Dag lievelingen,

Wat ben ik blij dat ik de jaren 80 en 90 heb mogen beleven.  😜

Vandaag 4 liedjes uit de jaren 80.  Dit soort muziek is en blijft legendarisch.  De inspiratie kwam deze keer uit de topserie op Netlix “POSE” waarin homo’s,  lesbiennes, transseksuelen en transgenders de hoofdrol spelen.   Eindelijk wordt er eens aandacht gegeven aan de strijd die deze mensen voortdurend te verteren krijgen.   De serie speelt zich in de jaren 80 af waar Aids toen in volle opmars was.   Ook het nummer Vogue van Madonna komt er in voor want zij had groot aanzien in deze kringen daar zij ook steeds samenwerkte met dansers die homo waren en hiermee een stempel drukte om deze mensen te aanvaarden zoals ze zijn en ze ook met respect te behandelen zoals het ook hoort.    Veel van deze mensen leven aan de rand van de maatschappij omdat ze niet zijn zoals iedereen en zogezegd niet als “normaal” worden beschouwd.   Wat is normaal?  Iedereen is normaal.

Wat zou het fijn zijn indien iedereen in deze wereld GELIJK wordt behandeld met RESPECT.   We zijn allemaal MENSEN en uit dezelfde materialen (sterrenstof) gemaakt alleen hebben we ieder op zich een UNIEK karakter, persoonlijkheid, seksuele voorkeur en afkomst.  Dat maakt ons allemaal SPECIAAL.  IEDEREEN verdient een EERLIJKE kans hier in deze wereld om zijn aangeboren POTENTIEEL neer te zetten en te stralen als een STER.  IEDEREEN.    En niet, zoals nu het geval is, voor een “select” groepje die neerkijken op anderen of leven met dollartekens in hun ogen.   Dit ego gedrag bestaat niet meer in deze Nieuwe Tijd omdat we vanuit ons hart leven en niet meer vanuit ons hoofd.

Ik heb meermaals bij het zien van de afleveringen mijn tranen de vrije loop gelaten daar ik veel herkenning voel in wat zij moeten doormaken.  Ook verstoten door hun families, nergens bij horen, geen werk hebben en zich daardoor waardeloos voelen terwijl ik diep vanbinnen zoveel ideeën heb om mezelf aan de wereld te laten zien en weet wat ik in de wereld wil neerzetten alleen ontbreekt het me aan motivatie en ondersteuning van de “juiste, lieve, begripvolle” mensen die weten welk pad ik beloop en me “echt” kunnen helpen.

Zij kiezen hun nieuwe familie met een moeder die ervoor zorgt dat haar kinderen hun dromen waarmaken door zich te verenigen met gelijkgestemde zielen die in dezelfde situatie verkeren en zij helpen elkaar door dik en dun.  Die liefde, samenhorigheid, voor elkaar opkomen, elkaar versterken en zorgen dat zij allemaal ook mogen stralen en erkenning krijgen door de shows die ze organiseren, daar wordt mijn hart heel warm van want dat mis ik nu op de moment enorm.   Dus Inge, doe hetzelfde en zoek lichtwerkers, indigo’s, aarde engelen, kortom mensen die jou 100% een goed gevoel geven en die jouw visie en ideeën delen zodat je samen al jullie dromen kunnen manifesteren omdat jullie dat oprecht verdienen.

Al de stappen die ik reeds heb gezet richting mijn dromen werden in het verleden niet beantwoord, genegeerd of mensen die mij zogezegd gingen helpen waren alleen uit op mijn uiterlijk (mannen) in plaats dat ze me oprecht wilde helpen.   Dit zijn ook weer ervaringen geweest om te leren consequent te zijn en duidelijk aan te geven waar het op staat in plaats van klakkeloos alles te geloven wat ze me te vertellen hebben.   Ook vrouwen die interesse toonden maar achteraf voelde ik dat ze alleen maar energie aftapte en ik weer meer gaf dan dat ik mocht ontvangen.    Ik moet vertrouwen op mijn intuïtie in de omgang met anderen.

