Dip into your own soul ~ Find your own truth ~ What calles to your heart

What moves your spirit ~ Make your life dance

To the song of your own essence!

Dag lievelingen,

De blogs en de inspiratie stromen de laatste tijd overvloedig uit mijn intuïtieve energieën, neem op wat voor jou resoneert en hopelijk vind je wat je zocht en kan je de rust en de antwoorden eruit halen waardoor je weer verder kan.

Een fantastische dag gewenst iedereen en vele dikke zoenen! 😍

Inge 💋💋💋

2 Gechannelde berichten en 1 aards bericht

Galactische Vloot Commando: 5D Wereld Realiteit

25 Januari 2021 door EraOfLight

Dierbaren, wij begroeten jullie met veel liefde. Wij gaan proberen deze boodschap beknopt te houden, omdat ze één hoofddoel heeft.

Het kanaal is altijd bezorgd geweest dat ze onze boodschap met juistheid heeft ontvangen.

Ze leest ook regelmatig berichten van andere channelaars, en natuurlijk ziet ze afwijkingen tussen de verschillende gepresenteerde feiten… vooral als ze spreekt over gebeurtenissen in de buitenwereld.

Wat we hier zouden willen zeggen is dat er evenveel verschillende opvattingen zijn over die gebeurtenissen als er mensen zijn met verschillende achtergronden van ervaringen en persoonlijke menselijke kwaliteiten. Het kanaal heeft onlangs een gedicht geschreven voor publicatie op Medium.com waarin ze het punt benadrukt dat iedereen dezelfde lucht ziet, maar er een ander beeld van krijgt, afhankelijk van de tijd en ruimte van het kijken. Met andere woorden, er zijn veel verschillende facetten aan één ding (zoals de lucht) … en ze kunnen allemaal correct zijn. Onze gechannelde boodschap was een van de vele gevarieerde uitingen van wat er werkelijk gebeurde met die belangrijke gebeurtenis in Amerika op 20 januari.

Wij gechannelde wezens zijn het allemaal eens over de gebeurtenissen aan deze kant van de sluier:… over de liefde en het licht dat de planeet overspoelt… over dat jullie luchten gevuld zijn met hulp van de vele verlichte wezens, ruimteschepen, enz…. en over Ascensie en de 5D-wereld van realiteit.

We moedigen jullie gewoon aan om je in de komende dagen te concentreren op deze informatie over de innerlijke wereld, in plaats van op de afwijkende meningen en chaos die momenteel aanwezig zijn in de buitenwereld … en vooral over verontrustende 3D-beelden die voortdurend worden uitgedrukt met een gesloten geest ‘autoriteit’.

Verwijder ook de gedachte met betrekking tot timing. De nadruk op timing kan grote verwarring en teleurstelling veroorzaken, waardoor de kracht van de prachtige boodschap van de toekomstige realiteit, waarvan we allemaal weten dat deze op dit moment in jullie lineaire tijd aan de gang is, wordt verzwakt.

Houd moed, dierbaren. We weten dat er tegenslagen kunnen zijn als je een groot vertrouwen hebt in een gebeurtenis die een ander uiterlijk resultaat heeft dan verwacht.

Weet gewoon dat alles gebeurt met een reden volgens het Goddelijke Plan – en de overwinning is al behaald in de ware 5D-realiteit die nog niet gemanifesteerd is in jullie huidige 3D-realiteitswereld. Als de timing goed is, zullen jullie die nieuwe realiteit zeker kennen!

We zegenen jullie en houden jullie vast in de Liefde en het Licht van de Kosmische Christus.

Namaste

We zijn het bijna allemaal eens als we ons uitspreken over wat er vanaf deze kant van de sluier gebeurt. . . over de liefde en het licht dat de planeet overspoelt, en de realiteit van Ascentie en de 5D wereld van realiteit.

