Dag lieve zielen,

Wat kan je toch heerlijk wegdromen bij sprookjesachtige animatie films!  Zalig!  Vooral de humor, de opgewekte muziek en de mooie levendige kleuren maken je superblij!  😀

De prinses en de kikker, prachtige film en aanrader,  had ik nog niet gezien en toen ik van de week hier plots bij uitkwam en de liedjes hoorde die ik bij deze blog heb gevoegd, was ik weer verheugd aan het knikkebollen van ja, ja ze weten het hierboven zo goed hé, waar ik ben op mijn pad en waar ik tegenaan loop voor de moment.   Magisch! En ja, dit woord gebruik ik veel maar de wereld is ook magisch als je het wilt zien en ervoor openstaat.

De boodschap die ik hieruit gehaald heb is dat ik nog dieper in mezelf moet graven om alle antwoorden te vinden om me vervolgens te bevrijden uit deze situatie, Tiana die heel vastberaden en doelgericht met passie haar ultieme droom najaagt en dat ik hulp krijg van de prins op het witte paard om samen onze dromen te verwezenlijken.

Haha,  ja ik geloof in de prins op het witte paard en mensen lachen ermee als ik dat zeg maar onderschat nooit de kracht van jouw gedachten en overtuigingen want zij creëren jouw realiteit.  Ik geloof in pure liefde en de ultieme zielsconnectie die al op mijn pad is alleen zal de juiste tijd en omstandigheden uitwijzen wanneer ik hem zal ontmoeten.   Ik blijf geloven en ik blijf vertrouwen en ik blijf ervan overtuigd dat alles gebeurt met een reden en het echt niet lang meer zal duren vooraleer alles weer gaat bewegen in de goede richting.

Alles waar ik aan begin (ondernemingsplan – oprichten spirituele centra,  cursus professioneel spreker, boek nog niet aan begonnen zelfs maar deze website is ook al een mooi begin van al mijn schrijfsels) maak ik niet af daar ik voor de moment nog niet over voldoende zelfvertrouwen beschik en ook omdat mijn ego mij wilt behoeden dus over die drempels moet ik nog over en als ik daar over ben, dan is de wereld te klein voor alles wat er gaat gebeuren volgens mij haha.  JUST DO IT Inge!  Wie houdt je tegen?  JEZELF!   Heel het universum staat achter jou.  Keep that in your mind.

Vooral de kaart waarin ik aan mezelf moet vragen hoe ik de wereld kan dienen en verbeteren, daar loop ik tegenaan.  Indien ik een meer aardse zaak zou opstarten was ik allang begonnen maar aangezien ik de laatste jaren al meermaals over vele hobbels heb moeten stappen en enorm veel onbegrip en weerstand heb gevoeld ook met weinig zelfvertrouwen en serieuze risico’s heb genomen is het niet evident om te blijven doorzetten in de spirituele richting maar ik kan niet meer terug, ik moet vooruit omdat ik zoveel drang voel en ook omdat het mijn passie is en juist die passie moet ik opnieuw bij mezelf weer aanwakkeren om de laatste loodjes die nu nog nodig zijn te blijven stimuleren zodat al mijn plannen en dromen zich eindelijk kunnen gaan manifesteren in de realiteit.

Alles komt goed in Goddelijke tijd.

Even heel iets anders nu, ik las vandaag een artikel uit het tijdschrift BioGezond van deze maand over het verschil tussen Natuurlijk mineraalwater in flessen en kraantjeswater.  Er zijn toch nog veel mensen die geloven dat leidingwater perfect drinkbaar is en zelfs heel gezond.  Om te koken, wassen en plassen vormt dit geen probleem maar let toch maar op als je het wilt consumeren.

