Dag lieve zielen,

Volgende boodschappen zijn opgenomen vanaf 1 maart 2019 en dit zijn ze lang niet allemaal dus ik moet keuzes maken.  Ik hou deze cijfers, dieren- en beelden informatie bij op het notitiegedeelte van mijn smarthphone en bij de cijfers waar ik superblij mee was zet ik dan hartjes of andere leuke symbolen om te benadrukken dat deze echt wel heel veel met me doen.

Ik zal beginnen met 2 prachtige dieren te beschrijven waaronder 2 hazen en een witte duif die geheel onverwacht en zeer verrassend voor mijn ogen verschenen.  Eerst waren er 2 spelende hazen die ik gespot heb hier in het prachtige Hageven plateaux vlakbij mijn deur.  Ik zag ze op en neer springen in het hoge gras en tegelijkertijd zag ik ook een bejaard echtpaar die me tegemoet liepen waarop we meteen een heel leuke conversatie begonnen over hoe het vroeger was.  Wat deze hazen me wilde vertellen klopt weer perfect met hoe ik nu in het leven sta waarvoor ik hun dankbaar ben.  Mooi toch als het universum zo met jou communiceert! 😊

De boodschap van de haas

De boodschap van de haas, Wanneer een haas jouw pad kruist, is dit een teken van het universum. Een communicatie met de krachtdier die jou op dat moment kan helpen op het punt in jouw leven waar je bent. Maar vooral helpen de krachtdieren naar het punt te komen waar je naartoe wilt.

De haas is een spiritueel dier en wordt gezien als een teken van vruchtbaarheid en seksualiteit. Vruchtbaarheid kun je heel breed toepassen, het kan betekenen dat het leven, de energieën om jou heen, nu heel vruchtbaar zijn voor de plannen of ideeën die je hebt.

Tevens is de haas ook een expert in verstoppen. Met de wilde kleuren van zijn of haar vacht valt ze nauwelijks op. En wanneer ze het gevoel heeft betrapt te zijn, of ziet dat er gevaar dreigt al is het in de verte, dan gaat ze laag tegen de grond liggen, klaar om weg te sprinten als het nodig is, en bijna onzichtbaar in hoog gras om zichzelf veilig te stellen.

Het kan dus ook betekenen dat jij je misschien niet veilig voelt, dat je gevaar voelt, dat iets jou bedreigt of dat je je betrapt voelt. En dat je daarin misschien onzichtbaar wilt zijn. Het kan hierbij juist de boodschap zijn om naar binnen te keren, laag bij de grond te blijven dus bij jezelf en geaard te zijn. Maak een plan B voor jezelf, zodat je wanneer het zover is weer met een sprint het heft in eigen hand kan nemen.

Als de haas jouw pad kruist, observeer goed wat ze doet of bedenk je eens goed wat ze deed. De haas kan gekke sprongen maken, maar altijd vanuit intuïtie. Welke kant sprong de haas op? Kwam deze naar je toe of rende deze juist weg naar zijn eigen vrijheid? Waagde het een sprong door voor je auto langs te sprinten? Deze sprongen vertellen je waar jij nu staat of wat je nu dient te doen: naar jezelf toe keren, voor jouw vrijheid kiezen en op jouw intuïtie vertrouwen, of juist de sprong wagen.

Waar je ook nog heel goed naar kunt luisteren, is naar het gevoel wat deze ontmoeting jou gaf. Voelde het bijzonder aan alsof het jou iets wilde vertellen? Ga dan lekker mediteren en zoek de haas op om contact te maken met deze krachtdier. Vraag hem of haar wat hij/zij jou wilt vertellen. Of voelde het aan als een boodschap toen de haas voor jou uit sprintte? Dan is de boodschap duidelijk: blijf vooruitgaan met hazensprongen. Of schrok je ervan en kwam de haas uit het niets ineens de weg over gesprongen? Neem dan de sprong in de situatie of neem de sprong van jouw idee waar je schrik van hebt.

Niet alleen de fysieke observaties zijn belangrijk om naar te luisteren maar ook naar jouw eigen gevoel. Dieren vooral wilde dieren, leven sterk vanuit hun intuïtie en instinct. Ze luisteren volledig naar zichzelf zoals ook de haas.

Ongeacht in welke situatie je nu zit, deze haas is niet voor niets jouw pad opgekomen. Zij of hij heeft jou iets te vertellen. Daar hazen staan voor geluk (hazenpootje, vruchtbaarheid, gekke sprongen/spelen) kan deze boodschap alleen maar voorspoed betekenen. Maar het heeft wel te maken met de boodschap die je hebt gekregen. Wanneer je niet luistert en geen stappen onderneemt, dan zal de situatie natuurlijk ook niet veranderen. Dat is altijd zo. De haas is er nu om jou de energie mee te geven die je nu nodig hebt.