** Gechanneld door: Beth Stormont

Vertaling: Martien

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
Empaten: Jullie bereiken de zielen van alle mensen”

Gechanneld door Daniel Scranton – 26 Januari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn hier voor een lange tijd samen met jullie allemaal; we zijn erg geduldig terwijl we met jullie meelopen op deze zeer belangrijke reis op Aarde. We beschouwen het als een eer om op jullie feestje te zijn uitgenodigd, en we zijn heel opgewonden om samen met jullie op het pad te zijn waar jullie allerlei wonderbaarlijke wendingen te wachten staan om jullie naar een hogere vibrationele staat te brengen.

Zoals velen van jullie weten, is de vijfde dimensie niet een plaats waar je naartoe gaat; het is een staat van zijn die je in stand houdt. Het is een trillingsfrequentie die je voortdurend uitzendt. En wanneer je verschuiving in bewustzijn voltooid is, zul je niet langer hoeven te proberen om de vijfdimensionale frequentie te bereiken. Door alles wat je nu aan het doen bent, zal het automatisch gaan.

Velen van jullie dompelen van tijd tot tijd je tenen onder in ‘het hete badwater’ van de vijfde dimensie, en je blijft daar zo lang als je kunt. Telkens als je dat doet, neem je wat van die energie mee terug naar de vierde. Je komt weer naar beneden, maar je bent door die ervaring veranderd en je straalt een ander niveau van bewustzijn uit, en de rest van de mensheid voelt dat.

Jullie beseffen dat je alleen al door je aanwezigheid anderen kunt helpen te veranderen. Gewoon door vanuit je wezen liefde uit te stralen, help je iedereen op Aarde. Deze verschuiving gaat niet over doen. We denken dat we jullie al duidelijk hebben gemaakt dat het niet gaat over dingen die buiten je gebeuren, maar het gaat over jou en de vibratie die je uitzendt. Consequenter een hoge vibratie uitzenden heeft meer invloed dan alles wat je nu zou kunnen doen. Diegenen onder jullie die werkelijk wakker zijn, herkennen dit, zelfs zonder dat wezens en collectieven zoals wij jullie dit vertellen. Velen van jullie die deel uitmaken van de new age gemeenschap stralen gewoon liefde uit omdat jullie je zo willen voelen.

Jullie zijn gevoelig en empathisch geboren. En daarom konden jullie niet lang in de nabijheid zijn van iets met een lagere vibratie. De wereld heeft jullie nu meer dan ooit nodig om dat licht te schijnen, die hoge vibratie uit te zenden en dat voorbeeld te stellen voor je medemensen die nog steeds geloven dat wat er buiten hen gebeurt krachtiger is en meer invloed heeft dan wat er vanuit hun eigen energieveld komt. Telkens wanneer jullie een staat van hogere trillingsfrequentie bereiken, zetten jullie de toon voor deze verschuiving en nodigen jullie je medemensen uit zich bij je aan te sluiten. Jullie zijn niet alleen hier om de vijfde dimensie te bereiken, jullie zijn er ook om van de reis te genieten.

En wij zijn hier om je te helpen en te ondersteunen. Wij zijn hier om jullie te herinneren aan wat je al weet, maar wat je soms vergeet omdat je verstrikt bent geraakt in het idee van iemand anders over wat de verschuiving allemaal inhoudt.

Nu is het jouw tijd om te schitteren omdat je zo hard nodig bent voor mensen die je nooit zullen ontmoeten, nooit een boek of een blog zullen lezen dat je hebt geschreven, en nooit een video zullen bekijken die je hebt gemaakt. En we zeggen dat omdat we willen dat je weet dat je invloed verder reikt dan de oren en ogen van hen die jullie kunnen horen en zien. Jullie bereiken de zielen van je medemensen omdat jullie ziel altijd de verbinding voelt met elke andere mens die op dit moment op Aarde leeft.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke

Is COVID Lockdown nodig?

