Dag lieve broeders & zusters! 💖🥰

Jarig vandaag, 46 jaar jong haha! 😜 Ik heb niks met leeftijd, nooit gehad, is maar een cijfer. Ik voel me nog steeds 20 jaar en gedraag me ook zo. Vandaar dat ze me nog steeds jonger schatten. Wat je denkt en voelt over jezelf vormt je realiteit. Gezien jouw lichaam luistert naar al je gevoelens en wat je ertegen zegt, is dat wat je manifesteert dus wees waakzaam met je woorden want alles in jou en wat je omringt is het resultaat van al jouw gedachten en daden.

De maatschappij heeft ons wijsgemaakt dat wij oud en ziek worden en vervolgens sterven terwijl onze lichamen perfect geschapen zijn dus onsterfelijk. Onze buiten- en binnenaardse vrienden leven in de onsterfelijke staat. In de binnenaarde bijvoorbeeld leeft onze familie honderden jaren in hetzelfde lichaam met het uitzicht van iemand van 30 jaar. Sommigen zijn 7 à 8 meter lang, reuzen dus, net zoals wij vroeger waren maar door een bepaald schild rond de aarde te vernietigen door de duisteren zijn we daardoor een heel stuk gekrompen.

Waar heb ik deze mindblowing informatie gehaald? 😊

Uit deze 2 waardevolle boeken:

  • Berichten uit de holle aarde gechanneld door Dianne Robbins ~ Adama en Mikos spreken vanuit de binnenaardse stad Telos en Catharia over de evolutie van de Aarde
  • Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn gechanneld door Aurelia Louise Jones zaliger ~ Informatie uit de binnenaardse stad Telos. In dit boek staan alle sleutels om de weg tot ascensie volledig te gaan met een gevoel van verwondering en resulterend dat onze buiten-en binnenaardse familie aan de andere kant ons opwachten met open armen in liefde. 💖💖💖

Ook een must-read is “De gesprekken met God” met name de trilogie waar de 3 boeken in elkaar gebundeld zijn met als titel “We moeten even serieus praten. Echt. God“, gechanneld door Neale Donald Walsch. Een beknopte beschrijving over de inhoud heb ik in volgende blog neergepend: https://www.loveangels.be/beknopt-verslag-we-moeten-even-serieus-praten-echt-god-het-boek-dat-uw-leven-verandert/

Bovenstaande boeken heb ik al een paar keer vermeld hier in de geschreven blogs maar herhaling doet onthouden. Deze leerstof zou aan iedere ziel onderwezen moeten worden om te weten te komen wie je echt bent als lichtwezen en je te doen beseffen wat voor prachtig waarachtige wonderbaarlijke persoon jij bent en altijd al was met een heel belangrijke missie hier op aarde. 💖😘💋✨

Het is nooit te laat om onze mindset te resetten en die keuze kan je elke seconde maken als je dat wilt. Ik gebruik onder andere de affirmaties: Ik ben en blijf gezond. Ik ben jong en mooi. Ik zie mezelf graag. Ik mag er zijn. Ik ben goed zoals ik ben. Ik ben belangrijk en een onderdeel van het grotere geheel. Ik hou van mijn lichaam en geef het al mijn liefdevolle aandacht.

Als je het leven van onze hoogontwikkelde buiten- en binnenaardse familie kent, dan is het leven wat we tot nu toe hebben gekend zeer primitief te noemen en de reden ligt uiteraard aan degene die ons hebben onderdrukt maar hun tijd is nu definitief voorbij.

Het leven wat ons nu te wachten staat overtreft onze stoutste dromen dus verheug je alvast! 😀

Onlangs nog eens flink uit de bol geweest tijdens een feestje, heeft me deugd gedaan! Daarvoor zijn we hier hé mensen, om plezier te maken, te dansen, zingen en te genieten van al het moois dat Moeder Aarde ons zomaar geeft uit haar schoot en om alles te doen wat ons hartje doet lachen volgens ons eigen ritme.

Wat ik nu waarneem in tal van wakkere mensen groepen is dat er mooie authentieke verbindingen ontstaan maar ook een zekere angst. Angst voor als straks alles uitvalt, internet, voedsel- en watervoorzieningen en ook een groep mensen die een online platform hebben gecreëerd die verbruikers en aanbieders samenbrengt, die niet meedoen aan het nepvirus verhaal, voor als er straks een wereld ontstaat waarin ongevaccineerden niet meer worden geholpen.

Dus dan volg jij de tijdlijn van de duisteren want zij hebben dit verdeel en heers spelletje gecreëerd van besmet en niet besmet, wel of niet een muilkorf, gevaccineerd of niet-gevaccineerd. Dat is allemaal leven met de gedachte “wat als?”, dus in de toekomst en met angst. Zorgen maken voor iets wat er niet is.

En als de wereld nu plots verandert en al de regels vallen weg dus ook het verdeel en heers spelletje? Die tijdlijn is er ook hé. Wij zijn allemaal één, zorgen voor elkaar en werken samen als één in liefde!

