Dag lievelingen,

Ik heb gisteren een blog gepost in verband met het idee dat al zo lang in mijn hoofd huist en ik hulp gevraagd heb. Voilà, ik trek hulp gerelateerde kaarten.

Er zit ook één aardingskaart bij.  Als je hooggevoelig bent heb je weleens de neiging om niet helemaal in je lichaam aanwezig te zijn en eerder te zweven dus niet stevig met je voeten op de aarde te staan waardoor je ook niet in staat bent om alle aardse informatie die je nodig hebt fatsoenlijk te ontvangen.  Wat ik heel veel doe is al wandelend te mediteren in de natuur,  de wortels vast te nemen van bomen, op een boomstam gaan zitten, bomen omarmen, koud douchen, voeten wassen, dansen, muziek luisteren en zingen.

Om mijn aura te beschermen tegen negatieve invloeden doe ik vaak een visualisatie oefening die als volgt wordt uitgevoerd.  Terwijl ik mij douch, visualiseer ik dat ik in een koepel met gouden wit licht sta en je kan dit ook vragen aan Aartsengel Michaël die dat voor jou doet en afsluiten met een dankwoord. Hij snijdt de energie koorden door die niet bij jou horen en zet jou in een beschermende cocon.  Dit kan je meermaals per dag doen als je voelt dat je minder standvastig wordt.    Ik heb dit ooit uitgetest en het werkte!  Een narcist kwam de kamer binnengelopen en hij maakte een boog rond mij en ging meteen naar boven op zijn kamer, iets wat hij normaal nooit doet.  Het duister gaat lopen van het licht.

De groep 2 Brothers on the 4th floor zijn afkomstig uit ons buurland Nederland en deze nummers dateren respectievelijk uit 1994 en 1993 dus al wel een heel tijdje geleden.

De Engelen zijn altijd bij jou en zijn heel inventief om via allerlei kanalen jou de boodschappen in te fluisteren die jij op dat moment nodig hebt.   En aangezien muziek één van mijn passies is, doen ze dit vrij frequent via deze weg.

In de song Never alone gaat het vooral om de eenheid die wij als mensheid zijn en dat je nooit alleen bent.  Wij zijn altijd omringd door de immens grote onzichtbare magische wereld maar die wij met het blote oog niet kunnen zien maar wel “voelen”.  Wij zijn allemaal hetzelfde en de bedoeling is om te blijven streven naar een wereld waar iedereen één is, geen verdeeldheid meer, geen onderscheid, geen concurrentie, geen haat, geen hebzucht maar opnieuw samenkomen en samenwerken aan het bouwen van een nieuwe wereld.  Een wereld waar alleen LIEFDE heerst want dat is de grootste kracht die er bestaat en die alles overwint.

In mijn ervaringen met gratis knuffels uitdelen op straat heb ik ook datzelfde ondervonden.  Alleen liefde bestaat echt, de rest is ons aangeleerd.  Mensen staan met open armen klaar en lachen tegelijkertijd.  Die warme connectie, dat is onbetaalbaar.  Ik kreeg ook vaak de positieve opmerking dat ik een “echte” warme knuffel gaf, heel dicht en stevig tegen je aan.   Magisch!  Via volgende link kan je een aantal blogs lezen waarin ik deze positieve actie en ervaringen heb beschreven die plaatsvonden in 3 steden waaronder Hasselt, Genk en Lommel.  https://www.loveangels.be/?s=gratis+knuffels

Ik lees ook altijd de youtube commentaren die erbij staan en hieronder lees je er eentje van.

“This track motivates me to not give up hope on my dreams.”😊

Een prachtige dag gewenst en geniet in het hier en nu!

Heel veel liefs,

Inge xxx

 

 

Als het leven momenteel chaotisch aanvoelt met veel verrassingen en onverwachte gebeurtenissen en je voelt je een beetje door het dolle, stop!

Er is momenteel een enorme behoefte om te aarden en het is belangrijk dat je geen grote beslissingen maakt totdat je weer met beide benen op de grond staat.

De reden dat dit gebeurt is omdat er belangrijke informatie jouw kant opkomt.  Informatie die waarschijnlijk je leven zal veranderen en verbeteren.  Maar je zal eerst goed geaard moeten zijn om het te kunnen ontvangen.

Sluit je ogen en visualiseer.  Beeld je het gouden licht in dat door je lichaam stroomt en binnenkomt via je hoofd.  Het vult je tot aan de voeten.  Beeld je nu in dat je boomwortels aan je voeten vastzitten en dat ze diep de grond ingaan.  Je voelt je goed geaard en verbonden met Moeder Aarde.

Nu ben je geaard en verbonden, klaar voor alles!

 

Op een bepaald moment in ons leven hebben we allemaal een beetje hulp nodig.  Wees er zeker van dat er hulp voor jou komt.  Er komt nu een geweldige stroom van goddelijke en engelachtige hulp naar jou toe.  Deze kaart laat je vandaag zien dat je behoefte aan hulp is erkend.  Of je nu direct om hulp hebt gevraagd of niet, het Universum komt nu speciaal voor jou naar je toe.

