Dag lievelingen,

Hoe gaat het met jullie? 😊

Hopelijk alles naar wens in deze uitdagende maar vooral transformerende tijden. Het heeft geen zin om je hoofd te laten hangen want ook hier komen we samen doorheen mits we onze innerlijke kracht aanspreken.

Een kracht die we allemaal bezitten maar velen niet meer weten hoe deze te gebruiken omdat ze worden geleefd door het controle systeem van de maatschappij en zodoende buiten zichzelf leven in plaats van trouw naar jouw intuïtie te luisteren. De Bron. Waar alle antwoorden schuilen over de waarheid van wie jij echt bent en altijd al was.

Ik verveel me geen seconde en dat heeft te maken met het feit dat ik al een geruime tijd intens gelukkig ben in het gezelschap met mezelf. Wees de beste vriend van jezelf, dan heb je nooit meer het gevoel dat je alleen bent. We zijn ook nooit alleen want we zijn allemaal verbonden met elkaar door onze harten en gedachten en met heel het universum alleen leven we in de illusie van afgescheidenheid.

Het enige waar ik me een beetje in heb opgejaagd zijn de wachtrijen aan de supermarkten. Ik weet dat ze deze maatregelen vanuit de overheid moeten treffen om ons te beschermen, toch vind ik het erg om zoveel angst te moeten aanschouwen in de ogen van vele zielen. Desalniettemin zijn er al leuke gesprekken ontsproten tijdens die wachttijden want humor en lachen blijven de beste medicijnen die er zijn.

Van de week heb ik mijn stem verheft en mijn mening gezegd toen een vrouw naar mij keek terwijl ik sinaasappelen nam en plots zag ze dat ik wat te dicht tegen haar stond waardoor ze snel opzij sprong, precies of ik was een zwaar besmette persoon. We zijn allemaal besmettelijk, zo zei ze.

Ik weet als ik zo reageer, dat dit met mijn onzekerheden te maken heeft van dat niemand mij moet, ik nergens bijhoor of afwijzing, maar toch heb ik gezegd tegen haar: ” Ik ben gezond en ik blijf dat ook, dat is mijn overtuiging en jouw overtuigingen creëren jouw realiteit.” “Als jij denkt dat je dat gaat krijgen, dan ga je dat ook krijgen dus wees heel voorzichtig met jouw gedachten want we zitten nu in een heel sterke manifesterende energie voor de moment.”

Met mijn kinderen ben ik na lange tijd nog eens een grote fietstocht gaan doen richting het Pijnven te Hechtel-Eksel. Daar kan je namelijk fietsen door de bomen op een fietsbrug die je laat fietsen door de kruinen van de bomen in Bosland. Helemaal naar boven fietsen en dan lekker uitwaaien als je naar beneden daalt. Dit hebben we wel drie keer gedaan haha. Zalig! Van daaruit zijn we verder langs Lommel gereden en zo richting Overpelt om dan weer in Neerpelt te eindigen. Meer informatie vind je via deze link. https://www.bosland.be/ontdek-bosland/fietsen/fietsen-door-de-bomen/83/

Ik ben ook terug begonnen met brood bakken. Veel lekkerder en je weet tenminste welke ingrediënten je erin stopt. Met de hand dus zonder machine. Net zoals ik liever een gewone tandenborstel in plaats van een elektrische gebruik, geldt dit ook voor het broodbakken. Dit duurt misschien wel iets langer maar geduld is een zeer schone deugd en in deze tijden wordt deze eigenschap nog eens extra getest.

Afgelopen zaterdag ben ik de rode wandeling hier gaan doen in het Hageven, een prachtig natuurgebied hier vlakbij mijn deur van circa 9 km. Onderweg heb ik 2 prachtige zielen ontmoet. Een vrouw met haar hond en een man waar ik leuke gesprekken mee heb gevoerd. Beiden hebben ze me bedankt omdat ze net nu het licht en positieve energie nodig hadden die ik uitstraalde dus weer een teken dat deze ontmoetingen bewust gestuurd zijn door de universele energieën. Zo help ik iedereen die toevallig mijn pad kruisen en wilt het universum mij telkens weer duidelijk maken dat ik er echt toe doe in deze wereld en de wereld mijn licht nodig heeft. Net nu.

