Dag lieve broeders & zusters,

Piep! Hier ben ik weer haha! 😍 Ik heb jullie gemist ook al ken ik jullie niet maar ik voel me verbonden met alles en iedereen want dat is in werkelijkheid ook zo al ‘lijkt’ het in deze wereld niet te zien met het blote oog maar dat komt nog, we zijn goed op weg. De verbinding via onze harten en gedachten moet je niet onderschatten want ze zijn krachtiger dan dat je denkt. We zijn energie, alles is energie maar het is ons nooit geleerd.

Het heeft een tijdje geduurd maar zoals jullie al wel weten, volg ik mijn gevoel in alles en luister ik heel goed naar mijn lichaam. We zijn weer door een stevige energetische rollercoaster gereisd wat maakt dat jouw lichaam rust nodig heeft en je dit moet respecteren ook al zegt je hoofd soms dat je andere dingen gepland had.

Ik voel dat mijn ziel heel hard aan het werk is in de andere sferen tijdens mijn slaap en dat mijn lichaam innerlijk precies wereldoorlog III heeft doorstaan. Zo voelde ik mij na dit weekend trouwens, helemaal gesloopt. Nog een lumbago (verschot in onderrug opgelopen) wat nu genezen is en ben ik weer ‘alive and kicking’. Dat zeg ik vaak als mensen mij vragen hoe het gaat met mij haha.

Als mijn lichaam dit signaal afgeeft, dan zoek ik altijd de emotionele betekenis ervan op en lumbago wilt zeggen dat ik geen fysieke steun geniet hier op aarde (wel in de onzichtbare spirituele wereld, heel het universum trouwens waar ik enorm dankbaar voor ben) en me zorgen maakte over mijn toekomstige financiële toestand aangezien ik onlangs een heel belangrijke beslissing heb genomen waarover ik in een verhalen blog binnenkort nog meer zal vertellen want mijn laatste ervaringen blog is al geleden van oktober vorig jaar.

Ik heb geleerd door deze pijn dat ik nog beter voor mezelf moet zorgen, zien dat ik geen te zware lasten draag als ik boodschappen heb gedaan om alles tegelijk naar boven te dragen en dit te verdelen en een paar keer meer de trap op en af te lopen, rugbesparende lichaamshoudingen aanneem die ik nu ter harte neem en iedere dag yoga doe.

Alles loslaten en de keuze die ik genomen heb, daar volledig achter te staan, te geloven in mezelf en vertrouwen hebben in De Bron en het Universum want ik weet en heb al meermaals ervaren dat ze echt zorgen voor mij en alles brengen wat ik nodig heb op exact het juiste moment omdat ik leef naar wat mij intuïtief wordt ingefluisterd en dit in lijn ligt van mijn missie hier op aarde.

Mijn hart is open, vrij en genezen. Klaar om al het nieuwe wat mij te wachten staat, dankbaar te verwelkomen zodat ik in de fysieke wereld het lichtwerk kan verrichten wat is opgesteld volgens mijn zielsplan.

Heel veel lees- en luisterplezier met deze energie blog!

Geniet in deze transformerende tijden van het wonder dat jij bent, de stilte, de rust, de natuur, van elkaar en bovenal van de liefde want die is puur en echt. Sluit je ogen, leg je hand op jouw hart en voel.

Ik hou van jullie met heel mijn hart. 💖

Heel veel liefs en een dikke zoen,

Inge 💋💋💋

Engel nummer 354

Nummer 354 brengt een bericht van uw engelen dat de veranderingen die u aanbrengt in belangrijke aspecten van uw leven nieuwe kansen voor groei en expansie op alle niveaus zullen brengen. Het harde werk en de moeite die je hebt gestoken in het bereiken van je doelen en ambities, evenals je positieve affirmaties en verwachtingen, hebben gunstige kansen en beloningen getoond die je kunt accepteren en ontvangen in je leven. Deze kansen brengen levensveranderingen met zich mee die je leven op alle niveaus zullen verbeteren. Vertrouw op je intuïtie en de begeleiding van de engelen om je in de goede richting te leiden.

Nummer 354 moedigt u aan om de kansen die u tegenkomt te omarmen en alle uitdagingen te accepteren die zich kunnen voordoen. Je hebt nu alles wat je nodig hebt om positieve en productieve stappen te zetten om je doelen en ambities te bereiken.

Je gebeden en positieve affirmaties zijn duidelijk en krachtig geweest, dus je kunt verwachten dat positieve veranderingen sneller tot stand komen dan je misschien had verwacht. Deze veranderingen kunnen op onverwachte manieren plaatsvinden, dus wees vooral bewust van de mogelijkheden die op dit moment aan u worden aangeboden.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-354.html

Engel nummer 472

Nummer 472 is een bericht van uw engelen dat het harde werk en de inspanningen die u in het verleden hebt gestoken nu beloningen oplevert en u moet worden gefeliciteerd met uw toewijding, doorzettingsvermogen en vooruitziende blik. Je bent gegroeid en uitgebreid op alle niveaus en je manifesteert nu je wensen. Wees dankbaar voor uw zegeningen en beloningen en geniet van de vruchten van uw werk.

Nummer 472 vertelt u om “het grote werk voort te zetten!” Houd je gedachten positief en gefocust, want ze hebben geweldige effecten op je leven. Je intuïtie is sterk geweest en je hebt je innerlijke weten en innerlijke wijsheid constructief en productief gebruikt. Goed gedaan!

Nummer 472 vraagt ​​dat u blijft vertrouwen in uw capaciteiten, vaardigheden en talenten, en weet dat u uw levenspad bewandelt en uw levensmissie met doel, passie en volharding dient. Het is in veel opzichten een geweldige tijd voor je en je engelen moedigen je aan om te genieten van je ervaringen en zegeningen. Ga zo door met het grote werk om overvloed te blijven manifesteren.

Richt je erop om te geloven dat je succes en positieve resultaten zult behalen, en steek je energie in het ondernemen van positieve actie richting je doelen. Verwacht positieve resultaten en u zult positieve resultaten ontvangen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/09/angel-number-472.html

Engel nummer 491

Nummer 491 geeft aan dat het werk dat je hebt gedaan of een project waaraan je hebt gewerkt, tot een einde komt. Er zal succes worden behaald en u zult beloningen oogsten voor het werk, de inspanning en de vastberadenheid die u hebt verdreven. Vertrouw erop dat prachtige nieuwe kansen u in de nabije toekomst zullen bieden en u op een gunstige nieuwe koers of richting zullen zetten.

Nummer 491 brengt een boodschap van uw engelen dat uw ideale baan of inkomensverdienende onderneming of kans zich op het goddelijke juiste moment zal voordoen. Blijf alert op de signalen en begeleiding die je krijgt door je intuïtie, gedachten, dromen en gevoelens; onderneem dan positieve actie.

