Dag lievelingen,

Vanaf het moment dat je je bewust bent dat je NOOIT alleen bent en het Universum achter jou staat dus jouw spirituele team van Engelen, Gidsen, Opgestegen Meesters en Overleden Dierbaren ga je mee in de flow van de kosmos en vertrouw je erop dat zij jou steunen ongeacht jouw zeer uitdagende omstandigheden.

Er leven biljoenen cellen in jou die niet zonder jou kunnen. Neem dat in acht wanneer je de volgende keer denkt dat je alleen bent. Elke cel heeft een functie en elke cel werkt met een andere cel samen om jouw lichaam, jouw heilige tempel te doen functioneren en dit iedere dag, iedere minuut en iedere seconde.

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en kwestie is hoe je reageert en handelt in de situatie waarin je vertoeft. Toon je begrip en empathie voor jouw broeders en zusters en help je waar je kan of blijf je in je eigen bubbel en kijk je lijdzaam toe hoe deze wereld recht voor jouw ogen ten onder gaat aan angst en nu vooral vaccinatie porno. Mensen en kinderen lopen vrijwillig naar de slachtbank, niet wetende wat ze in hun GEZONDE lichaam laten spuiten.

In vorige blogs heb ik al vermeld welke nadelen er verbonden zijn aan de vaccinaties wat feitelijk geen vaccinaties zijn, ze maken je dat wijs. Mindfuck tricks. Als je meer info wilt kan je op de website van Ella Ster heel veel hierover vinden. https://www.ellaster.nl/2021/05/17/vijf-schokkende-onthullingen-over-het-covid-vaccin/

Ik blijf het herhalen, Moeder Aarde heeft ons nu nodig, wij de 99%. Degene die ons overheersen, de 1%, met al hun dictatoriale regeltjes zijn hun macht al verloren en handelen nu alleen nog maar wanhopig gezien het doorduwen van hun vaccinatie agenda en dan deze keer op onze KINDEREN.

Het is het meer dan ooit belangrijk om ZICHTBAAR te worden, je MOND open te doen en ACTIEF in de buitenwereld gaan staan om de veranderingen in de wereld aan te brengen waar deze nu zo naar snakt ZONDER angst maar vreedzaam vanuit LIEFDE en COMPASSIE voor Alles Wat Is.

De voorbereidingen en het innerlijke werk van al de voorlopers, sterrenzaden en mensen die voor het licht werken zijn afgerond. NU is het aan ons om alles te doen waarvoor we hier op aarde zijn geïncarneerd.

Dat houdt onder andere in: EERLIJK zijn naar jezelf toe en jouw plaats in deze wereld op te eisen in plaats dat externe krachten over jou macht blijven hebben.

De afgelopen tijd heb ik mogen ervaren hoe het is om weer sociale contacten te hebben maar deze keer met authentieke mensen die oprecht luisteren naar jou en er zijn zelfs nieuwe vriendschappen ontstaan met gelijkgestemde zielen. Mijn lichtfamilie in de fysieke wereld waar ik zo naar verlangde. Je merkt dit door dat je de tijd uit het oog verliest en je urenlang praat zelfs als je elkaar voor de eerste keer ziet heb je het gevoel of je elkaar al veel langer kent en dat heeft dan te maken met vorige levens.

Uit het niets kleding gekregen, financiële steun om eten te kopen, gratis een speciale healing heb mogen ontvangen, liefde en aandacht van mensen die ik nog maar pas ken. Dit is universeel gestuurd door De Bron. Daarom lieve mensen, we worden gesteund. Als je met empathie en een zuiver hart in de wereld staat en je doet er alles aan wat je kan om jouw medemensen onvoorwaardelijk te helpen, dan zorgt het Universum ervoor dat ook jij niks te kort komt.

Ik ben oprecht dankbaar voor de vele mooie wonderen die me in de schoot zijn geworpen en ben verheugd over wat er nog op mijn pad mag verschijnen.

De kracht van mensen die werken voor het licht is dat ondanks dat ze zelf in uitdagende situaties verkeren, ze nog steeds hun licht kunnen laten schijnen voor anderen zonder te klagen.

