar in 1 Nederlandse winkel. In de Belgische kom ik bewust niet meer omdat ze daar heel streng zijn in verband met het over de neus dragen van de muilkap en ik daar al meermaals met heel veel geluid aan de kassa de winkels heb verlaten. Teveel stress en confrontatie dus dat mijd ik als de pest.

Die ander Nederlandse ben ik al 3x spontaan weggelopen en mijn winkelkar ter plekke laten staan ofwel omdat ik dat mondlapje niet op had en de manager tot 2x toe mij vriendelijk naar de uitgang heeft verwezen en 1x dat ze aan het zeuren zijn zoals hier in de Belgische winkels dat mijn lapje niet over mijn neus zit.

Ik noem hier bewust de naam van de Nederlandse winkel niet omdat ik geen slapende honden wil wakker maken haha. Daar doen ze helemaal niet moeilijk over dat “niet over de neus” lapjesgedoe en zijn ze tot in tegenstelling met de Belgische supermarkten megavriendelijk. I am happy! 😀

Van de week stond ik aan de kassa en was ik zeer verheugd dat het gesprek dat ik aanknoopte met de mannen voor en achter me resulteerde tot eensgezindheid over deze hele wereldse toestand en zijn onderdrukkingen dus ik merk wel een bewustzijnsverschuiving maar het gaat wel heel traag vind ik…Geduld is een zeer schone deugd en we zijn er bijna! Nog een klein tandje engelenmoed bijsteken en dan komt alles dik in de sjakosj haha.

Vandaag is het de 21ste dag van het 21ste jaar van de 21ste eeuw. Dit stuurt mijn dochter Romy zonet. Cool om te weten! 😀

Veel lees- en luisterplezier lieverds!

Dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

Deze week zal de tijdlijn

voor de toekomst van de

wereld worden gekozen

Benjamin Fulford, 18 januari 2021

Tijdens deze week zal een van de verschillende tijdlijnen de toekomst van de mensheid bepalen. De eerste is de frauduleuze installatie van Joe Biden als President gevolgd door overgave van de V.S. aan Communistisch China. De tweede is de herverkiezing van Donald Trump als President van een failliet U.S. Corporation wat kan gebeuren volgend op een tijdelijke militaire regering, een openbaar, te volgen voor het publiek, onderzoek naar verkiezingsfraude en tenslotte gevolgd door wat Trump beschreef als “een probleemloze overgang” naar de nieuwe Republiek. Dit zou een escalerende handels- en cyberoorlog met China met zich mee kunnen brengen, ten nadele van planeet Aarde.

De derde is geen van die twee, maar een interregnum (tussenregering) om een corrupte en failliete U.S. Corporation te vervangen door iets dat werkelijk de aspiraties/idealen van het Amerikaanse volk en de mensheid als geheel vertegenwoordigt.

Deze derde optie zou betekenen dat de mensheid vrij is om zijn eigen toekomst te bepalen in plaats van door angst van de ene verzonnen crisis naar de volgende gedreven te worden. De toekomst van de Verenigde Staten zal in de handen liggen van 20.000+ Nationale Garde troepen die in Washington DC zijn ingezet om toezicht te houden op de inauguratie van de volgende president van de U.S. Corporation. Wat deze troepen zich moeten afvragen is waarom ze de zogenaamd democratisch gekozen regering moeten beschermen tegen de mensen.

In plaats van een corrupte regering te moeten beschermen tegen de woede van de mensen die ze geacht worden te vertegenwoordigen, moeten ze zich realiseren dat ze de criminelen ingesloten hebben. Ze moeten de Deep State deelnemers binnen de ring die bewust waren betrokken bij de kwalificatie van een frauduleuze verkiezing en daarmee hoogverraad pleegden, bijeen drijven en arresteren.

Dit betekent dat het Amerikaanse volk aan het werk moet met hun telefoons om vrienden en vrienden van vrienden op te bellen dat ze contact moeten opnemen met de militairen die in Washington zijn ingezet om ze eraan te herinneren dat ze hebben gezworen de constitutie van de Republiek van De Verenigde Staten van Amerika te beschermen tegen ALLE vijanden, BUITENLANDS en BINNENLANDS. Op 20 januari zullen jullie ze omsingeld hebben. Drijf ze bijeen en arresteer ze terwijl het kan.

De troepen gestationeerd in Washington kunnen gehersenspoeld zijn en geloven dat ze een rechtmatig gekozen Joe Biden beschermen tegen “Blanke Chauvinistische” Trump fanatici. Daarom moeten de troepen zich afvragen waarom ze Barack Obama niet op dezelfde manier moesten beschermen tegen dezelfde “Blanke Chauvinisten” toen hij was gekozen.

De reden is dat toen Barack Obama was gekozen, geloofden ze dat hij door de meerderheid van de Amerikanen was gekozen (plus Dominion software voor stemmachines). Dat is niet het geval met China Joe waar dumps van extra nep-stembiljetten midden in de nacht nodig waren.

Iets anders wat de troepen moeten begrijpen is dat er tegen ze gelogen wordt waarom de presidentiële inauguratie achter gesloten deuren gehouden moet worden als een “virtuele inauguratie” vanwege de “Covid-19” pandemie. Aan het Amerikaanse leger is onmiskenbaar bewijs gegeven dat de hele gefabriceerde crisis het gevolg is van een lang van te voren geplande, tot in details uitgewerkte fraude. Daarbij komt nog de mogelijkheid dat ze misschien beseffen dat er een overgang plaatsvindt van de U.S. Corporation naar de terugkomst van de Republiek.

Hieronder staat de scan van een patent voor een “Covid-19” test die in 2016 werd geregistreerd door Richard A. Rothschild, drie jaar voordat de zogenaamde pandemie uitbrak. Kijk eens naar de derde regel van onderen. “Meest recente versie 22.06.2016”.

Covid test patent

We hebben een hard copy van deze patentregistratie gemaakt omdat we er zeker van zijn dat wanneer dit geopenbaard wordt, ze in de database zullen inbreken en proberen de data te veranderen.

