Dag lievelingen,

Een gewaarschuwd mens is er twee waard en nu ik begin te merken dat er in mijn directe naaste omgeving mensen overwegen zich te vaccineren, voelde ik me genoodzaakt deze berichten te delen.

Iedere ziel is nog altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij/zij maakt, toch zijn zaadjes planten nog altijd niet verboden, dat mag nog haha. We zullen er maar eens om lachen hé want humor verhoogt jouw frequentie en zo help je mee aan het opbouwen van de trilling in het collectieve bewustzijn op een positieve manier.

Ik blijf het herhalen, als heel de aarde nu plezier maken zou maken, dansen, lachen, compassie tonen en liefde delen, dan was de donkere film waar we nu inzitten meteen opgelost in het niets. De donkere entiteiten zijn dan hun angstvoeding kwijt en kunnen hier niet in overleven. Zo simpel is het. Komt goed, we zijn op de goede weg. Blijf vertrouwen op een goede afloop en het zal zo zijn.

Ik kan niet heel de wereld redden maar iedereen die deze blog leest, is daar niet voor niks toe aangetrokken en daar doe ik het voor. Onvoorwaardelijk mijn liefde delen aan al mijn broeders en zusters hier op aarde.

Heden ten dage kom ik meer en meer wakkeren tegen in mijn omgeving en dat doet oprecht deugd. Het licht heeft al goed zijn werk gedaan. De eerste wakkere ziel kwam ik tegen op de parking van de Delhaize.

Een lieve jongedame tikte me aan en zei dat ze het tof vond dat ik flink mijn gedacht zei tegen een verkoopster bij de selfscan kassa die een opmerking maakte over mijn niet over de neus dragende muilkorf en ik zeker haar man moest spreken die ook met de waarheid bezig was.

Met haar man heb ik ondertussen een vruchtbaar gesprek gehad en we zijn zelfs al muilkorf loos over de markt gewandeld en op een terras gezeten afgelopen zaterdag waarop de jeugd ons toejuichte dat wij de goei zijn haha! NEE zeggen tegen de regels en het ook DOEN zonder angst! Enkel op die manier zal heel dit spel eindigen.

Voor dat ik aan de kassa kwam werd ik achterna gelopen door twee verkoopsters van de Delhaize (winkel waar ze ontzettend streng zijn en waar ik al zeker een half jaar niet meer was geweest) die me erop attendeerde die muilluier correct te dragen maar ik hoorde hen zogezegd niet, waarop zij de waakhond (bewaker security) aan de ingang erbij haalde om mij poepeklets te komen geven haha. 😉

Hij deed ook maar wat hem werd opgedragen door die verkoopsters. Daarna hadden ze nog flink over mij geroddeld, zo zei de dame die me buiten aantikte. Teken dat ik daar flink mijn licht heb laten schijnen en even de boel op stelten heb gezet. Weer zaadjes geplant.

De bewaker had ik ook aangesproken over de wereldse feiten en hij deed dit werk omdat hij het moest, niet omdat hij het wilde daar hij ook niet achter deze dictatuur staat. Ik heb hem mijn kaartje gegeven met de verwijzing naar deze blog. Normaliter staan ze nu op evenementen en concerten maar door de crisis moeten ze noodgedwongen aan de supermarkten staan.

Ik zei tegen de verkoopster aan de selfscan kassa of ze dit soort gedoe nog wel normaal vond waarop ze zei dat ze het C-virus had gehad en ze hier heel veel last van had gehad en ze wenste mij ook ….waarop ik haar blokkeerde en zei: “Pas op wat je iemand wenst als dat negatief is want dan krijg je slechte karma.”

Ook zei ik dat het C-virus niet bestaat en ze gewoon de griep heeft gehad wat voor 99% te genezen is. Dat ging er niet in. Ik heb zoveel compassie met deze mensen daar zij zo diep geïndoctrineerd zijn…zucht.

Zeg gewoon tegen jezelf: “In mijn realiteit ben ik vrij en blij.” Die affirmatie helpt je om ook niet lastig te worden gevallen. Dit een keer getest in de Jumbo en het lukte me! Zonder muilkorf door heel de winkel, enkel aan de kassa hadden ze plots door dat ik er geen droeg, te laat haha!

Bij de tweede poging was het heel druk in de winkel en had ik te maken met een klikspaan waarop een politie verkoopster me achterna holde en attendeerde het onnut aan te doen haha.

Vandaag in de Jumbo “toevallig” een spontane Nederlandse dame ontmoet die ook wakker is en het enorm deugd deed dat we zoveel te vertellen hadden en natuurlijk op dezelfde golflengte zitten. Ze zei dat ze sinds vorig jaar wakker is en haar hele familie is dat ook.

Zij is al naar demonstraties geweest hier in België en ze vertelde me via welke kanalen ik de data kon vernemen daar het mij ook enorm deugd zou doen met een hele groep wakkeren te verbroederen zodat je je nog sterker voelt. Mijn kaartje gegeven en ze ging me ook zeker volgen via mijn blog. Ik gaf haar een dikke knuffel waarop zij luidkeels riep door de winkel:” Zie je wel mensen, zo moet het, gewoon knuffelen!” Haha geweldig! 😀

Wij werden ook aangesproken door een verkoopster maar we rebelleerden beiden hiertegen over het dragen van die muilkorf waarop ze nog een andere verkoopster erbij haalde die ons verzocht deze correct te dragen. De verkoopster zei dat ze dit moest doen en ze anders ontslagen zou worden wat ik begreep maar tussen haar lippen door zei ze wel dat ze zich ook niet laat vaccineren dus een gezonde keuze!

Toch frappant hé lieve mensen dat NORMAAL gedrag, dit als een STRAF wordt aanzien en je wordt achterna gezeten door hollende geïndoctrineerde mensen en je behandeld wordt als een zware crimineel voor een virus dat NIET bestaat.

Word aub WAKKER en wrijf eens goed in je OGEN. Jij hebt nog altijd een VRIJE WIL en een eigen KEUZE hoe jij wilt leven hier op deze planeet. Laat je niks wijsmaken door een corrupte overheid die eonenlang ons als slaven heeft mishandeld. Hun tijd is nu voorbij.