Gebruik je gedachten en woorden als hulpmiddelen om je toekomst vorm te geven. Zeg wat je bedoelt en meen wat je zegt. Wees een pionier, padvinder, zelfstarter en innovator.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/09/angel-number-491.html

Engel nummer 1651

Nummer 1651 suggereert dat uw gebeden over uw materiële situatie zijn gehoord en dat er positief op wordt gereageerd. Luister naar je intuïtie en de begeleiding van de engelen, en neem nieuwe kansen die zich nu voordoen als ze verschijnen om redenen die nog moeten worden onthuld. Wees niet bang om trouw te zijn aan jezelf en je gekozen pad. Je engelen vragen je om moedig te zijn en erop te vertrouwen dat alles in jouw voordeel zal werken. Vertrouw erop dat tijdens het proces in uw materiële behoeften wordt voorzien.

Nummer 1651 suggereert dat je op alle niveaus aan het genezen bent, en dit stelt je in staat open te staan ​​voor grotere en / of hogere liefde. De engelen vragen je om alle resterende woede en onvergeeflijkheid uit je hart en geest los te laten en oude, muffe emoties en gehechtheden los te laten, zodat je wat frisse, nieuwe energie in je huis en familieomgeving kunt brengen en / of een projectgerelateerd project kunt starten naar iets waar je echt nieuwsgierig naar bent en kijk waar het je heen brengt. Je engelen gebruiken toeval en synchroniciteit om je tekenen en signalen te geven over je levenspad.

Van jezelf houden geneest je leven en voedt je geest, lichaam en ziel.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/04/angel-number-1651.html

Loskoppelen van het massabewustzijn

Er is een geloofssysteem gebaseerd op angst, twijfel en wantrouwen dat ‘massabewustzijn’ wordt genoemd. Dit zegt dat het veiliger is om bij de massa te blijven en geen vragen te stellen bij wat u hebt geleerd. Het zegt dat u er niet op kunt vertrouwen dat het goddelijke zal zorgen voor uw financiële welzijn of uw emotionele behoeften. Het zegt dat u bang moet zijn en geen risico’s moet nemen. Het zegt dat u, als u durft op te staan en uw eigen waarheid te leven, zult verdwalen en alleen zult zijn, zult worden vernederd, afgewezen of zelfs vernietigd. U wordt begeleid om u los te maken van die overtuigingen. U bent in staat tot een meer creatieve, liefdevolle en zielsbevredigende manier van leven. Om daar toegang toe te krijgen, moet u de manier loslaten die te klein is voor uw ziel.

U bent moedig en bewust genoeg om buiten het kader te denken, buiten wat de maatschappij of uw gelijken zien als ‘normaal’. U moet op dit moment vragen stellen over dingen. U bent in de overgang van een denkwijze naar een andere, u stelt zich open voor een nieuwe wereld die u voldoende kunt vertrouwen om te leven in vrede en geluk door de opgewaardeerde nieuwe overtuigingen die u ontwikkelt. Hoeveel weerstand anderen misschien ook hebben tegen uw keuzes of ze bekritiseren (misschien halen uw nieuwe ideeën u uit de wereld waarin zij zich goed voelen), uw hogere leiding moedigt u aan om uw geest open te blijven stellen voor een meer liefdevolle, hogere realiteit.

Als u anders bent gaan denken en u zich afvraagt of u gek wordt, vertelt uw begeleiding u dat u het heel goed doet. U bent niet gek! Vertrouw op uzelf. U denkt op manieren die niet behoren tot het massabewustzijn. Dit is aanvankelijk misschien eng maar als u zich de voordelen realiseert die u krijgt door het loslaten, zult nu nog meer genieten van het proces. Het zal u bevrijden en u de kracht geven een leven te leven dat u zelf kiest. Kansen en verbindingen kunnen voor u worden geopend op manieren die uw oude overtuigingen overtreffen.

Soms is het ontsnappen uit de geaccepteerde norm, dingen anders doen of door familie, collega’s en vrienden gezien worden als vreemd een teken dat u ontsnapt uit het bewustzijn van de massa dat niet verenigbaar is met uw eigen hogere frequentie-bewustzijn.

U werd geboren om een nieuwe vibratie van bewustzijn op deze planeet te brengen. U zult mensen vinden die baat hebben bij dit verschil en daarom zelfs van u houden en mensen die u daarom uitdagen of bang voor u zijn. Hoe dan ook, u kunt uzelf liefhebben en goedkeuren, relaties die u ondersteunen koesteren en zich barmhartig losmaken van mensen die dat niet doen, zonder dat het ten koste gaat van wie u echt bent.

Blijf uzelf dus loskoppelen, één laag, gedachte, woord en daad tegelijk, van wat het massabewustzijn u wil laten geloven – meer dingen, meer angst, meer competitie, meer twijfel en meer lijden. U kunt iedere gedachte die u niet wilt hebben trotseren. Bevrijd uzelf. U hebt de kracht om uw wereld te veranderen en daardoor de wereld waarin we leven, één bevrijdende gedachte tegelijk.

AANROEPING

Ik vraag nu, uit eigen vrije wil, om spirituele interventie en goddelijke bescherming door leiding die onvoorwaardelijk van me houdt. Ik vraag nu de diepgaande en volledige verwijdering van alle entiteiten, manieren van denken, overtuigingen, ketenen, gehechtheid of conditionering uit mijn lichaam, geest en ziel die niet resoneren met de zuivere frequentie van onvoorwaardelijke liefde. Ik vraag om dit proces te laten plaatsvinden met goddelijke genade, wijsheid en zegen. Ik roep mijn eigen innerlijke kracht en sterkte aan om te luisteren naar mijn waarheden en in het licht van deze waarheden te staan op het perfecte moment en op de perfecte manier, met de liefdevolle en versterkende hulp van mijn spirituele team. Door goddelijke genade en mijn eigen innerlijke spirituele autoriteit, amen. Mogen alle wezens gezegend worden door goddelijke liefde. Mogen alle wezens gelukkig en vrij zijn.

Bron: Het Orakel van de Lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Game over want de nieuwe tijd is er al

Het is game over voor ze, voor de elite, voor de cabal. En voor alles wat daarmee samenhangt en de menselijke evolutie bewust tegen wilt werken. Het is gedaan met ze. En op het nieuws zul je dat natuurlijk (nog) niet horen, omdat het nieuws onder hun beheer is. Het is op te zoeken voor wie wilt vinden. Volg het konijntje maar.

Lange Frans wordt afgemaakt op de radio natuurlijk, luister maar eens zijn liedjes zoals lockdown en kamervragen 2.

5G masten gaan in brand. De wereld lijkt wel gek. Een 1,5 meter afstand samenleving is uitgerold. Overal hoor je ze de angst roepen, maar dat is de media die roept, die zelf angstig zijn.

En terecht als het volk gaat opstaan als één.

Ik hoor soms mensen zeggen dat we terug moeten gaan naar het ‘normaal’. Maar we gaan niet terug naar het ‘normaal’. Eigenlijk was dat helemaal niet zo normaal voor wie goed kijkt en goed voelt. 

Gratis geld van de overheid in noodfondsen, heerlijk is het. Ik werk bijvoorbeeld 2 dagen en krijg er voor 4 betaald. Ik geniet daarvan en ontvang het dankbaar. En het wordt nog beter. Het zou mooi zijn als het basisinkomen hiermee straks opkomt en de middelen op de aarde eerlijk verdeeld gaan worden voor alle inwoners van de aarde. Vrije energie komt er ook aan. Dat is er ook al zo lang, maar nog verborgen voor de meerderheid. Er staan prachtige dingen te gebeuren, een spektakel. Maar eerst door de zure appel heen, die altijd zuur was, maar nog nooit zo geproefd als nu. 