Sinds de volle supermaan was de energie weer heel pittig en moest ik noodgedwongen door de dag rusten en slapen om deze aan te kunnen. Een hele grote shift voor ons allemaal die heel wat positiefs voor ons in petto heeft. Als je dit vertrouwen in je draagt, voel je steeds de rust zelve.

Gisteren was ik weer alive and kicking en heb ik heel mijn appartement gepoetst en de ramen gewassen. Alles weer lekker fris en fruitig! Tsjaka! Haha! 😜

Vandaag kan je luisteren naar Jonna Jinton. Ik ken haar al een tijdje maar ze was even uit mijn vizier verdwenen tot ik van de week één van haar video’s zag voorbij komen op Youtube. Zij is een engel op aarde. Een pure ziel, empaat en één en al liefde voor alles en iedereen om haar heen. Een inspiratiebron, want als je haar video’s ziet, zal je ontdekken wat er gebeurt als je jouw aangeboren creativiteit op de wereld loslaat.

Ze zingt zo helder en zuiver dat je haren er recht van omhoog komen te staan, maakt mooie schilderijen en bovenal adembenemende video’s en foto’s vanuit haar leefomgeving in het prachtige Zweden. Verder deelt ze ook haar leven via de vlogs die je kan volgen. Ik heb hier maar liefst 10 video’s van haar geplaatst. Teken dat ik zeer onder de indruk ben van al haar werk. Doe zo verder lieve Jonna, ik hou van jou! 💖

De geluiden van het ijs gaven mij een warm geborgen gevoel en ontroerde me….Zoals zij zelf al aangeeft in de korte tekst bij de video, zijn dit geluiden net alsof je in de baarmoeder zit. Veilig, vol liefde en een koesterend nieuw leven dat zich ontwikkelt. Ook zijn dit natuurlijk de geluiden van Moeder Aarde, zij is ook een levend organisme. Velen weten dit misschien niet en denken dat dit een grote levenloze rotsblok is maar integendeel, zij leeft en wij moeten haar koesteren en liefhebben omdat door de vulkaanuitbarstingen, bosbranden, overstromingen en orkanen, zij aangeeft dat al de schade en respectloze vernietigingen die zij moet ondergaan, ze dit niet meer langer kan dragen en ze dit op die manier uit.

Wanneer wij als mensheid de natuur weer op handen gaan dragen en met zijn allen onze ecologische voetafdruk drastisch zullen verkleinen, dan zal zij ons eeuwig dankbaar zijn en zal er weer vrede en harmonie zijn zonder dat de natuur in opstand moet komen. Klinkt prachtig! 🌞😍

Wij gaan nu opnieuw geboren worden in een nieuwe versie van onszelf maar we zitten nu nog heel even veilig in de baarmoeder. Toch wonderbaarlijk hoe deze blog weer perfect resoneert met de huidige energie nu ik er zo over nadenk.

De prachtige omslagfoto van deze blog is van Jonna waar zij ook op staat met haar rode jurk en deze foto noemt zij “de dansende rivier.” Symbolisch geeft dit aan dat we mee moeten stromen met het water van de rivier, er wel grote stenen zijn maar het water vindt zijn weg steeds weer om verder te gaan en laat zich niet tegenhouden door deze hindernissen. Blijven dansen en bewegen door het leven en alles komt goed, altijd.

Ik heb hieronder ook weer een kaart geplaatst uit het orakeldek van de lichtwerkers “De vierde straal van harmonie” en toen ik deze zonet trok, sluit dit ook weer perfect aan met deze blog gezien de inhoud die ik erin las. Onze engelen zijn “altijd” bij ons, altijd.

