“We zullen vrede vinden, we zullen naar de engelen luisteren en de hemel zien, fonkelend van diamanten” ~ Anton Tsjechov

Dag lievelingen,

Vandaag ben ik opgestaan met een stralende glimlach en voel ik dat de engelen me helpen om de humor van de situatie in te zien haha. We zijn per slot van rekening allemaal acteurs in dit spel van het leven en we spelen een rol dus ja, we zitten in een film en de kwestie is hoe je deze bekijkt.

Wat is jouw perspectief over het grotere geheel?

Of, je “denkt” dat de wereld er heel slecht aan toe is en het nog slechter wordt en je laat je leven hier iedere dag door beïnvloeden wat dan automatisch ook jouw realiteit wordt. Als je focus staat op de informatie en beelden van alles wat er verkeerd gaat, zit je gevangen in de illusie en houdt dat jouw trilling omlaag waardoor je nog dieper wegzinkt en alles, als gevolg daarvan, aantrekt wat donker is dus week waakzaam met jouw gedachten.

Of, je leeft iedere dag met dankbaarheid en liefde voor Alles Wat Is, blij dat je hier mag zijn in de meest revolutionaire tijd ooit sinds het ontstaan van Moeder Aarde. Blij dat je kan ademen en genieten van alles wat Moeder Aarde ons zomaar onvoorwaardelijk geeft. Je jaagt jouw passies na en je vertrouwt blindelings dat je geleid wordt door jouw onzichtbare spirituele team die “altijd” bij jou zijn en die helpen als je erom vraagt. Ze helpen jou alleen als je het vraagt want ze respecteren jouw vrije wil die hier als Universele wet geldt op de planeet Aarde.

Ze breken enkel deze vrije wil als je in een noodsituatie verkeerd, je leven op het spel staat en jouw tijd hier op aarde volgens je levensplan nog niet voorbij is, dan redden ze je leven. Vandaar dat je ooit hoort dat mensen zeggen: “Het is onmogelijk dat iemand uit zulk wrak levend is uitgekomen zonder schrammen na zo’n zwaar verkeersincident bijvoorbeeld, die moeten zeker een paar beschermengelen gehad hebben,” wat dan ook zo is.

Het is mogelijk om jouw droomleven te leven in tijden van “oorlog”, lees ontwaken van de mensheid uit de illusie naar zijn oorspronkelijke staat van zijn en dat is liefde op het paradijs dat aarde heet, door simpelweg je energietrilling te wijzigen naar alles wat jou blij en gelukkig maakt en daarnaar handelen.

Ik kwam vanochtend van de winkel af en voor ik de straat indraaide richting centrum, reed er een vrachtwagen voorbij richting het rond punt waarop stond in grote letters, “Vanreusel, daar snack je naar“, waarop ik begon te schaterlachen haha! 🤣😂 (Mijn familie naam is Van Reusel voor degene die dit niet weten) 😉

Al sinds ik hier in Limburg woon sinds mijn 19de hoor ik meermaals of ik familie ben van deze snackproducent. Nee dus, maar het is wel grappig en leuk om je naam zo wijd en zijd te ontmoeten ook al is mijn naam niet wie ik ben dat ik echt ben als ik de theorie van de geboortetrust moet geloven maar daar ga ik bewust niet over uitweiden. Is weer een verhaaltje van drama gecreëerd door de elite. Geen zin in. Jouw “afgepakte” geld opeisen en een hele papierenwinkel doorkruisen is ook weer vechten tegen…en dat is niet de energie die ik volg.

In de winkel vandaag toch maar weer mijn stem van weerstand flink laten horen, mijn keelchakra laten werken haha. De Nederlandse winkels zijn maandag voormiddag niet open omdat ze zondag voormiddag open zijn dus moest ik me wel begeven naar een Belgische winkel waar ze megastreng zijn om over dat neus muilkorven gedoe.

Jawel, in Lidl was ik al meer dan een jaar niet meer geweest omdat ik daar al een paar keer mijn kar had laten staan naar aanleiding van reacties van ‘politie’ verkoopsters die mij attendeerde braaf te luisteren en mijn monddood maskertje netjes te dragen. Ik probeerde het vandaag opnieuw en tsjaka, lap weer van hetzelfde hé. Mevrouw, wil je dat mondmasker correct dragen waarop ik antwoordde: “Ja, jaaaaa,” terwijl ik doorliep maar ze zei: “Ja maar je moet toch,” waarop ik zei: “En dan wat? Krijg ik poepeklets?” Pffff! Toen liep ik weer een andere verkoopster tegen het lijf die hetzelfde zei en toen liet ik mijn kar weer staan en riep over heel de winkel keihard: “Mensen, we leven in een dictatuur, word wakker! Dit masker is niet nodig! Word wakker aub!”