Mensen hebben hun moed, geloof en verstand verloren

De kosten van de lockdown

Resultaat van Lock Down en Quarantaine

Verandering komt eraan

Geen noodzaak om een masker te dragen

De pers en de gezondheidsgezagdragers proberen te doen alsof er een gevecht gaande is tussen de masker dragende “wetenschap” van Dr. Fauci en de ontmaskerde politiek van Donald Trump. Maar waar is de wetenschap? Is er bewijs dat een niet-maskerende maatschappij slechter af is dan een maatschappij waar maskers verplicht zijn? Het bestaat niet. Op sommige plaatsen zijn gezichtsmaskers verplicht, op andere niet. Sommige mensen dragen ze, sommige niet. Zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie betwist nu de noodzaak van maskers. Hier is de nieuwe richtlijn:

Als je gezond bent, hoef je alleen een masker te dragen als je voor iemand met COVID-19 zorgt.

De MSM zal hun wereldwijde Corona Virus – Covid-19 Pandemie angstaanjagende informatieoorlog blijven volhouden tot 2030. Trump en de Alliantie hebben de pandemie op zijn kop gezet en gebruiken deze tegen de Deep State als dekmantel voor de voortdurend zwakte van het centrale bank geldsysteem dat zijn tijd heeft gehad en dringend aan vervanging toe is voordat het uit elkaar valt. Het ontbreken van een derde wereldoorlog heeft het Deep State bankkartel in grote problemen gebracht voor voortdurende controle over de economie van de centrale banken die nu dreigt in te storten.

Maar de Deep State zal tot het bittere einde doorvechten. Ze zullen nergens voor terugdeinzen om de volledige controle te herwinnen. Desalniettemin wordt nu alles in het werk gesteld te voorkomen dat de Deep State de opkomende RV in de weg staat om op alle rekeningen van begunstigden fondsen te storten.

Er zijn wereldwijd militaire operaties gaande tegen de Deep State. Ze zijn betrokken geweest bij ondergrondse tunneloorlogsvoering, het arresteren van Deep State ratten en het redden van meer dan 50.000 verhandelde kinderen en vrouwelijke slachtoffers.

Desalniettemin, is de strijd tegen het Coronavirus de dreiging die enorm overdreven zal blijken te zijn. Gewoon weer een nepoorlog, dat een motief is om meer geld te drukken. En zoals zoveel voorgaande oorlogen in de afgelopen 100 jaar is ook deze nep. Het is gewoon een rookgordijn voor de insiders om meer macht en rijkdom naar zichzelf te schuiven.

Gelukkig; worden steeds meer mensen wakker over het feit dat het coronavirus wordt gebruikt onze vrijheden wereldwijd te beknotten. Het is volledig nep, verzonnen en vals; artsen hebben van hun regering de opdracht gekregen alle sterfgevallen te bestempelen als zijnde afkomstig van het “coronavirus”. Alle ziekenhuismedewerkers moesten op straffe van ontslag een niet-openbaarmakingsovereenkomst tekenen om niet te spreken over de patiënten bezettingsgraad.

Dit is gebeurd met alle oorlogen, WOI. WOII, Vietnam. Korea, Irak, Syrië. Drugs, armoede, terrorisme. – Nu, is het een oorlog tegen een molecuul. Hier is hoe het werkt. Ten eerste, zowel de pers als de overheid hypet de dreiging. De menigte wordt hysterisch. Het hoort, schokkende verhalen over hoe slecht de vijand is. Echter, niets van dit alles is waar.

De centrale banken van Rothschild sluiten de economie af, wat resulteert in een dalende productie. Maar ze verhogen wel het aanbod van drukpersgeld. Meer geld, minder goederen en diensten. Dat klinkt als, Inflatie!

Bedenk, de MSM en je overheid zijn de leugenaars en bedriegers, wordt alsjeblieft wakker en sluit je aan bij de patriotten om onszelf te bevrijden uit de eeuwenlange slavernij. Vraag jezelf af; Wat maakt het coronavirus zo speciaal?

