Dag lievelingen,

Als je antwoorden zoekt, dan mag je er altijd op vertrouwen dat je innerlijke gids je naar exact de juiste informatie stuurt waardoor je de bevestiging krijgt dat je op de juiste weg zit en je gerust bent dat alles precies loopt zoals het moet zijn volgens jouw levensplan.

Wanneer je toch probeert zaken te forceren die gestuurd worden door jouw verstand, dan weet je ook heel snel dat die energie stroef verloopt en chaotisch waardoor je beter kan stoppen, terugschakelen en met een ander perspectief jouw situatie dient te overzien.

Als je vanuit de stroming van jouw hart opereert zal je voelen dat er meteen een innerlijke rust neerdwarrelt waardoor je gewoon “weet” dat alles goed is zoals het is en je precies zal weten wat je moet weten en wat je moet doen op exact het juiste moment.

Wat betreft geld. Een beladen onderwerp voor velen van ons aangezien we er op deze manier mee opgegroeid zijn en dit trekt zich door tot dat je volwassen bent. Het zou vies zijn, je moet er keihard voor werken, in tekorten denken en vervolgens voortdurend deze energie aantrekken, veel geld hebben is alleen bestemd voor de rijken, allemaal geconditioneerde (aangeleerde) denkwijzen doorgegeven via deze maatschappij die ons hierin bewust brainwashed.

Ondertussen heb ik geleerd dat geld energie is zoals alles wat ons omringt een energetische frequentie heeft zoals een auto, een airfryer, een boom enz…. En waar je dus mee kan communiceren en behandelen met liefde. Mijn auto heeft me nooit in de steek gelaten in die 9 jaar en zelfs toen ik voor de eerste keer niet kon starten stond hij in de garage en was de batterij plat dus was dit niet onderweg gebeurd. Ik ben altijd verliefd geweest op mijn auto en heb hem dan ook altijd zo behandeld en ernaar gekeken.

Als mijn airfryer lekker eten heeft bereid, dan aai ik hem en bedank het voor de diensten en met de bomen, daar knuffel ik mee, praat ik mee en vraag er hulp aan. Klinkt waarschijnlijk voor velen heel gek maar als je in bewustzijn groeit, dan kom je er vanzelf wel achter en dan zal je mijn woorden wel beamen. De wereld is zoveel groter en mooier dan je je ooit kan voorstellen. Het komt er op neer dat alles met elkaar is verbonden en alles heeft invloed op elkaar.

Ik was van plan de intro tekst niet te lang te maken maar blijkbaar moet ik toch weer veel kwijt, toch ook een teken aan de wal (voor de 1000ste keer haha) dat ik gewoon aan dat boek moet beginnen dat al jaren in mijn hoofd woont.

Nog even over geld. Lichtwerkers hebben moeite met geld en met ontvangen. Simpelweg omdat geld niet bestaat buiten deze aarde en wij van nature gevers zijn en onvoorwaardelijk onze liefde delen met Alles Wat Is. Geld is energie en dit zal naar je toekomen als je hier positief en liefdevol over denkt. Ook de vibratie van dankbaarheid tonen voor alles wat je al hebt, zal het manifesteren voor alles wat je wenst nog sneller in werking treden.

De les die we nu leren is manifesteren en geld leren ontvangen voor de diensten die we aanbieden. Met andere woorden, onze waarden erkennen en hier ook een geldwaarde tegenover zetten omdat wij dat oprecht verdienen. We leven nog altijd in een wereld waar diensten en goederen worden uitgewisseld door middel van een waardesysteem dus dienen we hier ook gebruik van te maken en dit te zien als een energie van in liefde geven en nemen. Stabiliteit creëren en je ontvangt wat je geeft. Een gelijke uitwisseling.

Wat goed werkt zijn affirmaties gebruiken en je afstemmen op de energie dat je al voelt en ervaart dat je in overvloed leeft van alles wat Moeder Aarde te bieden heeft en het zal zo zijn.

Hieronder geef ik jou zeer wijze informatie hoe je jouw mindset kan herprogrammeren als je deze woorden tot je neemt en ze in jouw gedachten plant zodat het jouw levenswijze wordt. Heel veel manifestatie succes! Mogen al jullie dromen realiteit worden! Yessss! 😀

Hou jullie goed lieverds. Mijn wens is dat ik zeer binnenkort ondergedompeld ben in een warme groep mensen met een gezamenlijke missie. Moeder Aarde afstemmen op LIEFDE.

Ik hou van jullie voor eeuwig. 💖

Heel veel liefs en vele dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

Lieve onderbewustzijn,

De oneindige wijsheid leidt en bestuurt al mijn handelingen. Ik verkeer in een stralende gezondheid en in mijn lichaam is de wet van de harmonie werkzaam evenals in mijn geest.

Schoonheid, liefde, vrede en overvloed zijn mijn bezit. Mijn hele leven wordt bepaald door het principe van het juiste handelen en de goddelijke ordening.

Ik weet dat deze veronderstelling stoelt op de eeuwige waarheden van het leven. En ik weet, voel en geloof dat mijn onderbewustzijn reageert in overeenstemming met de aard van mijn bewuste gedachten –> WETTEN VAN DE GEEST.

Het ontwikkelen van de juiste geesteshouding tegenover GELD.

Zeg verscheidende malen per dag tegen uzelf:

 • IK HOU VAN GELD
 • IK BEN ER DOL OP
 • IK GEBRUIK HET OP EEN VERSTANDIGE, OPBOUWENDE EN OORDEELKUNDIGE MANIER
 • IK DOE ER MET VREUGDE AFSTAND VAN EN HET ZAL OP WONDERBAARLIJKE MANIER VERMEERDERD IN MIJN HANDEN TERUGKEREN
 • GELD IS GOED, ER IS NIETS OP TEGEN
 • IK WORD OVERSTELPT MET GELD
 • IK MAAK ER ALLEEN EEN GOED GEBRUIK VAN EN BEN DANKBAAR VOOR MIJN WELSTAND EN VAN DE RIJKDOMMEN VAN MIJN GEEST
 • IK LEEF MIJN DROMEN

Bron: Boek “De kracht in jezelf” van Dr. Joseph Murphy

Een bericht aan lichtwerkers 14 mei 2021

door Caroline Oceana Ryan

De begeleiding van deze week van de Geascendeerde Meesters, Galactics, Earth Elements, Fae Elders, Angelic Legions en Aartsengelen die bekend staan ​​als het Collective:

Groeten, vrienden! We zijn erg blij dat we dit moment hebben om vandaag met u te spreken.

