Dag liefdevolle zielen,

Het is een hele tijd geleden dat ik hier nog een blog plaatste maar ik volg mijn gevoel in alles want dit gevoel zal me ook leiden naar het vervullen van mijn missie zodat mijn licht nog harder kan stralen dan dat het tot nog toe deed. Hoewel dit nog steeds een zeer pittige tijd is op mijn levenspad, nog steeds want oh ja, de les van geduld oefenen heb ik echt wel onder de knie nu, ben ik ervan overtuigd dat mijn leven nu heel snel transformeert naar het leven dat ik behoor te leven hier op aarde gevuld met alles wat mijn hart maar wensen kan. We zijn hier om plezier te maken in harmonie en te genieten van alles wat Moeder Aarde ons ‘zomaar’ geeft vanuit haar schoot, niet om te lijden en te strijden zoals dat al eeuwenlang het geval is.

Ik wil vooruit maar zie geen heldere richting waardoor ik in de illusie blijf zitten van geen eerste stap zetten. De projecten waarvan ik droom zijn te groot om alleen aan te beginnen want samenwerken is de norm in de Nieuwe Tijd alleen vraag ik me al lang af waar iedereen blijft? Waar moet ik gelijkgestemde zielen vinden met dezelfde verlangens en visie als ik om van deze adembenemende wereld opnieuw een wereld te maken waar alleen de liefde zegeviert? Ik heb al verschillende malen hier via mijn blog een oproep geplaatst zonder resultaat. Er wordt amper gereageerd op wat ik allemaal post, dat was ook zo wanneer ik op social media zat dus het blijft heel moeilijk om gemotiveerd te blijven in deze tijden wanneer je het gevoel hebt nul fysieke steun en aanmoediging te genieten op aards vlak….

Als ik de onzichtbare wereld niet had, dan zat ik waar ik in 2008 zat, diepe depressie en in het hol van Pluto haha. Toen waren ze ook al bij mij maar moest ik dat ervaren. Nu ben ik wel enorm dankbaar dat ik gegroeid ben als ziel, een enorme groeispurt moet ik zeggen en ik nu rustig en vredig blijf ongeacht mijn situatie. Dankzij de onzichtbare wereld.

Dus frustratie, het wachten (al heel mijn leven), nul komma nul STEUN, MOTIVATIE en AANMOEDIGING, geen vrienden en geen familie, mijn handen in het luchtledige houden van het niet weten maken dit pad er niet makkelijker op maar hoe dan ook, ik heb ervoor gekozen om dit te ervaren dus nog even tanden bijten. Ik heb geen andere keuze. Gelukkig ben ik GEZEGEND met 2 prachtige kinderen die zien dat ik heel hard mijn best doe en ze een moeder hebben die hen alleen maar heel veel liefde geeft en zorgt dat ze niks tekort komen.

Eens ik mijn volledige potentieel aan de wereld laat zien, dan zijn zij de eerste die beloond worden. Ik ben enorm dankbaar dat ze naast me lopen en ze zien ook dat al het zware innerlijke spirituele werk van de afgelopen jaren, zijn vruchten afwerpen en ik het voorbeeld ben dat ik wil zijn voor hen zodat zij de geheimen van het Universum vanop de eerste rij kunnen leren en dit zelf kunnen toepassen in hun leven.

Mijn zoon Liam wordt vandaag 18 jaar, hier zit een mega trotse mama! 🥰 Een volwassen man, klaar om de drempel over te steken naar een wereld waar al zijn dromen zullen uitkomen als hij zijn aangeboren gaven, talenten en vaardigheden optimaal benut. Ik zal als moeder zijn steun en motivator blijven zodat hij moedig, sterk en vol zelfvertrouwen zijn levenspad zal kunnen bewandelen met een flinke dosis warme mama liefde zal dat zeker lukken!

De antwoorden zitten in jezelf dus ik hoop ten stelligste dat er heel spoedig schot in de zaak komt en dat heb ik zelf in de hand. I know.

Het Universum zorgt er wel voor dat de emoties worden geuit die al te lang in jouw systeem woonden dus de afgelopen weken heb ik op dat vlak mijn stem meermaals verheft tegenover hierboven en personen die mijn grenzen testten.

Ook het verplicht mondkapjes gedoe zorgde voor veel spanningen en weerstand bij mij wat niet wegneemt dat inderdaad het virus veel slachtoffers maakt en ik mijn medeleven betuig maar het zorgt inclusief met de 1,5 meter afstand voor het gevoel dat we in een dictatuur leven en er een oorlog aan de gang is die voor onze ogen achter gesloten deuren plaatsvind.

Van de week was ik in een winkel en ik zet mijn mondkapje op maar mijn neus blijft vrij want ik kan echt heel moeilijk ademhalen als alles bedekt zit. En in dezelfde winkel waar ik voorlopig niet meer kom want alleen daar voel ik altijd die spanningen, kreeg ik tot tweemaal toe de opmerking dat ik mijn neus moest bedekken waarop ik zei dat ik niet goed kon ademen en de winkelbediende zei, je moest eens weten hoeveel mensen er lijden. Ik reageerde heel heftig en vertrok weer met serieuze spanning omdat ik door deze hele wereldse situatie dwars doorheen kijk en weet wat er zich afspeelt, zorgt dit voor onnodige stress bij mij, dat weet ik wel maar alles is precies zo bedoeld om te ervaren al heb ik een hekel aan confrontaties waarin ik mezelf tegenkom. Uit alles moet je een les leren hè.

Een dictatuur die zegt dat wij als natuurlijke sociale zoogdieren, van huidhonger worden ontzien, (kijk maar naar pasgeboren baby’s die sterven als ze dit niet ontvangen), ontzegging van Co2 door de kapjes (monddood maken), ontzegging van plezier maken (schrapping van alle evenementen wat resulteert in bloederige scenario’s van de cultuursector) en ga zo maar verder. Staat hier nu niemand bij stil? Doen wij als kuddevolk hier gewoon aan mee omdat het ons verplicht wordt opgelegd uit angst voor de zware gasboetes waar ze ook nog flink aan verdienen, die 10%, die ons stilletjes wil uitdunnen.

Indien wij het bewustzijn van LIEFDE hanteren en VERTROUWEN dus angst volledig uitschakelen, dan kan dit virus NIET overleven in deze energietrilling. Zo simpel kan het zijn. Dus waar wachten we nog op? Laten we allemaal als volk opstaan en onderdrukking van onze eigen vrije wil weer opnieuw opeisen omdat dit ons geboorterecht is.