Om het af te ronden; het coronavirus is nep. Alhoewel, de gelijktijdig 5G- elektromagnetische aanvallen de echte bedreiging is. Met een beetje geluk kunnen de patriotten en wijzelf, snel het hoofd bieden tegen dit gevaar. Voor degenen onder jullie die de 5G-dreiging nog steeds niet begrijpen; dit is geen “nepnieuws”, lees deze drie artikelen en jullie zullen begrijpen waar het om gaat.

Mensen hebben hun moed, geloof en verstand verloren

Kijk om je heen. Heb je ooit zoveel bange mensen gezien? Mensen die de moed hebben verloren, het geloof hebben verloren, en zelfs hun verstand hebben verloren. Ze zijn bereid om elke keer als ze in een vliegtuig stappen, geïnspecteerd te worden, als bescherming tegen de bijna verwaarloosbare kans dat iemand het wil opblazen. Zelfs jonge, gezonde mensen zijn bereid zich te onderwerpen aan huisarrest, in plaats van het risico te lopen ziek te worden.

Zo, zijn er dus nog veel meer van hen bang dat de “planeet boos wordt” en door branden uit de hel wordt vernietigd, tenzij wij stoppen gebruik te maken van fossiele brandstoffen.

Hebben beschaafde volwassenen de overheid nodig om hen te vertellen hoe ze zich kunnen beschermen tegen een virus? Zelfs, The New York Times geeft met tegenzin toe dat het niet nodig is:

Schimpend, Over Laks Virus Strategie, Zweden lijkt de plaag onder controle te hebben…

Zweden laat de mensen zelf beslissen. Degenen die bang zijn voor het virus konden thuisblijven. Degenen die het niet waren, konden hun gang gaan.

Het grootste deel van de wereldbeschavingen; is ondertussen, in paniek, door het stilleggen van grote delen van de economie, daalde het bbp in het tweede kwartaal gemiddeld met 30%! Hoewel het totale sterftecijfer voor de meeste landen ongeveer hetzelfde was. En nu lijkt Zweden in het coronaspel ver vooruit te zijn, met zeer weinig nieuwe gevallen.

Bescherming gaat gepaard met kosten. De kosten van de “oorlog tegen terreur” van de Deep State, volgens Brown University, bedragen in totaal meer dan 6 biljoen dollar, 800.000 doden en 37 miljoen ontheemden.

Hun hardhandige pogingen het virus tegen te houden verlamden de economie en resulteerden in nevenschade – depressie, zelfmoord, het remmen van carrières, enz. – deze kosten zullen later worden berekend.

Een nog belangrijker vraag zou moeten zijn: “wat zijn de kosten ons te beschermen tegen de financiële toekomst?” Daar ligt het echte risico. De elite heeft de economie verbogen en verstoord ten gunste van zichzelf en wordt nu geconfronteerd met de rekening.

In een poging zichzelf te beschermen tegen de risico’s van ouderdom, heeft zij zichzelf gezondheids- en pensioenuitkeringen beloofd, ongedekt, voor een bedrag van meer dan 200 biljoen dollar. Het zal onmogelijk zijn die verplichtingen te vervullen, zelfs in een gezonde economie.

De kosten van de lockdown

Nieuwe gegevens tonen aan dat tijdens de COVID-19-crisis de alcoholconsumptie van volwassenen sterk is toegenomen, waardoor ze meer dagen per maand drinken en meer soorten alcohol gebruiken. Vooral onder vrouwen is het alcoholgebruik sterk toegenomen.

“De omvang van deze stijgingen is opvallend”, constateerde Michael Pollard, hoofdauteur van de studie en socioloog bij RAND“

De depressie van mensen neemt toe, de angst neemt toe, omdat alcoholgebruik vaak een manier is om met deze gevoelens om te gaan. Maar depressie en angst zijn ook het resultaat van het drinken; het is deze feedback-lus dat het probleem alleen maar verergert in de poging dit aan te pakken”.