Vandaag beantwoorden we een vraag van een lezer die vraagt:

Als Lichtwerkers in dit leven zijn we de grote uitdaging aangegaan om de planeet te helpen naar een hogere vibratie te stijgen, en ook om aan onze eigen Ascentie te werken. 

Soms komen we op een plek op deze reis wanneer we op meerdere paden voor ons uitkomen, en het is niet duidelijk welke we moeten nemen.

Intuïtief begrijpen we ons doel en waar we moeten zijn, maar weten we niet zeker hoe we daar moeten komen. 

Is er een manier om dit sneller onder de aandacht te brengen? Of zitten we stil en laten we de volgende stap zich openbaren?


HET COLLECTIEF: 
 Velen worden op dit moment met deze kwestie geconfronteerd en we zijn blij dat u het aan de orde heeft gesteld.Er zijn zeker niet alleen meerdere keuzes met betrekking tot welk pad je moet nemen, op elk moment in je leven.

Maar er zijn ook meerdere paden die zichzelf presenteren als tijdlijnen convergeren of divergeren.

En naarmate de tijdlijn van de Nieuwe Aarde naar voren komt, storten veel van de oude trajecten in termen van menselijke intentie en vibratie-ervaring ineen.

Zodat u soms het gevoel kunt hebben op meerdere plaatsen tegelijk te zijn, of in meerdere tijdsperioden tegelijk.

Dit is begrijpelijk, maar kan soms verwarrend zijn.

Evenzo kan de keuze om je eigen innerlijke groei en je eigen levensdoel tot uitdrukking te brengen, in meerdere richtingen tegelijk lijken.

Ten eerste zult u de behoefte voelen om mensen en situaties waar u om geeft te helpen en voelt u zich soms aangetrokken en zelfs gedwongen om te helpen.

Ten tweede zul je je nu steeds meer herinneren wie je bent, in de zin van de unieke gaven, attributen, vaardigheden en interesses die je al millennia hebt gehad en die nu aan de oppervlakte komen, terwijl je terugkeert naar het temperament en de aanwezigheid van je vijfde dimensionale zelf.

We zouden zeggen dat in plaats van je gespannen en onzeker te voelen over je volgende stappen, het veel beter is om te ontspannen en gewoon te ademen als deze vragen opkomen.
Dit zijn geen tijden om je af te vragen of te benadrukken of je de juiste beslissingen hebt genomen of aan het nemen bent over waar je je levensenergie aan wilt wijden.

Als je, als alleenstaande, drie nieuwe vrienden zou ontmoeten die ook potentiële minnaars leken te zijn, zou je natuurlijk de tijd nemen om ze allemaal te leren kennen voordat je je intuïtief realiseert welke (als die er al is) een geweldige metgezel zou zijn en misschien levenspartner.

Je zou een stap terug doen om de waarheid van jouw en hun hogere goed te laten ontvouwen, zonder antwoorden te eisen voordat ze zichzelf op natuurlijke wijze konden openbaren.

Je zou geen enkele nieuwe situatie onder druk zetten, omdat je moet weten “waar dit naartoe gaat” voordat jij en je vriend van nature naar die plek op je pad waren gekomen.

Met andere woorden, je zou in elke situatie alleen Vreugde en het hogere goed van alles zoeken.

U zou zo’n belangrijke beslissing niet louter aan uw logische geest overhandigen, of een tijdschema dat buiten de situatie is opgesteld, uit een misplaatste angst om tijd te verspillen aan de verkeerde persoon.

Want je zou intuïtief weten dat alle verbindingen met anderen leermogelijkheden zijn, en dat elke persoon die je in je leven trekt, er is omdat je ze onbewust naar binnen hebt getrokken – ofwel uit een vooraf afgesproken zielscontract met hen, ofwel omdat jouw vibratie en die van hen een uitstekende match, wat er ook gebeurt.

Hetzelfde kan worden gezegd van situaties met betrekking tot levensomstandigheden, banen of bedrijven die u mogelijk heeft, gemeenschapswerk en lichamelijk welzijn.

Wat betreft uw eigen pad van groei en levenswerk, u wordt zeer zeker getoond waar u heen moet en hoe u daar kunt komen, stap voor stap.

We zouden zeggen: laat het idee los dat je “stil zit” en gewoon “wacht” op een duidelijke indicatie. 

Velen zullen zeggen dat ze innerlijk de Geest-gidsen en het hogere zelf niet kunnen horen, en dus niet weten wat hun volgende stap is of zelfs welke algemene richting ze moeten inslaan om hun hogere pad te ervaren.

Toch verbergt deze begeleiding zich niet voor jou!

Deze inzichten verlangen er altijd naar dat je ze zou moeten zien, en weten dat ze er zijn, en de Vreugde ervaren of op zijn minst de helderheid van het besef ervan.

Vraag uzelf de hele dag af wat u nu het meest vreugdevol zou voelen – op dat moment en in uw leven als geheel.

Terwijl je hiermee doorgaat en je openstelt voor uiterlijke tekenen en indicaties en innerlijke duwtjes en ideeën die het gevoel hebben een speciaal Licht om zich heen te hebben, kan het zijn dat je stilletjes dingen beseft die je nog niet had gerealiseerd.