Recentelijk heb ik zelfs nog een telefonisch onderhoud gehad met iemand die een vak beoefende waar ik dacht dat ik ervan kon leren maar achteraf gebleken, was zij enkel bezig met commerciële praat over verkopen, dat ik haar niet zou kunnen betalen en dat ik mij zou moeten inhouden als ik met mijn spiritualisme in die wereld zou werken.  Inhouden?  Dat doe ik al heel mijn leven.  Ik pas mij niet meer aan, aan wat mijn omgeving verwacht van mij te doen.   Ik hou mijn mond niet meer, die wordt al heel mijn leven onterecht gesnoerd.  Het is hoog tijd dat iedereen wakker geschud wordt en de waarheid kent zodat alle illusies voorgoed worden doorbroken,  iedereen bevrijd wordt en zodoende kunnen leven volledig in de richting van wat hun hart verlangt.    Mijn gevoel was dat zij niet geloofde in mij maar dat projecteer ik naar mezelf in dit geval want dat wilt zeggen dat ik nog niet voldoende geloof in mezelf.    Het eerste wat ze zei, was dat ik al verder stond op mijn spirituele pad dan zij, wat resulteerde dat zij al heel snel het gesprek afblokte simpelweg omdat onze energieën serieus botsten.  Iemand waarvan ik dacht dat ze onvoorwaardelijk zou helpen, was enkel uit op snel geld verdienen,  mensen zoeken die mee in haar plan passen en waar ze een match mee heeft.    Ik “voelde” geen authenticiteit, geen empathie en geen oprechte interesse.   Op die manier zakendoen, daar zal je het niet ver mee schoppen want mensen pikken dit niet meer in deze Nieuwe Tijd.

Als je mensen wilt helpen,  dan zou het eerste wat in je hoofd opkomt moeten zijn, hoeveel mensen je tegelijkertijd kan bereiken zodat je boodschap zich kan verspreiden als een lopend vuurtje en je alle mensen die je helpt,  dan op die manier leert hetzelfde te doen zodat zij weer op die manier anderen kunnen helpen in plaats van dat je enkel bezig bent met hoeveel “volgers” je hebt,  marketing, geld en cijfertjes (ego gedrag).  Ik ben totaal niet commercieel ingesteld maar de reden hiervoor zal wel te maken hebben dat ik ervan uitga dat als je authenticiteit nastreeft en een hoog inlevingsvermogen bezit, alles vanzelf wordt geregeld omdat nu éénmaal de universele wetten op die manier werken, anders gezegd de welbekende wet van de aantrekkingskracht.  Wie goed doet, goed ontmoet.  Wat je uitstraalt, trek je aan.

Ik zal op alle vlak echt een nieuw pad moeten scheppen daar ik op de gebruikelijke paden niet word geaccepteerd.   Wat een uitdaging! Ik ben er klaar voor!  🤩

Het laatste liedje, “Another angel” is vers van de pers.  November 2019 om precies te zijn.  De videoclip en live optreden vind ik magisch met de levensgrote engel en het licht dat erboven schijnt.   GENIET ervan! 🙏💖😊

Ik wens jullie alvast een SUPER week toe gevuld met tonnen liefde en geniet elke dag van het wonder dat jij bent.

Warme knuffels en dikke kussen 💋💋💋

Inge

Auto nummerplaat 1/12/19 ~ 128

Engel nummer 128 brengt een boodschap dat je snel je verlangens en wensen hebt gemanifesteerd door de kracht van positief denken en door een overvloedige houding te handhaven. De huidige stroom van overvloed is een weerspiegeling van je geestesgesteldheid en hoge verwachtingen en je wordt door je engelen aangemoedigd om je manifesterende vermogens verstandig te gebruiken. Heb een optimistische kijk en houding zodat je alleen het beste manifesteert voor je hoogste goed. Succes kan en zal de uwe zijn.

Engel nummer 128 kan ook een bericht zijn dat een deur voor u sluit en een andere op het punt staat te openen. Dit zal op veel manieren voor u het voordeligst blijken te zijn. Vertrouw erop dat tijdens deze veranderingen voor je materiële behoeften zal worden gezorgd en wees gerust dat je persoonlijke vervulling en geluk zult vinden.

Angel Nummer 128 kan ook een indicatie zijn dat het tijd is om te overwegen een spiritueel beroep, praktijk en / of carrière of dienstgerichte onderneming te beginnen (of uit te breiden).