De rekeningen zullen nog jarenlang blijven doorsijpelen. Banen verloren. Bedrijven zijn failliet gegaan. Carrières en gezinnen verstikt en belemmerd. Hier is Bloomberg:

American Airlines Group Inc. en United Airlines Holdings Inc. zullen beginnen met het ontslaan van duizenden werknemers zoals gepland, waarmee Steven Munching ‘s oproep tot uitstel wordt afgewezen…

American Airlines zet 19.000 man op nonactief, terwijl United ongeveer 13.000 mensen ontslaat.

Elders meldt Bloomberg:

Tienduizenden ontslagen zijn aangekondigd bij blue-chip bedrijven binnen een periode van 24 uur is dit een waarschuwingsteken voor herstel van de wereld en net komt voor twee belangrijke rapporten die voorspellen dat beperkte vooruitgang zal worden geboekt op de Amerikaanse arbeidsmarkt.

In een van de grootste ontslagaankondigingen sinds de uitbraak van de pandemie, zijn de veroorzaakte economische sluitingen wijdverspreid, zo zei Walt Disney Co. dat het 28.000 werknemers ontslaat als gevolg van ineenstorting van de V.S.-resorts. In de uren die volgden, werd het tempo van de ontslagen versneld bij enkele van de grootste bedrijven ter wereld – verdeeld over een reeks van industrieën van energie tot financiering.

Een paar dagen later, zei Allstate Corp., de vierde grootste autoverzekeraar in de V.S., dat het 3.800 banen schrapte, ruwweg 8% van haar totale personeelsbestand. – Bloomberg meldde ook dat Goldman Sachs Group Inc. van plan is ongeveer 400 banen te schrappen na het tijdelijk opschorten van werkgelegenheid aan het begin van de crisis.

Als de cijfers uiteindelijk worden opgeteld, zal blijken dat de industrie een zeer hoge prijs heeft betaald – voor niets. Verschillende landen en verschillende staten hebben verschillende technieken geprobeerd de verspreiding van het coronavirus onder controle te houden, van een strikte lockdown tot een los beleid zoals in Zweden.

De VS en de EU, met de meest geavanceerde en dure medische zorg ter wereld, hebben meer doden gehad dan welk ander land dan ook. Terwijl er in sommige gebieden bijna geen doden vielen. Bevestigd in Afrika, met minimale medische diensten, heeft relatief weinig last gehad. Dit toont aan dat het niet uitmaakt wat regeringen doen. Het virus heeft haar eigen ideeën.

Resultaat van Lock Down en Quarantaine

De onbeantwoorde vraag is; Als de resultaten van het Lock Down en Quarantaine beleid zo onzeker was, waarom doen ze het dan? Oude mensen lopen ongeveer 1000 keer meer risico voor het virus dan jonge mensen, en senioren hebben 10 keer meer kans om te sterven aan iets anders dan het coronavirus. Waarom raden ze hen niet aan zich gewoon gedeisd te houden?

Waarom zouden miljoenen jongeren voor het gemak van een paar oude mensen ze tot last zijn? Waarom miljoenen mensen bang maken, terwijl slechts 10% van de bevolking zich echt zorgen maakt? Een soortgelijke vraag kan worden gesteld over een heleboel andere zaken. Waarom zijn zoveel regels hiervoor opgesteld? Elke nieuwe regel stuurt hele naties in hysterie; velen lijden eronder voor slechts een paar voordelen.

Een paar voorbeelden laten zien; The War on Terreur kwam ten goede aan een paar militaire/industriële/consult bedrijven; het kostte de samenleving 6,4 biljoen dollar. De antiracisme-industrie verdient miljarden; het zet iedereen tegen elkaar op. Ook de armoe bestrijders hebben in de frontlinie van de War on Armoede aan rijkdom en status gewonnen; arme mensen zijn net zo arm gebleven als ze al waren. De medische zorg van de overheid is vooral bedoeld voor ouderen; maar de jongeren betalen ervoor.