Hier volgt de vergelijking:

Leidingwater wordt gepromoot om te drinken.  Zoveel goedkoper en evengoed.  Zoveel goedkoper per liter is correct.  Maar besef dat er weinig gezondheid zit in kraantjeswater.  Leidingwater is industrieel sterk bewerkt vuil water.  Het wordt chemisch gefilterd en slechts gecontroleerd op een 60-tal chemische stoffen van de 60.000 chemische stoffen die in vervuild water voorkomen.  Dan vertrekt het leidingwater voor een lange tocht van kilometers door allerlei soorten leidingen en bochten naar onze kraan.  Leidingen van beton-asbest, lood en plastiek.  Allemaal niet goed voor jou.  Leidingen en vele bochtstukken worden aan elkaar gelijmd…en om het microbieel water zuiver te houden, worden chemische stoffen toegevoegd.  Niet zo goed voor je algemene gezondheid en je darmen. Kies voor bergwater in flessen afgevuld met sterke ecologische voorkeur voor statiegeld systeem.

Ik drink al ettelijke jaren water afkomstig uit de Vlaamse Ardennen van de Ginstbergbron die geleverd worden in tonnen van circa 20 liter en dit met een koel- en statiegeld systeem.

Sinds ik gelezen heb dat Koen Wauters nog nooit het zwarte goud heeft gedronken omdat hij het maar een vies zwart goedje vindt van gebrande bonen en eigenlijk als ik er zo bij nadacht, heeft hij nog gelijk ook.  Vandaar ben ik ook zo goed als gestopt met koffie drinken daar het me totaal niet meer smaakt.  Ik dronk al een geruime tijd thee, zonder suiker, al ben ik nooit een fervente koffie en thee drinker geweest.  Wat een totale omschakeling van jouw bewustzijn en voedingspatroon al niet kan doen.

Geloof niet in doemdenkerij want er is genoeg geld, eten en voorzieningen voor wel 20 miljard mensen alleen kan deze prachtige wereld geheeld worden als het globale bewustzijn wordt getransformeerd naar de natuurlijke staat van liefde en al de lichtwerkers die nu ontwaakt zijn helpen nu dit te verhogen en vooral te verlichten zodat het duister voorgoed zal verdwijnen.

7 liedjes vandaag speciaal voor u!  Ik ben een echte muziekfreak en het houdt me levendig en positief!   Het laatste liedje “Gold dust” geeft je een positieve energieboost en de tekst is er weer boenk op.  Dit was ik al een tijdje aan het zoeken en per toeval viel mijn oog er net op.

Doe lekker gek, dans en zing uit volle borst mee want de wereld ligt aan jouw voeten.  Denk nooit dat dit enkel geldt voor een kleine groep mensen.  IEDEREEN heeft een missie hier op aarde en kan het leven van zijn dromen leven, je dient enkel een groot geloof in je eigen kunnen te bezitten, geen angst te hebben vooral groot te dromen en je vooral niet te laten omverblazen door al degene die jou naar beneden halen omdat ze niet kunnen verdragen dat jij in het licht staat en vooruit wilt.  Mensen die in het donker willen leven zullen je altijd zeggen dat je niks bent en niks kunt omdat dit enkel reflecteert op hoe zij in de wereld staan,  zij projecteren hun onzekerheden en frustraties op jou maar dit heeft niks met jou persoonlijk te maken.  Onthoud dat!

Geniet van deze dag lieve mensen en blijf geloven dat al jouw dromen uitkomen ook al denkt de rest van de wereld er anders over.

Veel lees- en luisterplezier met deze blog en tot gauw! 😊

Ik hou van jullie met heel mijn hart. 💖

Heel veel liefs,

Inge 💋💋💋

 

 

Transformatie vindt plaats door acceptatie.

 

 

 

Jullie hebben elkaar al eerder gekend.

De Romantische Engelen sturen je deze kaart om je iets uit te leggen over de relatie waar je een vraag over hebt. Je hebt met je zielsverwant dingen uit te werken, onafgemaakte zaken uit een vorig leven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over vergeven, over een gezamenlijk project, of over persoonlijke lessen die je moet leren, bijvoorbeeld geduld.

Zielsverwanten herkennen elkaar op het eerste gezicht, en dit gevoel van herkenning neemt vaak de vorm aan van een gevoel van romantische of seksuele aantrekkingskracht. Het magnetisme dat twee mensen naar elkaar toe drijft, heeft niets met logica te maken. Het doel van de relatie is jezelf en elkaar te helen en lessen te leren. Of jij en je zielsverwant daadwerkelijk levenspartners worden of niet, je zult in elk geval persoonlijke en spirituele lessen tegenkomen. Een sessie over vorige levens kan je ook helpen de antwoorden te vinden waar je naar op zoek bent.

