Dag lievelingen,

Schitterend weer heden ten dage! Zelfs met een aangenaam zomers temperatuurtje. Voor de sneeuw en felle vrieskou rook ik al enigszins de lente in de lucht en het is feitelijk toch een wonder dat de ene week we nog in de sneeuw zaten te spelen en de week erop we met een t-shirt kunnen buiten lopen.

Ik zou bijna durven denken dat het weer bewust gemanipuleerd is zoals dat in Texas het geval is waar je ook de bevestiging van kan lezen in één van de onderstaande berichten.

Niettegenstaande zie je overal dat het ons oprecht deugd doet nu er opnieuw meer licht en warmte wordt geprojecteerd zodat onze happy frequentie weer in volle charge mag gaan draaien haha. Meer zon doet onze hartjes weer lachen en stralen! 🌞

Veel lees- en luisterplezier lieverds! 😍

Geniet van het prachtige wezen dat jij bent en wees lief en vriendelijk tegen heel de wereld want dat is wat het universum ook aan jou weerkaatst.

Heel veel liefs en vele dikke zoenen! 💋💋💋

Inge

In tijden waar censuur, verbod op vrijheid van meningsuiting en schending van onze privacy op wereldschaal wordt toegepast, is het meer dan ooit belangrijk onze waarden en normen te beschermen. Er zijn een aantal alternatieve platformen die ik met jullie wil delen waar dit alles wordt gerespecteerd.

  • PROTON = alternatief voor gmail
  • SIGNAL = alternatief voor whatsapp
  • DUCKDUCKGO = alternatief voor Google
  • BITCHUTE & BRANDNEWTUBE = alternatief voor youtube
  • GAB = alternatief voor twitter

Spirituele betekenis van het luipaard

Zoals de meeste grote katachtigen is de panter een symbool van kracht en moed.

Panters in het algemeen zijn kleiner maar feller dan leeuwen of tijgers. Ze bezitten meer dan vijfhonderd willekeurige spieren. Dat onthult veel over mensen die een van deze roofdieren als totem hebben. Ze zijn in staat een groot aantal uiteenlopende taken uit te voeren. Het is louter een kwestie van besluiten het te doen en dan de daarvoor geschikte ‘spieren’ in te schakelen – of het nu lichamelijk, geestelijk, psychisch of spiritueel is.

Alle katachtigen hebben een binoculair gezichtsvermogen. Beide ogen functioneren afzonderlijk. Daardoor krijgt hun gezicht grotere diepte en kunnen ze beter afstanden beoordelen. Iedereen die met het pantermedicijn werkt zal eveneens grotere diepgang in zijn visie ontwikkelen – op zijn leven, gebeurtenissen of andere mensen.

Dit omvat meer dan louter paranormale gaven – het behelst een innerlijk weten. Vaak begeven mensen zich op metafysisch terrein en doen oefeningen en mediteren teneinde hun innerlijke licht te ‘ontsteken’. Personen met een panter als totem zijn daarentegen geboren met hun innerlijk licht al aan.

Laten zij zich daarom niet ontmoedigen, wanneer ze niet hetzelfde ervaren als wat anderen beschrijven met betrekking tot het ontsteken van hun licht. Ze kunnen het beste op hun eigen gedachten en innerlijke visioenen (voorstellingen) vertrouwen, want deze hebben vermoedelijk een sterke basis in de werkelijkheid.

In Egyptische rituelen droeg men eveneens, ter bescherming en om kracht te krijgen, een panterstaart om het middel of om de nek geknoopt. Dat gebeurde in een ceremonie die ‘door de huid heengaan’ werd genoemd – de Egyptische versie van gedaanteverwisseling, waardoor men de beschikking kreeg over de toverkracht van de panter. Nietzsche heeft ooit gezegd ‘dat wat ons niet doodt ons sterker maakt’.

Het is precies dat idee waarvan mensen die zich op het pantermedicijn afstemmen zich bewust worden. Traumatische kwesties uit de jeugd of anderszins, die groot leed berokkenden en tot gevolg hadden dat aangeboren vermogens en de creativiteit onderdrukt of verstikt werden, worden met de panter als totem weer gewekt, onder ogen gezien en getransformeerd tot krachten ten goede. 

De panter markeert een nieuwe wending op het heldenpad van een ieder die hij opzoekt. Het gaat om meer dan ‘alleen maar’ het herontdekken van de eigen macht. Met zijn medicijn kunnen we wat verloren was opnieuw opeisen en ons innig verbinden met de grote archetypische kracht die erachter schuilgaat.

Het stelt ons in staat gedisciplineerd en beheerst datgene wat we ons ingebeeld hebben te overwinnen en van daaruit een sprong naar grotere hoogten te maken. Zijn medicijn belooft ons dat onze wedergeboorte in aantocht is. 

Bron: De volledige tekst lees je hier ~ https://www.frederike.eu/nl/totemdieren/panter/

5D Truth

God is consiousness, not the creator, but the very source of creation itself.

It is not some separate, superior and condemning entity that most religious institutions claim.

By believing that “God” is something exterior from yourself, you separate yourself from the source and immediately become a limited being.

It is a force, a divine energy, a frequency that exists within you and everybody.

Get in tune with that shit and you will beam like the SUN. 🌞

MEESTERLIJKE HEALING

Als u mediteert, trouw blijft aan wat uw hart inspireert en u wijdt aan uw spirituele pad wordt u een steeds krachtige healer. U bent hier om uw eigen leven te leven en trouw te blijven aan wat u beweegt. De onvoorwaardelijk liefdevolle gids en opgestegen meester Serapis Bey komt nu tot u met een zegen van meesterlijke healing om succesvol te blijven op uw pad.

Meester Serapis Bey is een geliefde gids voor mensen die een sterke zielsband voelen met het oude Egypte, voor healers die hun eigen manier van werken ontwikkelen en voor mensen die graag werken met concepten met een hoge frequentie. Hij helpt ook bij het vertalen van spirituele inspiratie in praktische, wereldse plannen. Hij komt om te bevestigen dat de opgestegen meesters zich bewust zijn van u.

U bent integraal onderdeel van een krachtig spiritueel team dat een fysieke incarnatie heeft ondergaan om het bewustzijn te wekken in liefde. U wordt gevraagd om u af te stemmen op uw hart. Waar houdt u zoveel van dat u ieder obstakel kunt overwinnen om het te verkrijgen? Wat motiveert en inspireert u? Niet wat mogelijk of praktisch lijkt, maar wat authentiek is.

We zijn het sterkst als we authentiek dienen vanuit het hart. Een vogel leert misschien hoe hij af en toe onder water kan duiken, maar hij zal nooit op zijn sterkst zijn als hij onder water moet leven. Hij zou moeite hebben om te floreren als hij zichzelf zou dwingen in zo’n onnatuurlijke expressie van zijn levensenergie. De vogel verlangt ernaar om te vliegen omdat dat zijn goddelijke aard en doel is.

