Dag lievelingen,

Hoe gaat het met jullie? Geniet je ook zo van de ontluikende lente? In de natuur maakt jouw hart altijd een vreugdesprongetje en laad je alle batterijen op volledig gratis!

Zeer heftige energieën voor de moment! Goed zorgen voor jezelf en je gevoel volgen in alles is de boodschap.

Wat ik nu merk bij mezelf is dat ik gevoeliger ben geworden als het gaat om energieën oppikken van alles wat me omringt en alleen datgene uitkies op basis van frequentieniveau. Mijn intuïtie is nog scherper geworden dan dat het al was en op die manier kan je voor jezelf ook gezondere keuzes maken die goed zijn voor jouw welzijn. Een mooie evolutie van mijn groeiproces en dat wens ik voor iedereen! 👍😀

Vandaag heb ik tijdens een fietstocht hier langs het kanaal een paar gesprekken gehad met de oudere generatie en van de week ook met een man van 91 jaar en zijn dochter tijdens een lange wandeling hier in de buurt. Er zijn verschillende perspectieven hoe iedere mens in deze situatie staat en het is wel interessant om te vernemen hoe ieder op zich daarmee omgaat.

Eén vrouw vertelde me gefrustreerd dat ze bijna 80 jaar is en 2 jaar van haar leven heeft verspeeld door deze crisis. Het nieuws over de vernieuwde maatregelen dat onder andere de kappers weer dicht moeten was voor mij ook nieuws aangezien ik het nieuws bewust niet volg. Zij is ook niet lang bij me gebleven omdat haar vriendin lonkte om bij haar te gaan zitten op een bankje alleen.

Dat is nu net hoe je het bekijkt hé. Is je focus alleen maar op wat je niet mag in deze wereld en zoek je alles buiten jezelf of kom je weer in verbinding met jezelf en ontdek je uit iedere ervaring, goed of slecht, dat je de broodnodige levenslessen hebt geleerd om je unieke Zelf meer te koesteren en te liefhebben en dat je zelf in staat bent jouw leven vorm te geven door middel van je gedachten over jezelf, jouw intenties en daden?

De man van 91 jaar was in zijn tuin aan het harken toen hij luidkeels over de straat een gesprek aanknoopte en ik naar hem liep om dit verder te zetten. Hij zei me dat ik er goed uit zag en dat streelde mijn ego weer haha. Ik vind het altijd interessant om met mensen te praten van deze generatie omdat zij heel wat kunnen vertellen over deze wereld. Verder heb ik hem en zijn dochter ook verteld over welke positieve dingen er nog gaan komen dus ik heb hen hoop gegeven. Hij zei dat de informatie die ik vertelde hij ook al iets gelijkaardigs had gelezen in de krant die hij iedere dag leest.

Hij heeft zich al wel laten vaccineren omdat hij zei dat je dat toch moet en hij ook op basis van het “aantal besmettingen” dit gedaan heeft. Ik had gezegd hier ver van weg te blijven voor hij dat had gezegd van zijn vaccinatie dus ik ben er dan ook niet verder op ingegaan omdat ik ook geen angst wil zaaien. Iedere ziel heeft een vrije wil hier op aarde en maakt die keuze over zijn of haar gezondheid zelf. Dat moeten we respecteren. Ook al is het moeilijk voor mij omdat ik iedereen wil redden maar dat is onmogelijk. Ik kan mensen inlichten en mijn liefde sturen, de rest is aan hun.

De 2 vrouwen die ik vandaag ontmoette, daar werd ik naartoe geleid door de ganzenfamilie hier aan het kanaal, waar ik zoveel van hou, die ondertussen al met 18 zijn. Zij waren hen aan het voederen toen ik met mijn fiets moest stoppen omdat ze met zijn allen het fietspad overstaken en veel lawaai bij zich hadden. Ik geniet daar altijd zo van en riep luidkeels naar deze vrouwen dat het toch leuk zou zijn, als we deze ganzen nu eens konden verstaan en hun taal zouden kunnen ontleden. Benieuwd wat daar uit zou komen.

Met hen heb ik een zeer fijn en openhartig gesprek gehad. Over het overlijden van de dochter van één van deze dames aan darmkanker en de man van de andere dame. Ik vertelde hen dat ze hun overleden dierbaren zeker opnieuw zouden zien wanneer zij overgaan waarbij ik een glimlach op hun snoet had getoverd en ontroering in hun ogen.

Ik heb ook nog een compliment mogen ontvangen want ze schatte me 32 jaar, net als haar dochter toen ze overging, zo zei ze. Zij waren vrij positief alleen het minder zien van hun familieleden vonden ze minder. Al de informatie die ik deelde gaf ze moed en ze bedankte me voor het zeer fijne gesprek. Dat doet me dan oprecht deugd dat ik toch voor een paar mensen van betekenis ben geweest.

In deze blog vind je een zeer mooie uiteenzetting van ons aura dat maar liefst uit 12 energielichamen bestaat. Toch frappant dat wij zo’n interessante informatie over onze eigen lichamen nooit op school hebben geleerd….(Bewust dom houden en saboteren van de waarheid over onze grootsheid is hier de oorzaak van gecreëerd door de elite natuurlijk)

Geniet van de vette rapsongs met zeerrr heldere teksten!

Aangezien ik al een aantal jaren onvoorwaardelijk alles wat ik weet met jullie deel om te helpen groeien en de waarheid over onze prachtige wereld aan het licht breng en alle berichten te beantwoorden, het ik ondertussen ook geleerd dat ik moet leren ontvangen als eeuwige gever dus kan je mij geheel vrijwillig steunen door te doneren.

Zo is er een stabiele energetische verbinding van geven en nemen en ben ik ook in staat dit werk verder te doen. Ik heb de moed gevonden deze gegevens nu ook te vermelden op het formulier waarin ik mij voorstel van deze blog wat je hier kan lezen in de volgende link: https://www.loveangels.be/over/

Mijn rekeningnummer is: BE34 0014 4265 1290 ~ BIC code: GEBABEBB.