Verder heb ik de laatste tijd zielen ontmoet die ik heb helpen ontwaken en dan vooral lichtwerkers. Onlangs fietste ik langs het kanaal en zag plots een verwarde man zitten op een bankje met een doos vol spullen naast hem. Ik reed hem voorbij en normaliter rijd ik altijd over de brug om dan terug te keren maar deze keer voelde ik intuïtief dat ik rechts moest afdraaien en een ander route moest nemen om dan toch halverwege opnieuw de kanaaldijk op te komen waarna ik deze man “toevallig” zag zitten net waar ik gekozen had om de rest van de weg te vervolgen via het kanaal. Hij was op dat moment zijn haar aan het knippen en ik zag meteen dat er iets was. We raakten aan de praat waarna ik na een tijdje naast hem ging zitten. Hij was net ontslagen uit de psychiatrie na 2,5 jaar en wilde naar zijn moeder gaan waar hij was gaan lopen vandaar zijn vlucht naar het kanaal om tot rust te komen.

Ik herkende meteen de pure eerlijke authentieke ziel in hem en ik gaf hem moed en vertrouwen dat hij een prachtig persoon is met een heel belangrijke missie hier op aarde. Hij had in de instelling ook al verschillende mensen geholpen waarna zij al vroegtijdig dankzij hem deze mochten verlaten waarop hij afvroeg waarom er niemand is die hem steunde. Ik zei dat ik gestuurd was door het Universum om hem opnieuw de kracht te geven om verder te gaan en hem ervan te overtuigen vooral niet op te geven omdat de wereld hem heel hard nodig heeft. Namelijk zijn licht laten schijnen. Ik heb hem vervolgens al de herkenningspunten opgesomd van een lichtwerker via de blog die ik gemaakt hebt en hij zei meteen dat die bevestiging zijn diagnose is.

In plaats van al de chemische medicatie die ze hem jarenlang hebben gevoederd in die instelling. Hij liep een aantal jaren geleden vast in het leven en wat doen ze dan hier in de maatschappij? Symptoombestrijding. Depressie = pillen, slapeloosheid = pillen enz…. tot dat je een vogel voor de kat wordt. Ik spreek uit ervaring by the way. Ze kijken niet naar de OORZAAK van jouw pijnen en vastlopen maar focussen ze zich enkel op wat ze aan de buitenkant waarnemen.

Met deze man die tevens ook een identiteitscrisis had opgelopen in verband met zijn geslacht door misbruik uit het verleden, heb ik heel de avond gepraat, precies of we kenden elkaar al jaren, tot 1u ’s nachts en we hebben ook gedanst haha. Ik heb hem stevig geknuffeld en hij heeft meermaals zijn tranen de vrije loop gelaten. Toch een teken dat ik iets losmaak bij mensen en ze een goed gevoel geef. Met andere woorden, ik heb zijn innerlijke licht opnieuw aangestoken. Dankbaar voor deze ontmoeting!

Ik ga ervan uit dat alles wat ik op mijn pad nodig heb op het juiste tijdstip voor mij zichtbaar wordt al begint mijn engelengeduld (dat al heel mijn leven inhoudt) bijna op te geraken.

Alles wat ik doe om mijn doelen te bereiken draait op niks uit dus LOSLATEN is de boodschap en VERTROUWEN dat het universum mijn pad ondersteunt. Victor Oddo op Youtube kan dit perfect vertellen via volgende video: 5 Signs You’re Shifting To An Alternate “Time Line” (This is HUGE!) https://www.youtube.com/channel/UCjerQpCYV_kL-IbQZNVHVPQ Dit is zijn kanaal, de link van de video hier apart werkte niet meer als ik hem checkte in mijn blog. Je vindt hem via de titel hierboven vermeld. 😉

Ook was ik bij mensen hier in de buurt aan de deur gaan bellen om kennis te maken, een open dialoog aan te gaan en te vragen wat zij vinden van de wereldcrisis. Dit met de intentie om een gemeenschap te vormen, een netwerk te creëren zodat we niet meer vervreemd zijn van elkaar.

Daar ben ik mee gestopt na 3 mensen gesproken te hebben. Mensen leven in hun eigen bubbel. Zolang het met mij en mijn bubbel goed is, waarom zou ik dan kijken naar mijn omgeving of mensen die in nood zijn, was mijn eerste conclusie die ik vaststelde.

Dan was er iemand die alles maar dan ook alles wat ik vertelde in twijfel trok. Zelfs de boeken die ik gelezen heb. Want de wetenschappers die haar hadden onderwezen, hadden zich al bewezen in de wereld en de vele boeken die ze geschreven hebben…

Niettegenstaande hadden we wel een paar raakvlakken en was het gesprek vredig maar voor mij heel vermoeiend. Na dat gesprek, wat meer dan een uur duurde ben ik meteen naar huis gegaan en vond ik niet meer de kracht om verder te doen.

