Je bent wat je voelt dat je bent, en wat je bent wordt je gegeven. Roep daarom het gevoel op dat je zou hebben als je al in het bezit was van wat je wenst en je wens zal uitkomen. Leef daarom in het gevoel dat je degene bent die je wilt zijn en je zult het zijn.

Maak van je toekomstdroom een bestaand feit door het gevoel op te roepen dat je wens is vervuld.

Door de realiteit van de toestand waarnaar je streeft, en die stevig in je fantasie is verankerd, letterlijk te voelen, beschik je over de middelen om wonderen te verrichten. Een verandering van gevoel is een verandering van lot. ~ NEVILLE ~

Dag lievelingen,

We drijven lekker mee met de stroom en houden ons staande in de storm die welig tiert. Alles heeft te maken hoe jij reageert in deze situatie en wat je ermee doet.

Wij zijn zeer krachtige energetische spirituele wezens met aangeboren manifesterende vermogens. Ware krachtcentrales die simpelweg door onze gedachten, woorden, intenties en daden zeer consequent en wijs uit te kiezen als deze in lijn liggen met ons zielenplan, we in staat zijn ons droomleven te leven.

Wij zijn allemaal Goden want De Bron leeft in ieder van ons. Ons buikgevoel is de goddelijke leiding. De Oneindige Intelligentie heeft het Universum gecreëerd dus als wij daar een deel van zijn, wees je bewust tot wat wij effectief in staat zijn.

Echter is ons dat nooit bewust geleerd. Toch kunnen wij al die ego overtuigingen en conditioneringen van wat de maatschappij op ons heeft geprojecteerd transmuteren naar onze Nieuwe Staat van Zijn. Onze oorspronkelijke staat van Liefde feitelijk.

Dit kan je doen door consequent uit jouw dagelijkse routines te stappen en bewust met jouw lichaam gaan communiceren, affirmaties gebruiken om jouw harde schijf (onderbewustzijn) te resetten en te herprogrammeren met gezonde gedachten over jezelf. Jij bent licht, liefde, krachtig en moedig om alle uitdagingen en obstakels te trotseren die het Universum nu op jouw weg heeft gelegd.

Je hebt per slot van rekening deze situatie gecreëerd door jouw oude Zelf overtuigingen en gedragingen die jou zijn aangeleerd. Kijk in de spiegel en zeg tegen jezelf recht in jouw ogen (ramen van de ziel) : “Ik hou van jou.” Dan spreek je tegen jouw innerlijke kind.

Het wordt tijd dat we onze eigen droomrealiteit leven omdat dit ons geboorterecht is als zielen met een “vrije wil”. Iedere gedachte, woord en iedere daad is een keuze. Jij hebt de keuze om te leven hoe jij dat wilt. Niet dat wat de buitenwereld nu op jou projecteert met al die zinloze “regeltjes.”

Deze week zelfs een mailing ontvangen van alle burgemeesters van Limburg en directeur van Noorderhart en voorzitter van de Eerstelijnszone. Mijn maag draaide om bij het lezen ervan en heb het zelfs niet helemaal gelezen. Weer een angstporno brief met regeltjes opgesteld vanuit de peutertuin. Dictator regels! Voor mij een teken dat de donkere entiteiten hun macht en controle nu echt aan het verliezen zijn vandaar deze wanhopige oproep aan de bevolking. GOED NIEUWS dus!

De brief begint met “We zijn erg bezorgd.” Wat een mindfuck zin! Het is juist omgekeerd. Zij zijn NIET bezorgd over ons lieverds! Ze willen van ons vanaf en uitmoorden via de vaccins en pcr testen. Ze refereren naar een woningbrand in Anderlecht waardoor het C-virus het moeilijk maakte om voor elk slachtoffer een ziekenhuisbed te vinden. Als er nu weer zo een “ramp” zou gebeuren in Noord-Limburg we in dezelfde situatie zouden zitten. Dit mogen we hier niet laten gebeuren. Zo luidde de intro van de brief.

De ziekenhuizen zijn leeg! Zelf onlangs bij het spoed geweest en ik was daar alleen op heel de afdeling. Ziekenhuizen zitten mee in het complot en worden betaald om te liegen. Pffff…. TRAP HIER NIET IN.

Heb zoveel zin ze allemaal aan te schrijven die poepetrollen maar dan voed ik hun (door mij op te jagen en te reageren) en dat is niet de bedoeling. Ik houd mijn energie frequentie hoog en energie veld schoon en beschermd. Ik help al mijn broeders en zusters vanuit mijn hart door ze zachtjes wakker te maken en hen ervan bewust te maken wat er echt afspeelt in dit aards toneelstuk. Zaadjes planten die zullen uitkomen wanneer hun ziel klaar is om te ontwaken uit de illusie van de 3D matrix. Daarvoor ben ik hier. Mijn taak neem ik ter harte.

Gezien de enorm hoge en zware energie stoten van de afgelopen weken voel ik dat heel mijn lichaam serieus aan het werk is. Ascensie is een wilde rit! Zeer uitdagend maar er is geen weg meer terug. Ik moet erdoor en ik wens één ieder heel veel liefde, licht, kracht en moed om alles te trotseren en de storm te overwinnen. Focus op het gevoel wat er ontstaat wanneer deze transformatie ten einde is en we met zijn allen heel fel zullen stralen als de ZON! 🌞

WE CAN DO THIS TOGETHER!

Namasté 🙏

Ik hou van jullie ALLEMAAL vanuit het diepste van mijn hart! 💖

Inge 💋💋💋

Boodschap van de prachtige lotusbloem

(omslagfoto van deze blog)

De Lotusbloem groeit in een vieze blubberachtige grond. Wonderbaarlijk dat uit zoiets eigenlijk vies, zoiets schitterend kan ontstaan. Deze prachtige bloem groeit naar het licht waarna het een krachtige bloem wordt.

In de spirituele wereld symboliseert deze bloem goddelijke geboorte en zuiverheid, puurheid, schoonheid, innerlijke groei en de verbinding met het universum.

De symboliek met ons mensenleven kan ook op bepaalde momenten in je leven zo gezien worden. Zie de modder maar als onwetendheid en lijden maar naarmate je groeit wordt je wijzer en als eenmaal de verlichting is behaald, straal je net als die prachtige Lotusbloem.

Zit je even in de problemen, denk dan even aan deze woorden terug dat alleen vanuit je dieptepunt je niet lager kunt en je alleen nog maar kunt groeien en dat je dan op een gegeven moment net als de Lotusbloem weer zal stralen als nooit te voren.

Liefs Lisa

Bron: https://paraadvice.nl/spiritualiteit/spirituele-wereld/

Als onderstaande mister handsome prince charming haha naast mijn zijde staat, ben ik er nog meer van overtuigd dat ik heel de wereld aankan desondanks de illusie van de buitenwereld. 🙏😀

Laat niemand jouw glimlach stelen. Humor en muziek zijn helend. Maak er vlijtig gebruik van en weet…Je bent NOOIT alleen. De illusie van afgescheidenheid zit alleen in onze gedachten want wij zijn EEN en we zijn ieder van ons gezegend met een onzichtbaar spiritueel team (engelen, gidsen, opgestegen meesters, overleden dierbaren) die heel ons leven trouw bij ons zijn en die helpen als we erom vragen. 😉

Als je de Desert Prince tegenkomt, ontvang je een geschenk. Het plantenleven dat in de woestijnomgeving bestaat, is goed verdedigd, taai en sappig, ook al krijgt het weinig of geen water.