Operatie Lockstep: Uit het Rockefeller speltactiekboekje

Fase 1: Gewone kou/griep. In het ergste geval milde symptomen. Mediasteun voor massa paranoia en angst. Het gebruik van gebrekkige testsystemen die elk genetisch materiaal in het lichaam oppakken en een positief resultaat teweegbrengen. Opgeblazen aantallen Covid-gevallen door verandering van doodscertificaten, dubbele tellingen en het classificeren van alle doden inclusief andere ziekten en natuurlijke oorzaken door Covid-19. Lockdown zal ons in conditie brengen om te leven onder Draconische wetten, voorkomt protesten en identificeert publieke weerstand

Fase 2: De eerste fase zal leiden tot een in gevaar gebracht en verzwakt immuunsysteem door gebrek aan voedsel, sociaal afstand houden, het dragen van mondkapjes en gebrek aan contact met zonlicht en gezonde bacteriën. Blootstelling aan 5G-straling zal het immuunsysteem verder aantasten. Zo zullen meer mensen na terugkeer in de samenleving ziek worden. Dit zal geweten worden aan Covid-19. Dit zal allemaal gebeuren voordat de vaccinatie klaar is om het te bevestigen. Een langere en effectievere lockdown zal volgen totdat iedereen het vaccin neemt.

Fase 3:  Als een meerderheid van de mensen het vaccin weigert, zal een tot wapen gemaakt SARS/HIV/MERS virus worden losgelaten. Heel veel mensen zullen hieraan sterven. Het zullen de sterksten zijn die overleven. Het zal ook het laatste duwtje zijn voor iedereen om gevaccineerd te worden om terug te keren naar het normale leven. Degenen die het vaccin hebben genomen zullen in oorlog zijn met degenen die dat niet hebben gedaan. Het zal anarchie zijn van alle kanten.

MI6 stuurde de volgende boodschap naar het militaire commando van de Westerse geallieerden: “De noodsituatie van de volksgezondheid is óf vals óf een dekmantel voor iets veel ergers waarvan alles zich lijkt op te stapelen nadat het op zichzelf staande feit is vastgesteld dat in 2016 het patent voor de PCR-test werd geregistreerd in Nederland… [daarom] verzoeken wij de internationale gewapende strijdkrachten dringend om de capaciteiten van de militaire inlichtingendiensten te gebruiken voor een contraspionage-operatie en er diep in te duiken.”

Een overvloed aan andere documenten is naar buiten gebracht door klokkenluiders die het duidelijk maken dat deze “pandemie-campagne” lang van te voren was gepland om de bevolking te dwingen gevaccineerd te worden met een DNA-veranderend vaccin dat microchips bevat. Vergeet niet dat COVID-19 staat voor Certificaat van Vaccinatie Identificatie 2019.

Dit is nu in de openbaarheid met “slavenleiders” in de EU en elders die pushen voor vaccinatie paspoorten.

https://summit.news/2021/01/13/eu-leaders-demand-standardised-vaccine-passport-for-travel/

https://www.france24.com/en/live-news/20210114-france-imposes-6-00-pm-nationwide-virus-curfew

https://www.zerohedge.com/covid-19/microsoft-big-tech-coalition-developing-rockefeller-funded-covid-passports

Vergeet niet dat zowel Biden als Trump vaccins pushen voor een niet-bestaand virus. Als de Rockefeller gangsters, die Biden als leider in naam gebruiken, de macht grijpen, dan hebben ze al aangekondigd dat ze de Nationale Garde zullen inzetten om vaccinaties af te dwingen.

https://www.cnbc.com/2021/01/15/biden-to-deploy-fema-national-guard-to-set-up-covid-vaccine-clinics-across-the-us.html

In een speech verleden week noemde Trump de nep-pandemie een “gruwelijke, gruwelijke onzichtbare vijand”. Maar in feite is de vijand nu zichtbaar. In Japan, bijvoorbeeld, komen alle zogenaamde positieve Covid testresultaten van kwakzalver “PCR” tests die zijn gemaakt door bedrijven die eigenaar zijn van het hedgefonds Kohlberg Kravis Roberts.

De Japanse militaire politie kreeg persoonlijk afgeleverd het bewijs dat KKR Japan verantwoordelijk was voor alle nep Covid resultaten en dat het bedrijf betrokken was bij aandelenhandel met voorkennis, gebaseerd op voorkennis van deze hele geplande epidemie psy-op.

Bronnen van de Mossad en de FSB zeggen allebei dat zogenaamde “wereldleiders” zijn omgekocht met exclusieve contracten om mondkapjes, vaccins enz. te verkopen, in ruil voor het meegaan met de nep-pandemie.

MI6 zegt dat het IMF, de Wereldbank en de BIS de hele operatie financieren.

Wees ervan verzekerd dat de Witte Hoeden niet werkeloos toezien. De meesten van onze lezers hebben waarschijnlijk het volgende, door de media over de hele wereld rondgebazuinde nieuwsbericht gezien dat Benjamin de Rothschild is overleden. Bijvoorbeeld: ABS-news rapporteerde het als volgt:

NEW YORK — Benjamin de Rothschild, die toezicht hield op het bankimperium, opgezet door zijn vader in 1953, is overleden. Hij was 57.

De Edmond de Rothschild Groep, het bedrijf waar hij de voorzitter van was, zei dat de Rothschild vrijdagmiddag overleed aan een hartaanval in zijn huis in Pregny, Zwitserland.

Maar volgens Mossad-bronnen vervalste hij zijn dood omdat speciale troepen hem steeds dichter naderden als een van de sleutelcriminelen achter de voortdurende “pandemie” en het daarmee gepaard gaande medisch totalitarisme. De Mossad zegt dat de Rothschild zich momenteel verbergt in onderstaande locatie in Ushuaia in Zuid-Patagonië, Argentinië.

Er is nergens op of buiten deze planeet een plek waar deze mensen zich kunnen verbergen zodra hun misdaden tegen de menselijkheid volledig bekend zijn. Ze worden systematisch opgejaagd en gearresteerd door speciale troepen van de Witte Hoeden.

Aziatische geheime genootschappen zitten ook op de zaak nu ze beseffen dat veel topfunctionarissen van de Chinese Communistische Partij ook corrupte Rothschild dienaren zijn die hun eigen mensen verraden — en vermoorden — voor geld en persoonlijke macht in naam van deze nep-pandemie.