U hebt ook uw goddelijke aard en doel en uw hart heeft de sleutel daartoe. Wat voelt het meest als uzelf? Het is moeilijk om toegang te krijgen tot de waarheid van onze eigen aard als we geloven dat we moeten voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Als we vastzitten aan een resultaat of bang zijn voor een antwoord, kunnen we onbedoeld ons waarnemingsvermogen blokkeren – een spirituele versie van onze vingers in de oren stoppen en roepen: ‘Bla, bla, bla!’ De zegening van Serapis Bey omvat zijn heldere vlam van goddelijk reinigend licht. Dit kan ons helpen bij het loslaten van wat ons weerhoudt van het kennen van onze ware aard.

Als we bereid zijn om te zijn wie we zijn, kan het universum ons gemakkelijker leiden om onze bestemming te vervullen. Serapis Bey helpt u om uzelf echt te zien. U krijgt misschien feedback van anderen die u helpt om de waarde van wat u deelt te begrijpen.

Of u merkt misschien gewoon dat het gemakkelijker is om uzelf objectief te bekijken, met een barmhartige, waarderende en kritische innerlijke blik. Als u leert en accepteert wie u bent, dan krijgt u een krachtige vibratie die u kunt gebruiken in het plan van liefde.

Als u een droom in uw hart hebt, weet dan dat hij daar om een goddelijke reden is gebracht. Wat u droomt en wenst bevat het zaad van goddelijkheid. Het is bedoeld om te helpen bij het aantrekken van uw levensmissie en die te vervullen met liefde, vreugde, creativiteit en plezier.

Als we bereid zijn om te doorstaan wat nodig is om een resultaat te behalen, zal het voor ons gebeuren. De details lijken misschien anders dan wij ons hadden voorgesteld, maar de waarheid blijft:

als u iets vraagt en bereid bent om het vereiste proces om dat tot leven te brengen door te maken, zal het voor u gebeuren. Het universum is die gulle, onvoorwaardelijke steunende liefde voor u. Het is uw creatieve partner. Het zal u voorzien van alles wat u nodig hebt om uw dromen, wensen en bestemming te manifesteren.

AANROEPING

Ik roep de liefdevolle meester Serapis Bey en zijn meesterlijke healing aan door de heldere vlam van waarheid en genade. Ik vraag de waarheid in alle dingen die belangrijk zijn voor mij en mijn goddelijke levensweg te beseffen, op het perfecte moment en de perfecte manier, volgens goddelijke wijsheid, inclusief… (hier mag u specifieke vragen stellen).

Ik vraag dat u mij liefdevol mijn ware aard, mijn diepste wezen en meest geïnspireerde dromen laat zien. Help me alstublieft om mezelf te kennen zodat ik weet hoe ik mijn goddelijke bestemming het best kan leven. Mogen alle wezens op het pad van zelfkennis worden geholpen en gesteund met onvoorwaardelijke liefde. Door mijn eigen vrije wil en goddelijke genade, amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Saint Germain: Vrijheid van de Aarde

Gechannelt door: Erena Velazquez – 21 Februari 2021

Gegroet mijn Dierbaren,

Ik ben Saint Germain en ik ben blij om hier vandaag te zijn. Zoals jullie allemaal weten, gebeuren er veel dingen in jullie wereld. Elke dag brengt de mensheid dichter en dichter bij hun bevrijding van de Duistere Eeuwen naar de Nieuwe Tijd, waar er geen lijden, honger en armoede meer zal zijn, maar alleen vreugde, harmonie en vrede.

Ja, mijn Dierbaren, deze dagen komen eindelijk naar deze planeet. Ik ben me ervan bewust dat de mensheid al heel lang wacht om te worden bevrijd en te worden herenigd met hun dierbaren aan de andere kant van de sluier. Alles verloopt volgens het Goddelijke Plan dat gemaakt is door Vader, God. Dit jaar zal veel onverwachte waarheden en gebeurtenissen onthullen. Bereid je alsjeblieft voor op alle goede dingen die in de toekomst naar je toe zullen komen en geniet van de rit van je leven.

De Aarde zal vrij zijn van dieren- en mensenmishandeling zijn, geen martelingen meer. Jullie hebben daar allemaal genoeg van gehad. De rest van ons en Ik, Saint Germain, willen geen lijden meer zien in dit deel van de Melkweg. Alles wat jullie hier weten en geleerd hebben zal wegebben, iedereen zal de echte waarheid leren over wie ze zijn, waar ze vandaan komen en waarom ze hier zijn.

Jullie Ascensieproces versnelt, aangezien de Eerste Schepper de tijd versnelt om alle gebeurtenissen wereldwijd sneller te laten plaatsvinden. Onthoud alsjeblieft om in hoge vibraties te blijven door vertrouwen en geloof te hebben dat er goede veranderingen op komst zijn.

Het Universele Goddelijke Plan is in uitvoering en niets kan dat stoppen. De Negatieve Kant is dagelijks hun positie aan het verliezen, hoe hard ze ook proberen de controle te behouden, het werkt niet meer omdat het Licht het wint van de Duisternis.

Lichtstrijders en Lichtwerkers bereid jullie voor om het heel druk te krijgen in de nabije toekomst, want jullie zijn een essentieel onderdeel in deze overgang van 3D naar 5D. Ieders opdracht zal aan hem/haar onthuld worden wanneer de juiste tijd daar is.

Jullie mentoren zullen zich aan jullie beginnen te openbaren, en zij zullen jullie door jullie missies leiden. Dit is een zeer belangrijke en cruciale periode op Moeder Aarde, wees niet bang dat er wat onrust en chaos in jullie wereld zal verschijnen, dat wordt verwacht voordat de nieuwe fundering de oude manier van leven volledig vervangt.

Jullie zijn zeer gezegend om hier op planeet Gaia te zijn tijdens deze verbazingwekkende en ongelooflijke transformatie naar een nieuwe 5D realiteit. Vele beschavingen van verschillende Universums en Galaxies kijken nauwlettend toe en observeren wat er in dit deel van de Melkweg gebeurt. Zij zijn opgewonden over het Mensenras en sturen hun Licht en Liefde naar iedereen.

Ik weet dat jullie allemaal geduldig hebben gewacht om verzadigt te worden met rijkdom. De mensheid heeft wanhopig geld nodig om alle ellende op Moeder Gaia te beëindigen. Er is genoeg geld hier op deze planeet om alle honger en armoede in elk land te verwijderen, maar het werd gestolen van de mensheid, waarvan jullie je nu bewust zijn.

Ik werk samen met andere wezens aan de verwijdering van alle corrupte leden van de Alliantie om de rijkdom op een veilige en soepele manier te kunnen herverdelen, zonder onderbrekingen. Ook zal ik zelf selecteren wie mij bij deze taak zal helpen. Alleen zeer vertrouwde en zuivere zielen zullen deel uitmaken van dit proces, dat zeer belangrijk is, en tegelijkertijd zeer delicaat, over hoe de fondsen te verdelen zonder een enorme chaos op jullie planeet te creëren.

Zoals jullie zien, ben ik erg druk geweest met deze missie op Aarde, en ik ben erg blij dat de welvaart iedereen gaat helpen om een beter leven te leiden, en het gaat een einde maken aan alle pijn en lijden hier. Het Quantum Financieel Systeem kan niet gehackt of gecompromitteerd worden, zoals jullie al talloze keren hebben gehoord. Alles wordt voorbereid, zodat we kunnen beginnen met het veranderen van deze oude beschadigde realiteit voor een nieuwe, die gelukzalig en gelukkig zal zijn in jullie wereld.