Ondanks externe omstandigheden kan er buitengewoon leven ontstaan en gedijen. Wees stoer, heb moed en durf te dromen, ongeacht de omstandigheden.

Het lijkt misschien een moeilijke tijd, maar je zult niet alleen overleven – je zult ook gedijen. Ondanks de omstandigheden zal het je lukken.

Droge spreuken zijn ook echte tests van geloof en moed. Verwacht niets minder dan wat er in je meest dierbare dromen is en zie hoe wonderen zich manifesteren.

Bron: https://online-orakels.nl/orakelkaarten/wisdom-of-the-hidden-realms/the-desert-prince

Channeling van Het Veld van Liefde

Vraag

Veel mensen om mij heen staan te juichen als ze gevaccineerd mogen worden. Ik niet. Voor mijn gevoel is er geen openheid en worden feiten verdraaid. Ik hoef daarin geen gelijk te krijgen, maar ik wil wel graag ruimte voor mijn standpunt. Ik stoor me ook aan de verregaande maatregelen.

Antwoord:

Vele mensen volgen nog klakkeloos wat hen wordt aangereikt. Zij hebben een vast vertrouwen in bepaalde instanties, puur omdat het instanties zijn die ‘erover gaan’.

Je kunt dat vergelijken met een kind dat fiducie in zijn ouders heeft: het wil niet onder ogen zien dat ook zijn ouders fouten maken en dingen doen die niet optimaal zijn. Mensen die inmiddels een breder bewustzijn hebben kunnen daarnaar kijken en zien dat ook deze instanties egogericht denken en handelen, net zoals je dat zelf doet wanneer je geïnvesteerd bent in je losstaande identiteit.

Het ego laat zich nu eenmaal leiden door dat wat voordeel oplevert en denkt in termen van persoonlijk gewin. Hetzelfde geldt voor instanties en grotere organisaties. Ook deze functioneren nog volgens de wetten van “ik tegen jou” en “als ik verlies, dan win jij”.

We ontwikkelen ons allemaal op onze eigen tijd

Wanneer je je niet bewust bent van dit ego-functioneren in jezelf kun je je ook niet bewust zijn van het ego-functioneren in deze organisaties of grotere koepels.

Omdat jullie al een zekere weg hebben afgelegd en je al bewust bent geworden van de opportunistische kwaliteit van jouw eigen ego, zie je het ook overal om je heen. En dan kun je je niet voorstellen dat andere mensen de ogen niet openen.

Maar andere mensen zijn nog niet op het punt beland waarop ze zich bewust worden van hun eigen innerlijke lagen. En deze ontwikkeling gaat niet sneller dan ‘ie op dit moment gaat. Door de sneltreinvaart waarin verschillende misstanden of opportunistisch handelen op dit moment aan het licht komen, zullen zij zich ook achter de oren gaan krabben, maar dat doen ze allemaal op hun eigen tijd, net zoals jij je op je eigen tijd ontwikkeld hebt.

Een ander in zijn waarde laten, is jezélf in je waarde laten

Mensen kunnen eenvoudigweg niet zien wat ze nog niet kunnen zien. Het is belangrijk dat je hen in hun waarde laat, want wanneer je hen in hun waarde laat, dan laat je ook jezelf in je waarde. Eigenlijk wil je dat wat je aan jezelf geeft ook aan deze andere mensen geven.

Jij staat toe dat jij bent waar je bent. Jij staat toe dat jij je bedenkingen hebt, jij staat toe dat jij je keuze maakt en dat impliceert dat je andere mensen ook zult moeten toestaan dat zij dat doen op hun eigen manier, de manier die voor hen het best voelt.

Kortom, zoals wel vaker gebeurt, wijzen wij er weer op om je eigen leidraad te volgen, om te voelen wat voor jou waarheid is en daar voor te staan op een geweldloze manier, maar wel op een heldere en duidelijke manier. Je kunt eenvoudig jouw standpunt uiteen zetten en het daarbij laten.

Je hoeft een ander niet te overtuigen en wanneer deze overtuigingsdrang van jou afvalt, kun je ook op een neutrale manier je eigen standpunt naar voren brengen. Eenvoudig uitleggen waar jij staat. Je hoeft jouw standpunt niet in te slikken.

Maar laat een ander ook zijn of haar eigen motivaties, zonder hem of haar te willen overtuigen, want jouw gelijk is zijn of haar gelijk niet en zijn of haar gelijk is het jouwe niet.

We hebben elkaars mening te respecteren

Kunnen we op die manier met elkaar samen leven? Onder die voorwaarden? Ik respecteer waar jij staat en jij hebt te respecteren waar ik sta. Wanneer we zeggen: “je hebt het te respecteren” bedoelen we niet dat een ander dat móet, maar dat er eenvoudig niets anders voor hen opzit, net zo min als er voor jou iets anders opzit dan te accepteren waar een ander is.

Een breder bewustzijn is niet automatisch beter, net zo min als de middelbare school beter is dan de kleuterschool. Jullie gaan eenvoudig een ontwikkelingsweg door en dat wat jullie met elkaar gemeen hebben, is het eeuwige Zijn. Hoe zou het ene Eeuwige Zijn beter kunnen zijn dan het andere Eeuwige Zijn? Het is alleen zo dat jullie in deze menselijke ervaring verschillende ontwikkelingspaden bewandelen.

Probeer een ander dus niet te overtuigen, maar probeer jezelf ook niet kleiner te maken, omdat je een ander pad loopt dan een ander. De groep die net als jij dit andere pad loopt, is op dit moment nu eenmaal nog kleiner dan de groep mensen die nog louter in het fysieke lichaam geaard zijn.

Geertje Smit
geertjesmit.nl

Bron: https://ver-p-lichtekost.blogspot.com/

De Galactische Federatie

Oproep aan Sterrenzaden

27 April 2021

Oproep aan Alle Sterrenzaden… Help ons de Duisternis te Verslaan… en het Licht Te Doen Toenemen!

Wij, de Galactische Federatie van Licht, roepen alle Sterrenzaden en Lichtwerkers op Aarde op om hun vibratie te verhogen en deze boodschap uit te zenden naar de duistere krachten op deze planeet.

Volgens de Universele Wet, geven wij, het Galactisch Lichaam dat dit deel van de Kosmos overziet, de duistere krachten van energie niet onze toestemming om door te gaan met het gebruiken van de energie van de mensen van de Aarde voor hun eigen doeleinden.

Als Gouverneurs van het Licht, dringen wij er bij u op aan om de goede burgers van de Aarde met rust te laten, na vele duizenden jaren op dit bestaansniveau te hebben mogen blijven, enkel en alleen dankzij de Wet van Vrije Wil, die aan het begin aan deze planeet werd gegeven.

Sterrenzaden, Lichtwerkers en Burgers van de Aarde, zeg alstublieft hardop:

Wij, de mensen van de Aarde, geven jullie, de onzichtbare duistere krachten, wezens en entiteiten, geen toestemming om ons te beheersen in welke denkbare vorm dan ook.

Wij geven jullie geen toestemming om ons oorlog tegen elkaar te laten voeren, om onze voedsel- en watervoorraden te vergiftigen, om ons te vergiftigen met chemicaliën die schadelijk zijn voor het menselijk lichaam, de dieren en het milieu.

Wij, de mensen, geven jullie geen toestemming om onze Soevereiniteit van ons af te pakken of om ons te regeren via staatshoofden die energetisch, fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en elke andere vorm van vampirisme profiteren van de mensen.