Alvast van harte bedankt vanuit het diepste van mijn hart. 💖🙏😊

Voor de rest zou ik zeggen, ga snel piepen en word weer wijzer met de minuut. 😊

Met al mijn liefde voor jullie heb ik dit gedeeld. 💖

Warme knuffels,

Inge 💋💋💋

Onderstaande readster sweet Dee zit er altijd zo boenk op! Niet normaal! Prachtige pure ziel met een gouden hart! I love her!

Kies gewoon op basis van jouw eerste buikgevoel en dat is de juiste beschermgids die jou de begeleiding, helderheid en antwoorden zal geven over wat er zich nu in jouw leven speelt. 💖🙏😊

💫Pick A Spirit💫 Messages From Your Guardian Spirit For Right Now!

⭐️Timestamps⭐️ Spirit 1: 1:34 Spirit 2: 21:48​ Spirit 3: 41:03​ Spirit 4: 59:23

Wanneer er bepaalde dieren meermaals op jouw pad komen, hebben ze een speciale boodschap voor jou. De laatste tijd heeft het prachtige roodborstje met het rode hart op zijn borst zich al een paar keer laten zien aan mij. Op de omslagfoto van deze blog zie je deze prachtige vogel recht in jouw ogen kijken. 😍

De Roodborst

Roodborst, jij klein schattig vogeltje dat dapper zijn rode borst vooruit steekt en helder de wereld in kijkt. Uit de overlevering wordt gezegd dat jij ooit geraakt bent in jouw hart, waardoor bloed jouw borst rood gekleurd heeft. Toch ben jij er niet minder vrolijk onder en verspreid jouw liefde in de soms zo kleurloze wereld. Niet voor niets heeft jouw rode borst de vorm van een hart.

Houten hart
Tijdens de reis van ons leven komen er obstakels op ons pad. Veel van die obstakels, zo niet alle, zijn terug te leiden naar liefde en liefhebben. Wie van jullie heeft inmiddels een houten hart, omdat er zo vaak op getrapt is, door 1 of meerdere personen? Voelt jouw hart van hout, omdat je geleerd is alles vanuit jouw hoofd te beredeneren en niet te voelen?

Als je naar een mens kijkt, kun je een ladekast zien met allemaal kleine laatjes. Zodra je geboren wordt, ben je al volmaakt en zijn alle laatjes prachtig gevuld en staan wagenwijd open. Totdat jouw omgeving zich met jouw ladekast gaat bemoeien. Sommige laatjes blijven jouw hele leven open staan, helaas zijn er een heleboel die je onder invloed van  jouw omgeving half dicht geschoven hebt. Anderen zijn helemaal dicht en sommige zijn hermetisch dichtgetimmerd.

Liefde is vaak het laatje dat het meeste te lijden heeft in de wereld waarin we leven en de ervaringen die we daarin opdoen. Alles, maar dan ook alles moet onderbouwd worden, feitelijk vastgelegd en als we dat niet doen, dan is het vast niet waar. Lief mens, vergeet niet dat jouw waarheid altijd waar is, want jouw waarheid komt uit jouw hart waar liefde huist.

Grote kans dat jij jouw hart hebt omgezet in een houten hart, want dan komt alles niet zo ‘hart’ binnen. Het is tijd geworden om liefde weer te laten stromen. Liefde voor alles wat leeft, ook al gebeuren er dingen die niet leuk zijn, jou raken, jouw boosheid of agressie proberen te triggeren.

Door deze situaties toch met liefde te benaderen en te zien welke les je wordt gespiegeld, krijgt jouw hart kans op heling en herstel. Dat is beter dan de vicieuze cirkel in stand te houden en het oog om oog, tand om tand principe toe te passen.

Daar komen jij en ook de ander geen stap verder mee in dit leven. Als jij kunt zien dat anderen die jou ‘iets aangedaan’ hebben (want zo voelt het dan), vaak niet anders kúnnen vanwege hun zielsafstemming en/of hun eigen ladekast waar aan laatjes getimmerd en geknutseld is, dan geeft liefde jou (en de ander die zijn eigen weg loopt en mag groeien) de opening tot heling.

Bloedend hart
Het kan ook zo zijn dat jij een bloedend hart hebt. Zolang jouw hart bloedt, weet je dat je gevoel hebt. Jouw laatje is dus gelukkig niet dicht geslagen. Je ervaart pijn van dingen die er gebeurt zijn of op dit moment gebeuren. Verlies van geliefden, of ze nog leven of zijn overgegaan of verdriet over gebeurtenissen in dit of uit een vorig leven. Pijn en verdriet geven je kansen. Kansen om te zien wat er gebeurt of gebeurd is en dat vanuit een ander daglicht te benaderen. Dat is moeilijk. Zeker als je midden in een situatie zit.

Het roodborstje laat je zien dat je zelf de kracht hebt om het bloeden van jouw hart te stelpen. Anderen gaan dit voor jou niet doen. Al kunnen ze je troosten, toch zul je jouw ZELF in balans moeten krijgen. Wees je ervan bewust dat elke situatie of deze nu positief afloopt of niet, jou de kans geeft om bijvoorbeeld bij oud zeer te komen, dingen op te lossen, mensen te vergeven, jouw verantwoordelijkheid of zelfstandigheid te vergroten, pijn en verdriet te doorleven, te omarmen en los te laten.

Vaak gebeuren dingen om ruimte te scheppen voor iets nieuws, iets anders, jou inzicht(en) te geven en je te leren om jezelf in balans te houden. Het roodborstje weet dit allemaal allang. Kijk maar eens hoe pienter hij de wereld in kijkt, ook al draagt hij zijn litteken (de mensheid noemt dit vaak een rugzakje) van de rode borst bij zich. Hij ziet het als een sieraad in harten vorm. Dat is een heel andere benadering.

Incasseren
Zou jij jezelf, net als de roodborst, opofferen om een ander te redden? De pijlen of kogels te vangen, zodat een ander kan blijven leven? Als je onvoorwaardelijk lief hebt, dan is jouw leven geven voor een ander geen opgave. Het is een natuurlijk iets, waar geen twijfel over bestaat. ‘Ik zou voor jou door het vuur gaan’. Wie kent de uitspraak niet?