Vraag de krachtdieren gerust om je bij te staan en je te ondersteunen, ze zijn er net als engelen altijd voor je. En nog geen gedachte van je verwijdert.

Medium Stephanie

Bron: https://www.paragnostenchat.nl/de-boodschap-van-de-haas/page28__368.html

Als ik naar huis rijd dan neem ik bijna altijd de route die langs het kanaal loopt en een paar weken geleden zo rond 23u ’s avonds moest ik abrupt stoppen voor een witte duif die op de weg stond.  Er zijn wel altijd heel veel duiven te vinden hier aan het kanaal maar op dat uur 1 witte duif die ook niet meteen ging vliegen toen ik stopte en uitstapte, dat wilt toch wel iets zeggen.   Wat wilde ze mij vertellen?

De boodschap van de duif

Liefde, vrede, vruchtbaarheid, moederschap en profetie, aanpassingsvermogen, astrale reizen, teleportatie, De duif bezit helende krachten en komt vaak tevoorschijn wanneer je oude zorgen, pijn of haat met je meedraagt. De duif moedigt je aan om je emotionele ballast los te laten en ruimte te maken voor het helingsproces. Het is nu tijd om te vergeven en los te laten, en vooruit te kijken.De duif brengt u een boodschap, waarschijnlijk eentje van liefde. Liefdesrelaties zullen nu dan ook heel harmonieus zijn, ook de al bestaande. Dit is dan ook een periode waarin iemand u zijn of haar liefde zal verklaren of laten blijken. Er staat u zelfs een romantisch samenzijn, een romantische wandeling of reisje met zijn tweeën te wachten. U zult even opeens heel vindingrijk zijn en dat kan juist nu erg goed van pas komen. Zaken die we in het verleden los hebben gelaten kunnen nu onverwachts bij ons terugkeren.

Bron: https://www.zichtbaar.be/boodschap-van-totem-dieren/

Op Facebook heb ik vorige week ergens 2 video’s van walvissen gepost.  Eén video waarbij heldhaftige mannen een walvis bevrijd hebben van netten waarin ze verstrikt zat en kans had op sterven.  Ik zag dat symbolisch voor mezelf op de volgende manier.  Ik ben me nu ook aan het bevrijden van alle ballast uit het verleden.  Verstrikt zitten in de geconditioneerde netten en waarheden uit jouw omgeving die berusten op een illusie voelt alsof je gevangen zit maar je bent volledig vrij in jouw zijn om de keuze te maken dit niet meer te geloven en je voorgoed te bevrijden hiervan zodat je in staat bent om jouw leven te leiden van jouw dromen.  Een andere video liet zien hoe een vrouwelijke wetenschapper die walvissen al jaren intensief bestudeert op wonderbaarlijke wijze werd gered van een haai door een walvis.  Dierenliefde is onvoorwaardelijk.  Teken dat haar ziel nog niet klaar was om deze aarde te verlaten dus de walvis had voor zijn geboorte als opdracht haar te redden op dat moment in haar leven.   Ik sta nog altijd versteld hoe ingenieus heel het universum werkt.  Dat gaat ons verstand te boven.  Wonderbaarlijk. Voor ieder levend organisme bestaat er een zielenpad voor een leven dat al is uitgestippeld vooraleer jij opnieuw incarneert maar ik dwaal een beetje af. Haha.  Wat wilde deze walvis me vertellen?

De boodschap van een walvis

Wanneer je het verschijnen van dieren ziet als een teken op je pad, als een dieren totem, dan betekent het verschijnen van een walvis dat we in contact mogen treden met onze creativiteit en intuïtie.  De walvis herinnert ons aan vergeten talenten. De walvissen vragen ons te luisteren naar de verhalen van ons verleden, zodat er op creatieve wijze oude wonden kunnen helen. De walvis roept ons op openminded te zijn. Accepterend. Ze leren ons de magie van geluid, zingen en chanten. Ook wijzen ze ons erop dat we niet in het leven moeten stranden, maar mogen communiceren. De walvis brengt ons in contact met de Heilige adem, bewustzijn, samenzijn en leven, de band tussen moeder en kind en heilige seksualiteit.  Daarmee is de energie van Walvis op veel vlakken in overeenstemming met het Goddelijke Vrouwelijke dat ons opnieuw verbindt met de vrouwelijke, empathische, intuïtieve, communicerende aspecten in onszelf.