Wat deze kaart onder andere vertelt over de kleuren die je draagt en jouw verhoogde gevoeligheid hiervoor. Ik draag altijd felle kleuren omdat dit me goed doet voelen. Zo draag ik nu al voor het tweede jaar een prachtige knaloranje trenchcoat waar ik instant verliefd op werd, heb ik rode hiellaarsjes en draag ik iedere dag rode lipstick (niet felrood maar een mooie rode gloed). En in de winter had ik een bordeaux kleurige lange stoffen manteljas.

En tot slot heb ik een channeling toegevoegd door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse via Margreet de Carpentier waarin de situatie wordt geschetst op aardsvlak hoe die zich nu voordoet.

Verzorg je goed, leef in vertrouwen, blijf rustig en bekijk alles en iedereen met liefde want dat bestaat ‘echt’, de rest is een illusie. Ik hou van jullie met heel mijn hart. 💖

Geniet van deze Paasmaandag en veel luister- en leesplezier met deze blog!😀

Dikke warme knuffels en kusjes,

Heel veel liefs,

Inge 💋💋💋

De vierde straal van harmonie verschijnt op dit moment met de eigenschappen van schoonheid, harmonie en balans. Hij geeft u de kracht om een spirituele inwijding af te maken. Ieder conflict dat u op dit moment hebt, dient uw goddelijke doel. Die conflicten zullen uiteindelijk de brandstof worden die u nodig hebt om opnieuw te worden geboren. Iets negatiefs zal worden omgezet in iets positiefs. Aartsengel Gabriël helpt u om de zegen van de vierde straal van harmonie te ontvangen, nu.

Als de vierde straal van harmonie actief is in uw leven, dan nadert u de spirituele inwijding die een heel nieuw persoon, een nieuwe u creëert. Inwijding kan beginnen met een gevoel van verscheurdheid tussen twee keuzes of realiteiten. U vraagt zich misschien af of u hier wel tegen bestand bent. Dat bent u. Als u uw kracht ontdekt om geduld te hebben tijdens het proces, in plaats van te proberen om vroegtijdig een resultaat te forceren, zult u uiteindelijk het conflict totaal ontgroeien en er wijzer en krachtiger uitkomen. U zult een positief resultaat krijgen van iets wat ooit een negatieve situatie was.

Als de vierde straal van harmonie krachtiger wordt in uw ziel, vermijd dan dat u verward of uit balans raakt of van het ene uiterste in het andere vervalt in gedachten, daden en emoties. U moet uzelf blijven aarden en matigen, en niet ‘alles of niets’ -keuzes maken in uw leven. Dit creëert sneller een succesvol resultaat dan wanneer u probeert te forceren dat iets direct gebeurt.

De uitdaging en het geschenk van de vierde straal van harmonie is de grotere gevoeligheid voor schoonheid die hij veroorzaakt. Muziek krijgt een nieuwe, emotionele lading. De schoonheid (of chaos) in uw omgeving en zelfs de kleuren die u draagt, hebben meer impact op u dan normaal. U kunt deze grotere gevoeligheid in uw voordeel gebruiken door te kiezen voor kunst, muziek, kleuren en dergelijke die goed voelen voor u.

De heersende stroming werkt nog steeds met een op angst gebaseerde energie. Door de grotere gevoeligheid heeft dit soms meer invloed op u. Als u meer negativiteit, depressie, twijfel, angst of emotionele instabiliteit ervaart, komt dat waarschijnlijk daardoor. U kunt dit overwinnen zonder u af te sluiten. Als u voelt dat dit gebeurt, reageer dan met een liefdevolle discipline. U kunt mediteren, een dagboek schrijven, dansen, kunst creëren, naar muziek luisteren, trainen, een bad nemen of tijd doorbrengen in de natuur om uzelf weer in balans te brengen.