Wij, de mensen, nemen nu onze planeet Aarde terug onder onze controle voor het welzijn van alle burgers op de planeet en eisen dat jullie, de duistere krachten die deel uitmaken van het onzichtbare, deze planeet met onmiddellijke ingang verlaten.

Deze boodschap is voor iedereen zichtbaar en moet hardop worden voorgelezen, gekopieerd, gereproduceerd in alle rijken van het bestaan betreffende deze planeet en het Zonnestelsel waarin wij ons bevinden.

  • Alleen die entiteiten en energieën van positieve vibratie en hogere frequentie zullen toestemming krijgen om deze planeet Aarde te bezetten.
  • Wij, de Burgers van de Aarde, nemen nu ons thuis terug en verdrijven alle negatieve energieën, wezens en entiteiten die hier verblijven.
  • Door de krachten en wetten van het Universum – vertrek nu!
  • Aarde Gaia is een frequentie van licht die niet langer toestaat dat lagere, negatieve frequenties het oppervlak of zelfs enig gebied onder het oppervlak van de planeet bewonen.
  • Alle wezens die niet een hogere frequentie van positieve en liefdevolle energie voor Allen vibreren – vertrek nu – verlaat deze planeet in vrede!
  • Deze verklaring van Soevereiniteit voor de planeet Aarde is Voltooid.
  • Verlaat de wateren van ons Universum, want jullie aanwezigheid hier is niet langer overeengekomen.

Dit is de Galactische Federatie van Licht. Wij danken de burgers van de Aarde voor hun uithoudingsvermogen door tijdlijnen van Planeet Aarde in zijn vele vormen. Wij houden van jullie allemaal en helpen jullie te bevrijden van alle negativiteit die jullie hebben moeten doorstaan.

Wij zenden u nieuwe geïntegreerde lichtenergie met als doel uw genezing als een Wereldwijde Natie.

Wij drukken onze dankbaarheid uit voor jullie hoge vastberadenheid in deze Galactische kwestie en vragen dat jullie het licht voor korte uitbarstingen vasthouden en dan naar de aarde sturen, om de energie diep in jullie planeet te aarden.

Alle negatieve frequenties, energieën, wezens en entiteiten zullen zich verplaatsen naar een ander bestaansniveau om de bestemming uit te voeren die is vastgesteld.

De planeet zal niet langer energie dragen die niet van de zuivere Bron is en zal een diep genezingsproces ondergaan en terug regenereren naar zijn oorspronkelijke template waarvoor hij geschapen is.

Wij, de Federatie, vragen jullie om te helpen bij het uitdragen van deze boodschap van verklaring en om alle negatieve gedachtevormen, emoties en energieën te transmuteren, terug naar de Bron voor heling en integratie van jullie DNA codes.

Wij dienen het grotere goed en helpen de burgers van de Aarde in deze tijd van de geschiedenis, zoals het bedoeld was te zijn. Stuur nu jullie eigen verklarende boodschappen uit – Want het is tijd.

De Galactische Federatie & First Contact Ground Crew Team

Liefde Heeft Gewonnen!

Bron

Vertaling: Martien

Bron: https://www.wakkeremensen.org/

Roerige tijden?

Wees dankbaar!

Je groeit naar HEELHEID ♥ Gerda Duin ♥ 

Lichtwerkers Nederland

Laten we het nu gewoon eens omdraaien: Je voelt pijn, je voelt twijfel, je voelt dat je vastzit, je voelt je verdrietig en je hebt geen idee welke stap je zou ‘moeten’ zetten.

Mij valt op dat mensen dit vaak als vervelend ervaren, dat begrijp ik ook natuurlijk! Alleen er is ook een andere zijde, en daar gaat deze update over.


Iedere grote positieve levensverandering wordt voorafgegaan door periodes van angst, twijfel, frustratie, wanhoop, pijn en situaties die je vragen de controle los te laten.

Wanneer je dit weet en hierop DURFT TE VERTROUWEN kan je meer gaan ontspannen. Je kunt hier en nu, (dus niet pas over 2 weken of over 3 maanden) je weerstand opgeven aangaande bovenstaande gevoelens.

Wanneer je já zegt tegen de weerstand is er namelijk geen weerstand meer

Wanneer je já zegt tegen je gevoelens komen jouw emoties al snel in een zee van ruimte waar ze al snel hun negatieve lading kwijt raken en transformeren naar heling en licht.

Om meer in onze authentieke (godinnen) kracht te kunnen komen is het onze hoogste prioriteit om in contact te komen met ons lichaam. De energie van de godinnen is enorm krachtig en dient goed gegrond te worden. Wanneer jij al vaker gevoeld hebt dat er iets bijzonders aan de hand is in je leven, maar je kan er niet goed de vinger op leggen dan zal je dit nu direct herkennen.

Wellicht is het voor jou geen makkelijker periode nu en bevind je je nu (onbewust of bewust) in een levenscycli waarbij jouw ziel aan het evolueren is.

Het kan heel goed zijn dat je af toe voelt dat je heel veel moed nodig hebt om je levensmissie te vinden dan wel te vervullen. Misschien ervaar je wel dat je het af en toe allemaal niet meer kunt dragen.

Als het ware vindt er een renovatie plaats in je leven, zo één waarvan je denkt dat er geen eind aan komt en dat je je veilige plek (in jezelf en om je heen) af en toe helemaal kwijt bent. Dit geeft druk en is een enorm krachtig proces.

Weet, dat als jij jezelf hierin herkent, dat er iets heel waardevols en potentieels aan het ontwikkelen is wat ver voorbij gaat aan wat je nu voelt. Je bent dichtbij een grote doorbraak die waardevol is en levens-veranderend.

Diep van binnen weet je dit ook, want dit heb je al vaker gevoeld en wellicht recent ook wel uitgesproken tegen iemand of tegen jezelf. Dat is je diepe innerlijke weten, en dit innerlijke weten is nu aan het groeien, dwars door de schaduw-sluier heen waar je momenteel regelmatig tegenaan loopt.

Zet al je twijfels aan de kant en weet dat jij gedragen wordt door de meest krachtige godinnen energie die er bestaat.

Nodig de godinnenenergie meer uit in je leven. Dit kan je doen door je gevoelens op papier te zetten en je woorden te richten aan een Godin. Godin Tara is de vrouwelijke Boeddha godin en haar ontgaat niets en zij draagt jou en je zorgen in liefde en transformeert je zorgen ook in liefde.

Godin Gaia is de moeder Aarde Godin. Op haar kan je rusten en leunen. Ze brengt je in de natuur in contact met alle antwoorden die je nodig hebt om verder te groeien.

Vertrouw op het proces waarin je zit en forceer niks. Neem veel tijd om te rusten en om te reflecteren en te voelen.

Weet dat jij nodig bent op deze Aarde om het verschil te maken. Gun jezelf nu deze transformatieperiode en staak het strijden. Beweeg mee in de stroom van gevoelens en stel jezelf open om te durven ontvangen.

Er breekt een indrukwekkende periode aan waarin jij zal groeien naar heelheid en eenheid met alles wat is.

Je reis is nog maar net begonnen en het wordt alleen maar mooier en waardevoller. Niet zonder uitdagingen maar weet dat je wordt gedragen in liefde. Belangrijke dingen en doorbraken kosten altijd moeite en dat is goed!

Leer, leef en heb lief!