De website waar ik deze tekst gevonden heb leunt op een ervaring van een aangespoelde bultrug op een klein waddeneiland in Nederland.    Daarin staat een prachtige boodschap van Johannes, die naam werd gegeven aan de walvis, waarin hij vertelt aan Anne, een lichtwerkster, hoe de omstandigheden waren tijdens zijn doodsstrijd, waarom hij stierf en welke boodschap hij aan de mensheid wilde meegeven.  Ik vind deze te mooi dus ik zet hem er hier ook nog even bij.

De boodschap van Johannes de walvis nadat hij de aarde verlaten had

Ik ben mezelf gaan riskeren om mensen te helpen samenkomen in een tijd van nood. Er is veel angst en stress in de wereld van vandaag en het is de missie van mijn ziel om mijn fysieke leven aan te bieden aan de mensheid. Mijn doel bij stranding was om mensen bij elkaar te brengen, in de hoop dat ze zich zouden binden in de poging mijn leven te redden. Ik wil dat mensen hun dagelijkse zorgen vergeten om zich samen te voegen in een daad van zelf loze liefde om mijn leven te redden. Ik wil leven. Ik ben bedroefd om te zien dat mensen ruzie maken over wat ze met me moeten doen en velen geven het op. Ik kan overleven en een lang, gezond leven leiden als je mensen je angsten kunnen laten vallen en de situatie onder controle moeten houden en puur vanuit je hart moeten handelen zonder ego. “Ik voelde dat er een zeer sterke levenskracht en een wit licht om hem heen was , bijna engelachtig. De engelen zijn bij hem ter ere van deze ongelooflijke daad van onzelfzuchtige liefde en schoonheid in een drastische poging om de wereld te genezen.”

Mary Getten, walvis communicator, heeft contact gehad met de walvis nadat hij de aarde had verlaten.

“Hoe gaat het?”
Het is een opluchting om in geest te zijn.
Had je pijn?
Ja, ik had fysieke pijn in mijn lichaam, omdat ik op het land was. Het is geen plaats voor een walvis.
Hoe en waarom ben je daar terechtgekomen?
Ik heb dingen die mijn maag belemmeren. Ik heb mijn voedsel niet kunnen verwerken en werd zwakker en zwakker. Uiteindelijk moest ik aan land komen omdat ik mezelf niet meer op het oppervlak kon ondersteunen.
Het spijt me voor de manier waarop u werd behandeld. Is daar iets over dat u zou willen zeggen?
Er is niets dat gedaan had kunnen worden om mij te redden. Mijn levenskracht was al zo zwak en er was een innerlijke toestand die niet rechtgezet kon worden. Ik voelde de liefde die veel mensen me stuurden en ik dank ze daarvoor. Er waren mensen die het licht vasthielden en me energie stuurden om te doen wat ik moest doen, namelijk mijn lichaam verlaten.
Wist u dat uw aanwezigheid veel conflicten of misverstanden heeft veroorzaakt in de verschillende zee gemeenschappen?
Ik voelde de verwarring, maar ik begreep niet waar het over ging. Ik ben aan land gekomen om te sterven, niet om hulp te vragen. Het was mijn tijd om te gaan. Het was geweldig om me de hele tijd lief te hebben en er waren af ​​en toe wat liefdevolle handen. Ik had dat graag gewild tot mijn licht mijn lichaam verliet.
Heb je een boodschap voor de mensheid?
Elk wezen is kostbaar op zijn eigen manier – niemand is beter of minder, hoger of lager in belang. Het is tijd om iedereen als een broer te behandelen, of het nu gaat om mens, dier of plant. Wees medelevend in je reactie op iedereen die je ontmoet. Mijn tijd op het strand was een gelegenheid om harten te openen en mensen een kans te geven om mededogend te zijn. Sommigen maakten van die gelegenheid gebruik en anderen niet. Ik heb er geen oordeel over. Dit is slechts een feit. Doe je best om vanuit je hart te komen in elke interactie en je wereld zal er zoveel beter in zijn.
Was het fysieke probleem dat je had veroorzaakt door menselijke invloeden in de zee?
Ja. Het is tijd voor mensen om de impact die ze hebben op alle andere soorten te realiseren en om die effecten zo veel mogelijk te minimaliseren. We zijn allemaal verbonden en afhankelijk van elkaar. Wat er met mij gebeurt, zal uiteindelijk met jou gebeuren.
Is er nog iets dat je zou willen zeggen?
Besteed je tijd niet aan verdrietig en bedroefd zijn voor mij. Gebruik je tijd om je hart te openen en goed te doen voor alle wezens. Ik was een herinnering en een kans voor jou. Leer van deze ontmoeting en verhef jezelf. ”

Bron: https://angellightheart.blog/2012/12/17/de-wijsheid-van-een-walvis-brengt-ons-een-boodschap-van-eenheid-en-compassie/