Wat de energie betreft zitten we nu opnieuw in een zeer zware periode met maar liefst 10 portaaldagen op een rij wat maakt dat je slapeloze nachten hebt, door de dag wat slaap inhaalt, zeer zware hoofdpijn ervaart, zware benen en drang naar hartig eten. Rustig blijven, naar jouw lichaam luisteren, slapen, aarden en veel bronwater drinken is de boodschap. Mieke heeft hieronder nog een uitgebreide versie neergepend wat mij weer geholpen heeft als bevestiging waar mijn lichaam nu doorgaat.

Het kriebelt om alles maar echt alles neer te pennen in een boek wat ik ervaren heb tot nu toe met als doel mensen te inspireren en helpen waar zij dat nodig hebben. Begin gewoon lieve Inge, haha. 😉

Om al een voorsmaakje te geven, schrijf ik binnenkort een blog over mijn persoonlijke ervaringen van de afgelopen tijd. Ik doe dat als ik voel dat de tijd rijp is.

Sleutelwoorden nu zijn: OVERGAVE, VERTROUWEN en LOSLATEN. Van de week ben ik voor de 2de keer een grote boot tegengekomen hier aan het kanaal waar in het groot de letters VERTROUWEN op stond. Een universeel teken zo klaar als een klontje haha.

Ook heb ik tijdens een wandeling hier aan de haven een schattige zwarte labrador puppie vrolijk zien springen en huppelen op het gras want ik kon hem amper aaien zo enthousiast was hij! 😀 De boodschap die hier inzit: kijk de wereld door de ogen van een puppie, word weer speels en vrolijk, lach, dans, spring, wees benieuwd en nieuwsgierig naar al het nieuwe, sta open voor alle spannende, nieuwe avonturen die zomaar op je pad verschijnen en vanuit deze positieve trilling zal je alles aantrekken wat je nodig hebt om jouw pad te vervolgen.

” Geloof is de liefde voor het onzichtbare, vertrouwen op het onmogelijke, onwaarschijnlijke.” ~ Goethe ~

Geniet van de muziek en het energienieuws!

Ik hou van jullie met heel mijn 💖😍

Heel veel liefs en een dikke zoen 💋🙏

Inge

Een vleermuis op mijn pad

De legende van Vleermuis is doortrokken van het mysterie van Midden-Amerikaanse stamrituelen. In Midden-Amerika is Vleermuis het symbool van wedergeboorte, een begrip dat verwant is met het oude boeddhistische geloof in reïncarnatie. De kracht van Vleermuis is eeuwenlang zeer in trek geweest bij de Azteken, Toteken, Toluca’s en Maya’s.

Vleermuis omvat het idee van sjamanistische dood. De rituele dood van de heler is doortrokken van geheimen en zeer ingewikkelde inwijdingsriten. De dood van de sjamaan is de symbolische dood van zijn of haar oude manier van leven en van zijn of haar persoonlijke identiteit. De inwijding waardoor iemand het recht verkrijgt te helen en sjamaan genoemd te worden, wordt noodzakelijkerwijs voorafgegaan door rituele dood. De meeste van deze rituele zijn onmenselijk hard voor lichaam, ziel en geest. Het is tegenwoordig zeer moeilijk om iemand te vinden die de mishandelingen kan verdragen en erdoorheen komt zonder zijn of haar evenwicht kwijt te raken.

Het idee achter de oude inwijdingen was, dat alle vroeger noties van ‘zelf’ die de sjamaan in wording erop nahield, moesten worden afgebroken. Hij of zijn moest zich onderwerpen aan wrede proeven om lichamelijke kracht en paranormale gaven te testen. Bovendien werd er zware emotionele druk uitgeoefend. Het was heel gewoon dat de aspirant-ingewijde werd beschimpt en dat er op hem of haar werd gespogen. Daardoor leerde hij of zij beproevingen met nederigheid en geestkracht te doorstaan. De laatste stap in het inwijdingsritueel bestond eruit, dat de sjamaan in wording voor een nacht in de aarde werd begraven opdat hij of zij de volgende ochtend zonder ego werd herboren.

Dit ritueel lijkt veel op dat van ‘de nacht van vrees’ bij de oorspronkelijke bewoners van Schildpadeiland. Deze ‘nacht van vrees’ houdt in dat de sjamaan in wording naar een bepaalde plek wordt gestuurd om daar zijn of haar eigen graf te graven. Hij of zij moet daar dan de nacht helemaal alleen doorbrengen in de baarmoeder van Moeder Aarde, waarbij de bovenkant van het graf is afgedekt met een laken. Door de duisternis en de geluiden van rondsluipende dieren wordt hij of zij snel geconfronteerd met zijn of haar angsten.

Zoals de duisternis van het graf haar functie heeft in dit ritueel, zo heeft ook het hol van Vleermuis zijn functie. Ondersteboven hangen staat symbool voor de omzetting van je vroegere zelf in een wedergeboren wezen. Het is tevens de positie die baby’s innemen wanneer zij via de baarmoeder van de vrouw ter wereld komen.

Als Vleermuis op jouw pad is verschenen, is het tijd voor de rituele dood van een manier van leven die niet langer bij je nieuwe patroon van groei past. Misschien moet je oude gewoonten afzweren, of de positie innemen die je voorbereidt op wedergeboorte of, in sommige gevallen, inwijding. Hoe dan ook, Vleermuis is een teken van wedergeboorte van een gedeelte van jezelf, of van de dood van oude patronen. Als je je verzet tegen je toekomst, kan het gaan om een lange, uitgesponnen, pijnlijke dood. Het universum vraagt altijd van je dat je groeit en je toekomstige zelf wordt. Om dit te kunnen doen, moet je de dood van een sjamaan sterven.

Bron: https://online-orakels.nl/orakelkaarten/medicijn-kaarten/vleermuis

Engel nummer 142

Nummer 142 suggereert dat als je op dit moment door een moeilijke situatie gaat, je engelen willen dat je weet dat alles zal werken voor je hoogste goed, dus blijf vertrouwen en verwacht goede resultaten.

Nummer 142 herinnert u eraan dat u uw engelen om extra hulp en assistentie kunt vragen bij een langetermijnproject of nieuwe onderneming die u overweegt. Wees je bewust van kansen die zich in je leven voordoen en vertrouw erop dat ze om een ​​goede reden plaatsvinden. Grijp deze kansen met vertrouwen en weet dat ze voor uw verbetering zijn en u zullen helpen om succes op lange termijn te behalen. Nummer 142 suggereert dat het gebruik van positieve affirmaties en het behouden van optimistische gedachten en intenties je heeft geholpen om een ​​duidelijke verbinding te hebben met je engelen en het engelenrijk. Heb vertrouwen en vertrouw erop dat je engelen je hebben gehoord en je omringen met liefde, licht en steun.