Deze straal heeft een speciale verbinding met kunst en begeleidt u om te creëren. U wordt gestimuleerd te vertrouwen op uw eigen creativiteit, ervan te genieten en ze te gebruiken om uzelf te genezen en misschien ook anderen.

Als aartsengel Gabriël in uw leven komt, ligt de nadruk op het gebruik van geluid voor genezing en balans, dus de woorden die u gebruikt (bijvoorbeeld affirmaties en de aanroepingen op deze kaarten) zullen heel krachtig zijn. Evenals muziek. U kunt geluid gebruiken om uw energie weer in balans te brengen en te herstellen. U zult weten wanneer het heeft gewerkt als u zich gelukkiger voelt en het leven eenvoudiger vindt. U lost misschien niet direct een probleem op, maar u gaat wel doen wat nodig is om voor uzelf te zorgen in de wetenschap dat een oplossing onderweg is.

AANROEPING

Ik accepteer nu, uit eigen vrije wil, de zegen en genade van de vierde straal van harmonie. Ik roep de genade en hulp van het universum en aartsengel Gabriël om me te helpen balans, wijsheid en creatieve aanpak te vinden op alle gebieden van mijn leven. Ik vraag om onvoorwaardelijk liefdevolle hulp om de problemen in mijn leven te boven te komen. Ik vraag om goddelijke barmhartigheid, compassie en tederheid om te worden wat mijn goddelijke bestemming is.

Mogen de kunst en schoonheid in mij authentieke expressie vinden in de wereld. Moge ik van binnenuit worden gekoesterd en geaard in mijn kern terwijl ik de poort naar initiatie nader. Mogen de onvoorwaardelijke liefdevolle meesters en engelen die deze goddelijke straal van licht dienen, dit naar de harten van alle wezens brengen voor het hoogste goed. Door goddelijke genade, wil en barmhartigheid, amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Channeling nr. 59 door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

Wij zijn blij dat u deze channeling alleen, zonder mensen erbij door laat gaan. Voor de mensen, om hun steun te geven, steun die ze hard nodig hebben. Velen hebben het moeilijk en velen voelen zich eenzaam. Die eenzaamheid zat al in hun systeem, daar hadden zij al eerder last van. Er zijn ook mensen die deze tijd prettig vinden omdat ze de rust die nu om hen heen is fijn vinden. De rust die er is op straat en onder de mensen.
Het is jammer dat u elkaar niet kan knuffelen. Met verjaardagen worden er veel kaarten verstuurd, dat is anders, maar men is daar nu erg blij mee want het is ook de aandacht die men daardoor krijgt. Zij voelen zich dan toch gezien. Het is het kleine gebaar dat erg belangrijk is.


Deze tijd is nodig, deze tijd van bezinning en de overgang naar de nieuwe wereld, een andere wereld. Een wereld die naar meer verdraagzaamheid aan het groeien is. De wereld met meer vrede en verdraagzaamheid. Waardoor de kinderen, uw kinderen en de kleintjes die geboren zijn vanuit de nieuwe wereld zich beter zullen voelen. Veel kinderen voelen zich nu al beter, ze moeten niet zo veel, ze hoeven niet zo veel. Er is en er komt meer rust bij de kinderen. Voor de ouders is deze tijd niet altijd makkelijk maar zij vinden daar een weg in.

Veel problemen van vervuiling worden nu opgelost en wij hopen dat u in de toekomst beter met deze wereld omgaat, als alles weer een beetje genormaliseerd is.  Het corona virus heeft de kop opgestoken en is plotseling gekomen, en snel, het heeft zich snel verspreid over de wereld en het is zich nog aan het verspreiden. Dit was de bedoeling in het grote plan. Wij hebben het niet over corruptie. DIT IS ONTSTAAN. Het corona virus is ontstaan, om de mens af te dwingen om meer te gaan nadenken: over hoe u omgaat met elkaar en de zorgzaamheid naar elkaar toe. En hoe u omgaat met uw planeet. Misschien moet u toch in de toekomst meer de fiets gaan pakken in plaats van de auto.


