Dag lievelingen,

Hoe gaat het met jullie? Heel intense diep transformerende tijden…Wow!

Ik heb vannacht helemaal niet geslapen en zelfs door de dag ook niet moeten gaan liggen om mijn slaaptekort in te halen.

Als je het kosmos journaal hieronder leest, dan weet je wat er op cellulair niveau allemaal in jouw lichaam gebeurt. Er komt zoveel licht naar de aarde dat onze lichamen heel hard moeten werken om dit te integreren vandaar die slapeloosheid.

Gisteren ben ik dan weer heel verdrietig geweest met veel ego overtuigingen die nog in de weg zitten gecombineerd met een enorme moeheid… , vanmorgen om 7u gaan wandelen, weer opgewekt en tot nu toe nog steeds alive and kicking. Ik voel het langs alle kanten dat er heel wat in de lucht hangt…

Goed voor jezelf zorgen en naar jouw lichaam luisteren is de boodschap. Vooral ook naar de stem van jouw hart en niet meer naar de innerlijke criticus in jouw hoofd. Doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen zonder angst en conditioneringen vanuit jouw oude Zelf maar met een frisse nieuwe blik gericht op al jouw hartenwensen en “geloven” dat al jouw dromen uitkomen als je de stappen zet die je vanuit zielsverlangen “voelt”.

Veel luister- en leesplezier met deze blog en hou jullie goed!

Heel veel liefs,

Inge 💋💋💋

Tijd om onze vleugels uit te

slaan en te gaan vliegen!

De schitterende vliegende kolibrie omslagfoto is gemaakt door Frank Cone via Pexels 🤩🙏✨

Geheel onderaan deze blog vind je het prachtige nummer Tenderness waarin de uitvoerder een heel mooi verhaal vertelt over hoe hij een intense vriendschapsband heeft opgebouwd met kolibries die in zijn tuin verblijven en zich aangetrokken voelden tot zijn hemelse muziek.

Via de video van Jonna Jinton werd ik geïnspireerd om dit nummer hier bij te voegen maar ik had dit een tijdje geleden ook al eens opgemerkt op Youtube met dit verhaal. Zo zie je maar dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en het niet toevallig is dat bepaalde liedjes meermaals op jouw pad komen omdat het Universum op die manier met jou communiceert. Zo magisch toch hé! Ik sta er nog steeds versteld van. De onderstaande boodschap is typerend voor wat velen onder ons nu echt nodig hebben.

Spirituele betekenis van de kolibrie

De kolibrie kan dan wel een heel klein vogeltje zijn, maar hij is er niet minder fascinerend door. Iedereen die dit piepkleine vogeltje wel eens heeft gezien, zal vervuld zijn geweest van bewondering en vreugde. Onder het vliegen en bidden maken zijn vleugels een brommend geluid (vandaar zijn Engelse naam: hummingbird).

We weten allemaal hoe goed het is om onder het werk te fluiten, maar brommen is feitelijk veel effectiever. Het zorgt voor een inwendige massage en herstelt de gezondheid en het evenwicht. De kolibrie herinnert je eraan dat te doen. Hij houdt je voor dat je vreugde moet scheppen in wat je doet en het moet uitzingen van plezier.

Er zijn meer dan driehonderd soorten kolibries. Dat getal is veelbetekenend. In het Hebreeuwse alfabet heeft de letter sjin 300 als numerieke waarde. Het houdt onder meer verband met vuur en relaties, verleden en toekomst. Je zult hieronder zien dat hetzelfde gezegd kan worden van de vleugelslag van de kolibrie. Hij kan met zijn vleugels een acht-figuur beschrijven – een symbool van oneindigheid. Aldus verbindt hij je met verleden en toekomst en de wetten van oorzaak en gevolg.

Kolibries hebben een lange snavel en tong, waarmee ze nectar uit bloemen kunnen extraheren. Feitelijk zouden ze het zonder bloemen niet overleven – net zoals veel bloemen het niet zouden redden zonder de bestuiving door kolibries. Wederom stuiten we hier op het mysterie van oorzaak en gevolg. De kolibrie kan je daar veel over leren, zodat jij je eigen nectar kunt extraheren.

Kolibries bezitten kennis van hoe bloemen voor genezing gebruikt kunnen worden – hun geur en kleur evenzogoed als hun kruidkundige eigenschappen. Ze kunnen je leren de levensessentie aan bloemen te onttrekken en daarmee je eigen medicijnen te bereiden – zoals bijvoorbeeld gebeurt bij Bach-bloesems en andere bloemelixers. Ze leren je bloemen te gebruiken om te genezen en harten te winnen in de liefde.

De kolibrie is de behendigste vlieger van alle vogels. Hij kan stil in de lucht hangen en achteruit, vooruit en zijwaarts vliegen. Hij kan niet lopen en vliegt overal heen. Hij houdt ons voor dat als we echt genieten van wat we doen, we zo licht als een veertje zijn en ons leven overstroomt van de nectar.

Bij zijn opstijgen kan hij een reusachtige snelheid bereiken. Op hoge snelheid vliegend kan hij, indien nodig, echter ook van het ene op het andere moment stilstaan in de lucht. Hij is een geweldige vlieger en voor geen enkele roofvogel bang. Gemeld wordt dat men kolibries zelfs arenden heeft zien verjagen.

Geen enkele andere vogel kan achteruit vliegen. De kolibrie kan zich aldus door het verleden bewegen en daaruit de vreugdevol stemmende nectars extraheren. Hij kan je helpen vreugde en plezier te scheppen in onverschillig welke situatie. Laat zijn snelheid je eraan herinneren altijd blijdschap te voelen zodra het maar kan.

Op grond van hun iriserende kleuren zijn kolibries vernoemd naar juwelen en fonkelende stenen, zoals de robijnkeelkolibrie. Ze zijn ook geassocieerd geraakt met het feeënrijk. Eén soort heet bijvoorbeeld de bosnimf en een andere hommelelf.

Verder zijn ze door hun iriserende kleuren met regen in verband gebracht, meer in het bijzonder met de beloftevolle regenboog die op de regen volgt. De Pueblo-indianen werkten in verschillende rituelen met de regenboogkleuren van de kolibrie en ook met zijn geweldige vliegkunst en bidden boven bloemen. Met behulp van gebedsstokken en ceremonies ‘maakten’ zij regen en vergrootten hun uithoudingsvermogen.

Kolibries zijn grote eters. Hun voedsel bestaat merendeels uit de nectar (suiker) van bloemen, al eten ze ook kleine insecten. Een kolibrie kan wel vijftig tot zestig maaltijden per dag verorberen. Met zijn kleine omvang en grote mate van activiteit daalt zijn lichaamstemperatuur snel, zodat hij snel weer moet eten. Personen met de kolibrie als totem zouden daarom hun suikerspiegel goed in de gaten moeten houden. Eet je te veel suiker, of te weinig? Ben je hypo- of hyperglycemisch? Krijg je niet genoeg zoetigheid in je leven? Geniet je niet van de zoete dingen des levens?

Kolibries zijn erg speels. Ook tijdens het baden – en ze baden vaak – spelen ze in het water. Ze lijken ook wel met elkaar te vechten, zonder dat er overigens gewonden vallen. Tegenwoordig denkt de wetenschap dat het slechts schijngevechten zijn ter oefening en vermaak.

