Dag lieve schatten van mensen allemaal!

Weer een heel tijdje tussen, de energie is dan ook navenant.  Wow…haha! 😄

Zeer heftige energiestoten krijgen we te verduren maar het is dan ook een zeer transformerende energie.   Vroeger keek ik wanneer het poortdagen waren en dan wist ik dat het daar aan lag maar nu is er een bijna voortdurende stroom die ons helemaal door elkaar doet schudden.

Belangrijk blijft, aarden, aarden en nog eens aarden.  Goed voor jezelf te zorgen en vooral niet in de angst- of paniekmodus te schieten want dat heeft geen zin en kost je alleen maar energie.   Wat ik dan doe bij zo’n opstoten is natuurwandelingen maken hetzij in de gietende regen – zalig gevoel!  Rusten, masturberen, lezen, muziek luisteren is helend, douchen, zingen, fietsen, voetenbad nemen en lekker alles losschudden al dansend op stevige beats.  Yeah!

Ik ben de rust zelve en er moet al veel gebeuren om mij te doen wankelen.  Ik sta stevig gegrond en dat merk ik als ik geconfronteerd word met mensen die mij triggeren.  Ik reageer in alle rust in liefde voor het Zelf en reflecteer enkel naar hun toe waar zij mijn zelfvertrouwen en gelukkig gevoel proberen neer te halen.  Waarop ik hen bedank voor de les en afsluit met liefdevolle woorden.

Het liedje van vandaag komt me steeds weer ter ore de laatste tijd en nu is het moment om dit in een blog te gieten.   De Engelen zijn heel inventief als je bepaalde woorden meermaals moet horen zodat ze echt in je bewustzijn zitten en je weer met volle moed verder kunt.

Dus geef niet op, volg in alles jouw intuïtie zelfs al heb je het gevoel dat heel de wereld er een andere mening op nahoudt.  Blijf dicht bij jezelf, wees altijd jezelf in alle omstandigheden, wees eerlijk tegen jezelf en reageer met liefde naar alles en iedereen want die energie wordt dubbel en dik terug gekatapulteerd naar jou toe.

Desondanks ik mij staande houd en nog altijd het gevoel heb dat ik in de fysieke wereld moederziel alleen ben in alles wat ik wil bewerkstelligen wat mijn werkleven betreft, ik overal nog steeds deuren dicht krijg, ik niet altijd even happy happy kan zijn en dat is ook eigen aan ons mens zijn.   Ondertussen blijven er ook nog steeds mensen mij onterecht aanvallen en tactisch mijn grenzen af te tasten die ze dan proberen te overschrijden.   Ik geef beleefd mijn grenzen aan, blijf vriendelijk tegen hen ook al ben ik het grondig beu, al die lessen…

Ze zijn nodig voor de groei van mijn ziel en daar ben ik mij van bewust.  We leren levenslang, dat is waar, maar ik hoop nu met heel mijn hart dat de vruchtbare tijden nu eindelijk tevoorschijn mogen komen.

Ik mag zeggen van mezelf dat ik reeds een Engelen geduld heb geoefend en heel intens.

Mijn ziel snakt naar POSITIEVE ERVARINGEN en MENSEN in mijn leven.

Ik blijf positief en ik blijf lachen maar soms zakt de moed mij ook in de schoenen want het is verdomd moeilijk om dat te blijven doen terwijl deze wereld enkel probeert je onderuit te halen in plaats van je op te hemelen, ook al krijg ik steun van heel het Universum waar ik enorm dankbaar voor ben, zonder hen kon je me nu echt bijeen rapen.

Ik hou oprecht van heel de wereld.  Niet iedereen kan of wil jouw vriend zijn maar onthoud dat, hoe jij reageert alles zegt hoe jij echt bent.  Liefde blijft de sterkste kracht en energie die altijd zal blijven overheersen en een betere wereld begint nog altijd bij jezelf.

Geniet van de muziek en neem op wat voor jou resoneert.