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-128.html

Klok 28/11/19 ~ 15u59

Engel nummer 1559 moedigt u aan om positieve verwachtingen te hebben over de veranderingen die u in uw leven en levensstijl zult aanbrengen, omdat deze op vele manieren voor u en anderen het meest voordelig zullen blijken te zijn. Bepaalde aspecten van je persoonlijke spiritualiteit en zielsmissie moeten worden gefocust en je engelen vragen dat je aandacht besteedt aan je intuïtie terwijl je wordt geleid naar de volgende stappen die je op je pad moet zetten. Sommige situaties in je leven komen tot een einde die plaats maken voor gunstige nieuwe kansen om binnen te komen, vertrouw daarom op het stoten van je intuïtie en onderneem positieve actie om je goddelijke levensdoel te leven en te vervullen. Luister naar de ingevingen van je ziel.

Om positieve veranderingen in je leven te manifesteren, is het belangrijk om het verleden los te laten. Als u onlangs een baanverlies of het einde van een relatie hebt doorgemaakt, kunt u verwachten dat deze wordt vervangen door iets dat beter geschikt is voor wie u werkelijk bent. Bevrijd jezelf van gedachten, overtuigingen en acties die niet langer kracht in je leven brengen en onthoud dat om het nieuwe te creëren, je het oude los moet laten. Vertrouw erop dat de engelen en het Universum in jouw voordeel werken en dat er in de zeer nabije toekomst nieuwe kansen zullen ontstaan. Blijf positief over jezelf, je leven en je toekomst.

Leef je leven als een positief voorbeeld voor anderen, omdat je de vaardigheden en talenten hebt om anderen op een positieve manier te leiden en te begeleiden. Maak gebruik van uw lichtwerkende vaardigheden, want de wereld heeft u nodig om uw licht te laten schijnen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/03/angel-number-1559.html

Een gelukkige verplaatsing naar een nieuwe ruimte of een nieuwe plaats op werkgebied is zich aan het aankondigen.  Deze verplaatsing zal leiden tot nieuwe positieve energie.

PAREN

Ontmoeten, verwelkomen, openstaan voor; intens persoonlijk contact; geslachtsgemeenschap; vanuit yin handelen.

Kernwoorden: 

Paren (verwelkomen), tegenkomen, ontmoeten, je openstellen voor, iemand op je weg vinden, paring van yin en yang, geslachtsgemeenschap, magnetisme, zwaartekracht, gegrepen, overmand door hartstocht, gunstig, gelukkig.  Twee mensen die de liefde bedrijven.

Omschrijving:

Dit is een hartstochtelijke, voorbestemde ontmoeting die u met overdonderde kracht in beslag neemt.  Geef eraan toe.  Verwelkom het. Maar probeer er niet aan vast te houden. Kracht kan worden verkregen door het vrouwelijke yin, dus probeer niet een held te zijn.  Geef mee en werk via yin.  Probeer de kracht ervan te begrijpen.  Dit is een tijd voor korte, intense ontmoetingen die verbonden zijn met de oerkrachten.  Er gebeuren hier grote dingen maar u hebt er niet rechtstreeks invloed op.  Deze heerlijke ontmoetingen komen en gaan, zoals Hemel en Aarde wanneer ze in een stralend moment samenkomen.  Als u niet probeert het vast te houden, zal uw ontmoeting iets bijzonders zijn.

Aspect:  Een zwangere baarmoeder. Uw ontmoeting heeft vruchten afgeworpen.  Het zit vol mogelijkheden. Dit is een geweldige gebeurtenis maar er is behoefte aan rust en intimiteit.

Deze kaart staat symbool voor geluk, schoonheid, waarheid, beloningen en een kosmisch bewustzijn.

Een periode van geluk en schoonheid en geestelijke verjonging.  U doet grote kennis op en raakt door uw groeiende kosmische bewustzijn, bijna in extase.

Uw hogere en lagere zelf worden nu eindelijk verbonden.  Daardoor zult u uw eigen waarheid gaan ontdekken.  Het geeft u zoveel nieuwe inspiratie en kracht dat u zult slagen bij de meeste dingen die u doet.  Het is nu ook de periode dat u een bekroning op uw werk krijgt, eindelijk komt de lang verwachte beloning.  Er gaat wel veel veranderen, mogelijk zelfs uw werkomgeving en mogelijk gaat u reizen.  Maar alles ten goede.  U zult in een gunstig milieu verkeren en daar de vruchten van kunnen plukken.

Een tussenkomst zal beslissend zijn en in uw voordeel uitpakken.