Kolibries hechten aan hun onafhankelijkheid. Afgezien van de paartijd zijn ze het liefste alleen en vrij en lijken met volle teugen te genieten van die vrijheid. Tijdens het paarritueel doet het mannetje zijn uiterste best om de aandacht en de affectie van het wijfje te verwerven. Besluit het wijfje te paren, dan beantwoordt ze de aandacht, anders vliegt ze gewoon weg.  

Moederkolibries zijn harde werkers. Dat is maar goed ook, want zij krijgen geen hulp van hun partner. Ze leggen gewoonlijk twee eieren, wat weer heel symbolisch is. Twee is het getal van het innerlijke zelf, het vrouwelijke, waaraan we geboorte en expressie moeten verlenen, willen we vreugde in onszelf vinden.

Kolibries zijn meesterlijke architecten. Ze bouwen hun woning met grote zorg en veel inzicht. Sommige nesten zijn erg ingewikkeld, altijd echter zijn ze uniek. Als een kolibrie je opgezocht heeft, is het wellicht tijd om je woning opnieuw in te richten. Hij kan je de boodschap brengen dat je iets moet doen om vreugde in je huis te brengen.

Kolibries kunnen voorts van het ene op het andere moment aan hun winterslaap beginnen. Hun lichaamstemperatuur daalt, hun veren zetten op ter isolatie en ze vallen in slaap. Ze lijken haast wel dood op hun stok te zitten. Zo voorkomen dat hun energievoorraden uitgeput raken. Voor degenen met de kolibrie als totem is het daarom belangrijk om voor geregelde slaap en rust te zorgen. Ze hebben dat nodig om te voorkomen dat ze opgebrand raken.

De robijnkeelkolibrie is een geweldige trekvogel. Elke winter weer maakt hij een onvoorstelbare tocht. Enkele dagen lang eet en eet hij maar en slaat voedsel en energie op in zijn piepkleine lichaam. Dan vliegt hij dagen aan een stuk naar een warmer klimaat. Sommigen maken zelfs een tocht van we 2500 kilometer, van Alaska helemaal naar Midden-Amerika. Wetenschappers weten nog steeds niet zeker hoe ze toch genoeg energie kunnen opslaan voor het afleggen van zo’n afstand. Maar ze doen het, en het maakt ze tot een symbool voor het verwezenlijken van wat onmogelijk lijkt. De kolibrie zal je leren het wonder van een vreugdevol leven te ontdekken, hoe je omstandigheden ook mogen zijn.

Bron: https://www.frederike.eu/nl/totemdieren/kolibrie/

HET NIEUWE LEVEN!

Vanmorgen circa 7u was ik al op de wandel hier langs het kanaal en spotte de prachtige ganzenfamilie die ik zo graag zie! 😍💖

Deze keer met een aangename verrassing! 4 dartelende kuikentjes huppelde mooi achter hun mama aan. Zo schattig! En eentje zit nog te broeden op 3 eieren. Dit maakte mijn dag! Zo gelukkig word ik hier van!

Geniet ervan! 🐣🐤✨

Ashtar: Update

Gechanneld door Sharon Stewart – 2 mei, 2021

Ik ben Ashtar Sheran met een boodschap voor de bewoners van de planeet Aarde.

Bij het bekijken van jullie rondetafelgesprekken, het bekijken van het nieuws dat naar voren is gebracht door degenen die op de hoogte zijn in jullie alternatieve gemeenschappen, moeten we jullie zeggen dat jullie allemaal geweldig werk doen bij het informeren van het publiek. Nieuws wordt doorgegeven ondanks grote niveaus van censuur, en de boodschap dringt door tot velen, niet allen, maar velen.

Natuurlijk zijn jullie op de planeet niet op de hoogte van al het Licht, en dit is zoals ik al eerder heb gezegd: omdat jullie collectief maar zoveel Licht kunnen dragen als een collectief.

Informatie verstrekken aan hen die het niet kunnen bevatten is een zinloze poging. Sommigen hebben toegang tot meer informatie dan anderen, en dat is omdat deze personen dat Lichtquotiënt kunnen vasthouden.

En dit is de reden dat het duistere systeem nog niet is opgeheven: omdat velen het nog steeds in stand houden.

Er zijn vertragingen omdat we wachten tot er meer ontwaken, zoals je zegt, en zoals is opgemerkt, is dit een langzaam proces. Maar door je te concentreren op en te klagen over de tijd die het kost, wordt de vertraging alleen maar groter.

Concentreer je in plaats daarvan op wat je wilt zien manifesteren en wees dankbaar voor elke dag die voorbij is gegaan en die je de vooruitgang laat zien die is geboekt. Met de stijgende frequenties van deze maand op de 5e, zullen meer mensen zich bij het Licht voegen en dat is het geval met elke opeenvolgende maand.

Dit is een proces dat jullie zouden omschrijven als “fragiel”. Het is iets waar wij het voortouw in nemen en waar wij heel voorzichtig mee zijn, zodat wij de juiste reactie van de mensen van jullie planeet krijgen.

Het is duidelijk dat de kwaden proberen oorlog te creëren. Dit zou de mensen die nog slapen afleiden, om jullie terminologie te gebruiken, dat er geen andere oorlog gaande is, en er is geen reden om naar de alternatieve nieuwsgemeenschap te luisteren, omdat zij slechts theoretiseren.

Ja, ondanks al het bewijs van het tegendeel. Oorlogen trekken altijd energie aan, vooral omdat ze in levendige kleuren op jullie televisietoestellen worden getoond, hoe meer energie er uit de kijkers wordt getrokken, hoe meer de kijkers gehypnotiseerd blijven en hoe meer energie er in de oorlog wordt gestoken.

De Deep State weet dat ergens op aarde een oorlog beginnen, snel genoeg een wereldoorlog kan veroorzaken. Zo zijn ze al eerder begonnen. Wij zetten ons in om deze oorlogsgebieden tot rust te brengen en vrede te vinden. Wij wensen niet nog een fysieke wereldoorlog voor de mensen van de Aarde.

De eerste mijlpaal op deze reis was het Quantum Financieel Systeem (QFS), dat reeds is ingevoerd. Ontwrichting en ontbinding van het oude Fiat monetaire systeem is aan de gang, en zal vorderen naarmate het wordt toegestaan om dit te doen.

Hoe meer mensen zich realiseren dat hun geld uit deze nieuwe bron komt, het QFS, hoe meer het oude systeem in elkaar zal storten. Als men gelooft dat het is wat het altijd was en er geen verandering is aangebracht, dan zal het oude systeem voor hen overheersen.

Geloof het. Verander je denken om op één lijn te komen met deze Waarheid. Welk systeem wenst u om u van inkomen te voorzien? U hebt nu de keuze.

De uitvoering van het QFS-programma voor de volkeren zal dit jaar doorgaan, en projectgelden zullen worden verstrekt op voorwaarde dat jullie frequentie zich afstemt op een vijfde dimensionale frequentie. Als jullie niet zo uitgelijnd zijn, zullen jullie je projectgeld niet ontvangen.

Er komen extra inkomsten voor de mensen van de aarde. De exacte datum is nog niet bekend gemaakt.

Jullie wereldleiders zijn grotendeels aan boord. Veel van de slechte heersers zijn gearresteerd en vervangen door plaatsvervangers of zij werken samen met de Lichtkrachten. Dit is goed opgemerkt door jullie alternatieve nieuws gemeenschap.