Heel veel liefs en vele warme knuffels 💖💖💖

Inge xxx

 

Het is nu het juiste moment – of zal spoedig zo zijn – dat de dingen voor jou samenkomen.  Als er iets is waar je echt in gelooft, maar wat je nog steeds niet hebt gerealiseerd en zien slagen hebt, is er nu het goede nieuws dat er iets gaat gebeuren – en dat de dingen op het juiste moment op hun plaats gaan vallen.

Maar de vraag is of het nu het juiste moment is en dat betekent niet dat jij iets wel of niet goed doet.  Geef niet op maar geef je over aan de wijze timing van Moeder Aarde die weet op welke manier alle zielen, alle dingen kunnen groeien in perfecte volheid en tot goddelijke expressie.

Er gaat iets nieuws gebeuren.  Je kunt je afvragen of je je het verbeeldt – of het verrassende plan en de mooie verandering alleen maar een fantasie is.  Gaia vertelt je dat dit nieuws echt is.  Er vormt zich nieuw leven en als het tijd is laat het zich zien als iets verbazingwekkends.  Je moet alleen een beetje geduld hebben en bereid zijn te vertrouwen op wat er in je eigen ziel gebeurt.  Mensen denken meestal niet aan hun ziel, ze staan niet in contact met de innerlijke impulsen die de ziel afgeeft.  Als we de tijd nemen om on ons binnenste te kijken, ons af te vragen wat we in onze ziel ervaren, dan ontwikkelt zich een mooie relatie met het innerlijk en beginnen we het leven van de ziel als echt en oprecht te ervaren.

We gaan meer vreugde ervaren, ons geloof neemt toe en we ervaren een toename van geduld en vertrouwen.  We beginnen een speciaal, geheim innerlijk weten met onze ziel te delen over mooie dingen die gaan gebeuren.  We voelen een stil vertrouwen vanbinnen en hebben het gevoel dat we weten wat er op een dieper vlak in ons leven gebeurt.  Dat troost en helpt.  Het is nu het juiste moment om tijd voor je ziel te nemen om voor jezelf te zorgen, net zoals je zou doen voor een breekbaar ei met nieuw leven in zich.

Geniet van het groeiende contact met je ziel terwijl je vertrouwt op wat er tevoorschijn komt.  Stel je voor dat je een waardevol, onzichtbaar ei vasthoudt dat een kostbaar nieuw leven bevat.  Dit ei bestaat ook diep in je ziel.  Spreek er op een zachte, liefdevolle, kirrende manier tegen.  Vertel het ei hoeveel je ervan houdt, hoe blij je bent dat het tot leven komt.  Verbeeld je dan dat het ei zacht goud gloeit terwijl het jouw stem vol liefde hoort.

 

Stel je een andere werkelijkheid voor. Sta jezelf toe om te dromen. Geloof in onbeperkte mogelijkheden.

Ooit had je een wilde, vrije en magische fantasie. Diep in je hart was je ervan overtuigd dat alles mogelijk was. Toen werd je ouder en werd je verteld dat je in de ‘echte wereld’ moest leven. Je moest verstandige dingen doen, verantwoordelijk zijn en feiten en cijfers leren in plaats van te dagdromen.

Daardoor werd je afgesneden van je magie en kon je een van je krachtigste middelen niet meer gebruiken. Nu vragen de gevleugelde paarden je om terug te zweven naar de werelden van je verbeeldingen je dagdromen te gebruiken als een krachtige manier om je eigen werkelijkheid te scheppen. Keer terug naar je kinderlijke geest vol verbazing en naar je geloof in wonderen en magie. In plaats van jezelf te beperken door je verstand, moet je jezelf heel hoog laten vliegen en geloven dat je alles kunt zijn, doen en hebben. Als je het in je hoofd kunt zien gebeuren, kan het ook realiteit worden.

Droom elke dag heel intensief over wat je wilt. Laat je fantasie je gevoelens van vreugde, opgetogenheid, dankbaarheid, verbazing en verrassing activeren – alsof je wildste dromen al waarheid zijn geworden. Laat deze gevoelens door je lichaam stromen en stuur ze dan terug naar het Universum.