Verheug je op de Nieuwe Wereld die ons te wachten staat, focus je op je eigen innerlijke groei en deel je aangeboren gaven en talenten met heel de wereld. Ieder is uniek in zijn hele zijn. De wereld wacht op jou, laat je jezelf zien en straal als nooit tevoren! Jij verdient dat! Jij bent geweldig! Jij bent mooi! Jij bent een wonder! 🌞🤩

Ik hou van jullie vanuit het diepste van mijn hart! 💖

Dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS
Channeling met de Engelen van Sirius

HOOP

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 13 Mei 2021

Dierbaren, wij zeggen jullie dat het NU tijd is voor jullie allemaal om wat HOOP voor de toekomst te hebben. Ieder van jullie heeft het afgelopen jaar een uitdagende tijd doorgemaakt op jullie planeet. Nu velen van jullie uit de impasse beginnen te raken en weer een gevoel van normaliteit beginnen te krijgen, beginnen velen van jullie deze trilling van HOOP in te voelen. Of jullie nu geloven in het virus, of jullie nu geloven dat het door de mens is veroorzaakt of niet, of jullie nu wel of niet geloven in het nemen van een vaccin, de waarheid is dat de vibratie van HOOP nu naar voren komt.

Het virus bracht een vibratie van angst naar de planeet en deze angst is nu aan het wegebben. Een gevoel van HOOP is neergedaald op de planeet en HOOP is waar dromen van gemaakt zijn. Denk in HOOP en begrijp wat het voor jullie zou kunnen betekenen.

Ga naar binnen en kijk in je HART om te zien wat voor toekomst jullie voor jezelf en de planeet zouden willen. Jullie komen niet net uit een jaar van opsluiting. Als mensen op Aarde zijn jullie inderdaad eeuwenlang opgesloten geweest en velen van jullie beginnen zich te realiseren wat er is gebeurd en wie jullie in zijn macht heeft gehad.

Wanneer jullie ONTWAKEN in de wetenschap dat jullie een SOEVEREIN WEZEN zijn en hoe KRACHTIG jullie werkelijk zijn, kunnen jullie een HEMEL op AARDE gaan MANIFESTEREN, waar jullie zo naar verlangen en zullen jullie nooit meer gecontroleerd worden.

Diegenen onder jullie die ontwaakt zijn, om zo te zeggen, kunnen leren om in de 5de Dimensie te leven in jullie dromen terwijl jullie leven in de 3de Dimensie op de grond. Velen van jullie zijn de laatste overblijfselen van karma van jullie tijdlijnen aan het verwijderen.

Zielengroepen komen samen in gemeenschappen om zichzelf voorwaarts te leiden naar een NIEUWE WERELD van het zorgen voor zichzelf en de planeet zonder de noodzaak van grote Regeringen en corporaties om hen te controleren.

Laat zijn HOOP voor de toekomst niet worden getemperd door verhalen van Angst die de duistere agenda probeert te verspreiden omdat zij beseffen dat zij hun controle over jullie aan het verliezen zijn.

Zoals we al eerder hebben gezegd is het VERTROUWEN in jezelf zeer krachtig en als je dit VERTROUWEN eenmaal hebt gevonden zal het moeilijk voor anderen zijn om het van je af te nemen. Kijk niet naar anderen om je naar deze NIEUWE WERELD te leiden, want de toekomst begint bij JOU.

Weet dat je als ziel hier bent gekomen om deze NIEUWE WERELD TE MANIFESTEREN en dat alles wat je wenst of waarop je HOOPT, in jouw leven en dat van de mensen om je heen zal worden GEMANIFESTEERD.

Het is nu tijd om te stoppen met piekeren over het verleden, laat je gevoelens over wat er vroeger met je gebeurd zou kunnen zijn, niet in de weg staan van het MANIFESTEREN van een prachtige nieuwe toekomst voor jezelf. HOPEN is waar Manifestatie begint.

Wat je ook wenst of HOOPT, het zal werkelijkheid worden in jouw wereld. Wat jullie ervaringen in het verleden ook zijn geweest en of jullie HOOP al eens in rook is opgegaan, realiseer je dat dit nu een NIEUWE WERELD is, jullie zijn NIEUWE WEZEN en jullie ZULLEN alles MANIFESTEREN wat jullie maar wensen.

Als wezens van het Licht is dit JULLIE KRACHT, de duistere wezens hebben deze kracht niet en daarom zijn ze zo bang voor jullie. Ze zullen alles doen wat ze kunnen om te proberen deze HOOP in jullie te vernietigen en jullie terug te brengen in de angst, maar Dierbaren, laat ze niet toe.

Dit is JULLIE tijd nu. Sta op en begrijp de tirannie van het verleden en het heden, en MANIFESTEER jullie VRIJHEID voor de TOEKOMST. Meer en meer zielen worden nu wakker en eens wakker is er geen weg meer terug.

Als LICHTWERKERS hebben velen van jullie je in het verleden misschien alleen gevoeld en een enkel LICHT in een zee van duisternis, maar dat staat op het punt te veranderen nu jullie de mensen om jullie heen OPLICHTEN en daarmee de WERELD.

Jullie worden allemaal HERBOREN, dierbaren. Jullie worden kristalheldere, stralende lichtwezens. De verdichting die de 3 Dimensionale wereld was, transformeert NU in een 5 Dimensionale LICHT wereld waar duisternis niet kan bestaan. WEET dit, Dierbaren, Schijn dat LICHT en houd HOOP in leven voor een prachtige LIEFDEVOLLE, VREEDZAME toekomst voor jullie allen.

Dit is nu jullie werk, Dierbaren. WEES dat SCHIJNENDE LICHT voor anderen om te zien en te leven in HOOP voor een prachtige nieuwe toekomst, waar allen kunnen leven in Vrede, LIEFDE en OVERVLOED.

Zoals altijd zijn wij hier om te helpen en te adviseren, maar JULLIE zijn het die de NIEUWE WERELD zullen MANIFESTEREN. Hou die hoop levend, geliefden.

Wij zijn SIRIUS en wij zenden jullie veel LIEFDE en VEEL ZEGENINGEN.