Degenen die een zielsafstemming hebben in de 5e dimensie zijn bereid vanuit pure liefde zich op te offeren, omdat ze hun eigen ik (ego) willen inzetten voor een groter geheel. Heb je een zielsafstemming in de 4e dimensie dan zet jij je in voor de groep en mooie verbindingen. Jezelf onvoorwaardelijk opofferen doe je onbewust, maar je zal niet zo ver kunnen gaan totdat de dood ertoe leidt. Dat hoeft ook niet. Jouw ziel is op weg naar de 5e dimensie en dat vraagt groei.

Toch heeft iedereen die een hogere zielsafstemming heeft dan de 3e dimensie, waarin we momenteel nog verkeren, heel wat te incasseren. Lief mens, weet dat wat je te incasseren hebt van anderen, vaak hun eigen gebrek is. Ze kunnen jouw hogere energetische trilling niet begrijpen, omdat ze zelf nog niet zo ver zijn. Dat geeft niet, want ook jij bent ooit een 3e dimensieziel geweest.

En dat is eigenlijk de sleutel om deze ‘ander’ met liefde te benaderen in plaats van jouw energie te verlagen en jouw licht te dimmen door aan jezelf te gaan twijfelen, je weg te cijferen, je hart van hout te maken of onnodig te laten bloeden. In de derde dimensie maakt de mens voor het eerst kennis met liefde. Het is voor hen belangrijk dat ze voorbeelden krijgen van mensen die hier al veel verder in zijn. Op die manier maak je voor hen groei mogelijk en werk je mee aan de verhoging van de trilling van de aarde, die zo graag naar de 4e dimensie wil gaan.

ZELF
Je hoeft hiervoor niet continu om te gaan met mensen uit de 3e dimensie (al kom je ze dagelijks tegen, want 83% van de mensheid heeft deze afstemming). Het belangrijkste is, dat jij jeZELF blijft, vanuit jouw hart leeft, jouw passie volgt. Dan maar onbereikbaar voor de ander. Het is de bedoeling dat de ander door jou getriggerd wordt. Hij hoeft jou niet te begrijpen, want vaak kán dat ook gewoon niet. Meningen en oordelen zijn volop om ons heen. Het hoort bij de 3e dimensietrilling en komt voort uit de onmacht van de ander.

Als je dit weet, maakt dat het leven een stuk luchtiger. Kom de roodborst op jouw pad? Dan is dat een teken dat je meer vanuit jouw liefdevolle ZELF mag gaan leven, je hart mag openen voor al het moois om je heen, je jouw liefde meer mag gaan verspreiden (letterlijk en/of door visualisatie) en een voorbeeld mag zijn voor vele anderen. Draag, net als de roodborst, vol trots een rood hart zichtbaar op jouw borst.

Bron: https://uitjebewust.nl/tag/roodborstje-spirituele-betekenis/

De uit Deventer afkomstige rapper Convex Kafka (Bouke van de Vrugt) heeft een videoclip gemaakt met Willem Engel van actiegroep Viruswaarheid. Ze roepen luisteraars op in opstand te komen tegen het coronabeleid van de overheid.

Meer lezen kan je via deze link: https://dekanttekening.nl/nieuws/omstreden-rapper-convex-kafka-maakt-clip-met-willem-engel-kom-in-opstand2/

Veel ophef nadat Rapper Convex Kafka deze week naar buiten kwam met zijn nieuwe track Kom in opstand. Zowel de politie als de buurtbewoners in Enschede zijn boos. Dennis Schouten zocht de rapper op. Hij is ondanks alle ophef blij dat de boodschap is aangekomen en het gesprek los is gekomen.

Interview lees met Rapper Convex Kafka hoor je via deze link: https://www.nieuwnieuws.nl/5152976/politie-boos-op-rapper-ze-waren-bang-voor-ons/

Kom in opstand

Persbericht: Na een jaar lang Tirannie vanuit de regering, en met de avondklok als druppel, heb ik besloten dit nummer met bijbehorende Video te maken. Gastrollen voor o.a Willem Engel van Viruswaarheid & de Witte pakken demonstranten! De video is geschoten door Fade production.

Deel de boodschap! DISCLAIMER. Wat er met opstand wordt bedoeld: vreedzaam demonstreren, je ongenoegen uiten in muziek of een andere kunstvorm, jezelf laten horen op social media, Mits het zonder schelden of oproepen tot geweld is, en de gevestigde orde wegstemmen op 17 maart aanstaande.

Ook je niet werkende mondkapje afzetten en weer naar een ander lachen, elkaar knuffelen & gewoon weer een hand geven valt onder opstand, aangezien dat op dit moment wordt gezien als burgerlijke ongehoorzaamheid.

Ik ben voor een wereld met meer liefde en warmte & minder kilheid en afstand. Met opstand wordt GEEN geweld bedoeld en ik distantieer me met klem van rellen en plunderingen.

Ik roep jongen ook op om dat vooral NIET meer te doen en in plaats daarvan je ongenoegen te uiten bij vreedzame, legale demonstraties en in muziek, comedy (zoals tisjeboy Jay) of een andere kunstvorm. Ook kun je de overweging maken de journalistiek of de politiek in te gaan als je dingen wil aankaarten en wil veranderen. Laat de gevestigde orde ons niet tegen elkaar uitspelen.

Love! P.s: Ook het woord NSBer heb ik een eigen interpretatie van…

Convex Kafka

Deze video is geheel onterecht gemarkeerd als leeftijdbeperkend…. Is gebaseerd op de echte waarheid hé. Oh ja, dat mag niemand weten, dat is juist. Ze laten hun ware kleuren zien en dit is nog maar het begin….

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS
Het Channelen van de Engelen van Sirius.