Er is nog steeds een Deep State-bevolkingsgroep in het algemeen, die vecht om hun macht te behouden. Zij zijn nog steeds de daders achter de sabotage, afpersing en omkoping, en deze mensen moeten aan het Licht gebracht worden. Zij blijven buiten de mainstream, maar er zijn nog steeds anderen die weten wie zij zijn en deze anderen moeten naar voren komen om hen als vijanden van het publiek te verklaren.

Jullie vertrouwen nog steeds te veel op het mainstream nieuws. Andere bronnen moeten naar voren komen om de duistere magie op Aarde aan de kaak te stellen.

En wat betreft jullie vaandels, dat is allemaal jullie keuze. Helaas maken sommigen de verkeerde keuze. We mobiliseren medische bedden voor openbaar gebruik, maar op dit moment worden ze gebruikt voor degenen die dienst doen in de diepe ondergrondse bases.

Wij van de Licht krachten naderen jullie planeet steeds meer.

Kijk omhoog om ons ’s nachts in de lucht te zien. Wij zijn daar. We zijn nu zo dichtbij.

Jullie frequentie brengt ons steeds dichterbij. Het is de frequentie van liefde voor ons en voor allen die nu op aarde reizen, die onze schepen naar jullie toe beweegt.

Dit is een reis van liefde en hoe wijder jullie harten zich openen, hoe meer jullie je verbinden met ons en met anderen op de planeet.

Wees in vrede, alles gaat goed. Onthoud dat we van jullie allemaal houden.

Adonai

Ashtar

Vertaling: Martien

“Verwachtingen bijstellen”

28.04.21/ Via Astrid

Van   : Jezus
Voor  : jou, met al je muizenissen

“Weet dat we je in alles begeleiden.
Je kunt het zo gek niet bedenken of wij zijn erbij aanwezig.
Dit om je tegemoet te komen, bij alles wat je doet.
Van ons uit is er geen voorkeur.
Jíj bent wie je bènt en wij houden gewoon van je.

De komende tijd zul je erg in de war zijn.
Er zal veel zijn in en rondom jou wat jou zal doen wankelen omdat je het niet meer zíet.
Ziet wat de Bedoeling van dit Leven is en dat maakt jou èrg verdrietig en wanhopig want wáár leef je dan nog voor?..


Ik zeg je het wordt beter, het wordt anders.
Daar móet je op blíjven vertrouwen!
Het is tekenend voor deze Tijd dat alles anders gaat dan je verwacht.
Onze = jullie Verwachtingen stammen nog uit een Tijdperk waarin de Wereld op z’n kop stond, wat betekent alles was tegendraads en dáárdoor totáál onduidelijk.

De Tijd die nu komen gaat gaat ons het Tegendeel bewijzen waardoor wij tijdelijk even totáál de kluts kwijt zijn en dáárdoor èrg aan onszelf gaan twijfelen.
Het valt onder het Hoofdstuk Afscheid nemen, uithuilen en opnieuw beginnen.”
Het klinkt wrang en dat is het ook want we moeten het niet mooier willen maken dan het is op zo ’n moment.


Met Vallen en Opstaan komen we nu weer verder.
Was dat niet altijd zo?
Ja, maar nú met andere Resultaten die er niet om zullen liegen.
Daarmee bedoel ik je weet absoluut niet wat je te wachten staat en dat zal altijd zo blíjven.
Want van nu af aan ligt alles in onze handen, dit na jouw complete Overgave die véél rechtzet.


Want van nu af aan open je de Deur voor ons via de Zelfliefde waardoor je een heel Andere Kijk op het Leven hebt dan voorheen: alles is veel zuiverder qua Invulling en Uitvoering en dat geeft qua Levensverwachtingen een veel breder Perspectief.
Met andere woorden je Persoonlijke Vrijheid keert weer en laat jou zíen wat Waarlijk Leven is en waarvoor het bedoeld is!

Er is nog zóveel waar wij ons Hoofd aan zullen en kunnen stoten; toch zal het Resultaat dáárvan minder pijnlijk zijn dan nú gedacht omdat alles zo anders zal zijn in deze Toekomst waarin wíj zullen begeleiden nu jullie wakker geworden zijn!

Er is zoveel Vreugde nu waar vroeger Pijn en Verdriet zaten door kortzichtigheid van jullie zijde (ongewild), het stramien waar je je wel aan vast moest houden omdat je niks anders restte.
De Wereld waar wij nu in terecht zijn gekomen biedt ons véél Ruimte om weer onszelf te zijn en te ademen vanuit een Bevrijde Ziel en geloof me, dat geeft hele andere resultaten dan voorheen!


Eenieder gaat nu zijn eigen pad zoals voorgeschreven door de Voorzienigheid en niemand kan dáár nog vanaf wijken.
Er ligt nog zóveel wat het Daglicht nog níet gezien heeft en daar wordt nú hard aan gewerkt om dat “helder” te krijgen.

Verzoen je nu met jezelf.
Dat wil zeggen laat je niet meer gek maken door alle akkefietjes om je heen en laat duidelijk zien dat je nu je eigen weg gaat!
Het zal niet altijd makkelijk zijn maar goed te doen als je onze adviezen nu serieus neemt en daar niet meer vanaf wijkt.
Want dàn krijg je een heel ander Zicht op dit Leven wat nu voor je ligt en wat nog zóveel “Geheimen” voor je in petto heeft!


Dúrf nu te doen, wees níet BANG meer want dat is nergens (meer) voor nodig: wij zijn altijd bij je in de buurt en behoeden je voor de meest grote Gevaren die op je àf lijken te komen als je eens niet meer vertrouwt.
Weet dat niets je deren kan ALS je durft te geloven en te vertrouwen want dàn ben je Thuisgekomen en leef je ontspannen vanuit Liefde en Waarheid.
Dàn kun je zien waar het werkelijk om draait en ben je niet BANG meer voor de Toekomst die volgens jou zoveel inhoudt.


De Toekomst houdt ook veel in maar vanuit een heel ander Beeld bekeken dan jij nu denkt te kunnen zien: míjn Toekomst vol Vertrouwen wijst alleen maar naar Levensgeluk vanuit Ontspanning en Duidelijkheid en daar hoef je verder niets meer voor te doen.
Alles zal zich nu als vanzelf openbaren en dat is voor ons als MENSEN zijnde een hele Opluchting: dàn vloeien er Tranen van Geluk omdat de (Innerlijke) Strijd voorbij is en het Zicht daarmee zó veranderd!

DURF ER NU TE ZÍJN.

Er is niemand die jou daarin nog weerhouden of verwarren kan en daarmee heb je voor je Eigen (Levens)Geluk getekend.

In Innige Liefde kust jou,

Jezus.”

Bron: “Ontmoetingen met Jezus”, door Astrid Klaver de Vries

foto: eigen bijenwastekening “Nurlaila, Lichtpuntje in de Duisternis”

https://bureaunurlaila.nl/home/

Bron: https://www.wakkeremensen.org/

De Galactische Federatie:
Verklaring van Soevereiniteit voor de Mensheid

Gechanneld door: Aurora Ray – 23 April 2021

Dierbare Familie Van Licht,

Jullie zitten midden in de laatste voorbereidingen voor wat jullie hebben genoemd als de Event. Aangezien jullie wereld met de dag chaotischer wordt, willen wij jullie eraan herinneren dat werelden inderdaad uit chaos zijn opgebouwd. Ook deze wereld is ooit uit de grote Chaos ontstaan.