Wat het “verplicht” muilkorf dragen betreft. Ik ben nog sterker geworden en draag deze helemaal NIET meer overal waar ik binnen ga. Ik ga binnen met de overtuiging: “Ik ben vrij en soeverein.” En wonder boven wonder bekijken de mensen mij wel maar zeggen ze NIKS. En als ze iets zeggen dan vlieg ik niet meer in de verdediging zoals weleer maar blijf ik heel rustig en vertel ze waarom ik het niet draag waarna ik weer zaadjes plant. Ik ben trots op mezelf. Ik vind het nog steeds frappant dat ik iets doe wat normaal is om mijn gezondheid te beschermen door het niet te dragen maar het in de wereld wordt aanzien als het tegenovergestelde. Crazy world we are living in right now….Een slechte Hollywood film.

Er wordt nu massaal veel duister en onzuiverheden uit het moerasveld gehaald wat al eonenlang onze prachtige planeet teisterde. Dat is niet op één dag opgeruimd. We zitten nu in eindtijden maar verheug je op een Nieuwe Wereld want die is er al. Focus je op het creëren van een Nieuwe Wereld in plaats van het duister te voeden door je zorgen te maken want dat is waar zij van leven. Van jouw angst die geconditioneerd is dus aangeleerd.

Alleen LIEFDE geneest. 💖

Het heeft even geduurd vooraleer ik weer een blog heb gemaakt, sinds eind mei dacht ik, maar ik volg mijn gevoel en als mijn gevoel niet goed zit of mijn levensomstandigheden, dan stop ik liever dan dat ik mezelf een verplichting opleg en in een verkeerde energie iets in de ether stuur wat nooit mijn bedoeling is.

Ik ga vanaf heden ook geen teksten meer kopiëren van anderen zoals ik dat in het verleden deed. De websites waar ik deze informatie vind, die vind je in al mijn vorige blogs dus het staat je vrij zelf alles op te snorren waartoe je je aangetrokken voelt.

Het enige wat ik blijf doen, is muziek posten aangevuld met mijn eigen ervaringen zoals deze blog. Muziek werkt helend en ik kan niet zonder leven.

Kop omhoog, blijf doorgaan lieverds en voed jezelf met alles waar jouw hartje van gaat lachen. DANSEN, ZINGEN, LACHEN EN ONNOZEL DOEN HAHA! Trap niet in de val van wat er rond jou gebeurt want dat is een illusie. Hou je energie hoog met de kracht van liefde en compassie voor Alles Wat Is en help jouw medemens vanuit jouw hart.

Ik word de laatste tijd heel erg aangetrokken tot de prachtige zonnebloem.

Dit staat symbool voor levenslust en bewondering. Je bent fantastisch/prachtig. De mens die zijn hoofd naar het licht (of Christus) beweegt. Sleutelwoorden zijn: kracht, bewondering, loyaliteit, betrokkenheid en toewijding. Gele bloemen is energie, activiteit en groei. Het past bij een liefdevolle persoon, die straalt van vreugde en vrolijkheid. Geel staat ook voor warmte, zon, lente of een nieuw begin.

De zonnebloem richt zich naar de ZON, enkel dan kan het groeien. 🙏

Ik hou zielsveel van jullie allemaal vanuit het diepste van mijn hart. 💖

Heel veel liefs,

Inge 💋💋💋

P.s. Als je graag podcasts luistert en zeer interessante gesprekken wilt horen van mensen die ook wakker zijn, dan raad ik jou ten stelligste aan om naar Jorn Luka te luisteren op Youtube. Van Lange Frans tot Marcel Messing. https://www.youtube.com/channel/UCbPdon42O_lbtiyoJOO5raA

Volgende link is ook een authentieke zeer creatieve ziel die prachtige schilderijen maakt terwijl hij al zijn wijsheid deelt met ons. Eveneens een aanrader! Attract Passion with Gasper. https://www.youtube.com/channel/UC69cQHhL1nmeiSy-OPxNLNQ

Zij beschrijft helder en duidelijk wat we de komende tijd kunnen verwachten, ook op buitenaards niveau en dat het nu aan ons is om te “doen” om de Nieuwe Aarde te gaan vormen.