ONTWAKEN UIT DE SLAAP

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 23 Maart 2021

Dierbaren,

In de tijd van de lente-equinox op het noordelijk halfrond ontwaken de AARDE en de mensheid eindelijk uit hun sluimering. Het sap stijgt als het ware. GAIA komt in de dageraad van haar lente. Vogels maken nesten, dieren worden geboren, zaden ontspruiten en de eerste planten bloeien.

Er is veel HOOP in de lucht, nu de lockdowns eindigen en er hoop is op een zomer van vrijheid van beperkingen. Dit is de hoop en het begin van een nieuwe wereld. Vele STERRENZADEN zijn reeds ontwaakt voor het feit dat de duistere agenda de bevolking gedurende eonen van jullie tijd op AARDE heeft gecontroleerd. Deze LICHTWERKERS helpen nu anderen te ontwaken om hun eigen VRIJHEID te erkennen, welke nu hun geboorterecht op AARDE is.

Vergeet niet, lieve mensen, dat ieder mens op AARDE een ziel heeft, zelfs de zogenaamde Duistere wezens. De EEN heeft de Duistere geïnformeerd dat hun tijd voorbij is, en dat zij moeten transformeren of de planeet verlaten om hun leerproces in een andere dimensie voort te zetten.

De EEN heeft toegestaan dat deze Duistere agenda zich op Aarde afspeelde als een experiment, om zo te zeggen. Maar het was altijd al bekend dat dit experiment tot een einde zou komen, als de OVERGANG van de 3DE DIMENSIE naar de 5de DIMENSIE plaatsvindt en dat is NU, Dierbaren.

Jullie vragen je af hoe GOD of DE ENE al die tijd zulke verschrikkingen op AARDE kon laten gebeuren. Lieve Mensen, GOD gaf elke ziel, VRIJE WIL om zijn/haar tijd op AARDE uit te spelen als een voorstelling, om zo te zeggen, om hun eigen ziel op AARDE te laten groeien. AARDE is een verbazingwekkende planeet voor zielen om te groeien in wijsheid en als zodanig is het de perfecte onderwijsplaneet.

Zielen komen en gaan op de planeet om alles te ervaren, zowel goede als slechte. De zogenaamde LICHTWERKERS zullen nu misschien ontzet zijn, nu zij al het kwaad beginnen te begrijpen dat in het verleden heeft plaatsgevonden. Zij beginnen te beseffen hoezeer zij zijn gecontroleerd door deze duistere agenda op de planeet.

Vergeet echter niet, lieve mensen, dat sommigen van jullie misschien in een vorig leven aan de duistere kant hebben gespeeld, om te ervaren hoe dat kan voelen, om mededogen te leren en om te begrijpen hoe een ziel in het kwaad van deze duisternis kan verblijven.

Niemand wordt slecht geboren, het zijn de keuzes die zij maken en de mensen om hen heen die hen slecht maken. Een ziel kan heel goed besloten hebben om in een slechte familie geboren te worden om te zien of zij dat kwaad op de een of andere manier konden overwinnen. Er is hier geen oordeel als zij er niet in slagen dat patroon te veranderen.

Dat gezegd hebbende, de beweging van Duisternis naar LICHT is steeds stijgend en de TIJD is NU voor alle zielen om te ontwaken en zich tot het LICHT te wenden voor een nieuwe manier van zijn en leven op de planeet. GAIA is aan het veranderen en moet zich nu transformeren in een planeet waar HEMEL bestaat. Andere planeten hebben zich vrijwillig aangeboden om de zielen op te nemen, die nog moeten groeien.

GAIA ziet nu dat haar land langzaam wordt vernietigd door mensen en ze heeft er genoeg van, om het zo maar te zeggen. Ze weet wie haar vrienden zijn en ze is betrokken bij het proces van zielen die de planeet verlaten. Degenen die haar blijven minachten, zullen er van worden verwijderd en niet mogen terugkeren totdat ze een bepaald niveau van begrip hebben bereikt.

GAIA is aan het veranderen van een onderwijsplaneet naar een planeet waar zielen de NIEUWE HEMEL op AARDE kunnen manifesteren. Schonere energievormen die verborgen zijn geweest door de duistere agenda, en meer in overeenstemming zijn met GAIA, zullen weer opduiken. Medische technologieën die ook aan het zicht onttrokken zijn, zullen gevonden worden om de bevolking te genezen en gezond te houden.

Er zullen veel minder mensen op de planeet zijn als de duistere zielen vertrekken en de LICHTWERKERS en hun families zullen de overhand krijgen. Er wordt gedacht dat 1/5 van de bevolking zal blijven om de Aarde stabiel te houden. Het leven zal meer gebaseerd zijn op gemeenschappen omdat grote Regeringen niet nodig zullen zijn.

Deze georkestreerde virusagenda van jullie jaar 2020 was altijd bedoeld als een tijd van spiritueel ontwaken en de zielen die nog niet tot dit feit zijn ontwaakt, zullen dit in de komende maanden doen. Vele, vele goede zielen weten al vele jaren van de ECHTE WAARHEID en hun geduld zal spoedig worden beloond, want deze WAARHEID zal langzaam uitlekken in dit jaar 2021.

Het zal blijken dat vele regeringen over de hele wereld de crisis voor hun eigen bestwil hebben gekaapt. Dit zal nu in het volle zicht te zien zijn voor meer mensen om te ontwaken. Er zal misschien veel verwarring zijn als de kwaadaardige daden en de WAARHEID aan het Licht komen, maar de LICHTWERKERS die druk bezig zijn geweest aan zichzelf te werken zullen er zijn om de zielen te helpen die zich niet bewust waren van de situatie.

Dit is een tijd van OVERGANG en veel van de LICHTWERKERS hebben hun eigen donkere nacht van de ziel en uitdagende tijden doorgemaakt. Het is nu echter tijd voor jullie allemaal om uit te rusten van jullie werk om andere zielen te doen ontwaken en jullie eigen innerlijke werk aan jezelf te voltooien.

Wij zijn hier om jullie met dit innerlijke werk te helpen. Lieve mensen, het is tijd om jullie angst te overwinnen voor alles wat jullie door de duistere kant wordt toegeworpen. Jullie zijn krachtige voelende wezens en als zodanig kan niets jullie vernietigen.