Gerda Duin
www.gerda-duin.nl

Bron: https://ver-p-lichtekost.blogspot.com/

Energy update

Jennifer Hofmann

Voelde je de energieverschuiving op 30 april? De jaarlijkse Zon / Uranus-conjunctie vond plaats op die datum en deze was voorzien van een turbo. Het bracht alle rare, stoere, uitdagende, wisselende energie van april tot een einde met een hoge vibe, net op het moment dat we een hoek omslaan en naar mei verhuizen.

Nu heeft mei zijn momenten, maar we hebben tot nu toe veel meegemaakt dit jaar en in mei zullen we de wonderen ervaren die we hebben verdiend, evenals wat chaos, en er zullen kansen zijn om in ons meesterschap te stappen. Wonderen, chaos en meesterschap zijn de thema’s voor mei. Laat het spel beginnen.


Weet je, april was zwaar en in feite is dit hele jaar tot nu toe een bizarre afdaling geweest naar het vreemde en ongewone als we kijken naar een wereld die gek lijkt te zijn. In zekere zin is dat zo, want we kijken nu naar de desintegratie van 3D in een volledig panoramisch scherm.

Al minstens 5 jaar heb ik het gehad over hoe 3D desintegreert om meer 5D-energie toe te laten in dit voorheen gesloten paradigma. En terwijl 3D uiteenvalt, is het bijproduct chaos en hoe hebben we dat gezien.

Dit gebeurt op individueel niveau en ook op collectief niveau. We zien het in de wereld zoals het ons tegelijkertijd overkomt.
Herinner je je ongeveer 10 of 15 jaar geleden toen slechts een kleine groep van ons de ascensiesymptomen ervoer en onze levens uit elkaar vielen terwijl alle anderen in orde leken te zijn?

Welnu, we zien de uitbreiding van de desintegratie die we hebben meegemaakt nu in het collectieve energielichaam plaatsvinden en het is geen mooi gezicht. Hoewel het nodig is omdat we de 5D-energie-integratie nodig hebben en de 3D-paradigma’s van controle, overheersing, hebzucht, competitie en macht niet gracieus uiteenvallen.


Wanneer 3D uiteenvalt, is het eerste bijproduct chaos als het paradigma uiteenvalt, maar dan begint de energie te bezinken, en dat doet het in golven, we kunnen een nieuw paradigma bouwen dat volledig is geïntegreerd met 5D.

Dus hoewel er in mei meer chaos is, zal het in juni en daarna plaatsmaken voor meer balans, harmonie, congruentie en goddelijke waarheid. Ik zeg al een jaar dat we vanaf juni weer normaal zullen worden en ik blijf bij die voorspelling.


Mei begint op de hielen van de high-vibe, schitterende Sun / Uranus-conjunctie op 30 april. We voelden allemaal de high-vibe-energie op die dag en het was een schitterend einde van een moeilijk april en een passend begin voor mei. Het is ook een 5 maand in een 5 jaar, dus we hebben een nieuwe cyclus die begint – mei 2021 is een 1 trilling. Wat een verademing na de zware 9-vibe van april.

Houd er rekening mee dat er in mei een aantal uitdagingen zullen zijn, dus wees nog niet al te blij. Maar we hebben veel meegemaakt in april en hebben de grond omgeploegd om de zaden van een nieuw begin in mei te planten. Is het nu tijd om te bloeien? Als je de behoefte voelt om helder te schijnen, is het tijd om je glans te laten zien en je energie te vergroten.

Mei is de enige maand waarvan de naam deel uitmaakt van ons vocabulaire.

Bedenk hoe we het woord ‘mag’ gebruiken

Mag ik – toestemming vragen

Ik mag – onszelf toestemming geven

Misschien – wat we zeggen als we er niet klaar voor zijn om ons ja of nee te committeren.
Je kunt de energie van mei gebruiken om toestemming te krijgen om elke stap vooruit te zetten of je kunt jezelf toestemming geven om je licht uit te breiden, je zeilen op te steken om de wind te vangen, je vleugels wijd open te zetten, je zeilen op te zetten om de wind te vangen en te zweven naar nieuwe mogelijkheden. Je mag zelf kiezen hoe je deze energie gebruikt.

Laten we thema’s van mei, wonderen, chaos en meesterschap eens nader bekijken en wat ze voor ons betekenen: wonderen zijn een beweging van energie van de ene staat van zijn naar de andere. Ze zijn niet magisch of speciaal of alleen beschikbaar voor de gelukkige of zeer belangrijke mensen.

Iedereen kan wonderen creëren en zo vaak creëren we ze onder de meest erbarmelijke en meeslepende omstandigheden in plaats van ons vermogen om wonderen te creëren te zien als een andere manier waarop we onze energie in ons dagelijks leven kunnen gebruiken.


Toen ik mijn eerste boek schreef, 30 dagen tot alledaagse wonderen, nam ik verhalen van klanten op in mijn Miracle Coaching-programma. Deze verhalen laten zien hoe wonderen deel uitmaken van ons dagelijkse manifestatieproces en ze kunnen worden gebruikt om alles te creëren wat we willen of nodig hebben.

Als je wilt dat er iets in je leven verandert, creëer je een wonder om de energie te verschuiven. Het woord wonder betekent ‘wonderbaarlijk’, dus een wonder is iets waarvan je denkt dat het wonderbaarlijk is. Zie wonderen als een verschuiving van het onvervullende en alledaagse naar wonderbaarlijk en fantastisch.


Er zal deze maand meer chaos zijn omdat chaos een bijproduct is van 3D-desintegratie, waarvan we elke dag voorbeelden zien. Het is belangrijk om een waarnemer van de chaos te zijn en er geen deelnemer aan te zijn. Zelfs als het in je leven gebeurt, overweeg dan wat er wordt gedesintegreerd – uit elkaar gehaald – en hoe het past in het algemene schema van je intentie.

We vergeten vaak dat als we eenmaal een intentie hebben voor transformatie, alles wat niet in lijn is met die intentie, op de een of andere manier uit onze realiteit moet worden verwijderd. De verwijdering wordt niet gedaan om ons pijn te doen, het maakt deel uit van de algehele energiebeweging die werd geïnitieerd door jouw intentie.


Chaos is niet slecht, het maakt deel uit van de ascensiecyclus en hoe dichter een energie is, hoe meer chaos er gebeurt wanneer het uiteenvalt. Denk daar eens over na terwijl u de komende twee maanden naar de wereldgebeurtenissen kijkt.

Houd je eigen energietrilling en frequentie vast en blijf geaard in je energieveld en de chaos die zou kunnen plaatsvinden in je leven en overal om je heen zal logisch zijn omdat je het grotere plaatje kunt zien en kunt begrijpen wat er gebeurt en waarom.


Meesterschap is het derde van de belangrijkste thema’s van mei en dit is een allegaartje van misverstanden, verkeerde interpretaties en wensdenken. Het grootste misverstand over meesterschap is dat we een niveau van perfectie kunnen bereiken waarop we onaantastbaar zullen worden – niets kan ons ooit meer overkomen. Dit is zo niet waar en het is voor veel mensen een grote bron van teleurstelling geweest.

Meesterschap gaat over het verwerven van competentie en begrip, niet over het worden van een onaantastbare supermens. We beheersen onze energie wanneer we in onze eigen frequentie en vibratie kunnen blijven, ongeacht wat er om ons heen gebeurt.