Ik heb niet altijd zin om in de energie van het niet dragen van dat onding de winkels te betreden al zou dat mij geen energie moeten kosten aangezien onze natuurlijke staat, vrij en soeverein zijn, iets is wat we echt zijn, en niet de angst voor confrontatie dat we niet zijn.

Het duurt niet lang meer of de bom barst, dat voel ik in al mijn vezels. Er hangt iets in de lucht dat heel onrustig is…en dat zeg ik al een tijdje maar het komt eraan. Vrees niet maar blijf in innerlijke vrede, vertrouwen, overgave en liefde en weet dat dit alles het grotere goed dient en ons zal brengen naar een planeet waar alleen de kracht van LIEFDE & VREDE heerst.

Ik voel dat mijn hartchakra heel fel openstaat de laatste tijd en heel gevoelig is. Ik draag bewust groenkleurige kledij, wit en roze. De kleur van je hartchakra, de kleur van vrede en de kleur van liefde. Ook een teken dat er een flinke detox bezig is in je lichaam en alles wat je hart niet gelukkig maakt, dit wordt verwijderd zodat je wordt geleid naar wat jou intens vreugde biedt. 💖🙏

De energieën zijn enorm en intens! Zorg heel goed voor jezelf en kijk uit met welke energieën jij je wilt voeden. Ik blijf het herhalen omdat het zuiveren, positief opladen van wit gouden licht en jezelf energetisch in een beschermende koepel zetten van jouw aura/energieveld een dagelijkse routine zou moeten zijn zodat alles wat jou probeert omlaag te trekken geen enkele kans meer heeft.

Hoe doe je dat? Visualiseren dat je in een wit gouden koepel staat met je amen en benen wijd open, een koord dat vanuit jouw kruinchakra naar de hemel reikt en wortels die vanuit jouw voeten in de aarde gaan en of aan Aartsengel Michaël vragen om alle energiekoorden die niet bij jou horen weg te snijden en vervolgens jou in die zuivere koepel te zetten verbonden met de hemel en gegrond met Moeder Aarde. Bij de onderstaande orakelkaart “Spirituele bescherming door Merkaba”, lees je hier meer over.

Ook opnieuw er achter gekomen dat de grootste blaaskaken die het hoogst van de toren blazen, beweren dat ze omringd worden door de hoogste onzichtbare krachten, zeggen dat ze niet arrogant willen overkomen maar tegelijkertijd claimen dat zij alleen de opdracht hebben gekregen om deze wereld te redden, zeggen dat ze willen samenwerken, pronken met hun vele bedrijven en tegelijkertijd je finaal afwijzen omdat ze je niet kunnen betalen, coöperatie een mooi woord vinden maar feitelijk beweren dat er maar één kapitein op een schip kan staan, mij het gevoel gaven dat ik plots heel klein was tegenover hun prestaties en erop uit zijn om mij te doen huilen, bijna altijd aan het woord zijn en ik me amper durfde uitspreken over wie ik ben en wat ik doe, dat ik naderhand besefte dat dit weer een poging was om mijn zelfvertrouwen finaal neer te halen over wie ik ben dus dat dit een spiritueel ego was, lees narcist.

Naar aanleiding van bovenstaande ervaring heb ik mijn overtuigingen, blokkades en trauma’s ritueel verbrand. Deze heb ik opgeschreven en in de gootsteen verbrand. Dit zijn allemaal illusies dus conditioneringen gecreëerd door de matrix. Deze waren als volgt: “Alle vrouwen haten mij.” “Ik ben niks waard.” “Niemand moet mij. (trauma afwijzing)” “Mijn grote droom komt nooit uit.” Ik ben nog steeds alleen zonder fysieke familie rond mij.”

Wel gezegend en oprecht dankbaar voor mijn 2 prachtige kinderen die voor mij de meest belangrijke, dierbare personen zijn en waar ik voor door een vuur ga! 😍💖🙏

Dit is naar mij geprojecteerd als een spiegel aangezien het mij getriggerd had en het me raakte waardoor ik heel fel begon te huilen. Toch ben ik niet in die energie blijven hangen want ik weet nu dat al die overtuigingen niet van mij zijn dus ook dat ze voorgoed mijn energieveld hebben verlaten en met het verbranden zijn ze dan ook voorgoed weg.