Uit je dankbaarheid al van tevoren en laat het ‘hoe’ over aan het Goddelijke. Deze kaart spoort je ook aan om nog hoger te gaan met je dromen en te geloven dat ze dichterbij zijn dan je denkt.

Heb geduld en geef niet op vlak voordat je visioenen waarheid worden.  💖🙏

 

Op dit moment stroomt Universele energie door je leven en je innerlijke wezen.  Deze energie schept orde in alle zaken van onze fysieke wereld.  Tegelijkertijd zorgt die energie ook voor een dieper gevoel van tevredenheid en geluk van binnen.  Wees je bewust in hoeverre je open staat om deze energie te laten stromen.

Er komen een heleboel goede dingen jouw kant op, met name geluk.  Let ook op hoe dit als in golven naar de omgeving uitstraalt.  Dit laat zien dat als jouw energie verandert, dat ook een positief, opbeurend effect op anderen heeft.

 

Je bent een van die liefhebbende geesten die hier is gekomen om de mensheid te dienen gedurende dit leven.  Deze sterke wens en behoefte om je medemens iets te geven is een karaktereigenschap.   Je speelt een belangrijke rol in het kosmische plan.  Deze kaart heb je vandaag getrokken als een manier van Spirit om je er nog eens duidelijk aan te herinneren dat je van grote waarde bent en op prijs wordt gesteld.

Je hoeft je niet langer af te vragen of je het waard bent of je gewaardeerd wordt in deze wereld.  We kijken allemaal naar de fysieke wereld voor bevestiging.  We vragen ons af of goed genoeg zijn, gewild en nodig.  We willen dat iedereen ons vertelt dat we het goed doen en dat we in ons hebben wat men vraagt.  Maar de waardering en het respect kan niet van iets of iemand komen.

Precies zoals je bent, juist nu op dit moment – is goed genoeg.  Het is tijd dat je je eigen waardigheid en waarde gaat begrijpen.  Spirit vraagt je nu om te begrijpen hoe belangrijk je bent.  Begin met jezelf te vragen: “Hoeveel vind je iemand waard die net zo vriendelijk naar jou is, als jij bent naar anderen?”  Als je iemand zou ontmoeten die in zijn hart net zo zorgzaam en liefhebbend was als jij, zou je hem/haar waarderen?  Natuurlijk zou je dat doen.

Je moet naar jezelf kijken.  Zie hoeveel je echt waard bent.  Je waarde ontstaat niet door wat je doet, of hoe je je gedraagt.  Je waarde ontstaat door het feit dat je een deel bent van Gods schepping.  Als je je dit éénmaal beseft, zul je een onschatbare rol spelen door anderen te helpen hun eigen waarde ook te ontdekken.

 

Heb vertrouwen en ga door met een nieuw zakenplan of een nieuwe kans voor je carrière.

Je zult succes hebben met je nieuwe werkzaamheden ~ Zet stappen in de richting van je droomcarrière ~ Schrijf ideeën voor ander werk op en handel daar dan vervolgens naar ~ Een positieve verandering van werk is in de maak.

Je bent op zoek naar verandering van werk en je wilt graag je eigen business hebben.  Deze kaart is een teken dat de ideeën die je hebt over werk de moeite waard zijn en dat je je intuïtie met betrekking tot je carrière kunt vertrouwen.

Je zult binnenkort een aanbod krijgen voor een nieuwe baan, voor promotie of een kans voor een andere carrière.  Ga niet overhaast te werk maar denk na en mediteer over wat je echt wilt op het gebied van werk want er zullen meerdere opties op je pad komen.

 

Iets waarvan je dacht dat voorbij was, stormt weer je leven binnen.

Je hebt je teruggetrokken.  Je had rust.  Je was hersteld.  En nu zul je weer losbarsten!