Bij het formuleren van nieuwe plannen of nieuwe manieren om dingen te doen, hoe groot of klein ook, kan het soms lijken alsof je ‘de regels overtreedt’ die je door familie of cultuur hebt geleerd.

Je realiseert je misschien dat “ik altijd van muziek heb gehouden  ik wil daar meer doen.”

Of: “Ik vind het leuk om les te geven, ook al heb ik er niet veel van gedaan.”

Of “Ik zou me een stuk beter voelen door mijn eigen online bedrijf te runnen, zodat ik op verschillende plaatsen op verschillende tijden kan wonen. . . ” Enzovoorts.

Het is niet zo dat deze inzichten zich voor jullie willen verbergen, vrienden!

Ze zoeken je en wachten op je erkenning op vele momenten van je dag en gedurende je levenspad.

Foto door Jaap Lammers

Voel niet, alleen omdat u de volgende stap in uw reis niet kent, dat deze niet bestaat of onkenbaar is.

Er zijn momenten waarop de hoogste leiding en leiding zal zijn om gewoon een tijdje stil te zijn, te mediteren over wat vredig en positief is, lichamelijk meer te rusten en een tijdje te stoppen met het stellen van vragen, anders dan: weet wat het beste is voor mijn hogere pad en mijn hogere goed. “

Onthoud dat de grootste aantrekkingskracht, in termen van de ideeën, mensen, kansen en middelen die je in je leven wilt trekken, je eigen vibratie is.

Vaak weet je misschien niet eens de vorm of inhoud van het hogere goed dat je zoekt, hoewel je dromen en verlangens je daar naartoe zullen leiden.

En dus, als je je openstelt om te ontvangen en toe te staan, op een positieve manier in het huidige moment te blijven, met het gemak en de kalmte van iemand die weet dat ze elke dag altijd goddelijk geleid en beschermd worden –

Dan zul je zelfs in deze tijden, waarin zoveel verandering en gevoelens van onzekerheid door de lucht lijken te stromen, weten dat je kunt vertrouwen, gecentreerd kunt blijven, alle vragen kunt loslaten, kalm kunt zijn en kunt toestaan.

Laat het Universum weten dat je openstaat voor hogere begeleiding op alle niveaus van je leven en innerlijke groei.

Sta dan open om te ontvangen, stap in alles wat positief en vreugdevol voelt terwijl je reageert op de innerlijke duwtjes en gefluister die des te sterker en duidelijker zullen worden, des te vaker je er actief naar luistert.

Een tijd van vragen is geen tijd om je verlaten te voelen, maar om te weten dat de vragen er niet zouden zijn als je niet bewust de deur zou openen om de volgende stap te zetten.

Dit, zoals ze zeggen, kan alleen maar goed zijn!

Leren ontspannen in je eigen intuïtieve gevoel van wat voor je hogere welzijn is, is een heel groot deel van je pad.

Er is geen “hold up”, maar alleen voorwaartse progressie. Dus sta dat nu toe.

Namasté, vrienden!

Alles is goed, en we zijn altijd bij je.

Copyright 2021, Caroline Oceana Ryan

Bron: https://carolineoceanaryan.com/2021/05/13/a-message-to-lightworkers-may-14-2021/

Een boodschap aan lichtwerkers – 23 april 2021

door Caroline Oceana Ryan

De begeleiding van deze week van de Geascendeerde Meesters, Galactics, Earth Elements, Fae Elders, Angelic Legions en Aartsengelen die bekend staan ​​als het Collective:

Groeten, vrienden! We zijn erg blij dat we dit moment hebben om vandaag met u te spreken.

Tegenwoordig heeft onze schrijver een vraag, die een probleem opent waar velen nu meer dan ooit mee te maken hebben.

COR:  Mijn vrienden, ik zou graag iets willen vragen over financiële schulden.

Miljoenen zijn door de economische gevolgen van de pandemie dieper in de schulden geraakt.

Kunt u ons helpen om schulden voorgoed kwijt te raken? 

Ik realiseer me dat dat bijna onmogelijk kan zijn in een systeem dat zich toelegt op schulden. Maar enige hulp bij deze kwestie zou zeer op prijs worden gesteld. 
Ik ken een aantal mensen die de afgelopen jaren hun baan en / of huisvesting zijn kwijtgeraakt, of die onder andere met hoge medische rekeningen te maken hebben gehad.

Maar zelfs degenen die nog steeds een vast inkomen hebben, vinden het moeilijk om nu zo volledig door te gaan als ze zouden willen.

HET COLLECTIEF:  We zijn blij om over deze kwestie te spreken, lieverd. 

U hebt gelijk dat velen zich nu in een positie bevinden die voor hen zwak aanvoelt. 

Ten eerste nemen jullie allemaal deel aan een systeem dat je niet zelf hebt gemaakt.

De “regels” zijn geschreven met niet-menselijke entiteiten zoals banken en bedrijven die op de eerste plaats staan ​​op volgorde van wie er wordt bediend. 
In dat systeem komen mens en milieu op de laatste plaats, hoewel er af en toe het tegendeel wordt beweerd.

De meeste mensen beseffen de ongelijkheid van deze regeling terwijl ze nog vrij jong zijn, omdat je als kind de neiging hebt om een ​​ouder te vragen om iets dat je graag zou willen hebben.

Je doet dit terwijl je nog steeds resoneert met de herinnering aan het direct creëren via geprojecteerde gedachten, zoals men doet in de hogere rijken. 

De ouder is al lang opnieuw getraind in het hebben van wat men wenst, met alle veronderstelde beperkingen van het aardse leven.

En dus zullen ze vaak op de een of andere manier antwoorden: “Nee, daar kunnen we nu geen geld aan uitgeven!”

Of ze kunnen boos worden op een kind dat om speelgoed vraagt ​​of dat het naar een leuke plek moet worden gebracht, waardoor de voorkeuren van het kind als onzin of als te veel gevraagd worden. 

Vaak spreekt een ouder of verzorger uit schaamte, verdriet of woede dat het gezin niet meer geld heeft dan nu het geval is.