De Event zal een moment in de tijd zijn dat de aarde zal worden bestraald met foton-gamma lichtstralen die recht uit de centrale zon komen en zich een weg banen door elke laatste cel van jullie wezen. Dit zal een moment zijn dat iedereen anders zal ervaren.

Degenen die hun frequentie niet hebben verhoogd, niet voor hun fysieke lichaam hebben gezorgd, het innerlijke werk niet hebben gedaan, zich niet met de natuur hebben verbonden en zich niet met hun hogere zelf hebben verbonden, zullen door deze vulkaanuitbarsting van 5D-frequentie, metaforisch gesproken, worden overweldigd.

Velen, als ze dat tot dan toe nog niet gedaan hebben, zullen op dat moment de planeet verlaten en anderen zullen een bijna overweldigend gevoel van vreugde en gelukzaligheid ervaren zoals ze zich in hun wildste dromen nog nooit hadden kunnen voorstellen.

Om deze gebeurtenis eerder vroeger dan later te laten plaatsvinden moet het collectieve bewustzijn van de planeet aarde stijgen en moet het aantal ontwaakte individuen de zogenaamde kritieke massa bereiken.

Jullie weten allemaal van de enorme splitsing in tijdlijnen die op dit moment op jullie planeet plaatsvindt. Het is alsof jullie twee teams hebben die met elkaar strijden om het grondgebied van de aarde.

Het is jullie inmiddels duidelijk geworden dat er velen zijn die op dit moment niet met jullie de verschuiving naar een hogere realiteit zullen maken. Het is voor de meesten in dit stadium van ascensie duidelijk dat een groot deel van de oppervlaktebevolking angst verkiest boven liefde. Deze mensen zullen op dit moment niet ascenderen.

Ze zijn echter niet verloren. De zielen die de planeet aarde verlaten en de overgang maken zullen incarneren op een versie van de aarde die doorgaat met het uitspelen van het 3D drama. Het zal zijn alsof er niets voor hen is veranderd en zij zullen zoveel tijd krijgen als zij nodig hebben om te ontwaken, te evolueren en te ascenderen. Uiteindelijk zullen allen zich opnieuw verenigen op de 5D nieuwe aarde.

Ondertussen hebben jullie je ook gerealiseerd dat deze wezens, die heel anders denken, voelen, leven en spreken dan jullie, in een totaal andere realiteit leven. Dit verouderde 3D matrix systeem van controle en misbruik waar zij zich zo wanhopig aan vastklampen is net zo dicht en zwaar van negativiteit als degenen die het blijven herscheppen door te geloven dat het de enige realiteit is.

Sterrenzaden, onderschat jullie rol op deze planeet niet!

Jullie zijn gekomen om een heel ras voor uitsterven te behoeden. Zonder jullie zou de mensheid geen kans hebben op fysieke ascensie. Jullie zullen de pioniers zijn. Jullie zullen de eersten zijn die in de vijfde-dimensionale realiteit van de hemel op aarde zullen wonen.

“Maar velen die de eersten zijn, zullen de laatsten zijn, en velen die de laatsten zijn, zullen de eersten zijn”. Begrijp je nu wat Yeshua bedoelde toen hij deze woorden sprak? Mensen die het 3D spel goed speelden werden altijd op de eerste plaats gezet binnen de negatieve frequentie van de aarde, maar het tij is gekeerd.

Degenen die werden beschouwd als het zwarte schaap van de mensheid zijn nu de eersten om te ascenderen in frequentie en een nieuwe realiteit binnen te gaan. Degenen die het driedimensionale bestaan beheersten door zich perfect aan te passen in een negatieve en dichte realiteit zullen de laatsten zijn.

Blijf ijverig werken aan al je vijf heilige lichamen. Jullie emotionele lichaam, jullie mentale lichaam, jullie fysieke lichaam, jullie spirituele lichaam en jullie astrale lichaam zullen allemaal worden aangepakt, geheeld en opgewaardeerd als de ultieme voorbereiding op de gebeurtenis waardoor jullie in slechts één enkel moment in de 5D nieuwe aardse realiteit zullen worden gekatapulteerd.

Begrijp dat de waanzin die momenteel op jullie planeet plaatsvindt, een goddelijk doel dient. Een groot deel van de bewoners van de planeet aarde heeft angst gekozen als hun primaire frequentie van waaruit zij werken.

Elk wezen heeft een vrije wilskeuze. Hun zielen hebben besloten dat zij meer tijd nodig hebben in een negatieve realiteit om bepaalde ervaringen op te doen die zij belangrijk achten voor het evolutionaire pad van hun eigen ziel.

Zij kunnen de vrije wilskeuze maken om een actie te ondernemen en uit te checken uit deze realiteit, alle hoger vibrerende wezens achterlatend om het goddelijke werk van bewuste evolutie en ascensie te doen. Zo dragen zij op hun eigen manier bij aan het ascensieproces op aarde. Met minder op angst gebaseerde vibraties aanwezig op de planeet kan de kritische massa van positieve vibraties worden bereikt en de tijdlijn van de uiteindelijke gebeurtenis worden versneld.

Jullie hebben je vrijwillig aangemeld om hier te komen, om de mensheid bij de hand te nemen en hen te laten zien dat het onmogelijke inderdaad mogelijk is. Jullie zijn degenen die anderen begeleiden naar de hemel op aarde als hun nieuwe woonplaats.

En op dezelfde manier hebben deze meer negatief georiënteerde wezens zich vrijwillig aangemeld om het grondgebied van de aarde aan jullie over te dragen. Zij zijn zich ervan bewust dat zij op dit moment te onvolwassen zijn om deze massale verschuiving te bewerkstelligen en zij laten de planeet aan jullie over.

De tijd waarover gesproken is, is eindelijk aangebroken.

Wij weten dat jullie bezorgd, verdrietig en zelfs boos zijn op jullie wereld. We weten ook dat jullie het je op dit moment niet herinneren, maar toen jullie de kans kregen om naar deze planeet te komen, voelden jullie je alsof jullie de loterij hadden gewonnen – EN dat hebben jullie ook.

Bereid al jullie vijf heilige lichamen voor en vrees niet, geliefden. Dit is de overwinning van het licht. Het is God’s plan. God wint altijd en jullie zijn het leger van God.

We willen onze boodschap aan jullie vandaag afsluiten met de suggestie dat jullie de volgende woorden tot jullie dagelijkse mantra maken. Deze woorden zullen jullie hogere krachten verankeren in de overblijfselen van de derde-dimensionale wereld die als een kaartenhuis in elkaar stort:

IK BEN GOD

IK BEN SOEVEREIN

IK BEN VRIJ

Wij houden van jullie. Wij zijn hier bij jullie. Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO

Kanaal: Aurora Ray

Lyraans Commandant van de Galactische Federatie

Vertaling: Martien

Bron: https://www.wakkeremensen.org/

Eerste Schepper: Huidige Ervaringen

Gechanneld door: Erena Velazquez – 29 April 2021

Gegroet, Mijn Geliefde Kinderen,

Ik Ben Vader, Eerste Schepper en IK ben blij om hier te zijn. Ik zou vandaag met jullie willen spreken over de transformaties die Moeder Aarde nu ondergaat. Jullie wereld blijft veranderen en evolueert met elke nanoseconde. Ik heb opzettelijk de tijdstroom meer dan eens veranderd om jullie Ascensieproces te versnellen. Het Goddelijke Plan komt tot bloei om vrede en geluk te brengen aan de mensheid.