Je dacht dat iets – of iemand – voorbij was.  Dood. Verleden tijd.  Maar deze eens levenloze as staat op het punt om weer te ontvlammen en weer warm te worden!   Je staat op het punt om getuige te zijn  van een wederopstanding en jij, en datgene wat opnieuw tot leven is gekomen zal de kans krijgen om samen met jou iets warms en moois te creëren – iets zuivers, onschuldigs en verstandigs, waar veel anderen voordeel van zullen hebben.

Het leven vindt altijd een weg – en ook jij krijgt een gouden feniks die je zal leiden om de weg te ontdekken om een droom die je al had opgegeven weer vlam te doen vatten!

 

Soms blijft de echte betekenis van dingen verborgen.  Er is iets dat nu nog vreemd lijkt maar het zal snel duidelijk worden.  Alles draait om verandering.  Er is een zegen op komst en er zullen er nog vele volgen.

Binnenkort krijg je het gevoel alsof het rozenblaadjes regent op je hoofd.  💖💖💖

 

Je hebt een krachtig helend vermogen.  Ga zo door!

Diep van binnen in je hart ben je jezelf bewust van je helende gave.  Misschien heb je feedback gehad van anderen over hoe wat je zegt of doet en hen helpt.

Deze kaart is er om aan te geven dat het tijd is om deze gave naar een volgend niveau te brengen.  Ook word je gevraagd om je gedachten te zuiveren om zo nog hogere frequenties van je helende gave mogelijk te maken.

Door je open te stellen aan dit volgende niveau zal je een verandering merken in mensen of situaties die naar jou komen voor hulp.

Het aantal helende mogelijkheden vergroot of de mensen die je helpt tonen een hoger begrip in spiritualiteit.  Het Universum ondersteunt je helende werk volledig.  Wat je ook verlangt, vraag en sta open voor ontvangst.

 

Op dit moment van verandering in uw leven, trekt u andere wezens en mensen aan, die u soelaas, troost en hun onvoorwaardelijke liefde brengen.  U wordt door deze troost zelfs omringd door wezens op Aarde die als huisdieren bekendstaan, maar die in werkelijkheid uw beschermers en geliefde metgezellen zijn.  Deze huisdieren zijn zij die u troosten met hun liefde en warmte en hun verlangen naar uw welzijn, uw gezelschap en uw geluk, wat er ook mag komen.

Op dit moment kunt u nieuwe vrienden aantrekken of de goedheid van vreemden.  Er zijn veel wonderlijke wezens op deze wereld en sommigen ervan werden rechtstreeks naar u gestuurd om u troost te brengen, u vast te houden en u elke nacht veilig in slaap te wiegen.  U bent een wezen dat waardevol is en van wie er mateloos wordt gehouden.  Sta ons toe om dicht bij u te komen en laat ons binnen.

Wees voorbereid op tekenen van goedheid, kleine geschenken en waardevolle voordelen als ik verschijn.  Weet ook dat de oude manier om naar dit stadium van het leven te kijken is weggevallen.  Er is geen enkele reden om de leugen weer op te pakken.  Laat die voor wat ze is en kom in dit nieuwe stadium zo mooi tevoorschijn als we weten dat u bent.  Ik wil ook dat u weet de tijd voor verandering is aangebroken, dat u zich van een zekere kindsheid naar een ware, diepe volwassenheid ontwikkelt.  Dat is een goede zaak en we zullen dat samen vieren, u en ik, samen met de vrienden die u zo graag willen ontmoeten!

Er bestaan veel onwaarheden over ouder worden:  ouder worden betekent niet dat u inboet aan uw schoonheid, uw vitaliteit, uw seksualiteit of uw energie.  Het betekent dat u er bent voor hen die jonger zijn dan uzelf en in de schoenen van een mentor stapt, zonder uw identiteit te verliezen.  Het is tijd om volwassen te worden als Grootmoeder Magie verschijnt en ze zal u helpen om in dit stadium te groeien.  Ze verschijnt op het moment dat een vrouw begint te menstrueren en als de menopauze aanbreekt, als de vruchtbaarheid van een vrouw begint te veranderen en uiteindelijk weg is.

