Dag lievelingen,

Wat ik deze week heb ervaren, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt sinds het begin van mijn innerlijke lichamelijke veranderingen.

Elke dag een migraine-achtige hoofdpijn dat ik zelf mijn hand voortdurend op mijn hoofd leg om mezelf te helen en soms niet weten waar ik met mezelf moet blijven dus ik heb ook veel gewandeld in de natuur om te blijven aarden en in het nu te blijven.  Vooral in het nu blijven was prioritair deze week en dat heeft geholpen om mezelf te helpen in de huidige omstandigheden. Dat verdient een schouderklopje want vroeger zou ik echt in paniek zijn geschoten, nu bleef ik de rust zelve waardoor de situatie zich als vanzelf heeft opgelost ook omdat ik mijn intuïtie heel trouw blijf.

Ik heb niet geslapen vannacht en ben nu nog steeds wakker, heb deze blog gemaakt die ik nu aan het aanvullen ben met extra info, de strijk gedaan, gedanst als een gekke doos op retro house en nu ben ik nog gewoon wakker zonder me echt moe te voelen.   Normaal kroop ik er dan rond 6 of 7 uur weer in om dan rond de middag weer wakker te worden tijdens mijn transformatie proces maar nu blijf ik gewoon aan één stuk door wakker en heb tonnen energie.  Waar dat plots vandaan komt?  Ik weet het niet.  Mijn slaappatroon is dus nog steeds heel onregelmatig.

Ik voel megaveel energie wat resulteert in hoge druk dat in je lichaam neerdaalt en als je éénmaal bekomen bent, dan volgt er weer een andere lading.  Het houdt dus niet op.  Er staat wat te gebeuren.  Dat staat als een paal boven water.

Dit was er aan de hand.

De afgelopen weken was er veel elektromagnetische verstoring actief op Aarde, veroorzaakt door zonnevlammen op de Zon en verstoringen van het magnetisch veld van de Aarde. Dit heeft mogelijk ook effect gehad op jouw gevoel van welbevinden.

Enorme groei

Het was weer een pittige rit in de achtbaan voor velen.  Dit levert grote stappen op in onze innerlijke groei en ook prachtige doorbraken. Hoe beter je in evenwicht bent hoe beter je in staat bent deze verstoringen op te vangen en mee te surfen met de golven van licht. Dan kunnen deze invloeden zelfs spirituele topervaringen opleveren.

Bevrijding of confrontatie

De mate waarin je de inzichten die vrijkomen kunt toelaten als bevrijding in plaats van confrontatie, bepaalt of je met de golven van licht kunt meebewegen en een topervaring hebt of een diepe zware dip. En soms is die diepe zware dip even nodig om diep in jezelf te kunnen te zijn, om iets helemaal te verteren en tot rijping te laten komen. De elektromagnetische verstoringen versterken dus wat er al je leeft.

Het lijkt erop dat de elektromagnetische verstoringen weer meer binnen normale proporties beginnen te komen op zaterdag 1 februari 2020.

Het volledige artikel kan je lezen via volgende link: https://www.nieuwetijdskind.com/elektromagnetische-update-manuela-van-der-knaap-elektromagnetische-verstoring-actief-op-aarde/

Onlangs zag ik de documentaire reeks op Netflix van Gwyneth Paltrow “The Goop Lab” waarin ze een aantal alternatieve geneeswijzen voor ons lichaam te helen liet zien zoals ijsbaden nemen waar de welbekende Nederlander Wim Hof, The Iceman genaamd, hier wereldwijd al vele mensen mee geholpen heeft, een man die werkt met zijn helende handen en deze rond het lichaam beweegt volgens bepaalde methoden in het energieveld dat zich rond ons bevindt en je dan ziet dat mensen kronkelende bewegingen maken, emoties tonen en vervolgens van allerlei blokkades verlost zijn, vrouwen leren klaarkomen en hun vagina leren kennen via workshops omdat ik zelf al heb ervaren in mijn vriendenkring van weleer, dat er bitter weinig vrouwen zijn die niet weten hoe hun vagina voelt en vulva eruitziet en dus ook niet weten hoe je tot zalige orgasmes komt ( heb hier inspiratie gehaald omdat ik zelf ook al een hele tijd met het idee speel om in groep dit te doen maar wist niet goed hoe en wat) en nog een paar andere zoals paddo’s om te ontspannen, naalden in je gezicht prikken om te verjongen maar van beiden ben ik zelf niet zo’n voorstander.