Aan de show van leugens komt een einde, zoals dat altijd de waarheid boven tafel komt. En wij kunnen geen andere kant op dan er dwars doorheen. Want de nieuwe tijd is er. En zucht maar even diep uit ook, want op deze tijd heb je lang gewacht en nu is het hier.

Voel het maar eens in jezelf. Als alle onrust in jezelf weg is kun je gaan waarnemen vanuit je hart. Mensen worden aangespoord hun onderscheidingsvermogen te gebruiken. Zo worden de leugenaars ontmaskerd. Omdat je het voelt en ziet gebeuren. Je kan er dwars doorheen kijken. En we kunnen er dan in liefde naar kijken, maar wel met de energie van tot hier en niet verder.

Als je in deze tijd de stilte voor jezelf kunt nemen, komen de inzichten weer tot leven. Dit is mijn missie, mensen informeren in deze tijd. Zo goed mogelijk de boodschap overbrengen, want er is niks om bang voor te zijn. Hoe meer informatie je zoekt hoe beter je een overzicht kunt krijgen van het grotere plaatje. En dat is niet mis maar soms wel nodig om dwars door de angst het licht weer te vinden. 

Sommigen zeggen dat het angst oproept. Maar dat is alleen de angst die getriggerd wordt in jou en waar jij iets mee kunt. We moeten namelijk allemaal door angst heen om te zien wat zich hier al eeuwen afspeelt in dit duister op de planeet. Het is alleen het ontbreken van licht, wat nu aan het licht komt. En dat mag worden gezien. 

Nu komen we als mensheid tot bloei, mensen gaan opzoek naar antwoorden die ze niet kunnen vinden in de media. De 5G uitrol er dwars doorheen duwen geeft mensen ook een laatste zetje. De overheid gaat je de antwoorden ook niet geven, want ook zij spelen onder een hoedje met de rest. 

Nu de meeste mensen zeeën van tijd hebben, ontdekken ze ook dat rustiger aan doen veel beter voor ze is. Daarnaast neemt de nieuwe energie steeds meer toe en kun je makkelijk gebruik maken van de schumann resonantie. Zie het maar als een verbinding met de aarde en een verbinding met de zon, twee bronnen van leven. 

Hoe meer de overheden vast houden aan het nieuwe normaal, hoe slechter dat gaat lukken. Door angst lijken ze ineens vergeten te zijn hoe de wet van de aantrekking werkt met het roepen van fakenews bijvoorbeeld. En iedereen censureren die gezonde vragen stelt. Ze laten hun ware aard hiermee zien. Ze verzetten zich hevig want ze voelen de ene golf van bewustzijn na de andere onder de mensheid. Ik ben dankbaar voor deze nieuwe tijd.

Daarnaast neemt de nieuwe energie toe vanaf de ruimte. Ook de schumann energie neemt steeds meer toe. Zie dat als een onzichtbare golf van de zon. Wat altijd sterker is en het elimineert 5G apparatuur uit de lucht. Want daar is het niet tegen bestand. Ik weiger mezelf als een slachtoffer te zien van 5G omdat ik een Goddelijk Wezen ben. Maar ik zeg wel weer, tot hier en niet verder. Zo gaan wij niet met elkaar om. Een grote vloedgolf van nieuwe energie en alles ligt eruit. En dat is wat er gaat gebeuren. 

Voor de ene is het alsof de derde wereld oorlog is gestart. Voor de andere is het de derde wereld oorlog die ten einde komt. Een einde van een gevangenis van de onderdrukking van het volledige potentieel van de mensheid. De end games.

Ze zetten mensen tegen elkaar op in deze tijd en ook die tactiek is eeuwenoud. Verdeel het volk en heers over ze. Jammer voor hun dat de mensheid zich steeds meer als eenheid gaat ervaren. Het is niet tegen te houden, dit is de menselijke evolutie. Daarom trekken ze ook alles uit de kast. 

Maar jij hoeft niet in de vuurlinie te zitten. Je hoeft niet verplicht de mensen wakker te maken als dat niet is wat jij van binnen voelt. Sommige mensen doen er alles aan om de bubbel der illusies in stand te houden. Laat ze maar zelf ontdekken en ervaren, ook dat hoort bij hun zielenplan. Misschien plant je voorzichtig hier en daar een zaadje of misschien sta je wel op de voorste rij.

Iedereen voelt van binnen zijn of haar taak. Laten we met elkaar afspreken dat iedere lichtwerker zijn plaats inneemt in het grotere geheel en doet waar hij of zij zich van binnenuit aangespoord tot voelt. Wij hebben allemaal onze functie uit te voeren en dat is soms zoeken. Liefde naar elkaar is heel belangrijk en het elkaar in de waarde laten ook. Mieke schreef er een mooi artikel over die daar wat verder op ingaat: Het is tijd om je Goddelijke Autoriteit te gaan volgen.

Sommige mensen willen niet zien of horen, maar ze zullen vroeg of laat wel een schop onder de kont gaan krijgen. Want het normaal zal niet meer bestaan en het nieuwe normaal ook niet. Misschien voor heel even, tijdens de laatste spartelingen van de machthebbers. We zitten nu slechts in het oog van de orkaan en dan gaat alles neer.

Veel waarheden komen naar buiten en dat is niet mis. Het is zo nodig dat we hier naar kijken zodat we eindelijk naar die stabiele basis gaan die de nieuwe tijd nodig heeft. En ook hier geldt weer. Niet iedereen zal durven kijken, maar voor de groep die dat wel doet, petje af. Voor iedereen trouwens petje af. Want we doen het samen, ieder zijn rol vanuit Liefde. Al schopt de aardse realiteit je omver, je staat altijd op. Het licht is hier en wat er hier aan het licht komt, was hier altijd al. Het lost op door onze bewustwording. We belichten het letterlijk van binnenuit. Daarom hebben we ook zoveel schaduw werk in onszelf getransformeerd. Zo binnen, zo buiten.

Niet meer vechten tegen elkaar. Niet meer een oog om een oog. Niet meer al die hokjes, of al die labels voor de nieuwe tijds kinderen. Dat heeft lekker niet gewerkt, we zijn er alleen maar meer rebels van geworden. En hebben onszelf er door ontdekt. Juist dankzij het duister kan je jezelf herkennen als een licht en dat is ook weer iets om dankbaar voor te zijn. Je voelt je trilling direct hoger worden.

Gooi dus lekker die tv maar uit en zet de radio uit en draai het maar eens om wat ze allemaal vertellen. Gebruik je gevoel je bent hier zo in getraind. Ga ook maar lekker naar buiten. Of als het regent, lekker fris de regen in. Dat is heel verfrissend en ook fijn voor je aarding. Kom terug in de natuur en komt terug bij jezelf. Wij zijn de natuur en er is niets wat de natuur kan stoppen. Ontdek de schoonheid in alles, want jij brengt de nieuwe tijd hier, ook al zie je de modder in alle hoeken op je af komen. We gaan er met opgeheven hoofd doorheen, want de liefde regeert. En dat maakt dat het een zooitje is. 

