Dag lievelingen,

And now I am back, to let you know, I can really shak’em down! Haha! 😀

Deze zin, die te horen is in één van de onderstaande liedjes, hoorde ik vandaag luid en duidelijk in mijn systeem dus vandaar de intro om mijn eerste blog van dit nieuwe jaar te starten.

Ik wens jullie heel veel liefde, kracht, moed en durf om in je naakte waarheid te gaan staan en op te komen voor jezelf, je kwetsbaarheid tonen, eerlijk te zijn met jezelf en trouw te blijven aan wat voor jou belangrijk is en resoneert met wie jij echt bent ongeacht de uiterlijke omstandigheden in de buitenwereld of reacties van je omgeving.

De buitenwereld is een illusie en de mensen die commentaar hebben op jouw keuzes willen niet dat jij groeit omdat ze zelf blijven stil staan dus adviseer ik je om daar vooral niet naar te luisteren en 100% te blijven vertrouwen op jouw gevoel. Als je dat consequent doet kan je jezelf bevrijden uit de matrix en beginnen met het creëren van een nieuwe realiteit door middel van je gedachtekracht, intenties, visualisaties en daden.

Jouw waarheid durven uitspreken zonder angst. Jouw hart volgen zonder angst. Liefde zien in alles en iedereen, liefde voor jezelf en deze prachtige wereld koesteren, kortom alles doen waar je passie voor voelt.

Het is het “voelen” dat nu zo belangrijk is in het Aquariustijdperk. Pas dan, kan het Universum jou nog meer helpen dan dat ze al deed omdat je dan de weg naar jouw ware thuis volgt, het licht, je hartsverlangen, het leven van je dromen, met andere woorden, de hemel op aarde ervaren. Ons geboorterecht.

Hoe komt het dat ik toch opnieuw ben gestart met bloggen?

Sinds september tot nu is er heel wat veranderd in mijn leven. Dus de kreet in de blog hiervoor van 3 september 2021 om “fysieke” contacten na te streven in mijn omgeving is wonderwel gemanifesteerd in mijn fysieke realiteit. Yess! Haha!

Ik had in juni vorig jaar al wat authentieke contacten ervaren maar er werden nog wat laatste restjes oude pijnen geprojecteerd op mij om van te leren dus had ik bewust afstand genomen maar wonderwel in oktober kreeg ik geheel onverwacht een persoonlijke brief die in mijn brievenbus werd gedeponeerd die me tot tranen toe ontroerde…

Ik dacht ah dat is weer iemand die me wilt aanvallen maar het was het omgekeerde, hij bood zijn excuses aan en wilde het contact herstellen waarna we dezelfde vrijdag nog tot ’s morgens vroeg gezellig de bloemetjes hebben buitengezet in het centrum hier. Dankbaar! Zo zie je maar dat je altijd moet vertrouwen op het onbekende en het niet weten. Je wordt “altijd” intuïtief geleid naar datgene wat voor jou is weggelegd.

Hem heb ik ook helpen ontwaken en zijn innerlijk licht opnieuw aangestoken waarna hij vertelde dat hij ondertussen met een groep was gestart die wekelijks samenkwam in een spiritueel centrum om te verbroederen. Mijn lichtfamilie dus waarvoor ik gebeden had! De vrouw van het spiritueel centrum kende ik ook al sinds juni want haar had ik toevallig ontmoet in een spirituele shop hier in het centrum en zij is op die manier ook ondergedompeld in onze lichtfamilie waarmee haar centrum nu ook massaal wordt bezocht dankzij haar zielenbroeders en zusters.

Sinds oktober is het echt uit zijn voegen gebarsten en geniet ik nu iedere week van de liefdevolle verbindingen met mijn lichtfamilie. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals wandelingen, uitgaan en dansen, lezingen, workshops en bijeenkomsten om te brainstormen over beginnende projecten.

Iedere maandagavond komen we samen in het spiritueel centrum en iedere week zijn er wel nieuwe gezichten die intens blij zijn niet meer alleen op de aarde te wandelen maar effectief in een bad van liefde terecht te komen waar er eerst uitgebreid geknuffeld wordt om iedereen te begroeten om daarna de afgelopen en aankomende activiteiten te bespreken aangevuld met positieve filosofische informatie en mini-meditaties.

Tijdens deze bijeenkomsten heb ik ervaren dat er mensen zijn die ik automatisch de verwijzing gaf naar deze website en of mensen die deze gelezen hadden en vertelden dat het toch wel spijtig zou zijn als ik deze uit de ether zou halen omdat zeker nu met de grote ontwaking op collectief niveau heel veel mensen de info en muziek die ik deel broodnodig hebben. Dus naar aanleiding daarvan heb ik begin deze week besloten om opnieuw te gaan bloggen en mijn hostingprovider op de hoogte gebracht de cancelling ongedaan te maken.

Dat is ook nog zoiets frappant. Normaliter ging deze website op 31 december 2021 uit de lucht en dat was ook zo afgesproken met de provider maar wonder boven wonder zag ik na 1 januari deze nog actief staan waarna ik contact opnam en ze me vertelden dat de looptijd tot 31 januari 2022 liep maar binnen dat bedrijf zijn er ook wat vernieuwingen en wijzigingen bezig dus alles loopt precies zoals het moet zijn hé.