Ze is dus ook een Grootmoeder van het bloed en leert ons de wijsheid van de cycli van het lichaam en hoe we in vreugde en harmonie hiermee kunnen leven in plaats van vol schaamte en angst.

Ze is ouder dan alle wezens echt weten en de Moeder der Moeders.  Haar bloedlijn is zo oud en uitgebreid als de tijd en de ruimte zelf.  Toch weet deze Grootmoeder van ons allen dat we soms willen worden vastgehouden en gewiegd maar ook dat we behoefte hebben aan iemand die ons instrueert en dingen leert.

Op dit moment komt Grootmoeder Magie u vertellen dat uw nieuwe manier van leven soms moeilijk lijkt maar dat u niet meer kunt gaan slapen nu u éénmaal bent ontwaakt.  Er is zoveel dat ze u wil laten zien; ga naar haar toe, vol vertrouwen liefde en laat haar toe om de inwoners van verbazingwekkende rijken veilig en met veel liefde aan u voor te stellen.

 

Ik luister naar de eenvoudige waarheden van mijn ziel en laat toe dat mijn leven zich natuurlijk ontvouwt.

Mijn ziel wordt ontroerd door eenvoudige waarheden en authenticiteit.  Het zielspad kan anders zijn dan dat van de rationele geest en het kan langer duren eer het zich blootgeeft.  Vandaag luister ik naar mijn ziel.  Ik stel mij de vraag: “Wat wil ik echt en wat heb ik echt nodig?”

Of ik me nu aan het begin, in het midden of aan het einde van een fase bevind, ik omhels dit moment voor de wijsheid die het me brengt.  Ik laat toe dat veranderingen natuurlijk gebeuren.  Ik wacht af om te zien wat er zich ontvouwt en wat er voor me opduikt.  Ik geef de ruimte aan het onbekende en aan mezelf.

Intenties en doelen kunnen soms een lijst zijn van dingen die we ‘zouden moeten doen’, en ‘moeten doen’, maar de ziel spreekt een andere taal.  Deze is vrij van conventionele motieven en ideeën.  Daarom ben ik bereid om de tijd te nemen om gewoon na te denken over waar ik nu ben en dat te waarderen in plaats van het gevoel te hebben dat ik moet aandringen om iets nieuws te creëren.

 

Je wordt door liefhebbende bewakers in de spirituele werelden naar verwante zielen in deze fysieke wereld getrokken. Als je voelt dat je relaties achter je laat, wees dan niet bang. De ruimte die zo’n dappere actie schept, is soms nodig om plaats te maken voor het nieuwe dat je bewustzijnssfeer betreedt. Je kunt ook het gevoel hebben dat een relatie die onmogelijk leek te zijn, nu bereikbaar voor jou wordt. Er is een grote zielsliefde die je nu bij een meer intieme verbintenis betrekt. Deze wordt bekrachtigd door het goddelijke, het is een karmisch lot dat je moet verwezenlijken. Er is liefde die je op het punt staat te ervaren in een verbondenheid met specifieke zielen die door het goddelijk plan vooraf bepaald zijn. Als je het moeilijk vindt om het zielsdoel in je huidige relaties te voelen, houd dan de moed erin omdat je door goddelijke bewakers wordt geholpen. Ze begrijpen en steunen het heilige doel van je relaties. Sta nu open voor relatieherstel, of dit nu betere communicatie en een rijkere ervaring betekent of het besef dat je samen zo ver mogelijk bent gereisd. En besef dat nieuwe relaties een belangrijk aspect zullen zijn van je spirituele lot dat verwezenlijkt wordt. Vertrouw in de goddelijke timing van je leven en stel je hart open voor de bewakers die je nu met onvoorwaardelijke liefde helpen.

