Dag lieve broeders & zusters,

Vanaf heden, schrijven vanuit mijn eigen dagelijkse ervaringen, in plaats van me te beroepen op andermans teksten. Ook een stap naar het vertrouwen in mijn eigen inbreng die het grotere geheel dient en het besef dat ik er toe doe en mensen inspireer hetzelfde te doen.

Ik zal enkel nog muziek video’s delen en video’s waarin lichtwerkers aan het woord zijn die eveneens energie nieuws delen of informatie die belangrijk is voor het collectief. Zoals je ziet in de oudere blogs zijn alle foto’s van de gekopieerde teksten plots bedekt met een uitroepteken. Zal wel iets te maken hebben met copyright gedoe. Niettegenstaande heb ik in ontelbare blogs altijd heel trouw al de links gedeeld van waaruit ik de artikelen gehaald heb dus gratis reclame en dit onvoorwaardelijk zoals ik ben.

Enfin soit, ik geef onvoorwaardelijk vanuit liefde en Het Universum draagt mij ook vanuit liefde omdat ik handel vanuit een zuiver hart. Concreet betekent dit dat je iedereen behandelt zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Wie goed doet, goed ontmoet.

Wat ik heden ten dage aan den lijve heb ondervonden is hoe je bewust kiest met welke mensen je wilt omringen en welke niet. Uit elke ervaring leer je want ik dacht deze les al wel onder de knie te hebben. Niet dus haha. Ik zie in iedereen het goede en geef dan mijn hele hart. Maarrrr desondanks ik de werkwijze van toxische persoonlijkheden zeer snel herken, was ik er nu weer ingetrapt maar het heeft gelukkig niet lang geduurd.

De energie van nu houdt in dat alle trauma’s uit het verleden keihard in jouw gezicht worden geprojecteerd om ze definitief te kunnen afsluiten en je met een propere lei kunt beginnen aan het nieuwe hoofdstuk in jouw leven dat nu in de startblokken staat, te wachten tot dat jij jouw schaduwstukken hebt geaccepteerd en losgelaten zodat je er vrede mee hebt en de les nooit meer aan jou gespiegeld moet worden.

Een trauma uit mijn verleden werd weer naar boven gehaald en dat is, vrouwen die mij als een bedreiging zien en mij onterecht aanvallen, beschuldigen voor iets wat ik niet gedaan heb en ziekelijk jaloers reageren. Alles wat ze zeggen tegen mij, heeft betrekking op hun pijnen, angsten en onzekerheden, dat heeft niks met mij te maken. Toch ben ik dat beu, zo riep ik naar het universum. Waarom nu weer? Is dat om te testen hoe ik reageer ik in deze situatie en ermee omga of hoe moet ik voor deze les eindelijk slagen?

Volgens mij heb ik deze narcistische persoonlijkheden aangetrokken omdat zij reageren op mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde die nog niet sterk genoeg naar buiten wordt uitgestraald, vandaar dat ze hebben geprobeerd me van mijn sokkel te blazen wat ze niet is gelukt haha. Ik heb op tijd hun maskers doorprikt en netjes afstand genomen en alle contact verbroken.

Eén van de dames heeft nog geprobeerd om me terug te winnen door plots heel lief te doen en me zelfs ook nog eens te zeggen dat ik psychologische hulp nodig heb wat zij nodig heeft uiteraard, niet ik. Ik heb wijselijk haar bericht niet meer beantwoord. Geen zin in drama, nooit gehad. Wat ik eerder nodig heb en nog nooit werk van heb gemaakt is zelf een therapeut te zoeken om te herstellen van narcistisch misbruik.

Ik ben grotendeels hersteld, toch heb ik ze nog aangetrokken dus zit er nog een klein beetje in me dat healing nodig heeft. Zelfliefde, zelfliefde, zelfliefde lieve Inge, dat is de les die zij projecteren want ik heb me zo laten behandelen door hen. Ik heb mijn vriendschap en liefde gegeven aan personen die het totaal niet verdienden. Ze zijn nu hun narcistische voeding kwijt. Ik kan weer verder met mijn leven.

Mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde is nog niet sterk genoeg vandaar dat ze me getest hebben in hoeverre ze me nog kunnen raken maar ik ben niet gevallen! Me wel weer bewust gemaakt dat ik echt mijn kracht nu mag opeisen en mijn stem moet laten horen in de wereld met een zeer hoge dosis zelfvertrouwen! Op die manier krijgen ze de kans niet meer want dan schijn ik mijn licht volop dat hun zicht zal verblinden. TSJAKA! Haha! 😀

Waar narcisten absoluut niet tegen kunnen is dat je openlijk en plein public jouw mening verkondigd over hen en je de waarheid vertelt hoe ze jou hebben behandeld en of je gewoon weg heel duidelijk jouw grenzen aangeeft en je liefdevol zegt dat je niet meedoet in hun drama. Natuurlijk kunnen ze daar niet tegen want dan prik je hun masker door, dus je ontmaskert hen voor hun ware aard waar ze als de dood voor zijn.