De Nieuwe Aarde deel 5 – Laatste update

Shout

Shout, shout, let it all out
These are the things I can do without
Come on, I’m talking to you, come on

Shout, shout, let it all out
These are the things I can do without
Come on, I’m talking to you, come on

In violent times
You shouldn’t have to sell your soul
In black and white
They really, really ought to know

Those one track minds
They took you for a working boy
Kiss them goodbye
You shouldn’t have to jump for joy
You shouldn’t have to jump for joy (Shout, shout)

Let it all out
These are the things I can do without
Come on, I’m talking to you, come on

They gave you life
And in return you gave them Hell
As cold as ice
I hope we live to tell the tale
I hope we live to tell the tale (Shout, shout)

Let it all out
These are the things I can do without
Come on, I’m talking to you, come on

Shout, shout, let it all out
These are the things I can do without
Come on, I’m talking to you, come on

Shout, shout, let it all out
These are the things I can do without
Come on, I’m talking to you, come on

And when you’ve taken down your guard
If I could change your mind
I’d really love to break your heart
I’d really love to break your heart (Shout, shout)

Let it all out
These are the things I can do without
(Really love to break your heart) Come on,

I’m talking to you, come on

Shout, shout, let it all out
These are the things I can do without
Come on, I’m talking to you, so come on

Don’t stop the dance

Mama says, “Truth is all that matters
Lying and deceiving is a sin”
Drifting through a world that’s torn and tattered
Every thought I have don’t mean a thing

Don’t stop, don’t stop the dance
No more music
Don’t stop the dance

Mama says, “Love is all the matters
Beauty should be deeper than your skin”
Living for the moment, lips and lashes
Will I ever find my way again?

Don’t stop, don’t stop the dance
No more music
Don’t stop the dance

Don’t stop, don’t stop the dance

Mama says, “Only stormy weather
Don’t know why there’s no sun in the sky”
Footsteps in the dark come together
Got to keep on moving or I will die

Don’t stop, don’t stop the dance
No more music
Don’t stop the dance
Don’t stop, don’t stop the dance
No more music
Don’t stop the dance
Don’t stop, don’t stop the dance

Don’t stop the dance in een zeer mooi kleedje gestoken by Koen Mertens! 👌😀

Serious Beats Vol. 25 perfect gemixt by Koen! 👌😀

01. Moby – Go (Woodtick Mix) 02. The Good Men – Give It Up (Batacuda Refrescante Remix) 03. Slam – Positive Education 04. Joey Beltram – Energy Flash 05. Suburban Knight – The World’s 06. Barbarella – My Name Is Barbarella (Casper pound & Peter Smith Mix) 07. Metro Dade – The Andor Voyage 08. Ecstasy Club – Jesus Loves The Acid 09. Green Velvet – Flash 10. Public Energy – Three O’ Three 11. Speedy J – Pullover 12. Emmanuel Top – Acid Phase 13. Energy 52 – Cafe Del Mar (Cosmic Baby’s Impression) 14. Paul Van Dyk – For An Angel (Pvd E-Werk Club Mix) 15. Marmion – Schoneberg 16. Carat Trax II by Zolex – The Message (Veroniq-Mas Mix) 17. Ramin – Brainticket II 18. Dj Marco Bailey – Sniff 19. Drax Ltd II – Amphetamine 20. 3 Phase – Der Klang Der Familie 21. Robert Armani – Hit Hard 22. Cherrymoon Trax – The House Of House 23. Jones & Stephenson – The First Rebirth 24. Vainqueur – Lyot (Maurizio Mix) 25. Underworld – Born Slippy 26. Praga Khan – Injected With A Poison 27. World Party II – Forget It 28. Insider – Destiny (Wild Mix) 29. Two pieces – Magic Bells (Final Mix) 30. Secret Cinema – Timeless Altitude 31. Laurent Garnier – Wake Up 32. Humate – Love Stimulation (Love Mix) 33. Miro – Spaceman (Trance Mix) 34. Age Of Love – Age Of Love (Watch Out For The Stella Mix) 35. Capricorn – 20hz 36. Jaydee – Plastic Dreams 37. Underground Sound Of Lisbon (So Get Up) 38. Armando – 100% Of Disin’ You 39. Cameo – Money 40. Second Phase – Mentasm 41. Modular Expansion – Cubes 42. D.H.S. – House Of God (Italian Mix) 43. Ramirez – La Musika Tremenda 44. Meng Syndicate – Sonar System (Aw Aw) 45. Ace The Space – Nine Is A Classic 46. T99 – Anasthasia 47. Mno – God Of Abraham 48. D-Shake – Techno Trance (Yaaaahh) 49. B-Sides – The Tape (Remix) 50. Phantasia – Violet Skies 51. Alice D In Wonderland – Time Problem 52. Fierce Rulling Diva – Atomic Slide 53. Armand Van Helden – Witch Doctor 54. Lil’ Louis – French Kiss