Of ze kunnen het benodigde geld lenen en het innerlijke gewicht van schulden in hun energie voelen.

Het is beslist niet gezond voor een kind om op dit moment alles te ontvangen wat ze impulsief verlangen, aangezien dat groei en wijsheid belemmert in plaats van ze te ondersteunen. 

Maar de sterkere effecten van het bijna altijd horen van ‘Nee’ van de ouder zijn dat het kind bijvoorbeeld voelt dat het in feite de Schepper is, het Universum zegt ‘Nee’ tegen hen – dat ze moeten wachten, of hard moeten werken, of hard voor moeten bidden. wat ze verlangen. Of dat allemaal.

Ze ‘leren’ dan dat wat zij of wie dan ook verlangt, niet gemakkelijk en vreugdevol naar hen toe stroomt.

Niemand heeft hun verzoek beantwoord met “Als dat voor je hogere goed is, dan zal het op perfecte tijd en op een perfecte manier tot je komen.”
Dat soort antwoord zou een wereld van verschil maken voor een kind, dat dan een gevoel van Vreugde zou kunnen hebben bij de gedachte gemakkelijk te ontvangen wat ze verlangen, of iets beters.

Ze zouden niet zozeer “Nee” horen als wel “dat wat het beste voor je is, stroomt altijd naar je toe, gemakkelijk en met vreugde.”

Hoewel kinderen niet bekend staan ​​om hun geduld, kan er veel goeds voortkomen uit hen te leren iets dat ze verlangen in hun hart vast te houden en vreugde in de gedachte eraan te nemen, wat kinderen heel natuurlijk doen als ze iets vreugdevols verwachten.

Het horen van een “nee” of “je moet wachten op een andere keer” zonder de bevestiging dat hun goed altijd naar hen stroomt, bouwt een gevoel van verlies op dat moeilijk te aanvaarden is.

Voor hun jonge hart betekent dit dat het Universum een ​​bepaalde tijd – misschien voor onbepaalde tijd – onthoudt wat ze verlangen.

Dit vertaalt zich in de loop van de tijd in het gevoel: “Als ik dat nu niet begrijp, zal ik nooit de kans krijgen om het te krijgen.”

Er zijn ook andere factoren die bijdragen aan het gevoel dat er op dat moment iets gekocht of beleefd moet worden, of de koper er op dat moment het geld voor beschikbaar heeft of niet.

We zijn ons ervan bewust dat velen schulden hebben gemaakt om de basiskosten van levensonderhoud te dekken, en niet alleen omdat ze iets hebben gekocht dat gewenst maar onnodig is.

Waar we nu op wijzen, is de onderliggende overtuiging dat “er niet genoeg is”, die ten grondslag ligt aan alle schuldsituaties.

Soms zijn er waardevolle lessen te trekken uit lenen.

En er zijn ook wat we positieve leenervaringen zouden noemen, die verband houden met positieve situaties op de lange termijn, zoals het kopen van een huis, een opleiding voor een baan of het volgen van een vervolgopleiding.

Foto door CO Ryan

Maar zelfs deze dingen, weet u in uw hart, zouden goed binnen handbereik moeten zijn, in een eerlijke en rechtvaardige wereld, zonder de handeling van lenen.

En dus worden de sociale training en de algemene verwachting dat schulden een manier van leven is, sterk verweten bij het ontstaan ​​ervan.

Niemand mag iemand iets ‘verschuldigd’ zijn als voorwaarde om in leven te zijn.

Miljoenen mensen weigeren dat als een manier van leven nu te accepteren, en de beweging van het minimalisme, de ‘tiny house’-beweging, het leven buiten het netwerk en de beweging voor zelfeducatie – dit zijn allemaal huidige vormen van weigeren die beweging te accepteren. moet bepaalde items of ervaringen kopen om je vervuld te voelen.

In feite ontstaat te vaak het tegenovergestelde gevoel. 

Wanneer iemand iets verlangt en verkrijgt binnen een bepaalde consumptiefrequentie, maakt dat de weg vrij voor een voortdurend gevoel van behoefte dat niet verband houdt met de werkelijke uiterlijke behoefte, maar met innerlijke gevoelens van gebrek waaraan geen enkele hoeveelheid uiterlijke ontvangst ooit kan voldoen.

Dit is een cyclus die in het moderne leven in de rijkere landen en zelfs in sommige van de minder rijke landen wordt voortgezet, en het heeft miljoenen mensen in onnodige schulden gebracht, vanuit een oneindig gevoel van “ik moet dit hebben”, een valse “behoefte”. die nooit wordt vervuld.

Wat betreft het aangaan van schulden voor essentiële zaken, zouden we willen vragen dat iedereen die dit heeft gedaan, zich hier niet langer slecht of fout over voelt.  
We vragen je om niet langer verlies te voelen, of dat je op de een of andere manier gefaald hebt, of dat het Universum je in de steek heeft gelaten.

Dat is allemaal niet zo!

U doet wat u kunt om het hoofd boven water te houden in een ijle tijd waarin uw economieën er niet in slagen om datgene te ondersteunen dat zij gedurende vele eeuwen beweren te ondersteunen en voor te staan.

Je ziet nu de leugen van de “ieder voor zichzelf” soort filosofie.

Het gevoel is nu dat jullie ofwel allemaal samen zeilen, ofwel allemaal samen zinken, om de beroemde opmerking van Benjamin Franklin te herzien.

De mensheid ziet nu steeds meer dat samen zeilen in een schip dat niet bedoeld is om iedereen vast te houden, niet alleen een vreselijke leugen is, maar ook een belachelijke onderneming.

Foto door Jerry Moriarty

“Waarom kunnen we niet allemaal financiële overvloed kennen?” is een vraag die nu door miljoenen wordt gesteld, en niet alleen door degenen die zichzelf openlijk ‘spiritueel bewust’ noemen.