De goede raad van deze kaart voor jou is dat er relatieherstel plaatsvindt: in huidige relaties die zijn ontstaan, in het aantrekken van de juiste relaties voor je toekomstige groei en in het gerust achter je laten van relaties uit het verleden. Wees lief voor je hart, liefste. Alles is goed.  🙏💖

 

Bereid je voor op je levenspartner. De romantiek keert terug in je relatie. Geloof dat je liefde waard bent.

Je hart hunkert ernaar verenigd te worden met je geliefde en te genieten van een zalige heilige relatie met elkaar. Of als je al een relatie hebt, verlang je misschien naar de diepere romantiek en de waardevollere band die in de loop van de tijd door omstandigheden wat verloren zijn gegaan. Deze liefhebbende eenhoorns willen je ervan verzekeren dat je zalige verbondenheid binnenkort tot stand komt, maar er is wat voorbereiding voor nodig.

Om je goddelijke partner te krijgen of de band met je huidige partner te verbeteren, moet je eerst veel van jezelf houden en weten dat je het waard bent om geliefd te zijn. Wees eerlijk over je zelfbeeld en wees bereid jezelf alle liefde, zorg en koestering te gunnen die je ook van je geliefde wilt krijgen. Als je verlangt naar een partner die van je houdt, moet je eerst van jezelf houden. Als je naar een vreugdevol iemand wilt leven, moet je zelf vol vreugde zijn. Als je gerespecteerd wilt worden, moer je eerst jezelf met respect behandelen.

Het doorvoeren van deze veranderingen kan betekenen dat je een helende reis moet maken om weer tot heelheid te komen. Heb de moed om de diepe wonden in je hart los te laten die ervoor zorgen dat je jezelf onwaardig voelt. Wees bereid vorige partners te vergeven en laat je verhalen van pijn en verdriet achter je.

Verander je opvattingen en mentaliteit ten aanzien van liefde, relaties, huwelijk en seksualiteit. Wees mild voor jezelf (en je partner als je er één hebt) en weet dat elke oude wond of overtuiging die je achterlaat, je dichter brengt bij je geliefden en je hart openstelt voor grotere liefde. Laat de romantiek haar werk doen zonder het te willen overhaasten. Laat je ziel een band smeden met je toekomstige of huidige partner en stuur ze de energie van jouw hart. Laat ze weten dat je bezig bent met het innerlijke werk, zodat je klaar bent voor hen of samen met hen een diepere reis kunt ondernemen en deel je dromen over de prachtige toekomst die je samen kunt hebben.

 

Je heelt met je lessen, colleges en studiedagen.

Je bent iemand die zijn publiek met woorden heelt. Je onderwijst op een manier die helend is voor je cliënten, lezers en luisteraars. Ook voor je familie en vrienden. Eigenlijk zoeken de mensen je op voor leiding, zelfs vreemden vertellen je hun diepste geheimen en problemen. Je betrouwbaarheid en uitstralende innerlijk licht is voor anderen een teken dat je van nature gaven hebt om te helen.

Deze kaart toont dat je met plezier wilt helen, zonder dat je denkt aan roem of rijkdom voor je ego. Je bent een natuurlijk kanaal dat goddelijke leiding aan anderen, die je vragen over hun leven stellen, doorgeeft. Je bent ook een scherpzinnig waarnemer van de menselijke aard, speciaal als deze het spirituele pad betreft. Dat heeft een unieke uiting op het gebied van spirituele lering als resultaat. Zo lang je maar gefocust blijft op dienstbaarheid en jezelf zijn, zul je een toegewijd publiek voor je werk vinden.

Neem nu een moment rust en vraag je beschermengelen: “Wat is voor mij de volgende stap op mijn weg als spiritueel leraar?” Noteer gedachten, gevoelens en aanwijzingen die als een antwoord tot jou komen en blijf de engelen om aanvullende opheldering vragen.