Wees niet bang voor vaccins, 5G, EMF, GMO’s, chemtrails en andere problemen die door de duistere kant worden voortgebracht. Als LICHTWERKERS veranderen jullie van een op koolstof gebaseerde naar een kristallijne vorm.

Jullie geest en lichaam zullen krachtig genoeg zijn om niet beïnvloed te worden door deze dingen. Als jullie twijfelen, lieve mensen, zijn wij er om jullie te helpen deze zaken te neutraliseren. Jullie in angst houden is de enige macht die de duistere agenda graag gebruikt om jullie in hun macht te houden. Verlies de angst en ze hebben geen macht meer over jullie, lieve mensen.

Het is werkelijk een zeer gedenkwaardige tijd om op dit moment op Aarde te zijn. Wees niet ontmoedigd als de dingen niet zo snel gebeuren als jullie zouden willen. Alles gebeurt op GODS juiste tijd en ALLES IS GOED. Vertrouw op het plan en op JEZELF, DIERBAREN. Jullie hebben geen redder nodig om jullie te redden, want JULLIE redden de AARDE zelf.

JULLIE zijn allen een deel van GOD en JULLIE zijn allen een deel van het plan. Wees vriendelijk, wees medelevend en heb liefde voor jezelf en de mensen om je heen. DROOM jullie NIEUWE WERELD in het bestaan als medescheppers met GOD . EN HET ZAL ZO ZIJN.

Doe zoals altijd een beroep op ons wanneer jullie hulp nodig hebben.

Wij zenden jullie veel LIEFDE en vele ZEGENINGEN.

Wij zijn SIRIUS.

Gechanneld door Thea Grace Sirius

Bron

Vertaling: Martien

Bron: https://www.wakkeremensen.org/

Het menselijk energie veld

Ik deel dit opnieuw nadat mij werd gevraagd naar onze 12 energielichamen:
Het fysieke, emotionele, mentale, spirituele en alle 12 lichamen.


De meeste mensen worden zo opgehangen aan hun fysieke lichaam, de chakra’s, enz. In dit lichaam, dat ze zich er niet van bewust zijn dat dit slechts één enkele entiteit vormt, binnen een veel groter geheel.

Ten eerste hebben we op dit moment 12 chakra’s met de hogere bewustzijnsvelden die nu volledig geactiveerd moeten worden. In wezen zijn er in totaal 352 chakra’s, en hoe meer je wordt ontwikkeld, hoe meer energievelden worden geactiveerd.

Op dit moment is het dan essentieel dat de 3 chakra’s, boven je hoofd: causaal, ziel en stellaire poort, allemaal worden geopend, zodat je toegang krijgt tot de hogere dimensies.

Hiermee zit er net onder je navel nog een chakra, die de navelchakra wordt genoemd, tussen je sacrale en solar plexus chakra, die ook geactiveerd moet worden.

Het belangrijkste andere chakra is het aardsterchakra, ongeveer 15 cm onder je voeten, en dit verankert je zielswerk in Moeder Aarde. Inderdaad, met je Stellaire Gateway en je zielchakra’s geopend, heb je de aarde-sterchakra open nodig, zodat de energiestroom nergens geblokkeerd wordt.

Als je nog niet hebt geleerd over de Antakarana (Licht) brug, en hoe essentieel dit is om de hogere staten van bewustzijn te activeren, met al deze chakra’s, dan stel ik voor dat je er een punt van maakt om erover te leren en het te activeren.

Dit werkt als een kanaal voor pure Goddelijke communicatie en vormt een brug tussen jou en de hogere dimensies. Het helpt om communicatiekanalen te openen en brengt meer licht binnen. Het moet door je Stellaire Poort gaan, door al je chakra’s, en in het aardse sterchakra en dan helemaal naar beneden in het midden van de aarde, daar stevig verankerd in het zonnepiramidekristal.

Het emotionele lichaam is de volgende laag, of lichaam dat rond je fysieke vorm wordt gevormd. Dit bevat al je emotionele bagage – GEVOELENS. Wat je op een bepaald niveau ook voelt, is hier geprogrammeerd.

Als je zoveel emotionele bagage met je meedraagt, verstopt dit dit lichaam, en het begint letterlijk te voelen alsof je met een hoop stenen sjouwt, als dit verstopt is. Wanneer we anderen en onszelf vergeven, trauma uit het huidige en vorige leven loslaten, dan fleurt dit lichaam op en wordt het gereinigd en gezuiverd.

Het mentale lichaam vormt zich rond het emotionele lichaam, en dit is de krachtpatser van ons denken en heeft betrekking op ons centrale zenuwstelsel. Als dit lichaam overbelast is, raken we gestrest of maken we ergens langs de lijn kortsluiting in onze systemen.

Als onze linker- en rechterhersenen uit balans zijn, is dit lichaam uit balans. Het moet in hogere afstemming zijn met onze fysieke en emotionele lichamen, voordat het op een optimaal niveau kan functioneren.

Het spirituele lichaam is ons spirituele centrum en strekt zich soms wel anderhalve kilometer buiten ons fysieke lichaam uit. Het is onze centrale hub. Hier VOELEN of VOELEN we de energievelden van overal om ons heen.

Dat is de reden waarom zeer spirituele of zielsverbonden mensen die de vier lichamen volledig hebben geactiveerd, een enorm licht om zich heen zullen hebben – en een aureool om hun hoofd. De halo is de volledig geactiveerde ziele ster en het spirituele lichaam kristalhelder en in harmonie met het fysieke, emotionele en mentale lichaam.

Merk op dat dit niet ons auraveld is, maar echt een ander lichaam. Dit is de reden waarom supergevoelige mensen onmiddellijk de energievelden van anderen zullen lezen, want het spirituele lichaam heeft sensoren en pikt de trillingsenergievelden van anderen op. Hoe spiritueler we worden, hoe meer die sensoren zullen oppikken wat in strijd is met zijn energievelden.