 

 

Verwacht een wonder.

Heb vertrouwen dat je gebeden worden gehoord en beantwoord.

 

 

Zet je hele intentie om je te concentreren op de vraag: “Hoe kan ik de wereld verbeteren?”, en de wet van de aantrekkingskracht zal automatisch zorgen voor al jouw behoeften.

Je hebt deze kaart ontvangen omdat je in spirituele dienst bent getrokken, hetzij als een genezer of een leraar. De gedachte om openbaar spiritueel werk uit te voeren kan nervositeit veroorzaken. Maar maak je geen zorgen – deze angst heeft geen invloed op je bereidheid tot dienstbetoon. Het is gewoon het ego dat worstelt om controle te krijgen door angst. Het tegengif is om je te concentreren op de missie van je hogere zelf, die liefdevolle dienstbaarheid aan het Goddelijke is.

Elke klant of lid van het publiek is één met jou en de Schepper. Je deelt één liefde en één geest. Je spirituele werk gaat over het verbinden met die ene grote kracht in het universum. Dus terwijl het ego zich wil concentreren op zorgen – zoals ‘Wat als ik dit niet kan doen?’ of ‘Wat als ze me niet mogen?’

Je hogere zelf is 100% helderziend en wordt gebruikt voor de goddelijke helende energie. Om vanuit je hogere zelf te werken, concentreer je op zegen in plaats van indruk te maken op anderen. Begin elke sessie of seminar door je hart open te stellen voor het houden van alle betrokkenen en stel de vraag ‘Hoe kan ik dienen?’

 

Stroom van voorspoed.

Deze kaart zegt je dat je gebeden over financiën gehoord en beantwoord zijn.  Je hebt nu steun om nu een andere keuze te maken in je leven, in de door jou gewenste richting.

Maak contact met jouw eigen vermogen tot manifestatie. Dit doe je door je te concentreren op overvloed, in plaats van je zorgen te maken over geld of andere materiële zaken.

Een stroom van voorspoed steunt jou en je dierbaren.

 

Een nieuw begin.

Krachtige prestaties worden meestal geboren als resultaat van grote opoffering.

Deze kaart vertegenwoordigt opoffering en een moment waarin u naar uw leven moet kijken om te zien wat er moet worden bevrijd. Door afstand te doen en los te laten, ontstaat er meer ruimte om te ontvangen.

De beloningen hiervoor zijn transformatie, wijsheid, dankbaarheid en verlichting. Deze kaart betekent dat er een situatie ontstaat (of gaat ontstaan) in uw leven en dat u geen controle hebt over het resultaat.

Dit is een goed moment om te pauzeren, te rusten, geduld te hebben, te reflecteren en te mediteren. Het is verstandig om een stapje achteruit te doen zodat u kunt leren om gebeurtenissen te bekijken met een meer begripvolle, intuïtieve blik. Probeer mensen, vragen of problemen te zien vanuit een ander perspectief.

Als u dit lukt, zal dat een diepgaand effect op uw ziel en leven hebben. De opofferingskaart kan ook een periode van overgang en verandering symboliseren. De oplossingen die u zoekt komen misschien langzaam, want het zou nodig kunnen zijn om de antwoorden in te leven. Accepteer de dingen die u niet kunt controleren, genees en laat het verleden achter u, ga vooruit naar de toekomst en zie de nieuwe deuren die opengaan en paden die u worden getoond.

 

Deze kaart staat symbool voor een vruchtbare en vernieuwende periode.  Een tijd van nieuwe ideeën, rijkdom en overvloed.

Mocht u een tijdje even vast hebben gezeten, weet dan dat aan die periode nu een einde komt. Er staat u weer veel nieuws te wachten. Dat kan van alles zijn. De oplossing van een probleem, een huwelijk, een zwangerschap, een nieuw idee, of rijkdom en overvloed. Het zal ook een periode zijn waarin luxe en comfort centraal zullen staan. De tijd ook om er op uit te trekken in de natuur of om eindelijk weer eens te starten met die hobby of opleiding. Inspiratie zal zeker uw deel zijn.