“Hoe komt het dat de elite een economische structuur heeft geschreven die hen vrijstelt van alle vormen van verantwoordelijkheid die van de werkende man en vrouw worden verlangd?” 
“Hoe komt het dat de aarde voor hen vervangbaar is, en dat geldt ook voor arbeiders, terwijl wij die al het werk doen, worden beschouwd als kanonnenvoer voor hun oorlogen?”

En terwijl deze vragen uit je voortkomen, begin je de idiotie in te zien van jezelf ‘beoordelen’ op hoeveel je hebt bespaard of hoeveel je aan anderen verschuldigd bent.

We zouden zeggen: scheid jezelf af van de energie van schulden – van de frequentie ervan.

Merk op wat je WEL hebt, en bedank!

Begin alle eindeloze en voortdurende vormen van Overvloed in de Natuur op te merken die u constant ter beschikking staan ​​- de bladeren aan de bomen, de grassprieten, de vuil- of zandkorrels – allemaal bijna eindeloos en ontelbaar!

Dat is het universum waarin je leeft. Niet een van gebrek, maar een van overvloed.

Kijk naar je eigen lichaam en overweeg alle manieren waarop je gezond bent – wat gaat er nu goed met je lichaam? Wat zijn de dingen die u fysiek nooit lastig vallen?

Overweeg alle noodzakelijke dingen die er zijn zonder dat je erom vraagt ​​- de lucht die je inademt, vaste grond onder je voeten, al het voedsel dat je kunt krijgen, zelfs als je het van een voedselbank hebt gekregen.

Denk na over de diepte van uw eigen levenservaring – alles wat u weet en alles wat u bent. 

Uw gaven en bekwaamheden en diepte van interesses en innerlijke wijsheid en weten – er is echte Overvloed! En het heeft niets te maken met een banksaldo.

Dank voor alles wat je bent en alles wat je hebt, vrienden!

Niet uit een gevoel van: “Wel, ik heb tenminste  iets “, maar wel: “Ik heb zoveel dat zo belangrijk voor me is, en zo geweldig! Ik voel me zo rijk! Dank je wel, Universum. Je vervult altijd mijn verlangens op perfecte manieren. “

Deze verschuiving in focus en emotionele resonantie kan je uiterlijke situatie krachtig en zelfs snel veranderen.

Er is veel te zeggen over deze kwestie, maar we zouden voorlopig zeggen:

Richt je aandacht af van wat je  niet  hebt, of het gevoel dat je op dat moment tekortschiet in wat nodig is, en bevestig constant dat je meer dan genoeg hebt , dat je kopje overstroomt. 

Foto door Vanessa Pillay

Alleen al het vasthouden van dat beeld in je hart is erg krachtig! En weet dat je nooit aan enige situatie wordt overgelaten, hoe je ook probeert.

Laat de behoefte los om te oordelen waar je bent in het leven, en concentreer je innerlijk op alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt en alle ongelooflijke rijkdom die je in je draagt, hoewel economieën zouden moeten komen en gaan.

Jij bent de rots waarop de nieuwe aarde wordt gebouwd! 

Hoe zou je iets anders kunnen zijn dan in staat zijn om op elke manier rijkdom te creëren, op elk niveau?

Hoe meer u zich concentreert op hoe rijk u bent, en daar commentaar op geeft – beter nog, schrijf op dat u rijk bent en vrij van alle schulden en die waarheid in de fysieke wereld brengt – des te meer zal het zo worden, door een reeks van opmerkelijke gebeurtenissen die niemand u kan onthouden.

We vragen, met andere woorden, dat je jezelf anders ziet , om iets anders te ervaren dan je nu ziet.

Het perspectief (de trilling) komt op de eerste plaats, lieverds, altijd.
Namaste, vrienden! We zullen hier meer over praten.

En onthoud voorlopig dat u nooit alleen bent.

Copyright 2021, Caroline Oceana Ryan

Bron: https://carolineoceanaryan.com/2021/04/23/a-message-to-lightworkers-april-23-2021/

Hoe overleef je als hoogsensitief mens in een niet-sensitieve wereld ♥ Wendy Gillissen ♥ 

Lichtwerkers Nederland

Veel mensen die van nature hoog sensitief zijn, heldervoelend, helderziend, helderhorend en telepathisch zijn, incarneren in gezinnen waarin hun sensitiviteit niet begrepen wordt.

De reden hiervoor is, dat veel oude zielen om hun laatste oude thema’s uit te werken, juist in voor hen ‘moeilijke gezinnen’ kiezen. 

In die gezinnen kunnen ze door het ontbreken van steun, begrip, bevestiging juist hun oude pijnstukken aangaan en leren op zichzelf te vertrouwen.

Perceptie

Deze weg brengt een aantal specifieke uitdagingen met zich mee. Wanneer je sensitief bent, heldervoelend, etc. in een niet-sensitief gezin heb je beschikking over een aantal zintuigen die je gezinsleden niet of amper ontwikkeld hebben.

Maar omdat die kanalen van informatie voor jou vanzelfsprekend zijn (natuurlijk voel je wat de ander voelt!) en je dan nog maar een baby, een kleuter, een kind bent, is het verbijsterend dat de anderen jouw perceptie niet delen.

Twijfel

Jouw intuïtieve uitspraken, jouw gevoelens worden niet herkend of serieus genomen. Jouw ervaringen kunnen worden afgedaan als ‘’onzin’’, ‘’fantasie’’ of leugens, dus houd je op een gegeven moment je mond maar. En ga je in het ergste geval aan jezelf, je eigen perceptie en waarneming twijfelen.

Waarheid

Bovendien kunnen anderen zich bedreigd voelen door jouw perceptie, jouw doordringende blik of uitspraken die te dicht bij de waarheid komen die ze zelf niet willen erkennen. Ik kom het vaak tegen in de praktijk: hoog- sensitieve mensen die als kind instinctief de vinger op de zere plek wisten te leggen en juist dat te benoemen wat volwassenen in hun omgeving niet wilden weten – wat natuurlijk niet gewaardeerd of zelfs afgestraft werd.