Ik heb al die overtuigingen omgedraaid en weet nu dat ik heel krachtig ben, waardevol, vol met licht, er wel vrouwen zijn die lief tegen me zijn en me waarderen, dat er wel authentieke mensen bestaan en vertrouw dat mijn hart me leidt naar mijn mooiste bestemming. 😍

Concreet, ben ik dankbaar voor deze ervaring omdat het in mij iets losgemaakt heeft wat niet meer in mijn hart thuishoorde dus ik ben blij dat deze persoon, hoe zwaar deze energie ook was, me verlicht heeft. 🙏

Deze persoon zei heel direct tegen mij dat de leeuw in mij zich mag openbaren! Hallelujah! Haha! 🦁

Sinds gisteren me opnieuw gedistantieerd van de ondertussen 4de groep wakkere mensen. Mijn hart verzwaarde bij het lezen van al de berichten, terwijl ik mijn uiterste best deed om mijn licht te laten schijnen, en er zaten een paar rotte appels tussen die mij voorheen, ten onrechte, flink hadden aangevallen en gezien ik energie voel, ook op afstand, heb ik om mijn eigen welzijn te beschermen afstand genomen van deze groep mensen. De orakelkaart “Overdracht via het hart” hieronder vermeld, vertelt je hierover meer.

Ik voel me nu happy en opgelucht! Teken van de juiste keuze! 😀✨

Ik kan beter mijn energie geven aan mensen die mij waarderen, dan aan degene die roddelen (die paar die de boel verzieken dan) en de energie omlaag trekken, dan dat ik probeer de rest van de groep omhoog te houden door anders tegen de wereld aan te kijken en ze hiervan bewust probeer te maken.

Ook heb ik gevoeld bij de kern van de groep dat er niet zuiver wordt gehandeld en er mysterieus wordt gedaan dus mijn hart heeft me nu in de juiste richting geleid en daar vertrouw ik op.

Oh ja, ik geloof erin dat de kracht van telepathie, wat onze oorspronkelijke communicatie is, die mij naar de juiste energieën zal brengen om samen onze missie te volbrengen Moeder Aarde te helpen genezen van alles wat haar nu pijn doet. Dus ik laat mij niet afhangen van de digitale wereld waar velen nu in gevangen zitten en denken dat als dit wegvalt, ze verloren zullen zijn zonder contacten.

VERTROUW op je innerlijke kompas – intuïtie – buikgevoel – Goddelijke leiding en de stem van je hart die jou altijd naar de juiste mensen en situaties leidt wat in overeenstemming is met je vooraf besproken zielsplan.

Hou jullie goed lieverds, we komen aan de andere kant. Het zijn alleen jouw gedachten en daden die bepalen hoe jouw realiteit en ervaringen zich zullen ontvouwen.

Des te zuiverder jij handelt en compassie toont voor Alles Wat Is dus ook voor degene die in het donker leven en of niet wakker zijn, des te sneller zal het collectieve bewustzijn in staat zijn te ascenderen naar de 5de dimensie.

Laat alle angsten los, doe niet mee aan roddelen, jaloezie, haat of whatever en toon LIEFDE voor al jouw broeders en zusters, Moeder Aarde is je eeuwig dankbaar.

Kan je in deze woelige onzekere tijden gelukkig zijn? Ja natuurlijk! Als je ervoor kiest. 🥰

Ik zie jullie graag met heel mijn hart! 💖

STRAAL! STRAAL! STRAAL! Als de ZON die je bent en altijd al was! ✨😀✨

Dikke zoenen en warme knuffels,

Inge 💋💋💋

Hieronder 2 kaarten van het orakeldek van de lichtwerkers, het eerste heb ik al eerder vermeld in een blog, het andere is nieuw, die nu met de huidige energieën zeker veel mensen zullen helpen.

OVERDRACHT VIA HET HART

Uw hart is niet alleen in staat om liefde te geven en ontvangen, maar ook om contact te maken met een groot netwerk van wezens die resoneren in de hoogste frequenties van goddelijke liefde. Via het hart kunt u informatie en begeleiding ontvangen van netwerken van licht die ons universum vullen.

Als u leert uw hart open te stellen voor deze boodschappen, dan zal uw vermogen om op een liefdevolle manier te werken met groepsbewustzijn toenemen. U zult op een liefdevolle manier de mensheid raken, het collectief beïnvloeden in plaats van de lagere frequenties van het collectief toe te staan u te overweldigen.