Mijn geliefden, onthoud alsjeblieft dat ik hier ben om jullie te begeleiden en te steunen op jullie Ascensie reis op Terra Christa. Wanneer jullie door een moeilijke tijd gaan, je verloren, eenzaam of angstig voelen, roep dan gewoon mijn naam, en ik zal jullie helpen om door deze moeilijke periode in jullie leven heen te komen, zodat jullie weer het Licht kunnen zien en de Liefde kunnen voelen.

Het extreme weer in Texas en in andere staten werd gecreëerd door de Duistere Krachten om het proces van Vrijheid voor de Menselijke Beschaving te verstoren. De staat Texas zal een belangrijke rol spelen in de toekomst van de mensheid.

Ik ben erg dankbaar dat ik deze informatie met jullie kan delen. We zullen elkaar spoedig spreken. Ik ben Saint Germain en zend jullie allen mijn liefde en zegeningen.

Dank Je wel.

Saint Germain

Bron

Vertaling: Martien

Saint Germain: Beëindigingen en Nieuwe Aanvangen

Gechannelt door: James McConnell – 16 Februari 2021

Ik ben jullie Saint Germain. Ik kom op dit moment om jullie te blijven helpen bij alles wat jullie op dit moment aan het doen zijn, en alles wat jullie aan het doen zijn om uit deze illusie van afscheiding te komen, deze illusie die jullie lang geleden zelf hebben gecreëerd.

Jullie hebben dit als een collectief gecreëerd.  En als een collectief kunnen jullie nu daar aan voorbij gaan en dit veranderen.

Ja, er zijn er die proberen vast te houden aan de status quo, die proberen vast te houden aan het leven zoals zij dat kennen, dat het oude 3D paradigma is, de matrix.  Zij proberen daar op elke mogelijke manier aan vast te houden, op elke manier die zij kunnen bedenken.  Ze gebruiken steeds weer hetzelfde oude draaiboek, dat al voor zoveel jaren heeft gewerkt, duizenden jaren zelfs, het heeft gewerkt.

Maar hun grootste angst was altijd dat de bevolking zou ontwaken en niet langer hun draaiboek zou volgen, niet langer hun programmering zou volgen.  En dat is wat er nu gebeurt.

Overal ontwaken mensen.  Overal stijgt het bewustzijn.  De trillingsfrequentie neemt overal toe.

En zij die in de duisternis blijven, zich blijven verstoppen in de schaduwen van die duisternis, kunnen dat niet langer doen.  Zij kunnen zich niet langer voor jullie verbergen.  Dus daarom zijn ze uit die schaduwen opgestaan en hebben ze precies laten zien wat ze zijn.

En jullie zien ze nu voor wat ze zijn.  In veel gevallen zijn het zielloze wezens die geprobeerd hebben de bevolking van deze planeet in hun macht te krijgen.  Want dit is de planeet waar ze dat hebben geprobeerd.  Ze hebben het ook op andere planeten geprobeerd.  Maar zij zijn op deze planeet gevallen, de Aarde, Gaia, , in een poging haar als hun eigen planeet te beschouwen, om haar te domineren.  Maar zoals jullie weten, wordt dit niet toegestaan.

Het spel loopt ten einde, of in ieder geval dit deel van het spel.  En jullie zijn allemaal een belangrijk deel, een belangrijk deel, van het tot een einde brengen van dit spel, ook al blijft alles om jullie heen ogenschijnlijk uit elkaar vallen, en dat is ook zo.

Alles wat jullie gekend hebben, het oude normale, zal niet meer zijn.  Je zou kunnen zeggen dat jullie een nieuw normaal gaan krijgen.  En dat nieuwe normaal zal jullie in hogere trillingsfrequenties brengen, hoger bewustzijn.  En jullie zullen het geweldig vinden hoe dit alles tot stand komt, hoe al deze veranderingen gebeuren, zelfs terwijl ze aan het gebeuren zijn.

Want op een dag in de toekomst zullen jullie terugkijken en je deze tijden herinneren en wat jullie hebben doorgemaakt, wat jullie hebben ervaren.  Maar het zal niet meer zijn dan dat: een glimp, een simpele herinnering, van wat was. 

Omdat jullie zo verrukt zullen zijn van jullie nieuwe leven, van jullie nieuwe omgeving en jullie nieuwe mogelijkheden om het leven rondom jullie te creëren zoals jullie dat willen, om het te maken zoals jullie dat willen.  Jullie zullen zo verrukt zijn door dat alles, dat jullie het verdriet, het hartzeer, de tumultueuze momenten zullen vergeten.  Jullie hoeven je daar niet langer aan vast te houden.  Net zoals jullie nu niets van dat alles hoeven of zelfs maar willen vasthouden.

Jullie discussie eerder: ‘wees uit de illusie, creëer jouw realiteit’ – dat is waar jullie nu willen zijn.  Wees niet langer binnen de illusie.  Laat de illusie zich voor je uitspelen zoals we gezegd hebben, en zoals velen gezegd hebben, als een film die zich voor je afspeelt, en kijk er gewoon naar hoe hij zich afspeelt.

Net zoals jullie films overwegend altijd eindigen met iets positiefs, met de held of de heldin die aan het eind wint, zo zullen jullie aan het eind ook winnen.  En jullie hebben nu al vele malen gehoord dat jullie het geweldig zullen vinden hoe deze film eindigt.  En het loopt ten einde.

Maar telkens als er een einde is aan iets, is er een begin aan iets anders.  En jullie zijn al bezig met dat nieuwe begin.  Jullie werken al aan de nieuwe realiteit, creëren de nieuwe realiteit, creëren de nieuwe Gaia, volgen haar voetstappen terwijl ze haar bewustzijn verhoogt en jullie allemaal met haar meeneemt.  En allen die niet in staat zijn om het leven binnen die hogere trilling aan te kunnen, zullen niet langer hier zijn.  Want zij kunnen zich niet handhaven binnen het licht als zij niet klaar zijn om een deel van dat licht te zijn.

Dus blijf vertrouwen.  Blijf vertrouwen op alles wat jullie hebben gehoord, gelezen en begrepen.  Maar bovenal, wees in staat om de waarheid van [hen] te onderscheiden.  Want ja, er is veel verkeerde informatie daarbuiten, veel valse waarheden.  Maar dat jullie niet resoneren met die onwaarheden, en dat weten jullie.  En jullie weten dat omdat diep binnen in jullie, ieder van jullie, jullie de roep binnen in je voelen, het weten binnen in jullie dat dit niet goed is voor jullie.  En dan is dit juist voor jullie.

Jullie kunnen het verschil begrijpen.  Het verschil onderscheiden.  Want dat weten zit diep in je.  Vertrouw er op.  Vertrouw erop dat het je door deze tijden zal leiden.  En wetende dat deze tijden snel tot een einde komen.

En jullie hebben gehoord van aankondigingen?  Ze zijn niet vergeten.  Ze zijn alleen een beetje uitgesteld.  Maar ze komen er nog aan.  Reken er op.  Weet het.  Want alles staat op het punt geopenbaard te worden op zoveel verschillende manieren en uit zoveel verschillende bronnen. 