Onderwijs

Het schoolsysteem is doorgaans ook niet ingesteld op sensitieve mensen. Het onderwijs is er grotendeels op ingesteld kinderen andermans feiten en ideeën in te prenten, niet op creatief en vernieuwend denken en onderzoeken.

Voor sensitieve en al helemaal voor intelligente kinderen is dat dodelijk saai. Vaak gaan ze met hun aandacht naar de niveaus die voor hen wel interessant zijn: hun eigen droomwereld, andere dimensies, hun fantasie. Als hun schoolprestaties dan achterblijven kunnen ze ten onrechte gezien worden als dom of labels krijgen als ADD.

Leraren

Ongevoelige leraren kunnen zich bedreigd voelen door een kind dat dwars door hen heen kijkt en hun gebrek aan ware autoriteit blootleggen. Hoog sensitieve kinderen die veel licht uitstralen kunnen voor leraren die niet in hun kracht staan, hun eigen onzekerheid en pijnstukken voor zichzelf verbergen onbewust ervaren worden als een bedreiging. In de praktijk zie ik, dat zulke leerkrachten soms emotioneel, verbaal of energetisch agressief gedrag of zelfs pestgedrag naar zo een kind kunnen gaan vertonen, of faciliteren van andere kinderen.

Labels

Wanneer je zo jong terecht komt in een omgeving die jouw perceptie niet ondersteunt en zelfs ontkend of afstraft, is het gevolg vaak dat je aan jezelf gaat twijfelen en dicht slaat. Daarbij wordt jouw gedrag wordt vaak verkeerd gelabeld en foutief geïnterpreteerd waardoor je nog meer in de war kunt raken over jezelf.

❥ ‘’Oh, hij is zo stil, hij is zeker verlegen.’’ Nee, hij is bezig zijn indrukken te verwerken op een niveau dat voor jou onzichtbaar is.

❥ ‘’Oh, ze trekt zich vaak terug op haar kamertje, ze is niet sociaal en saai.’’ Nee, ze heeft het nodig op te laden na een vermoeiende schooldag met kinderen en docenten die op een andere frequentie functioneren dan zij. Ze heeft nog niet geleerd bij zichzelf te blijven.

❥ ‘’Oh, hij gaat niet lekker voetballen net als de andere jongens, hij is raar.’’ Nee, hij maakt contact met niveaus van bestaan en bewustzijn die voor jou nog niet toegankelijk zijn maar uiterst wezenlijk.

❥ ‘’Oh, ze is zo stil terwijl de anderen lekker ravotten door het bos, ze is introvert.’’ Nee, ze maakt contact met de natuurwezens en communiceert geluidloos met de bomen.

Verwarring

Wanneer je opgroeit in een omgeving die jouw perceptie niet deelt en jouw gedrag en persoonlijkheid labelt op een manier die niet overeenkomt met jouw waarheid, kun je dus ernstig gaan twijfelen aan je eigen waarheid. De waarheid over wie je wezenlijk bent, de waarheid van je eigen perceptie en de manier waarop jij de waarheid met al je zintuigen waarneemt.

Je neemt mogelijk een aantal oordelen van je omgeving over jou over. Daarnaast kun je, als je negatief wordt behandeld, energieën en zielendelen van de ander in je systeem krijgen die je nog meer in de war brengen.

Jezelf hervinden

De uitdaging bij dit alles is uiteindelijk om jezelf te gaan hervinden. Om je ware zelf, je ware persoonlijkheid uit te graven uit de berg oordelen, niet-eigen energieën en ladingen van anderen en in ere te herstellen. De delen van jezelf die je hebt afgestaan of verborgen terug te halen en weer toe te eigenen.

Verbinding

Je ware kracht, licht, je spontaniteit, levensvreugde, humor, wijsheid en alle eigenschappen die wezenlijk van jou zijn kun je bewust terughalen. De heldervoelendheid en helderziendheid die je van nature had kun je weer ontwikkelen. De zachtheid die je eigen is kun je weer eren.

Je kracht die niet gebaseerd is op overmacht maar op waarheid en onbevreesdheid kun je in ere herstellen. Je liefde weer laten stromen, zonder afhankelijkheid van het eindresultaat. De voeding en steun kun je ontvangen van je eerste moeder: de aarde. De verbinding kun je herstellen met je ware zielezelf en de Bron.

Kracht

Juist omdat bevestiging en steun voor jou en je ware kwaliteiten bij de mensen om je heen ontbrak, ben je ernaar op zoek gegaan. Je hebt het gezocht in boeken, in films, in de natuur, in gelijkgestemden die resoneren met jouw frequentie.

Maar uiteindelijk vind je het terug in jezelf. Wanneer je die reis gemaakt hebt en je kracht, waarheid en autoriteit in jezelf hervonden hebt, sta je sterk. Dan vaar je je eigen koers. Dan ben je in staat overal je licht neer te zetten. En dan kan niets je meer uit evenwicht brengen.

Helpers

Een les die je alleen op die manier kon leren. Het is geen makkelijke weg. Maar het universum werkt altijd samen met je ziel om kansen op je pad te brengen die je hierin ondersteunen. 

Met synchroniciteit (‘’wat een toeval dat dit boek, deze persoon, deze gebeurtenis, deze boodschap nu net op mijn pad komt!’’) als je wegwijzer. Met je onzichtbare zielefamilie van engelen, geliefden uit vorige levens, de natuur, kristallen en dieren als je team.

Ziel

Daarbij brengt je eigen hart je altijd weer terugbrengt naar de waarheid van wie je werkelijk bent. Een prachtige, krachtige ziel!

© drs. Wendy Gillissen

www.reincarnatietherapie.com

NESARA / GESARA

NESARA / GESARA maakt de transitie mogelijk naar een Nieuwe Wereld van Liefde & Harmonie, Vrije energie, het MED BED, oude verborgen kennis en vele uitvindingen.