Hoe bewuster we worden, en hoe meer van onze chakra’s, plus andere 33 energiecentra in ons lichaam worden geactiveerd, hoe meer de rest van de 9 lichamen zich begint te vormen rond de vier basislichamen. Ik zal ze hier niet noemen, want dit is tamelijk geavanceerde lering en niet voor degenen die nog novicen zijn, maar het is in elk van hen dat meer sleutels en codes worden opgeslagen, of patronen zoals je van of origineel goddelijk of zieleblauwdruk en onze verbinding met onze monade of zielengroep.

Het hele leven heeft 12 lichamen. Moeder Aarde is geen uitzondering. Dat is wanneer ik aarde opruim- of reinigend werk doe, of liefde naar Moeder Aarde stuur, ik neem altijd de fysieke, emotionele, mentale en alle 12 lichamen van Moeder Aarde mee.

Ze is een levende en ademende TROON en maakt dus deel uit van de Godheid zelf. De tronen zorgen voor en bewaken de planeten. Ze transformeren goddelijke wijsheid in frequenties die de mensheid kan accepteren.

Lady Gaia heeft besloten dat het belangrijk is voor de rest van dit hele universum dat we opstijgen naar een veel hogere bewustzijnsstaat en naar een veel hogere frequentieband. Daarom moet ze ontgiften en is ze begonnen negativiteit af te werpen door vulkanen, aardbevingen en overstromingen enz.

We hebben een essentiële rol te spelen bij het verhogen van het bewustzijn van onze planeet als we onze eigen energiesystemen en lichamen reinigen en zuiveren, en ons eigen bewustzijn verhogen.
Ik deel deze informatie omdat er naar mij wordt gevraagd. Dit maakt in wezen deel uit van mijn lesprogramma.

Men kan niet zomaar de hogere staten van bewustzijn bereiken zonder het innerlijke werk te doen en, nog belangrijker, het innerlijke opruimingswerk. Zelfs dagelijks kunnen onze energiecentra verstopt raken, omdat we de gifstoffen van negatieve en lagere trillingen overal om ons heen absorberen.


Hoe bewuster we worden dat we pure wandelende energie en energievelden zijn, hoe meer we ons ervan bewust worden, dat we zo verbazingwekkend gemaakt en samengesteld zijn door een meesterbrein, dat we niet slechts in één enkele vorm bestaan.

Dat is wanneer alle 12 lichamen volledig geactiveerd zijn, we kunnen trillen op zulke hoge frequentiebanden, dat onze lichamen puur licht zijn. We kunnen dan gemakkelijk bi-lokaliseren, monteren, demonteren en teleporteren.


Toch hebben we nog een lange weg te gaan voordat de meeste mensen dat allemaal inhalen.
De meesten vinden het zelfs moeilijk om hun geest tot rust te brengen, laat staan ​​hun eigen lichaam en energievelden te reinigen en te zuiveren.

(Judith Kusel)
http://www.judithkusel.com
Foto: bron onbekend. Als u de Bron kent, laat het mij dan weten en ik zal ze graag erkennen.

Kosmos Ascensie Journaal

Woensdag 24 maart 2021


DE FENOMIALE TSUNAMI AAN ENERGIE van de afgelopen dagen heeft zich vandaag 85oo x versterkt!


De lichtcodes stromen massaal binnen, de transformaties gaan razendsnel en vragen om veel rust te nemen. De drukgolven zijn ZEER en ZEER krachtig= misselijk, druk op de maag, onrustig, wazige ogen etc.

We worden flink opgeschoond!!! Dit is collectief gaande en sterk voelbaar in de atmosfeer!


SR pieken tot 63Hz en witte Schumann-vlakken [high solar uv light =sterk genezend ] 07- 11 uur: dit geeft kernpijnen! De SR anomalieën veroorzaken sterke druk op het hele lichaam ! Geeft gevoel van onder hoogspanning te staan.

KP 3= onrustig gevoelens in je zenuwstelsel, mogelijk komt er nog een KP 4 aan.
Des te hoger we opstijgen des te meer info [downloads] er vrij komt uit onze cel geheugen aan vele levens en voorouderlijke tijdslijnen om voorgoed gezuiverd te worden uit ons systeem.

Geeft het gevoel alsof we tot het uiterste puntje gedreven worden [chakra 1=uiterste punt vd stuit en chakra 5 uiterste puntje van de draaier]
Velen van ons zijn nu aangekomen bij chakra 5 en 6; ze voeren ons terug naar de kern= het pure kindje van licht en liefde, de verbondenheid met het bronlicht die wij zijn kwijtgeraakt toen we gingen overleven en ons aanpasten in 3D, hierbij sloeg chakra 7 dicht en draaide de thymus op slot [lymfestroom stagneerde].


Deze 2 gaan nu weer open en alle gestagneerde en verstoorde energie [lymfe en veneus bloed] komen vrij. Dit ervaar je als een loodzware fase vol onmacht omdat je PLAT gelegd wordt=noodzakelijk om zo ons lichaam de kans te geven op te ruimen. Ons lichaam maakt overuren door deze grote lymfe en bloedzuivering “‘ever”!

Veel oud zeer uit onze jeugd wordt losgetrild uit ons cel geheugen. De 2 strengige DNA spiraal die zich links-en rechtsom van je wervelkolom slingert staan voor de overgeërfde DNA strengen van je vader en moeder, incl. hun onvermogen, zwakten, angsten[ karma]. Dit mag nu genezen worden dankzij de instroom van dit hoogfrequente licht.

Alle diepe duistere lagen komen nu omhoog o.i.v het witte licht.
We worden ahw plat gelegd en opnieuw geprint=blueprint zoals we bedoeld zijn=wedergeboorte dankzij dit wonderbaarlijk kosmisch hoogfrequente licht.