Je kunt deze hulp op vele manieren krijgen.  Soms komt hij in de vorm van iemand anders, die we niet persoonlijk hoeven te kennen om invloed op ons leven te hebben. Via een opeenvolging van omstandigheden die door God zijn georganiseerd, kan een volstrekt vreemde zijn intrede doen in onze eigen wereld en ons de hulp geven waar we zo’n behoefte aan hebben.  Op andere momenten kunnen het onze beste vrienden zijn die ons liefdevol laten weten dat ze ons willen helpen.

Maar, we kunnen ook een plotselinge verandering van omstandigheden ervaren die om onverklaarbare reden plaatsvindt.  Dit kan gebeuren bij bepaalde personen met wie we mogelijk moeilijkheden hebben. Of er verandert iets energetisch ineens hoe we met die persoon moeten omgaan.

Hoe het ook gebeurt, het is Spirit die in je leven werkt.  Laat dit dus een goede waarschuwing zijn.  Er komt hulp!  Doe dus niets onverantwoordelijk, zoals het zeggen van “Nee, dank je”, als je hulp wordt geboden.  Laat je niet hinderen door gevoelens dat je het niet waard bent, of het niet verdient.  Laat je trots, of je behoefte om de “gever” te zijn, niet tussen dit goddelijk aanbod van hulp komen.  Je verdient het zeer zeker.  Sta jezelf toe om het te ontvangen.  Glimlach en zeg: Dank je.

Net zoals de hulp naar jou toekomt, zal Spirit spoedig een beroep op jou doen om iemand anders een liefdevolle hand van hulp toe te steken.

 

Affirmaties ~ “Ik ben gezegend. Ik word beschermd. Ik ben dankbaar. Ik ben vervuld. Ik ben liefde.”

De kaart betekent succes, emotionele vervulling en wijsheid.  Iets wat je na aan het hart ligt, of iets waar je op dit moment naar toe werkt, komt tot een positief resultaat. Als gevolg daarvan zal je een periode beleven van vrede en harmonie, en een diep gevoel van voldoening en emotionele vervulling.  Datgene wat je probeert te doen en te bereiken is erkend en is je gegund, en alles wordt onderweg beschermd. Het licht vergezelt je, alles is gezegend.  Je kunt met vertrouwen verder gaan.

 

Energetisch begin je liefdevolle mensen aan te trekken die je kunnen helpen om verder te gaan op je weg en in je leven.  Deze mensen ondersteunen je zowel emotioneel als spiritueel, zodat je jouw eigen waarde in deze wereld kunt zien en voelen.  Bedenk, dat jij net zoveel positieve invloed in hun leven hebt als zij in het jouwe.  Wat je te bieden hebt is heel belangrijk, en het is net zo belangrijk dat je jezelf ook toestaat om te ontvangen.  Als je dat doet creëer je de mooie energie, waarin wederzijdse groei en ondersteuning wordt uitgewisseld.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

 

__________________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:20

320; De verlichte meesters helpen je volmaakt geloof in God te hebben als een belangrijk onderdeel van je scheppings-, helings-, manifesteer- en onderwijswerk.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 4:11

De engelen vragen je creatieve bezigheden te gaan zoeken en verslavingen en negativiteit te vermijden. Je bent op dit moment gevoelig, dus mijd onaangename situaties en contacten.  Houd je gedachten, woorden en daden positief.

Engelen boodschap video 3 ~ duurtijd 4:28

428; Je van geloof vervulde gebeden en affirmaties zijn gehoord en beantwoord.  De engelen zorgen ervoor dat je in alle opzichten een gestage stroom van overvloed ervaart.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  938

938; Blijf luisteren naar de raad van de verlichte meesters, want ze helpen je een zinvolle loopbaan met financiële overvloed te manifesteren, waarmee je, je goddelijke levensdoel vervult.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 2291

Engel nummer 2291 is een boodschap van je engelen om een ​​positieve en optimistische houding te behouden en ervoor te zorgen dat je gedachten gevuld zijn met liefde en licht. Je zult misschien geconfronteerd worden met een aantal eindes en conclusies die aspecten van je leven zullen veranderen, maar blijf positief omdat prachtige nieuwe kansen zich snel zullen voordoen. Het is tijd voor je om wat nieuwe starts te maken en kijk uit naar een nieuw begin met betrekking tot de richting van je leven en je levensstijlkeuzes. De ene deur sluit achter je terwijl een andere voor je opengaat.

Engel nummer 2291 vertelt ons dat we onze eigen realiteit creëren en dat een nieuwe deur naar kansen zich voor je heeft geopend vanwege je positieve intenties en acties. Haal het beste uit deze kansen en blijf positief terwijl het Universum op één lijn komt en je op je goddelijke levenspad zet. Je gebeden worden verhoord en je zult alles manifesteren wat je nodig hebt in je leven. Je ware spiritualiteit komt naar voren en de engelen en universele energieën ondersteunen en begeleiden je op je levenspad. Je engelen moedigen je aan om een ​​positief licht op alles in je leven en daarbuiten te werpen.