Ik zeg altijd dat iedereen uitdagingen zal overkomen, het is hoe we reageren op de uitdagingen die bepaalt of we de les hebben geleerd of de ervaring onder de knie hebben. Hoe meer je een uitdaging onder de knie hebt, hoe minder uitdagingen je aanspreken en hoe minder tijd, energie en aandacht je eraan besteedt.


Om extra uitstraling te geven aan de wonderen, chaos en meesterschap van mei, hebben we Mercurius retrograde aan het einde van de maand, beginnend op de 28e, met de schaduw die begint op 15 mei. interessant gezien andere meifactoren omdat Tweelingen dualiteit, multidimensionaliteit en karma beheersen (evenals communicatie, transport en broers en zussen). Dus met de Pluto retro, die eind april begon, en Saturnus retro, die op 23 mei begint, zullen we in mei enkele karma-boemerangs hebben.


Maak je geen zorgen als je je genezings- en energiewerk hebt gedaan, maar als je dat niet hebt gedaan, en je bent niet een erg aardig persoon, kan het misschien slecht nieuws en slechte ervaringen voor je zijn. Karma is geen prettige levensgezel en het besluit degenen te bezoeken die chaos voor anderen hebben veroorzaakt wanneer ze het het minst verwachten.


Pluto in Steenbok heeft altijd een wereldwijde impact gehad, blijvende verandering gecreëerd, de status quo verstoord en de wereld getransformeerd. Dit geldt in het bijzonder voor de Verenigde Staten, aangezien het de eerste Pluto-terugkeer nadert sinds de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring werd ondertekend op 4 juli 1776.

Het kwam binnen minder dan een graad van dat punt op 28 april, net zoals het ging retrograde en zal exact zijn om 27.33 Steenbok op 22 februari 2022. Pluto was in Steenbok in 1528, toen de Spaanse ontdekkingsreiziger Vaca voor het eerst voet zette op Noord-Amerikaanse bodem in wat nu Texas is. Dat opende de deur naar Europese verkenning van de ‘nieuwe wereld’ zoals ze die noemden.

De ondertekening van de Onafhankelijkheidsverklaring was een verklaring van individuele soevereiniteit in een tijd waarin alleen koningen als soeverein werden beschouwd en iedereen hun ‘onderwerp’ was.

Het was een sociale revolutie die het begin zag van de vernietiging van de monarchale heerschappij. Deze terugkeer naar Pluto is de eerste voor de VS en vindt plaats terwijl we onze energetische soevereiniteit herontdekken, een van de thema’s voor 2021.

De nieuwe maan van 11 mei is in Stier op 21 graden, wat Uranus in Stier zal markeren, dus verwacht een aantal onvoorspelbare gebeurtenissen. En het heeft ook aspecten van veel van de buitenplaneten, dus kijk naar het wereldtoneel voor enkele veranderingen die zich mogelijk beginnen te ontvouwen.


De volle maan van 26 mei is zowel een supermaan als een totale maansverduistering, dus zet je schrap voor die ene, het zal de boel opschudden, maar het is gewoon weer een stap op het pad van ascentie.

En nog een grote gebeurtenis in mei – Jupiter gaat op de 14e naar Vissen en sluit een cyclus af die begon in januari 2010. Wat deed je toen en wat gaat er nu anders zijn?

Jupiter is de traditionele heerser van Vissen, dus het is daar extra krachtig en het voegt een extra laag van intuïtie, spiritualiteit en hoger denken toe aan ons leven.

Het zal daar zijn tot eind juli, dan teruggaan naar Waterman, terugkerend op 30 december om in 2022 te blijven. Herinner je je die veranderingen in juni waar ik je over vertelde? Jupiter in Vissen gaat ze helpen.

Ik weet dat het voor iedereen moeilijk is geweest en niet alleen vorige maand, sinds vorig jaar hebben we dingen zien ontvouwen die ons het gevoel geven dat we in een slechte sciencefictionfilm leven – kunnen we de film nu stoppen?

Maar, zoals ik altijd heb gezegd, we hebben nooit de garantie gehad dat dit gemakkelijk, leuk of zelfs leuk zou zijn, hoewel sommige onderdelen in orde zijn. Ik geef de mensen de schuld die hebben onderwezen dat ascentie alles te maken heeft met eenhoorns en feeënstof, steek gewoon je handen uit en je bent in lala-land.

Niets is minder waar. Ascentie is net als elk geboorteproces – het is rommelig, soms pijnlijk, moeilijk, uitdagend en er zijn momenten waarop je denkt dat je het niet gaat redden – maar je doet het en wij zullen het doen.

Als je in april belangrijke, krachtige lessen hebt geleerd, is het tijd om de pijn en het lijden achter je te laten, het verdriet los te laten en verder te gaan. Of we ons door die ervaringen naar beneden laten halen of ons in een hogere sfeer brengen, is een kwestie van perceptie (hoe we ernaar kijken) en keuze (wat we besluiten om vervolgens te doen). Het is gemakkelijk om het slachtoffer te worden van onze uitdagingen en veel moeilijker om uit dat versleten pad te komen en nieuwe wegen in te slaan.

Als de energie en gebeurtenissen van april je wonden naar boven brachten, laat de energie in mei dan de wil naar voren brengen om te genezen en ze te sluiten. Als de energie en gebeurtenissen van april je lieten zien dat je vrienden niet zijn wie je dacht dat ze waren, laat de energie van mei je dan toestaan om hun keuzes en ga verder.

Als de energie en gebeurtenissen van april je in een hoek dwingen waar je moest kiezen om slachtoffer of overwinnaar te worden, kies dan voor de overwinning. Zelfs als je alleen in de overwinningscirkel staat, ben je in de ruimte van prestatie en dat is iets om te vieren.

We kunnen ons wentelen in onze wonden of besluiten in vrijheid van pijn en lijden te leven.
Tenzij we het vergeten, is de machtige Cheiron, de gewonde genezer, erg actief op dit moment, dus gebruik zijn wijsheid om je te helpen zien wat niet werkt en in plaats van te proberen het op te lossen, om een ander pad voor jezelf te kiezen.


Het is niet de bedoeling dat we ons leven eeuwig leven en proberen onszelf en iedereen om ons heen op te lossen. Het is niet onze zielsmissie om de wereld te genezen, het is onze zielsmissie en ons levensdoel om in geest op te stijgen – om ons licht te omarmen en het uit te breiden tot vreugde.

U kunt van deze maand genieten en in vreugde leven. Je mag kiezen en je hebt geen toestemming van iemand nodig om de meest vreugdevolle keuze voor jezelf te maken. Laat de wonderen, chaos en meesterschap van mei uw mantra zijn voor manifestatie, vreugde en goddelijke overeenstemming.

Copyright (c) 2021 by Jennifer Hoffman.

Bron: https://ver-p-lichtekost.blogspot.com/

The Galactic Federation:

Waarom veel “lichtwerkers” helemaal niet voor het licht werken

Channel: Aurora Ray

Je bent waarschijnlijk degenen tegengekomen die alleen praten over “liefde en licht” en engelen of ET’s, maar nooit de satanische pedofiele kannibalistische cabal-elite van deze planeet noemt die je duizenden jaren tot slaaf hebben gehouden.


Sommigen hebben zelfs het lef om te zeggen dat je weg moet blijven van degenen die dat wel doen en dat dit een 3D-concept is dat je ervan weerhoudt te ascenderen… We vragen je vriendelijk om dit concept in twijfel te trekken. Sinds wanneer komt onwetendheid voort uit de waarheid? Licht is informatie, daarom is duisternis het gebrek aan informatie.