Kanaal: Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien

Bron: https://www.wakkeremensen.org/

De Nieuwe Neurenberg Processen 2021

Verantwoording:

Een uitgebreide kijk op hoe de Covid19 vaccins de Neurenberg Wetten schenden. Met dank aan Len.

BreakingNews.ca, 3 mei, 2021

(https://breaking-news.ca/the-new-nuremberg-trials-2021-please-share-this-info/)

Een team van meer dan 1.000 advocaten en meer dan 10.000 medische experts onder leiding van Dr. Reiner Fuellmich zijn een juridische procedure begonnen tegen de CDC, WHO & de Davos Group wegens misdaden tegen de menselijkheid. Fuellmich en zijn team presenteren de ondeugdelijke PCR test en het bevel aan doktoren om elke comorbiditeitsdood als een Covidood te bestempelen als fraude. De PCR test is nooit ontworpen om ziekteverwekkers op te sporen en is 100% foutief bij 35 cycli. 

Alle PCR testen onder toezicht van de CDC zijn ingesteld op 37 tot 45 cycli. De CDC geeft toe dat alle tests met meer dan 28 cycli niet toelaatbaar zijn voor een positief betrouwbaar resultaat. Dit alleen al ontkracht meer dan 90% van de vermeende gevallen van covids/”infecties” die zijn opgespoord door het gebruik van deze ondeugdelijke test.

Naast de gebrekkige tests en frauduleuze overlijdensakten is het “experimentele” vaccin zelf in strijd met artikel 32 van de Conventie van Genève.

Volgens artikel 32 van het Verdrag van Genève IV van 1949 zijn “verminking en medische of wetenschappelijke experimenten die niet noodzakelijk zijn voor de medische behandeling van een beschermd persoon” verboden. Volgens artikel 147 is het uitvoeren van biologische experimenten op beschermde personen een ernstige schending van het Verdrag.

Het “experimentele” vaccin is in strijd met alle 10 de Codes van Neurenberg, waarop de doodstraf staat voor degenen die deze internationale wetten trachten te overtreden.

Het “vaccin” voldoet niet aan de volgende vijf vereisten om als vaccin te worden beschouwd en is per definitie een medisch “experiment” en proef:

Het verschaft immuniteit tegen het virus.

Dit is een “lekkende” gentherapie die geen immuniteit verschaft tegen Covid en beweert de symptomen te verminderen, maar dubbel gevaccineerden zijn nu 60% van de patiënten die ER of ICU nodig hebben met Covid-infecties.

Beschermt ontvangers tegen het krijgen van het virus

Deze gentherapie verschaft geen immuniteit en dubbel gevaccineerden kunnen het virus nog steeds oplopen en verspreiden.

Vermindert het aantal sterfgevallen als gevolg van de virusinfectie

Deze gentherapie vermindert het aantal sterfgevallen als gevolg van de infectie niet. Ook dubbel gevaccineerden die met Covid zijn besmet, zijn gestorven.

Vermindert de circulatie van het virus

Deze gentherapie maakt nog steeds de verspreiding van het virus mogelijk, aangezien zij geen enkele immuniteit tegen het virus biedt.

Vermindert de overdracht van het virus

Deze gentherapie maakt de overdracht van het virus nog steeds mogelijk, aangezien zij geen enkele immuniteit tegen het virus biedt.

Overtredingen van de Neurenberg Code zijn als volgt:

Neurenberg Code #1: Vrijwillige toestemming is essentieel

Geen mens mag gedwongen worden om een medisch experiment te ondergaan zonder geïnformeerde toestemming. Veel media, politieke en niet-medische personen vertellen de mensen dat ze de prik moeten nemen. Zij geven geen informatie over de nadelige effecten of de gevaren van deze gentherapie. Alles wat je van hen hoort is – “veilig en effectief” en “de voordelen wegen op tegen de risico’s”.

Landen gebruiken lockdowns, dwang en bedreigingen om mensen te dwingen dit vaccin te nemen of worden verboden deel te nemen aan de vrije maatschappij onder het mandaat van een Vaccin Paspoort of Groene Pas. Tijdens de processen van Neurenberg werden zelfs de media vervolgd en leden ter dood gebracht voor het liegen tegen het publiek, samen met veel van de artsen en nazi’s die schuldig werden bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid.

Neurenberg Code #2: Breng vruchtbare resultaten voort die met andere middelen niet te genezen zijn.

Zoals hierboven vermeld, voldoet de gentherapie niet aan de criteria van een vaccin en biedt ze geen immuniteit tegen het virus. Er zijn andere medische behandelingen die vruchtbare resultaten opleveren tegen Covid, zoals Ivermectine, Vitamine D, Vitamine C, Zink en versterkte immuunsystemen voor griep en verkoudheid.

Neurenberg Code #3: Baseer Experimenten op Resultaten van Dierproeven en de Natuurlijke Geschiedenis van de Ziekte

Deze gentherapie sloeg dierproeven over en ging rechtstreeks naar proeven op mensen. In het mRNA-onderzoek dat Pfizer gebruikte – een kandidaat-studie over mRNA met resus makaak-apen die BNT162b2 mRNA gebruikten en in die studie ontwikkelden alle apen longontsteking, maar de onderzoekers achtten het risico laag omdat dit jonge gezonde apen waren in de leeftijd van 2-4 jaar.

Israël heeft een beroep gedaan op Pfizer en het Internationaal Gerechtshof heeft een claim aanvaard dat 80% van de ontvangers longontsteking heeft gekregen doordat zij met deze gentherapie zijn geïnjecteerd. Ondanks deze alarmerende ontwikkeling is Pfizer doorgegaan met het ontwikkelen van hun mRNA voor Covid zonder dierproeven.

Neurenberg Code #4: Vermijd alle onnodig lijden en verwondingen

Sinds het uitrollen van het experiment en opgenomen in het CDC VAERS rapportagesysteem zijn er in Amerika meer dan 4.000 sterfgevallen en 50.000 verwondingen door vaccins gerapporteerd. In de EU zijn meer dan 7.000 sterfgevallen en 365.000 verwondingen door vaccins gerapporteerd. Dit is een grove schending van deze code.