Nummer 142 vraagt ​​je om geloof, vertrouwen en hoop te hebben, want er is iets positiefs en nieuws aan de horizon dat je nog niet kunt zien.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-142.html

Engel nummer 214

Nummer 214 is een bericht dat je goed wordt ondersteund door het universum en de aartsengelen. Geef angsten, twijfels en zorgen aan je engelen voor genezing en transmutatie. Blijf positief en behoud een optimistische kijk, en je zult je hoogste goed tonen.

Nummer 214 verzekert je dat het werk, de wil en de inspanning die je hebt gedaan in de richting van je levensdoel en zielsmissie een solide basis heeft gelegd voor je toekomst, en is erkend door de engelachtige en spirituele rijken. Heb vertrouwen in jezelf, je ideeën en je intuïtie en blijf gefocust op je gewenste resultaten. Volg je intuïtie en behoud een positieve houding en liefde voor het leven. Je manifesteert nu je welverdiende beloningen en zegeningen.

Nummer 214 vertelt je dat je open moet staan ​​voor het ontvangen en accepteren van je ‘goede’, dat kan verschijnen in de vorm van nieuwe kansen, nieuwe projecten en ideeën en opnieuw beginnen. Heb vertrouwen en vertrouw in jezelf en de engelen. Als je enige angst of twijfel voelt, vraag dan je engelen om begeleiding en ondersteuning.

Nummer 214 vertelt je dat je op dit moment bent waar je hoort te zijn. Leef in het moment en waardeer de dagelijkse wonderen van het leven.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-214.html

Engel nummer 2025

Nummer 2025 vertelt je om je voor te bereiden op veranderingen die in de nabije toekomst zullen komen. Je voelt misschien al een of andere verschuiving onderweg, en je engelen moedigen je aan om onbevooroordeeld en optimistisch te zijn over de kansen die daarmee gepaard gaan.

Nummer 2025 is een bericht om het ‘oude’ los te laten dat je niet langer positief van dienst is. De engelen moedigen je aan om te veranderen wat het ook is in je leven dat je ongelukkig of ongezond maakt, zoals een slechte gewoonte, ongeschikte baan of giftige relatie, zodat je ruimte kunt maken voor positieve nieuwe ervaringen en kansen om je leven binnen te gaan. Om uw situatie te veranderen, moet u uw houding veranderen . Niets zal ooit in je leven veranderen, tenzij je voor jezelf opkomt en stopt met ja te zeggen tegen iedereen en ja begint te zeggen tegen jezelf. Stop met dingen te doen die u niet wilt doen en doe in plaats daarvan wat uw passies voedt en u gelukkig maakt. Ga vol vertrouwen vooruit en bereid je voor op wat activiteit, actie en avonturen.

Wanneer nummer 2025 verschijnt, moet je vertrouwen hebben in jezelf en de engelen als er veranderingen in je leven komen. Deze veranderingen kunnen op onverwachte manieren tot stand komen, maar zullen de antwoorden op uw vragen, verzoeken en gebeden opleveren. Deze veranderingen zijn van positieve aard en zullen u ten goede komen, en uw engelen zullen u door deze broodnodige veranderingen leiden. Weet dat alles zal werken voor uw hoogste goed en dat u tijdens deze overgangen veilig en beschermd bent.

Nummer 2025 is een boodschap om geloof en vertrouwen te behouden en in evenwicht te blijven terwijl je door levensveranderingen gaat.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/03/angel-number-2025.html

Engel nummer 3120

Nummer 3120 heeft betrekking op schepping, godelijkheid en positieve overvloed, en moedigt je aan de verlangens, passies en doelen van je hart te volgen

Heb vertrouwen in jezelf en je persoonlijke capaciteiten en stap met vertrouwen en optimisme in de richting van je wensen. Hoewel u op dit moment misschien niet het grotere plaatje kunt zien, moet u weten dat alle dingen om een ​​reden gebeuren, zelfs als u het niet kunt zien of begrijpen. Twijfel nooit aan jezelf of de kracht van de engelen.

Nummer 3120 moedigt je aan om rustige tijd voor jezelf te creëren, omdat je verhoogde innerlijke balans en helderheid kunt vinden en je energie op alle niveaus kunt verjongen. Dit zorgt ook voor duidelijkheid binnenin en gecommuniceerd met je intuïtie en engelen. De sleutel tot het ontvangen van begeleiding is open en ontvankelijk te zijn en een antwoord van teken te verwachten, zelfs op de meest onwaarschijnlijke manieren en middelen. Besteed aandacht aan tekenen en synchroniciteiten en blijf op de hoogte van wat er om je heen gebeurt. Leef in het moment en let op. De Universele Energieën gebruiken synchroniciteiten om alles precies te positioneren waar ze moeten zijn. Vertrouw erop dat u op het juiste moment op de juiste plaats zult zijn.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2016/08/angel-number-3120.html

Donkere nacht van de ziel

U bent klaar voor een meer zuivere en stralende relatie met het goddelijke. Om dit te laten gebeuren, moeten misschien vooringenomen ideeën en veilige, beperkende overtuigingen worden losgelaten. Voor het goddelijke zijn dit slechts de kleren van uw geest; het zijn belemmeringen voor de absolute intimiteit die het goddelijke met u zoekt. U voelt zich misschien kwetsbaar of onzeker als het goddelijke deze belemmeringen gaat weghalen. U komt dan in de donkere nacht van de ziel terecht. U begrijpt dat u alleen maar op het goddelijke kunt vertrouwen en u zult ontdekken dat dat soms moeilijk is. Deze nacht zal echter voorbijgaan en de beminnelijkheid van de goddelijke dageraad in uw hart zal alles de moeite waarde maken. Maar nu is het de bedoeling dat u zich voelt zoals u zich voelt. U komt dichter bij het goddelijke.

Hoewel u in dit leven misschien al op een spiritueel pad loopt, kunt u nog dieper gaan. Soms weten mensen dit en zijn ze toch bang. Omdat ze emotionele drama’s kennen , aarzelen ze om los te laten wat ze kennen – zelfs als dat emotioneel lijden en mentale angst is. Die angst weerhoudt ze van de bereidheid om te vertrouwen op de liefdevolle hand die naar hen reikt. Het lijkt misschien raar, maar angst loslaten om de hand van de liefde te kunnen pakken kan heel erg moeilijk zijn.

Als u er niet op vertrouwt dat liefde u zal vasthouden, kan loslaten lijken alsof u in een afgrond valt. U krijgt misschien het gevoel dat u gek bent als u zich afvraagt of het wel verstandig is om een bekende wereld achter u te laten en de duisternis van uw eigen twijfel en angst binnen te gaan. U hebt het gevoel dat uw oude zelf en de bekende manieren deze donkere nacht niet zullen overleven. Zelfs als u in uw hart weet dat dit soort spirituele dood een opening is naar nieuw leven, kan het nog steeds heel confronterend zijn.