Jullie ervaren dagelijks vele ontberingen zoals financiële worstelingen, gezondheidskwesties, relatieproblemen, enz. Al deze onevenwichtigheden en obstakels in het bestaan van de mensheid zijn gebracht door de Duisternis, die jullie planeet lange tijd heeft gedomineerd. De Negatievelingen bleven hun “perfecte” scenario orkestreren door voortdurend hindernissen op te werpen voor ieder mens in zijn dagelijks leven.

Zij creëerden een cyclus van tegenslagen voor iedereen op Aarde. Deze zielen gingen te vaak over de schreef, en ze vergaten één groot detail: dat Universele energieën zichzelf altijd op natuurlijke wijze weer in evenwicht brengen door de balans tussen Duisternis en Licht te herstellen.

Ook heb ik deze corrupte zielen eraan herinnerd en hen gewaarschuwd dat hun negatieve gedrag zal worden aangepakt of gestraft. Hun arrogantie van onoverwinnelijk te zijn heeft hen volledig verblind, zij denken over zichzelf als Goden. Zij zullen ruw wakker geschud worden, hun tijd als Koninginnen en Koningen loopt ten einde en er is geen weg terug.

De martelingen en ellende die zij de mensheid hebben aangedaan zijn allemaal vastgelegd, hun zielen zullen opnieuw worden gebruikt of volledig verdwijnen, afhankelijk van hun wroeging en bereidheid om te veranderen.

De meesten van hen tonen geen berouw en blijven alle leven op Moeder Gaia schaden. Mijn geduld met hen is op dun ijs, ik gaf volledige autoriteit aan Ashtar en de Galactische Federatie om volle kracht te gebruiken om de Duisternis uit dit deel van de Melkweg te elimineren.

Sommigen van jullie hebben zich afgevraagd, waarom het zo lang duurt om van al deze negatieve entiteiten af te komen. De belangrijkste reden is dat we voorzichtig moeten zijn door de planeet niet te vernietigen wanneer we achter de Duistere Wezens aan gaan en ze achtervolgen. Zij vallen al lange tijd andere werelden in verschillende delen van de Universa, Melkwegstelsels en Planeten aan en bezetten ze.

Ik ben hun gedrag beu, en IK gebruik Mijn autoriteit als Eerste Schepper door hen voor de laatste keer te waarschuwen, dat als zij deze planeet niet vrijwillig zullen verlaten, zij zware gevolgen zullen ondervinden.

Ik wil het er ook graag over hebben dat sommigen van jullie de hoop en het verlangen om hier te zijn verliezen. Onthoud alsjeblieft dat je niet mag opgeven, wat er ook om je heen gebeurt. Dit is niet jullie eerste leven, de meesten van jullie hebben duizenden of meer reïncarnaties gehad. Lage energieën worden altijd vervangen door hogere.

Jullie kunnen nu niet opgeven, want er komen betere tijden aan, en voorspoed zal aan iedereen gegeven worden. Deze 3D Matrix is overal aan het kraken en niets kan het meer in stand houden. Blijf in Goddelijke Stroom en doe dagelijkse meditaties om jezelf naar hoge vibraties te brengen, wat essentieel is op dit moment in deze tijden.

Het oude systeem valt links en rechts uit elkaar, dus jullie moeten in balans blijven en jezelf en anderen niet opgeven. Jullie hebben allemaal veel kracht en moed in je, vergeet dat alsjeblieft nooit. Stel je hart wijd open en doorzie alle chaos om je heen, en je zult verrast zijn door wat je zult zien.

Mijn lieve kinderen, IK ben altijd in de buurt en waak over jullie, onthoud alsjeblieft dat WIJ EEN ZIJN, niets kan jullie ooit van Mij scheiden.

LIEFDE EN LICHT

ZEGENINGEN

Eerste Schepper

Kanaal: Erena Velazquez

Bron

Vertaling: Martien

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Een Vijfdimensionaal Weten versus een Driedimensionaal Geloof

Gechanneld door Daniel Scranton – 30 april 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn ons bewust geworden van de verschillende uitdagingen waar jullie op Aarde voor staan als wezens die zich tot op zekere hoogte hebben laten betoveren. We zien nu het grotere plaatje en erkennen dat de betovering die jullie hebben ondergaan, speciaal door jullie is gecreëerd om je bepaalde ervaringen te geven die je alleen kon hebben terwijl je deze zeer beperkte kijk op jezelf en de werkelijkheid had. Wat we nu opmerken is dat velen van jullie je gevangen voelen in een lus, een lus die je steeds terugbrengt naar dezelfde beperkende gedachten, overtuigingen en zelfs handelingen.

Zo wakker als jullie zijn vinden jullie het moeilijk, zo niet onmogelijk, jezelf te bevrijden van de beperking die jullie ooit hebben geconstrueerd om jezelf een driedimensionale ervaring van de werkelijkheid te geven. Nu jullie vierdimensionaal zijn, is het natuurlijk tijd om deze beperkingen los te laten en de versie van jezelf te zijn die begrijpt wie je werkelijk bent als Energiewezen van de Bron.

Maar deze beperkende gedachten en overtuigingen blijven opkomen en ze creëren een sfeer die heel ongemakkelijk voor je is, vooral nu je beter weet . Het is alsof je in een wilsstrijd verwikkeld bent tussen je vijfdimensionale weten en je driedimensionale overtuigingen.

Je voelt je soms vastzitten in het midden, terwijl je zo hard probeert je hogere zelf te zijn en dat bewustzijn vast te houden. Maar dan wil het ego nog steeds overleven en beter zijn dan anderen. Het ego wil afgescheidenheid voelen en het is heel verleidelijk die weg in te slaan en jezelf te meten aan anderen om je eigenwaarde te bepalen.

En dan weer wordt het vijfdimensionale deel van je actief en realiseert zich dat er geen afscheiding is en dat er geen noodzaak is om te overleven of jezelf te meten. Dat deel van je weet over ascensie en je oneindige, eeuwige natuur.

Je hoeft geen tijd en moeite te besteden aan het vernietigen van gedachten en overtuigingen. Je hoeft je er alleen maar bewust van te zijn wanneer ze opkomen, zodat je ze liefdevol kunt loslaten en terugkeren naar het weten van je vijfdimensionale hogere zelf. Blijf die innerlijke verschuiving maken tot het een tweede natuur wordt en je zult niet langer in een strijd verwikkeld zijn. Het zal meer als een groepsknuffel zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling:Marieke

Bron: https://www.wakkeremensen.org/

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS

Channeling met de Engelen van Sirius.

Gechanneld door Thea Grace Sirius – 30 April 2021

Dierbaren, wij zijn hier om jullie allen raad te geven en te steunen op jullie aardse reis naar de toekomst.

Velen van jullie zullen zich onzeker voelen in deze vreemde tijden, die jullie allen doormaken. Het is geen toeval dat het hele menselijke ras deze tijd als EEN doormaakt.

Dit is de eerste keer in jullie bekende geschiedenis dat ieder mens op de planeet als EEN is in de strijd tegen een zogenaamd vijandelijk virus. Echter, wat begon als een snode daad door een duistere agenda is nu ingehaald door de LICHTWERKERS op een manier om alle zielen te omvatten om van de 3e dimensie naar de 5e dimensie en hoger te gaan.