Een video van schattige eekhoorntjes en roodborstjes heb ik ook op Facebook gepost.  Ze aten gewoon uit de hand van een lieve ziel die ze wilde voorzien van voedsel.  Ook een kat die onderweg werd gespot door een wereldreiziger op de fiets was zeer intrigerend.  Uiteindelijk besloot hij haar mee te nemen en werden ze oprecht zielsmaatjes.  Het heeft zo moeten zijn.  😊

De boodschap van de eekhoorn

Kruist de eekhoorn jouw (levens)pad? Misschien heeft deze een boodschap voor je.  Het meest opvallende aan de eekhoorn is, is dat hij een verzamelaar is. Hij legt voorraden aan om in de toekomst te kunnen (over)leven. De eekhoorn kan dus aangeven dat je je moet voorbereiden op de toekomst. De eekhoorn neemt tijd voor het verzamelen van zijn voorraad. Neem jij de tijd om jezelf voor te bereiden op veranderingen?

Het kan ook betekenen dat je te veel hebt verzameld, bijvoorbeeld angsten, stress en dit met je meeneemt. Misschien moet je wat weg gooien van je verzameling en dingen loslaten?

De eekhoorn is behendig en snel en kan zich daarom  goed aanpassen aan verschillende situaties. Misschien komt er een verandering, waarin je je moet aanpassen? Of pas je je te snel aan en cijfer je jezelf weg? De eekhoorn is daarnaast heel actief.  Vind je het moeilijk om stil te zitten? Misschien vertelt de eekhoorn dat je minder actief mag zijn en tijd mag nemen om eens rustig te luisteren. Of zit je in een situatie waarin je juist nog even mag doorzetten? Een eekhoorn is namelijk vastberaden en een doorzetter in het vinden van voedsel. Een bijzonder diertje met mooie boodschappen.

Bron: http://www.natuurlijkliefde.nl/eekhoorn/?fbclid=IwAR0bpaUu8O4cf9gG7FZYY–8nA8rpV0ZxzBbB0fWg3ydVdH45vqubGN3ZTg

De boodschap van het roodborstje

Je hoeft hiervoor niet continu om te gaan met mensen uit de 3e dimensie (al kom je ze dagelijks tegen, want 83% van de mensheid heeft deze afstemming). Het belangrijkste is, dat jij jeZELF blijft, vanuit jouw hart leeft, jouw passie volgt. Dan maar onbereikbaar voor de ander. Het is de bedoeling dat de ander door jou getriggerd wordt. Hij hoeft jou niet te begrijpen, want vaak kán dat ook gewoon niet. Meningen en oordelen zijn volop om ons heen. Het hoort bij de 3e dimensietrilling en komt voort uit de onmacht van de ander. Als je dit weet, maakt dat het leven een stuk luchtiger. Kom de roodborst op jouw pad? Dan is dat een teken dat je meer vanuit jouw liefdevolle ZELF mag gaan leven, je hart mag openen voor al het moois om je heen, je jouw liefde meer mag gaan verspreiden (letterlijk en/of door visualisatie) en een voorbeeld mag zijn voor vele anderen. Draag, net als de roodborst, vol trots een rood hart zichtbaar op jouw borst.  💖

Bron:

Als je meer wil lezen want dit is maar een stukje van de tekst, dan vind je deze via onderstaande link.

https://uitjebewust.nl/tag/roodborstje-spirituele-betekenis/?fbclid=IwAR2tN_Xr_NWEaulwxA4YJb4klpMpqHoca3tT5IKjQ9AiiEJsf9XNmfrt-dU

De boodschap van de kat

Ik kan je helpen die dingen te zien die in het donker verborgen liggen. Vertrouw in mijn krachten en de waarheid zal zich voor je openbaren.  Affirmatie:  “Vrij en zonder beperkingen volg ik het pad van mijn ziel.”  ” Ik ben vrij, vrij, eeuwig vrij.”

Bron: https://www.shamanshome.com/krachtdier-boodschappen/zoogdieren-i-tm-p/

Kaartenlegging

Engelen tarot ~ Ridder van aarde ~ Loyaal, toegewijd, Eervol en aardig.

Het is tijd om dingen af te maken! Stop met plannen maken, en ga tot actie over. Kom je beloften na, en voer je voornemens uit. Heb aandacht voor de details, en wees grondig.

De mens achter de kaart: 
Iemand van wie je loyaliteit kunt verwachten. Toewijding en betrouwbaarheid. Een goed opgeleid iemand, die mettertijd uitstekend werk aflevert. Een liefhebber van de natuur en van dieren, misschien een vegetariër.  Oog voor details. IJverig. Grondig. Eerbaar. Vriendelijk.