Ik heb hier de afgelopen jaren heel veel werk ingestoken en het zou zonde zijn dit zomaar te laten verdwijnen dus in dit geval is dit weer het bewijs dat dit universeel gestuurd is en er bovennatuurlijke krachten zijn die deze website beschermen en het zo bedoeld was deze te houden en ik opnieuw mijn creativiteit opnam door te schrijven. Dankbaar!

Wat er nu ook op magische wijze gebeurd is dat er automatisch mensen naar mij komen met vragen over alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb. Zelfs als ik hier aan het kanaal ga wandelen, kom ik “toevallig” mensen tegen die naderhand me bedanken voor het zeer leuke gesprek en de moed die ik ze heb ingesproken.

Dus ontvankelijke mensen die het interessant vinden wat ik te vertellen heb en wat ik geleerd heb. Mooi proces! Hier heb ik jaren op gewacht maar nu is de tijd eindelijk rijp om mezelf volledig in de wereld te zetten en mijn licht nog harder te laten schijnen! Yessss! Zalig! 😀

Ik ben ook begonnen met interactieve workshops (hierover meer in de volgende blogs) te geven bij mij thuis met een whiteboard, dat had ik al haha. Jaren geleden al gekocht omdat ik toen ook al de intentie en daadwerkelijk de organisatie gedaan had om te starten maar toen was de tijd er nog niet rijp voor. De puzzelstukjes beginnen stilaan in elkaar te passen wat mijn levensplan betreft.

Wat ik ook geleerd heb is duidelijk op een vriendelijke en assertieve manier mijn grenzen aangeven, een nee durven zeggen zonder schuldgevoel, mijn kwetsbaarheid tonen zonder angst voor afwijzing, eerlijk zijn met mezelf en ook niet met iedereen alles delen wat op mijn hart ligt.

Iets wat ik vroeger wel deed en waar dan misbruik van werd gemaakt. Niet iedereen hoeft alles van mij te weten dus ik heb nu ook zaken die ik volledig voor mezelf houd en dat voelt goed. En als mensen toch vissen, dan zeg ik vriendelijk dat ik dat voor mezelf wil houden en dat is dan mijn grens die ze respecteren. Trots op mezelf en de intense innerlijke groei die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt!

Mijn intuïtie is heel krachtig geworden want desondanks ik me nu in aangename sociale kringen vertoef waar er meer authenticiteit is, zijn er toch nog altijd mensen te bespeuren die graag roddelen, iets waar ik een gruwelijke hekel aan heb en nooit aan heb meegedaan. Wat ik hier mee wil zeggen is dat ik me ervan bewust ben met wie ik bepaalde zaken deel en met wie niet en ik zit altijd goed omdat ik mensen kies op basis van hun energetische frequentie.

Ik heb echt het gevoel dat mijn 2de leven op fysiek niveau nu eindelijk van start is gegaan en ik blijf verbaasd over de ongeziene wonderbaarlijke krachten van het Universum die me telkens weer blijven verrassen.

MAGIC @ WORK!

Wat nu de energie betreft staan we voor een drastische keuze en dat geldt voor iedere ziel. Kies je voor angst dus volg je de tijdlijn van de duisteren of kies je voor liefde en vertrouwen en kies je voor de tijdlijn van het licht?

Er is geen grijs gebied en tussenweg meer.

Neem je de hand van De Bron die zich naar jou uitreikt en geloof en vertrouw je erop dat God, Het Al Wat Is of noem deze Universele Energie zoals jij wilt dat het goed voelt voor jou, jou zal opvangen wanneer je kiest voor het niet weten, het onbekende, de Liefdeskracht wat het enige is wat echt bestaat en je zal leiden naar het leven van je wildste dromen wat jouw geboorterecht is of blijf je rondcirkelen in de illusie van je veilige zone en luister je naar de kleine criticus in jezelf die je klein wilt houden met alle gevolgen van dien en je in de angstmodus houdt omdat je niet beter weet?

It’s up to you my dearest friends!

Het Universum heeft altijd het beste voor met jou en wilt dat je optimaal geniet, danst, plezier maakt en iedere dag je droomleven ervaart in het aards paradijs dat Moeder Aarde is en altijd al was.

Door de zeer pittige kosmische energieën, zonnestormen, fotonenenergie die nu in ongeziene hoeveelheden op de aarde worden geprojecteerd en die gevoeld worden in alle cellen van ons lichaam worden we gedwongen om diep vanbinnen te voelen en te luisteren naar wat ons echt drijft, niet dat wat de maatschappij van jou probeert te maken.

Leef je passie en volg jouw hart! Laat alle “schijn”zekerheden los en spring!

Ik ben het levende bewijs dat als je springt en je zekerheden loslaat, het Universum jou altijd steunt en zorgt dat je niks te kort komt, enkel als je opereert vanuit een puur authentiek hart.