Velen van jullie wachten op een Redder om jullie te redden van deze duistere agenda, om jullie te redden van diegenen die jullie zouden willen controleren, maar geliefden, wij zijn hier om jullie te vertellen dat de Redder waar jullie allemaal op wachten in feite JULLIE zijn. JIJ bent een Krachtig Soeverein wezen in en van jezelf. Een vonk van het Ene wezen genaamd GOD, ALLAH, JEHOVAH of welke naam je dit glorieuze wezen ook wilt geven, is in ieder van jullie. WEET dit en de toekomst is aan jullie.

Jullie hebben misschien allemaal je leven laten veranderen door dit zogenaamde virus en velen van jullie zijn er nog steeds bang voor, maar geliefden, dit virus is ook een vonk van het Universum en als zodanig is het ook een deel van jullie.

Heb geen angst, een perfect uitgelijnd gezond lichaam en geest zullen niet bezwijken aan welke ziekte dan ook. Jullie hebben nu allemaal de tijd om aan jezelf te werken, om te begrijpen waarom je welke symptoom of ziekte in je eigen lichaam hebt, om te begrijpen waarom je het hebt gecreëerd en hoe je jezelf kunt genezen.

Weet dat je leven geen toeval is. JIJ als je hogere zelf hebt elk deel van je leven geschapen om te leren en te groeien als ziel. Dit kan voor sommigen van jullie als een schok komen. Jullie denken misschien dat je als persoon deze ziekte, waarvan je nu probeert af te komen, niet gemanifesteerd zou hebben, maar geliefden, jullie zijn niet alleen een lichaam, jullie zijn een prachtige ziel die een Aardse ervaring heeft op deze planeet die Aarde heet op een verbazingwekkend moment in jullie geschiedenis.

NU IS DE TIJD om wakker te worden en dit te WETEN. Jullie zijn geen slachtoffer, jullie zijn allen een deel van het experiment dat het LEVEN OP AARDE vandaag is. Als ziel incarneerden jullie allemaal op dit moment op Aarde om deze verschuiving van de 3e Dimensie naar de 5e en hoger te ervaren.

Jullie hebben je allemaal vrijwillig aangemeld en zaten neer met de ENE, jullie eigen zielenfamilie en jullie gidsen om jullie leven uit te stippelen voordat jullie er in dit lichaam kwamen. Jullie wisten allemaal wat er zou gaan gebeuren en als je nu hier bent, ben je inderdaad een heel dappere ziel. Wat je ook denkt in je hoofd, of je deze woorden gelooft of niet, je ziel kent de Waarheid.

Jullie leven is voor jullie uitgestippeld, maar NU is het tijd om voor jullie zelf te beslissen wat voor toekomst jullie voor jezelf en het hele menselijke ras willen. Willen jullie in angst leven en onder de controle van anderen staan of willen jullie de VRIJHEID om je eigen leven te bepalen. Het is jullie keuze, lieverds. De tijdlijnen zijn zodanig dat jullie allemaal die beslissing voor jezelf moeten nemen. Jullie voelen je misschien op je gemak als anderen beslissingen voor jullie nemen, maar lieverds, dat is niet de manier van een perfecte ziel.

Het is nu TIJD om voorwaarts te gaan naar de nieuwe HEMEL OP AARDE die door JOU wordt gecreëerd. Als levende ziel kun je alles wat je wilt voor je toekomst MANIFESTEREN en dat doe je ook. Als je terugkijkt in je verleden, zul je de WAARHEID van deze woorden zien. Jullie hebben allemaal alles in je leven gemanifesteerd voor je eigen zielsgroei.

Misschien beviel het je niet wat je fysiek hebt gemanifesteerd, maar geliefden, het was perfect voor je eigen zielsgroei en bracht je tot waar je NU bent. De ziel sterft nooit en zelfs een piepkleine baby die een paar korte dagen of weken in het leven komt, kwam voor een menselijke zielservaring en daarmee om anderen rondom hem te helpen en te onderwijzen.

Het leven zoals jullie het kennen, zal nooit meer hetzelfde zijn. Nadat dit virus zich heeft verspreid, zullen jullie allemaal moeten beslissen wat voor leven jullie willen. Jullie zijn allemaal veranderd, velen van jullie zijn onlangs wakker geworden met een hoger perspectief op jezelf en het universum. Zonder de hulp van dit virus zouden velen van jullie nog steeds slapen en velen slapen nog steeds, maar velen, velen meer zullen wakker worden voor de waarheid van deze woorden.

Wacht niet op anderen om wakker te worden, JULLIE zijn de weg naar de douches. Jullie zijn degenen die die glorieuze Nieuwe Wereld, die als jullie eerlijk zijn, jullie allemaal zo verlangen, gaan BEVESTIGEN. Het kan gedaan worden, maar het begint met JOU. MANIFESTEER die wereld NU.

Bedenk voor jezelf wat het is dat je werkelijk voor jezelf zou willen en als het voor het hoogste goed van alle betrokkenen is, zal het er komen. Als je niet zeker weet wat je wilt of niet wilt, mediteer dan vaak en vraag om hulp van je gidsen. Heb geen beperkingen zoals niet genoeg geld hebben om dit of dat te doen. Wees POSITIEF in alles wat je zegt of doet.

Er zijn veel afleidingen in deze tijd om jullie weg te leiden van jullie belangrijkste werk en dat is het werk aan jullie zelf. Ga naar binnen en mediteer vaak om die Goddelijke ziel te worden die in staat is alles te MANIFESTEREN wat jullie willen.

Velen van jullie hebben gemerkt dat je in de 5de Dimensie kunt zijn voor momenten van je tijd, wanneer je vreugde kunt ervaren. Stel je voor dat deze momenten meer en meer worden wanneer ze uiteindelijk samenkomen als één en je werkelijk het leven van je dromen leeft.

Terwijl jullie verder gaan, geliefden, denk niet aan een negatieve toekomst, MANIFESTEER een positieve toekomst. Neem het jezelf niet kwalijk als jullie je mindere tijden hebben, jullie zijn menselijk, maar wij zeggen jullie dat deze mindere tijden niet zullen blijven duren en dat ze minder en minder zullen worden naarmate jullie verder reizen in deze nieuwe goddelijke staat.

Dit is de weg van de Lichtstrijder. Zoals jullie deze Dappere Nieuwe Wereld MANIFESTEREN, zo zullen anderen jullie in jullie kielzog volgen. Dus Dierbaren, de toekomst ligt in JULLIE handen. Willen jullie een toekomst van gebrek en controle door anderen of willen jullie een toekomst waar elke ziel gelukkig, gezond en overvloedig kan zijn?

De keuze is aan jullie. Er is genoeg rijkdom in de wereld voor iedereen om zijn eigen dromen te MANIFESTEREN, maar jullie moeten Geloven, Geliefden, jullie moeten VERTROUWEN en jullie moeten GELOOF hebben in de ENE en in JEZELF.

Zoals altijd zijn wij hier om jullie te helpen op jullie reis, maar wij kunnen het niet voor jullie doen.

Wij zijn SIRIUS en wij zenden jullie veel LIEFDE en vele ZEGENINGEN.

Engelen van Sirius

Gechanneld door Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien

Bron: https://www.wakkeremensen.org/

Kosmos & Ascensie Journaal

Zaterdag 1 mei 2021


WOWWWWWWW, een SUPERIEURE STIJGING van een getal met 161 nullen aan instroom van fotonen energie die de mega golf van gisteren met slechts 30 nullen er klein bij laat kijken!