Deze kaart staat voor:

Nieuwe motivatie ~ Groeiende overvloed ~ Zakenreis ~ Een beschermengel

Bron: http://www.engelenorakel.nl/et75.html

Orakelkaarten ~ Orakel van de verandering ~ Elisabeth en de leeuw

Het is tijd om een groot leider te worden

 

Je moet nu je autoriteit laten zien, en bewijzen dat het goed was dat mensen vertrouwen in je hebben gesteld. Wanneer je een belangrijke taak hebt, is het natuurlijk dat angst en angstige gedachten op een bepaald ogenblik plotseling hun intrede doen. Het is verstandig om te begrijpen dat er tijden zullen zijn dat je je zult afvragen of je kunt blijven doorgaan, en er zullen momenten zijn wanneer een eenvoudige gemakkelijker bestaan, zelfs een slaafs bestaan, beter zou zijn dan dit streven om de heerser in je leven te zijn – en de leider en de opvoeder van anderen. Maar wanneer je in opstand komt tegen dit aanbod, en als ze een poosje met je meelopen, zul je een onmogelijk gevaar overwinnen – en je zult laten zien hoe veerkrachtig en sterk je menselijk hart is. De leeuw zal naast je staan. je bent oppermachtig geworden.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten/orakel-van-de-verandering/elisabeth-en-de-leeuw

Orakelkaarten ~ De weg van jouw ziel ~ Openbaringen

Er komen nieuwe dingen aan. De sluier is opgelicht, en onthult iets nieuws wat eerder niet tot je beschikking was. Het kan zijn dat deze kaart te maken heeft met een nieuwe omgeving, zoals verhuizen naar een andere plek, of een verandering van werk. Deze kaart kan echter ook verwijzen naar de openbaring van een heel nieuw perspectief. Datgene wat je eerder voor de waarheid hield was slechts een stukje van het geheel. Nu wordt je alles onthuld. Vanaf dit punt kun je aan het werk met een nieuwe visie, en dingen zien zoals ze werkelijk zijn.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten/de-weg-van-de-ziel/openbaringen

Engelenboodschappen

2992 blogwoorden getypt 

Dat getal spotte ik deze nacht toen ik aan mijn blog over bewustzijn bezig was.  In totaliteit zijn het 5436 woorden geworden maar halverwege sprong 2992 me in het oog.

Engelen nummer 2992 brengt een boodschap om in contact te komen met je gevoelens, omdat ze je sterkste link zijn naar je relatie met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Je gevoelens zijn een indicator van wat in je leven werkt en wat niet. Meet niet uw voortgang of succes door de normen van iemand anders, want uw talenten, vaardigheden, vaardigheden en interesses zijn uniek voor u en uw leven is van u om te leven en van te leren. Laat angsten of gevoelens van onzekerheid of twijfel aan jezelf los en heb vertrouwen in jezelf, je overtuigingen, je intenties, keuzes en acties. Je weet binnen de beslissingen die je moet nemen en het pad dat je moet nemen om een ​​positief verschil te maken in je eigen en andermans leven. Vertrouw jezelf om de meest geschikte keuzes voor jezelf en je leven te maken.

Engelen nummer 2992 moedigt je aan om positieve actie te ondernemen in de richting van je innerlijke passies en doel aangezien je natuurlijke lichtwerkende vermogens hard nodig zijn door anderen en de wereld als geheel. Je hebt alle tools en talenten die je nodig hebt om je rol en zielsmissie te vervullen. Weet dat je alles hebt wat je nodig hebt om je ziel doel te bereiken.

Engelen nummer 2992 kan ook suggereren dat positief nieuws of informatie over aanstaande veranderingen die de voltooiing of afsluiting van een intense omstandigheid of situatie met zich meebrengen, onderweg is. Zodra dit voorbij is en klaar is, zullen de dingen gemakkelijker en vloeiender gaan vloeien en zullen dingen snel in je leven voortgaan. Blijf gebalanceerd, geconcentreerd en open gedurende deze tijd en je zult merken dat deze eindes en daaropvolgende veranderingen jouw hoogste goed zullen zijn. Als je intuïtief het gevoel hebt gehad dat een deel van je leven ten einde komt of eindigt, brengt Engelen nummer 2992 een bericht van bevestiging voor je.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2016/06/angel-number-2992.html

3353 facebook friends

Engelen nummer 3353 suggereert dat je goddelijke leiding van de engelen en de opgestegen meesters ontvangt over je aankomende veranderingen in het leven. Je voelt je misschien angstig of bezorgd over wat er voor je ligt, en hoewel het op dit moment misschien niet zo lijkt, vertrouw dan dat alles naar het goddelijke plan gaat en dat alles op zijn plaats zal vallen in het goddelijke juiste moment. Er kan wat aanvullende informatie zijn die moet worden onthuld en / of werk moet worden gedaan, maar vertrouw erop dat alles verloopt zoals het hoort op dit moment. Weet dat deze veranderingen plaatsvinden om je op je levenspad te helpen en je wordt aangemoedigd om ten volle te profiteren van de veranderingen en nieuwe kansen die in je leven zullen worden geboden. Weet dat deze veranderingen op lange termijn voordeel voor je zullen zijn en in lijn zijn met je zielenmissie. Roep de engelen op om je te begeleiden en te helpen wanneer nodig.