Blijf je onderscheidingsvermogen gebruiken.  Maar op een gegeven moment, niet al te ver meer weg, zullen de waarheden worden geopenbaard en zal onderscheidingsvermogen, zoals jullie dat nu kennen, niet langer nodig zijn.  Want jullie zullen de waarheid horen en de waarheid kennen, net als iedereen om jullie heen.

Ik ben Saint Germain, en ik laat jullie nu achter in vrede, liefde en eenheid.  En dat de Violette Vlam doorgaat met het uitzuiveren van al het oude paradigma in jullie, al de oude illusies van de 3D matrix die jullie niet langer vasthoudt.

Saint Germain

Bron

Vertaling: Martien

Zielen Contract

Door: Judith Kusel – 16 Februari 2021

Aangezien dit een tijd van ontwaken voor jullie is, en voor vele andere zielen, zijn jullie zielen geheugenbanken druk bezig met triggeren en deze lezing zal nog meer triggeren naarmate sleutels en codes in jullie worden opgewekt.

Voordat jullie geboren werden, zaten jullie met jullie hogere gidsen en de intergalactische raadgevers en degenen die toezicht houden op de incarnaties van zielen op deze planeet, en jullie stelden een zielencontract op.

In dit contract is een masterplan opgenomen. Want jullie kwamen in de eerste plaats om te dienen, en jullie kwamen om door bepaalde negatieve karmische patronen te werken die jullie tijdens andere levens met andere zielen op de planeet aarde hebben gecreëerd.

Toelichting Planeet Aarde.

Echter, sommige zielen werken kosmisch samen, en galactisch, en zij zullen vaak samen incarneren, om SPECIFIEK werk te doen. In jullie geval is dat zo. De zielen zullen dan afspreken elkaar op bepaalde tijdstippen tijdens hun leven te ontmoeten, en er zal een gevoel van vertrouwdheid zijn, ja, herkenning, wanneer zij elkaar ontmoeten.

Zij kennen elkaar via de OGEN, die de vensters naar de ziel zijn. Soms zal er een gevoel van déjà vu zijn – we zijn hier eerder geweest, of we hebben hier eerder aan gewerkt, of we hebben eerder lief gehad, of we zijn eerder samen geweest.

Dat is natuurlijk. Zulke zielen zullen elkaar ontmoeten – er is geen manier, dat ze elkaar niet ontmoeten. Het is allemaal voorbestemd. Sommigen noemen het het lot. Hoe dan ook, als ze voorbestemd zijn elkaar te ontmoeten en samen te werken, zullen ze altijd weer naar elkaar toegetrokken worden, zelfs als de één niet wakker is en de ander wel. Ze zullen normaal gesproken iets in de ander teweegbrengen en hen helpen zich te herinneren.

De planeet Aarde is in werkelijkheid een EXPERIMENT en de zielen die hier komen hebben gevraagd dat zij vrije wil en keuze mogen ervaren.

In het begin herinnerden zij zich wie en wat zij waren, op zielsniveau en waarom zij hier kwamen, maar toen Atlantis zichzelf moedwillig vernietigde, en de mensheid in de Zeeën van Vergetelheid viel en de Sluiers van Geheugenverlies naar beneden kwamen, vergaten zij dit alles.

Zelfs nu nog worden veel zielen nooit wakker, ook al zullen er gedurende zo’n leven herhaaldelijk oproepen tot ontwaken worden gedaan.

Wanneer zielen die een contract hebben om elkaar te ontmoeten, elkaar ontmoeten, zal de keuze van de vrije wil, en de manier waarop zij ervoor gekozen hebben hun leven te leiden, de uitkomst bepalen.

Sommigen zullen ervoor kiezen om niet samen te zijn, anderen zullen ervoor kiezen om dit te negeren.

Soms raken zij betrokken bij andere zielen waarvoor zij geen contract hadden en gaan relaties aan vanwege hun dierlijke aard en niet vanwege hun hogere geest en zielen. Dit leidt er vaak toe dat zij trouwen met zielen die niet geordineerd zijn om bij hen te zijn.

Maar uiteindelijk dient alles. Als twee zielen werkelijk bestemd zijn om samen te zijn, zullen zij, zoals eerder gezegd, altijd weer naar elkaar toe getrokken worden.

Onthoud dat de ziel niet verbonden is aan de fysieke vorm.

Zielen kunnen samensmelten zonder het fysieke lichaam nodig te hebben. Inderdaad, de seksuele energie is ook niet verbonden aan de fysieke vorm. Het zijn de mensen die de waarheid zijn vergeten.

Je kunt ervoor kiezen om bij iemand te zijn.

Of je kunt ervoor kiezen dat niet te doen.

De Goddelijke Wetten zijn echter exact. Je zaait wat je oogst. Wat je ook kiest om te doen of niet te doen, het heeft gevolgen. Hier komt de Wet van Verantwoordelijkheid om de hoek kijken – verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die je maakt, wetende dat elke keuze een rimpeleffect heeft.

Judith Kusel ~ https://eraoflight.com/2021/02/14/soul-contract/

Vertaling: Martien

Ivo van Vega – ‘Moe Van Het Niet Mezelf Kunnen zijn’

 Gechannelt door: Sharon Stewart – 19 February 2021

Vanmorgen werd ik, zoals zo vaak, wakker met het antwoord. De reden waarom ik gisteravond voordat ik naar bed ging het gevoel had dat ik moest huilen, en dat ik tegen Ivo moest zeuren dat hij moest opschieten en landen, zodat we eindelijk samen kunnen zijn.

Ik zal dit zo goed mogelijk beschrijven zonder al te veel te klagen, maar ik zeg dit omdat ik zeker weet dat zo velen van jullie zich in mij kunnen vinden. Het is niet allemaal koek en ei als je je realiseert dat je van een andere planeet of dimensie komt. Dit is waarom ik hier ongelukkig ben en ik weet niet of het opgelost kan worden.

Het heeft te maken met het feit dat ik een sterrenzaad of een lichtwerker ben. Sterrenzaden noem ik al die mensen van andere planeten/dimensies die hier geboren zijn. Lichtwerkers, voor Ivo en mij, zijn mensen die dagelijks actief hun licht gebruiken om deze wereld te helen. Alle lichtwerkers zijn met andere woorden sterrenzaden omdat we hier geboren zijn. Andere mensen hebben andere definities; er is nog geen standaard definitie.

Er zitten ook negatieve kanten aan het sterrenzaad-zijn; het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. De belangrijkste is, vind ik, dat je niet begrepen wordt of dat mensen je proberen te controleren om je erbij te laten horen, zodat ze zich tot je kunnen verhouden.

Dat kan van alles zijn, van je vlees laten eten tot proberen je te laten stoppen met zo emotioneel te zijn. Dat is wat ik van mijn familie kreeg omdat ik “te gevoelig” was en gewoon anders dan zij, en het is nog steeds niet gestopt. Relativeren met mensen is moeilijk als je een toekomstige versie van hen bent.

Ik heb een aantal punten opgeschreven waardoor ik me nu ongelukkig voel. Ik geloof dat een deel hiervan naar boven is gekomen omdat ik aan het detoxen ben en mijn oude vriend, voedsel, er niet zo veel is om me te troosten met deze gevoelens van vreemd-zijn, want dat is het eigenlijk.