De mensen worden nu gedwongen om dit jaar misschien maar één keer op vakantie te gaan. Velen gingen in het voorjaar op vakantie in mei, de zomer, herfst en met de kerst ook nog een keer een paar weken of een week weg. Men was maar aan het jagen, en jagen. Men vindt dat men dat nodig en verdiend heeft. Maar als u zo leeft, dan komt u nooit tot rust, ook al denkt u dat. U creëert alleen maar stress bij uzelf en in uw gezin.

Nu wordt iedereen gedwongen wereldwijd om zich te vermaken in de eigen omgeving en weer terug te gaan naar toen, naar simpel. Een spelletje met elkaar en aandacht voor elkaar. Men kan nu merken dat aandacht voor elkaar heel belangrijk is op deze manier voor het gezin. U ging daar te veel aan voorbij, dat is niet goed, niemand had tijd voor elkaar. Men moest altijd van alles.
Er zijn veel mensen die het druk hebben om andere te verzorgen. Alles is verschoven, de beroepen die in eerste instantie belangrijk leken zijn minder belangrijk geworden. De beroepen waardoor de mensen te eten krijgen en verzorgd worden zijn naar voren geschoven en wij hopen dat die mensen daar beter voor betaald gaan worden, dat daar meer geld voor wordt vrijgemaakt. Ook voor de leraren die nu hun best doen om uw kinderen, toch nog les te geven. Het is niet makkelijk maar u vindt hier allen een weg in.


Wij zeggen het al jaren dat men weer terug moet naar simpel en de eenvoud, naar gezellig met elkaar, families onder elkaar. Daar gaat men nu meer naar verlangen. De gezinnen worden meer één. Er zijn in sommige gezinnen problemen doordat ze niet goed met elkaar omgaan. Dit was altijd al zo. Wij hopen dat de buren van deze gezinnen aan de bel gaan trekken en instanties durven te benaderen over die situaties. Dat kan anoniem, ook die zorg is belangrijk. Over het algemeen komt er meer rust in de gezinnen en meer rust onder de kinderen onderling, zij kunnen elkaar beter verdragen. De jeugd gaat nu meer praten, met de ouderen. Men probeert meer contactpunten te vinden en dat is goed.
Nu gaat u beseffen hoe het werkelijk is als u vanuit uw hart iemand kan knuffelen en niet uit gewoonte. Mensen gaan meer leren om vanuit hun hart te leven, vanuit hun gevoel.


Er komt een sterke scheiding tussen de mensen die het positieve kunnen zien en er durven in te geloven wat wij zeggen, en de tegenstanders die er absoluut niets van moeten weten. Probeer niet meer om de ander te overtuigen van uw zienswijze, dat lukt niet. Laat hen in hun waarde, laat iedereen in hun waarde en hou van elkaar. Kijk om u heen naar mensen die hunkeren naar een glimlach, naar een paar woorden of een groet. En geef die vanuit uw hart.

In velen beroepen worden de mensen bedankt. De beroepen die er nu toe doen. De brandweer, het ziekenhuispersoneel, ziekenvervoerders en het personeel in de verpleeghuizen. Er wordt gelukkig sneller recht gesproken naar mensen toe die hun maar een strobreed in de weg leggen. Dat was ook aan het doorslaan. Het is goed als het snelrecht er weer komt. Als iemand een ander helpt die in nood is, mogen ze niet voor de voeten gelopen worden, uitgejouwd of mishandeld. Wij hopen ook dat de telefoons die nu in deze tijd zo belangrijk zijn om contact te houden met uw familie, kinderen en kleinkinderen, niet meer gebruikt worden als er iets ergs gebeurd op straat, bijvoorbeeld een ongeluk. Dat is zeer respectloos. Men mag meer respect voor elkaar hebben. Respect heeft u nu doordat u afstand houdt van een ander. U heeft daardoor respect voor uzelf maar ook voor die ander.