Bijvoorbeeld: functionarissen in Tianjin, China bevestigden dat de PCR test die wordt gebruikt om het bestaan van dit virus aan te tonen nep is nadat ijs positief werd getest op “Covid-19”. Natuurlijk proberen de corrupte media dit in hun angstzaaiing te weven.

https://www.telegraph.co.uk/news/2021/01/17/china-reports-ice-cream-contaminated-coronavirus/

De reden waarom fruit, geiten, Coca Cola, benzine en ijs, enz. positief test is omdat de Polymerase Chain Reaction test die wordt gebruikt, wetenschappelijke nonsens is. Het is in principe hetzelfde als het maken van een kopie, van een kopie, van een kopie en dat miljoenen keren, resulterend in willekeurige positieve resultaten ongeacht wat je test.

De reden waarom de Rothschild zijn dood voorwendde is dat een kritieke massa binnen de militaire inlichtingengemeenschap wereldwijd zich bewust wordt van de enorme misdaad die hij en zijn Khazariaanse Maffiavrienden ten uitvoer brengen. Het gros van de mensen wordt zich dat ook bewust met massademonstraties tegen lockdowns die in veel Rothschild slavenlanden uitbreken.

https://www.zerohedge.com/political/10000-protesters-vienna-march-against-coronavirus-restrictions

https://www.reuters.com/article/reutersComService_2_MOLT/idUSKBN29M0EJ?utm_source=reddit.com

https://www.cp24.com/news/police-make-arrests-disperse-crowd-of-anti-lockdown-protesters-in-downtown-toronto-1.5269872

Oké, genoeg over de nep-pandemie. Laten we ons niet laten afleiden van andere dingen die gebeuren in de wereld.

Bijvoorbeeld: we zagen een geënsceneerde persconferentie waarin de Nederlandse Premier Mark Rutte met zijn hele kabinet aftrad vanwege een “kinderopvangtoeslagaffaire”.

https://www.cbsnews.com/news/dutch-government-cabinet-mark-rutte-resign-child-welfare-scandal/

Ons werd al eerder verteld door Pentagon-bronnen dat Rutte en de Nederlandse Koninklijke Familie al enige tijd geleden waren gedood omdat ze kinderen martelden en vermoordden. Als je nog altijd niet gelooft dat kinderen worden vermoord, lees dan alsjeblief dit rapport over een officieel Iers overheidsonderzoek naar de dood van 9000 kinderen.

https://news.sky.com/story/9-000-children-died-at-brutally-misogynistic-homes-for-unmarried-mothers-in-ireland-12185934

In elk geval, in deze tijd van desinformatie, kunnen we er niet zeker van zijn of deze afgetreden “Rutte”, die het parlement verliet op een fiets voor het oog van de camera’s echt was of een dubbelganger. Maar het ontslag van een regering die diepgaand is betrokken bij het Maleisische Vlucht 370/17 massamoord incident is beslist goed nieuws.

We zagen ook dat de Italiaanse Khazariaanse Cabal agent, de voormalige Premier Matteo Renzi en zijn partij de Italiaanse regerende coalitie heeft verlaten. Renzi was diepgaand betrokken bij de V.S. verkiezingsdiefstal ten gunste van de Biden factie, zeggen Pentagon-bronnen.

MI6-bronnen zeggen dat de Duitse Premier Angela Hitler Merkel haar ambt in april zal neerleggen en niet in oktober zoals eerder was aangekondigd. Haar verwijdering zou het formele einde van het Duitse Vierde Rijk kunnen markeren dat begon met de fascistische coup in de Verenigde Staten op 11 september 2001.

We merken ook dat er nog altijd een stille oorlog woedt binnen de Katholieke Kerk. In de afgelopen week werden negen Katholieke Bisschoppen vermoord of “stierven aan Covid-19”. We zijn er niet zeker van of ze werden gedood omdat ze Satanisten waren of dat ze het zwijgen werd opgelegd omdat ze de wereld wilden vertellen dat Paus Franciscus was vermoord. De P3 Vrijmetselaars kwamen niet bij ons terug met een antwoord voordat dit verslag online ging.

https://www.catholicnewsagency.com/news/nine-catholic-bishops-with-covid-19-die-in-a-single-week-36233

Onbevestigde Spaanse nieuwsberichten zeggen nu ook dat de zogenaamde President-elect Joe Biden zes dagen geleden stierf aan een hartaanval. Natuurlijk zeggen onze bronnen in Washington dat hij zelfs eerder stierf maar het zou een teken kunnen zijn dat de hele Biden psy-op aan het uit elkaar vallen is. We zullen onze lezers up-to-date houden als het nodig is over deze en andere onderwerpen die gerelateerd zijn aan de inauguratie op 20 januari.

https://www.youtube.com/watch?v=UJAyCWgA9GI

Het andere nieuws dat we even willen aanstippen deze week is de V.S. ruimtemacht. Vorige week gaf de Manager van de Nationale Inlichtingendienst het volgende persbericht uit:

https://www.dni.gov/index.php/newsroom/press-releases/press-releases-2021/item/2179-dni-ratcliffe-welcomes-u-s-space-force-as-18th-intelligence-community-member

Een deel ervan gaat als volgt:

Manager National Intelligence John Ratcliffe verwelkomde vandaag de U.S. Space Force (USSF) als het 18e lid van de U.S. Intelligence Community (IC) [groep van inlichtingendiensten militair en civiel].

Tijdens een middagceremonie kondigden Ratcliffe en Hoofd van Space Operations Generaal W. “Jay” Raymond de opname aan van het inlichtingenelement van de U.S. Space Force als het 18e lid in de Intelligence Community (IC)

Wat dit zo interessant maakt is dat het Raymond was die de Japanse Premier Shinzo Abe vertelde dat hij moest terugtreden of dat anders Tokyo vernietigd zou worden. Deze aankondiging kan een inleiding zijn tot ontsluiering van het langverwachte maar nog altijd niet bewezen, maar veelbesproken Geheime Ruimteprogramma. Het zou fantastisch zijn als de Ruimtemacht de mensheid te hulp zou komen en de Satanische Cabal voor eens en voor altijd zou uitschakelen.

Zoals altijd is er veel dat we niet kunnen rapporteren vanwege operationele veiligheidsredenen maar uw correspondent is er meer dan ooit van overtuigd dat de goede jongens aan het winnen zijn.

Benjamin Fulford

Vertaling: Petronella

Galactische Vloot

Commando:


De Ontvouwing Van

Gebeurtenissen

20 Januari 2021 – Gechanneld door: Beth Stormont

Geliefden, wij weten hoe moeilijk het is voor degenen onder jullie die al een tijd in het 5D bewustzijn zijn… tenminste lang genoeg om de realiteit ervan te kennen en de illusoire realiteit van de 3D wereld.