Niet meer op de hoogste versnelling leven. Alles mag steeds rustiger aan. Je voelt wat nu belangrijk voor je is. Probeer maar helemaal mee te gaan met de stroom in het moment. Nu is dit je missie, we hebben al zo lang geoefend. De rest komt later. Vertrouw maar op jezelf want alleen jij weet de juiste weg voor jou. 

En nog één ding. Je kan het niet fout doen, want er komt nooit een einde aan.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

en

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl

Channeling van zijn Hogere Zelf

Jullie zijn op de weg terug van het Coronavirus en de meeste landen hebben wat dat betreft een positieve wending genomen waardoor de beperkingen die jullie werden opgelegd, kunnen worden versoepeld. Het is in veel opzichten een kostbare ervaring geweest, niet in de laatste plaats door het domino-effect van zoveel bedrijven die het einde nabij zijn. Jullie zijn oog in oog komen te staan met de tekortkomingen die het bedrijfsmodel te zien geeft en hoe het de levens van zoveel mensen in haar greep houdt. Men heeft zich al gerealiseerd hoe de wereldeconomie grotendeels door de banken wordt geregeerd en gemanipuleerd, en eveneens is duidelijk geworden dat jullie monetaire systeem opzettelijk, in het voordeel van de banken, wordt blootgesteld aan ups en downs.


Zonder enige twijfel hebben jullie veel zelfonderzoek te doen en kritisch in je ziel te kijken als jullie opnieuw willen beginnen met daarbij de zekerheid dat het papiergeld zal verdwijnen. De goud-standaard zal terugkeren en zal de maatstaf zijn voor een nieuwe economie die wordt bestuurd met echt geld van werkelijke waarde. Jullie hebben ruim de tijd om de nodige wijzigingen aan te brengen , wat ervoor zorgt dat jullie niet meer terugkeren naar de oude manier om het land te besturen, een manier die ter ziele is gegaan. Er zijn al bewegingen gaande om ervoor te zorgen dat er geen terugkeer mogelijk is naar de oude manier van doen, die jullie niet langer van dienst is.


Met de verdergaande toename van de trillingen en een geleidelijke groei van jullie bewustzijn zullen jullie steeds minder te maken hebben met de negatieve kenmerken die met Ouderdom gepaard gaan. Jullie bevinden je in een opwaartse beweging en gaan naar een nieuw niveau dat geleidelijk aan vrij zal raken van negativiteit. Negeer degenen die weigeren zichzelf naar een hoger niveau te brengen terwijl ze hun eigen pad naar de toekomst creëren. Zegen hen en ga verder, want ze hebben jou verder niets te bieden, omdat hun pad niet het jouwe is. Jij betreedt een pad van Licht en in de niet al te verre toekomst zal dit je naar Ascentie leiden.

Houd je niet bezig met het lot van degenen die volharden in het uitvoeren van negatieve handelingen, want ook zij volgen een zorgvuldig opgesteld levensplan dat hen de ervaringen zal bieden die ze nodig hebben om hun zwakheden te overwinnen. Op een dergelijk belangrijk moment in jullie evolutie dien je gefocust te blijven op je eigen doel. Wees er gerust op dat elke ziel een gelijke kans heeft om te ascenderen, maar het is duidelijk dat velen nog steeds verwikkeld zijn in een strijd om individuele suprematie. Ze hebben weinig of geen idee van het Een-zijn van de Mensheid of van het Eeuwige Leven. Er zal echter een tijd komen dat ze voor het Licht ontwaken en zich bewust worden van hun Goddelijke Zelf.


Te midden van jullie bevindt zich een groot aantal wezens die vanuit het hele universum naar de Aarde zijn gekomen, niet alleen om Ascentie mee te maken, maar voorbereid zijn om jullie binnen het Galactisch Genootschap te verwelkomen. Sommigen zijn afkomstig van de Plejaden en andere gebieden in de ruimte om “hun eenheid op te eisen” en de mens te helpen zich aan te passen aan het nieuwe leven dat voor hem ligt. De dimensionale verschuiving laat jullie oude wereld achter, zodat jullie je plaats kunnen innemen op een prachtige nieuwe Aarde, vrij van elke vorm van inmenging door het duister.


Er is echter nog een lange weg te gaan voordat de hogere trillingen worden bereikt, maar jullie begeven je in de goede richting en er is hulp aanwezig om succes te garanderen. Wankel niet, want je bent verzekerd van Ascentie, op voorwaarde dat je je huidige trilling in stand houdt en verhoogt wanneer de kansen zich voordoen. Jullie zijn al zover gekomen om dit punt in je evolutie te bereiken, dus zorg ervoor dat je niet terugvalt. Nu zovelen van jullie je karma hebben ingelost, zou de rest van je reis gewoon van een leien dakje moeten gaan. Toch zijn er altijd en overal afleidingen om je heen, dus dien je ervoor te zorgen dat je je blik te allen tijde stevig op je doel gericht houdt.


De eindtijden bieden jullie de gelegenheid om anderen te helpen die eveneens het pad bewandelen, maar misschien nog niet zo zover gekomen zijn als jijzelf. Een vriendelijk woord of een helpende hand kan bijzonder gewenst zijn, omdat jouw ervaring je in staat stelt met enige autoriteit te spreken. Het is volkomen normaal dat mensen die qua ontwikkeling verder gevorderd zijn, anderen helpen, en in het grotere geheel dienen degenen die de weg hebben bereid ervoor te zorgen dat degenen die in hun voetsporen treden begeleiding krijgen om te slagen.


Begrijp dat jullie allemaal Eén zijn en hoe eerder je dit kunt aanvaarden, des te sneller je vooruitgaat en in staat bent om anderen tegemoet te treden met het respect dat je voor jezelf wenst. Dit geldt ook voor andere levensvormen, omdat ze allemaal een ziel hebben die voortdurend verandert terwijl ze de uiteenlopende vormen van leven ervaren. Het leven draait om het leren door ervaring en je begeeft je daar waar vanuit je het beste kunt leren en je bewustzijn optimaal kunt verhogen. Jullie universum is vol met uiteenlopende trillingsniveaus en alleen in de lagere niveaus kunnen materie en vaste fysieke vormen worden ervaren. Wat je ook maar kunt bedenken, ergens in jullie Universum bestaat het al.


In de niet al te verre toekomst zullen velen van jullie zich naar de hogere trillingen verheffen en terugkijken en beseffen dat jullie vele levens in de lagere trillingen hebben doorgebracht. Hierdoor heb je een hoger niveau van bewustzijn gekregen en heb je geleerd je emoties te beheersen. Het was nodig om dat te overwinnen wat alleen kan worden omschreven als de lagere emoties. Deze bestaan niet langer in een geëvolueerde ziel, die de volledige controle heeft over zijn emoties, en deze kunnen op een niveau blijven waar ze voortdurend onaangeroerd blijven door wat er in de buitenwereld gebeurt. Het kost tijd om dat niveau van zelfbeheersing te bereiken, maar uiteindelijk wordt het een tweede natuur.