Om op te stijgen naar de vijfdimensionale realiteit die resoneert met de frequentie van onvoorwaardelijke liefde, moet jij als ras onze vibraties verhogen om overeen te stemmen met die van onvoorwaardelijke liefde. JE HEBT LICHT NODIG OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT DEZE LIEFDE EN DAT KOMT EERST.

Wanneer een mens het kwaad van deze planeet onder ogen ziet en geïnformeerd wordt, komt het licht de cellen van het wezen binnen en verandert hun frequentie.

DE MOGELIJKHEID OM LICHT TE HOUDEN STAAT RECHTSTREEKS EVENREDIG AAN DE MOED OM DUISTERNIS TE ZIEN.

Het was de mensheid die wegkeek, geen onderzoek deed, zich geen zorgen maakte, de pijnlijke duistere waarheid van hun planeet niet wilde aanpakken, ‘complottheoretici’ en hun collectieve cognitieve dissonantie belachelijk maakte die het kwaad kracht gaf dat verantwoordelijk is voor het plegen van monsterlijke misdaden tegen mensenkinderen .

We nemen het je niet kwalijk. Het was volgens het ontwerp de agenda van de duistere kliek om je in comfortzones te houden. Maar de tijd is nu drastisch veranderd …
Er zijn ook mensen die er hun levensmissie van hebben gemaakt om de kliek neer te halen en de mensheid wakker te schudden voor de bittere waarheid van satanisme, pedofilie en kannibalisme op deze planeet. We groeten uw buitengewone moed, grote strijders van Gaia.

En we waarschuwen jullie voor degenen die zeggen dat je alleen moet liefhebben en verlichten en vergeven en dat alles goed komt.
We benadrukken graag dat we het erover eens zijn dat mediteren, visualiseren en bidden krachtig, mooi en zeer nodig is en dat degenen die alleen dat doen, prachtige wezens van licht zijn.

Jullie komen allemaal voort uit dezelfde essentie, maar jullie zijn allemaal verschillend. Jullie hebben allemaal een stukje van het geheel en het ene is net zo belangrijk als het andere.

MAAR er zijn mensen die zeggen dat dit ALLES is wat nodig is en dat ze NOOIT focussen op iets van het duister. En dat, geliefden, kan niet van het licht zijn …

Als iedereen op jullie planeet dat zou doen, wie zou dan de kinderen redden van de DUMBS? Acht miljoen kinderen worden wereldwijd per jaar vermist en kunnen niet worden gered door alleen te mediteren, bidden en je vibratie te verhogen. Tenminste niet als jullie dat allemaal deden …

Wie zegt dat dat alles is wat iedereen hoeft te doen, is een agent van het duister. Deze mensen zijn geïnfiltreerd met boze geesten die aan hen gehecht zijn en ze hebben er geen idee van.

Niets is gevaarlijker om te zeggen of te geloven. Niets is minder waar. Niets is onwetend en egoïstischer en niets kan meer aantonen hoeveel ANGST deze mensen met zich meedragen. Hoe verschrikkelijk zijn deze individuen van bittere waarheid.

Ze zijn hier om je af te leiden met hun ascensiekanalen van liefde, licht, vergiffenis en je vibes te verhogen. BALANS is de sleutel tot alles. BALANS is de sleutel tot de bevrijding van jullie planeet. Volg het nieuws, onderzoek de pijnlijke waarheid, maar vergeet niet te mediteren en jezelf te verwennen. De hele mensheid is opgesloten. Nu is het tijd om onderzoek te doen, nu is het tijd om de walgelijke en gruwelijke waarheid in de ogen te kijken.

Wat gebeurt er als je dat doet? Je zult doodsbang zijn. Je zult bang zijn. Je zult walgen. Je zult pijn hebben. Je zult veel huilen. Je zult niet veel slapen.

Rumi zegt: ‘Je moet je hart blijven breken voordat het opengaat. De wond is waar licht binnenkomt. ‘Na de eerste schok zul je heel boos zijn. Dat is waar je begint bij te dragen aan het welzijn van deze planeet.

WAAROM? Omdat je wilt dat iedereen het weet. Dat is de enige kans die we hebben om het kwaad van deze wereld te ontkrachten. Verlicht jezelf eerst en luister niet naar degenen die de fakkel van de waarheid niet dragen en zeg je dat je het moet negeren. Dan geef je de fakkel door aan de volgende en de volgende en de volgende …

UW ONWETENDHEID IS HUN KRACHT.

Laten we verlicht zijn en alles weten wat ze doen. Dat is wat het tapijt onder hun voeten trekt.

LICHT KOMT ALTIJD OP DE EERSTE PLAATS. LICHT IS INFORMATIE OVER DE WAARHEID.
Je moet de waarheid onder ogen zien, de kliek ontkrachten, dan bouw je een nieuwe wereld op basis van liefde en licht.

Waarom worden ze de ILLUMINATI genoemd? Illuminati betekent de verlichte! Omdat ze allemaal weten wat jij niet weet.

Als je een nieuwe wereld wilt creëren, moet de oude eerst sterven. De oude wereld is de wereld van duisternis. Dus, breng eerst licht in deze wereld, liefde is wat volgt nadat de eerste klus is geklaard.

Laag na laag moeten de leugens, het bedrog, de terreur en de controle worden afgebroken. Deze wereld is in oorlog. Deze oorlog is een geestelijke oorlog: goed versus kwaad. Niet goed versus slecht, dit is God versus Satan. Angel vs Demon. IQ versus AI. Liefde versus angst.

Onderwerp je niet aan Angst, maar sluit je ogen niet wanneer lelijkheid verschijnt.

BLIJF HET LICHT HOUDEN.

Niemand zal deze oorlog voor je voeren. Geen ET is toegestaan tussen jullie onderling in te grijpen, behalve degenen in menselijke lichamen. Dit is het universum van vrije wil. We mogen ons niet in uw vrije wil mengen. Jij hebt de leiding over je toekomst.

Ja, de Galactische Federatie begeleidt en assisteert je, maar DIT IS JOUW PLANEET, JOUW STRIJD!

MAAK EEN FAMILIE VAN LICHT WAKKER.

JIJ BENT LICHTDRAGERS. RENEGADES. SYSTEEM BUSTERS.

JIJ WERD GEBOREN OM DIT TE DOEN.


We willen jullie ook meedelen dat dit gevecht al gewonnen is door het licht en dat dit alles wat er gebeurt is het uitspelen van tijdlijnen.

HOE SNEL dingen voor jou gaan veranderen, ligt nu helemaal in jouw handen.

Niemand zei dat je in meditatie zou gaan zitten en door dit alleen te doen, verander je een systeem van frequentie van controle naar vrijheid. Nogmaals, er zijn mensen wiens opdracht alleen dat is … maar dat is niet de meerderheid op jullie planeet. Ascensie werkt stap stap voor stap.

Eerst komt licht. Licht (waarheid) faciliteert een hartopeningsproces dat zal leiden tot onvoorwaardelijke liefde. Soms duurt dit proces jaren … Je bent er nog niet. Je kunt niet op het geweer springen.

EERST KOMT LICHT. Jouw taak is om licht terug te brengen in dit rijk. We houden van jullie, grote strijders van licht. Blijf de waarheid verspreiden.

NU IS DE TIJD GEKOMEN OM IEDEREEN OM JE HEEN WAKKER TE MAKEN.