De enige manier om de donkere nacht te beëindigen, is hem door te staan en weten dat hij, hoewel u niet begrijpt hoe dit mogelijk is, zal veranderen in de liefste genade. Op den duur zult u op uw knieën zitten, niet wanhopend biddend, maar dankbaar, vredig en toegewijd. Hoewel hij begint als een uitdaging wordt de donkere nacht van de ziel een reddende genade. Liefde weet dat u er klaar voor bent. Wat u misschien ook denkt op dit moment van worsteling, u bent klaar om deze spirituele test te doen en als u hem hebt doorstaan zal u meer dan ooit van het goddelijke houden.

Vergeet niet, dit is een gevorderde initiatie en daarom uitdagend op een diep spiritueel niveau. Vraag daarom wat steun. Hoewel u dit pad alleen moet bewandelen, kan iemand anders helpen door getuige te zijn van uw proces en u eraan te herinneren dat u loopt op een zuiver pad van bekrachtiging, liefde en waarheid.

Hoewel u misschien het gevoel hebt dat uw begeleiders u hebben verlaten, zijn ze in feite nog dichterbij en fluisteren woorden van aanmoediging, hoop en liefde. Zoek de liefde in uzelf en laat die u leiden door de donkere nacht. Zij zal u trouw begeleiden en op het perfecte goddelijke moment leiden naar het licht van uw zoetste ochtend.

AANROEPING

De donkere nacht van de ziel is liefde die mij naar het licht roept, me vraagt om angst en twijfels los te laten en in plaats daarvan te zeggen: ” Ik weet dat liefde krachtiger is dan al het andere. Altijd.” Ik accepteer dus de kracht en genade van de liefde en nodig de genezende aanwezigheid van onvoorwaardelijke goddelijke liefde uit in mijn hart, nu. Breng me de vrede en spirituele zegen die ik nodig heb om te worden bevrijd uit duisternis en me te kunnen openen voor het zoete licht van de waarheid van de liefde. Mogen alle wezens die vastzitten in duisternis geholpen worden door onvoorwaardelijke liefde om te zien, voelen en weten dat het pad van de liefde voor altijd van hen is. Uit mijn eigen vrije wil, amen,

Geruststelling door het gouden licht

Dit gouden licht komt als een geschenk van genade en geruststelling. Het is een omarming van het universum, een uiting van goddelijke troost en een teken van hoop. Als het gouden licht verschijnt, dan is dat een teken dat alles in uw leven, zelfs de meest verontrustende zaken, perfect zullen uitwerken. Zij zijn in de genadige handen van het goddelijke en zullen sneller en mooier dan u misschien verwacht worden opgelost.

Het gouden licht is een heel echt fenomeen, hoewel u het misschien alleen waarneemt als u heel ontspannen bent en uw helderziendheid al is ontwikkeld. Maar of u het nu fysiek ziet of niet, het is echt en krachtig. Als u helderziend zou kunnen zien, dan zou het lijken op de gouden stralen van een ondergaande zon. Dezelfde warme, liefdevolle gloed wordt over uw hart en geest geworpen wanneer het gouden licht op u schijnt. Als u in een ruimte bent als het op u schijnt, zult u zich afvragen of iemand het licht heeft aangedaan want de gloed is net zo duidelijk alsof er een lamp in de kamer is gezet die met zijn warmte de ruimte verlicht.

In feite kunnen we altijd vragen om genade en goddelijke hulp, maar er zijn perioden waarin we extra steun nodig hebben. In dergelijke perioden kunnen we, ironisch genoeg, vaak vergeten om hulp te vragen. Misschien worstelt u met een extra moeilijke periode in een initiatie of staat u voor een moeilijke keuze. Of misschien moet u een stap zetten en wilt u alleen maar weten of u de juiste stap zet en dat alles op de één of andere manier goed zal komen, ook als u het gevoel hebt dat u niet kunt controleren wat er gebeurt.

Als het gouden licht u wordt gegeven, dan is dat een geschenk van het hart van het universum. Het laat u weten dat u een kind van het universum bent en zeer geliefd. Het herinnert u eraan dat de worsteling om met vertrouwen, geduld, geloof en moed door te gaan op uw pad soms bijna overweldigend lijkt. Het universum is echter bij u en steunt u, houdt van u en gelooft in u, bij iedere stap. U bent niet alleen. U bent nooit vergeten. U wordt altijd geliefd en aangemoedigd om op reis te gaan. U wordt eraan herinnerd dat het universum glimlachend op u neer kijkt.

Er zijn perioden waarin u het gouden licht zult aanroepen, omdat u weet dat u behoefte hebt aan dat liefdevolle bewustzijn en het is goed dat u dat doet. U kunt onderstaande aanroeping gebruiken. Er zijn echter ook perioden waarin u gewoon voelt, waarneemt, ziet of weet dat u het gouden licht krijgt als spiritueel geschenk van het universum. Dat is nu het geval omdat dit orakel is gekomen.

U wordt gevraagd alleen maar vrede te voelen. Vertrouw. Weet dat alles perfect gaat en dat u zich geen zorgen hoeft te maken – hoewel u niet weet waarom u zich misschien zo voelt! Het gouden licht is wijsheid en liefde. Het weet, en soms is dat het enige wat u moet weten om in vrede te kunnen zijn.

AANROEPING

Ik roep de geruststelling van het gouden licht, de troost van de goddelijke geest en de liefdevolle genade van het universum aan. Dank u dat u nu bij me bent, dat u me vrede en geruststelling brengt, zelfs in mijn donkerste momenten. Dank u dat u een speciale waarheid met me deelt – dat u altijd van me houdt, me vasthoudt en koestert en me helpt. Ik houd van u! Dank u dat u ook van mij houdt. Moge het gouden licht alle wezens genezen van angst en twijfel en teder genade, compassie en de liefdevolle geruststelling van goddelijke aanwezigheid in de harten van iedereen brengen. Door goddelijke genade en mijn eigen vrije wil, amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Nieuwe maan 20 juli 2020

De nieuwe maan in de periode van de Graanmaan (15 juli – 14 augustus) luidt het thema ‘overvloed en bestemming’ in. De natuur heeft een heel proces van groei en rijping doorlopen en werkt naar een bestemming toe. Wellicht kun je dit proces ook in jezelf herkennen, hoewel wij onze doelen kunnen bijstellen en veranderen. We kunnen steeds weer nieuwe plannen maken, nieuwe groeiprocessen doorlopen, onszelf verbeteren. Dit is een goede tijd om te kijken of je (nog) een duidelijke bestemming voor ogen hebt en welke stappen je zou moeten zetten om de gewenste doelen te realiseren. Wat heb je gezaaid? Wat wil je bijstellen? (Hoe) ben je gegroeid? Welke oogst heeft het je de afgelopen periode al opgeleverd?

