Lieve mensen,

Dit fantastisch liedje kwam me onlangs ter ore, na lang niet meer gehoord te hebben, en ik vond het nu gepast om het met jullie te delen daar de tekst weer precies de situatie en mijn gevoel van het nu aangeeft.

De engelen boodschappen post ik er ditmaal nog eens bij omdat de boodschappen er weer boenk op zijn.  We zijn echt niet alleen op deze aarde lieve mensen.  Dat zou je nu toch al lang door moeten hebben als je me hier al een tijdje volgt.  De tekst klopt, de energie van de muziek en de cijfers kloppen in alle synchroniciteit gebaseerd op mijn situatie en op die van velen onder jullie die zich gezien de heftige energetische veranderingen ook wel zullen herkennen hierin.

Dankzij de verlichte meesters en wetende dat ze altijd bij mij zijn, blijf ik sterk en geef ik niet op ook al is het voor de moment heel pittig.

Zoals ik jullie al eerder zei word ik gedragen door het universum en door in nauw contact te staan met deze bijzondere wonderwereld die jouw pad van het begin tot het einde kent, kan ik ook al vooruitkijken en neem ik moedige beslissingen die voor mijn omgeving onbegrijpelijk zijn.  Ik leef in overgave en in volle vertrouwen en vooral in mijn rotsvast geloof in deze Goddelijke wezens die jou onvoorwaardelijk liefhebben.

Ik schrijf hier binnenkort nog een blog over met alle details en zou toch ook al eens aan mijn boek moeten beginnen want dat stel ik ook steeds maar uit.  Het universum heeft me al verschillende signalen gegeven om dit effectief te doen en ik hoor complimenten van lieve mensen dat ze vinden dat ik heel goed kan schrijven dus Inge, gaan met die banaan.   Just do it!

Slaap zacht en droom zoet lievelingen.

 

Dikke kus xxx

Inge

 

___________________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 4:01

401; God en de engelen tillen je gedachten, geloof en bewustzijn naar een positiever en meer op liefde gebaseerd niveau. Leg angsten of negativiteit in hun handen.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 19:32 

http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/10/angel-number-1932.html

193: De verlichte meesters zijn bij je, helpen je met je levensopdracht, organiseren je agenda volgens je prioriteiten en helpen je positief te blijven! Doe vaak een beroep op hen!

932; Blijf geloven in de raad die je ontvangt van de verlichte meesters ten aanzien van je goddelijke levensdoel.

Engelen boodschap video 3 ~ duurtijd 3:59

359; Deze levensverandering wordt gesteund door de verlichte meesters. Je hebt je voorbereidingen voltooid en je gaat je nu volledig aan je goddelijke levensopdracht wijden.

Tekst muziek aantal tekens 259

259; Blijf vertrouwen, want deze verandering brengt je dichter bij je goddelijke levensopdracht.   Je leven wordt rustiger en stabieler. Houd vol.

Aantal tekens volledige bloglengte exclusief deze boodschap 697

697; Je bent op de goede weg met je goddelijke levensopdracht. Blijf alles wat je nodig hebt mee creëren door middel van gebed en affirmatie en door je innerlijke aanwijzingen te volgen.

____________________________
Now here you go again, you say you want your freedom
Well who am I to keep you down
It’s only right that you should play the way you feel it
But listen carefully to the sound
Of your lonelinessLike a heartbeat drives you mad
In the stillness of remembering what you had
And what you lost

Yeah, thunder only happens when it’s raining
Players only love you when they’re playing
Yeah, women they will come and they will go
When the rain washes you clean you’ll know, you’ll know…

Now here I go again, I see the crystal visions
I keep my visions to myself
Well It’s only me that wants to wrap around your dreams and
Have you any dreams you’d like to sell
Dreams of loneliness

Like a heartbeat drives you mad
In the stillness of remembering what you had
(Drives you mad,) and what you lost, (remember what you had)

Thunder only happens when it’s raining
(Thunder only happens when it’s…)
Players only love you when they’re playing
(Players only love you when they’re…)
Yeah, women they will come and they will go, (they will go…)
When the rain washes you clean you’ll know…

Yeah, thunder only happens when it’s raining
(Thunder only happens when it’s…)
Players only love you when they’re playing
(Players only love you when they’re…)
Yeah, women they will come and they will go, (they will go…)
When the rain washes you clean you’ll know…

You’ll know, (the heartbeat drives you mad,) you’ll know, (remember what you had)
You’ll know…