De grootste vrijheid is dat je je niks aantrekt wat de wereld en de mensen van je denken of zeggen. Leef elke dag alsof het je laatste is! Eer jouw lichaam want dat is de thuis van je ziel die je handen en voeten geeft om hier op aarde te kunnen functioneren.

Tot snel! Ik ben oprecht blij dat ik opnieuw ben beginnen schrijven/bloggen en mijn intentie is jullie te helpen vanuit mijn hart.

Ik hou zielsveel van jullie ALLEMAAL!

Warme knuffels en vele dikke zoenen,

Inge xxx

Eyes

Take a trip, follow me
To the sun, to the sea
Crystal hair in the breeze
Want to let it fall over me

Take your hands off the wheel
Take em off, take em off
Let it go, let it breathe
Want to take some time, come with me

I’ve never been one to wait
So give me your everything
Cause every time you look at me
I see myself in your eyes
I see myself in your eyes

Night swims in the rain
Wanna take a trip up the stream
Fingertips on your waist
You and I feel the same

I’ve never been one to wait
So give me your everything
Cause every time you look at me
I see myself in your eyes
I see myself in your eyes
I see myself in your eyes
I see myself in your eyes

I see you in everything
I see you in everything
I see myself in your eyes
I see you in everything
I see you in everything
I see myself in your eyes
I see you in everything

I see myself in your eyes
I see you in everything
I see myself in your eyes
I see you in everything
I see myself in your eyes
I see you in everything
I see myself in your eyes
I see you in everything
I see myself in your eyes

Do you love me?

You broke my heart
‘Cause I couldn’t dance
You didn’t even want me around
And now I’m back, to let you know
I can really shake ‘em down

Do you love me?
(I can really move)
Do you love me?
(I’m in the groove)
Ah, Do you love me?
(Do you love me?)
Now that I can dance
(Dance)

Watch me now
Oh,(work, work)
Oh, work it all baby
(Work, work)
Well, you’re drivin’ me crazy
(Work, work)
With a little bit of soul now
(Work)

I can mash-potato
(I can mash-potato)
And I can do the twist
(I can do the twist)
Now tell me baby
(Tell me baby)
Do you like it like this?
(Do you like it like this?)
Tell me
(Tell me)
Tell me
Do you love me?
(Do you love me?)
Now, do you love me?
(Do you love me?)
Now, do you love me?
(Do you love me?)
Now that I can dance
(Dance)

Watch me now
Hey,(work, work)
Oh, shake it up, shake it
(Work, work)
Oh, shake ‘em, shake ‘em down
(Work, work)
Oh, little bit of soul now
(Work)

(Work, work)
Oh, shake it, shake it baby
(Work, work)
Oh, you’re driving me crazy
(Work, work)
Oh, don’t get lazy
(Work)
I can mash-potato
(I can mash-potato)
I can do the twist
(I can do the twist)
Well now tell me baby
(Tell me baby)
Do you like it like this?
(Do you like it like this?)
Tell me
(Tell me)
Tell me

Do you love me?
(Do you love me?)
Now, do you love me?
(Do you love me?)
Now, do you love me?
(Do you love me?)
(Now, now, now)

(Work, work)
Oh, I’m working hard baby
(Work, work)
Well, you’re driving me crazy
(Work, work)
And don’t you get lazy
(Work)
(Work, work)
Oh, hey hey baby
(Work, work)
Well, you’re driving me crazy
(Work, work)
Don’t you get lazy
(Work)

Close your eyes

intertwine
Floating above a world you can’t describe
Let the summer fade
You know I’m here to keep the dark away

Just close your eyes
Don’t look twice
Just close your eyes
Don’t look twice
Just close your eyes
Don’t look twice

intertwine
Floating above a world you can’t describe
Let the summer fade
You know I’m here to keep the dark away

Just close your eyes
Don’t look twice

intertwine
Floating above a world you can’t describe
Let the summer fade
You know I’m here to keep the dark away

Just close your eyes
Don’t look twice
Just close your eyes
Don’t look twice

Explode

Is it not beautiful to watch the sun rise (sun rise, sun rise)
And see the dark explode with light (with light, with light)

Is it not beautiful to watch the sun rise (sun rise, sun rise)
And see the dark explode with light (with light, with light)

Da Dik Suk Deedo

De tekst spreekt voor zich haha! De lyrics kon ik nergens online vinden maarrr ze spreken zeker tot je verbeelding haha! Enjoy!

Ik vind dit een zeer grappig nummer en kan je lekker onnozel op doen en daar gaat het per slot van rekening om. Het doet me lachen en lachen, dat moeten we terug leren hier in de wereld! :-p

“Erkennen” dat we seksuele wezens zijn en dat ook op een gezonde manier laten zien. Wanneer je jezelf uit zonder schaamte vanuit liefde, dan ontstaat er ook geen abnormaal gedrag hierin en dit geldt voor alles by the way. Overdaad schaadt, altijd, zoals het al weleens wordt genoemd.

Ik mag van mezelf zeggen dat ik een gezond libido heb en een geweldig seksleven heb met mezelf! Zelfliefde is de fundering waar alles mee begint om te worden wie je behoort te zijn hier op aarde. Yes! 😀