Werken met groepsenergie is een grote stap op het spirituele pad, met risico’s, maar ook met als grote beloning een versterking van het manifesteren van uw levensmissie. Het risico met groepsenergie wordt kleiner als u het benadert vanuit het hart in plaats van het hoofd. De geest kan een standpunt aanvoeren en dan direct daarna – en overtuigend! – het tegendeel aanvoeren.

Het hart voelt echter of iets resoneert of niet – of daar nu een logische verklaring voor is of niet. De geest kan worden verleid door mensen die u vertellen dat zij veel spirituele kracht hebben. Maar dit zal direct intuïtieve ‘belletjes’ doen rinkelen in uw hart, want mensen met echte kracht hoeven u daar niet van te overtuigen.

Het hart is de sleutel tot het bepalen of u uw loyaliteit aanbiedt. Als u loyaliteit aanbiedt aan het groepsbewustzijn dat onvoorwaardelijk van u houdt, voelt uw hart zich veilig, geliefd en weet het innerlijk dat de groep goed is voor u – of die groep nu bestaat op aarde of in een spirituele dimensie. Zolang de groep u leven geeft, uw horizon verbreedt, uw waarheden voedt en u stimuleert om te leven volgens uw bestemming is hij goed voor u.

Als u deze positieve effecten niet ervaart , als u zich uitgeput of verward voelt of het gevoel hebt dat uw problemen niet worden opgelost door het werken met deze groep, luister dan goed naar uw hart en vraag of dit wel de juiste plek is voor u.

Het is belangrijk om ook te werken met groepen die u ten dienste kunt zijn. Hoewel u misschien houdt van uw familie is dit bijvoorbeeld misschien niet de groep die u het meest van dienst kunt zijn. Misschien zitten de mensen die openstaan en bereid en ontvankelijk zijn voor uw spirituele gaven buiten uw familie. Misschien kan uw familie spiritueel profiteren van u in de rol van moeder, of zoon, of dochter, maar niet in de rol van spirituele mentor.

Aan de andere kant kunnen sommige groepen mensen zich misschien voeden met u, maar leren ze daardoor niet om het zelf te doen. Zij willen misschien dat u die mensen de antwoorden op hun problemen geeft. Ze zijn misschien niet bereid om het vertrouwen, de moed, het geloof en de kracht te ontwikkelen die nodig zijn om de verantwoording te nemen voor hun eigen relatie met het universum – wat nodig is om hen te laten groeien in zielswijsheid door hun levenservaringen. Uw hart kan u ertoe brengen om uw diensten aan dergelijke mensen in te trekken, omdat u van hen houdt en wilt dat ze groeien.

Uw hart zal u leiden om op verschillende manieren te werken met verschillende mensen. Misschien wordt geleid om hobby’s in interesses te onderzoeken die u leiden naar de volgende groep mensen die uw aanwezigheid kan gebruiken. Het hart zal u ook leiden als het tijd is om verder te gaan.

De overdracht via het hart geeft een eerlijke evaluatie van de interactie van uw frequentie met de frequentie van de groep. Wordt die samen hoger? Dan is dit een spirituele constructieve connectie. Wordt die lager? Dat is niet zo nuttig. Het hart geeft u de kracht om te weten wanneer u moet werken met anderen, hoelang en op welke manier. Vertrouw daarop! Hoe meer u doet, hoe meer groepen uw wereld binnen kunnen komen die goed zijn voor u en de planeet.

AANROEPING

Ik ben nu dankbaar voor de overdracht via het hart die me met universele liefde leidt naar het groepsbewustzijn dat het beste is voor het grootste goed en mijn eigen goddelijke bestemming. Ik vraag om bescherming, inzicht, duidelijk weten en duidelijk voelen om me te begeleiden door de vele groep mensen van wie ik zal houden en met wie ik spiritueel zal werken in dit leven.

Moge al mijn betrokkenheid bij groepen constructief zijn. Mogen liefde, licht en kracht in mij op de aarde toenemen door al het groepswerk, gezegend door genade. Mogen de onvoorwaardelijke geliefden alle groepsinspanningen helpen om spiritueel succes te hebben. Door mijn eigen vrije wil, amen.

Spirituele bescherming door Merkaba

Openstaan om te ontvangen is een manier om emancipatie, kracht en allerlei andere vormen van hulp te krijgen. Om de ontvankelijkheid te vergroten kan het nuttig zijn uw energieveld op te ruimen en te reinigen. Daardoor kan alles wat niet echt van uzelf is worden verwijderd. Soms zijn dit ook de miskende gedachten en gevoelens van anderen. Als u die gedachten en gevoelens loslaat, zal de ruimte in uzelf toenemen. U kunt dan meer ontvangen van wat echt voor u is bedoeld – uw goddelijke goederen, op alle manieren.