We weten ook dat voor de 3D geest, wat jullie geloven als waarheid, pure fantasie is voor hen die nog steeds gevangen zitten in die wereld van onwerkelijkheid. Daarom ondergaan jullie een soort vervolging en/of lijden wanneer jullie proberen je kennis met hen te delen met het doel om hun huidig lijden te verlichten op de typische 3D manieren.Helaas, zoals jullie wellicht weten, vindt het ontvouwen van gebeurtenissen plaats – in jullie lineaire tijd – in het etherische rijk voordat het zich manifesteert op het 3D fysieke vlak.

Soms neemt het heel wat tijd in beslag, en dus zal het uiterste geduld, tolerantie en liefde van jullie vergen om de inherente misverstanden en verdeeldheid te laten plaatsvinden. Inderdaad een grote initiatietest… maar jullie zijn er klaar voor!

Wij weten ook dat wij, Wezens die boodschappen channelen naar jullie vanaf de andere kant, de neiging hebben om op uiterst positieve manieren te spreken over ‘wat al gebeurd is’ – terwijl in de 3D-wereld van de schijnbare werkelijkheid van de anderen, totale chaos heerst! Jullie kunnen hen niet echt kwalijk nemen dat zij op dit moment een zeer beperkte visie hebben… of dat zij volstrekt niet geloven wat jullie hen vertellen over de gegarandeerde overwinning.

Ja, er zijn inderdaad twee totaal verschillende werelden op dit moment… werelden die schijnbaar ver van elkaar verwijderd zijn. Maar geleidelijk aan zullen zij één worden… wanneer genoeg bewijs van het bestaan van het heersende kwaad eindelijk in het licht wordt gebracht als de werkelijkheid die jullie hebben gekend en hebben trachten te delen.

Weet intussen dat de heling van alle verdeeldheid zal plaatsvinden, want waar verlichting is, worden wonden geheeld en wordt de goede wil hersteld door de liefde en begrip.

Weet alstublieft hoe dierbaar ieder van jullie voor ons is. En weet dat wij begrijpen hoezeer velen van jullie lijden onder de huidige verbroken relaties vanwege de misverstanden en het gebrek aan bereidheid van hen om te weten wat jullie op dit moment weten en waar jullie zo vast in geloven. Ook dit zal voorbijgaan!

Wij zenden jullie ons Licht en onze Liefde. Namaste.

Bron

Vertaling: Martien

12 Kristallijne lagen van het nieuwe 5D bewustzijn

ASHTAR

De volle maan van 28 januari 2021: Het 5d Kristallijne veld

De aarde heeft een extra dimensie erbij gekregen en wel, de vijfde dimensie.

De kristallijne lagen van het nieuwe bewustzijn zijn neergedaald en vele verschillende frequenties zijn nu op aarde aanwezig. De hogere frequenties werken door in het bewustzijn van de mens. De zuivering van de volle maan van 28 januari versnellen de innerlijke processen. Vooral de processen van bevrijding worden geopend en vele herinneringen komen als heldere beelden bij je binnen en plots kun je nu zien, waarom dit alles zo verloopt. Op die manier kan het oude spel losgelaten worden. Het nieuwe kristallijne bewustzijn gaat dit jaar in werking en het verruimt de visie. Het brengt het vertrouwen in jezelf terug. Jouw passies en talenten zullen nu zichtbaar worden. De vraag is hoe geef je hier vorm aan?

OPBOUW VAN DE KRISTALLIJNE LAGEN

Een zeer vernieuwende energie stroomt jullie leven binnen. Dit is de laag van het kristallijn bewustzijn en deze bevat een zeer hoge frequentie. Deze kristallijne laag is in 2020 geactiveerd en zuivert dit jaar de 3e dimensie. Het fysieke en materiële veld: De gezondheid van de mens en de macht van het geld.

DERDE EN VIERDE DIMENSIE

Dicht op de aarde bevindt zich de frequentie van de 3d. Dit is de grofstoffelijke laag waar men de angsten en panieken ervaart. In deze laag kunnen de processen niet verder uitgewerkt worden, want er ontstaan blokkades van angst. Direct boven de derde fysieke dimensie bevindt zich een doorzichtige laag, dit is de 4e dimensie waar het grofstoffelijk en fijnstoffelijk in elkaar overlopen.

Het onzichtbare kan snel zichtbaar worden, omdat nu alle lagen samen gaan werken. De onzichtbare realiteit van de 4e dimensie is nu sterk aanwezig. Vele mensen gaan deze laag waarnemen. Dat betekent dat er een nieuw bewustzijn actief wordt gemaakt. Met elke volle maan van dit jaar worden de lagen verder uitgezuiverd, zodat de helderheid toeneemt. De intuïtie wordt scherper en intenser.

VIJFDE DIMENSIE

Boven de 4e laag heeft zich in 2020 een 5e laag gemanifesteerd rondom de aarde. Deze kristallijne laag is nog pril, maar zal steviger worden na elke volle maan van 2021. Vanuit elke volle maan zal er een zuivering starten vanuit het kristallijne veld. De opschoning kan nu werkelijk van start gaan in alle lagen. De 5e kristallijne laag zorgt voor de 12 zuiveringen in 2021 en dringen diep door in de 3e en 4e dimensie. De vertroebeling welke zich bevindt in de 3d, worden keer op keer uitgezuiverd. Vele op aarde zullen gebruik gaan maken van heldere waarnemingen.

ZUIVERINGEN 3D Voordat er een 5e dimensie aanwezig was op aarde, verliepen de zuiveringen in het grofstoffelijke veld trager en zwaarder. Dat gaat nu veranderen. De 3d laag wordt uitgezuiverd doordat het kristallijne veld zich actief gaat bewegen rondom de aarde. Daar in het grofstoffelijke veld van de 3d bevinden zich de oude aarde processen die uitgewerkt dienen te worden. Door de werking van het kristallijne veld gaat alles veel sneller en lichter. Een hogere frequentie gaat nu actief deelnemen aan de processen van de aarde. Dit zal diepgaand, liefdevol en empathisch verlopen.