Engelen nummer 3353 moedigt je ook aan om tijd en energie te besteden aan het helpen van anderen bij het gebruiken van je natuurlijke talenten, vaardigheden en interesses en erop te vertrouwen dat wat je nodig hebt (bijv. Tijd, geld, creativiteit, energie, intelligentie, enz.) wordt aangeboden wanneer dat nodig is. Weet dat je veel persoonlijke gaven en talenten hebt die jouw eigen leven en die van anderen ten goede komen. Gebruik ze goed door de mensheid bij te staan ​​en te inspireren via je natuurlijke lichtwerkende vermogens en een inspirerend leidend licht te zijn.

Vind je vreugde en druk het uit. Leef trouw aan je hart en ziel en machtig anderen om hetzelfde te doen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2019/01/angel-number-3353.html

29,29 euro handscanner boodschappen doen

Engelen nummer 2929 vertelt over omstandigheden, situaties, relaties of zelfs werk- en loopbaanopties die momenteel worden geëvalueerd. Dit kan ertoe leiden dat sommige dingen ten einde komen of afgesloten worden, wat leidt tot nieuwe richtingen en mogelijkheden voor verdere zielsgroei. Blijf gebalanceerd, geconcentreerd en open gedurende deze tijd en je zult merken dat deze eindes en daaropvolgende veranderingen jouw hoogste goed zullen zijn. Als je intuïtief het gevoel hebt gehad dat een deel van je leven ten einde komt of eindigt, brengt Engelen nummer 2929 validatie voor je.

Engelen nummer 2929 brengt een boodschap van je engelen om je unieke ziel tot uitdrukking te brengen en liefde te verweven in elk aspect van je leven. Baseer je leven op de principes van liefde, acceptatie, integriteit, mededogen en samenwerking. Breng het in overeenstemming met uw hart en ziel en ontdek uw ware doel voor de natuur en de ziel. Je hebt krachtige energieën in je en ze moeten worden gebruikt voor de verbetering van je eigen leven en dat van anderen, dus luister naar je innerlijke verlangens en intuïtie en volg je inzichten en ideeën. Vertrouw erop dat je een comfortabele balans zult vinden tussen je materiële, familiale en spirituele werelden.

Engelen nummer 2929 kan ook suggereren dat als je hebt overwogen een spirituele praktijk, carrière en / of beroep of op het hart gebaseerde service of onderneming te beginnen of uit te breiden, het nu een zeer veelbelovende tijd kan zijn om een ​​plan in daden om te zetten. Werk uit wat je echt wilt en nodig hebt en hoe je wilt dat dingen vooruitgaan, en werk dan in de richting van het bereiken van je doelen. Vertrouw erop dat je alles zult hebben wat je nodig hebt naarmate je verder komt op je pad, en nog belangrijker, geloof en vertrouwen hebt in jezelf en je engelen en spirituele gidsen.

Elke persoon heeft een volledig uniek en perfect afgestemd levensdoel dat perfect is afgestemd op het door de ziel gekozen goddelijke pad.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2016/06/angel-number-2929.html

9u46 klok

Engelen nummer 946 is een boodschap dat de engelen je helpen met je materiële en monetaire behoeften terwijl je je op het dienen van je zielenmissie concentreert. Vertrouw erop dat terwijl je voor het hoogste goed werkt, je automatisch je eigen ‘goede’ manifesteert. Sta open voor het ontvangen van hulp en hulp (van alle soorten) die je op je pad zullen ondersteunen en onderhouden.

Engelen nummer 946 kan aangeven dat je anderen kunt vinden die je en je keuzes in twijfel trekken of beoordelen, maar begrijp dat dit hun mening en gezichtspunt is en voor hen misschien waar is, maar het is niet jouw waarheid. Luister naar je eigen hart en kies wat goed voor je is. Kies ervoor om te doen wat je hart laat zingen.

Engelen nummer 946 vertelt over het plukken van materiële beloningen en voordelen voor goed werk goed gedaan. Het moedigt je ook aan om je huidige pad voort te zetten terwijl je op vele manieren in je leven aan het slagen bent. Bouw een houding van dankbaarheid door aandacht te schenken aan de zegeningen in je leven.