Een open, gevoelig persoon kan snel energetisch overbelast raken. Van fysieke pijn tot emotionele en psychologische spanning, overbelasting voelt niet goed! U hebt misschien zelfs het gevoel dat u anderen op uw rug meedraagt – of in uw hoofd! Het extra gewicht kan uw natuurlijke lichtvibratie naar beneden trekken in angst, twijfel, vrees of wanhoop. Ook uw innerlijke visie kan bij overbelasting worden verduisterd. Daardoor wordt het moeilijk om te onderscheiden wat van u is en wat van iemand anders.

Als overbelasting van uw systeem iets bijzonders is voor u of u de neiging hebt om energieën van anderen op te nemen en verwerken (gebruikelijk voor healers, mediums, artiesten en andere gevoelige, open mensen), is spirituele reiniging altijd goed voor u. U zult daarna minder de neiging hebben contact te maken met bepaalde mensen of aan bepaalde ideeën te werken – zelfs als die voor de reiniging heel belangrijk leken te zijn.

Dit betekent dat u zichzelf bevrijdt van de input van anderen en de echte prioriteiten van uw eigen hart kunt onderscheiden. Om een spirituele reiniging nu te kunnen accepteren, herhaalt u onderstaande aanroeping waarna u zo lang als nodig is ontspant, terwijl u de orakelkaart op de kop op een deel van uw lichaam legt waarvan u intuïtief voelt dat het spirituele reiniging kan gebruiken. U herhaalt dit proces iedere dag, drie dagen lang of maximaal drie weken, als u voelt dat u het nodig hebt.

U kunt een aantal minuten rusten of een halfuur of langer. Als u in slaap valt tijdens uw reiniging kan dat een nog diepere reiniging veroorzaken. Besteed vooral aandacht aan wat u direct na de reiniging voelt. Dat is een moment waarop u zich misschien heel bewust wordt van door wie of wat u uitgeput raakt en u in staat bent om liefdevol maar krachtig te zeggen: “Jij moet nu mijn energieveld verlaten en niet terugkomen zonder mijn uitdrukkelijke verbale toestemming. Uit mijn eigen vrije wil, amen.”

Dit orakel is ook een bevestiging voor mensen die zich afvragen of een relatie, persoon of situatie ze hebben uitgeput of negatieve energie en of gedachten in hun energieveld hebben gebracht. Uw inzichten zijn juist en u kunt nu dit energie reinigende proces gebruiken om de banden van gehechtheid te verwijderen en alle negatieve energie van die persoon of situatie los te laten.

AANROEPING

Ik roep onvoorwaardelijk liefdevolle goddelijke bescherming aan. De heilige kamer van licht, de merkaba van goddelijk licht, omgeeft mij nu. Ik kies ervoor, uit eigen vrije wil, onder goddelijke autoriteit en genade om alle banden, inhoud en verontreinigingen die niet langer goed voor me zijn los te laten, door onvoorwaardelijke liefde.

Ik kies ervoor, uit eigen vrije wil, om mijn levensreis te ondernemen op een zo vreugde- en liefdevol mogelijke manier. Ik sta open voor goddelijke genade om mijn integriteit voortdurend te reinigen en beschermen. Ik ben vrij om gewoon in mijn eigen waarheid te zijn. Mogen alle wezens gezegend en beschermd zijn! Mogen alle wezens gelukkig en vrij zijn. Door mijn eigen vrije wil, amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Enkele duurzame tips speciaal voor jullie! 😀💖

Een veganistische levensstijl houdt in dat je voortdurend op zoek gaat naar de puurheid van alles waar je je mee voedt en verzorgt om Moeder Aarde te eren en te verlichten, vandaar onlangs een wonderbaarlijke zeep ontdekt afkomstig uit Syrië, de Aleppo zeep! Ik was al begonnen met mijn handen te wassen met een zeepbar, daarna mijn haar met een shampoo bar om de plastiek verpakkingen te elimineren en langer doe te komen en nu is de overstap naar deze multifunctionele zeep een verademing en een mooie toevoeging aan het verkleinen van mijn ecologische voetafdruk. Happy! 😀

Deze vervangt meteen een arsenaal aan badkamerproducten. Ze is geschikt voor jouw lichaam mee te wassen, ook de intieme delen want deze is natuurlijk zonder schadelijke en chemische toevoegingen. Deze kan je ook gebruiken om je te scheren en zelfs om je tanden mee te poetsen. Ik spoel mijn tanden na door een paar druppels etherische muntolie in het spoelwater te doen zodat mijn mond fris ruikt.