BINNENAARDE

De binnenaarde wordt actiever, zij werken hard mee aan de verhoogde trilling van de aarde. De mensheid kan nu direct via de 5d bereikt worden: Van binnenuit en van bovenaf zal de mens dit mogen gaan ervaren. De mensheid gaat dit prachtige event aanschouwen. De trilling gaat omhoog en dit geeft een verlichte sensatie. Ga niet te snel in vibratie, want duizeligheid kan ontstaan en ook andere klachten horen hierbij, zowel fysiek als psychisch. Heb jij bepaalde klachten of zwakke plekken in je systeem, dan kunnen deze weer op gaan spelen. Geef jezelf rust en liefde, zodat je lichaam kan wennen aan deze transmutatie.

ATLA- RA

In de binnenaarde heeft zich opnieuw de ATLA-RA gevestigd. Deze Heilige Raad geeft advies en delen hun kennis met de mens, zodat de manifestatie van de nieuwe aarde een realiteit wordt. Rechtssystemen worden vernieuwd en aangepast aan de energie van het Aquarius Tijdperk.

ASCENTIE

De ascentie is nu een feit. De keuze is aan jou in welke frequentie jij je wilt begeven. Visualiseer de drie lagen en stap rustig en bewust verder omhoog, kijk wat het met je doet en pas jezelf aan. Veel slapen hoort daarbij, omdat er tijdens de slaap een aanpassing kan worden gemaakt tussen de grofstoffelijke en fijnstoffelijke realiteit. Het is hard werken voor het fysieke lichaam, maar ook voor de psyche. Het begrijpen van deze verandering heeft wat ruimte nodig en het verwerken kost tijd. Alles wordt opnieuw geordend. Het fysieke is traag en het kristallijne zeer snel.

Daarom is de tussenlaag van de 4e dimensie nodig om alles in balans te brengen. Zo kan jij tot rust komen. Acclimatiseer hier in deze tussenlaag, wanneer het andere nog te heftig is. Zodra je in een hogere frequentie stapt, dan start er een proces. Je kosmisch bewustzijn gaat open. Laat je systeem wennen aan de verschillende lagen, dit mag vanuit een liefdevolle omarming gebeuren.

Het schommelen van de verschillende frequenties in je systeem, zal eind 2021 tot rust komen. De chaos op aarde ontstaat door de schommelingen van verschillende frequenties en visies. In verschillende lagen gaat er een oorlog ontstaan, maar uiteindelijk zal er stille rust intreden. De 5d zal stilte en rust in het hart brengen en de strijd tot kalmte roepen. Het zal een nieuwe concept manifesteren in de 5d wereld van liefde en eenheid.

12 volle manen van 2021

De twaalf stappen die gaan ontstaan, laten je trilling stijgen. Ga dus rustig mee in de beweging van maan tot maan, want dan verloopt het ascentie-proces soepel. Vooral als je in 2020 vele angsten hebt omgezet, kun je snel je trilling verhogen. Hoe meer je in de liefde bent gekomen, hoe meer je in de hogere trilling kan verblijven.

Lukt het niet of wordt je belemmert?

Dan kun je via een visualisatie of meditatie gaan kijken wat er nog opgeruimd mag worden. Neem een kijkje in de laag waar je naar toe wilt gaan, tast af en ervaar hoe dit aanvoelt. Wees eerlijk en voel je een belemmering? Stap dan terug en vraag om inzicht, zodat je deze kan oplossen. Een onzichtbare blokkade verhinderd jou om in de hogere frequentie te verblijven. Stap in de laag waar je de blokkades liggen en los deze op. Op deze manier helpt je mee om de uitzuivering in gang te zetten in het klein. In het groot zal de aarde meegaan in de verhoogde trilling, om zo de uitzuivering wereldwijd in gang te zetten.

Dit jaar wordt zeker een jaar van hard werken, schaduwdelen zijn aanwezig om de blokkades te tonen, loop er niet van weg. Via het kristallijne licht kunnen deze snel oplossen.

Ik groet het Licht in je hart

Adonai

Ashtar

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtar-rose.com © All Rights Reserved

Onze prachtige

toekomst

komt eraan!

Losha – 6 januari 2021
Onze Nieuwe Wereld

Een Gemeenschap van Zielen!

Ik wilde onderzoeken hoe onze huidige “leefomgeving” er in onze nabije toekomst zou kunnen uitzien… waar gemeenschap het belangrijkste aspect zal zijn van hoe en waarom we ons leven meer “samen” zullen leven… zodat we elkaar dan kunnen helpen, van elkaar kunnen leren, en onze zegeningen met elkaar kunnen delen, meer volledig!  Het wordt zo geweldig en spannend!

Let op…ik weet dat het woord “gemeenschap” in de loop der tijd veel is gebruikt, en het heeft waarschijnlijk het prachtige “gevoel” verloren dat het woord gemeenschap, gebruikt om me te inspireren…het heeft me tenminste geïnspireerd! 

Helaas heb ik nog geen ander woord kunnen verzinnen dat gelijk is aan de betekenis ervan, dus ik zal het woord gemeenschap gewoon blijven gebruiken.  Dank u wel. Hoe meer ik heb gelet op al het recente nieuws over bedrog, manipulatie en de verloedering van onze medemens, hoe meer ik gedwongen ben om “de andere kant op te gaan”…in een positieve richting.  Ik hoop dat u ervan geniet!

In onze wereld van vandaag worden we over het algemeen “geregeerd” door een “benadering van bovenaf ” …degenen die aan de top staan, vertellen ons wat we wel en niet kunnen of mogen doen.  Vanuit mijn perspectief, na eeuwenlang op die manier geregeerd te zijn, geloof ik niet dat het werkt voor ons als de soevereine zielen zoals wij onszelf kennen.

Nu de oude manier van regeren wordt geëlimineerd, moeten we een nieuwe manier vinden om onszelf te regeren.  Dat is waar de gemeenschap in het geding is.  We beginnen bij het begin, waar we zijn… hoe we leven… hoe we werken… en we leren ook onszelf te besturen.

Nu gaan we nog verder…we zullen niet alleen een systeem creëren om onszelf te besturen, maar we zullen ook samen voor elkaar zorgen, we zullen samen werken, we zullen samen eten, en we zullen samen de gemeenschap vormen.

Sommigen zullen zich misschien afvragen of dat niet net iets te veel “saamhorigheid” zal zijn, maar ik denk dat het precies de juiste hoeveelheid zal zijn!