Het nepgeld/ neprentebeleid heeft de afgelopen 30 jaar tientallen biljoenen verschoven naar de rijkste mensen op aarde; de armen en de middenklasse hebben niets gekregen. En nu controleert een oude elite, landen, bedrijven, strijdkrachten, het geld en de overheden.

Donald Trump is 74. Joe Biden is 77. Nancy Pelosi is 80. Mitch McConnell is 78. Jerome Powell is 67. Anthony Fauci is 79. – Biden, Pelosi, McConnell en Fauci zitten al 185 jaar in de regering. Natuurlijk hebben ze de voorwaarden voor zichzelf goed geregeld.

Verandering is op komst

En wat hen het beste uitkwam was een nep, phony en valse, moderne onderdrukking – in het bijzonder gericht tegen president Trump, met vele insinuerende beschuldigingen die nooit uitkwamen.

Daarom kwam dit onderwerp nooit ter sprake in het presidentiële debat. Links en Rechts kunnen het over details oneens zijn: Zoals, wie is er meer corrupt? Wie is gevaarlijker, Antifa of BLM? Er is één ding waar ze het allemaal mee eens zijn: de grootste bedreiging voor de meeste mensen, blijft het geldsysteem, dat hen in staat stelt de rijkdom van het volk te stelen. Wat er ook gebeurt, er mag niets in de weg staan. De onzin moet ten koste van alles doorgaan. Niet, sinds de Franse Revolutie is er een elite geweest die zo wanhopig vasthoudt aan haar privileges.

Binnenkort zal men getuige zijn van de bevestiging van de beslissende overwinning van Donald Trump als resultaat van de jongste Amerikaanse presidentsverkiezingen, waarmee onder andere het programma voor gedwongen inenting zal worden beëindigd.

Desalniettemin, nu de overwinning voor de patriotten snel terrein wint, zal deze strijd nog verder woeden omdat de Deep State moerasschepsels met de wetenschap dat ze gedoemd zijn, zullen blijven doorvechten tot in de dood.

De manier waarop regering gevangenen in dodencellen kan doden, zal binnenkort worden uitgebreid tot griezeligere methodes zoals ophanging, elektrische stoel, gaskamer en het vuurpeloton.

De nieuwe regelgeving die op kerstavond van kracht wordt, is het alternatief voor dodelijke injecties – de methode die momenteel in executies wordt gebruikt – deze regelgeving werd op 27 november door het ministerie van Justitie aangekondigd.

Ophanging was de executiemethode van keuze gedurende het grootste deel van de geschiedenis, en werd gebruikt voor het laatst in Amerika bij de openbare executie in 1936, toen Rainey Bethea werd gedood in Owensboro, Kentucky. Wanneer het correct wordt uitgevoerd wordt door de strop gedood doordat de ruggengraat doorsneden, waardoor de dood vrijwel onmiddellijk optreedt.

Als we nu niet massaal ontwaken, zullen we spoedig totaal geëlimineerd worden opdat de mensheid volledig verloren gaat. Dan zal nog voor 2030 onze ruiming onder een of ander vals voorwendsel lijken op een Goddelijke Vergelding. En zo werkt Satan. Luciferianen verafschuwen de hele Schepping en het Leven zelf, terwijl ze de Vernietiging en de Dood omarmen. Het is een Doodscultus. DE GROTE ONTWAKING moet nu in volle sterke beginnen, want het is onze plicht de mensheid te redden voor toekomstige generaties.

FWC heeft veel tijd, energie en geld gespendeerd om veel mensen wakker te schudden. Ook al is de strijd nog niet ten einde gaat deze verder, waarvoor jullie hulp wordt gevraagd om actief zoveel als mogelijk mensen te wekken en hen te motiveren door het geven van informatie over de inmiddels geboekte vooruitgang. We zijn dicht bij de eindstreep; onze historische verandering staat voor de deur.