Deel de informatie in de vorm van video’s en teksten met iedereen die je kent en plant het zaadje in hun bewustzijn.

Dat is alles, en vertrouw niet degenen die u vertellen dat niet te doen OF DIE ZEGGEN DAT ER NIETS GEBEURT, OMDAT ER GEEN BEWIJS IS. Dit zijn de agenten van de duistere kant waartegen we in oorlog zijn.

Kijk uit. Gebruik onderscheidingsvermogen. Wees gealarmeerd als je dergelijke berichten leest.


Als je deze wereld wilt veranderen, moet je eerst weten wat er precies mis mee was …


Wij houden van u. Wij zijn uw lichtfamilie.

Zegeningen van goddelijk licht voor iedereen,

**Channel: Aurora Ray

Bron: https://ver-p-lichtekost.blogspot.com/

17 signalen dat je door een

transformatie heen gaat

We zitten momenteel in de overgangsfase tussen twee werelden. Veel mensen kunnen niet wachten totdat de nieuwe wereld zich in hun leven manifesteert. We weten en voelen dat er iets op punt staat open te breken. Nu we zelf middenin de transformatie naar deze nieuwe wereld zitten, ervaren veel mensen typische transformatiekenmerken.

1 We kunnen bijna niet meer

Ondanks dat we persoonlijk én collectief naar de nieuwe wereld toe bewegen, lijkt er maar geen einde te komen aan dit transformatieproces. De oude wereld om ons heen bevindt zich enerzijds nog in een crisissituatie en anderzijds wordt de nieuwe wereld steeds voelbaarder.

Veel mensen zeggen dat ze in de wachtstand staan, waarbij ze wachten tot de transformatie zich duidelijker gaat manifesteren en zichtbaarder zal zijn. Dit kan ook op emotioneel gebied een rollercoaster zijn, met heftige tegenstrijdige emoties. Enerzijds boosheid om hetgeen dat niet meer werkt, of verdriet over wat we moeten loslaten. Anderzijds een gelukzalig gevoel over het vooruitzicht van het nieuwe dat zich aandient.

2 Steeds meer moeite met de lockdown

Hoewel onze persoonlijke focus steeds meer verschuift naar de nieuwe wereld, heeft deze zich nog niet volledig gemanifesteerd. We zitten nog ‘opgesloten’ in een fysieke wereld met allerlei extra opgelegde restricties, die steeds meer dwars gaan zitten.

De beperking van vrijheden en sociale contacten door de lockdown maatregelen kan ertoe leiden dat we steeds meer moeite hebben met deze negatieve prikkels. Daarnaast ervaren we door de beperkte sociale contacten wellicht te weinig prikkels, wat leidt tot een innerlijke onrust. Dit resulteert in een intens verlangen om los te breken.

Een steeds sterkere drang om je los te maken van de situatie. Uiteindelijk zal dit verlangen naar weer onbeperkt actief zijn en gaan creëren, leiden tot een uitbarsting van energie. En dat dit moment eraan zit te komen ervaren we ten diepste.

3 Einde van de oude wereld

We zitten met ons bewustzijn al in de energie van de nieuwe wereld. Daardoor kunnen we ons steeds weer oprecht verbazen over de wereld om ons heen, wanneer we geconfronteerd worden met de coronamaatregelen en volgzaamheid van de mensen.

Alsof we even vergeten waren dat die wereld ook nog bestaat. Op een dieper niveau trekt de oude wereld zich langzaam terug. Dat dwingt ons los te laten. Dit doen we niet zozeer door ‘iets’ te doen, maar door het loslaten van dingen waar we geen controle meer over hebben. We merken dan ook dat de waanzin van de oude wereld ons steeds minder raakt.

4 Geen interesse in oude activiteiten & vrienden

De verbinding met hetgene dat niet meer bij ons past verdwijnt. Dat kunnen zowel activiteiten, werkzaamheden of vrijetijdsbestedingen zijn, als relaties met mensen die niet meer bij ons passen. Dat contact zal minder worden of (nog) moeizamer verlopen.

Omdat mensen die nu bewust de transformatie beleven vaak voorop lopen in de collectieve transformatie van de mensheid, kan dit het gevoel van ongeduld oproepen. Ook omdat je bij andere mensen op veel weerstand en ongeloof stuit.

Gevoelens van ongeduld kunnen ook ontstaan omdat je de nieuwe wereld met alle positieve veranderingen zo snel mogelijk verwezenlijkt wilt zien en het gevoel hebt dat het allemaal te lang duurt.

5 Moeite met concentratie

Van veel gelijkgestemden hoor ik dat ze zich op dit moment moeilijk kunnen concentreren. Oude zaken die we voorheen belangrijk vonden, vinden we nu ineens niet meer zo belangrijk. Dit leidt tot een gebrek aan motivatie.

Dan ontbreekt ook de zin om iets te ondernemen. De dingen die desondanks toch ‘moeten’ gebeuren kosten ons steeds meer moeite en inspanning, waarbij we ons nog nauwelijks op deze taak kunnen concentreren.

In plaats van ons schuldig te voelen over deze traagheid of het ‘niets-doen’, mogen we gewoon accepteren dat het ‘zijn’ nu ook voldoende is. Er komt vanzelf weer een opwelling en de drive om dingen op te pakken en te gaan ondernemen. Als dit zaken zijn die er toe doen zal ook de concentratie er weer zijn.

6 Klaar voor de nieuwe wereld

Steeds meer mensen ervaren en hebben al een gevoel van opluchting. Alsof het kantelpunt al is geweest en de nieuwe wereld er al is. Het leven voelt lichter.

We kunnen de oude bagage gemakkelijker achter ons laten. Negatieve gevoelens halen ons niet langer neer en we laten oude patronen los. We voelen meer ruimte voor vergeving en ervaren meer innerlijke rust en sereniteit.

Er ontstaat zo ook meer ruimte voor plezier, creatieve ideeën en activiteiten. We borrelen dan letterlijk vol van levensenergie, popelend om aan nieuwe initiatieven te beginnen.

7 Vlinders in je buik

We associëren vlinders in de buik met verliefdheid, maar ervaren deze ook wanneer we uitkijken naar nieuwe spannende gebeurtenissen in ons leven. Dan kan een gelukzalig gevoel ontstaan over de gelukkige tijden die je te wachten staan.

Van veel mensen hoor ik nu dat ze zich op dit moment vooral richten op mooie en vrolijke zaken en het genieten daarvan. Bijvoorbeeld door het bekijken van films, video’s of beluisteren van muziek, die een positief gevoel opleveren. Het past bij de nieuwe tijd van hogere trilling en harmonie die eraan zit te komen.

8 Van denken naar voelen

We leven meer niet meer volgens de oude structuren en wetmatigheden. Zo leven we niet meer op de klok, maar laten ons steeds meer meevloeien met de natuurlijke energiestromen die aangeven wanneer het ergens de tijd voor is.

Dan volgen we ons hart en handelen niet meer uitsluitend vanuit ons brein. Het is soms wel moeilijk aan de buitenwereld uit te leggen waarom we dingen wel of niet doen, omdat we deze keuzes niet meer zozeer kunnen rationaliseren, maar voelen dat dit het juiste is om te doen of laten.

9 Van linker- naar rechterhersenhelft

Alle functionaliteiten die vooral worden aangestuurd door de linker hersenhelft lijken minder goed te functioneren. Het gaat om ordening, planning, geheugen, logisch denken en strategisch handelen.