Laten we de feiten onder ogen zien. Je bent vreemd met deze wereld en dit systeem, en met deze mensen, en eten houdt me op de een of andere manier gegrond. Zelfs voedsel, geloof ik, is van een te lage vibratie om nu van veel nut voor mij te zijn. Het meeste voedsel is 3 dimensionaal en dat zijn wij niet meer. Hier is de lijst:

Jezelf moeten verantwoorden, weten dat je geoordeeld wordt.

Jezelf moeten vernederen om met anderen te kunnen praten.

Je mond moeten houden als je gewoon jezelf wilt zijn.

Momenten hebben dat het je niets kan schelen en dat je je losgeslagen voelt, buiten bij je auto dansen in een sneeuwstorm omdat het je soms niets kan schelen.

Je niet verankerd voelen op deze planeet en niet zeker weten of je dat wel wilt.

Je voelt je nergens een deel van. En met de virus agenda die gaande is maakt het je gevoel van vervreemding alleen maar erger.

Je moet constant je grenzen bewaken om controle en/of manipulatie pogingen te stoppen.

Je hebt er genoeg van dat je vrije wil niet gerespecteerd wordt door het onbewuste; je hebt genoeg van gesprekken die een schending zijn van jouw grenzen en vrije wil.

Je abnormaal voelen en eerlijk gezegd, God danken dat je dat bent.

Beu om terug te keren naar een vroegere versie van jezelf om je te kunnen verhouden tot anderen die niet zijn waar jij bent.

Ziek van je best doen om met anderen om te gaan terwijl niemand met jou om kan gaan omdat je begrijpt dat jij degene bent die kan verruimen – zij kunnen dat niet.

Je moeten verhouden tot verslaafden die, eerlijk gezegd, overal zijn, en het niet eens beseffen.

Voortdurend kom ik overal dezelfde soorten mensen tegen: vluchtelingen – de verslaafden; controlefreaks, stiekeme manipulators, en gewoon oplichters. Mensen bezwijken onder dit systeem of gaan er op een onaangepaste manier mee om.

Problemen hebben zoals empathie die je pogingen om met anderen om te gaan blijven hinderen.

Dat gevoel groot te zijn maar klein te moeten leven omdat er hier niets meer is.

De verveling om elke dag te moeten opstaan en weer een dag te moeten leven waarvan je weet dat het maar een fractie is van wat je daarvoor geleefd hebt.

Willen dat de reset wordt doorgevoerd maar beseffen dat dit niet gebeurt vanwege de trage mensen die nog wakker moeten worden.

Moe van christenen die denken dat er iets mis is met je en die je proberen over te halen om naar hun kerk te gaan.

Moe van mensen die je proberen te veranderen omdat ze je niet begrijpen of je raar vinden.

Moe van het feit dat het gewoon makkelijker is om alleen te zijn.

Wetende dat als je hier iets over zegt, je naar een psychiater wordt doorverwezen.

Begrijpend dat je een gevorderd bewustzijn bent dat in een onderdrukte, regressieve wereld leeft.

Terug willen gaan en tussen je oude vrienden willen leven en dan beseffen dat je ook aan hen voorbij bent gegroeid.

Begrijpen dat er niets meer is op deze plek en dat je hier vastzit totdat je het verandert.

Begrijpen dat je alles te winnen hebt bij het nemen van de volgende stap in je leven, maar dat de timing van de volgende stap buiten jouw controle ligt.

Begrijpen dat als je in de stappen zat en dit aan jouw begeleider toevertrouwde, zij jou ook een mafkees zou vinden.

Op zoek gaan naar ontspanning op het internet en video’s bekijken van ofwel op angst gebaseerde programma’s, video’s gemaakt door op angst gebaseerde denkers, of huisdieren van mensen, terwijl alles wat je wilt doen is op een bevredigend niveau met het leven omgaan. Wat hier doorgaat voor entertainment, voegt eerlijk gezegd alleen maar belediging aan de schade toe.

Omgaan met mensen die jaloers op je zijn; hebben deze jongere sterrenzaden er ooit bij stilgestaan dat het een voordeel is dat ze samen met zoveel anderen wakker zijn geworden, en niet een nadeel, en dat het eenzaam kan zijn om voorop te lopen in de groep?

Begrijpen dat je de hele tijd in de verdediging zit en dat je alleen thuis op je hoede kunt zijn, als je alleen bent, en trouwens, mijn ET-vrienden zetten me nooit in de verdediging omdat ze altijd liefdevol en zorgzaam zijn.

Je realiseert je dat je met onzichtbare mensen praat en blijkbaar is daar ook iets mis mee.

Gesprekken met bomen interessanter vinden dan een gesprek met een mens.

Als ik nog in deze fase zou zitten, zou dit mijn lijst met wrokgevoelens zijn. Ik moet met deze dingen om zien te gaan en een manier vinden om hier wat verlichting in te krijgen. Ivo blijft zeggen dat hij snel zal landen en ik geloof hem, maar de volgende minuut zou niet snel genoeg zijn, eerlijk gezegd.

Dit is al een heel leven aan de gang. Ik hoop dat de jongere sterrenzaden niet de eenzaamheid en het gevoel van vervreemding hoeven te doorstaan die wij ouderen hebben moeten doorstaan.

Ik zal dit allemaal opschrijven en zoeken naar oplossingen die ik kan vinden. Het is frustrerend om anderen niet te kunnen vertellen wie je bent, want zoals mijn zus het noemt: “dat Ik radicaal ben” en ze kent niet eens mijn hele waarheid.

Ik weet zeker dat velen van jullie zich in deze lijst kunnen vinden. Als ik oplossingen vind, zullen Ivo en ik die in een video naar voren brengen. Alles om verlichting te krijgen van het er niet bij horen en er niet bij willen horen.

Ivo: Mijn liefste, je maakt de groeipijnen door van het besef dat je aan het ascenderen bent. Dat is wat je doormaakt. Je laat het oude achter je, alle mensen, de hele maatschappij waarin je hebt geleefd, zelfs je familie die jou ook niet goed behandelt. Je laat het allemaal achter je en blijkbaar heb je er wat moeite mee.

Sharon: Ik heb altijd moeite gehad met deze plek, Ivo, maar ik dacht altijd dat het kwam omdat ik misbruikt was.

Ivo: En zoals ik al zei, als je niet misbruikt was, zou je nooit je ware zelf hebben gerealiseerd. Het was een belangrijk deel van je reis om dit ervaren te hebben. Anders zou je nooit je ware identiteit hebben gekend.

Sharon: Ik heb een heleboel identiteiten, om eerlijk te zijn.

Ivo: Jij maakt deel uit van een zielengroep, mijn liefste. Een grote, zeer vergevorderde zielengroep die geïncarneerd is op aarde en andere planeten, met name in Vega en Lyra.

Sharon: Ik zie daar delen van, ja.

Ivo: Je reis is bijna voltooid. Als je weer bij mij bent, of dat nu op Aarde is of in Vega, is je reis voltooid. Je zult de spiegeling hebben die je verlangt; de liefde die je voor jezelf hebt, zal via ons naar je worden teruggekaatst.