De nieuwe maan staat in het sterrenbeeld Kreeft. De Maan is de heerser van Kreeft en deze stand maakt dan ook extra gevoelig. Loslaten kan moeilijk zijn, dromen of fantaseren gaat makkelijk en emotioneel kun je snel geraakt zijn. Je wilt graag zorg en bescherming geven, maar ook ontvangen. De Zon staat ook in Kreeft, waardoor je je bewust wordt van emoties die dieper zijn weggestopt. Laat ze toe, ervaar wat je gevoel aangeeft, trek je niet meteen terug in je schulp, want je krijgt boodschappen uit je onderbewuste. Door te luisteren naar je gevoelens en die proberen te begrijpen, krijg je zowel zicht op diepe verlangens als op wat onvrede geeft. Daardoor kun je andere keuzes maken of doelen bijstellen. Besef wel dat je emoties hebt en dat je niet je emoties bent…


Saturnus staat tegenover de Maan en helpt je om niet te worden geregeerd door te grote ups en downs. Deze planeet maakt het wel lastiger om je gevoelens te uiten en kan ervoor zorgen dat je je sneller alleen of minder waard voelt. Saturnus kan ook (in jezelf of in de maatschappij) zorgen voor restricties, beperkingen of frustraties. Autoriteiten buiten jezelf zijn lastiger, dus je kunt beter de autonomie in jezelf vergroten: wees zoveel mogelijk zelfstandig, onafhankelijk, maak eigen keuzes en neem daarvoor zelf verantwoordelijkheid. Familiebanden kunnen worden versterkt of juist duidelijk maken dat er niet voldoende erkenning en respect is onderling. Zoek de mensen op bij wie jij je goed voelt, bij wie je onderlinge zorg en bescherming ervaart.


Door dwergplaneet Eris kan (in het klein of in het groot) de vinger op een zere plek worden gelegd. Jezelf uiten over onrechtvaardigheden gaat makkelijker en je assertiviteit is groter, maar check je feiten wel goed! Er kunnen discussies ontstaan die de gemoederen hoog doen oplopen met als doel om de hele waarheid boven water te krijgen. Hoewel Eris helpt om voor jezelf op te komen en om een dieper weten te verkrijgen over de waarheid, kan de opschudding die wordt veroorzaakt leiden tot machtsvertoon van de andere partij; een kat in het nauw kan immers rare sprongen maken!

Bescherm jezelf, want je kunt vatbaarder zijn voor de negativiteit van anderen, maar ook voor eigen negatieve gedachten.
Welke nieuwe energie wil jij uitzenden? Zorg ervoor dat je je eigen waarheid en zuiverheid kent, dat je weet waarover je het hebt. Het gaat erom dat je eerst je eigen bewustzijn, daarna dat van een ander of van een groep tot een hoger niveau tilt, niet om de strijd om de strijd. Dit kan zijn in je familie, vriendengroep, social media, politiek, etc.

Petra Stam ~ https://petrastam.com/

Channeling nr. 62 ~ Door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

Wees welkom, welkom in voor velen deze emotionele tijd. Niet alleen voor u, maar veel mensen op de aarde zijn in afwachting en emotioneel. U leeft in oorlog. Dit is de derde wereldoorlog die voorspeld was. Hij wordt anders uitgevochten dan dat u gewend bent, maar niet minder erg. Als de negatieve groep die deze oorlog veroorzaakt hun doel tot uitvoer had kunnen brengen dan waren er meer slachtoffers gevallen wereldwijd dan bij alle oorlogen bij elkaar. Er waren dan weinig mensen van deze wereldbevolking overgebleven.


De ommekeer is in gang gezet, Velen van u, ja ook Margreet hadden verwacht dat de oorlog al over zou zijn. Dat het wereldwijd al bekend zou zijn dat regeringen omver geworpen waren. De regeringen zijn al aan het vallen alleen dat wordt nog geheim gehouden om paniek te voorkomen.
Er zijn voor dit moment al tientallen jaren van voorbereiding geweest. Langer dan u vermoedt. Wij vertelden al eerder dat wereldwijd voor het eind van het jaar vele regeringen zouden vallen. Nogmaals op dit moment zijn er al regeringen die niet meer bestaan zoals zij waren zonder dat u er iets van weet.


Uw tweede voet staat ook al bijna helemaal in de nieuwe wereld. De wereld van liefde, zorgzaamheid en zonder oorlog en gebrek aan geld, eten en drinken voor de mensheid. Het einde van de armoede is dichtbij op alle fronten.
De wereldbevolking zal het in het  geheel vele malen beter krijgen. Met het geld dat door de regeringen wordt gestolen van de bevolking. Ja ook door uw regering. Het geld waar u heel hard voor moet werken. Het BTW geld komt vrij, u hoeft dat straks niet meer te betalen. Wij zeggen dit duidelijk, want vele mensen vermoeden het. 

Wij durven nu via Margreet te zeggen dat de BTW gaat verdwijnen zodat alles voor iedereen goedkoper gaat worden om te leven en om uw boodschappen te kunnen doen. De hypotheken worden ook veranderd. Alles wordt voordeliger.
Het is hard nodig dat mensen elkaar geestelijk op gaan vangen. Wij zeiden al eerder dat velen nog niet wakker zijn of nog niet de waarheid aan durven gaan. Zij slapen nog of houden hun hoofd onder de dekens. Zij willen het niet weten. Zij willen niet geloven wat er op deze aarde gebeurd. Wat er met hen en u gebeurd. Hoe erg u gemanipuleerd wordt. Wat er voor verschrikkingen met kinderen gebeuren. Zij durven geen emoties aan te gaan.

Maar als het bekend wordt wat er werkelijk op uw wereld aan de gang is (door eigenlijk die paar families en meelopers die dit veroorzaken) dan krijgen deze mensen in één klap al die drek over zich heen. Zij zullen lamgeslagen zijn. Vang die mensen op, dat is nodig.
Wees niet bang. Er is via vele mediums voorspeld dat de scheidingslijn groter wordt tussen goed en kwaad. Degene die het kwade in zich hebben worden steeds extremer. Zij zullen het niet lang kunnen volhouden. Zij kunnen niet tegen de nieuwe energie, dat zal uiteindelijk hun dood worden omdat zij zich niet kunnen handhaven. Zij kunnen niet tegen de liefde en het licht dat u massaal uitstraalt.