En wat lees je dan?  Dat de gezondheidsdienst, lees big farma, erop springt en deze hele serie volledig afbrand en verkondigt dat dit klinkklare nonsens zijn.  Zucht…er is nog veel werk aan de winkel.   Feit is, dat deze serie nu opduikt, wel een zeer positieve verschuiving en de te onrechte negatieve aandacht die het nu krijgt is tegelijkertijd een mooi aandachtspunt voor het bewustzijn van de massa te verhogen.

Wij zijn zelfgenezende krachtige wezens met een hele sterke geest die door middel van de juiste sturing van onze gedachten en intenties alles kunnen bewerkstelligen om ons lichaam te genezen, zelfs van de ergste kwalen en alles wat ons geneest is in de natuur te vinden dus alles wat met een holistische visie wordt uitgevoerd is de correcte manier om ons lichaam te geven waarvoor het is gemaakt.  Dit moest ik even kwijt. 😉

Wat vrouwelijke orgasmes betreft, ja ik weet het, weer orgasmes maar ik zwijg niet en vertel liever alles open en bloot.  We zijn al te lang onderdrukt geweest.  Het moet wel een keer ophouden hé, vind je niet?   Ik heb ooit eens een artikel gelezen waarin een aantal wetenschappers vertelden dat vrouwen maar één soort orgasme kennen, het clitorale.  Ten eerste, van mannelijke wetenschappers moet je zoiets niet geloven want ze hebben geen vagina en ten tweede, feit dat ze zoiets schrijven is eigenlijk een teken aan de wal dat er nooit aandacht is geschonken aan het vrouwelijk orgasme en men hier veel te weinig over weet.

Ik kom clitoraal, vaginaal en anaal klaar.  Bij een mannelijk anaal orgasme zorgt de prostaat voor deze climax maar hoe het bij vrouwen ontstaat, dat weet ik nog steeds niet.  En nu ik hier weer over bezig ben zegt me dit dat ik hier iets mee moet doen.

Ik ben weer de positivo want het mini-dipje van afgelopen maandag (27/1/20) heeft niet lang geduurd, kop op en gaan met die banaan haha!  😀

Muziek en optimisme zijn mijn helende krachten om alle hindernissen en hobbels te overwinnen.

Vandaar dat ik jullie weer happy maak met een liquid dnb, dance, ballade, retro house en pop muziek.  De liquid dnb is er toch weer boenk op hé.  Gisteren uitgekomen dus vers van de pers en perfect resonerend met de universele energieën.   Magisch!

Vooral die retro house megamix is zo goed en perfect gemixt.  Geniet ervan!  Trek je dansschoenen aan, gooi alle remmen los, schud alles van je af, zing lekker mee en voel je vrij in jouw zijn!  Yeahhh!!!!

Ik heb deze blog vandaag (3/2/20) voor de tweede keer aangevuld met een video van ons lieve Leni over de volle maan in het sterrenbeeld Leeuw van as zondag want zoals gewoonlijk schetst zij perfect de energie en situatie waarin ik mij bevind.

Veel leesplezier met de orakelkaarten en numerologie.  Neem op wat voor jou resoneert.

Een heel fijne week gewenst!

Voel diep vanbinnen de liefde die stroomt in heel je wezen want als iedereen die liefde uitstraalt zal de wereld sneller genezen en weer stralen als de zon die het altijd al was.

Ik hou van jullie. 💖

Heel veel liefs,

Inge 💋💋💋

De Magiër ~ Werk

Je neemt op een krachtige manier de juiste initiatieven.   Door je instelling geef je aan dat je in staat bent om op een positieve manier invloed kunt uitoefenen op je collega’s of mensen waar je mee samenwerkt.  Omdat je weet waar je meer bezig bent, zullen de dingen zich in de voor jou meest gunstige richting ontwikkelen.  Eigenlijk heb je dat te danken aan je innerlijke positieve vermogens.