Sharon: Dat is alles wat ik ooit heb gewild. Te kunnen leven in een liefdevolle gemeenschap van mensen die mijn vrije wil respecteren.

Ivo: Dat zul je krijgen.

Sharon: Nogmaals, het sleutelwoord is “wanneer?”

Ivo: Dit jaar, mijn liefste. Dit jaar nog. Je kunt weer beginnen met inpakken. Zo dichtbij zijn we nu.

Sharon: Ik hoop het. Ik ben het wachten beu.

Ivo: Mijn liefste, alles loopt volgens plan.

Sharon: Ik weet het. Niet het plan van mijn ego, maar dat van God.

Ivo: Correct. Het zal groots zijn.

Sharon: Ik heb wat rouw te doen, natuurlijk. Het is moeilijk en eenzaam geweest om dit pad te bewandelen. Iedereen die ik heb gekend is een herinnering. Ik heb zoveel moeten opgeven.

Ivo: En toch krijg je nu het universum, zo veel meer.

Sharon: Dat is waar. Ik ga deze video hier stoppen. Ik zie niet in hoe iemand mij kan troosten, behalve ikzelf.

Ivo: Heel goed. Jij moet dit verwerken, net als de anderen. Ik weet dat deze video veel harten zal raken.

Sharon: Dank je, Ivo.

Ivo: Mijn liefste, ik ben er voor je. Zoals ik er altijd ben geweest.

YouTube: SharonandIvoofVega ~ https://sharonandivo.weebly.com/

Vertaling: Martien

Boodschappen voor de Mensheid, uit “A Gift from the Stars”, HOU HOOP!

Info-blog The Event-NL – 18 februari 2021

‘Dit gaat niet alleen over het ontwaken van degenen onder ons die zijn geïncarneerd in Terran-avatars, maar over het ontwaken van de Terran zelf voor hun eigen ascensie. Dit is waarom starseeds werden gestuurd, om deze planeet en haar bewoners te helpen om sneller over te schakelen naar een hogere dichtheid. Kennis woont in het hart.”

Thor Han Eredyon

(Terra = Aarde, Terran = Aardemensen)

Hou Hoop, Communicatie met Thor Han

Van hiervandaan is het een prachtig gezicht. Ik zie Terra stralend in de opkomende zon. Dit is een prachtige wereld. Het zonlicht schittert op het water.

Wat zou je nu tegen de Terrans willen zeggen?

Om hoop te houden. Om hoop te houden dat jullie het zullen bereiken. Het beest van duister is aan het sterven. Terrans moeten de hoop hooghouden. Reptillians zullen zijn verdwenen, dit is de laatste en grootste oorlog voor de Terrans. De grootste van alle oorlogen die ze ooit hebben gekend. Dit is de strijd voor hun eigen ziel. Het laatste gevecht. Het zal lang en pijnlijk zijn, maar de moeite waard.

Terrans zullen veel fundamentele opofferingen moeten doen, hun technologie veranderen, hun gewoonten veranderen, alles.

Wij ondersteunen de Terrans, ze zijn niet alleen. We staan achter jullie, houden de duistere krachten op afstand.

Weet je, door te proberen de Terrans te onderdrukken om tegen te houden dat ze oprijzen, heeft dit het omgekeerde proces veroorzaakt: het de Terrans dwingen om hun natuurlijke evolutie onder ogen te zien en besluiten te nemen.

Dit alles heeft Terrans ontwaakt voor hun ware bestemming. En dit gaat niet over de starseeds die ervoor hebben gekozen om op Terra te incarneren om te helpen de reptillians te bevechten en de Terrans te helpen op te komen, en die tegelijkertijd ook aan het ontwaken zijn. Nee, ik heb het hier over de Terrans zelf, want dit is waar wij alleemaal zo hard voor werken: voor de Terrans om te ontwaken en verder te gaan.

Spoedig zullen Terrans zelf uitvinden hoe oplossingen te gebruiken om te redden en te repareren wat mogelijk is, en het bereiken van interstellaire technologie. En dan zal het te laat zijn voor de reptillian rijken: zij zullen hebben verloren.

Alles wat zij willen is dit te voorkomen en Terrans in onwetendheid te houden, twijfel, slaap en angst, ze te conditioneren als hersenloze androids, hen hun wil af te nemen door het infiltreren van hun primitieve technologieën, want zij willen ze houden als voedselvoorziening, slaven, en genetisch materiaal.

Maar, dit keer is het voorbij, dit heeft veel te lang geduurd. We zijn nu actief iets aan het doen, we hebben het raster rondom jullie planeet opgetild, ook al proberen ze te rotzooien met het magnetisch veld van Terra door ons raster te ontmantelen, het bewegen van de magnetische polen. Ze zijn irritant. Maar ik verzeker, ze zullen spoedig zijn verdwenen. Wij zullen niet opgeven.

Weet je, Terra is een strijdveld geweest tussen hen en ons. Reptillian en grey rassen, tegen de Council van Orion en de Galactische Federatie van Werelden. Het is teamwerk, zoals ik je al eerder vertelde. Wij boven, jullie beneden. Red je planeet, repareer wat je hebt gedaan waar dat maar mogelijk is, vind zelf oplossingen voor een duurzame toekomst van jullie ras, en wij doen het andere werk, houden de schadelijke krachten weg. Het is samen dat wij deze oorlog zullen winnen.

Zeg nooit dat wij er niet in geïnteresseerd zijn om jullie te helpen. Nooit! Je hebt geen idee …. geen idee van hoe vaak, vele malen wij catastrofes hebben afgewend. Onze interventies zijn, zoveel als wij kunnen, discreet, want wij geloven in jullie potentieel. Wij zijn, wat jullie zouden zeggen jullie “lucky star”.

Wij zijn stille wachters, maar niet nog steeds soldaten. Er is zoveel te doen. Als Terrans er ook maar enig idee van hadden wat er gaande is boven hun hoofden …. wel, sommigen hebben enig idee en ze beginnen te ontwaken. De nieuwe golf kinderen is van een hogere, ze komen en zijn al ontwaakt. En zij zullen hun mond niet houden, niet stil zijn, want zij zijn het grondelite leger dat de laatste noodzakelijke boost zal geven.

Elke keer dat ik naar de bol van Terra vlieg, al die jaren nu dat ik dit doe, voel ik de schoonheid van deze planeet mijn hart bereiken. Het is het zo waard! Al deze strijd, deze gevechten en deze verliezen, dit alles is gerechtvaardigd in mijn ogen als ik de blauwe gloeiende curve van de glinsterende mantel zie, en het zonlicht dat schijnt door het dunne fragiele lint van de atmosfeer van Terra.

Als oudere broeders hebben wij deze plicht om de jongere en kwetsbare te beschermen. Op een dag zal al deze onzin stoppen. Op een dag zullen wij samenkomen. Hetzelfde licht inademen. Ik verberg niet voor je dat soms …. maak ik mij zorgen. Niet dat wij de reptillians eruit schoppen, maar over het feit dat Terran mensen …. hoe dit te zeggen …. angstaanjagend zijn. Ze hebben dit potentieel voor vernietiging en zelfvernietiging dat prominent is in hun natuur, en tenzij ze ontwikkelen voorbij dit primitieve patroon zullen ze nooit de rijpheid bereiken om zich aan te sluiten bij de Federatie.