Meer informatie over de Aleppo zeep lees je via deze link: https://www.naturalheroes.nl/pages/veel-gestelde-vragen-over-aleppo-zeep

Mijn huid voelt babyzacht aan en mijn tanden zijn witter en glanzen als spiegels! Yess! 😀

Ik heb deze ook getest om mijn haren mee te wassen. Na veelvuldig deze getest te hebben, merkte ik toch dat ze veel sneller vet werd omdat ik de versie gebruik waarbij 100% olijfolie in verwerkt zit. Geen optie meer wat mij betreft maar dat kan voor iemand anders totaal een andere ervaring zijn. Dus nu ga ik een ander merk shampoo bar proberen namelijk Soopie. Schattige naam haha. www.soopie.nl.

Verder kleur ik mijn haren met de plantaardige henna verf van het merk Khadi en dan met name de blonde variant “Sunrise”. Nu heb ik natuurlijke highlights want deze verf is perfect dekkend en past zich aan mijn natuurlijke haarkleur waardoor deze prachtige kleurschakeringen en goudlokken doen ontspruiten. Zeer tevreden!

Nu hoef ik enkel nog maar de kapper om mijn haren bij te knippen en ondertussen heb ik een hele goede gevonden die mijn haren eindelijk geknipt heeft hoe ik het wilde dus nog steeds halflang, wat opgeknipt (zonder uit te dunnen) zodat de dikte er nog inblijft wat resulteerde dat mijn tranen over mijn wangen liepen toen ze nog nat waren dus dat zegt genoeg. Dankbaar! 🙏

Hieronder volgen weer een aantal spiksplinternieuwe songs waar de engelen me naartoe hebben geleid. Zeer hartverwarmende muziek! Geniet ervan! 🥰 💖💖💖

Blessings

Sunlight fell and reminded me that life can be
So gracious sometimes
And I felt like everything around me
Was connected somehow

At night I hear the rhythm of the ocean
As it breaks on the shore
And I think about all the things that
I am grateful for

And they say, “Hold on to the ones you love
Keep ‘em close to you”
And they say, “Hold on to this time we have
And let the light shine through”

Sometimes I get a little bit еmotional when
I see love unfold
Two hearts bound by rеflections of the memories
They’ll forever hold

And they say, “Hold on to the ones you love
Keep ‘em close to you”
And they say, “Hold on to this time we have”
And let the light shine through

There are blessings all around you
Open up your eyes
Feel the sunlight fall upon you
Let it free your mind

There are blessings all around you
Take a step outside
Let your heart shine in a new light
See it come alive

And they say, “Hold on to the ones you love
Keep ‘em close to you”
And they say, “Hold on to this time we have
And let the light shine through”

I just love you

You tie your hair up prettily
You say your middle name’s Marie
Well in french that means “star of the sea”
Sounds just right to me

And my painting’s hanging on your wall
So you can look at summer in the fall
Oh we’ve made memories we’ll make some more
Oh I just love you

I just love you
I just love you

So mother why’s it hard to say
Things of sincerity nowadays?
Why are we all so afraid
Of saying something real?

‘Cos she was lying in the sun
In the quiet corner where the river runs
Well I went inside and I wrote the words
I just love you

I just love you
I just love you

It’s a simple truth
It’s the little things you do
It’s the smile on your lips
When you walk into a room
It’s the birthday card you drew
That make me love you

(I just love you)
I just love you
I just love you (Just love, just love, just love)
Ooh, just love you

Feeling you

I couldn’t give you a warning
But I felt it all over me
I hope you come where I’m going
And babe, my hands are free

Falling so hard
Swimming through stars
And maybe that’s alright

I’m feeling you
Every single way
I’m feeling you
Ain’t no other way

There was a time I remember
Breathing air like this
But that was when I was younger
Didn’t know what I had, I’d miss

I’m feeling you
Every single way
I’m feeling you
Ain’t no other way

I won’t let you go
I mean it, believe it, ohh
I won’t let you go
Believe it, I mean it, ohh
I won’t let you go
I mean it, believe it, ohh

I’m feeling you, you
I’m feeling you, you
I’m feeling you

I won’t let you go
Ain’t no other way
I won’t let you go
Every single way

I won’t let you go
Ain’t no other way
I won’t let you go
Every single way

I was in Nashville when I met the incredible Sam Ashworth during a writing session in 2017/18. I was always so hesitant to write songs with other humans; it always felt like a process I wouldn’t ever be able to share with someone. But, Sam changed that for me. We connected in the way we write, and the song came out of this instrumental chat we had about relationships and love. The song feels like an extension of that conversation we had.