N.E.S.A.R.A. is een Amerikaanse wet, die door President Clinton is ondertekend op 10 oktober 2000, vele malen door het Amerikaanse Congres is geratificeerd, maar tot op 2 november 2020 nog niet eerder was afgekondigd. Deze wet is inmiddels van kracht, doordat Trump de NESARA wet ondertekende op 2 november 2020.

Dit zal grote economische en politieke gevolgen hebben, in de eerste plaats voor de Verenigde Staten van Amerika, maar vervolgens voor de hele wereld, inclusief Nederland.

Na 120 dagen werd GESARA afgekondigd in de wereld, dit is gebeurd op 2 maart 2021.

Tel maar mee: (30 nov -2 = 28) + 31 (dec) + 31 (jan) + 28 (febr) + 2 (mrt) = exact 120 dagen vanaf 2 november 2020 t/m 2 maart 2021.

Bron: https://www.volkwordwakker.nl/nesara-gesara/

Gesera / Nesara. Korte uitleg in het Nederlands

Eind mei 2021 vallen de banken om volgens Carel. Benieuwd of het daadwerkelijk staat te gebeuren. Mooi gesprek van 2 lichtwerkers die ons meenemen in de huidige wereldse situatie, hoe we hiermee om kunnen gaan en ervan leren.

WG 2021-13 – Stille tocht voor en door de maatschappij – Nesara Gesara uitleg.

Wereldse gebeurtenissen is een uitleg van de huidige situatie. Wat gaat er nu gebeuren. Overzicht van gebeurtenissen in de politiek en de wereld die we kennen.

Vrijheid terugnemen

In onze vorige 2 artikels hebben we uitvoerig uitgelegd hoe ons financieel systeem in elkaar zit. Een schuldensysteem dat berust op fiat geld waarbij mensen zich moeten doodwerken voor geld dat uit de lucht gemaakt wordt. Op al wat ze verdienen worden ze doodbelast (een regel die niet van kracht lijkt voor grote multinationals). En als iemand zijn schulden niet kan terugbetalen worden zijn goederen aangeslagen.

M.a.w. het geld dat vanuit het niets gemaakt werd, wordt omgeruild voor fysieke goederen waar de echte rijkdom zit. Deze oplichting is al bezig sinds mensenheugenis, waardoor de rijkdom van het volk automatisch naar de top van de piramide stroomt. Een piramide die bestaat uit een handvol super rijken die vanuit de schaduwen aan de touwtjes trekken om het beleid van gans de wereld te sturen zoals het hen goed uitkomt.

Maar er is licht aan het eind van de tunnel met NESARA / GESARA.

Wat is NESARA / GESARA

Nesara is een afkorting voor National Economic Security And Reformation Act. De “G” in Gesara staat voor global. Nesara is van toepassing op de VS. Gesara geldt voor de rest van de wereld. Eerst zou Nesara uitgerold worden en vlak daarna Gesara.

Wat houdt NESARA nu precies in?

 • Kwijtschelding van alle bankschulden en schulden aan creditcardmaatschappijen: omwille van het illegale karakter van activiteiten van banken en overheden worden alle schulden aan deze instanties kwijt gescholden. Dus iedereen schuldenvrij.
 • Er komt een algemeen BTW-tarief van 17%. Geneesmiddelen en voedingswaren zijn hiervan vrijgesteld. Idem voor 2dehandsgoederen. Belastingen worden afgeschaft. Overheden wereldwijd zullen sowieso een pak kleiner worden. De inkomsten die door deze 17% BTW gegenereerd worden, zullen meer dan voldoende zijn om overheden draaiende te houden
 • Pensioenen worden fors verhoogd
 • Invoering van een universeel basis inkomen. Dus naast uw loon ontvangt u ook een toelage om bv. huishuur te betalen
 • Volledige bijsturing van ons gerechtssysteem. Wat wij ervan begrijpen is dat mensen terug soeverein worden
 • Eens Nasara / Gesara afgekondigd wordt, volgen er binnen de 120 dagen nieuwe verkiezingen
 • Invoering van een nieuwe munt waarbij teruggekeerd wordt naar de goudstandaard. Geld terug gekoppeld aan goud en andere edelmetalen. Einde van het fiat geld. Munten zullen ook gerevalueerd worden zodat alle munten wereldwijd ongeveer dezelfde waarde krijgen
 • De Federal Reserve zal nog 1 jaar samen naast dit nieuwe systeem draaien om de overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen en houdt nadien op met te bestaan. We gaan ervan uit dat dit in Europa ook het einde van alle centrale banken zal betekenen
 • Wereldwijde vrede: landen die intekenen op Gesara mogen geen oorlog met elkaar voeren. Niet intekenen betekent dat hun land failliet gaat. Dus veel keus is er niet. Kernwapens wereldwijd zullen vernietigd worden
 • Er zullen enorme sommen geld vrij gemaakt worden voor humanitaire doeleinden. Dat zou definitief een einde moeten maken aan de hongersnood en armoede in de 3de wereld. Niet alleen in de 3de wereld, ook in het Westen.
 • Er zullen meer dan 6000 patenten vrijgegeven worden die tegen gehouden werden door de elite. Hier is er sprake van gratis energie, anti-zwaartekracht en medbeds.


We willen hier even benadrukken dat dit niets maar dan ook niets te maken heeft met The Great Reset waar er ook sprake is van een universeel basis inkomen. The Great Reset is er net op gericht om al uw bezittingen af te nemen. Nesara / Gesara is net het tegenovergestelde en wil de rijkdom die al heel lang systematisch gestolen wordt, terugbrengen bij de mensen.

Stel u eens voor: een wereld zonder oorlog, een wereld zonder armoede, een wereld waarin iedereen zonder het minste probleem in zijn behoeften kan voorzien. Dit betekent ook automatisch een einde aan de massamigratie. Mensen zullen niet langer een reden hebben om hun land te verlaten gezien ze van hun vaderland een aards paradijs kunnen maken.