Wij zeiden al dat het virus snel gekomen is, dat zeiden wij, maar het zal ook plotseling weer gaan verdwijnen. Sneller dan men misschien vermoedt. Langzaam maar zeker zullen de touwtjes gevierd worden maar doe toch nog even voorzichtig om te voorkomen dat er een nieuwe epidemie komt. Het gaat sneller dan men verwacht.
Dan, hopen wij dat u door blijft gaan op dezelfde manier als dat u nu doet met respect naar elkaar toe, elkaar helpen waar nodig is. Nu verzint men van alles om de kinderen bezig te houden bijvoorbeeld knuffels voor het raam zetten zodat de kinderen een speurtocht kunnen doen door de wijk. Simpele dingen die niets kosten en iedereen blij maakt. Het is goed dat u terug gaat naar die eenvoud  en wij hopen dat u die eenvoud in stand blijft houden. Samen moet dit voor altijd opgelost worden.


Er zijn op de wereld grote landen die niet helemaal de waarheid spreken, die niet de hele waarheid naar buiten brengen. Zij zullen daarvan leren. Wat wij in de vorige channeling al gezegd hebben, wij hopen dat de regeringen en bedrijven erachter komen dat zij minder afhankelijk moeten zijn van de grootmachten buiten uw landsgrenzen. Dat er gezorgd wordt, dat u beter de medicijn industrie zelf in de hand houdt en niet alles uitbesteedt en maar afwachten of er genoeg voorraad is.

In Nederland zijn de wetten streng, er mogen in uw eigen apotheek geen medicijnen meer zelf gemaakt worden omdat dat niet voldoet aan de wet van de hygiëne. Het mag wel in een ander land geproduceerd worden waar de wetten soepeler zijn en er daardoor soms vervuilde medicijnen geleverd worden en er tekorten komen. Wij hopen dat de fabrikanten die nu bezig zijn de mondkapjes te maken, het in de toekomst blijven doen voor hun eigen land zodat men daar ook niet meer afhankelijk van een ander land is. Plus dat het goed is voor de werkgelegenheid.


De wereld is zich aan het herstellen, het co2 probleem is wereldwijd voor het grootste deel al opgelost. De luchten worden weer helder, de toppen van de bergen kan men weer uit de verte zien, na jaren. De mensen met astma zullen zich daardoor veel beter voelen omdat er minder luchtvervuiling is in de dichtbevolkte gebieden. Wees verstandig, ga niet onnodig reizen en wees blij met die ene keer vakantie die u heeft. U ziet dat alles wankelt. Als er niets meer mag, als er verschillende bedrijven platgelegd worden.

Velen zijn bang. Bang voor hun geld, angst dat de banken gaan vallen en angst voor de dood. Er is te veel angst. Er mag niemand in de westerse wereld meer sterven. Door het corona virus sterven er meer mensen maar luister goed, kijk maar niet teveel naar het nieuws want zij overdonderen u daarmee. Degene die sterven hebben in de meeste gevallen onderliggende ziektes, ook de kindertjes die het krijgen hebben over het algemeen onderliggende ziektes en kwalen. Dat is triest. Als u gelooft in ons, weet u dat het beter voor die personen is, die nu zwak zijn om te sterven ook al is dat moeilijk voor de familie.


Als u regelmatig deze channelingen leest, weet u dat in deze tijd de blauwdruk van veel mensen veranderd is. Het zijn mensen die niet mee kunnen gaan in de verhoging van de energie op aarde, en zich daardoor ongelukkiger voelen dan zou moeten, zij zijn ook kwetsbaarder en mogen de aarde eerder verlaten.
Hou moed, zorg voor elkaar. Wees blij met wat u ziet in de natuur. Probeer in uw eigen buurt een wandeling te maken en zie de natuur ontluiken. Hou nog even afstand van elkaar en blijf zorgzaam, ook na deze periode.