Probeer iets nieuws en word enthousiast over je leven. Strek je verder dan je denkt dat je kunt en leer nieuwe vaardigheden die je op andere gebieden in je leven zullen helpen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/08/angel-number-2291.html

___________________________

Dreams to survive
Dreams make a wish come true, ooh
Keep your dreams alive
Dream, dream on
Your dream will come alive

Come on, dream on
Come on, dream on
Come on, dream on, boy
Your dream will come alive
Come on, dream on
Come on, dream on
Come on, dream on, boy
Your dream will come alive
Your dream will come alive
Your dream will come alive

 

Once again a song comin’ strong
Here to remind you got to dream on
Go for what you know don’t let it slide
Take a change let’s ride
To the future, not to the past
Take it easy and not to fast
Many failed in society
To blind to see you need to be free
Free from the strain that causes pain
Pain is the name and life is the game
Dream on, try to survive
Keep hope alive reach for the sky
Do the best you can make a wish come true
Listen here’s the clue:
Let it flow before it’s all gone
Come on, boy, you got to dream on

Dreams to survive
Dreams make a wish come true, ooh
Keep your dreams alive
Dream, dream on
Your dream will come alive

Come on, dream on
Come on, dream on
Come on, dream on, boy
Your dream will come alive
Come on, dream on
Come on, dream on
Come on, dream on, boy
Your dream will come alive
Your dream will come alive
Your dream will come alive

Try to relax and move to the track
Go for your goals and don’t hold it back
Strive to keep you dreams and hopes alive
Do it now and don’t pass it by
Life is too short, so give me your hand
I will lead you to another land
D-R-O-C-K is here with the light
Shinin’ bright ‘cause I’m right
Close your eyes and just concentrate
It’s never to late to erase the hate
Focus your mind when I say my rhymes
‘Cause I’m always on time
Do the best you can make a wish come true
Listen here’s the clue:
Let it flow before it’s all gone
Come on, boy, you got to dream on

Dreams to survive
Dreams make a wish come true, ooh
Keep your dreams alive
Dream, dream on
Your dream will come alive

Come on, dream on
Come on, dream on
Come on, dream on, boy
Your dream will come alive
Come on, dream on
Come on, dream on
Come on, dream on, boy
Your dream will come alive
Your dream will come alive
Your dream will come alive

Dreams are the way to express yourself from the heart
Now it’s time to depart
On a journey for the mind
Peace of mind is what you will find
Like Martin Luther King, I had a dream, that we all would sing
In peace and harmony comin’ strong
Come on, boy, you got to dream on

Dreams to survive
Dreams make a wish come true, ooh
Keep your dreams alive
Dream, dream on
Your dream will come alive

Come on, dream on
Come on, dream on
Come on, dream on, boy
Your dream will come alive
Come on, dream on
Come on, dream on
Come on, dream on, boy
Your dream will come alive
Your dream will come alive
Your dream will come alive

Black and white dancin’ together
Side by side, we’ll make things better
You’re never alone

Dancin’ together
Side by side, through stormy weather
You’re never alone

Never alone, never alone
Never alone, never alone
Never alone, never alone
Never alone, never alone

You’re never alone!

Black and white dancin’ together
Side by side, we’ll make things better
You’re never alone

Dancin’ together
Side by side, through stormy weather
You’re never alone

Never alone, never alone
Never alone, never alone (You’re never alone!)
Never alone, never alone
Never alone, never alone

I’m always on course with the force off course
Breakin’ down doors, and no, I won’t pause
Here’s an injection to all the people
Don’t you stop movin’ ‘cause we’re all equal

I’m the T and I’m here to help
Stop the violence and help yourself
To a better place for the human race
Turn up the bass, time to rave

It’s universal
Let’s do it now, no time for rehearsal
Wave your hands for the masterplan
And jam with the man here to slam

So throw your fist in the air, it’s time for peace
Happiness and unity
Can’t you see, we’ve got to make it better
Black and white together

Black and white dancin’ together
Side by side, we’ll make things better
You’re never alone

Dancin’ together
Side by side, through stormy weather
You’re never alone

Never alone, never alone
Never alone, never alone (You’re never alone!)
Never alone, never alone
Never alone, never alone

You’re never alone!

You’re never alone!

You’re never alone!

Never alone, never alone
Never alone, never alone (You’re never alone!)
Never alone, never alone
Never alone, never alone

It’s time to wake up, it’s time to rise
Let freedom ring for you and I
We’ve got to take care of the world today
Hear what I say, no time to play

Save the ozon before it’s gone like a storm
My word is born
Can’t you see we’ve got to make it better?
Black and white together

Black and white dancin’ together
Side by side, we’ll make things better
You’re never alone

Dancin’ together
Side by side, through stormy weather
You’re never alone

Never alone, never alone
Never alone, never alone (You’re never alone!)
Never alone, never alone
Never alone, never alone

You’re never alone!