Voor velen van ons weer sterk voelbaar! [druk op de schedel en hersenen, wervelkolom, pijnlijke drukgolven rug en skelet, activatie zenuwstelsel en draaiingen als een overvolle wasmachine in chakra 3, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, rillen, trillen, jeuk, haaruitval, huiduitslag, verstopte bijholten, druk op voor-en achterhoofd,, koude vingers en tenen, voedsel intolerantie,

snel overprikkeld zijn en chagrijnig, woede uitbarstingen, huilbuien, pms achtige symptomen, gevoel de controle te verliezen, shaken, rillen, trillen en beven ,hartritmestoornissen oa hartfladderen, hart overslaan tgv activatie embryonaal weefsel, benauwd[ activatie longtoppen], darmklachten, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, slapeloosheid,

stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do’s, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten o.i.v het uitlijnen van het heiligbeen.

De zeer sterke energie stijgingen zijn enorm voelbaar en legt ons overgave op om vervolgens op te stijgen naar de 5e Dimensie: de hemelse blauwe lucht vol sprankelende transparante energie die we via onze voetzolen omhoog trekken!


Deze nieuwe frisse energie “botst” met nog oude duistere stukken in onszelf waar we ons nog HARDNEKKIG aan willen blijven vastklampen= het oude vertrouwde patroon/pad dat je nu echter niet langer dient omdat het JOU naar een lagere trillingsfrequentie trekt en je negatieve emoties/zwaarte en vermoeidheid ervaart= de lege negatieve aura tussen je benen = verbonden aan het etherisch web/ miltchakra=darmvlies.


De miltchakra zuigt als een spons de energie [bloed] op uit ons onderlichaam en slingert deze in ons etherisch web=darmvlies met als gevolg; zwaar beladen gevoel, spijsverteringsklachten= puur oude vervuilde en gestagneerde energie die nu gezuiverd mag worden.


Aan de binnenkant van onze beide benen loopt de nier meridiaan [weerspiegelen de psyche van je ouders] omhoog over de voorzijde van ons lichaam en eindigt in onze binnenoren[= frequentie=Hz=bandbreedte=toonsoort].

De vervuilde afvalstoffen die nu massaal vrijkomen hebben een lagere trilling en toonsoort en deze ervaar je dan als je ego stem in je hoofd die negatief, bang en duaal wordt. Het geeft je het gevoel van ‘wat doe ik hier nog?”=dood van het ego!


We willen LICHTER leven= VER-LICHTER en dat betekent dus de overbodig geworden ballast aan afvalstoffen loslaten. Dat kan een heel VERDRIETIG en EENZAAM gevoel geven omdat je zoveel oude-zelven cq oude levens loslaat.


Bovendien ervaren we een onrustige gevoel of we sneller moeten, nog sneller, we willen harder, vlugger, sneller= 3D tijdspiraal. We hebben juist nu NOOD aan vertragen om weer dicht bij onze ware kern te komen in alle stilte en eenvoud.


We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie [2 energiestromen] en ruimen zo vele levens en oude zelven op uit ons systeem.

Je herkent dit nu sterk in anderen=spiegeling en denkt; zo was ik zelf ook ooit! We zijn het oude leven van druk,druk,druk, meedoen, materialisme, nog beter en mooier en meekomen met de rest, de sociale verplichtingen, haast en zijn vele prikkels ONTGROEID!


De Nervus Vagus [ etherisch zilveren levenskoord die lichaam en geest met elkaar verbindt] staat onder grote druk en ondergaat een diepe transformatie. Het is de tunnel naar het licht ahw. De belangrijkste zenuw in ons lichaam. De river of light!


NEEM EXTRA RUST zodat je fysiek lichaam de energie kan assimileren en de oude vrijgekomen energie kan verwerken!

DRINK VEEL WATER!

Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie! Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, gewrichtspijnen, orgaanpijnen, wervelkolom drukpijnen en bandenpijnen. Dat voelt alsof je veel te krappe kleding draagt en amper lucht krijgt tgv de lymfestroom [galactisch systeem] die als een beschermjas heeft gediend vol duistere onderdrukte energie.

Deze onderdrukte zware energie komt nu vrij en geeft de ascensie symptomen= pure detoxing!


Even weer uit de losse pols.


Marjolein Ingrid Soulpursang

MUST SEE!

De waarheid van ons huidige systeem en de

GREAT RESET!

Onderstaande video is een perfect relaas van de wereldse toestanden en kom je te weten hoe de vork echt in de steel zit. Onder andere hoe de piramide eruitziet van de merkenwereld en wie de aandeelhouders zijn.

Ik heb jullie al eerder verteld dat de virologen staalhard liegen recht in jouw gezicht, wel hier zie je heel duidelijk het bewijs dat ze een heel vies spel spelen. Je ziet het levende bewijs dat de heer Van Ranst op een lachende manier uitlegt tijdens een lezing in 2019 hoe hij de Belgische bevolking voor de gek heeft gehouden tijdens de Mexicaanse griep…

Gezien YT dit “weer” geheel onterecht markeert als zijnde “leeftijdsbeperkend”….zegt al genoeg over hun censuurbeleid…

De waarheid mag niet aan het licht komen lieve mensen maar het kan niet meer gestopt worden nu. De trein van ontwaken is aan het rijden nu en hij gaat steeds sneller en sneller.

FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE BIGGEST REVOLUTION ON EARTH EVER!

Ik heb hem vandaag, 27/03/21 op Bitchute, gevonden, gelukkig! 😊

Bitchute, het alternatieve platform dat vrijheid van meningsuiting respecteert!

Het is niet de bedoeling dat wij onze identiteitskaart en bankkaartgegevens met YT moeten delen om onze “leeftijd” te staven om simpelweg deze video te zien! Schanduleus!

Bron van de bovenstaande artikelen is: https://ver-p-lichtekost.blogspot.com/

Slaaf van de matrix

Muilkorf

Hou je muilkorf, je hebt geen recht meer tot spreken.  Hou je muilkorf, de democratie is verleden. Hou je muilkorf, bekken dicht en obey’en. Dus bijt je van je af of ga je pootjes geven. 2x

We zijn onderdeel van een massale testfase die ze net zo lang volhouden totdat we gewend raken. Helemaal niemand die zal het je bekend maken, maar als je verder kijkt zie je vooruit geplande daden want, ze verdienen er nog steeds te goed aan en als je kijkt naar hun handen zit er gigantisch veel bloed aan. Maar niemand die ervoor zal boeten, want het systeem is zo in het leven geroepen en beschermd deze groepen.