 

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

 

__________________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  77

Engel nummer 77 geeft aan dat je naar goddelijke leiding hebt geluisterd en die wijsheid nu in je dagelijkse leven aan het werk zet. Je verlangens en wensen komen tot bloei in je leven als een direct resultaat van je acties en positieve levenshouding, en de tijd is gekomen om de vruchten te plukken voor je ijver en vastberaden inspanningen. Je wordt geprezen door de engelen terwijl je successen inspirerend en opbeurend zijn. Je helpt en leert anderen door een positief voorbeeld te zijn voor anderen om te volgen.

Engel nummer 77 geeft aan dat je wordt gefeliciteerd en dat je inspanningen goed zijn opgemerkt door de engelen en spirituele rijken. Je bent op het juiste levenspad en leeft en dient je goddelijke levensdoel zoals geleid. Vanwege je inspanningen, onderscheidingsvermogen en goede keuzes, zijn je rechtvaardige beloningen onderweg naar je leven. Je engelen vragen je om ‘zo door te gaan!’

Engel nummer 77 is een zeer positief teken en vertelt je dat je wonderen in je leven kunt verwachten.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-77.html

 

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 4004

 

400

Engel Nummer 400 is een krachtige boodschap dat de engelen je ideeën, gedachten en ingevingen sturen die de volgende stappen op je goddelijke levenspad en zielsmissie sturen. Het harde werk, geduld, vastberaden wil en moeite die je hebt gedaan om je persoonlijke waarheden na te leven en je doelen te bereiken, worden door het spirituele rijk toegejuicht. Je wordt aangemoedigd om door te gaan met het grote werk dat je hebt gedaan, omdat het in lijn is met je goddelijke levensdoel. Neem de tijd om de geest tot rust te brengen en te mediteren om duidelijke goddelijke en engelachtige leiding te ontvangen.

Engel nummer 400 is een boodschap van de engelen om het geweldige werk dat je hebt verricht, voort te zetten. Het harde werk waar je aan hebt gewerkt, heeft je gebracht waar je nu bent – je zielsmissie dienen met passie, vertrouwen en enthousiasme. Je bent omringd en geliefd door het spirituele rijk en universele energieën en ze sturen je positieve energieën en helpen je op je pad. Weet dat je goed gezegend bent.

Engel nummer 400 geeft aan dat je beschermd, veilig en geliefd bent. Je engelen vragen dat je even de tijd neemt om te reflecteren op deze onvoorwaardelijke liefde, en deze naar binnen te nemen zodat je in staat bent om naar buiten te reflecteren. Je hebt ijverig een solide basis gelegd en het werk en de inspanningen die je hebt verricht om je doelen en ambities te bereiken, zullen je de gewenste resultaten opleveren. Je hebt het in je om obstakels te overwinnen die je op je pad tegenkomt.

 

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-400.html

 

4

Engel nummer 4 is een indicatie dat je engelen je liefde, ondersteuning, aanmoediging en innerlijke kracht bieden, waardoor je kunt doen wat je moet doen en je doelen met toewijding en vaardigheid kunt bereiken. Wanneer u positieve actie onderneemt naar uw hoogste bedoelingen, ambities en doelen, werkt het Universum in uw voordeel en helpt het u om een solide basis te leggen en u op uw weg te helpen.

Engel nummer 4 geeft aan dat je engelen om je heen zijn en dat je ze kunt inschakelen voor hulp, begeleiding en assistentie wanneer je de behoefte voelt. Vertrouw erop dat je over alle vaardigheden, talenten en capaciteiten beschikt om obstakels te overwinnen en je hoogste ambities te bereiken.

Angel Nummer 4 moedigt je ook aan om je plannen goed voor te bereiden en dingen in gang te zetten met systeem en orde, zodat je je doelen en ambities kunt bereiken.

 

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/06/angel-number-4.html

 

__________________

Don’t give it up
Don’t give it up

Don’t worry if the sun don’t shine
You’ve seen it before, you don’t need to worry
Every day’s an uphill climb, nothing has changed
Believe me when I tell ya

Don’t give it up
Don’t give it up

Don’t give up–you know it’s true
Gotta do what you wanna do
Oh yeah
Don’t give it up–you don’t have to
Gotta do what you wanna do
Oh yeah