Neurenberg Code #5: Geen Experiment Uitvoeren als er Reden is om te Denken dat er Letsel of de Dood zal Optreden

Zie #4, gebaseerd op feiten gebaseerde medische gegevens veroorzaakt deze gentherapie dood en letsel. Eerder onderzoek naar mRNA toont ook verschillende risico’s aan die genegeerd zijn voor dit huidige proef-gen-experiment.

Een studie uit 2002 over SARS-CoV-1 spike-eiwitten toonde aan dat ze ontstekingen, immunopathologie en bloedklonters veroorzaken, en de expressie van Angiotensine 2 belemmeren. Dit experiment dwingt het lichaam om dit spike-eiwit te produceren en erft al deze risico’s.

Neurenberg Code #6: Risico mag nooit groter zijn dan het voordeel

Covid-19 heeft een 98-99% genezingskans. De verwondingen, doden en nadelige neveneffecten van mRNA-gen-therapie overschrijden dit risico ruimschoots. Het gebruik van “lekkende” vaccins werd verboden voor gebruik in de landbouw door de VS en de EU als gevolg van de Marek Kip studie die aantoont dat “hot-virussen” en varianten ontstaan… waardoor de ziekte nog dodelijker wordt.

Toch is dit genegeerd voor menselijk gebruik door de CDC, die volledig op de hoogte is van het risico dat er nieuwe dodelijker varianten ontstaan door lekkende vaccinaties. De CDC is zich er volledig van bewust dat het gebruik van lekkende vaccins het ontstaan van nieuwe (dodelijkere) stammen bevordert. Toch hebben ze dit genegeerd als het om mensen gaat.

Neurenberg Code #7: Er moeten voorbereidingen worden getroffen tegen zelfs maar een kleine mogelijkheid van verwonding, invaliditeit of dood

Er werden geen voorbereidingen getroffen. Deze gentherapie sloeg dierproeven over. De eigen fase 3 klinische proeven op mensen van de farmaceutische bedrijven zullen niet eindigen voor 2022 /2023. Deze vaccins zijn goedgekeurd op grond van een wet die alleen van toepassing is op noodgevallen en zijn opgedrongen aan een verkeerd geïnformeerd publiek. Ze zijn NIET goedgekeurd door de FDA.

Neurenbergse Code #8: Experimenten moeten worden uitgevoerd door wetenschappelijk gekwalificeerde personen

Politici, media en acteurs die beweren dat dit een veilig en effectief vaccin is, zijn niet gekwalificeerd. Propaganda is geen medische wetenschap. Veel verkooppunten zoals Walmart & drive-through vaccincentra zijn niet gekwalificeerd om experimentele medische gentherapieën toe te dienen aan het ongeïnformeerde publiek.

Neurenbergse Code #9: Iedereen moet de vrijheid hebben om het experiment op elk moment te beëindigen

Ondanks de verontwaardiging van meer dan 85.000 dokters, verpleegsters, virologen en epidemiologen – wordt het experiment niet beëindigd. In feite worden er momenteel vele pogingen ondernomen om wetten te veranderen om vaccinatie af te dwingen.

Dit omvat verplichte en gedwongen vaccinaties. Experimentele “update”-injecties zijn gepland voor elke 6 maanden, zonder dat er iets wordt gedaan aan het groeiende aantal doden en gewonden dat reeds is veroorzaakt door dit experiment. Deze “update”-injecties zullen worden toegediend zonder enige klinische proeven. Hopelijk zal dit nieuwe proces van Neurenberg een einde maken aan deze misdaad tegen de mensheid.

Neurenberg Code #10: De wetenschapper moet het experiment op elk moment beëindigen als er een waarschijnlijke oorzaak is dat het tot verwondingen of de dood leidt

Uit de statistische gegevens blijkt duidelijk dat dit experiment leidt tot doden en gewonden, maar alle politici, farmaceutische bedrijven en zogenaamde deskundigen doen geen enkele poging om dit gentherapie-experiment, dat schade toebrengt aan een miswetend publiek, te stoppen.

Wat kunt u doen om te helpen een einde te maken aan deze misdaad tegen de mensheid?

Deel deze informatie. Houd uw politici, media, dokters en verplegers verantwoordelijk – dat als zij medeplichtig zijn aan deze misdaad tegen de menselijkheid, ook zij onderworpen zijn aan de wetten van de Conventie van Genève en de Code van Neurenberg en berecht kunnen worden, schuldig bevonden en ter dood gebracht.

De gerechtelijke procedures worden voortgezet, er is bewijsmateriaal verzameld en een groot en groeiend aantal deskundigen luidt de alarmbel.

Bezoek de website van het Covid-comité op: https://corona-ausschuss.de/ en als u door deze misdaad bent getroffen, meld de gebeurtenis, de betrokken personen en zoveel mogelijk details op de volgende website:

https://www.securewhistleblower.com/

Vertaling: Martien

Noot mezelf:

Als veganist heb ik een hart voor ieder levend organisme en betreur ik het feit dat ze bij de Neurenberg codes spreken over dierproeven als zijnde dat dit zomaar de normale procedure had moeten zijn vooraleer ze die vaccins op mensen gingen toepassen. Het wordt hoog tijd dat wij dieren gaan zien als ons gelijken en niet als zijnde lager dan ons. Van hen kunnen wij namelijk nog heel veel leren. Dieren hebben ook “een ziel” in plaats ze te misbruiken voor eender welke proeven of brutaal af te slachten voor je buikje te vullen. Spijtig dat ze geen stem hebben want dan zou deze wereld er totaal anders uitzien.

Venus Versus Vaccinatie

ASHTAR:

Venus is de vrouwelijke kracht van zelfgenezing. Zij bezit de kennis over de vrede en het herstel van het duale geweld. Vanuit de kracht van Venus kan de aarde zichzelf weer herstellen in haar heelheid. De kennis vanuit Venus komt de aarde binnen en de mens heeft de mogelijkheid om dit te openen via een natuurlijke genezing.

Wanneer het angst-virus in jullie geesten blijft doorrazen, kan er geen helderheid ontstaan.

Het genezend vermogen in de mens kan enkel aangewakkerd worden vanuit liefde en empathie. Het natuurlijk bewustzijn is een godsgeschenk, de intuïtie is daar een onderdeel van. Door de intuïtie weer te gaan gebruiken kan het gevoelsleven weer op gang komen. Zo kan er een balans ontstaan. Breng de helderheid terug en zie dan hoe het spel werkelijk gespeeld wordt.