Change It All

Take it from me
All of what I know
Lay there beside me and show your warmth

Its hard to find peace
Buried in so deep
I can only hear the world is shouting

All I see is how I could change it all
Find my peace, love I feel its time to fall
For a new day, oh from silence
To a new state of mind

Heard a whisper
Something said so sweet
Now quiet as ever, we’ll leave this scene

Show no fear
For things we can’t control
Hoping that you see how great that feels

All I see is how I could change it all
Find my peace, love I feel its time to fall
For a new day, oh from silence
To a new state of mind

All I see is how I could change it all
Find my peace, love I feel its time to fall
For a new day, oh from silence
To a new state of mind

I heard somewhere that your songs could start to feel like your children in a way, and this song feels like that for me. It represents a point in my life that I look back on with a lot of interest. I was at such a pivotal time and feeling like I didn’t know what I was doing. That confusion came out over a week or two. It was poured into this song and marked a moment where I felt a strong connection between me wanting to control my own life and the mystery of how things unfold if you’re in the right space with yourself emotionally. And treading those two forces, learning when to let go.

Run

Lost and broke

I feel like we can’t get anywhere
Enough to feel like leaving

Hopeless but I know that this can’t be everything
We don’t need this heartache

We could break away, if you really want to run
Hard to keep the pace, when you’re staring at the sun
Let’s hide away from it, try escape from it
Let’s hide away, if you really want to run

With you I see hope when before I didn’t care
Now I know I need you
I need you, I need you
Now I know I need you

We could break away, if you really want to run
Hard to keep the pace, when you’re staring at the sun
Let’s hide away from it, try escape from it
Let’s hide away, if you really want to run

Maybe its freedom
A chance to keep breathing
Maybe we’re lonely

We could break away, if you really want to run
Hard to keep the pace, when you’re staring at the sun
Let’s hide away from it, try escape from it
Let’s hide away, if you really want to run

“Run” speaks to a part of me with an idea of what I want my life to be like but will never become, or it’s just always at arm’s reach. It’s wanting to be something that just isn’t going to happen. When I wrote this song, I experienced a strong sense of escapism within a relationship. Getting lost in the notes’ calming nature and the progression they fall into, daydreaming of another life.

Breathe Again

Words in you message trouble me into the night
Saw my reflection written down in every line

It wasn’t easy to believe that I did that to you
You were needing something deeper, I think I always knew

And I, I can see everything now
Awakened your heart
But buried mine deep underground
What you showed me is
Better to love honest than stumble in the dark
And I, I can see everything now

It was over nothing
I think about you every time
I’m caught in the open
Looking for a place to hide

It wasn’t easy to believe that I did that to you
You were needing something deeper, I think I always knew

And I, I can see everything now
Awakened your heart
But buried mine deep underground
What you showed me is
Better to love honest than stumble in the dark
And I, I can see everything now

Can you feel it?
Now we can breathe again
Found the meaning
Now we can breathe again
Can you feel it?
Now we can breathe again
Found the meaning
Now we can breathe again

And I, I can see everything now
Awakened your heart
But buried mine deep underground
What you showed me is
Better to love honest than stumble in the dark
And I, I can see everything now

I received a poem after a break up that highlighted a lot of truths about that relationship. It was super revealing and shook me up quite a lot. I didn’t know how to reply, but I had so much to say. The best way I felt I could do this was by replying in a song. Music says so much more often than words do directly, and I think the desperation of my vocals conveyed more than I ever could face-to-face.