Woorden kunnen nauwelijks beschrijven wat een prachtige toekomst jullie te wachten staat, één die zo anders is dan het huidige bestaan, zodat er geen vergelijk te maken valt. Dit zal buitengewoon verdiend zijn, aangezien jullie in de diepten hebben rondgewaard en vele verschrikkingen, oorlogen en verdorvenheid hebben ervaren, maar jullie zijn er desondanks doorheen gekomen en hebben je waardigheid en kalmte behouden om een lichtend voorbeeld van Licht en Liefde te zijn. Eenieder van jullie zal worden erkend als het lichtend voorbeeld van iemand die zijn Goddelijke Zelf heeft gevonden.


Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God-Zelf en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.


In Liefde en Licht,
Mike Quinsey

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

De Arcturiërs:
Wij Arcturiërs benadrukken met grote liefde en waarheid het belang van het handhaven van een zuiver duidelijk kanaal voor de ascentie. Jullie verbinding met het Universum van de Schepper.

Wij, de Arcturiërs, groeten jullie in liefde en waarheid. Wij willen het belang benadrukken van het behoud van een zuiver en duidelijk kanaal in deze tijd van ascentie. We hebben een aantal belangrijke aandachtsgebieden gecreëerd om jullie te helpen bij het ervaren en energetiseren van een helder kanaal in jullie wezen.Je kanaal is je verbinding met de Schepper en het Universum van de Schepper, het laat de energieën van de Schepper door je heen stromen terwijl het ook je hele wezen beïnvloedt.

Wanneer je de perfecte condities creëert om je kanaal te laten gedijen en alles te bereiken wat het nodig heeft, zal er een diepgaand ontwaken plaatsvinden in je wezen, waardoor je je meer bewust wordt van je kanaal en zijn positieve aanwezigheid in je leven.Accepteer en ontvang onze inzichten om je bewustzijn van je heldere kanaal in je wezen te ondersteunen.


1. Laat los wie je bent
Tijdens deze fase van de ascensie op de Aarde is niet alles wat je in je wezen ervaart noodzakelijkerwijs wie je werkelijk bent. Talrijke energieën, stemmingen, gewoontes, ideeën, overtuigingen en denkprocessen komen uit of via je wezen naar voren om te worden herkend, genezen en vrijgelaten. Het kan een verwarrende en intense tijd zijn als je begint te twijfelen aan wie je bent en overweldigd wordt door angst of negativiteit. Dit kan heel anders zijn dan je normale kijk op zaken.

Als de aarde beweegt door Multi-Dimensionele Verschuivingen, angst en negativiteit, terwijl ook oude gewoontes zich aandienen om te worden erkend en vrijgegeven.
Het is zo belangrijk om je te realiseren dat het grootste deel van wat je nu op Aarde ervaart in je wezen aanwezig is om gereinigd, genezen en voor altijd bevrijd te worden.

Probeer daarom niet te veel energie te geven aan je emoties, gedachten en gewoontes van een negatieve of beperkende trilling. Het herkennen van een emotie, gedachte of gewoonte is de sleutel, het beseffen dat er een reden is voor de aanwezigheid ervan, dan is er iets voor je om te erkennen of te leren. Realiseer je dat je op deze manier handelt of reageert vanwege een wond of stagnerende energie, die nu vraagt om vrijgelaten te worden.

Vraag eerst, welke boodschap moet ik erkennen vanwege jouw aanwezigheid?


Hoe kan ik dan het beste mezelf bevrijden en vrij zijn van deze energie?


Het kan zijn dat je het begrip niet meteen ontvangt, het kan met de tijd beginnen. Als jij en de energie klaar zijn om te verschuiven dan zal dit plaatsvinden.
Dan kan je je afvragen, wie ben ik in het moment en wie kies ik om te zijn?
Deze vraag zal je ondersteunen bij de toegang tot de waarheid en de helderheid in je wezen, intenties creëren van kwaliteiten die je wilt belichamen.Vergeet niet dat wie je bent in je werkelijkheid niet altijd je waarheid is.

2. Reinig je lichaam en je energiesystemen dagelijks
De Kristallijne trillingen, lichtfrequenties en geluiden worden je nu geschonken ter herinnering, als een zachte en toch krachtige manier om je wezen te zuiveren en te reinigen. Met zoveel onrust en onzekerheid op de Aarde, evenals door het toenemen van de angst, dat belichaamd en bevrijd wil worden, is het reinigen van je wezen essentieel om in balans te blijven. Wanneer jij je wezen reinigt laat je ook alle invloeden van buitenaf los van de wereld om je heen die je vibratie kunnen verlagen. Een dagelijkse praktijk van het reinigen van je lichaam en energiesystemen zal niet alleen je geest, lichaam en emoties positief beïnvloeden, het zal ook je verbinding met de Schepper via je kanaal zuiveren, zodat je het nodige licht en de inspiratie ontvangt.
Ik doe een beroep op de Kristallijne Vibraties, Lichtfrequenties en Geluiden die geschikt zijn voor mijn wezen om mijn hele lichaam en energiesystemen te reinigen, te zuiveren en te genezen. Moge dit alles wat mij niet langer dient op mijn ascensiepad worden gereinigd en bevrijd. Laat mijn wezen stralen met zuivere Kristallijne Vibraties. Dank je wel.


3. Verbinding maken met hogere lichttrillingen, elke dag
Wij, de Arcturiërs, nodigen jullie uit elke dag de Schepper te vragen om en de intentie vast te houden je te verbinden met hogere vibraties van licht in je wezen en omgeving. Zo zal je jezelf elke dag openstellen om te ontvangen en je te verbinden met snellere vibraties van licht, liefde en waarheid die je ascensie en ontwaken zullen dienen, met behoud van een gecentreerde aarding in een groeiende vibratie van licht. Terwijl je lichttrilling zich ontwikkelt en elke dag wordt bekrachtigd, zullen nieuwe vaardigheden, wijsheid, vaardigheden en inzichten vanuit je wezen worden gestimuleerd. Verbeteringen in je gezondheid en welzijn zullen zich ook manifesteren.


4. Maak jouw omgeving op een energieke manier schoon
Door te kiezen voor het energetisch reinigen van je huis, werkruimte, omgeving en overal waar je wilt verblijven, blijf je in een ruimte van helderheid, positiviteit en liefde. Het zal ook helpen bij het ondersteunen van de mensen om je heen en zelfs Moeder Aarde om in het licht van de Schepper te blijven. Wanneer je omgeving wordt gereinigd, voel je je automatisch in balans, ondersteund en in staat om dieper te ontspannen in de waarheid van je wezen. Tijdens deze reinigingsperiode van de ascensie is je omgeving een must. Het stelt je in staat om je bewust te zijn van hoe energieën van buitenaf je wezen kunnen beïnvloeden en je helderheid in gevaar kunnen brengen.
Door dit proces regelmatig te beoefenen zult jij je meer bewust worden van de aanwezigheid van verschillende energieën in verschillende gebieden waar jij bestaat. Als reiniging van een bepaalde omgeving niet mogelijk is, dan kan jij jezelf zich met kennis en begrip verplaatsen.
Ik nodig mijn team van Gidsen en Engelen uit om nu een diepe reiniging en zuivering van mijn omgeving te ondersteunen. Los alstublieft alle energieën, trillingen, denksystemen en blokkades op die de trilling van de ruimte voor mij en anderen verlagen. Moge mijn omgeving geënthousiasmeerd worden door pure liefde, licht en waarheid en zo een heilige ruimte voor mij en iedereen creëren om in te bestaan. Dank u en zo is het.