De dualiteit waarin jullie leven heeft vele mogelijkheden. Venus stuurt de kennis van het creatief vermogen, zodat oplossingen op je pad komen. Je bent niet overgeleverd aan verwarring, want er zijn vele paden waarin de mens zichzelf kan spiegelen. De kosmos spiegelt jouw geest voortdurend om je wakker te houden. De updates zijn divers en het is de mens die in deze kosmische spiegel mag gaan kijken. Daar liggen de inzichten.

VENUS EN DE GROTE VERANDERING

De vrouwelijke kracht van Venus brengt genezing en opent de gevoelskant. Het hart gaat spreken in de taal van de liefde, zodat de heilige kennis zich opent. Alles wordt hersteld. Waarom spreekt Venus via de komende maan van mei? Er gaat een poort open welke de kennis van Venus zal gaan activeren. Verzwak jezelf niet langer en sta op en kijk in de kosmische spiegel van Venus. Werp een blik en vraag om opheldering. Venus maakt de verbinding met Shamballa. Een kristalstad van de binnenaarde, welke ooit de energie van Avalon in zich droeg. Het aardse paradijs.

THE GREAT RESET

Er zijn vele situaties in het verleden ontstaan, waarbij de vrouwelijke medicijnkracht werd misbruikt. Sommige aanvallen zijn zeer subtiel en veelal verborgen neergezet. De misleidingen waren groot en nog steeds werken zij door in het heden. De vrouwelijke Venuskracht is universeel. Dit wetende kan je helpen om deze kracht weer in jezelf te verbreden van hart tot hart. THE GREAT RESET is aangekondigd en dit is een aards politiek programma om een nieuwe kunstmatige wereld neer te zetten.

NATIVES

De oorspronkelijke bewoners van de aarde zijn overal verbannen en hun kennis is gestolen. Deze kennis is de werkelijke kennis van het natuurlijk bewustzijn. Daarin ligt de helende kracht verborgen van het Licht. De tekens van de universele taal zijn ritmisch. Dit is de taal van het hart en de sterrenhemel boven jullie is het Goddelijk speelveld. In het kunstmatige programma worden de manipulaties rondom de aarde voorbereid.

MEDICIJNKRACHT

De medicijnkracht is verbannen en deze is bijna verloren gegaan. Zij hebben jou in slaap gesust, maar nu word jij wakker! Vanuit het Goddelijke licht ontvouwt zich ook een plan. Deze is eonen geleden in werking gesteld om het kosmisch bewustzijn te openen!

De manipulerende machten bouwen laag voor laag op, om de mens in een vreemde realiteit te plaatsen. Er is een misleidende afslag ontstaan, welke de kennis van een super-rationele structuur vertegenwoordigt. Verken beide kanten van de dualiteit, zodat het je niet meer kan misleiden.

VERBINDINGEN MAKEN

De mannelijke structuur beschermt het vrouwelijke water en brengt rust in de hoge golven van de emoties. Het vrouwelijke gevoel geeft diepte aan de mannelijke ratio, zodat er inleving en begrip ontstaan voor de ander die lijdt. Beide delen zijn nodig. Het afwijzen van één kant brengt onnodige strijd met zich mee.

KUNSTMATIGE MANIPULATIE

Kunstmatige medicijnen en behandelingen worden geïntroduceerd als een noodzaak. De mens heeft het verleerd om te vertrouwen op de eigen preventieve genezing en vele vertrouwen op een kunstmatig geproduceerd vaccin. Er zijn andere wegen, verken deze eerst. Zodat de keuze vanuit vrede wordt gemaakt en niet vanuit verwarring. Misschien is afwachten een betere optie om de uiteindelijke uitslag beter te begrijpen.

MOEDER AARDE: ER IS GENOEG TIJD

De aarde is vrouwelijk en het water stroomt door alles heen. De kennis over het energetisch lichaam is in de taboe sfeer geplaatst. Deze verbanning heeft een reden. Het zorgt ervoor dat het kunstmatige systeem deze ruimte kan innemen. Voordat dit plan helemaal uitgerold is zijn er nog vele periodes nodig. Het is belangrijk om dit nú te horen, zodat jij je richting op tijd kan aanpassen. Niet alleen voor jezelf, maar voor de komende generaties.

BUILD BACK BETTER

Angst kan geprojecteerd worden via diverse lagen van een parallel universum. Gedachten van angst liggen opgeslagen (bv trauma’s) in verledentijdslijnen. Op die manier wordt dit alles in stand gehouden. Het kunstmatig programma biedt een utopisch uitvlucht naar een wereld van afhankelijkheid. BUILD BACK BETTER is de term die jullie wereldpolitiek wil neerzetten. Om vanuit de ‘great reset’ alles om te gooien. Dit programma belemmert de groei van de evolutie.

TIJDLOOSHEID

De toekomstdimensies zijn zeer ver vooruit in hun kennis en willen dit krachtig medicijn doorgeven aan de mens. Zodra de aarde deze nieuwe kennis tot zich neemt, kiest zij voor vooruitgang. Overal op aarde ontluikt een nieuwe beweging. De ontkenning van een natuurlijke sprong voorwaarts richting Venus, zal het BUILD BACK BETTER programma ontkrachten. Het planetaire bewustzijn gaat opstaan om de nieuwe illusie te ontmaskeren.

KUNSTMATIG BEWUSTZIJN

De keuze is aan jou, wat geloof je? Voel de intentie achter de uitleg. Het kunstmatige programma zorgt voor een gevoelloze leegte en hoe wordt deze opgevuld? Er wordt gesuggereerd dat het natuurlijk immuunsysteem onbetrouwbaar is.

Degene die dit beweren willen je overtuigen en hebben jouw input nodig. Hoe meer anti-medicijnen er gebruikt worden, hoe meer macht zij krijgen over de mens. Zij maken de mens afhankelijk van deze manier van leven. Het gaat hier niet enkel om een vaccinatie, het gaat hier om een totaal andere levensinstelling.