Ze doen zich naar de buitenwereld altijd voor als de perfecte charismatische persoonlijkheid, perfecte acteurs, terwijl ze in werkelijkheid wolven in schaapskleren zijn die het leven van hun dierbare naasten vergiftigen en tot een hel maken waar ze nog van genieten ook. Als reactie hierop creëren ze ruzie voor pietluttigheden want dan vallen ze jou keihard aan en beschuldigen ze jou voor het drama wat zij hebben gecreëerd.

Ze misbruiken ook al de info die je met hen hebt gedeeld over andere personen waar ik een slechte ervaring mee had en spuwen dit uit in hun aanval verhaal met als intentie jouw zelfvertrouwen naar beneden te halen. Narcistische persoonlijkheden komen nooit voor jou op en steunen je niet als je met anderen een conflict hebt. Integendeel, ze geven de anderen waar je een conflict mee hebt nog gelijk ook en trekken jou in twijfel. Daaraan kan je ook al merken dat ze geen zuivere intenties met jou hebben en ze alleen energie aftappen maar je nooit iets terugkrijgt.

Nu weet ik dat ik nog beter uit mijn doppen moet kijken als ik mensen uitkies als vrienden of om mee samen te werken. Mijn onderscheidingsvermogen zeer scherp instellen zodat ik alleen nog kies voor authenticiteit, waarbij het geven en nemen van energie evenwaardig is en mijn vriendschap en liefde wordt gewaardeerd.

Wat er nu wel in zeer korte tijd op mijn pad is gekomen zijn nieuwe mensen die puur, authentiek, behulpzaam en heel lief zijn. Zelfs mensen die mij een vlinder en een bloem noemen, kortom zoveel mooie woorden speciaal aan mij gericht die ik echt niet gewoon ben.

Moet je niet vragen hoe ik tot hier toe in mijn leven al ben neergekogeld door lage energieën…. Zielen die iets zien in mij wat ze zelf ook hebben maar waar ze zelf nog niet van bewust zijn. Ik stuur ze bij deze allemaal heel veel liefde want dat is wat ze aan zichzelf niet kunnen geven.

Wil me niet als slachtoffer profileren, integendeel, ik heb compassie met mezelf en heb vrede hoe alles gelopen is want al deze personen hebben me gemaakt tot de ijzersterke persoonlijkheid die ik vandaag ben en daar ben ik hen enorm dankbaar voor.

Het was hun taak om al deze lessen te spiegelen zodat ik ervan kon leren als ziel hoe erg en uitdagend deze ook waren. Zo zie je maar hoe alles één is en elkaar hangt. Iedereen draagt het licht in zich en de warmte van liefde wat we allemaal zijn, alleen de ene ziel kiest in dit leven om in het donker te leven en de andere om verlichting te vinden.

Het leven van een ziel is oneindig en de lessen om te leren ook. Uiteindelijk komen we allemaal weer thuis bij De Bron, onze creator waarvan wij allemaal een onderdeel zijn en dat alleen maar licht, innerlijke vrede en liefde is.

Concreet heb ik me de afgelopen tijd van een aantal groepen bewust gedistantieerd omdat daar de energie niet steunend, opbouwend en enthousiast was maar eerder mijn aura en levensvreugde serieus naar beneden haalde daar er niet werd gereageerd op alles wat ik aanhaalde om te helpen, geen organische gesprekken waren en die de groei van mijn ziel eerder blokkeerde dan dat ze deze omhoog duwde.

Vragen die je ook kan stellen zijn: “Staan de neuzen naar dezelfde richting? Streef je dezelfde doelen na? Worden er duidelijke heldere afspraken gemaakt en worden deze ook nagekomen? Als je je mening op een duidelijke vriendelijke manier weergeeft, hoe reageert de groep dan? Veroordelend of begripvol?” Als ze vinden dat jij hen veroordeelt, heeft dat betrekking op hen en niet op mij.

Om een gezonde groepsenergie te herkennen dien je heel goed jouw gevoel te volgen. Voelt jouw hart zich blij bij het lezen van de berichten en de antwoorden die je ontvangt als je zelf iets gezegd hebt of heb je het gevoel dat je tegen een muur praat en er enkel wordt gereageerd als er onenigheid is?

Van die ene dame waarover ik je al eerder vertelde hierboven was dit ook zo, nooit liet ze zich horen, ze antwoordde bijna nooit, nam ook nooit op als je haar belde maar oh wee, als er wrijvingen waren in de groep, dan stuurde ze ellenlange berichten en bemoeide ze zich uitvoerig in het gesprek en het geschil.