5. Kies uw uitlijningen en verbindingen
Binnen je wezen trekt je Kanaal voortdurend licht aan door je wezen. Dit is een natuurlijk en belangrijk onderdeel van je bestaan als spiritueel wezen in een fysiek lichaam. Terwijl je ziel alle lichtvibraties, golven en frequenties die je nodig hebt zal aantrekken, heb je het goddelijke recht om bepaalde uitlijningen en verbindingen waarmee je een resonantie voelt, aan te roepen of te verankeren. Voorbeelden van energieverbindingen zijn Engelen- of Aartsengelachtige Wezens, Opgestegen Meesters, Sterwezens, Elementalen, Godinnenwezens, Planeten, Sterren, Stralen van Licht, Dimensies en Kwaliteiten van de Schepper. Je hoeft alleen maar je verzoek en intentie aan te geven om uitgelijnd en verbonden te zijn met een bepaalde energie en dan de tijd te nemen om het proces te ervaren, om toegang te krijgen tot elk nieuw begrip dat zou kunnen ontstaan.
Wij, de Arcturiërs, geloven dat het nodig is om je uitlijning en connecties ook in je fysieke werkelijkheid te kiezen. Onderzoek of de mensen, situaties, omgeving, creaties en meningen van anderen je dienen en gunstig voor je zijn om verbonden te zijn met en energie te ervaren van. Je hebt een keuze in je uitlijningen en verbindingen; deze beïnvloeden de helderheid van je wezen en kanaal.

6. Wees een expressieve kracht in de wereld
Zorg ervoor dat je je energie laat stralen en schijnen vanuit je wezen in de wereld om je heen. Dit zal niet alleen je gezondheid en welzijn in stand houden, het zal je energieveld versterken en een groter vermogen tot licht in je wezen mogelijk maken. Je expressieve energie zal de mensen om je heen helpen, waardoor er een continue stroom van diensten ontstaat die de Schepper in staat stelt om aanwezig te zijn.


7. Kies je focus
Waar je je aandacht op richt is essentieel voor de realiteit die je ervaart en creëert. In werkelijkheid hoeven we niet meer te zeggen, je focus is een machtige kracht binnen alles wat je bent, creëert en ervaart.


8.  Verkennen van binnenuit
Wanneer je de tijd neemt om te mediteren of rustig te zitten creëer je een kans om het universum van de Schepper te verkennen en te ontdekken dat zich in je bevindt. Alles wat je mogelijk wilt of nodig hebt is beschikbaar voor je en is toegankelijk via je wezen. Hoe meer je gewend raakt aan de energieën in je wezen, hoe meer jij je waarheid, doel en Schepperrelatie zult kennen en begrijpen. Het wennen aan de realiteit in je wezen zal je ascensie meer dan wat dan ook bevorderen. Het zal ervoor zorgen dat je je bewust bent van de energieën die door je kanaal stromen en die door je wezen worden uitgedrukt.
Neem gewoon de tijd om je te concentreren op je ademhaling als je vraagt om de aanwezigheid van de Schepper en het Universum in je wezen te verkennen.


9. 9. Vertrouwen in je waarheid
Jouw waarheid zal door jou anders worden ervaren, uitgedrukt en erkend dan door anderen. Het is essentieel dat je vertrouwt op je eigen interpretatie en begrip van jouw waarheid. Vertrouwen in je intuïtie en innerlijke leiding zal je wezen versterken, waardoor er vertrouwen, geloof en een gevoel van steun in je ontstaat. Je vertrouwt op de aanwezigheid van de Schepper in je, die een krachtige en zuivere kracht van licht en liefde is. Je wordt gevraagd om te vertrouwen op je eigen expressie van de Schepper, zonder oordeel of twijfel.


Bij het beoefenen van deze sleuteltechnieken geloven wij, de Arcturiërs, dat je ondersteund zult worden om een duidelijk kanaal van de Schepper te ervaren en te zijn. Dit is nu volstrekt nodig en noodzakelijk op de Aarde voor jezelf en anderen. Bestaan als een duidelijk kanaal betekent dat je niet beïnvloed zal worden door externe energieën en onrust op de Aarde en dat je gecentreerd blijft op je pad en in je eigen energieën.


Met eeuwige steun,
Arcturiërs
Vertaald door Winfried

Gekanaliseerd door Natalie Glasson ~ https://omna.org/ ~  8 mei 2020

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Channeling ~ De Federatie van het Licht

Blossom: Hallo aan u, van ons allen hier beneden.
Federatie van het Licht: En hallo aan u van ons allen ‘hier’.
Blossom: En waar is dat?
Federatie van het Licht: Overal.
Blossom: U heeft dus niet een echte ‘verblijfplaats?’.
Federatie van het Licht: Enkel als wij daar op een gegeven ogenblik voor kiezen.
Blossom: Kunt u dan gewoon kiezen waar u ‘voelt’ dat u zou willen Zijn?
Federatie van het Licht: Ja. Soms is het nodig om ‘schijnbaar’ op een plek te zijn, omwille van Raden en dergelijke. Maar ‘wij’ zijn even gelukkig … altijd gelukkig … om nergens anders te zijn dan omringd met LIEFDE.
Blossom: Soms zie ik voor me dat ik u ontmoet en we rond een tafel zitten in een bijeenkomst of in een kring met u … Ligt dat aan mij?
Federatie van het Licht: Ja … en aan ons. Alles kan overal plaatsvinden, als daar behoefte aan is. Zoals u weet, Blossom, zit u niet opgesloten in het fysiek lichaam en de fysieke wereld.
Blossom: O, maar zo lijkt het vaak wel!