De mens is een uniek wezen met een zeer bijzonder systeem van herstel. Kijk hoe het lichaam zich geneest. Het brainwash-effect ontstaat door vele beelden te herhalen, zodat deze op het netvlies gebrand worden. De macht over jouw gezondheid geef je weg en zij zorgen dat je afhankelijk blijft in een systeem waar zij de macht over hebben. Stap hieruit en neem weer de verantwoordelijkheid over je eigen leven.

ACTIEF STERRENLICHT

Sjamanen, kruidenvrouwtjes, holy men, medicijnvrouwen en mannen dragen hun kennis over aan een volgende generatie. Zij bezitten een actief goddelijk DNA!

Bij vele is dit DNA inactief geworden. Er is een kunstmatige taal ontstaan en de mens raakt vervreemd van het licht wat in hem of haar schijnt. Het openen van de medicijntaal gaat via het hart. Nu het kristalveld op aarde actief is, kan het sterrenlicht en de natuurlijke taal weer groeien. De sterrenzaden zijn geplant en kunnen evolueren naar een Aarde-Engel.

Het trauma wat de manipulators neerzetten, zorgen ervoor dat de mens zich alleen richt op pijn en lijden. De aandacht gaat nu naar een veld van lijden, een collectieve wolk van pijn.

Niemand wilt dit, maar het gebeurt. Dat heet manipulatie, zonder dat jij er erg in hebt wordt je in dit veld geplaatst. De dominantie van vele kunstmatige middelen die jouw immuunsysteem via de darmflora aantasten, zorgen dat jouw immuunsysteem niet meer optimaal werkt.

De darmen liggen in de maanenergie van het lichaam en zijn de reflectie van de hersenen. Daar waar het chi-punt van jouw levensenergie is gelegen, ligt de verbinding met de pijnappelklier. Laat je deze kracht niet afnemen en bescherm deze. De kennis die verborgen is geraakt, mag nu opgehaald worden. Vraag er gewoon om en het komt weer boven. Je hebt wél een keuze!

VERLEDEN EN TOEKOMST

Dit mooie sterrenlicht gaat open en de mens ontdekt een creatieve genezingskracht. Het verleden wordt nu een open boek. Heldere beelden leiden je nu en je ziet hoe het spel werkt. Het aangetaste sterrenlicht kan hersteld worden.

Het kunstmatig programma wordt voortgezet, zodat het verleden verwarring gaat geven in de geest van de mens. Het toekomstig sterrenlicht wordt aangetast via een manipulatie van het DNA, dit is de nieuwe versluiering. De start begint nu: de nieuwe vorm van vaccinatie die nu wordt geïntroduceerd bevat onderdelen welke een nieuwe illusie ondersteunen. Dit alles heeft te maken met de celdeling en de signalen van de cel naar andere cellen.

Daar ligt een bijzonder kracht van impulsen en groei. De vaccinaties zorgen dat er in de cel een extra virusdeel wordt aangebracht. Wanneer de impulsen misleid worden vanuit de cel, door een vreemde toevoeging dan wordt er een totaal andere verbinding tot stand gebracht. Geen stap vooruit, maar juist terug: BUILD BACK BETTER.

Zij nemen de rol over van God en spelen met jouw lichtkracht

GELOOF IN VACCINATIES?

Er zullen volgers zijn die deze kunstmatige ingrepen omarmen. Wie gelooft dat dit de nieuwe bevrijding zal zijn, wordt gemanipuleerd en teleurgesteld. Dit alles accepteren betekent dat de mens het innerlijke talent van zelfgenezing ondermijnt.

De signalen van het gevoel worden onderdrukt en angst wordt de nieuwe leidinggevende in je leven. Trauma’s spelen een grote rol, het is slim opgezet. Laag voor laag is dit alles opgebouwd. Kijk naar het verleden en zie hoe deze opbouw van manipulatie steeds weer terugkomt in een nieuwe vorm.

In dit jaar 2021 zullen de tekens uit het verleden bloot worden gelegd, zowel positief als negatief. Alles heeft twee kanten, laat de negatieve kant niet overheersen in je leven. Benoem regelmatig de positieve kanten en laat zien wat jij met dit alles doet. Welke invloed laat jij toe om in balans te blijven?

De aarde is een groot experimenteel speelveld van liefde, maar dat wil niet zeggen dat er geen natuurlijke wetgeving bestaat. De Goddelijke begrenzing wordt beschermd door tijdslijnen en parallelle universa: via de Heilige Universele Raden.

De aarde brengt uiteindelijk alles weer in balans. Juist daar waar onbalans heerst, zal zij met haar levenskracht ingrijpen. Zij wordt ondersteund door het planetair bewustzijn en het universeel Goddelijke bewustzijn. Deze krachten zijn immens groot en brengen harmonische tijdlijnen voort.

DE VERWARRING

Welk programma volg jij? Het programma van de verwarring of die van de helderheid. Verwijder de sluier om je hoofd en kijk op!

Adonai Ashtar

Ik groet het Licht in je hart

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com all rights reserved.

(Arthura: Onderzoek deze termen: THE GREAT RESET en BUILD BACK BETTER).

Pleiadische Boodschap: Fase van Verandering

Gechanneld door: Christine Day – 10 Mei 2021

Geliefden, wij groeten u,

Een diepgaande fase van verandering komt naar jullie Aarde in de komende weken. Een hogere trillingsfase van licht komt binnen en verankert zich op jullie planeet. Dit frequentie licht stelt jullie in staat om je opnieuw af te stemmen op een hoger aspect van je bewustzijn.

Dit omvat het heilige ontwerp van jullie Hogere Zelf component dat manifest wordt voor jullie om bewust toegang te krijgen tot weten en kennis. Het leidt jullie naar het ‘herinneren’ van jullie missie en de noodzakelijke stappen die jullie moeten nemen om actief en succesvol deel te nemen aan de energetische plannen.

Er is slechts één moment in de tijd voor nodig om ervoor te kiezen deze lichtfrequenties in je Hart aan te wenden.

Er zijn een aantal stappen die u dient te overwegen:

Om je voorafspraken te activeren. Moet je jouw ondersteuningsteam op zijn plaats hebben en met jouw team samenwerken. Je kunt je missie niet alleen succesvol volbrengen.