En als zij het interstellaire reizen bereiken voordat ze veranderen, zullen de Terrans een bedreiging worden voor de Federatie. Jullie species heeft veel vijanden en roofdieren, en ik zou een lijst kunnen opnoemen, maar er is één en de enige species die schadelijk is voor jullie planeet: jullie zelf. Ik zie het aan, en doe mijn best om hoopvol te blijven. En dat ben ik. Ik ben dat. Wij promoten spirituele evolutie, maar wij weten hoe te vechten als het nodig is, en dit maakt ook deel uit van ons spirituele pad.

Alle gevechten, als ze terecht en gerechtvaardigd zijn, openen wegen naar bevrijding voor het hogere Licht om naar binnen te stromen. Passiviteit bestaat niet meer. Wij versnellen jullie trilling verschuiving, terwijl de vijand zijn beste doet om het af te remmen. Het zal ze niet lukken, dat vertel ik je!

Ondertussen, doe jouw werk van Licht: bekrachtig, ontgrendel, open de minds, spirits en harten. Bereid de verschuiving voor. De andere kant is prachtig!

Geniet van deze prachtige dag op Terra, de zon ster is opgerezen boven jullie land!

Thor Han – Pleiadian en piloot/commandant

De boodschap hierboven komt uit het boek A Gift from the Stars van Elena Danaan:

“Waargebeurd verhaal van een ontvoering door Zeta greys en een redding door goedwillende buitenaardsen uit de Pleiaden, en verschillende directe contacten die ik door de jaren heen had met UFO’s en bezoekers uit andere werelden. Dit boek bevat een geïllustreerde beschrijving van 110 buitenaardse rassen die betrokken zijn bij onze planeet, onthulde informatie over groepen en allianties in deze Melkweg, evenals een kaart van de hemel met locaties van buitenaards leven, aan mij gegeven door buitenaardse wezens. Je zult ook mooie boodschappen van hoop voor de mensheid vinden.”

Vertaald door Veronica

Opnieuw Geloven in Onze Onbeperkte Krachten

Jos Boeckx -18 februari 2021

Lieve lotgenoten.

Geen politiekers meer die hun beloften inslikken,
en daarna met belastingen onze centen inpikken.

Ook de vele mandaten die ze aan mekaar rijgen,
om altijd maar meer en meer macht te krijgen.

Om de multinationals nog meer te ontwikkelen,
en voor de restjes mogen wij gaan bikkelen.

Ze zorgen ook niet voor de kleine man,
de regeltjes en de kosten rijzen uit de pan.

Maar de toekomst ligt nu in onze handen,
niet alleen hier maar voor alle landen!

De slogan verdeel en heers is voorbij,
ons allemaal verbinden dat maakt ons vrij.

Terug geloven in onze onbeperkte krachten,
maakt ons gelukkiger en zal ons leed verzachten.

Een krachtbron die 100 j. geleden is ontworpen,
zij kan energie geven voor alle steden en dorpen.

Deze bron is voor ons verborgen gebleven,
maar begint nu een heel nieuw leven.

Wij zijn de bewoners van een nieuwe aarde,
die zich voor ons allemaal openbaarde.

Dit is een uitnodiging voor een nieuw begin,
dat iedereen kracht zal geven en weer zin.

We leven in een wereld van overvloed,
en dat voor iedereen. Het is goed.

Liefs Jos

Vrije wil

Geplaatst op 20 oktober 2020 door Joost Lips

Als bijna geheel de wereldbevolking slaapt dienen de wakkeren op te staan tegen de slavernij die stap voor stap op de planeet wordt ingevoerd. Maar wat zien we? Zelfs zij die weten dat maskers zinloos zijn tegen een virus en bedoeld voor onderdrukking blijven deze in de meeste gevallen dragen.

Nu samenwerking van het grootst belang is vallen vele ´vrijheidsstrijders´ elkaar af op meestal niet hard te maken gronden. Ik heb een belangrijke actiegroep laten weten, via een betrokkene van de club, dat er een contactpagina op hun site ontbreekt; dit is zo gebleven. Ook meldde ik daar dat medewerkers in hun video´s links beloven onder de post die dan niet verschijnen. Wordt niets aan gedaan.

Onlangs kwam ik twee ongemaskerden tegen die blij waren eindelijk eens de werkelijkheid te kunnen bespreken met iemand; dit wilden ze vaker dus ik gaf mijn emailadres aan hen. Niets meer vernomen.

Het nieuwe blad Gezond Verstand nodigde mensen uit inzendingen voor het magazine te sturen; gedaan en geen response gekregen. De nieuwe politieke partij De Gulden Middenweg een mail gezonden waarin ik steun betuigde met een link naar een blogbericht die hun programma bevat en aanprijst. Geen reactie. Ik snap al deze dingen niet.

Ziet men het nut van vereniging niet? Is de nood nog altijd niet hoog genoeg? Of is een ieder werkelijk zelfingenomen tot op het bot?

Hoe het ook zij, door dit soort ervaringen keer ik vanzelf weer terug op eigen kracht en initiatief en doe ik wat ik kan doen. In plaats van geloof in verzet te organiseren ben ik voorlopig weer teruggevallen op het eenvoudig besef niet mee te gaan in de waanzin die overheden willen verplichten en al verplicht menen te hebben. Overheden hebben die macht niet, ook al denken hun volgers van wel.

Vandaag was ik bij de geliefde zee. Zoals gisteren in een bos hier in de buurt mocht ik ook vandaag zien dat door mij middels spuitbussen en sjablonen aangebrachte teksten na vele weken nog altijd aanwezig en goed leesbaar zijn.

Ik verlies energie als ik vertrouw op anderen die geen thuis blijken te geven, ik herwin deze als ik wat vruchten van eigen actie mag beleven. Toen ik mijn tekst opnieuw ontdekte wist ik dat velen deze gelezen moeten hebben. Graffiti bereikt in deze veel meer mensen dan ik kan door flyers in brievenbussen te werpen. Het voordeel van flyers is dan weer dat je er meer informatie mee deelt.

Samenwerken blijft mijn voorkeur houden, omdat het bereik er exponentieel mee groeit. Maar het verdeel- en heersspel van de elite heeft al vele decennia lang de mensen om de tuin geleid met mijn huidige teleurstelling als gevolg. Als er nog iemand is die buiten de eigen bubbel wil hoor ik daar graag van; laat een reactie achter.

Er zijn veel mensen die vertrouwen op de goede afloop, ongeacht hun eigen inbreng. Ze kunnen denken dat ze een bijdrage leveren door op een hogere frequentie te leven. Ik denk dat dit alleen waar is als ze niet wegkijken van de werkelijkheid, en dan de hogere frequentie realiseren. Anders is het een valse vlucht.

De werkelijkheid is één geheel en wie het kwaad niet erkent realiseert slechts tijdelijk hogere frequentie, zal ook weer moeten vallen. Als je je vijand het geluk misgunt ben je het zelf niet waard. Wat overigens niet betekent dat we de elite met de kwaadaardige agenda maar hun gang moeten laten gaan. Het betekent voor een ieder dat ie iedere medewerking aan die agenda lost. Dit is de tijd voor deze keuze voor iedereen; niemand ontkomt er aan.