Ook kunt u wat emotioneel worden, maar dan van geluk. U zult de charme van het leven ondervinden en veel dingen opeens begrijpen.

 

Omdat je in harmonie bent met je eigen natuur, begrijp je dat het bestaan je precies geeft wat je nodig hebt. Geniet van je vlucht! En vier feest om al het wonderbaarlijke van het landschap dat voor je ligt.

Het denken aanvaardt alle grenzen, waar ze ook worden gesteld. Maar in werkelijkheid kan het bestaan geen grenzen hebben, dat is inherent aan zijn aard. Want wat zou er achter die grenzen moeten liggen? – weer een nieuwe hemel. Daarom zeg ik dat je voor je vlucht een oneindige hemel tot je beschikking hebt.

Stel je niet gemakkelijk tevreden. Mensen die gauw tevreden zijn blijven klein: hun vreugde is klein, hun extase is klein, hun stilte is klein, hun wezen is klein. Maar dat hoeft niet!

Die kleinheid leg je zelf op aan je vrijheid, aan je onbegrensde mogelijkheden, aan je onbegrensde potentieel.

De adelaar heeft een overzicht over alle mogelijkheden die het landschap beneden biedt; hij vliegt vrij, moeiteloos en als vanzelfsprekend door de lucht. Hij is echt in zijn element, heel voornaam en onafhankelijk.Deze kaart wijst erop dat je op een punt bent dat er een wereld van mogelijkheden voor je opengaat. Omdat je meer van jezelf bent gaan houden en onafhankelijker geworden bent, kun je makkelijk met anderen werken. Omdat je ontspannen bent en je op je gemak voelt, zie je de mogelijkheden waar ze zich voordoen, soms nog voordat anderen ze zien.

 

Wees praktisch met betrekking tot hoe u verder gaat.
De gave alles mooier te maken.

Iemand ontmoeten die je dromen kan helpen uitkomen.

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in deze wereld teweeg kunnen brengen.

 

 

Een belangrijke prestatie.  Zelf-discipline en wilskracht.  Publieke erkenning.

Zelfdiscipline.  Absolute wilskracht.  Een grote sprong voorwaarts.  Een promotie of een beloning. Reizen.  Manieren van reizen.

Aartsengel Metatron kan je motivatie en je energie op een hoger plan brengen, zodat je je prioriteiten kunt naleven.

Metatron maakt gebruik van een heilig meetkundig model, ‘Merkaba’ of ‘Metatrons dobbelsteen’, om de tijd te beïnvloeden, zodat jij je dromen onmiddellijk kunt realiseren.

Gefeliciteerd!  Deze kaart geeft aan dat je onlangs een moeilijke situatie in evenwicht hebt gebracht!  Je vermogen om beide kanten van iets te zien, om tot handelen over te gaan en besluiten te nemen, heeft je erkenning, respect en dankbaarheid opgeleverd.

Geniet dus van wat je bereikt hebt. Blijf kalm, met beide benen op de grond en duidelijk over wat je wilt bereiken.  Het is belangrijk dat je zelfcontrole toont, besluitvaardigheid en de bereidheid om voor die extra meters te gaan.

Behoud je eigen gezag en in je contact met andere mensen, duidelijk, maar vriendelijk.

 

 

De hemel geeft je een teken dat het tijd is een nieuwe weg in te slaan. Vaak is dit omdat je niet gelukkig bent en een doel mist in je leven. Dit is een signaal om veranderingen door te voeren die passen bij je diepste verlangens en spirituele waarheden.

 

De waarheid inzien. Snelle veranderingen. Een spiritueel ontwaken. Veranderingen in het leven herkennen als zegeningen in plaats van uitdagingen. Een signaal.

De hemel leidt ons altijd in de richting van vreugde. Let goed op tekenen die aangeven dat het tijd is een nieuwe richting in te slaan. Misschien word je geleid in de richting van ander werk, een andere locatie of zelfs andere mensen om mee om te gaan. Misschien vindt er een gebeurtenis plaats die leidt tot het loslaten van oude overtuigingen ten gunste van een geheel nieuwe levensfilosofie!