Laat u geen pijn doen door mensen die zo zijn, door de groeperingen die zo zijn en denken. Lees regelmatig deze channeling terug zodat u weer aan onze woorden herinnerd wordt want u vergeet snel. Dat is goed want de pijn die u meemaakt mag u ook snel vergeten. Dat is het voordeel van snel vergeten.
Hou moed. Hou moed om nog even door deze tijd heen te gaan. HET IS ZO DICHT BIJ, uw beiden voeten staan bijna voor honderd procent in de nieuwe wereld. Hij is om u heen, u kan het al voelen. De liefde de zorgzaamheid van de mensen om u heen.Vang ook degene op die steeds harder gaan schreeuwen en boos zijn. Zij beseffen zelf niet hoe ze zijn, wie ze zijn en wat ze doen. Velen van u zullen aangevallen worden door mensen in uw omgeving die niet zo zuiver zijn. Laat u daar niet door omverwerpen. Stuur liefde en licht naar iedereen, ook naar de mensen die negatief zijn.


Liefde en licht overwint alles. Wereldwijd wordt er liefde en licht gestuurd naar de regeringen en mensen die niet kloppen. Dat zal overwinnen, het verzwakt ze. Wij doen dat ook met de parlementsgebouwen waar heel wat bekonkeld wordt. Wij zorgen er voor dat de energie daar langzaam omhoog gaat. De verhoogde energie verzwakt de slechte mensen en versterkt de mensen die het goed bedoelen. Ook daar mogen wij, ook al klinkt het misschien niet spiritueel bij velen die dit lezen, ook daar mogen wij in liefde en licht in meewerken zo dat zij verzwakt worden en u bevrijd.

Ga voor een wereldwijde glorie. Zonder honger, Zonder eenzaamheid, Zonder oorlog. Vol met liefde, licht en vrede. Jezus, Michael, Raphael en Isoritas. En de vele lichtwezens die aanwezig zijn voor uw welzijn en om u te ondersteunen.
Na de channeling hebben we de wereld met liefde en licht overspoeld.
Deze channeling mag u met velen over de wereld delen zodat iedereen gerustgesteld kan worden. Zonder veranderingen en met mijn taalfouten.

Liefs Margreet ~ Margreetdecarpentier.com

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Dagen om diep te beseffen waarom jij hier bent

Na een korte nacht voel ik dat ik woorden wil geven aan de intense energetische update waar we momenteel mee te maken hebben. We zitten aan het begin van een aantal portaaldagen (10 aaneengeschakelde transformerende en transmuterende dagen!). Wat er energetisch naar ons toe komt en door ons heen gaat verhevigt zich, om ons te helpen dóór te gaan met transformeren en achter-laten.

Iedereen zal van dag tot dag verschillend reageren op deze lange portaalperiode. Tijdens het afgelopen weekend werd je er op voorbereid, dit heb je mogelijk ervaren door onverwachte vermoeidheid, gedub, onrust, spierpijn, hoofdpijn of buikpijn, of slecht slapen.

De komende dagen moet je nergens raar van opkijken. Je kunt flinke warmte- en koudegolven verwachten; dit zijn allemaal energiegolven die hun helende en opschonende werk doen in jou.

In je lichaam vinden allerlei processen plaats die definitieve omzettingen teweeg zullen brengen; deze zijn veel diepgaander dan je ooit hebt meegemaakt! Je wordt letterlijk aan de hand genomen en met deze omzettingen ‘geconfronteerd’, omdat het tijd is om het oude land van dualiteit en gebrek te verlaten. Maar voordat dat mogelijk is dienen alle gedachten en verbindingen duidelijk te worden die jou onbewust toch nog in het oude land vasthouden.

Hoe dan ook zal er de komende 9 dagen veel innerlijke strijd tevoorschijn komen. Dat moet je niet dramatisch opvatten; het is een strijd met patronen die al vele levens lang jouw handel en wandel bepaald hebben.

Het gaat hier om een definitieve verlossing van jouzelf uit alle illusies, uit alle drama’s, uit alle gedachtencirkels en daarmee ook uit creatiecirkels waarbij je onbewust toch nog uitging (en uitgaat) van onmogelijkheden en tekorten.

Je zult innerlijk gedachten tegenkomen die nog altijd op angst gebaseerd zijn, in plaats van op liefde. Gebrek aan vertrouwen in een ‘goede afloop’ zal je emoties inkleuren. Er zullen oude gevoelens geuit willen worden die lang geleden zijn gaan vastzitten, vanuit oude deprimerende gedachten en overtuigingen dat het je niet gaat lukken, dat je het niet aan kunt, dat het onmogelijk is dat de mensheid nu werkelijk zal gaan ontwaken, dat er eerst nog de nodige rampen zullen plaatsvinden die mogelijk ook ‘verkeerd’ aflopen.

Heel dicht bij jezelf zul je ontdekken dat het vertrouwen, en het gevoel dat jij met God en met de hogere dimensies verbonden bent, soms flinterdun of helemaal weg lijkt te zijn. Het innerlijke weten dat verbonden is met jouw zielentaak voor dit leven kan het ene moment heel krachtig en waarachtig voelen; het andere moment kan het voelen alsof er lood aan je benen zit en je nóóit het beloofde, ‘nieuwe’ land zult halen. Het kan dan lijken alsof je voor eeuwig aan deze dualistische wereld geketend zult blijven en nooit jouw innerlijke weg naar vrijheid, vervulling en vreugde zult mogen bewandelen.

❥ Dit komt allemaal voort uit een oud, fatalistisch denkend deel van je dat gezien wil worden. Je hebt vele malen voor grote ommekeren gestaan, die niet tot een bewustzijnsstijging maar tot een bewustzijnsdaling hebben geleid. Vandaar de zwaarte, de donkerte en de somberheid waarin je soms terug zult vallen.

Heel essentieel is het dat je nu blijft beseffen dat je, en op dit moment met velen tegelijk, juist zó bewust bent geworden dat je nu wél in staat bent om die oude schaduw-herinneringen te ontmoeten en te gaan doorzien. Als je werkelijk beseft dat ze niet van NU zijn, maar dat die herinneringen nog wel uit jouw cellen los willen komen om weg te kunnen stromen, dan kun je met heel veel liefde en mededogen het proces kunnen laten gebeuren.

Laat je dragen. Geef je over! Vecht niet tegen wat er uit jou los wil komen. Je hoeft niet verlicht te zijn, of je als een verlichte te gedragen! Je bent een mens dat zich zijn en haar Goddelijkheid begint te herinneren. 


Daarbij zal er veel pijn loskomen die verbonden is met het verlies van de verbinding met jouw Goddelijkheid. Je bent zo hard aan het werk om te ontwaken in de Liefde die jou altijd en overal doorstroomt. Heel de schepping wordt bijeen gehouden door deze goddelijke, onvoorwaardelijke Liefde, die net zo krachtig in de schaduw als in het licht straalt. Laat deze Liefde ook in de delen toe die voor jou juist niet-goddelijk voelen, in de delen die zich niet meer verbonden kunnen voelen met het Goddelijke dat in en om jou heen aanwezig is.