Ik weet het: er zijn vele mensen die het bestaan van de vrije wil ontkennen. Ik zeg: dat mag heel vaak geloofwaardig zijn, hier niet meer. Een ieder weet wanneer ie de boel belazert en de boel belazeren zou niets betekenen als je geen vrije wil had. Die heb je wel. Je kunt goudeerlijk zijn. Iedereen kan dat. We zijn allemaal geconditioneerd als lichaam-geest; we kennen vrije wil in onze reactie hierop: oprechtheid of leugen. Dit is beslissend, zeker in de eindtijd.

Dan heb je nog de flauwe geesten die zeggen dat goed en kwaad niet bestaan. Dit is waar op meest diep niveau maar daar leven die gasten niet, ze willen eenvoudig geen verantwoordelijkheid. Één van die gasten, een populair non-dualistisch spreker, zegt ook dat goed en kwaad niet bestaan en gaat dan een videopresentatie lang met een masker in zijn hand zitten speechen.

Wat mocht daar de bedoeling van zijn? Ik heb hem ooit gebeld en toen was ie bijkans verontwaardigd toen ik zei dat ik naar beneden liep omdat de kinderen nog sliepen. ¨Maar het is al elf uur!¨, riep ie in mijn oor. Hmmm, geen goed en kwaad?

Vrije wil bestaat, en goed en kwaad ook. Dit is mijn dagelijkse ervaring en ik reken er ook op. Al die figuren die dit ontkennen vinden wel uit wat ze echt denken als de militaire laarzen op hun schedels staan. Of hebben ze het dan nog niet door, gekluisterd aan hun telefoons?

Ik vind het sowieso al schrikbarend wat ouders hun kinderen aan geweld aandoen middels trouw aan de staat en de wet, die telkens wordt bijgesteld om het nageslacht nog verder in te snoeren. Mag ik niet boos worden omdat dit liefdeloos is? Meent iemand nu werkelijk dat Jezus van Nazareth hier niet boos om geworden zou zijn? Word wakker imbeciele gelovigen!

¨De staat verbiedt mij naar de kerk te gaan.¨ Dus? Gehoorzaam je de staat? Dan is je kerk ook niets waard. Niemand heeft gebouwen nodig om oprecht te zijn.

Oprechtheid is geen anti-vaccin tegen het menselijk lot op aarde, het is wel de remedie tegen hels zelfverwijt. Wees oprecht, overal en altijd; -tis je vrije wil, tenzij je anders kiest.

***

Wil je actief samenwerken, benut mijn emailadres: aweandgrace@tutanota.com

Geplaatst op wakkeremensen: 15 Februari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad, ‘Sterrenzaden, Jullie Zullen Naar Huis Gaan’

Gechanneld door Daniel Scranton – 17 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij hebben zoveel respect voor diegenen onder jullie die bereid zijn om zichzelf te zijn in een wereld die meestal eenvormigheid zoekt. Wij hebben gemerkt dat jullie, die sterrenzaden zijn, best bereid zijn om anderen de waarheid over jezelf te vertellen, ondanks het feit dat veel mensen je bespotten omdat jullie geloven dat Buitenaardsen echt zijn.

Wanneer je naar voren treedt als een sterrenzaad, plaatst dat je echt in een kwetsbare positie tegenover zovelen die je belachelijk willen maken en je zelfs buiten willen sluiten van je groep of je familie. Het is voor velen van jullie lange tijd niet gemakkelijk geweest op Aarde, en voor sommigen is het je hele leven niet gemakkelijk geweest, omdat je je zo anders voelde.

Toen je over het concept van sterrenzaad struikelde, huilden velen van jullie, omdat je eindelijk snapte waarom je je altijd zo hebt gevoeld op Aarde. Vanuit ons perspectief, hoef je niet voor de eerste keer op Aarde te leven om een sterrenzaad te zijn; je bent gewoon wakker voor de waarheid dat je door andere sterrenstelsels en hoger dimensionale velden hebt moeten reizen om op Aarde te komen. En nu je wakker bent, weet je dat Buitenaardsen niet alleen bestaan, maar ook dat je verwant bent aan alle Buitenaardsen in de Melkweg.

Jullie wortels gaan heel ver terug en verspreiden zich over een enorme afstand, en dat is allemaal heel nuttig om de mensheid officieel tot de galactische gemeenschap toe te laten. Velen van jullie wachten al een hele tijd op die officiële uitnodiging en worden ongeduldig.

Velen op Aarde willen zo graag naar huis om weer deel uit te maken van hun galactische familie. Maar jullie wilden op Aarde zijn en wij vragen jullie je best te doen om je te herinneren waarom je op Aarde wilde zijn in deze tijd van grote veranderingen, verschuivende energieën, en uiteindelijk de ascensie van  bewustzijn in ons hele universum.

Vertrouw ons als we zeggen dat jullie naar huis zullen kunnen gaan, maar doe alsjeblieft je best om voor nu de Aarde als je thuis te beschouwen, want de Aarde en jullie mede aardbewoners hebben je nodig. Ze hebben je nodig om hun toekomstige ervaringen met Buitenaardsen te normaliseren.

Jullie zullen hen helpen zich klaar te voelen voor die ontmoetingen, en jullie zullen hen helpen begrijpen wie ze werkelijk zijn. En iedereen in de Melkweg zal weer samen kunnen komen en zich verenigen, zelfs nog voordat de bewustzijnsverschuiving voltooid is.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke

Alle bovenstaande berichten komen van volgende bron: https://www.wakkeremensen.org/

Motivational rap song

8 Lessons I Learned While Building My Business

Very interesting podcast for all people who want to start a business as a spiritual entrepreneur.

SCHIJN DEMOCRATIE – DE AVONDKLOK EN JODENKOEKEN. NUCHTER TV AFLEVERING 3

Whahaha! Ik vind onze Jay zooo grappig! Geniet ervan! 😀😁😄😂🤣

Aub kijk al de 3 afleveringen van hem, zo goed en to the point! Zelfs onze beruchte viroloog mijnheer Van Ranst komt ter sprake in aflevering 2 wanneer hij media training aan het geven is over hoe ons zo goed mogelijk te belazeren met LEUGENS en het merendeel van de bevolking trapt er met blinde ogen in….en zij lachen ons vierkantig uit….zoals je heel duidelijk in deze video kan zien.

HOLY SHIFTS! Current Energies

Perfect explanation of the ascension process of our human body. Shift of reality from the 3rd dimension to the 5th dimension. A unique process that has never happened while we are still alive! In this video Lorie tells exactly what is happening right now and yes, I am in the midst of this heavy energy but it will be worth it when I arrive on the other side as a new reborn version of myself. Hallelujah! I am very grateful for that! 🙏😊💖

A must-see! 🙏💙💛🧡🤍💜💚💖😊

CONSPIRACY THEORY OF EVERYTHING (FULL MOVIE)

This edition of the Conspiracy Theory of Everything is a little bit incomplete, as Youtube forced us to censor certain content. Watch the COMPLETE edition inside of Spirit Conspiracies. Click here to learn more: https://www.spiritmysteries.com/spiri…