Verandering kan inderdaad lastig zijn, maar het kan ook heel veel energie geven. Het is belangrijk te onthouden dat je engelen willen dat je gelukkig en vervuld bent. Alles wat in het leven gebeurt heeft hierin een doel en een betekenis. Als je deze waarheid met liefde en dankbaarheid in je hart kunt omarmen, zul je gezegend zijn, wat er ook in je leven gebeurt.

 

Bron: https://online-orakels.nl/

 

____________________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  961

961; Je gedachten over je heilige levensdoel manifesteren zich heel snel, zorg er dus voor dat ze positief blijven. Gebruik affirmaties om te manifesteren wat je voor je opdracht nodig hebt.

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 4108

410; Laat het licht der liefde op je gedachten schijnen en houdt ze positief. Geef negativiteit over aan God en de engelen om die te laten helen en transmuteren.

108: Je overtuigingen en houding met betrekking tot God brengen je vele vormen van overvloed.   Net als de Schepper kun je deze rijkdom op vele manieren met anderen delen.  Blijf positief en leer ook anderen positief te denken over materiële voorzieningen.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

____________________

 

Mama, I don’t have time for dancing
That’s just gonna have to wait a while
Ain’t got time for messing around

And it’s not my style

This old town can slow you down
People taking the easy way
But I know exactly where I’m going
And getting closer, closer, every day

And I’m almost there, I’m almost there
People down here think I’m crazy but I don’t care
Trials and tribulations I’ve had my share
There ain’t nothing gonna stop me now ‘cause I’m almost there

I remember Daddy told me, fairy tales can come true
You gotta make ‘em happen, it all depends on you
So I work real hard each and every day
Now things for sure are going my way

Just doing what I do
Look out boys, I’m coming through

And I’m almost there, I’m almost there
People gonna come here from everywhere
And I’m almost there, I’m almost there

There’s been trials and tribulations
You know I’ve had my share
But I’ve climbed the mountain, I’ve crossed the river
And I’m almost there, I’m almost there, I’m almost there

 

 

Don’t matter what you look like
Don’t matter what you wear
How many rings you got on your finger
We don’t care, no, we don’t care!
Don’t matter where you come from
Don’t even matter what you are
A dog, a pig, a cow, a goat
Had ‘em all in here (We had ‘em all in here!)

And they all knew what they wanted
What they wanted me to do
I told ‘em what they needed
Just like I be tellin’ you:

You got to dig a little deeper
Find out who you are
You got to dig a little deeper
It really ain’t that far
When you find out who you are
You find out what you need
Blue skies and sunshine, guaranteed
You got to dig (Dig!)
You got to dig (Dig!)

Prince Froggy is a rich little boy
You wanna be rich again?
That ain’t gonna make you happy now
Dit it make you happy then? No!
Money ain’t got no soul
Money ain’t got no heart
All you need is some self-control
Make yourself a brand new start

You got to dig a little deeper
Don’t have far to go
You got to dig a little deeper
Tell the people Mama told you so
Can’t tell you what you’ll find
Maybe love will grant you peace of mind
Dig a little deeper and you’ll know

Miss Froggy, might I have a word?
You’s a hard one, that’s what I heard
Your daddy was a loving man
Family through and through
You your daddy’s daughter
What he had in him you got in you

You got to dig a little deeper
For you it’s gonna be tough
You got to dig a little deeper
You ain’t dug near far enough
Dig down deep inside yourself
You’ll find out what you need
Blue skies and sunshine, guaranteed

Spoken:
Open up the windows, let in the light chil’en!

Blue skies and sunshine
Blue skies and sunshine
Blue skies and sunshine…
Guaranteed…
(Ahhh…)

 

 

 

Look how she lights up the sky
Ma belle Evangeline
So far above me yet I
Know her heart belongs to only me

Je t’adore, je t’aime, Evangeline
You’re my queen of the night
So still, so bright

That someone as beautiful as she
Could love someone like me
Love always finds a way, it’s true
And I love you, Evangeline

Love is beautiful
Love is wonderful
Love is everything, do you agree?
Mais oui!