Federatie van het Licht: De beperkingen die u werden opgelegd zijn ingesleten door eonen van overheersing, zodat de meeste mensen ‘WETEN’ dat die beperking Waar is. Maar uiteraard is dat niet zo. Net als met zoveel dingen waarvan u WEET dat ze Waar zijn, terwijl dat feitelijk niet zo is.
Blossom: Heeft u het nu nog steeds over de beperkingen op onze vermogens, of over de Waarheden waarmee wij zijn geïndoctrineerd?
Federatie van het Licht: Allebei. Nu de Hogere golven van Energie in uw Planeet stromen … zullen er zoveel ‘zelfopgelegde beperkingen’ aan het Licht komen. Maar u moet in uw Wezen WETEN waartoe u in staat bent, om te kunnen ‘genieten’ van uw vrijheid.
Het is zo opwindend … voor ons … om te WETEN dat zovelen van u bevrijd zullen worden IN UZELF.
Blossom: Maar eerst moet er nog veel werk worden verricht op het grondniveau, nietwaar?
Federatie van het Licht: O, zeker! Maar wij bieden bemoediging … aan ieder van u. Wij zijn bijzonder Verheugd omdat er zoveel gaande is, waarvan het grootste deel van de bevolking niets weet. Dit wordt allemaal afgehandeld onder uiterste voorzichtigheid en extreme omstandigheden. Maar wij zeggen u … Er bouwt zich nu zoveel Licht op, op uw Planeet … van binnenuit naar … buiten.
Blossom: Bedoelt u met betrekking tot de Ondergrondse steden die worden ontdekt en vernietigd?
Federatie van het Licht: Dat klopt. Maar we bedoelen ook ‘binnenin uzelf’. Zoveel mensen zijn ontwaakt tijdens deze tijden waarin Alles op zijn Kop stond – en dat is heel bemoedigend. Het evenwicht hiervan biedt breed verspreide Hoop in alle Landen.
Blossom: Landen op of buiten de Planeet?
Federatie van het Licht: Beiden.
Blossom: Een vraag die ikzelf en velen met mij willen stellen, gaat over de ‘fases’. Hoeveel zijn er daarvan? Zoals u heeft gezegd … en White Cloud ook, zitten we nu in fase 1. Eerlijk gezegd twijfel ik een beetje om het te vragen, want ik heb een getal in mijn hoofd en ik wil geen invloed hebben op het aantal.
Federatie van het Licht: U denkt aan het getal drie. Klopt dat?
Blossom: U heeft mijn gedachten gelezen. LOL! Heb ik gelijk?
Federatie van het Licht: Neen. Er zullen er vijf zijn.
Blossom: VIJF?????!!!!!!!!!!!!! Die zag ik niet aankomen! VIJF!
Federatie van het Licht: Waarom ben je hierdoor zo ontdaan, Blossom?
Blossom: Omdat vijf mij het gevoel geeft dat deze procedure veel langer gaat duren dan verwacht.
Federatie van het Licht: Maar zou dat niet afhangen van hoe snel sommige van die fases worden afgehandeld/afgeleverd?
Blossom: Mmm! ‘Afgeleverd’, dat intrigeert me. Heeft u het over een aankondiging die zal worden gedaan?
Federatie van het Licht: Precies dat. Ja.
Blossom: Op alle schermen?
Federatie van het Licht: Ja.
Blossom: Ik denk dat dat veel verder in de toekomst ligt. Ik weet dat u niet teveel kunt onthullen, en de redenen daarvoor zijn begrijpelijk. Maar kunt u ons iets méér vertellen over deze fases en wat elk daarvan zal inhouden/brengen? … en ik weet al dat uw antwoord gaat zijn …
Federatie van het Licht: Nee!
Blossom: Ik kon wel helderziend zijn! Niet eens een heel klein aanwijzingetje?
Federatie van het Licht: Het enige dat wij kunnen zeggen, aan hen die geduldig wachten tot de dingen weer een stapje vooruitgaan, en ter bevestiging van datgene wat u denkt dat er zal plaatsvinden en naar buiten zal komen … is het volgende …
Lieve Zielen … datgene wat er plaatsvindt achter de schermen … en WÉÉT dat er enorm veel NU gaande is … MOET worden uitgevoerd en afgewerkt met uiterste precisie.
U zult ook weten, Blossom, dat er voordat een voorstelling op het toneel komt … er veel moet worden georganiseerd, voorbereid en vooral ook gerepeteerd worden, voordat het met het publiek kan worden gedeeld.
Het zou niet gepast zijn dat er al details bekend raken, voordat het er de tijd voor is.
Blossom: De tijd waarvoor?
Federatie van het Licht: De tijd dat alle kaarten op tafel worden gelegd.
Blossom: Er wordt nu al veel ‘gelekt’ via het internet, en toch is het soms moeilijk om te weten WIE er nu de volledige Waarheid spreekt – en wie niet.
Federatie van het Licht: Er bestaat gevaar voor een dergelijke verwarring. Als u tevéél opneemt … kan het zich rond uw gedachten wikkelen als een kluwen … en dan is er onnodig veel tijd en Energie nodig om die te ontrafelen.
Blossom: Ik moet zeggen dat ik momenteel nog maar heel weinig dingen bekijk. (Veel mensen delen wel van alles met me). Maar veel mensen zijn er dag en nacht mee bezig. Zoals ik laatst al zei, is het frustrerend … dit wachten op de volgende stap. Maar velen onder ons begrijpen wel dat we geduldig moeten zijn. Bijvoorbeeld, kunt u ons in grote lijnen vertellen of er nog veel moet gebeuren in fase 1, of zijn we al dichter bij het overgaan naar fase 2?
Federatie van het Licht: Blossom, fase 2 is bijna zover.
Blossom: Bijna? Binnenkort? Hoeveel ik ook van u hou … ‘bijna’ kan net zo goed pas volgend jaar zijn.
Federatie van het Licht: Maar dat is het niet. Dat kan ook niet. Datgene wat plaatsvindt zal niet worden uitgesponnen.
Datgene wat plaatsvindt, NU en in de volgende vier fases is DE GROOTSTE TRANSFORMATIE die uw Wereld OOIT zal ervaren.
Zij die zwaar hebben geleden … hebben genoeg geleden. Dit MOET STOPPEN, en het is nu zo dicht bij het punt waarop het een ‘open boek’ wordt, en de mensheid het kan ontdekken.
Blossom: Oké, niet geschoten is altijd mis … zal deze aankondiging waarover gesproken wordt, in fase 2 komen?
Federatie van het Licht: Neen.
Blossom: O, flut!
Federatie van het Licht: Waarom is dit teleurstellend nieuws?
Blossom: Omdat ik denk dat veel mensen denken dat, als eenmaal de aankondiging(en) is/zijn gedaan … de bal dan Echt aan het rollen zal gaan.
Federatie van het Licht: Er moet voordien nog méér in evenwicht en op zijn plaats worden gebracht.
Blossom: Ik geloof het. Maar het is wel intrigerend wat deze fase 2 zal brengen, en hoe we zullen weten dat ze is aangebroken?
Federatie van het Licht: U zult het weten … daar zal geen twijfel over bestaan.
Blossom: We weten dat u niet teveel kunt vertellen, dus ik blijf voorzichtig … zal het een vlotte, bijna ongemerkte overgang zijn naar fase 2 – of een plotse ‘BAM’?
Federatie van het Licht: Het zal een plotse BAM zijn!
Blossom: En dat is iets wat heel wat mensen verwachten dat er zal gebeuren?
Federatie van het Licht: Ja. Maar met bijkomende – tot dusver – ongekende dingen.
Blossom: Oké. Ik denk dat het beslist niet HET GEBEUREN zal zijn. Daarvoor is het nog ‘te vroeg’. Dat zal beslist pas in fase 5 zijn.
Federatie van het Licht: Beslist!?
Blossom: Ik vind het geweldig, hoe u alle mogelijkheden afdekt, door mij een uitroepteken en een vraagteken te laten zetten. Jullie zijn goed!
Federatie van het Licht: Wij weten wat we doen/waar we mee te maken hebben.
Blossom: Als ik nu mijn geluk nog wat verder beproef en zeg ‘opnieuw een lockdown, maar nog strenger’ … dan, omdat u zo slim bent … zegt u …
Federatie van het Licht: … … …
Blossom: Goed geantwoord. Ik denk niet dat iemand van ons zich dit zo had voorgesteld. Ik bedoel, hoe kon dat ook? Wij moeten inderdaad sterk blijven, op zoveel vlakken. Het kan zo moeilijk zijn wanneer vrienden en familie niet kunnen akkoord gaan met/meegaan in wat de ander ‘vindt’ van dit alles.
Federatie van het Licht: En daarom zeggen wij dat ‘enkel de Sterksten onder de Sterken’ werden uitverkoren.
En daarom hebben wij u duidelijk gemaakt dat alles nog veel méér ‘Op zijn Kop’ zal gaan dan dit … héél veel meer.
Maar wij vragen u om in uw Wezen te kijken, nu op dit ogenblik. Hoeveel sterker voelt u zich nu in uw WAARHEID dan toen dit alles begon … deze ziekte … deze pandemie van de angst? Vraag uzelf dat eens af. Maak contact met uw WAARHEID.
U heeft beslist datgene gevonden wat U IN UW HART KENT ALS DE WAARHEID … ook al kent u er niet al de ingewikkelde details van.
MAAR, U WÉÉT DAT UW LICHT HELDERDER BRANDT DAN OOIT …
OMDAT U HET KUNT VOELEN …
OMDAT U DE KEUZE HEEFT OM UW PLAATS IN TE NEMEN EN IEDER VAN U WÉÉT DAN ‘DIT IS HET’.
DIT IS WAARVOOR U BENT GEKOMEN;
HET GEBEURT NU … NA AL DAT WACHTEN EN VRAGEN;
HIER BENT U DAN … MIDDEN ERIN … NU.