Jezelf zorgen maken en angst aanpraten voor iets wat er niet is, is verloren energie. Welke tijdlijn kies je? Angst = ego of liefde = je hart volgen. Waarom niet je focus verleggen in het nu op het bouwen van een Nieuwe Wereld want dat is wat je manifesteert en wat heel het Universum voor de volle 100% ondersteunt omdat dit Moeder Aarde dient.

Dat is hoe ik het zie, ik respecteer eenieders visie, laat dat duidelijk zijn. Het is nu meer dan ooit belangrijk om naar binnen te reizen, je hart te volgen en te vertrouwen op je intuïtie ongeacht hoe de buitenwereld er nu uitziet. Distantieer je van alle chaos, help waar je kan, blijf dicht bij je eigen kern en je eigen waarheid over het grotere geheel. Het spel tussen licht en donker wordt nu extra uitvergroot maar weet dat liefde al lang de overhand heeft. Dat is de enige kracht die echt bestaat en die deze prachtige planeet weer zal omhullen zoals weleer.

De 2 brieven om me te laten vaccineren ga ik bewaren als souvenir van de meest bijzondere revolutionaire tijden ooit die Moeder Aarde heeft ervaren. Ik heb me bewust niet-gevaccineerd vandaar de 2 brieven. De 2de is een “laatste kans” omdat ik op de eerste bewust niet heb gereageerd. Des te minder ze van me weten, des te beter. Wat ik hier vertel is ook openbaar ja, maar ik word beschermd door heel mijn spiritueel team onzichtbare helpers en dat geldt voor iedereen als je erin gelooft! Ik deel deze informatie om al mijn broeders en zusters te helpen en te steunen waar ik kan ook al is enkel met woorden.

Het is precies tegenwoordig een modewoord (vaccinatie) waar trouwens niemand iets mee te maken heeft. Zo beginnen toch vele gesprekken…. Eerst waren het de muilkorven die in allerlei modestofjes verkocht worden en nu is de standaardzin, “welk merk van spuit heb jij gehad?”, onder de gevaccineerden weliswaar. Diep triest…

Ieder is vrij hierin een keuze te maken en ik herhaal het nogmaals, dat dienen we te respecteren, ook al zijn vele van deze keuzes opgedrongen door groepsdruk of door de maatschappij die zegt dat je niet meer kan reizen als je niet-gevaccineerd bent dus je koopt je vrijheid door je te laten vaccineren voor iets wat nog in een experimentele fase is en wat natuurlijk niet door jouw levensverzekering gedekt is mocht je eraan sterven wat in zeer veel gevallen het resultaat is maar wat in de media doodgezwegen wordt natuurlijk.

Er is een wereldwijde genocide bezig, erger dan WOII, met onzichtbare vijanden.

Als ik dat vertel, dan word ik aanzien dat ik dramatisch ben en het allemaal niet zo erg is of dat we wappies zijn, complotgekkies enz… Waarom elkaar uitmaken? De wappies zeggen tegen de schapen dat ze wakker moeten worden enz… Zo erg vind ik deze toestand maar alles heeft een reden hè.

Ik heb in mijn heel dichte familie kring ook een situatie waarin de één gevaccineerd is en de andere niet desondanks de waarschuwingen en het delen van filmpjes vooraf, het heeft niet mogen baten. Loslaten en hun vrije wil respecteren is de boodschap. Er zitten ook veel placebo’s bij dus ik ga ervan uit dat deze ook gebruikt is.

Voor al degene die gevaccineerd zijn en er ondertussen spijt van hebben of die ontwaakt zijn, vrees niet, blijf rustig, eet zuiver en gezond want dat zijn je echte medicijnen en praat met jouw lichaam. Heb het lief in al zijn vormen want dat werkt helend op alle vlak. Binnenkort komen de med-beds (buitenaardse technologie) eraan en geneest jouw lichaam binnen de 15 minuten naar zijn oorspronkelijke staat.

Ik voel in al mijn vezels dat het nu echt niet meer lang duurt of het tij gaat keren! De grote ontwaking is al bezig! De energie shifts de laatste dagen zijn enorm! Nog nooit meegemaakt.

Benieuwd waar dit alles naartoe leidt maar wat ik zeker weet is dat dit AARDS PARADIJS geboren wordt in haar oorspronkelijke staat van LIEFDE samen met heel het menselijke ras. Laten we hier samen voor bidden! Amen! 🙏✨

IK HOU VAN JULLIE VANUIT HET DIEPSTE VAN MIJN HART! 💖🥰

Dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

A million stars

And it only takes a moment
To step outside and let the rain
Kiss your pain away
And surrender it to the sun
Cause the world is still spinning around
So seize the day


Cause you have come so far
Watched a million frowns turn into smiles
Lost all track of time
Felt the energy of a million stars

You will feel love again
You will feel love again
After the rain

You will feel love again
You will feel love again
You will feel love again
After the rain