Jezus, Michael, Raphael en Isoritas.

Margreet de Carpentier ~ 11 april 2020 ~ http://Margreetdecarpentier.com

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Jonna Jinton

Deze video gaat over hoe ik mijn leven 8 jaar geleden veranderde toen ik het stadsleven verliet en 1.000 km naar het Noorden verhuisde en een nieuw leven startte dichtbij de natuur.

Dichtbij al die dingen waar mijn hart naar verlangde. Deze 8 jaren waren zo uitdagend en hard maar tegelijk ook zo mooi en magisch op elke mogelijke manier. Ik heb zoveel geleerd sinds de dag dat ik in het oude huis in dit kleine dorp in het woud aankwam zonder geld,werk of plan wat ik met mijn leven ging doen.

Maar vanaf die dag ging ik echt leven. Ik ging dingen waarderen waar ik zelfs niet aan gedacht had op toen ik in een appartement in de stad woonde. En ik leerde, dat je nooit het heerlijke, comfortabele gevoel van warmte kan ervaren als je het niet eens echt koud hebt gehad. Ik startte met niks anders dan een droom.

En vandaag leef ik mijn droom. Elke dag voel ik mij zo dankbaar dat ik kan blijven leven in mijn klein paradijs diep in de wouden van Noord-Zweden, en te werken met alle dingen waar ik van hou en mijn leven te delen met iemand die ik liefheb. In deze video zie je een korte samenvatting van deze jaren.

Natuurlijk zijn veel details niet inbegrepen omdat deze video anders 2 jaar zou duren indien ik alle belevenissen sindsdien zou tonen. Maar op zijn minst vertelt het mijn verhaal over het grotere geheel.

Ik hoop dat jij ervan geniet!

Het verhaal van mijn leven – Van droom naar werkelijkheid

THE CIRCLE OF LIFE | Vlog 39

I just had the toughest winter of my life, with many challenges. My soul felt tired and empty, and I struggled to get back on my feet again. But all this time I had this song in my head. I knew that it would come a day when I wake up again.

My mind just needed the silence, and my spirit needed to sleep. We all need that. We are all part of the cycles of nature. Know that you too also need to rest to let new dreams and new life grow under your bark.

And then, one day soon you will be ready to bloom again. Stronger than ever before. Just like the trees. Just like the flowers. This little kulning song is a symbol for awakening the spirit inside.

To find the light in the dark. The warmth in the cold. And wake up the soul from it’s deep wintersleep.

Lots of love and light to you all!

KULNING – Ancient Herdingcall – Awakening the spirit

A song for the earth – Ancient Swedish herdingcall

Kulning – Ancient herdingcall – A farewell song to the cows

A SONG FOR SWEDEN – DU GAMLA DU FRIA

KULNING | ANCIENT HERDING CALLS | WINTER’S LULLABY

THE FROZEN CALL – Ancient Nordic Chant

A MAGICAL SOUND MADE BY THE EARTH – SINGING ICE

Every winter as the ice begins to grow during the cold nights, it creates these otherworldly and beautiful sounds. In this video you can hear the sounds from this year, that I recorded now in november 2019, with footage from the same ice.

The sounds are made from all these beautiful cracks that you can see on the surface of the ice. I have always thought that these sounds are so calming and relaxing to listen to.

It can sometimes sound very similar to the songs of the whales in the ocean. And I also think it can remind us of how it sounded like before we entered this world.

The sounds inside the womb of our mother. I hope you will enjoy this music created by the ice, and that it will help you relax and take deep breaths.

LISTEN WITH HEADPHONES FOR BEST QUALITY 🙂

Thank you so much for watching ♥

SINGING ICE – 2 HOURS RAW ICE SOUNDS | ASMR /meditation/relaxation/sleep