Dit zijn de belangrijkste gebieden die ik voor ogen heb die deze Gemeenschap van Zielen zullen vormen (dit is nog maar het begin van de lijst)…

 • Het bouwen van werkplekken
 • Voorzieningen voor kinderopvang
 • Scholen (zelfs een versie van Thuisonderwijs, als er genoeg “leerkrachten” beschikbaar zijn.
 • Duurzame voedselgroei/-verdeling
 • Bestuur
 • Alternatieve gezondheidszorg
 • Spirituele vervulling
 • Entertainment/ ontspanning
 • Vrijstaande huizen
 • Grote gemeenschappelijke ruimten/speelruimten
 • Gemeenschappelijke tuinen
 • Trajecten voor wandelen/sporten

Nu, voordat ik in de wonderlijke details van onze “Gemeenschap van Zielen” kom, wil ik dit zeggen…al deze punten die hierboven zijn genoemd als onderdeel van onze nieuwe gemeenschap, zullen op zichzelf al een veelheid aan mogelijkheden bieden voor de bewoners van de gemeenschap om potentiële “werk” opdrachten te vinden. 

De mensen die een echte passie hebben voor het helpen van kinderen kunnen in het Kinder Zorg Care centrum werken.  Degenen die willen helpen met de bestuurlijke aspecten, kunnen dat goed doen in hun eigen gemeenschap.  Er zullen dus veel mogelijkheden zijn om werk te vinden waarvoor je in principe ook gepassioneerd bent om “goed in je eigen huis” te doen!…en je zult je “leefomgeving” nooit meer hoeven te verlaten!

Aangezien veel van de banen van de bewoners binnen hun eigen gemeenschap zullen ontstaan, geloof ik ook dat de behoefte aan geld aanzienlijk zal afnemen, en “ruilhandel” voor verschillende diensten die nodig zijn, zal de nieuwe norm worden.

Ik geloof dat ons leven binnen deze gemeenschap zal zijn zonder veel van de stressbronnen van ons oude dagelijkse leven…niet meer rijden in de spits, niet meer je kind afzetten bij een dure dagopvang, geen lange werkuren meer, terwijl je ook niet meer zal proberen jezelf te “bewijzen” aan je baas, en niet meer zoveel van de “opgroeitijd” van je kinderen zal missen.

We zullen ons zoveel rustiger voelen in onze mooie gemeenschap.  We kunnen er nog steeds voor kiezen om ergens buiten, of binnen de gemeenschap te werken, maar er zullen nu minder uren nodig zijn om elke dag te werken, omdat je niet zoveel geld nodig hebt om jou en je families te onderhouden terwijl je in deze “gedeelde” gemeenschap leeft.

Stel je voor: je hebt je eigen bescheiden huis (gebouwd met de nieuwste duurzame technologieën) in deze gemeenschap van zielen; je hebt je eigen mooie tuin met een gezellige achtertuin, dus je hebt het basisvoedsel dat je nodig hebt; en je hebt alle privacy die je zult willen of nodig hebt.  We hebben allemaal onze basisbehoeften vervuld, om zeker te zijn, vanaf het allereerste begin.

Dus, laten we dit nu aan het plaatje toevoegen: je hoeft niet meer naar je werk te rijden!… je kunt gewoon een korte wandeling maken door een prachtige gemeenschappelijke ruimte vol met bloemen, bomen en groen gras, en aankomen bij een gebouw dat is opgezet met een veelheid van “telewerkers” voor banen buiten de gemeenschap (of je hebt een baan binnen de gemeenschap), elk met hun eigen “module” om te verfraaien op welke manier ze maar willen, en om te werken hoeveel uur ze nodig hebben … en als je klaar bent, kun je gewoon terug naar huis lopen, in een paar minuten tijd!

Wat betreft de kinderopvang, en mogelijke echte scholen voor kinderen binnen de gemeenschap… Ik denk dat er veel bewoners zullen zijn die gepassioneerd zullen zijn om de kinderen hier op te vangen en zelfs te onderwijzen.  Ik hou van het idee dat een hele gemeenschap helpt om een kind collectief op te voeden (met toestemming van de ouders, natuurlijk) … elke persoon draagt zijn eigen unieke en creatieve vaardigheden bij die het kind zullen helpen om op te groeien tot een gecentreerd, onafhankelijk en levendig kind!

Een ander aspect van deze gemeenschappelijke manier van leven, zal zijn om ons eigen voedsel te verbouwen!  Of het nu gaat om het gebruik van hydrocultuur, verticaal tuinieren of zelfs de ouderwetse manier in de uitgestrekte velden rondom het “dorp”, we zullen volledig zelfvoorzienend zijn…tenminste met betrekking tot fruit, groenten en granen.

Deze producten zullen gratis zijn voor iedereen die ze nodig heeft.  Niemand in deze gemeenschap zal ooit honger lijden.  Iedereen zal de optimale voeding krijgen en kinderen zullen gezond en sterk opgroeien.  Het zal door iedereen worden gedeeld… hoe wonderbaarlijk zal dat zijn!

Nu, zoals voor de dagelijkse maaltijden, die kunnen worden bereid door elk individueel gezin in hun eigen huis (na te hebben uitgezocht welke extra producten ze nodig hebben in het gemeenschappelijk productie-gebouw).  Er kan echter ook worden besloten om gezamenlijk een maaltijd te “delen”, op regelmatige basis.

Dus, laten we zeggen één keer per week, brengt iedereen porties van zijn eigen unieke eetwaren mee uit zijn eigen tuin, om te combineren met alle prachtige producten die door de hele gemeenschap worden verbouwd, en dan gaat iedereen zitten, deelt hoe de week met de anderen daar is verlopen, en dan “breekt” iedereen samen het brood.  Ik weet niet hoe het met jou zit, maar dat klinkt me mooi in de oren!

Er zal een Alternatieve Gezondheidszorg faciliteit beschikbaar zijn, echter, met alle overvloedige en voedzame producten die we tot onze beschikking zullen hebben om te eten, en alle toegenomen mogelijkheden om naar buiten te gaan en te sporten, ik betwijfel of er veel behoefte zal zijn aan gezondheidszorg op zich… maar als er een behoefte is, zullen we verschillende behandelaars beschikbaar hebben die kunnen helpen via acupunctuur, voedingstherapie, en vele andere “bewezen door de eeuwen heen”, methoden en technieken.