Het verschil tussen grassen en bloemen is hetzelfde als tussen jou als je niet weet dat je een boeddha bent en het moment dat je weet dat je een boeddha bent.  Eigenlijk bestaat er geen andere mogelijkheid.  Boeddha is volkomen tot bloei gekomen, helemaal open.  Zijn lotussen, zijn bloembladen, hebben een voltooiing bereikt.

Als de lente in jezelf in volle bloei staat is dat beslist veel mooier dan de herfstdauw die zich op de lotusbladeren vormt.  Dat is al geweldig mooi om te zien als de herfstdauw zich op de lotusbladeren vormt en in de ochtendzon schittert als echte parels.  Maar natuurlijk is het van tijdelijke aard.  Als de zon stijgt, beginnen de dauwdruppels te verdampen.

Deze tijdelijke schoonheid is beslist niet te vergelijken met een eeuwige lente in je wezen.  Je kijkt terug zover je kunt en ze is er altijd geweest.  Je kijkt vooruit zover je kunt en je staat versteld: ze is je wezen zelf.  Waar je ook  bent, daar is ook de lente en de bloemen blijven onafgebroken op je neerdalen.  Dat is de spirituele lente.

Deze figuur staat alleen, stil en toch alert.  Zijn innerlijke wezen is gevuld met bloemen die overal waar hij heengaat een geur van de lente en nieuw leven verspreiden.  De innerlijke bloei en compleetheid die hij voelt geeft hem een oneindige bewegingsvrijheid.  Hij kan elke richting kiezen – binnen of buiten maakt geen verschil want aan zijn vreugde en volwassenheid kan niet van buitenaf worden getornd.

Hij heeft een periode van gecenterdheid en expansie bereikt – de witte gloed om de figuur heen is zijn bescherming en zijn licht.  Dankzij alle ervaringen in zijn leven heeft hij deze tijd van volmaaktheid bereikt.

Als je deze kaart trekt, besef dan goed dat dit moment een geschenk meebrengt – voor goed en hard werken.  Je basis is nu stevig en het succes en geluk staan aan je kant want ze zijn het resultaat van hetgeen je innerlijk al ervaren hebt.

Deze kaart wijst op een tijd van beweging: er moeten belangrijke veranderingen en keuzes worden gemaakt.  Met hard werken, veel moeite en vastberadenheid zult u in staat zijn om te voldoen aan alle eisen die aan u worden gesteld.

Of het nu gaat om geld, zakelijke beslissingen of andere projecten, het is belangrijk om flexibel en gefocust te blijven.

U hoeft het niet alleen te doen, vraag het beste advies en de beste hulp.

Daarnaast kan een financiële samenwerking of partnerschap zich presenteren.

Hoe meer tijd u neemt om deze essentiële beslissingen te nemen en keuzes te maken, hoe langer het duurt voordat u dichter bij uw doelen in de fysieke materiële wereld komt.  De veranderingen die opduiken zijn geen willekeurige daden of toeval – ze zijn allemaal onderdeel van een positief en groter plan.

Zie de connectie met alles, want daardoor kunt u problemen en conflicten in de toekomst voorkomen.

Het Universum is de laatste kaart in de Grote Arcana.  Ze sluit de cirkel die met De Dwaas begint.  De voltooiing is tegelijkertijd een nieuw begin op een hoger niveau van het ‘zijn’.  Kosmische eenheid is bereikt.  In die zin kun je deze kaart zien als een symbool voor voltooiing, heelheid en kosmische vereniging.

De naakte vrouw op de afbeelding danst de dans van de bevrijding.  Via het oog van Horus heeft ze het wezen van haar beperkingen gezien.  Ze weet wat ze kan en wat ze niet kan.  Met dit inzicht, dat gesymboliseerd wordt de sikkel in haar hand, maakt ze zich los uit het net van verstrikkingen dat haar tegenhield.

De slang van transformatie heeft haar functie verloren.  Er is niets wat haar giftige beet nog te gronde zou kunnen richten.

Het pantheon onderaan de afbeelding is het Griekse symbool voor het huis van alle goden en godinnen.  Wanneer je je eigen individualiteit ten volle tot uitdrukking bent, ben je werkelijk thuis bij jezelf.

Deze kaart staat symbool voor helderheid, roem, eer, en liefde.  U heeft een klaar en helder onderscheidingsvermogen en een groot literair en artistiek talent.  U bent een ware vredesstichter, intelligent en liefdevol.  U houdt van creativiteit en harmonie en bent een ware leider.