Lage energieën beantwoorden ruzies en ellende. De wet van de aantrekkingskracht. Wat je ook kan herkennen aan lage energieën zijn dat ze altijd klagen en zagen. Klagen wat ze allemaal wel niet hebben en dat ze feitelijk aandacht vragen door te klagen over hun lichamelijke ongemakken. Daar word je echt niet blij van. Via dit artikel lees je meer over narcisme in vriendschappen: https://www.noordernieuws.be/de-narcistische-vriendschap/ Een onderwerp waar veel te weinig over wordt geschreven vandaar ik mijn ervaringen met jullie deel in de hoop hier mensen mee te helpen die dezelfde signalen herkennen.

Wat ik nu ervaar zijn zeer lieve, aangename en authentieke contacten. Zo ontzettend blij! Yesss! Ook een heel lieve ziel die samen met mij een workshop en lezing gaat doen zodat we samen zichtbaar zijn en ons aan de wereld kunnen laten zien. Ik voel me oprecht gezegend en dankbaar voor al deze vrolijke gebeurtenissen!

Dat verdien ik ook na alle tumult vanuit het verleden! Nogmaals, alles heeft een reden gehad, toeval bestaat niet dus ik ben alle mensen oprecht dankbaar die me de afgelopen jaren zomaar uit het niets hebben geholpen met alles wat ik nodig had op dat moment. Een warme knuffel! 💖🥰🙏

Om je aan te sluiten bij positieve groepsenergie is het belangrijk om heel goed aan te voelen of deze mensen jou graag zien groeien, je helpen vanuit hun authentieke hart en je ook liefdevol behandelen. Samenwerken vanuit het we-bewustzijn zonder eigenbelang. Energie die de hoogte ingaat wanneer je met hen in verbinding bent en je hartje gaat lachen, dat zijn allemaal tekenen dat het snor zit en je erop kan vertrouwen dat je op de juiste plaats zit om jouw gaven te delen met deze groep en deze ook oprecht worden gewaardeerd. Wederzijds respect staat hoog genoteerd en open communicatie is onontbeerlijk voor een gezonde verstandhouding.

Wat de kosmische energieën betreft, deze zijn ontzettend hoog! Het ontwaken van het menselijke ras is nu als een sneltrein in beweging gebracht met behulp van het Universum. Het is nu de derde nacht op rij dat ik niet slaap…4u30 op de klok. Ik ben klaarwakker. Mijn huishouden loopt achter dus hopelijk kan ik morgen een beetje bijbenen als ik niet tot de middag slaap want dat is dan meestal wel zo dat ik ’s morgens erin kruip omdat ik toch echt moe begin te worden.

Ook eet ik bijna niet dus er is heel wat gaande in onze lichamen die nu worden getransformeerd van koolstof- naar lichtlichamen, vandaar dat licht voedsel raadzaam is en ook heel veel bronwater drinken. Luisteren naar jouw voertuig van de ziel en heilige tempel want dat is je beste vriend die nooit van jouw zijden wijkt dus die je dient te koesteren met al je liefde.

Ik heb vernomen dat er veel mensen in paniek zijn en niet weten wat er gebeurd in hun lichamen dus allerlei klachten hebben en meteen naar de dokter willen rennen omdat ze denken dat er vanalles mis is.

Ik zal hier een link zetten van Marjolein Ingrid Soulpursang want zij vertelt altijd haarfijn wat er precies in jouw lichaam gebeurd tijdens het ascensieproces waarin we nu allemaal vertoeven. http://ver-p-lichtekost.blogspot.com/2021/07/kosmos-ascensie-journaal-vrijdag-30.html#more

Hopelijk geeft je dat meer rust in jezelf wat onze natuurlijke staat is, innerlijke vrede handhaven in tijden van chaos. Niet makkelijk maar het is haalbaar.

Verder deel ik hieronder nog een video van Lee Harris ivm de energie update van augustus, een mooi gesprek tussen Peter & Carel over de huidige wereldsituatie en tot slot nog een video van Helma waarin ze ons ook op de hoogte brengt van wat er gaande is en hoe we ermee kunnen omgaan. Zeer inspirerend!

Heel veel liefs, hou jullie goed en samen we sterk! 🥰🙏

Dikke zoenen en warme knuffels,

Inge 💋💋💋

Op de omslagfoto van deze blog staat een prachtige mama zwaan met haar schattige kroost achterna trappelend. Via deze link vind je de spirituele betekenis van de zwaan. Welke bijzondere boodschap heeft ze voor jou? https://www.inspirerendleven.nl/spirituele-betekenis-van-de-zwaan-transformatie/

August 2021 Energy Update

Mooi gesprek met Carel

De val van de demiurg