Wees gerust ‘moe, lusteloos of gestrest’ als je je zo voelt. Dat we dat nog altijd moeilijk vinden, komt doordat het oude etiketten zijn die nog een negatieve klank hebben. Het zal je dienen als je ook je woordenschat aanpast aan de alles-omarmende Liefde. Je zit in onophoudelijke transformatie- en verdiepingsprocessen, en de komende dagen zal er enorm veel in je ‘gereset’ gaan worden. Sta het toe, je wordt geleid en gedragen. Doe de komende 9 dagen per dag alleen wat echt nodig is vanuit de 3D bekeken. Stop liever geen onnodige energie in 3D-zaken, want daarmee vertraag je de grote omzetting die zich nu van binnen naar buiten aan het voltrekken is.

Als je je opgefokt, niet geaard of uit je lood geslagen voelt: onderzoek wát het is wat er ónder die onrust zit. Het zal iets heel ouds zijn, wat eindelijk jouw systeem uit kan. Misschien zijn het gevoelens of overtuigingen van onveiligheid, van gevaar, van ‘ik moet wat doen anders gaat het fout’. We voelen ons vaak nog krachtiger vanuit de mannelijke kant, die handelt en gewend is om problemen aan te pakken en op te lossen. Het is nog wennen om juist de vrouwelijke zachtheid toe te laten wanneer het anders verloopt dan we verwachtten.

In deze tijd wordt er veel uitgekristalliseerd van wat exact bij jouw Zielenresonantie past. Dat wat net niet past zal een soort obstructie, een weerstand afgeven. Het kan dan soms voelen alsof je tegen dichte deuren aan loopt en een ‘NEE’ te horen krijgt. Zet daar niet de gedachte op van dat je niet geliefd of niet gewenst bent! Het tegendeel is waar; met grote zorgvuldigheid en geduld word je precies naar die plekken geleid waar jij, vanuit jouw Ziel en Goddelijkheid, het beste tot jouw recht kunt komen. Het is een spiraalvormige weg en je zult af en toe weer op soortgelijke weerstanden stuiten, maar laat je daardoor niet ontmoedigen; weet dat je dit tot in de diepste lagen aan het opschonen bent.

Indien je een hoogsensitief mens bent, dan is de kans groot dat je nu extra hard tegen gevoelens en gedachten aanloopt dat deze wereld, waarin je nu leeft, veel te hard en veeleisend voor je is. Dat het je niet gaat lukken om hierin jouw zachtheid, openheid en kwetsbaarheid te behouden. Dit is een oude, relatieve waarheid, die vertelt over de levens waarin je als Lichtdrager in veel lagere bewustzijnslagen geïncarneerd bent, juist om te helpen om het Christuslicht op Aarde brandende te houden. Vele levens lang ben je een baken van Licht en Liefde geweest, in koude, liefdeloze donkere velden, en heb je ‘het offer’ gebracht om jouw trilling dusdanig te verlagen dat je hier op Aarde in een fysiek lichaam aanwezig kon zijn, om je medemensen te herinneren aan de Goddelijke vonk die ook zij nog droegen, maar vergeten waren.

De meeste van die levens zijn anders afgelopen dan je gehoopt had, omdat je ook toen toch in de lagere bewustzijnslagen met alle illusies van dien gevangen bent geraakt. Die levens waren echter zeer waardevol, en nodig om in bewustzijn te kunnen opklimmen. Er is geen andere planeet dan Moeder Aarde, die ons als zielen zó veel kansen biedt om snel te kunnen groeien, dankzij de verregaande dualiteit die zij nog altijd toestaat. Ook zij brengt dit ‘offer van Liefde’, maar met een prachtig doel en vanuit een diep weten dat er geen mooiere bijdrage bestaat binnen het Goddelijke dan bij te dragen aan de bewustzijnsontwikkeling en aan het ontwaken van de mensheid.

❥ Besef JOUW bijdrage, besef JOUW Liefde! Jij bent hier omdat je daarvoor vanuit een diepgewortelde toewijding hebt gekozen. Wanneer je de werkelijke grootsheid van de gouden draad door al jouw levens heen gaat beseffen; dan houdt de strijd op, en is er overgave aan de goddelijke leiding, die tot op het bot gevoeld zal worden.

Denk je nou echt dat jouw hogere delen en de Lichtwereld jou in de steek laten? Ze zijn dag en nacht aan jouw zijde, en geven leiding en richting aan het proces waar jij het niet meer met jouw 3D-zintuigen kunt waarnemen.

Ontvang, wat het ook maar is, zelfs al voel je niet dat je iets ontvangt. Er stromen onbevattelijk veel hogere lichtfrequenties naar je toe, die het beste hun werk kunnen doen wanneer jij in verbinding met jezelf bent, rustend, voelend en toestaand.

Deel met gelijkgestemden wat je ervaart en wat je voelt. Onderschat niet wat één woord of blik van liefde van jou voor jouw medemensen kan betekenen! Indien je een impuls voelt: volg deze. Ontkracht jezelf niet, zoals ik (Mieke) bijna had gedaan door innerlijk te denken ‘Ach, moet ik daar nou wéér wat over schrijven, draagt dat echt bij?’. Het zijn oude gedachten, uit levens waarin we het besef van onze Goddelijke Autoriteit gaandeweg verloren hebben. Dit verlies heeft ervoor gezorgd dat we aan de liefdevolle impulsen in onszelf zijn gaan twijfelen. Stap daar dóórheen, door die gedachten. Volg iedere impuls van Liefde, naar binnen en naar buiten, want zij is afkomstig van de Goddelijke Aanwezigheid die door jou haar verlossingswerk kan doen!

Geef dan de komende dagen maar alle ruimte aan wat er gevoeld wil worden en uit jou weg mag stromen. Het wordt zachter wanneer je dit vanuit dankbaarheid doet, omdat je nu echt op de drempel naar het nieuwe leven bent aangeland. Geen enkel leven, geen enkele strijd is voor niets geweest, want de mensheid staat nu daadwerkelijk op het punt om stap voor stap, laag voor laag collectief te ontwaken. Mede dankzij jouw inspanning tijdens vele vorige incarnaties, en jouw huidige overgave aan de leiding van de Goddelijke Aanwezigheid in jou.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl ~ Bron: https://www.lichtwerkersnederland.nl/

This is why you don’t fit in ~ You are a chosen one

Deed me oprecht deugd deze video vandaag (22/07/20) ontdekt te hebben. Weer een boost om met volle moed vooruit te gaan op mijn pad al weet ik nog steeds niet welke richting want nu ik al een geruime tijd weet wie ik ben en wat ik allemaal kan, zit ik met keuzestress en blijf ik staan waar ik sta. Toch dwingt de huidige energie nu me uit mijn comfortzone te duwen want ik ben ook mijn huidige situatie kotsbeu. YOU CAN DO IT Inge, YES, YOU CAN!!! 😀

Begin gewoon met iets wat jouw passie triggert, zet die stap, want vele kleine stapjes richting jouw droomleven, maken één grote.