Look how she lights up the sky
I love you, Evangeline

And it feels like (and it feels like)
And it feels like (and it feels like)
Feels like home
I don’t know why
I don’t know who can help me
I feel it from my feet
My body’s raising
I got your hand in my hand
Hand and my hand feels like sand
My hand is flying in the higher place in space
I want to blow
And move away
I’d like to take you
If you dare
And it feels like (and it feels like)
And it feels like (and it feels like)
Feels like home
And it feels like (and it feels like)
And it feels like (and it feels like)
Feels like home
I want to blow
And move away
I want to blow
All my faith
So I can float
In the air
I’d like to take you
If you dare
And it feels like (and it feels like)
And it feels like (and it feels like)
Feels like home
And it feels like (and it feels like)
And it feels like (and it feels like)
Feels like home
And it feels like (and it feels like)
And it feels like (and it feels like)
Feels like home
And it feels like (and it feels like)
And it feels like (and it feels like)
Feels like home

 

 

Time goes by, I’m floating
A different page, a different touch
Comes meantime just for a while and just for now
It seems so much

And I feel, I feel
I feel the ground is gone from my feet
And I feel, I feel
So lost inside my world, I’m wandering

I’ll never be alone
While I got you

Time goes by, I’m floating
A different page, a different touch
Comes meantime just for a while and just for now
It seems so much

I’ll never be alone
While I got you

I’ll never be alone
While I got you

While I got you

Someon’s comment @ Youtube:  “When I look at images like these, I simply see bliss and dreaminess with a little hint of loneliness which portrays and idyllic kind of world.”

 

 

I just have you

It’s like gold dust
Ya hear me coming through your speakers
You see me mashin’ up your air waves
I know you can’t get enough of my sound
It’s like gold dust
Ya hear me coming through your speakers
You see me blaggin’ up your air waves
I know you can’t get enough of my sound
There’s no place to hurt yourself
The fight, I’m gonna get it
Tallest running for me
Baby, you’re gonna regret it
I can’t understand why you can’t free yourself, let it
Go, go, go, go
Got you in my palm, now listen good, you can’t escape it
Bring you to ma world and hold you, see if you can take it
Don’t you be afraid, I know you’re strong enough to make it
Go, go, go,
It’s like gold dust
You hear me coming through your speakers
You see me mashin’ up your air waves
I know you can’t get enough of my sound
It’s like gold dust
Hear me coming through your speakers
You see me blaggin’ up your air waves
I know you can’t get enough of my sound
Everything your life’s been searching fors in this direction
Come a little closer
Don’t you feel the intersection?
We gon’ take you down and then we gonna keep you sweating
Go, go, go, go
Take you two around, you never known it’s non-existent
You won’t hear it coming, no matter how hard you listen
Can’t predict the highway, bring a replay our position
Go, go, go, go
I don’t know where you run from, what you’re running from, whoa
I don’t know where you run from, what you’re running from, whoa
I don’t know where you run from, what you’re running from, whoa
Oh, you won’t bring up yourself on fly
People, put your hands up in the air, I know you like it
Don’t you fight it, I can see you’re high and all excited
Flying through the night, we going up, better hold tight it
Go, go, go, go
Now we got the star line and the g-tha to desire
Let me see you jump up, come on, with me, let’s go higher
Climbin’ up the speakers, we gonna set this place on fire
Go, go, go, it’s like
Gold dust
You hear me coming through your speakers
You see me mashin’ up your air waves
I know you can’t get enough of my sound
It’s like gold dust
Hyou hear me coming through your speakers
You see me blaggin’ up your air waves
I know you can’t get enough of my sound
You keep runnin’ and you’re runnin’
And you’re runnin’ and you’re runnin’ away, away, away, boy
You keep runnin’ and you’re runnin’
And you’re runnin’ and you’re runnin’ away, away, away
You keep runnin’ and you’re runnin’
And you’re runnin’ and you’re runnin’ away, away, away, boy
You keep runnin’ and you’re runnin’
And you’re runnin’ and you’re runnin’ away
Go, go, go
This is gold dust