Bron: https://www.orakels.org/

Verwacht hulp. Een Goddelijke kracht prachtiger dan wat dan ook bestaat en is klaar om ons te steunen.
Er is een goedwillende energie toegankelijk om je te begeleiden tijdens je leven en het heeft altijd het beste mat je voor.  Deze energie is ‘grace’ of ‘lieflijkheid.’  Wanneer je jezelf openstelt voor deze energie, dan begin je tekenen, symbolen en berichten te zien op jouw pad die je begeleiden in de juiste richting.

 

Besteed zorgvuldige aandacht aan de boodschappen die je op dit moment van de engelen krijgt. Je hebt om een teken gevraagd en zij hebben dat gegeven. Word je bewust van dit soort tekens en vertrouw ze.

Je hebt de hemel om hulp gevraagd.  Nu is het aan jou om aandacht te schenken aan het teken dat die hulp aanwezig is.

Deze kaart betekent dat de engelen je aandacht proberen te trekken door tekens.  Ze kunnen bijvoorbeeld een vlinder of een vogel vragen om heel dicht bij je te komen vliegen.

Of ze kunnen je de drang geven om meerdere keren per dag naar een bepaald liedje te luisteren.

 

Goddelijke hartstocht.

Wees eerlijk tegenover jezelf.

Wat is het diepste verlangen van je hart?

 

Houd je cape in de buurt;  je bent iemands held.  Mogelijk wordt u gevraagd in te stappen en een situatie te helpen beheren.  Je kunt worden opgeroepen om ouderen of jongeren te ondersteunen of namens iemand te spreken.

Geliefden voelen zich gerustgesteld,  wetende dat je in de buurt bent.  Bescherm uzelf tegen verrijking, strijdmoeheid en het ‘reddersyndroom’.  Tempo jezelf en gebruik je wil en vastberadenheid om het beste resultaat voor alle betrokkenen te bereiken.

Ik laat alle onverwerkte gevoelens naar boven komen. Ik dank voor het helen dat er nu plaats vindt. Ik ben emotioneel gereinigd. Ik ben vrij van emotionele ballast. Ik laat alles los wat niet langer van nut is.

Deze kaart betekent heel worden en verjonging:  het resultaat van emotionele schoonmaak.  Het kan zijn dat je de komende dagen emotioneel wat in verwarring zult zijn.  Diepe gevoelens, waarvan je dacht dat je ze al had verwerkt, komen schijnbaar uit het niets weer boven.  Maak je geen zorgen, want er vindt genezing op een diep niveau plaats, daarna zal je je veel beter voelen.  De vrouw op deze kaart stijgt op, uit de diepe wateren van haar emoties en komt in het licht van een nieuwe dag.  Emotioneel gereinigd en verjongt is ze nu klaar om volledig in haar kracht te staan, vrij van alle emotionele ballast die ze eerder met zich mee droeg.

Bron: https://online-orakels.nl/

Noot van mezelf:

Deze week heb ik na heellll lange tijd een emotioneel dipje gehad en heb ik tranen met tuiten gehuild.  Ik ben ook maar een mens van vlees en bloed en kan niet altijd sterk zijn.  De moed was me in de schoenen gezakt…  Op die ene dag wilde niks lukken en kwamen de dingen niet uit zoals ik dacht.  Ik denk dat alle opgekropte emoties van de afgelopen tijd samenkwamen dus ik heb alles losgelaten.   Eén van de redenen was dat ik nergens aansluiting vind (omdat ik ook niet zoek –> bang voor afwijzing) en als ik dan verbinding heb, dan zijn het mensen die achteraf gebleken toch geen goede bedoelingen hebben en dat is zeer teleurstellend als je altijd het goede ziet in iedereen.   Maar dat dipje duurt dan een half uur en dan heb ik mij herpakt, netjes aangekleed en opgefrist en was ik weer mijn vrolijke zelve.   Vandaag voelde ik me zelfs de gelukkigste persoon op aarde.  Een frisse wandeling gedaan hier langs het kanaal en genoten van het gezelschap van mijn 2 prachtige lieve kinderen waar ik megatrots op ben.  😊💖

 

 

 

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  959

959; Ga door met het doorvoeren van de veranderingen die nodig zijn om jezelf meer tijd en energie te geven voor je goddelijke levensopdracht. Deze veranderingen en je levenstaak worden volledig gesteund door Spirit.

 

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 3475

347

347; De aartsengelen, engelen en verlichte meesters zeggen dat je op de goede weg bent.  Vraag hun je te helpen op de goede weg voort te gaan.