Ik geloof ook dat onze vormen van “vermaak” zullen veranderen.  Ik denk dat er niet langer behoefte zal zijn aan het reguliere “nieuws”, of iets dat negatief van aard is.  Zelfs de sociale media zullen aanzienlijk afnemen, omdat we veel van onze “sociale” behoeften zullen laten vervullen door onze zorgzame buurtbewoners.

Ik denk wel dat muziek en buitenactiviteiten een aantal van de belangrijkste aandachtsgebieden zullen worden… mogelijk zelfs een groep bewoners die muzikanten zijn en iets hebben dat lijkt op de oude “Concerten in het Park”-bijeenkomsten!

Ten slotte, maar zeker niet in de laatste plaats, zal er een mooie plek zijn voor iedereen om te aanbidden op welke manier dan ook.  Het zal een plek zijn voor iedereen om samen te komen om lof te zingen, te dansen, te discussiëren en te delen.  Het zal zo prachtig en bevredigend zijn!

Het belangrijkste aspect dat deze gemeenschap aan iedereen zal geven, zal de Liefde zijn… liefde voor onze medemens, vrouw en kind.  We kunnen allemaal onze Liefde voor elkaar delen in deze gemeenschap door te helpen om voor elkaars kinderen te zorgen, te helpen om voedsel te verbouwen voor iedereen om van te genieten, het delen van onze liefde voor muziek samen, en te helpen elkaars passies te ondersteunen.

Ik kan echt niet wachten om op een plek als deze te wonen, en ik hoop dat het eerder vroeg dan laat tot stand komt!  Ik hoop dat je je misschien ook wel kunt voorstellen dat je in deze prachtige gemeenschapsomgeving leeft… en dat je glimlacht terwijl je dat doet!

Zegening aan iedereen!  Liefde,

Losha.

Bron:

Vertaling: Martien

 Voor de ontmoedigde

en

gedesillusioneerde

James Gilliland – 21 Januari 2021

Het is nog lang niet voorbij. Terwijl we in meditatie waren kwam Jezus binnen en liet een paar dingen vallen om te overdenken. Ja, hij is echt en alleen omdat we praten met andere hogere dimensionale wezens, Pleiadiërs, Orion Raad van Licht, Sirianen, Andromedanen en een groot aantal andere wezens betekent het niet dat we niet in contact staan met de bekende Meesters van de Aarde. Voor de goede orde, Jezus was een naam die de Grieken aan hem gaven, het betekent zoon van Zeus.

Jezus zei: “wacht 5 dagen, dingen zullen worden geopenbaard, geef de hoop niet op. Het zal tijd kosten, grote aankondigingen zullen naar voren komen tot eind maart of april”. 
We vroegen hoeveel mensen de regering Biden steunen. Hij zei dat ongeveer 10% sommige van hen zijn in ontkenning van hun wonden, trauma’s en woede jegens machtige mannen. Velen zijn sociaal gemanipuleerd om in een vals beeld van Trump te geloven. 

Anderen vallen in de categorie van de duistere harten, zij die macht en rijkdom begeren ten koste van anderen, samen met degenen die het dichtst bij hen staan en van hen afhankelijk zijn. Het is tijd om ons af te vragen of het het waard is om vast te houden aan een sociaal gemanipuleerd beeld en de wonden en trauma’s te projecteren, ten koste van het verlies van alle vrijheid.

Hij zei ook dat er strategisch een heleboel dingen worden gedaan die misschien niet logisch zijn, tenzij je begrijpt hoe de Grondwet en de Bill of Rights goddelijk geïnspireerde doctrines werden misbruikt en hoe Amerika in het verleden werd overgenomen. Er worden pogingen ondernomen om de Republiek terug te vorderen en de wet te herstellen.

Dit zal een einde maken aan het tweeledige rechtssysteem, de politieke corruptie, en de corruptie in alle aspecten van de regering, alle instellingen. Het geeft de macht terug aan de mensen zoals oorspronkelijk ontworpen. De energiegolven die de Aarde raken hebben een functie, ze zijn voor genezing en het herstel van de Universele Wet. Een zeer grote golf raakte de Aarde op de 19e, gemeten door de NASA. Ze weten niet wat de oorsprong is of hoe het de Aarde zal beïnvloeden.

De wereldelite, de CCP, alle regeringen en overheden, alle tirannie zal in zichzelf imploderen, het is niet in overeenstemming met de Universele Wet en het Ontwaken en Heling van de Mensheid en de Aarde. Zij die macht en rijkdom begeren ten koste van de Mensheid en de Aarde zijn niet frequentie-specifiek voor deze verschuiving. De polariteiten tussen hen die zichzelf overmeesteren in zelfbediening tegenover hen die anderen kracht geven in dienstbaarheid, worden versterkt.

Hun karma wordt versneld. Wie denk je dat er overeind zal blijven? Er ontvouwt zich een groter geheel, het is globaal en multidimensionaal. Dingen zullen zich misschien niet ontvouwen wanneer of zoals we verwachten, maar overwinning is verzekerd. Blijf in jullie hart, spreek je waarheid vanuit je hart, sta open voor nieuwe ideeën, nieuwe richtingen. De grote leugens zullen aan de oppervlakte komen, zij die ze in stand houden zullen onthuld worden. Wanneer de mensen ontwaken, geïnformeerd zijn, wanneer zij hun eigen persoonlijke God-verbinding maken, keert de macht terug naar de mensen.

Jullie zullen een kwantumsprong in de evolutie zien. De profiteurs van oorlog en ziekte zullen vallen, zij die de massa tot slaaf maken door afhankelijkheid zullen vallen als de massa onafhankelijker wordt. Jullie zullen anti/tegen zwaartekracht, brandstofloze energie, medische bedden, energetische genezing en natuurlijke genezingsformules naar voren zien komen om een einde te maken aan de meeste ziekten. Voedsel zal jullie medicijn worden. Bereid je voor op onthulling, het is de voorspelling van alle Naties geweest dat we ons zullen aansluiten bij de grotere familie van de mens in het hele multiversum en dat de Aarde hersteld zal worden.