As the coronas start to reverse
We take what’s left when it subsides
Information and perception
Get swept away into past lives

And to have come so far
But they fell to us lonely as past
As words and thoughts combined
The will of love came winning in your heart

You will feel love again

You will feel love again
You will feel love again after the rain

Hope (Rise Up)

 Too many times I’ve said
Come on, get up be better now
There comes a time in a certain place
Where you figure out you’ve been in a cloud
 
Of confusion, of illusions
Misconceptions and misdirection
I’ll keep moving, I’m not losing
My faith and my soul connection
 
‘Cause I’ve got this hope inside
And I’m keeping it alive
 
Rise up ! Rise up !
Don’t let them bring you down
Don’t let them take your crown
 
Rise up! Rise up!
It doesn’t matter what they say
They’ve got no power in any way
 
Please don’t give up!
Look up to the sky
And see the light you will find
 
Rise up! Rise up!
‘Cause this is your life
And this is your time
So own it!
 
Stand up for your rights
You’ve got to keep believing
Your dreams are worth achieving
And I know it takes time
To piece it together amend it gets better
 
I’ll try
I’ll try and fight the voices in my mind
But all I’ve got is one thing
Left inside and it’s keeping me alive
 
I’ve got this hope inside
And I’m keeping it alive
 
Rise up! Rise up!
Don’t let them bring you down
Don’t let them take your crown
 
Rise up! Rise up!
It doesn’t matter what they say
They’ve got no power in any way
 
 
Please don’t give up!
Look up to the sky
And see the light you will find
 
 
Rise up! Rise up!
‘Cause this is your life
And this is your time
So own it!
 
You’ve got to let out
The fears you hold inside
(you’ve got to let it go, you’ve got to let it go)
You’ve got to wipe off the mask
You hide behind
(you’ve got to let it go, you’ve got to let it go)
You’ve got to let out the tears
You froze in time
(you’ve got to let it go, you’ve got to let it go)
You’ve got to let go
To find your inner light
 
You’ve got to let it go!
 
So
Rise up! Rise up!
Don’t let them bring you down
Don’t let them take your crown
Rise up! Rise up!
It doesn’t matter what they say
They’ve got no power in any way
 
Please don’t give up!
 
Look up to the sky
And see the light you will find
Rise up! Rise up!
‘Cause this is your life
And this is your time
So own it!


Love tonight vandaag (10/08/21) voor de eerste keer gehoord! Geïnspireerd door mijn lieve dochter Romy! 😍 Bij het horen van deze hemelse klanken liepen de tranen over mijn wangen. Het raakte mijn ziel! Geniet ervan lieverds! Dans en zing het luidkeels mee! Yessss! 😀

Love Tonight

Ooh

When you’re tired
When you’re lonely
Can just reach out an arm
Know I’ll be there
I’ll help you weather the storm
Us together
Nothing’s ever felt more like home
Know I’ll be there
You will never be alone

All I need is your love tonight
All I need is your love tonight
All I need is your love tonight (it’s all I need)
All I need is your love tonight (tonight, tonight, ooh)

Ooh (love tonight)

In that moment
When you’re feeling like there’s nothing at all
Reach out to me
Know that I’ll answer the call
Us together
Nothing’s ever felt more like home
Know I’ll be there
You will never be alone

All I need is your love tonight
All I need is your love tonight
All I need is your love tonight
All I need is your love tonight
All I need is your love tonight
All I need is your love tonight
All I need is your love tonight
All I need is your love tonight

Ooh

All I need is your love tonight (all I need is your love, all I need is your love)
All I need is your love tonight (all I need is your love, all I need is your love)
All I need is your love tonight
All I need is your love tonight (tonight)
All I need is your love tonight (ooh, ooh)
All I need is your love tonight (all I need, all I need)
All I need is your love tonight
All I need is your love tonight (tonight)
All I need is your love tonight
All I need is your love tonight
All I need is your love tonight
All I need is your love tonight

Next to me

When the lights come down
I want to feel you standing next to me
Can you hear me out
There's a lifetime in front of me
And when my time runs out
I want to feel you standing next to me

Baby I knew this time would arrive
I knew this time would come
Ever since I first looked in your eyes
I said you're the one
Oh my god, oh my god
Tell me I'm the one
Oh my god, oh my god

I want to feel you standing next to me

Late in the evening when the sun comes down
Under the starlight as the birds fly by
I see the dust fill the twilight skies
I feel the warmth of your hand in mine
It's in the air, it's in the air
It's in the air we breathe
It's all around, it's all around us now

And when the lights come down
I want to feel you standing next to me
Can you hear me out
There's a lifetime in front of me
And when my time runs out
I want to feel you standing next to me

Baby I knew this time would arrive
I knew this time would come
Ever since I first looked in your eyes
I said you're the one
Oh my god, oh my god
Tell me I'm the one
Oh my god, oh my god

I want to feel you standing next to me

And when the lights come down
I want to feel you standing next to me


Shameboy – Strobot