Bewust kiezen om je dagelijks in te zetten binnen je Hart. Dit maakt het mogelijk dat een ontvouwing van strategische details aan je geopenbaard wordt. Je ontvangt, niet door te proberen, maar door los te laten en te Vertrouwen.

Te begrijpen dat je de leiding alleen vanuit je Hart moet vervullen. Je Ego geest zal zich ermee willen bemoeien en suggesties doen en zal jou en je vooruitgang willen beoordelen. Jouw Ego geest heeft een totaal verkeerd beeld van jou en jouw missie.

Er is niets dat je hoeft te doen; niets hoeft te worden uitgevonden. Dit is een natuurlijk ontvouwings proces. Kies gewoon voor je Hartverbinding en laat die dag na dag groeien. Je bent genoeg zoals je bent! Je bent klaar voor deze ontvouwing, laat het los.

Verandering kan alleen in jezelf beginnen en ontstaat door jouw verlangen en keuze om voorbij de 3D illusie te reiken en ervoor te kiezen om je te verbinden met een hogere ervaring, die altijd al heeft bestaan.

Als je je via je Hart opent en ervoor kiest je Ego geest en misvatting los te laten, ga je deze hoger bewustzijn ervaring binnen in je leven. Je zet een rimpeling in gang die zich naar buiten beweegt en anderen ondersteunt om terug te keren naar hun pad van Waarheid.

Wij zijn getuige van jullie ontplooiing in het licht van jullie Hart.

Zegeningen,

De Pleiadiërs

Christine Day

Bron

Vertaling: Martien

Vergeet Niet Dat Jullie Al Opgestegen Meesters Zijn

Door: Aurora Ray – 10 Mei 2021

Dit is niet het leven waarin je nieuwe dingen leert om een of ander meesterschapsniveau te bereiken.

Dit is het leven waarin jullie je herinneren dat jullie al een Opgestegen Meester zijn en dat precies dit de reden is waarom je bent uitverkoren om te incarneren en de grootste uitdaging in de geschiedenis van ons hele universum aan te gaan.

Laat je niet misleiden door een corrupt systeem van manipulatie en bedrog, leugens en machtsmisbruik. Degenen die de controle hebben op de planeet aarde zijn geen mensen. Het zijn monsters, occultisten, satanisten en aanbidders van het kwaad. Het maakt niet uit of je in Satan gelooft, het enige dat telt is dat zij dat doen.

Zij zijn geïnfiltreerd in het licht, zoals zij zijn geïnfiltreerd in elk gebied van het bestaan op de planeet aarde. Laat je niet misleiden door hen die een valse fakkel van licht dragen. Zij die zich in het licht voorstellen terwijl ze alleen maar duisternis hebben. Volg niet de valse leringen die je dingen vertellen zoals luisteren naar muziek en dansen en zingen en alles is in orde.

Dit is niet hoe oorlogen worden gewonnen. En jullie zijn in oorlog, geliefden. Jullie mogen dit de derde wereldoorlog noemen en in feite is dit een spirituele oorlog. Goed tegen kwaad, waarheid tegen leugens, licht tegen duisternis.

Vandaag willen we jullie kracht geven door jullie het feit dat jullie al Opgestegen Meesters zijn naar de voorgrond van jullie bewustzijn te brengen.

Jullie hebben alle gereedschappen, de wijsheid, de kennis en de inherente door God gegeven krachten om dit systeem te doorbreken en de frequentie ervan te veranderen van een van angst in liefde.

Wij gaan door met het zenden van krachtige gamma foton lichtstralen door de centrale zon rechtstreeks in de cellen van jullie wezen. Deze lichtstralen dragen het goddelijke licht dat jullie verstrooide DNA-helixen herstelt en jullie toegang geeft tot paranormale vermogens en kennis die nu nodig is voor jullie om je missie op aarde te vervullen.

Wij willen jullie eraan herinneren dat de vijfdimensionale frequenties al toegankelijk zijn op jullie planeet. Stel het je voor als een schakelaar in je geest en hart die je moet omzetten om te kunnen profiteren van 5D overvloed.

Jullie geest maakt zich nog steeds zorgen over derde-dimensionale overlevings onderwerpen zoals jullie werk, jullie bedrijf, het voeden van jullie familie, het zorgen voor jullie kinderen, het repareren van jullie huis, etc.

Al die tijd hunkert jullie hart naar overvloed, naar het leven dat jullie in gedachten hebben, het leven waar jullie van dromen, het leven dat alleen al de gedachte eraan jullie hart een beetje wijder maakt.

Wat als we jullie zouden vertellen dat dit droomleven dat jullie jezelf in je stoutste dromen voorstellen, jullie eigenlijke levensdoel is?

Wat als jullie jezelf, je familie, je geliefden zouden kunnen helen en jullie goddelijke levensmissie zouden kunnen vervullen door eenvoudigweg voor die droom te gaan en onderweg alle angst opzij te zetten?

Wat is de grootste lering en de hoogste opleiding die ze zouden kunnen krijgen? Wat als jullie dat zouden kunnen doorgeven aan degenen die jullie liefhebben en het gewoon zou zijn dat jullie je hart volgen? Wat als de dingen zo eenvoudig waren als dat?

Jezus zei: “Als die twee één worden, kan het Koninkrijk komen.”

De geest en het hart.

Angst versus Liefde.

Mannelijke versus Vrouwelijke energie.

Verbeeld je met heel je geest en heb lief met heel je hart.

Laat alle angst los en volg je hart.

Ben je al klaar om dit als waarheid te accepteren? Of moet je nog steeds het pad van lijden vervolgen voordat je volledig ontwaakt tot de waarheid van het bestaan?

Wat is de waarheid van het bestaan? Liefde. De enige waarheid is liefde.

Onvoorwaardelijke liefde. En dat betekent dat je eerst van jezelf moet houden. Wanneer je geleerd hebt om volledig en onvoorwaardelijk van jezelf te houden, zul je voluit voor die droom van jou gaan.

Je zult bereid zijn om alles te doen wat nodig is om je hart te volgen en die droom te verwezenlijken. Als je eenmaal de moed in je hart hebt gevonden om precies dat te doen, zul je klaar zijn om 5D binnen te gaan.

We zeggen niet dat je niet moet zingen en dansen. Eigenlijk is dat precies wat we willen dat je doet, maar we willen dat je zingt en danst terwijl je voor jezelf opkomt en dapper en moedig bent, en begint je droom tot leven te brengen.