Be Slow

All these feet on fire
Heavy are your eyes
And the weight on your shoulders
Chasing after time
Something you can’t touch
But you know when it’s over

No control
When you’re running blind
All we know
Is what we left behind

Darling, you gotta keep breathing
Lose yourself in the feeling
Just be slow, just be slow
Take it back to that moment
Before you start to feel broken
Just be slow, just be slow

Try to let it go
Step out from the cold
Embracing the silence
We were never told
We can sing black storms
When we should be flying

No control
When you’re running blind

Darling, you gotta keep breathing
Lose yourself in the feeling
Just be slow, just be slow
Take it back to that moment
Before you start to feel broken
Just be slow, just be slow

Ooh, cover me with moments
Colouring the motion
Ooh, cover me with moments
Colouring the motion

Darling, you gotta keep breathing
Lose yourself in the feeling
Just be slow, just be slow
Take it back to that moment
Before you start to feel broken
Just be slow, just be slow

“Be Slow” is one of those songs I’d always wanted to write and came about in a natural way. Over the past few years, I’ve spent some time in the UK amongst tours writing music with two other incredible songwriters and producers, Nick Atkinson and Edd Holloway. W It was the perfect environment to write “Be Slow”; in their barn studio in the countryside during one of these sessions.

With you

3 weeks ago for both us
A mystery of falling in love
I don’t know where it’s going but

I’m not fighting it
I know I need to thank the turn of luck
And the river that she floated up
I’m untying it all now, she’s untying

Now that I feel like we’re flying, no fear right
The moment she holds my heart
I know that she speaks with her eyes so I lean in
And see all her light and dark

With you
The world feels more alive
With you
The world feels more alive
The world feels more alive

I won’t forget the night on the persian rug
And the way that we found more love
Souls aligned, hearts even, a new light
I know at times she feels outside her self
From the darker cards that life has dealt
She’s unwinding softly, help her unwind

Now that I feel like we’re flying, no fear right
The moments she held my heart
I know that she speaks with her eyes so I lean in
And see all her light and dark

With you
The world feels more alive
With you
The world feels more alive
The world feels more alive

One day we’ll float down the river you wrote of
I hope I’ll be holding your hand

With you
The world feels more alive
With you
The world feels more alive
The world feels more alive

With you
The world feels more alive
With you
The world feels more alive
The world feels more alive

A lot of my songs are quite personal, but this one feels even more so. It’s a sincere love song I wrote right at the start of 2020 before the world fell into madness. The recording schedule for this song happened to be right in the middle of an intense lockdown here in Melbourne. Luckily, I live with my drummer and bassist to record drums, bass, cello, vocals, and guitar from our house. We had to teach ourselves how to make everything sound like we heard it in our heads, and the amazing Hayden Calnin mixed it all to make it sound like it does now. This song is really special to me.

The Words You Say

This thief, she keeps me grey, but all I know is you
Trapped in stone, at least I know that I will be with you
From all the things I’ve seen, there’s got to be a better way
These old memories mean nothing to me, watch them fade

It’s not, it’s not, it’s not the words that you say
It’s not, it’s not, it’s not the words
It’s not, it’s not, it’s not, the words that you say
It’s not, it’s not, it’s not the words, oooh

These hands, they know not your touch, leave them alone
Your uncertainty, in hard times, left me scorned
And I knew the answers to questions that I asked
Now my freedom and virtues lay in dark

It’s not, it’s not, it’s not the words that you say
It’s not, it’s not, it’s not the words
It’s not, it’s not, it’s not, the words that you say
It’s not, it’s not, it’s not the words

It’s not, it’s not, it’s not the words that you say
It’s not, it’s not, it’s not the words

The Words You Say “This song is about those people who say one thing and then do something completely different. Especially when it comes to a relationship…I know it might not necessarily be their fault, but at the same time this song was written it seemed there was a very real intention behind the actions that were causing harm between us.”

Sense Of Home

For these words he won’t come around here
And his eyes won’t see
And you know he won’t come around here
He needs it to be

It’s like something evil is taking a hold
Nothing deep here
It’s like we’re losing our sense of home
Just disappear
Just disappear

Tell your mother you’re leaving here
Tell your brother you’re going away
Tell your mother she needs to reassess herself
And this will be the only way

Sometimes he tries to reassure himself
That it’s all still there
All those times he just cries to himself
Sunk deep into his chair

Tell your brother you’re listening to his dreams
Tell your sister she is all you need
Tell your mother she is the only one
And your father has made you all that you’ve become’Cause these words
Aren’t meant for anyone else
But your family

Tell your brother you’re listening to his dreams
Tell your sister she is all you need
Tell your mother she is the only one
And your father has made you all that you’ve become
And your father has made you all that you’ve become

Sense Of Home It’s is one of the first songs I wrote where I felt I started to explore creating something out of my inner world that meant a lot to me. Songwriting was (and still is) a slight mystery to me. There are times when you don’t know what will come out, and this song, in particular, was revealing things to me that I was too afraid to admit or couldn’t perceive properly at the time. Out of all of my songs, this one is a deep reminder to stay in tune with myself and listen to what I need.