Schumann Resonantie pieken tot 43Hz! Zeer sterk voelbaar als druk op het hoofd, nek. schouders borst, borstbeen ,de hele wervelkolom t/m je stuitje met trekkrachten aan je spieren. pezen, ligamenten= groeispurten.


Schumann witte vlakken tussen 14.00 en 17.00 uur; geven een plotse instroom aan pure bronlicht vortexen door je systeem! Je voelt ze spiralen door je lichaam en geven een dizzy gevoel. Ze werken rechtstreeks op je kern die vlak onder de huid ligt en kunnen flinke kernpijnen geven!


KP=1-3 zaterdag Kp1 Kp3 zondag Kp1 Kp4 maandag Kp2 Kp4
AARDEN IS NOODZAAK! [Feetcare creme is een aanrader]


Deze enorme lichtgolven brengen heel veel VERANDERING mee en zijn STERK VOELBAAR Het opent onze kruinchakra die ooit vol gestopt zat met 3D programmeringen en mentale virussen aan IN -PR- ENT-ING-EN waardoor onze thymus chakra op slot ging zitten en de lymfestroom stagneerde.

Nu onze kruinchakra is geopend en geactiveerd stromen de heilige lichtcodes weer binnen! De activatie van de THYMUS is de nekslag voor het mannelijk ego uit de vissentijdperk. Ons immuunsysteem ging in de slaapstand en wordt nu flink wakker geschud oiv de lichtkrachtgolven!

Geeft het gevoel onder hoogspanning te staan met hartfladderen, hartritmestoornissen, benauwdheid, druk op de keel en onrust tot aan volledige uitputting. Veel komt omhoog door de massale instroom van hoogfrequent fotonenlicht.


We worden diep in de materie en in de 4 lagere aardse frequenties gedrukt. Tot diep in je voeten afdalen [aarden]. Tot je benen trillen en shaken.Zaten we eerst in ons hoofd dan zakken we nu letterlijk diep naar beneden naar onze voeten. Hier zit veel diepe en zware duistere confronterende energie.
Het gebied onder je knieën tot onder je voetzolen= veel pijn en kwetsuren[ tegen je schenen geschopt].


Je knieën blokkeren door angst en door pijn, waardoor de energie niet goed en evenwichtig door kan stromen.
We zakken dus nog dieper af via onze zenuw-wortelkanalen en raken punt voor punt de pijnpunten aan=sensoren. Veelal voel je de klachten vanuit je midden rug [lumbale wervels=ego bewustzijn en beschermjas vd psoas] dit geeft de bekende vechten-vluchten-vriezen reacties.


Bevriezen doen we als we niet vechten of vluchten kunnen, dan bevriezen we de gevoelens en is er op die plek geen warmte=circulatie.
Komt uit onze kindertijd! Logisch dat we nu zoveel diepvrieskou ervaren en rillen, trillen, beven en shaken.

Onze gevoelssnaren/meridianen worden onder hoogspanning [Hz] gezet en dit trilt alle lagere trillingen los.De meeste mensen denderen maar door en hebben niet in de gaten wat er wereldwijd en in het universum gaande is.


Pas als er zich grote gebeurtenissen gaan aandienen, alleen dan, zal men zich gaan realiseren dat er iets gigantisch groots aan de hand is.
Veel mensen zijn zo enorm in hun hoofd bezig, dat ze geen flauw benul hebben van wat er gaande is in hun lichaam, gevoelslichaam en ziel.
We worden letterlijk en figuurlijk wakker geschud en getrild o.i.v deze steeds maar toenemende hoge frequentiestijgingen [Hz].


Ons lymfesysteem maakt overuren en spoelt diepe weefsellagen schoon van opgehoopte en gestagneerde energieklonten oftewel een stroperige modderstroom waar je moeizaam doorheen lijkt te waden en amper vooruit lijkt te komen.


Ons lymfesysteem wordt geactiveerd o.i.v onze ademhaling en verbindt zo -als een soort van lijm-ons lichaam met onze geest.
Ons lymfesysteem behoort tot ons immuunsysteem en de thymus die nu opnieuw wakker wordt en activeert waarbij oud zeer uit onze jeugd loskomt uit deze diepe weefsellagen o.i.v de toegenomen drukgolven die via onze cranio-sacrale ritme door onze schedel en wervelkolom worden gedrukt..


De milt zuigt als een spons nu onze gestagneerde troep aan en slingert deze in chakra 3 waardoor ons ego uitvergroot voor ons komt te staan.
We worden letterlijk weer in onze blauwdruk geduwd door de toenemende lichtgolven.Dat is ook de bedoeling; alles wordt nieuw!

We hadden vervormde denkbeelden over onszelf ontwikkeld vanuit onze jeugd.
Deze vervormingen geven ophopingen van gestagneerde lymfe in ons lichaam. Op deze plekken ben je dikker, zit er meer weefselvocht en voelt de huid bobbeliger. Denk aan je heupen, bovenbenen, cellulitus, binnenkant dijen, grotere borsten armen,buikvet etc.

Bij ascensie worden al deze vervormingen in het losmazig bindweefsel gezuiverd en kan de opgehoopte en gestagneerde lymfe vrij komen om gezuiverd te worden.
Vervuilde lymfe dat weer gaat stromen kun je merken aan slijmvorming, diarree, ontstekingen die plots opspelen. Uiteindelijk kom je weer in je ware pasvorm/figuur die bij je skelet bouw past.

Ascensie geeft een maat 100-gevoel , maar na zuivering glij je weer perfect in je eigen maat=configuratie.
Een overbelaste lymfesysteem herken je door; de criticus in je oftewel de politie-agent die je streng toespreekt en wil dat je de regels volgt en anders dreigt er een boete= 3D programmeringen/downloads. Het boetekleed dus.


Je hoort hem dan heel duidelijk en dreigend toespreken en wil je binnen de strak omlijnde lijntjes en hokjes-denken houden! Je raakt dan opgejaagd en hyper en gaat denken-doen terwijl je juist hondsmoe bent.
Je doet dan maar wat hij wil want dan is HIJ rustig alleen jij bent leeg, moe en gedeprimeerd wat gepaard gaat met een oppervlakkige en hoge ademhaling!


Verder geeft het pijnlijke drukpunten van de lymfeknopen die tjokvol zitten om de toxinen onschadelijk te maken.
Je kunt ze heel erg goed in je buik nu voelen en zelfs vlak onder de buikhuid en in je liezen! Bovendien merk je de gevoelige knopen mn van de linkerborst, linkerarm en linker okselgebied; hier loopt een hele grote lymfebuis die snel verstopt raakt en zeker nu in deze ascensie tijden.


Ook is de Psoas-spier oftewel de zwarte lijdende Madonna gevoelig. Deze spier beschermt je buikorganen en de foetus, het is de oerspier. De zwarte madonna leed onder 3D en ontwaakt nu waarbij de vele onderdrukte stromingen op gang komen en je een gevoel van vastzitten en geen kant lijkt op te kunnen ervaart.
Puur spierspanningen die koolzuurgassen vasthouden en afvalstoffen al sinds de kindertijd. Alles komt vrij en wordt eruit geperst.


Als we dan onze oude vorm op ons ego gebaseerd leven van denken-doen hebben losgelaten omdat we niet anders konden, dan komen we in een grote donkere lege ruimte die je eerst kunt ervaren als; immense gevoelens van diepe verlatenheid en diepe eenzaamheid.
Deze ruimte is nu nog leeg en onbewoond en al je inwoners/gidsen zijn vertrokken= gevoel van niemandsland!