Het tij van de geschiedenis is definitief gekeerd in ons voordeel. Nu hebben we de unieke kans het eeuwenoude kwaad op planeet Aarde te verwijderen. Wij, de Patriotten die deel uitmaken van het Trump Team, winnen deze geheime oorlog om de mensheid te bevrijden, de volledige voltooiing ervan is inmiddels zekerheid geworden. Dit wordt het grootste keerpunt in de menselijke geschiedenis. Voor de eerst keer ooit, zullen mensen in real-time kunnen zien hoe de ware geschiedenis zich ontvouwt als de oude heersende Satanische klasse onttroond wordt. De volledige geschiedenis zal worden herschreven als het stof uiteindelijk is neergedaald.

Blijf alert en besef; dit moment is onze enige kans de verborgen satanische regering, de criminele Deep State en hun bankkartel, politieke en ambtelijke marionetten te verslaan, welke niet aarzelen de mensheid en planeet Aarde te vernietigen. Het is duidelijk dat de ontluikende mensheid dit niet zomaar kan laten gebeuren, maar vooral nu wil vechten voor de toekomst van onze jongere generaties.

Als je deze informatie interessant, verhelderend, waardevol of inzichtelijk vindt, deel het dan met iedereen die je kent om ze te helpen wakker te worden en zich voor te bereiden. En vergeet niet je nationale vlag uit te hangen om de wereld te tonen dat je wakker bent, en de stille wakkere meerderheid motiveert dit voorbeeld te volgen. Hoe meer vlaggen wapperen, hoe duidelijker de cabal haar machtsgreep over ons heeft verloren. Er komt nog veel meer verhelderende informatie! Waarvoor je bent uitgenodigd gratis te abonneren.

Eenheid is macht

Ons bevrijdingsproces

is niet meer te stoppen. Het verenigen met anderen met gelijk bewustheid, biedt meer duidelijkheid. Wereldwijd worden netwerken van ontwakende mensen gecreëerd, zoals in de regio Marbella/Málaga, die in amper een half jaar tijd een toenemend aantal deelnemers aantrekt. De groep is inmiddels gegroeid tot meer dan 380 leden. Als je je wilt aanmelden of wilt leren hoe je je eigen regionale of lokale groep kunt starten, neem dan contact op met FWC via email. Onze toekomst ligt in onze eigen handen, met name in de kleine gemeenschappen die het fundament zullen vormen van de door ons zelf bestuurde samenleving.

Blijf dit volgen, er komt nog meer…

Peter B. Meyer

http://finalwakeupcall.info/

Bron van alle bovenstaande artikelen https://www.wakkeremensen.org/

4 DNB songs

Distant future

Listen close, you’re here to live
Every part of you is worth
No matter how it cuts you deep
Wounds will heal and time will show you how


Somewhere in the distant future
You lay in peace,
Somewhere in the distant future

We’ll lay in peace…

Somewhere in the distant future
We’ll lay in peace…

Call out in the wildness
(Incomprehensible)


Go, and don’t look back
Cause that will make you fall.
Somewhere in the distant future
You lay in peace,
Somewhere in the distant future


You lay in peace…

Somewhere in the distant future…

Somewhere in the distant future
You lay in peace…

Somewhere in the distant future
You lay in peace
Somewhere in the distant future
You lay in peace.

Call out in the wildness
(Incomprehensible)
Go, and don’t look back
Cause that will make you fall.
Somewhere in the distant future
You lay in peace,
Somewhere in the distant future
You lay in peace…

Somewhere in the distant future
You lay in peace.

It finds you

Instinct

Magnify

Close your eyes
Hold me by your side
Look in the night
Let the time pass by
Reach for the skies
We got all our lives

This feeling’s right
Let it magnify

Magnify

Magnify

Let it magnify

Nanana

Magnify

Reach for the skies
We got all our lives
This feeling’s right
Let it magnify

Magnify

Let it magnify

Nanana

Magnify