Engelen nummer 946 suggereert dat je de engelen zorgen of zorgen moet geven die je hebt en hen toestaan ​​je angsten te verlichten en ze te helen en te transmuteren. Vertrouw de engelen om je te helpen je doelen en aspiraties te bereiken en geef je moed en duidelijkheid over je lichtwerkende bestemming. Weet dat u een unieke les gids voor anderen bent, omdat zij uw ervaringen en voorbeelden kunnen observeren en leren.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/02/angel-number-946.html

86,86 euro rekening

86: Geef materiële zorgen over aan Spirit, want de hemel werpt je nieuwe overvloed in de schoot. Zorg ervoor dat je de overvloedige gaven en zegeningen die op je pad komen, opmerkt en in ontvangst neemt.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-86.html

58,10 euro getankt

581: Door anders over geld te gaan denken heb je de sluizen van de overvloed opengezet.  Behoud je positieve gedachten en affirmaties, want ze hebben een gunstig effect!

810: Je positieve gedachten en verbinding met God via gebed en meditatie hebben de sluizen van de overvloed voor je opengezet. Geniet van de wonderen en zegeningen die op je pad komen!

16u34 klok

Engelen nummer 1634 geeft aan dat je positieve affirmaties en gebeden zijn gehoord door de engelen, aartsengelen en geascendeerde meesters, en dat er in natura op wordt gereageerd. Je krijgt het geld en de financiële ondersteuning (of wat je nu nodig hebt) en het universum heeft de leiding over hoe dat zal gebeuren. Behoud van vertrouwen en vertrouwen in de welwillendheid en overvloed van het universum.

Engelen nummer 1634 suggereert dat je ijverig hebt gewerkt aan het bereiken van je doelen en ambities en het handhaven van de balans tussen je dagelijkse werkleven en je spirituele reis. Engelen nummer 1634 moedigt je aan door te gaan met je inspanningen om je waarheden te leven en je spirituele pad te bewandelen, veilig in de wetenschap dat de engelen je bij elke stap begeleiden, helpen, ondersteunen en aanmoedigen.

Engelen nummer 1634 is een boodschap om je natuurlijke diplomatieke vermogens en communicatievaardigheden te gebruiken om eventuele obstakels en uitdagingen te overwinnen, en onthoud dat ze in je leven aanwezig zijn als tests voor jou om te slagen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/04/angel-number-1634.html

17u42 klok

Engelen nummer 1742 geeft aan dat je geloof, positieve houding en optimisme positieve overvloed in je leven hebben gemanifesteerd, en je hebt een goede reden om je gelukkig en vervuld te voelen. Het harde werk en de moeite die je in het verleden hebt verdreven, plukken nu vruchten en je moet gefeliciteerd met je ijver, doorzettingsvermogen en vooruitdenken. Je hebt op alle niveaus gegroeid en uitgebreid en je manifesteert nu je wensen. Wees dankbaar voor je zegeningen en beloningen en geniet van de vruchten van je werk. Nu is het een geweldige tijd om te koesteren in de gloed van liefde, licht en positieve energieën.

Engelen nummer 1742 brengt een boodschap van de engelen die je vanuit je hart en ziel hebt gewerkt om anderen te helpen, te helpen en te dienen, en je hebt je doel voor het leven en zielen met passie en toewijding gediend. Het is op vele manieren een geweldige tijd voor jou en je engelen moedigen je aan om te genieten van je ervaringen en zegeningen. Je hebt evenwicht en harmonie in jezelf gevonden en dit wordt naar buiten gereflecteerd naar anderen. De engelen juichen je toe in je inspanningen en ondersteunen en moedigen je volledig aan om verder te gaan op je huidige pad.

Engelen nummer 1742 suggereert dat je jezelf op alle gebieden van je leven een weg baant en zorgvuldig alle opties en mogelijkheden overweegt voordat je nieuwe verplichtingen, verantwoordelijkheden, projecten of ondernemingen aangaat. Maak een balans op van alles wat je vandaag in je leven doormaakt en verwijder elementen die je niet (meer) ten dienste staan. Zoek en vestig balans tussen uw werk en vrije tijd, zodat u op alle facetten van uw leven kunt inspelen. Je geestelijke, fysieke en emotionele welzijn zijn allemaal even belangrijk. Neem de tijd om jezelf op alle manieren te voeden.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/06/angel-number-1742.html

721 auto nummerplaat op parking winkelcentrum gespot

Engelen nummer 721 is een boodschap dat je geloof, positieve houding en gebeden je in een zeer positief licht houden en je verlangens en wensen kunnen worden toegestaan met overvloed die zich manifesteert door je positieve energieën. Wees dankbaar voor je zegeningen en blijf gelukkig.