Wat jullie nu zien is een proces, een openbaring, alles wat verborgen was wordt onthuld en een laatste wanhopige poging van de duistere harten om de controle te behouden. Het is zinloos. Verwijder alle twijfel en houd dit in jullie harten tot het werkelijkheid wordt. Onthoud ga naar het hart, vele wereldleiders zijn gedemoniseerd die in feite deel uitmaken van dit proces. Velen zullen geschokt zijn te horen dat degenen van wie zij dachten dat het hun vijanden waren, in werkelijkheid hun redders zijn. De diepten en dimensies van dit plan zijn voor de meesten onvoorstelbaar, het zal vele wendingen hebben. Houd een open geest, een liefdevol hart en zuivere intentie. Dit zal jullie er doorheen helpen.

in Dienstbaarheid,

James Gilliland

www.eceti.org

www.bbsradio.com

ECETI Stargate Youtube

Over dit alles werd reeds in 1982 geschreven in de boeken Reunion with Source, Becoming Gods, The Ultimate Soul Journey, en Annunaki Return.

https://www.eceti.org/books.html

Vertaling:Martien

Alle bovenstaande artikelen zijn afkomstig van volgende bron: https://www.wakkeremensen.org/

Generator

These days they get older
And the darkness turns to blue
Yeah I will be the one you keep when I come back to you

So generate the real
In everything you do
Yeah I will be the one you keep when I come back to you

These days they get older
And the darkness turns to blue
Yeah I will be the one you keep when I come back to you

So generate the real
In everything you do
Yeah I will be the one you keep when I come back to you

When I come back to you

These days they get older
And the darkness turns to blue
Yeah I will be the one you keep when I come back to you

So generate the real
In everything you do
Yeah I will be the one you keep when I come back to you

Welcome to the next level
When I come back to you

Just take me embrace me
And don’t let go
This feeling inside me is all I know

Just take me embrace me
Just don’t let go
This feeling inside me is all I know

These days they get older
And the darkness turns to blue
Yeah I will be the one you keep when I come back to you

So generate the real
In everything you do
Yeah I will be the one you keep when I come back to you

When I come back to you

These days they get older
And the darkness turns to blue
Yeah I will be the one you keep when I come back to you

So generate the real
In everything you do
Yeah I will be the one you keep when I come back to you

Welcome to the next level
When I come back to you

Wake up

Here’s one thing I want you to know
You got some place to go
Life’s a test, yes, but you go toe-to-toe
You don’t give up, no, you grow

And you use your pain
‘Cause it makes you you
Though I wish I could hold you through it
I know it’s not the same
You got living to do
And I just want you to do it

So get up, get out, relight that spark
You know the rest by heart

Wake up, wake up if it’s all you do
Look out, look inside of you
It’s not what you lost
It’s what you’ll gain raising your voice in the rain
Wake up your dream and make it true
Look out, look inside of you
It’s not what you lost
Relight that spark, time to come out of the dark
Wake up, wake up

Better wake those demons
Just look them in the eye
No reason not to try
Life can be a mess
I won’t let it cloud my mind
I’ll let my fingers fly

And I use the pain ‘cause it’s part of me
And I’m ready to power through it
Gonna find the strength, find the melody
‘Cause you showed me how to do it

Get up, get out, relight that spark
You know the rest by heart

Wake up, wake up if it’s all you do
Look out, look inside of you
It’s not what you lost
It’s what you’ll gain raising your voice in the rain
Wake up your dream and make it true
Look out, look inside of you
It’s not what you lost
Relight that spark, time to come out of the dark
Wake up, wake up

So wake that spirit, spirit
I wanna hear it, hear it
No need to fear it, you’re not alone
You’re gonna find your way, oh

Wake up, wake up if it’s all you do
Look out, look inside of you
It’s not what you lost
It’s what you’ll gain raising your voice in the rain
Wake up your dream and make it true
Look out, look inside of you
When you feel lost
Relight that spark, time to come out of the dark
Wake up, mm-mm, wake up

Now or Never

One, two

Take off, last stop
Countdown ‘til we blast open the top
Face first, full charge
Electric hammer to the heart

Clocks move forward
But we don’t get older, no
Kept on climbing
‘Til our stars collided
And all the times we fell behind
Were just the keys to paradise

Don’t look down
‘Cause we’re still rising
Up right now
And even if we hit the ground
We’ll still fly
Keep dreaming like we’ll live forever
But live it like it’s now or never

Hear the noise in my head
It’s calling out like a voice I can’t forget
One life, no regrets
Catch up, got no time to catch my breath

And clocks move faster
‘Cause it’s all we’re after now, oh
Won’t stop climbing
‘Cause this is our time, yeah
When all the days felt black and white
Those were the best shades of my life

Don’t look down
‘Cause we’re still rising
Up right now
And even if we hit the ground
We’ll still fly
Keep dreaming like we’ll live forever
But live it like it’s now or never

We ain’t searching for tomorrow (tomorrow)
‘Cause we got all we need today (today)
Living on a feeling that’s been running through our veins
We’re the revolution that’s been singing in the rain

Don’t look down
‘Cause we’re still rising
Up right now
And even if we hit the ground
We’ll still fly
Keep dreaming like we’ll live forever
But live it like it’s now or never
It’s now or never (now or never)

Let me hold you

How you doin’, how you been?
Life got heavy, didn’t it?
Don’t be shy, speak your mind
I’m not perfect nor are you
But we both got things we’ve been through
So I’ll do all I can, I’ll try to understand’Cause

I wanna love strangers like neighbours
I wanna be unafraid
So when the tears roll like waterfalls
You can call my name

And when the weight of the world’s on your shoulders
I will hold ya, I will hold you
And when the nights only seem to get colder
I will hold ya, I will hold ya

So let me hold you, ooh-ooh
Let me hold you, ooh-ooh
Let me hold you, ooh-ooh
Let me hold you, let me hold you

We look different, you and me
But our magic’s underneath
Different skin, same within
And we could do with healing
But love’s my favorite feeling
So I’ll give all of me if that is what you need

And when the weight of the world’s on your shoulders
I will hold ya, I will hold you
And when the nights only seem to get colder
I will hold ya, I will hold ya

So let me hold you, ooh-ooh
Let me hold you, ooh-ooh
Let me hold you, ooh-ooh
Let me hold you, let me hold you

So take a little love
Until you have enough to
Cover all the pain you hold
Don’t you live in fear ‘cause
Everybody here has
Blood that’s running with gold

So take a little love
Until you have enough to
Cover all the pain you hold
Don’t you live in fear ‘cause
Everybody here has
Blood that’s running with gold

And when the weight of the world’s on your shoulders
I will hold ya, I will hold you
And when the nights only seem to get colder
I will hold ya, I will hold ya