De komende periode zult u eindelijk roem en eer krijgen voor alles dat u doet.  Groot geluk en harmonie staan u te wachten en in uw nabijheid wacht een oprechte liefde op u.

Geestelijk zult u erg rijk worden maar ook materieel lijkt het mee te gaan zitten.  U maakt de dingen waar u aan begonnen bent af, zoals een studie waar u even geen zin meer in had.  U kunt zelfs rekenen op promotie.  De zon gaat werkelijk voor u schijnen de komende periode.

U zult uzelf innerlijk bevrijd voelen en mensen zullen het goed met u voorhebben.  Eigenlijk heeft u dus maar weinig te klagen.

Sleutelwoorden:  Helder oordeel, helder onderscheidingsvermogen, literair en artistiek talent, vrede-stichtende persoonlijkheid, intelligent en liefdevol, creativiteit, harmonie, leidersgaven, abstract denken, verbintenissen en huwelijksgeluk, roem, eer, talent, geluk, bevrijding, oprechte vriendschap, oprechte liefde, gezag, geestelijke en materiële rijkdom, afmaken van een studie en promotie.

Nieuwe carrière

De focus van je werk is aan het veranderen en wel in een positieve, nieuwe en succesvolle richting.

Bronnen

http://www.orakelkaarten.nl/

https://online-orakels.nl/

https://horoscooporakel.nl/mooie-orakels

_______________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  1282

Engel nummer 1282 is een boodschap van je engelen dat rijkdom en overvloed gestaag in je leven stroomt vanwege je aanhoudende positieve affirmaties, visualisaties, zelfgeloof, geloof en vertrouwen en positieve houding. U wordt aangemoedigd om evenwicht en harmonie te zoeken en te behouden in alles wat u doet en het goede werk voort te zetten. Laat wonderen gebeuren in je leven en wees dankbaar voor hen wanneer ze verschijnen.

Engel nummer 1282 vertelt je dat op wonderbaarlijke wijze aan je financiële en monetaire behoeften zal worden voldaan. Terwijl de ene deur sluit, opent er een andere in je leven, dus vertrouw op je intuïtie en je engelen om je te begeleiden naar nieuwe kansen en positieve overvloed. Gebruik je natuurlijke innerlijke wijsheid en manifesterende vaardigheden om je verlangens tot stand te brengen. Geef de angst op hoe je de eindjes aan elkaar kunt knopen, en heb  vertrouwen dat je engelen en het Universum je voorspoed zullen verzekeren.

Engel nummer 1282 moedigt je aan om een ​​comfortabele balans te vinden tussen je materiële en spirituele werelden. Het nastreven van je passies zal leiden tot het vervullen van je doel.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2013/07/angel-number-1282.html

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 3596

359

359; Deze levensverandering wordt gesteund door de verlichte meesters. Je hebt je voorbereidingen voltooid en je gaat je nu volledig aan je goddelijke levensopdracht wijden.

596

596; Alles wat je nodig hebt voor je goddelijke levenstaak wordt je gegeven.   Het is veilig je leven te veranderen en je volledig aan je levensdoel te wijden.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

________________

I see something new

On the horizon of my mind
I feel something new
On the horizon of my heart
Let it slip away, moments of the past
Memories will fade
Overcome the fear in my mind
Overcome the pain
I wanna feel the sunset in my heart
In my veins
Shadows of my doubts, melting in the rain
Bringing on the change
I see something new
On the horizon of my mind
I feel something new
On the horizon of my heart
Endless change