Een mondkapje dragen is niet eens effectief, ’t stopt wel al het klagen maar dat zeggen ze niet. Als het echt zo erg was dan werd iedereen ziek, zelfs met alle demonstraties zien we nog steeds geen piek. Dus blijf je onderdaan van de baas of ga je ook opstaan voor je rechten vandaag. Genoeg is genoeg, ja ik hoor het nog te vaak. Tot je straks verplicht overal je muilkorf draagt.  Hou je muilkorf, je hebt geen recht meer tot spreken. 

Hou je muilkorf, de democratie is verleden. Hou je muilkorf, bekken dicht en obey’en. Dus bijt je van je af of ga je pootjes geven. 2x Bedenk je één ding goed voor jij die mondkap opzet. Ze werken niet echt en het is tegen de grondwet. Het is zo fokking ziek, die symboolpolitiek Pesterij en onderdrukking met een hoop dramatiek. Politiek wil je stem, maar ze bedriegen met klem. Want die lieden zijn getemd door het RIVM. In een voorgedrukte show van corrupte WHO.

Gewetenloze nep dokters runnen deze show. Dus pas op waar je staat maat en mondkappen op. Het mantra van de staat wordt gepompt in je kop. De echte wetenschappers zien het kennelijk verkeerd. Want die worden op het wijde web weg gecensureerd. Als de massale protesten, voor de massa verzwegen. Omdat miljoenen mensen zonder kap al bewezen. Dat er buiten weinig kansen op besmettingen zijn. Zie je nou wat alle wereldplannen werkelijk zijn? Hou je muilkorf, je hebt geen recht meer tot spreken.  Hou je muilkorf, de democratie is verleden.

Hou je muilkorf, bekken dicht en obey’en. Dus bijt je van je af of ga je pootjes geven. 2x Ik zeg zoals het is, ik zeg waarop het staat. Als je mij hoort spreken dan hoor je goeie raad. Ik ben geen preker, geen (spreker). Wat geloof jij? Mensen zonder idee, zijn zo blij met mij. Ik weet wat we speelt en ik weet wat ze zeggen. Mij kan je niet zomaar een mening opleggen. Na jaren lang studeren kom ik nu nog sterker. Partij van de arbeid, ik ben een harde werker. Deze stap is geen grap, niet om te scoren.

Ook met muilkorf om is de boodschap te horen. We hebben wat te zeggen, we stappen weer naar voren. De taak die we hebben, pompen shit in je oren. We blijven verbinden en nu zitten we verbonden. Het is stoppen met zoeken als je ons hebt gevonden. Wij doen de dingen die andere niet konden. We bijten geen stijlen, we bijten als honden. Hou je muilkorf, je hebt geen recht meer tot spreken.  Hou je muilkorf, de democratie is verleden. Hou je muilkorf, bekken dicht en obey’en. Dus bijt je van je af of ga je pootjes geven. 2x

Kamervragen

BAAS B:
Jaren lang liep ik mee met de massa
Onwetend en blind ik was één met de massa
Shit ik heb geen zin meer op me bek te houden
Want we worden met zijn allen voor de gek gehouden
Ik heb kamervragen kamervragen ik heb kamervragen


LANGE FRANS:
Mediapark zes mei 2002
Volkert van de G opgebekt door de ME
Niet alleen maar schizofreen en gehersenspoelt
Zijn bloed is koel geen gevoel en hij kent zijn doel
Rapapapapapa die minuut was kil
Vraag het Filemon vraag het Ruud de Wild
2e 3e 4e schutters om te helpen
Kennedy en Lee Harvey Oswald was hetzelfde
Sluipschutters op het dak klaar voor die sniper
Had het wat te maken met die Joint Strike Fighter
Hoe kwam Mat Herben aan de macht? Hij was niet hoog gelijst
Omdat een vliegtuigspotter niet naar vogels kijkt
En hij de laatste was het plan tegen te houden
Om een mede Nederlands gevechtsvliegtuig te bouwen
En ik maak het niet te bont ik wil geen mens of dier kwetsen
Maar de moord op Pim Fortuyn had niks te maken met die nertsen!


LANGE FRANS:
Ik las 1 man tegen de staat van Fred Spijkers
Uw overheid gaat over lijken
Ap23 malafide landmijnen
Niet in de media ik laat je via frans kijken
Open je ogen volg de sporen met me mee
Naar de zogenaamde vuurwerkramp in Enschede

Een woonwijk weg en de lippen blijven op elkaar
Minister van defensie lagen uw mijnen daar?
Wie is er ooit gestraft voor de bouwfraude?
Zoals ik het zie is alles terug bij het oude
Waarom rappen we voor voedsel in de HMH?
Omdat de rijen van de voedselbank de hoek omgaan
En als er iemand in de kamer focking ballen had gehad
Zaten Erik en Peter nu niet vast in Irak
Want Bush wordt gebaft tong in zijn billen
Ik ben klaar voor een coup dit is niet wat we willen


BAAS B:
Mensen wordt wakker en open je ogen
Niet alles wat ze vertellen mag je geloven
Check de feiten en blijf niet dromen
Zodat het volk aan de waarheid kan komen
Ik heb kamervragen ik heb kamervragen
kamervragen kamervragen ik heb kamervragen kamervragen ik heb kamervragen


LANGE FRANS:
en B dit komt niet meer goed want ik eet geen truffels
je kan veel van me verwachten maar geen vriendelijke knuffels
ik zei NEE tegen de oorlog NEE tegen grondwet NEE tegen de euro
en toch komt het
het volk schreeuwt naar een dove en corrupte top
Els Borst waar is mijn biertje in de koffieshop
wat weet Minister Remkes af van buitenaardsleven?
Het is tijd dat de kamer antwoorden gaat geven
Ik heb kamervragen!