475

475; De veranderingen die je doormaakt zijn veranderingen waar je om gebeden hebt om je te kunnen afstemmen op je goddelijke pad en de engelen.

Bron:  https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

 

 

 

And breakout

When explanations make no sense
When every answer’s wrong
You’re fighting with lost confidence
All expectations gone

The time has come to make or break
Move on, don’t hesitate
And breakout

Don’t stop to ask
And now you’ve found a break to make at last
You’ve got to find a way
Say what you want to say
Breakout

When situations never change
Tomorrow looks unsure
Don’t leave your destiny to chance
What are you waiting for
The time has come to make your break
Breakout

Don’t stop to ask
And now you’ve found a break to make at last
You’ve got to find a way
Say what you want to say
Breakout…

Don’t stop to ask
Now you’ve found a break to make at last
You’ve got to find a way
Say what you want to say
Breakout

Some people stop at nothing
If you’re searching for something
Lay down the law
Shout out for more
Breakout and shout
Day in day out
Breakout

Breakout

Don’t stop to ask
And now you’ve found a break to make at last
You’ve got to find a way
Say what you want to say
And breakout

Don’t stop to ask
And now you’ve found a break to make at last
You’ve got to find a way
Say what you want to say
And breakout…

(Don’t) Lay down the law (stop)
Shout out for more (to ask)
Breakout and shout day in day out
Ooh, breakout

Breakout

Breakout

Lay down the law
Shout out for more
Breakout and shout day in day out

 

I should have known better
Than to let you go alone
It’s times like these
I can’t make it on my own
Wasted days, and sleepless nights
An’ I can’t wait to see you again
I find I spend my time
Waiting on your call
How can I tell you, babe
My back’s against the wall
I need you by my side
To tell me it’s alright
‘Cause I don’t think I can take anymore
Is this love that I’m feeling
Is this the love that I’ve been searching for
Is this love or am I dreaming
This must be love
‘Cause it’s really got a hold on me
A hold on me
I can’t stop the feeling
I’ve been this way before
But, with you I’ve found the key
To open any door
I can feel my love for you
Growing stronger day by day
An’ I can’t wait too see you again
So I can hold you in my arms
Is this love that I’m feeling
Is this the love that I’ve been searching for
Is this love or am I dreaming
This must be love
‘Cause it’s really got a hold on me
A hold on me
Is this love that I’m feeling
Is this the love that I’ve been searching for
Is this love or am I dreaming
Is this the love that I’ve been searching for
Is this love or am I dreaming
Is this the love that I’ve been searching for
Is this love or am I dreaming
Is this the love that I’ve been searching for
Is this love or am I dreaming
Is this the love that I’ve been searching for
Is this love or am I dreaming
Is this the love that I’ve been searching for

We started dancing and love put us into a groove
As soon as we started to move
The music played while our bodies displayed through the dance
Then love picked us out for romance
I thought it was clear the plan was we would share
This feeling just between ourselves
But when the music changed, the plan was re-arranged
He went to dance with someone else
We started dancing and love put us into a groove
But now he’s with somebody new
What does love want me to do?
Love said, “Let the music play
Let the music play, he won’t”
He tried pretending a dance is just a dance, but I see
He’s dancing his way back to me
Guess he discover we are truly lovers, magic from the very start
‘Cause love just kept me groovin’ and he felt me movin’
Even though we danced apart
So we started dancing and love put us into the groove
As soon as we started to move
As soon as we started to move
Love said, “Let the music play, he won’t get away
Just keep the groove and then he’ll come back to you again”, let it play
“Let the music play, he won’t get away
This groove he can’t ignore, he won’t leave you anymore”, no, no, no
Let the mu
Just keep the groove
Let the music
This groove he can’t ignore, he won’t leave me anymore
Let the music
He’ll come back to you, you, yeah
No, no, no

I can’t let go
When I’m with you I believe that your love is true
When we love you turn me out, you know what to do
Visions really blow my mind fantasizing all the time
When your body’s next to me, I begin to sweat
When we touch I lose control, now you know what’s next
Fantasizing all the time, move your body next to mine
Well, I need your love
Well, I need your love
Well, I need your love
Don’t make me wait too long
Oh, I need your touch
Don’t make me wait for your love
I can’t let go
I can’t let go
I can’t let go
I can’t let go
I can’t let go
I can’t let go
I can’t let go
I can’t let go
I can’t let go
I can’t let go
I can’t let go
I can’t let go

 

 

Just another angel