Heel het universum staat achter jou want jouw missie helpt onze aarde opnieuw te stralen als de ZON! 🌞💖💖💖

De enige minpuntjes in deze video zijn dat hij refereert naar lege zielen of geen ziel zijn. Wij hebben allemaal een ziel alleen de ene heeft een ander perspectief en bewustzijn over het geheel dan de andere.

Ook het feit dat wij de uitverkorenen zijn verwijst naar verdeeldheid. Alsof lichtwerkers en sterrenzaden belangrijker zijn dan de anderen terwijl we allemaal één zijn en ontsproten zijn uit dezelfde liefdesbron met ieder op zich een missie om hier op aarde te voldoen.

Ik voel me niet eenzaam want ik voel me verbonden met alles en iedereen en ik ben heel in mijn hele zijn alleen heb ik voor de moment niemand om me heen die mijn pad begrijpt en waar ik mee kan communiceren op dezelfde vibratie frequentie als ik maar dat komt nog, daar ben ik van overtuigd. Hoop doet leven.

Wij zijn allemaal in staat om een nieuwe realiteit te creëren door middel van onze aangeboren manifestatievermogens toe te passen en ons hart te volgen naar het leven van onze dromen.

Mensen helpen om het licht in zichzelf te herkennen zodat ook zij hun droomleven vormen omdat dit ons geboorterecht is.

July 2020 Energy Update: Tiredness and Exhaustion, The Triangle Fight, New Purpose Coming and More

Among many other themes, we’re going to look at:

– Tiredness and exhaustion and how that’s showing up for so many in the collective.

– The triangle fight we are in between power, control and freedom and how that’s showing up outside and also inside.

– New purpose coming online: how the reorganization internally of the last few months is going to show up as action in the outside world in July.

Check out the full Energy Update here: https://bit.ly/july2020eu

Look after yourselves and big love,

Lee x

Best of you

I’ve got another confession to make
I’m your fool
Everyone’s got their chains to break
Holdin’ you

Were you born to resist or be abused?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

Are you gone and onto someone new?
I needed somewhere to hang my head
Without your noose
You gave me something that I didn’t have
But had no use
I was too weak to give in
Too strong to lose
My heart is under arrest again
But I break loose
My head is giving me life or death
But I can’t choose
I swear I’ll never give in
I refuse

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Has someone taken your faith?
It’s real, the pain you feel
You trust, you must
Confess
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Oh…

Oh…Oh…Oh…Oh…

Has someone taken your faith?
It’s real, the pain you feel
The life, the love you’d die to heal
The hope that starts the broken hearts
You trust, you must
Confess

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

I’ve got another confession my friend
I’m no fool
I’m getting tired of starting again
Somewhere new

Were you born to resist or be abused?
I swear I’ll never give in
I refuse

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Has someone taken your faith?
It’s real, the pain you feel
You trust, you must
Confess
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Oh…

Never giving up

I will take a chance
to be who I’m meant to be
I won’t let fear
keep me from trying

It’s time for me to make a change
to start living the life I want
I’m going to reach for the sky way up high
I’m never giving up

It’s up to me
to see who I can be
Make dreams reality
I’m never giving up
I’m never giving up
I’m never giving up
I’m never giving up

I won’t live the life
others expect of me
I want to be proud
of who I’m becoming

It’s time for me to make a change
to start living the life I want
I’m going to reach for the sky way up high
I’m never giving up

It’s up to me
to see who I can be
make dreams reality
I’m never giving up

I’m never giving up
I’m never giving up
I’m never giving up

Step by step
I will make my own way
even when others don’t believe me
Brick by brick
I will build my destiny
I can’t wait to see who I become

I’m going to reach for the sky
way up high
I’m never giving up
It’s up to me
to see who I can be
Make dreams reality

I’m going to reach for the sky
way up high
I’m never giving up
It’s up to me
to see who I can be
Make dreams reality
I’m never giving up
I’m never giving up
I’m never giving up
I’m never giving up
I’m never giving up
I’m never giving up
I’m never giving up

Fly me over the rainbow

De tekst heb ik online niet gevonden maar deze resoneert perfect met de huidige energie. Magical! 🤩

Chasing

I got a little secret in my heart,
Damn beats are sick and my mind throws punches in the dark
Not sure what I am looking for anymore
Outside is black and white, we laying colour on the floor
ooh ooh ooh
Nothing has meant more to me, my love
Half alive here, ooh

I’m chasing it, that sweetness
Chasing it, the sweetness

I got a little secret in my heart,
Now I count the faults of every word from your mouth,
I look at you once, your slight of hand, the rush of blood, you pull me near
Before the water rushes in, show me how to disappear

Say something that’ll carry me away
Say something that’ll make me stay here
Where I feel it all, feel nothing at all inside here

I’m chasing that sweetness
Chasing that sweetness

Ha, ha, ha

Say something that’ll carry me away
Something that’ll make me stay
Say something that’ll carry me away, carry me away, carry me away

Speak up

You won’t let them see your side
Searching for a place to hide
Never have you ever dreamed
Covering what’s inside

Don’t let the worries bring you down
And show me what you’re all about
So make a move now one step up
‘Cause you don’t belong in a crowd
‘Cause you don’t belong in a crowd

Every micron does a new day
And a heart doesn’t say yes to pain
Take me to the rainy street
One step is all you need to take
Just switch it off and be the voice
Strong and pretty, you make a choice
So make a move now one step up
‘Cause you derserve to stay above

What are you waiting for?
What are you waiting for?
What are you waiting for?
What are you waiting for?

Just switch it off and be the voice
Strong and pretty, you make a choice
So make your move now one step up
‘Cause you deserve to say it loud
‘Cause you don’t belong in a crowd

House of God

I AM EXCITED, about the house of God!

Oh we love (own)? houses. For the beautification of the house of God. God’s house.

God will put a miracle in your house

The house of God

50 dollars or more

God’s house, the house of God

God

Isn’t that powerful, God’s house?

Everywhere

Daylight beating moonlight, kindness, always better than envy
Peaceful, are you really sleepless? We don’t have to be troubled

Changes, are you ready, happy? Don’t you wanna be lucky?
Struggling with the basics, waiting for a better day to come our way

Everywhere in the world, people will be singing
And everywhere in the world, things will be a-changing
And everywhere in the world, people will be spreading laughter
Kindness, love and comfort, comfort