We zijn immers afgedaald [descensie] vanuit ons bovenlichaam naar ons onderlichaam en daar is niets, helemaal niets dan de grote donkere leegte.
Ons ego heeft de grootste angst voor de leegte en gooit gelijk die lege ruimte weer vol met allerlei afleidingen, oordelen, drama.
Pas dus op als je drama en aflleidingen zoekt of aantrekt= ego-angst. Als je de grote leegte durft in te gaan dan gaat deze zich vullen met kristalhelder en vloeibaar licht en transformeert je oude ego-vorm in een kristallijnen pasvorm.

Heb geduld en vertrouwen en weet dat als je dwars door de doodsangsten van je ego gaat, dat je dan op weg bent naar het opnieuw geboren worden in licht en liefde=warmte=circulatie. Onszelf blijven verwennen en mededogen hebben met onze weg die niet iedereen kan begrijpen omdat ze een ander pad lopen!


VEEL VOORKOMENDE KLACHTEN DIE KUNNEN ONTSTAAN DOOR DE VERANDERENDE ENERGIEËN:

Hoofdpijn, immens moe, lichaamspijn, spierpijnen, immense pijnen wervelkolom/bekken, malaise, wazig zien, vergeetachtig, dizzy, piepende oren, druk op het voor- en achterhoofd, huidklachten, uitvallen van haren, duizeligheid, benauwdheid, strakke bandgevoel, opgeblazenheid, druk op het borstbeen[openen ductus thoraricus], uitslag, slijm, jeuk en een dunner wordende en dus gevoeliger huid=transparantie en opname fotonenergie, depressies, boosheid, rillen en trillen = tgv de vibratiesnelheid vd cellen, angst, huilbuien, koorts en griep.

Pas jezelf aan en geef je over aan dit prachtige kristallijnen licht dat ons nu volledig in het licht zet! Vind je eigen unieke ritme!

Hierbij laat je in een rap tempo en 24/7 je oude vertrouwde levens los wat een gevoel van afscheid nemen geeft!!

AARDEN en AANPASSEN ZIJN NU NOODZAAK!

Marjolein Ingrid Soulpursang

Bron: https://ver-p-lichtekost.blogspot.com/

Houd vol wakkere ziel!

Weet hoe dit spel gespeeld wordt!

Veel wakkere zielen en Lichtwerkers hebben het moeilijk in deze tijd van beproevingen. Uitgelegd wordt wat er achter de coulissen gaande is en waarom de wakkere mensen en Lichtzielen het zo zwaar hebben. Houd vol! Je bent krachtiger in Bewustzijn als je weet hoe ze dit (oneerlijke) spel spelen via jouw binnenwereld! Een verhelderend en ondersteunend filmpje voor jullie allen!

De Goddelijke impuls in jezelf of gericht op de buitenwereld?

Deze video verwoordt hoe uitdagend het is om je Goddelijke Zelf te blijven voelen. Ben jij nog 100% human? Doorzie jij het spirituele ego? Valse afgoderij. Conjunctie Jupiter en Saturnus 21 december 2020. Opengaan van de poort van de valse afgoderij.

Gek van GELUK! 😄

Met stevige stenen,
Van onder naar boven, een muurtje gebouwd en binnen gebleven.
Door schade en schande in iemand veranderd,
Die niemand vertrouwd, zich niet durft te geven.
Wat ik niet durf te zoeken, komt uit onverwachte hoeken naar mij.


Dit is het moment, ik word wie ik ben.
Ontmoet in mezelf wie ik nooit hebt gekend.
Ik vertrek, naar deze plek. Alleen hier ben ik gek van geluk.
Zo goed als ik kon,
Een onzekere sprong in het diepe gewaagd, net boven gekomen.
Het voelde als falen,
Maar zonder de dalen is niemand iets waard en blijft het bij dromen.


Misschien heb ik me vergist, maar ik had niets willen missen van jou.
Dit is het moment, ik word wie ik ben.
Ontmoet in mezelf wie ik nooit hebt gekend.
Ik vertrek, naar deze plek. Alleen hier ben ik gek van geluk.

Is het waard, de pijn te aanvaarden?
Dan valt wat me al die tijd angst heeft gebaard,
Op z’n plek. Volmaakt imperfect, het is echt ik ben gek van geluk.
Met al wat ik weet en liever
Vergeet. Zou ik het evengoed opnieuw doen.
Dit is het moment, ik word wie ik ben.


Ontmoet in mezelf wie ik nooit heb gekend,
Ik vertrek, naar deze plek. Alleen hier ben ik gek van geluk.
Is het waard, de pijn te aanvaarden?
Dan valt wat me al die tijd angst heeft gebaard,
Op z’n plek.

Volmaakt imperfect, het is echt ik ben gek van…
Dit is het moment, ik word wie ik ben.
Ontmoet in mezelf wie ik nooit hebt gekend. Ik vertrek,
Naar deze plek.
Alleen hier ben ik gek, het is echt ik ben gek van geluk.

Jonna Jinton is een prachtige engel op aarde! Ik heb van haar hier al een tijdje geleden een volledig blog aan gewijd. https://www.loveangels.be/energy-news-awakening-the-spirit-a-song-for-the-earth-a-farewell-song-to-the-cows-a-song-for-zweden-winters-lullaby-the-frozen-call-singing-ice-the-story-of-her-life-from-a-dream-to-reali/

Zij is het levende voorbeeld hoe wij als mensheid feitelijk ons bestaan dienen te ervaren in al zijn facetten. Als creatief zelfstandig ondernemer al jouw gaven en talenten met de wereld delen. Werken vanuit passie samen met je zielsmaatje en werknemers die als vrienden zijn. Veel lol maken te midden van adembenemende natuur! Laat je inspireren! YES! 😍

A time of change

So this is my past two months wrapped up into 20 minutes, with all it’s messy, hard and beautiful moments. There is so much going on in my life right now, both on the surface and inside, which I know a lot of you can relate to.

But I am very glad to finally have time again for creating videos. I’ve missed you! I hope this little video can bring a smile on your beautiful face, or maybe just a moment to relax or enjoy some highlights from my life the past weeks. Hope you’ll like it! Sending you tons of love! ♥ ~ Jonna Jinton

Tenderness

A few families of hummingbirds live in the vines right outside of our home in Los Angeles. They’ve become little friends of mine over the last year. I make nectar for them, talk with them and look after them when we get heavy rain or strong winds.

Each day they chase one another outside of my studio as I work. They have made my life infinitely beautiful. As I was writing Tenderness, the momma hummingbirds built nests right next to my door and spent time looking in at me as I played. They were drawn to the music.

I didn’t know why Tenderness came to me when I first received it and I still don’t know what the song is about. It may be quite some time before I know. This is not intended to come off as religious, but I haven’t talked to God much since my mom died, and I don’t hear him anymore.

I miss the connection we had before my mom died. And in the midst of this, these little hummingbirds have come to spend time with me. When they’re around, I experience peace – and I’m learning to take a breath and slow down. They don’t take things too seriously, so maybe I don’t have to. Most days I’ve just been sitting and watching these fragile little friends play and shout. Their tenderness has become a universe of healing to me.

Experience

Geïnspireerd door de meest dierbare personen uit mijn leven, mijn engelen op aarde, Liam & Romy 💖💖💖

Bij het horen van deze magische muziek lopen de tranen over mijn wangen…het raakt mijn ziel…

Geniet ervan lieverds! 💋😍