Engelen nummer 721 geeft je de raad om eventuele twijfels, angsten of zorgen aan de engelen te geven voor genezing en transmutatie. Vertrouw erop dat je twijfels of zorgen zullen worden vervangen door geloof, zelfvertrouwen en vertrouwen. Je hebt niets te vrezen.

Probeer iets nieuws en word enthousiast over je leven. Strek je verder dan je denkt dat je kunt en leer nieuwe vaardigheden die je op andere gebieden in je leven zullen helpen. Wanneer je je eigen hart volgt, zul je merken dat je groeit in wijsheid en moed.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/11/angel-number-721.html

189,8 euro kasticketten samengeteld

Engelen nummer 1898 moedigt je aan om een ​​nieuwe fase van je leven te beginnen waarin je ten dienste staat van anderen en de mensheid als een lichtwerker. Het is tijd om het oude los te laten, zodat je vanuit je hart kunt werken, iets kunt doen waar je van houdt, en een inkomen kunt verdienen in het proces. Stel jezelf de vraag ‘wat is mijn passie en doel?’ Uw aangeboren vaardigheden en talenten zijn door de wereld hard nodig, en het is tijd om volledig in uw persoonlijke kracht te stappen en uw rechtmatige bestemming te claimen. Je positieve houding en affirmaties met betrekking tot je levensdoel zullen kansen creëren om te dienen zoals je ziel dat voorschrijft. Weet dat je alles wat je nodig hebt op het juiste moment zult ontvangen en je wordt aangemoedigd om te genieten van het leven dat je leeft. Als je je best doet, verdien je het beste.

Kijk naar een nieuw begin en naar nieuwe kansen in je leven, want deze zullen leiden tot prachtige nieuwe omstandigheden en situaties. Vertrouw op je intuïtie en volg de aanwijzingen wanneer elke gelegenheid zich voordoet, wetende dat ze zich voordoen om belangrijke karmische redenen. Vertrouw erop dat ze in directe afstemming zijn met je goddelijke levensdoel en lichtwerkmissie.

Elke actie die je neemt om je zielsmissie te dienen, leidt je naar verder spiritueel bewustzijn, welvaart, zelfvertrouwen en innerlijke vreugde.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/09/angel-number-1898.html

788 facebook vriendschapsverzoeken

Engelen nummer 788 is een teken dat je sterke verbinding met de engelen en spirituele rijken, evenals je gebeden, positieve affirmaties en optimistische verwachtingen je hebben geopend voor de stroom van oneindige overvloed. Vertrouw erop dat je alles zult hebben dat je verdient en op veel niveaus succes zult hebben. Wees dankbaar voor je zegeningen en deel ze met anderen.

Engelen nummer 788 is het aantal spirituele en materiële overvloed en het vinden van succes in je leven. Engelen nummer 788 vraagt ​​je te vertrouwen op het feit dat er voor je financiën wordt gezorgd en dat aan je behoeften zal worden voldaan terwijl je je concentreert op je persoonlijke spiritualiteit. Als je angsten of twijfels hebt over alle aspecten van je leven, vraag je engelen om advies en hulp.

Engelen nummer 788 suggereert dat als je het gevoel hebt dat een deel van je leven aan het eindigen is, zoals een relatie of werk, dit aantal de bevestiging is dat je gevoelens correct zijn. Neem het als een waarschuwing en bereid je voor op de komende veranderingen.

Engelen nummer 788 geeft aanstaande positieve veranderingen met betrekking tot de voltooiing of het einde van een intense situatie, en dat de dingen gemakkelijker zullen beginnen te stromen in je leven op alle niveaus.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/12/angel-number-788.html

Zo dit ben ik ook weer kwijt haha.  Er zit zoveel in mijn hoofd en ik ben blij dat ik door middel van deze blogs deze informatie kan delen met jullie met als intentie om te inspireren, bewustwording te creëren van de magie tussen hemel en aarde en dat wij allemaal spirituele bijzondere wezens zijn met een belangrijke levensmissie.

Al deze boodschappen resoneren perfect in het hier en nu want alleen dat bestaat echt.   Wat je ook zal opvallen is dat al deze informatie die uit verschillende bronnen en ooghoeken komt allemaal samenhangt.  Ze vertellen mij onder andere dat er een nieuw begin aankomt en dat ik op de goede weg ben.   Alles wat jou omringt heeft een betekenis en het is een wonder als je erachter komt dat dit de taal is van het universum.  De universele krachten zijn liefdevol en willen alleen dat jij als ziel 100% gelukkig bent en jouw droomleven nastreeft want de wonderen zijn de wereld nog niet uit, integendeel, je moet ze willen “zien”.

Heel veel liefs,

Inge xxx