En kijk eens, lieve Zielen … hoe sterk u zich voelt? Hoe Helder is uw Licht dat Straalt vanuit uw Innerlijk … en anderen bereikt?
Hoeveel sterker voelt u zich nu, als Eenheid?
Hoezeer kunt u nu, met absolute overtuiging, WETEN …

DAT U DE LIEFDE BENT.
U BENT HET LICHT.
U BENT DE WAARHEID.
U BENT ALLEN ÉÉN BINNEN HET GROTE I AM.
U WÉÉT DIT, OMDAT U HET KUNT VOELEN.

VERANKER DAT GEVOEL IN UW WEZEN EN STUUR UW REGENBOOG BOLLEN UIT, NAAR UW PLANEET EN HET GEHEEL.
Blossom: Bollen? Dat is nieuw.
Federatie van het Licht: Stel u Bollen van Licht voor, die door u worden afgevuurd met de snelheid van het Licht … en hun beoogde doel bereiken. U hoeft niet te weten waar ze heengaan. U moet alleen maar VERTROUWEN en ze uitsturen. Zij zullen hun richting vinden, met de Liefde als hun gids.
Blossom: Regenboog Bollen! Prachtig! Dat vind ik mooi!
Federatie: Je zult ze nog mooier vinden, als je ze ziet!
Blossom: O help! IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. I AM. Hartelijk dank voor dit gesprek. In Dankbaarheid. In Liefdevolle dienstbaarheid. I AM.

Blossom Goodchild ~ https://blossomgoodchild.com/ ~ 17 mei 2020

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/ ~ Vertaling: Veerle ~ http://spiritueellezen.org/home-1/wie-zijn-wij/

Believe

I am you and you are me
Why’s that such a mystery?
If you want it you got to believe
Who are we?
We’re who we are
Riding on this great big star
We’ve got to stand up if we’re gonna be free yeah

If you want it you got it
You just got to believe
Believe in yourself
‘Cause it’s all just a game
We just want to be loved

The Son of God is in your face
Offering us eternal grace
If you want it you’ve got to believe
‘Cause being free is just a state of mind

We’ll one day leave this all behind
Just put your faith in God
And one day you’ll see it
If you want it you got it

You just got to believe
Believe in yourself
‘Cause it’s all just a game
We just want to be loved

The future’s in our present hands
Let’s reach right in
Let’s understand
If you want it you’ve got to believe yeah

If you want it you got it
You just got to believe
Believe in yourself yeah
‘Cause it’s all just a game
We just want to be loved

Alive and kicking

You turn me on
You lift me up
Like the sweetest cup

I’d share with you
You lift me up
Don’t you ever stop,

I’m here with you
Now it’s all or nothing
‘Cause you say you’ll follow through
You follow me, and i, i,

I follow you

What you gonna do when things go wrong?
What you gonna do when it all cracks up?
What you gonna do when the love burns down?
What you gonna do when the flames go up?
Who is gonna come and turn the tide?
What’s it gonna take to make a dream survive?
Who’s got the touch to calm the storm inside?
Who’s gonna save you?

Alive and kicking
Stay until your love is
Alive and kicking
Stay ‘til your love is
Until your love is, alive

Oh
You lift me up
To the crucial top, so I can see
Oh you lead me on, till the feelings come
And the lights that shine on
But if that don’t mean nothing
Like if someday it should fall through
You’ll take me home where the magic’s from
And I’ll be with you

What you gonna do when things go wrong?
What you gonna do when it all cracks up?
What you gonna do when the love burns down?
What you gonna do when the flames go up?
Who is gonna come and turn the tide?
What’s it gonna take to make a dream survive?
Who’s got the touch to calm the storm inside?

Don’t say goodbye, don’t say goodbye
In the final seconds who’s gonna save you?

Ooh oh, oh oh
Alive and kicking
Oh stay until your love is
Love is
Alive and kicking
Ooh oh, oh oh
Alive and kicking
Oh stay until your love is, love is
Alive and kicking

Ooh oh
Alive and kicking
Stay until your love is
Alive and kicking, oh

Stay until your love is
Alive and kicking, oh
Stay until your love

Sanctify yourself

Is this the age of the thunder and rage
Can you feel the ground move ‘round your feet?
If you take one step closer, it’ll lead to another
The crossroad above is where we meet
I shout out for shelter, I need you for something
The whole world’s out, they’re all on the street

Control yourself, love is all you need
Control yourself, in your eyes
Sanctify yourself, sanctify (sanctify)
Be a part of me, sanctify (sanctify)
Sanctify yourself, sanctify (sanctify)
Sanctify yourself, set yourself free

In pictures of living, in bloodshot a vision
Sweet miracles and strange circumstances
I see the sun up, the showdown, the cool winds that blow down
On the big beat that lifelong romance is
You’ve got a gun in your hand, you’re making self-plans
Stay with me all through the night
Control yourself, love is all you need

Control yourself, open up your heart
Sanctify yourself, sanctify (sanctify)
Be a part of me, sanctify (sanctify)
Sanctify yourself, sanctify (sanctify)
Sanctify yourself, set yourself free

You can’t stop the world for a boy or a girl
Sweet victims of poor circumstances
But you can pour back the love, sweeping down from above
Giving hope and making more chances
Well, I hope and I pray that maybe someday
You’ll come back down here and show me the way

Control yourself, love is all you need
Control yourself, open up your heart
Sanctify yourself, sanctify (sanctify)
Sanctify yourself, sanctify (sanctify)
Sanctify yourself, sanctify (sanctify)
Sanctify yourself, set yourself free (sanctify)sanctify yourself, sanctify
(Sanctify) oh, sanctify yourself
(Sanctify)
(Sanctify)
(Sanctify) sanctify yourself

Butterflies ~ Piano Sonata