Dat resulteert vaak in een slecht geheugen, de woorden niet meer kunnen vinden, het onvermogen om lange teksten te kunnen lezen, moeilijkheden met rationele vormen van communicatie.

Tegelijkertijd neemt het intuïtief weten toe. Ook andere functionaliteiten die worden aangestuurd met de rechter hersenhelft worden versterkt zoals: het aanvoelen, het inzien, het ervaren van energieën en voelen van compassie.

10 Desoriëntatie

De veranderingen die we nu doormaken kunnen verwarrend zijn. Verwarring over waar je naar toe gaat. Onduidelijkheid over hoe zaken zich gaan ontwikkelen. Misschien voel je daarom veel behoefte aan tijd en rust voor jezelf, die je ook moet nemen.

De verwarring kan ook leiden tot lichamelijke desoriëntatie. Dan voel je je niet gegrond. Alsof je niet met beide benen op de grond staat, of dat je tussen twee werelden beweegt.

Terwijl je bewustzijn in de nieuwe energie met de transformatie bezig is, blijft je lichaam soms achter. Dan helpt het om tijd in de natuur door te brengen, om de nieuwe energie in jezelf te gronden.

11 Meer ruimte voor intuïtie en spirituele boodschappen

Doordat je al afstemt op de energie van de nieuwe wereld, ervaar je wellicht ook een hogere sensitiviteit. Er ontstaat ook meer ruimte voor je binnenwereld.

Daarmee gaan we terug naar onze natuurlijke staat van zijn. Dan kunnen we afstemmen op wat zich aandient, in plaats van alles vooraf te plannen en gedachteloos uit te voeren. Wellicht heb je ook de neiging om spirituele zaken te onderzoeken of je daarin te verdiepen. Paranormale ervaringen en waarnemingen kunnen tijdens deze transformatie ook toenemen.

12 Drang om je te richten op het hogere

We zijn allemaal met een bepaalde spirituele missie naar de aarde gekomen. Dat hogere doel is wellicht ondergesneeuwd doordat je jezelf in de afgelopen jaren in de matrix staande hebt moeten houden.

Activiteiten of werkzaamheden die slechts de matrix dienen voelen echter niet meer goed. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor het roer radicaal om te gooien. Ze willen zich liever bezighouden met zaken die passen bij de hogere energie en bijdragen aan een betere wereld.

13 Radicale besluiten tot verandering

Wanneer je door een transformatie gaat voel je vaak de drang om veel dingen te veranderen. Dat kunnen veranderingen zijn qua werk, relatie, lifestyle of een verhuizing.

Nu veel mensen de drang tot grote veranderingen voelen, zijn ze in de huidige tijd ook zoekende en onzeker wat deze veranderingen precies zullen inhouden. Dat kan leiden tot innerlijke onrust, ontevredenheid en het niet weten waarom.

Terwijl we voortbewegen in het ongewisse, worden we eveneens gedwongen het oude los te laten. Dat kan zelfs voelen als een soort stervensproces, waarbij de (niet letterlijke) ‘dood’ de afsluiting van een voltooid hoofdstuk in ons leven symboliseert.

14 Het gevoel dat je hier helemaal niet thuishoort

Wanneer je een voorloper op de grote massa bent, kun je het gevoel krijgen een ‘buitenstaander’ te zijn. Vooral als je de enige in je omgeving bent die de dingen anders ziet, kun je soms het gevoel hebben dat er niemand anders is die jou begrijpt.

Dan kun je een sterk verlangen krijgen om terug naar ‘huis’ te gaan, waar je omringd bent door mensen die je begrijpen en je accepteren zoals je bent. Zelfacceptatie en het omarmen van jouw persoonlijke spirituele rol waarom je hier op aarde bent, helpt je ook je hier thuis te voelen.

15 Moeite met energieregulatie

Tijdens je transformatieproces is het lastig je energie af te stemmen op je alledaagse leven. Je kunt zowel periodes van intense energie ervaren, die ervoor zorgen dat je uit je bed springt om in volle actie te schieten, als extreme vermoeidheid voelen.

Doordat je soms overstroomt van energie kan dit leiden tot slapeloze nachten, hetgeen weer leidt tot vermoeidheid overdag. Ook veranderende slaappatronen zijn een kenmerk van een transformatieproces. Van rusteloosheid, midden in de nacht wakker worden, tot en met tintelingen, hartkloppingen en ’s nachts hevig transpireren. Soms heb je veel minder of meer slaap nodig dan normaal.

16 Het jojo-effect

De transformatie is een innerlijke reis de diepte in. Daarbij kom je allerlei onbewuste patronen, weggestopte emoties, angsten en schaduwkanten van jezelf tegen. Het is dan de kunst alles te aanschouwen en te accepteren voor wat het is.

Het is eveneens het spanningsveld tussen het nieuwe omarmen en het oude loslaten. Het transformatieproces is geen lineair proces, maar gaat in golfbewegingen. Van opgewonden en euforisch naar melancholisch en zwaarmoedig.

Het ene moment voel je je down, eenzaam en verloren, om je vervolgens weer high te voelen alsof je het ergste achter de rug hebt. Het is onderdeel van het zuiverings- en verwerkingsproces waar je doorheen gaat.

17 Blind vertrouwen in een goede afloop

Los van hoe wanhopig de situatie in de fysieke wereld om ons heen er ook uitziet: we ervaren tijdens onze transformatie een blind vertrouwen dat het allemaal goed komt.

Zeker wanneer mensen in contact zijn met hun hogere zelf, kunnen ze blijven vertrouwen in het ‘hoogste goed’ van de nog niet zichtbare wereld. Tijdens dit transformatieproces worden we steeds weer geconfronteerd met de twee uitersten van de oude en nieuwe wereld.

Dit gaat door totdat je daadwerkelijk onthecht bent van de oude werkelijkheid en volledig geopend bent voor de nieuwe wereld en de vijfde dimensie.

Ella Ster* | bron: https://www.ellaster.nl/

Boekentips:

GEDACHTEN VAN INNERLIJKE WIJSHEID ~ Louise Hay

VERVUL JE WENSEN DOOR DE KRACHT VAN FANTASIE ~ Wayne Dyer

“Every thought we think and every word we speak is creating our future.”

Dharma – Wayne Dyer – Nederlands ondertiteld

Wayne Dyer legt uit wat Dharma is in deze scène uit de speelfilm “The Shift.”

Wayne Dyer: Vervulling en je levensdoel – Nederlands ondertiteld

Prachtige, wijze woorden van Wayne Dyer, uit de speelfilm “The Shift.”

De Kracht van Intentie – Dr. Wayne W. Dyer – Nederlands ondertiteld

Wat is intentie? Bestseller auteur en spreker Wayne Dyer legt uit wat intentie is en waarom het belangrijk is ermee in verbinding te staan.

999 hz 99 hz 9 hz | Oneindige Genezing | Gouden Frequentie van Overvloed | Trilling in 5e Dimensie

Oneindige genezende muziek, vaak met een genezende kracht die overvloed verheft in 5-dimensionaal gouden licht.

Het in evenwicht brengen van onze genezing is de meditatie van het kalmeren van de geest en het voelen van de oneindige energie die in ons aanwezig is.

Voel hoe uw lichaam, uw geest en ziel het leven in elke ademhaling observeren.

Doe uw wens en open uw hart. 💖🙏

963Hz + 639Hz + 396Hz Open Up to the Universe | Heart Chakra & Let Go | Healing Meditation Music