Stel jezelf vandaag één vraag, ga in stilte zitten ademen, mediteer, en stel jezelf deze ene vraag: “Heb ik genoeg van de donkere nacht van de ziel?”

Of je nu denkt dat je genoeg geleden hebt of niet, je hebt meestal gelijk.

Begin je nu te begrijpen hoe dit alles in je eigen handen ligt? Het is niemands lot om te lijden. Het is ieders lot om in overvloed te leven. Overvloed is je geboorterecht.

Wanneer je je angst overwint, in liefde stapt en je droom volgt, zal het hele universum samenspannen om je bij te staan.

De tijd is nu gekomen.

Wij houden van jullie. Wij zijn hier bij jullie.

Wij zijn familie van licht.

A’HO

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie. Lyran Hoge Raad Ouderling. Afgezant van de Godin.

Bron

Vertaling: Martien

Omslagfoto van deze blog is de heldin Jeanne d’Arc. RESPECT voor haar moed! 🙏

Jeanne d’Arc
“Jullie zijn allemaal Licht en zeer krachtige wezens”

Gechanneld door: Erena Velazquez – 8 Mei 2021

Goedendag,

Ik ben Jeanne d’Arc en ik kom vandaag via dit kanaal als Vader, God wil dat ik tot de mensheid spreek.

Vele jaren zijn verstreken sinds mijn vertrek van dit niveau van bestaan. Ik ben hier om jullie te verheffen en te motiveren in jullie strijd tegen de Duisternis. Ik was nog een klein meisje, toen Vader, God tot mij kwam en mij vroeg om mijn land Frankrijk te leiden naar de bevrijding van de Honderdjarige Oorlog.

Aartsengel Michaël, de Heilige Margaretha en anderen toonden mij precies wat de waarheid was en wat het Licht was. Ik was gezegend om mijn land te helpen in de strijd voor bevrijding tegen de Engelse overheersing.

Koning Karel VII aanvaardde onmiddellijk mijn rol en begreep dat ik het Franse leger moest leiden om de vrijheid terug te krijgen, die verloren was gegaan tijdens deze lange en wrede oorlog. Ik was zeventien toen ik Karel VII ontmoette, ik werd door Vader, God, Schepper geleid om het Licht te zijn in die donkere tijden, waarin de inquisitie nog bestond.

Mijn betrokkenheid in de oorlog gaf hoop en kracht aan de soldaten, die vochten voor hun onafhankelijkheid, omdat ik de directe bron was van Lichtwezens die wilden helpen en een einde wilden maken aan de oorlog die vele mensen dwong hun fysieke lichamen te verlaten.

Jullie weten uit de geschiedenis dat ik gevangen werd genomen door de Franse edelen, die bondgenoten waren van de Engelsen, en mij in 1431 verbrandden. Ik was pas 19 jaar oud, toen ik vocht voor de soevereiniteit van mijn geliefde land Frankrijk. Het was een zeer barbaarse dood, vooral voor een jonge vrouw, die nog niet eens aan haar leven was begonnen.

De tijden waren erg duister en onderdrukt. De kerk kwam weg met inquisitie en gaf niets om de mensenrechten of het leven, alleen om meer macht te hebben. Ik verliet alleen mijn menselijk lichaam, ik leef nog steeds en doe het goed in een andere vorm.

Vader, wil dat ik jullie er allemaal aan herinner, dat één persoon de wereld kan veranderen, als hij voor de waarheid vecht en in de zaak gelooft. Jullie moeten beseffen hoeveel kracht er in jullie zit, en niemand kan dat van jullie afnemen, hoe hopeloos de dingen er nu ook voor jullie uitzien, alles kan veranderen in een oogwenk van een seconde.

Als jullie je nu allemaal als één verenigen, zullen jullie heel snel deze lang uitgestelde controle en manipulatie op deze planeet door de Negatieve Wezens verwijderen.

Alsjeblieft, wacht niet te lang, nu is de perfecte tijd voor het Licht om de Duisternis van hier te verdrijven. De energieën, de tijd en het Goddelijke zijn in een perfecte afstemming voor jullie om te zegevieren en een Nieuw Tijdperk op Aarde te vestigen.

Jullie zijn allemaal Licht en zeer krachtige wezens, die alles kunnen bereiken wat zij wensen. Degenen die de leiding hebben gehad, zijn niet geleid of gesteund door Vader of Opgestegen Wezens naar jullie vrijheid. De Duisternis heeft iedereen het recht ontnomen om van zijn leven te genieten in overvloed, gezondheid en geluk.

Ik ben Jeanne d’Arc die mijn Licht, Liefde en steun zendt op jullie reis naar een nieuw leven. Niets en niemand kan de waarheid tegenhouden om het Licht te zien. Het hele systeem is voor een lange tijd corrupt geweest, nu komt het tot het einde als de Goddelijke Balans hersteld gaat worden.

Ik ben Joanna van Arc en ik ben blij dat ik deze boodschap aan de mensheid kan geven. Onthoud alstublieft dat jullie Strijders van het Licht zijn die nooit opgeven, jullie zijn de Ziel en het Hart van Moeder Aarde.

Merci beaucoup.

Blijf sterk en geloof in jullie kracht

Joanna van Arc

door: Erena Velazquez

Vertaling: Martien

Bron van alle bovenstaande artikelen: https://www.wakkeremensen.org/

May 2021 Energy Update Sketch Lee Harris

Take a deeper diver into the themes of the April #EnergyUpdate​ from Lee in this sketch done by our artist-in-residence Talia Lancaster. Download a transcription of the latest Energy Update here: https://www.leeharrisenergy.com/may-2…

Lichtkind ~ Helma Broekman

In deze video wordt uitgelegd hoe belangrijk het is om te voorkomen dat er een tweedeling ontstaat tussen zij die (al) gevaccineerd zijn en zij die zich niet willen laten vaccineren. Duidelijk wordt dat binnen onze schepping alles in een perfecte symbiose met elkaar is en hoe het Licht hierin ons telkens leidt… Chaos overheerst, angst viert hoogtij, maar alles verloopt volgens de Goddelijke wetten.