Er werd in het verleden reeds 2X een poging gedaan om dit in te voeren. U begrijpt ook wel dat de huidige elite alles op alles zet om dit tegen te houden. Als Gesara ingevoerd wordt verliezen ze al hun macht en al hun rijkdom.

Oud-president John F. Kennedy was de eerste die het probeerde en die werd vermoord. De 2de keer dat men dit wou aankondigen was met 9/11 toen de aanslag op de WTC torens gebeurde. In de WTC torens zouden computers gestaan hebben die zouden gebruikt worden om dit alles te lanceren. Dus werden de torens met de grond gelijk gemaakt.

Nu begint het u misschien te dagen waarom 2020 zo’n raar jaar was. Een heel kleine groep elite (waarom noemen we dit gespuis überhaupt elite?) houdt de mensheid al heel lang vast in slavernij. Volgens sommigen zou dit al duizenden jaren aan de gang zijn. We zijn geboren in dit systeem, we hebben nooit anders geweten.

Dus voor ons is dit de normaalste zaak van de wereld, terwijl het dit niet is. Zo’n 60 jaar geleden zou er een plan in werking getreden zijn om ons uit deze slavernij te bevrijden. Een plan dat nu zijn hoogtepunt bereikt. De elite staan dus op het punt om al hun macht en rijkdom te verliezen en zetten alles op alles om in het zadel te blijven.

Nesara / Gesara kan niet uitgerold worden zolang de elite aan de macht zijn. Er is achter de schermen van alles aan het gebeuren waardoor deze beetje bij beetje hun macht aan het verliezen zijn. Misschien is het u de laatste tijd ook al opgevallen in wat voor een ijltempo het scenario uitgerold wordt. Zaken die niet meer logisch zijn of die zichzelf gewoon tegenspreken.

De elite zijn in paniek. Ze weten dat ze hun plan moeten uitvoeren om aan de macht te blijven. Vandaar alles in een stroomversnelling voor het te laat is. Meerdere van de bronnen die we volgen zeggen allemaal hetzelfde: ze hebben verloren, maar willen het niet toegeven. Men is voorbij het point of no return. Nesara/Gesara kan niet meer tegengehouden worden.

President Trump heeft een tijd geleden een presidential order getekend die zegt dat al wie zich met de Amerikaanse verkiezingen bemoeit hoogverraad pleegt. Hoogverraad wil zeggen dat mensen die zich daar schuldig aan gemaakt hebben hun bezittingen zullen afgenomen worden en mogelijk de doodstraf zullen krijgen. Als u de onafhankelijke media volgt weet u hoeveel fraude er gepleegd is en wie zich hier allemaal aan schuldig maakt.

We zijn de term Nesara / Gesara zelf al een hele tijd geleden tegengekomen. We hielden het toen voor een broodje aap. Klinkt gewoon te mooi om waar te zijn. Ondertussen zijn we helemaal van mening bijgedraaid. Veel van onze artikelen onderbouwen we graag met links naar wetenschappelijk artikelen of andere bronnen. Ondertussen hebben we genoeg informatie bij elkaar gesprokkeld om toch voor 90% in dit verhaal te geloven.

Gesara / Nesara betekent ook een Great Reset. Maar dan wel eentje in positieve zin. Dat betekent een volledige reset van ons monetair systeem, onze overheid die terug in dienst staat van zijn bevolking en niet omgekeerd en wij als mens worden terug soeverein.

Of dit verhaal doorgaat zal voor een groot stuk afhangen van wie de nieuwe president van Amerika wordt. Laat u niet om de tuin leiden door de MSM: John Biden is nog niet verkozen en er is achter de schermen nog enorm veel aan het gebeuren.

Op 6 januari verkiezen de kiesmannen de nieuwe president, die dan op 20 januari geïnaugureerd zal worden. Blijkbaar is er zelfs rekening gehouden met het scenario dat op 6 januari Biden verkozen wordt. De details hierover gaan we u besparen dat zou ons te ver van dit onderwerp afleiden.

Of er van gans dit verhaal iets waar is, gaan we dus binnen nu en goed maand weten als we zien wie er op 20 januari de nieuwe president van Amerika wordt.

Verwacht ook niet dat de 21ste Nesara/Gesara vanuit het niets zal aangekondigd worden. Ons huidige systeem is er ook niet van vandaag op morgen gekomen. Het zal dus ook even duren voor dit wereldwijd uitgerold is. Het moet eerst veel slechter worden voor het kan beteren. Laten we dus hopen dat 2020 het zwartste jaar in de menselijke geschiedenis geweest is en dat we nu een gouden tijd tegemoet gaan.

Stel nu dat gans dit verhaal toch een broodje aap is. Zelfs dan kunnen we enkel maar positief zijn. Het jaar 2020 is echt wel het jaar van The Great Awakening. Misschien vindt u dat alles veel te traag gaat. Maar kijk dan eens naar een jaar geleden. Hoeveel mensen waren er toen wakker? Zie eens hoeveel het er al zijn een jaar later.

Hoeveel gaan het er zijn tegen dat we nog een jaar verder zijn? Eens men wakker is blijft men ook wakker. De elite gaan dit gevecht NOOIT kunnen winnen. Er zijn gewoon te veel mensen die beginnen te begrijpen dat er zaken aan de hand zijn die niet kloppen.

Eindeloze oorlogen, politici die het ene zeggen maar het andere doen, altijd dezelfde mensen die rijker en rijker worden terwijl er zo veel leed in de wereld is. En wil u leven in de wereld die onze elite voor ons in petto hebben? Een wereld zonder vrijheid waarin men leeft in een digitale gevangenis. Een wereld vol armoede en geschillen? Zelfs het grootste schaap gaat hiertegen in opstand komen.

Together we stand strong!!!

Bron: https://wakkernieuws.be/wakkere-maatschappij/nesara-gesara/