The sun rises at nine departs at five
Ain’t doing overtime no more
Because in this world of color
The brightest picture is plugged right into your wall
And maybe there’s a million people singing shoeshine blues
To no one that they’ve ever met before and
Indifference is a drug that I see people buy
at the local store, local store
You, you, you think a little love is all you need
But love is such a small thing can’t you see
I think you’ll find it sits in a book and
changes the words that you read
You just feel what you want it to be
What you want it to feel
What you want it to be
Oh
You just feel what you want it to be
What you want it to feel
What you want it to be
The man in the moon has a cold in the back of his head today
So dark is the river as the old bridge of lovers
finds it’s getting washed all away
There are three wise men in the darkness of the desert
Still trying to be finding their way
The tables have been laid and the food has been served
But the cost of eating is too much for most to pay
You think a little love is all you need
But love is such a small thing can’t you see
I think you’ll find it sits in a book and
changes the words that you read
You just feel what you want it to be
What you want it to feel
What you want it to be
Oh
You just feel what you want it to be
What you want it to feel
What you want it to be
Feel it, feel it
Go ahead now go
Well, you just feel what you want it to be
What you want it to feel
What you want it to be
Oh
You just feel what you want it to be
What you want it to feel
What you want it to be
Feel what you want it to be
What you want it to feel
What you want it to be

Live baby live
Now that the day is over
I gotta new sensation
In perfect moments
Well so impossible to refuse
Sleep baby sleep
Now that the night is over
And the sun comes
Like a god into our room
All perfect light and promises
Gotta hold on you
A new sensation, a new sensation
Right now gonna take you over
A new sensation, a new sensation
Dream baby dream
Of all that’s come and going
And you will find out in the end
There really is,
There really is no difference
Cry baby cry
When you got to get it out
I’ll be your shoulder
You can tell me all
Don’t keep it in ya
Well that’s the reason why I’m here
Hey hey
Are you ready for a new sensation, new sensation
Right now
Gonna take you on a new sensation, new sensation
A new sensation, a new sensation
A new sensation

Hate baby hate

When there’s nothing left for you
You’re only human what can you do
It’ll soon be over
Don’t let your pain take over you
Love baby love
It’s written all over your face
There’s nothing better we could do
Than live forever
Well that’s all we’ve got to do
Hey now I’m gonna take a new sensation, a new sensation
Right now
Gotta hold on you
A new sensation, a new sensation
A new sensation, a new sensation
A new sensation

Standing in a line
Wonder why it don’t move
Tryna get a hand
Watching people break the rules
And maybe the man in charge
Doesn’t like my face
But then this world’s not always good
And nothing’s real but love
Nothing’s real but love
No money, no house, no car,
Can beat love
They watch us open-mouthed
As we joke around like fools
See who can be the worst
Watch what I can do
But then the door gets slammed,
Slammed right in my face
And I guess this world’s not always good
And nothing’s real but love
Nothing’s real but love
No house, no car, no job
Can beat love
It won’t fill you up
No money, no house, no car
Is like love
La la la la la la la la
Yeaaah
I put it all away
Holding it back for a rainy day
But what if that day don’t come
I need love
No money, no house, no car
Is like love
It don’t fill you up
It won’t build you up
It won’t fill you up
It’s not love!
And nothing’s real but love
No money, no house, no car
Is like love
Nothing’s real but love
No money, no house, no car
Is like love

I want you to breathe me
Let me be your air
Let me roam your body freely
No inhibition, no fear
How deep is your love?
Is it like the ocean?
What devotion? Are you?
How deep is your love?
Is it like nirvana?
Hit me harder, again
How deep is your love?
How deep is your love?
How deep is your love?
Is it like the ocean?
Pull me closer, again
How deep is your love?
How deep is your love?
Open up my eyes and
Tell me who I am
Let me in on all your secrets
No inhibition, no sin
How deep is your love?
Is it like the ocean?
What devotion? Are you?
How deep is your love?
Is it like nirvana?
Hit me harder, again
How deep is your love?
How deep is your love?
How deep is your love?
Is it like the ocean?
Pull me closer, again
How deep is your love?
How deep is your love?
How deep is your love?
So tell me how deep is your love, can it go deeper?
So tell me how deep is your love, can it go deep?
So tell me how deep is your love, can it go deeper?
So tell me how deep is your love, can it go deep?
(How deep is your love?)
So tell me how deep is your love, can it go deeper?
So tell me how deep is your love, can it go deep?
(How deep is your love?)
So tell me how deep is your love, can it go deeper?
(Pull me closer, again)
So tell me how deep is your love
How deep is your love?
How deep is your love?
How deep is your love?
So tell me how deep is your love, can it go deeper?
So tell me how deep is your love, can it go deep?
(How deep is your love?)
So tell me how deep is your love, can it go deeper?
So tell me how deep is your love, can it go deep?