Dag lieve broeders en zusters,

De overload aan informatie houdt niet op en daarom heb ik besloten om hier niks meer van op te sorberen aangezien ik zelf door de bomen het bos niet meer zie.

Vooral “voelen” wat met jou resoneert, met je lichaam communiceren en vervolgens vertrouwen wat jou wordt medegedeeld.

Heb je rust nodig? Rust dan. Nood aan stilte? Trek alleen het bos in. Zoek je antwoorden? Luister naar jouw hart. Word bewust van jouw noden want alles is in jou te vinden, daarvoor heb je de buitenwereld niet nodig.

Het is heel vermoeiend om je eigen perspectief te blijven verdedigen en in een wereld te staan die averechts draait. Dus, om je eigen energieveld te beschermen heb je altijd de keuze om deze te voeden met alles waar jij aandacht aan geeft hetzij positief of negatief.

Ga je nu bewust aandacht geven aan alles waar je blij van wordt en die de groei van jouw ziel dient of blijf je de agenda voeden van degene die jou nog in de 3D matrix gevangen willen houden en zodoende je ego voedt die leeft van angst, drama en chaos?

Het is niet de bedoeling om je ego uit te schakelen en deze te zien als je vijand want dat wordt ook wel vaak geprojecteerd vind ik. Je schaduw en je donkere kant. Dat hebben we allemaal. Kwestie is deze recht in de ogen te kijken, te accepteren, je lessen eruit te trekken en vervolgens jouw ego opdragen om in één lijn te komen met jouw hart zodat ze samen gaan werken in functie van het vervullen van jouw ware potentieel hier op aarde met passie dat fungeert als de brandstof van jouw verlangen. Als collectief zitten we nu allemaal in de donkere nacht van de ziel en moeten we ons zelf bevrijden, dat gaat niemand voor ons doen.

We zijn in staat zelf onze nieuwe realiteit te manifesteren alleen al door bewust onze gedachten en daden uit te kiezen en hier vervolgens naar gaan te leven. De kracht van onze geest optimaal te gebruiken en de ultieme droom te leven dat ons geboorterecht is.

Toch, als je een spiritueel pad beloopt leef je sowieso steeds met vertrouwen hebben in het onbekende en dien je alle controle teugels los te laten. De kunst is je 100% te laten leiden door je intuΓ―tie, jouw goddelijke “natuurlijke” leiding. Wat ik vrij vaak doe is tegen de stroom in zwemmen en de oplossing willen forceren omdat mijn geduld op is en ik “denk” dat ik steeds actie moet ondernemen omdat men dat van mij verwacht te doen.

Dan krijg je natuurlijk als resultaat dat je deuren dicht krijgt en je als een geslagen hond weer de zoveelste teleurstellingen dient in te slikken of je bekijkt het op een positieve manier en zeg je tegen jezelf dat De Bron nog iets veel beters voor jou in petto heeft en dat is effectief zo.

Als je het allerbeste verwacht en voelt dat je dat ook verdient, dan krijg je ook het allerbeste. Nu is De Bron aan het werk in ons leven en zal hij onze koers bepalen. De intenties, gedachten en daden in het verleden zijn de zaadjes die vandaag zullen ontspruiten op onverwachte manieren. Daar ben ik van overtuigd en jouw overtuigingen creΓ«ren je realiteit.

Het universum heeft de controle hoe de manifestatie van jouw missie verloopt maar jij bepaalt nog altijd wat jouw hartenwensen zijn en om de vervulling hiervan soepel te laten verlopen kan je deze luidop uiten door ze uit te spreken en er een ceremonie rond te maken door te bidden aan je altaar, te dansen of ze te zingen en dit iedere dag zodat het universum weet dat het dit is wat je echt, echt verlangt vanuit het diepste van jouw hart. πŸ’–

Wat ook helpt is dankbaar zijn voor alles wat je al hebt en alvast dankbaar zijn voor al de wensen die nog moeten komen en “voelen” alsof je ze al leeft is nog beter om ze sneller te realiseren in de fysieke wereld. πŸ™

Hoe kan je nu het beste navigeren op alles wat er nu rondom je gebeurt? Heel dicht bij je eigen kern te blijven, luisteren naar jouw gevoel in alle omstandigheden en daarnaar handelen, je voeden met al het moois dat jou omringt en dat gratis is zoals de pracht van de natuur en waar je je batterijen kan opladen, je grenzen heel duidelijk aangeven maar wel op een rustige fatsoenlijke manier en tot slot je volledig focussen op jouw passies en die volledig gaan leven.

We zitten allemaal in de schijnwaarheid dat we gevangen zitten en niets kunnen ondernemen maar zo zijn wij geprogrammeerd. Dat programma kunnen we ook weer resetten en zodoende met een schone lei beginnen door simpelweg onze gedachten te veranderen over ons zelf want wij zijn allemaal soevereine wezens met een vrije wil ontstaan uit een bron van Liefde die hier op aarde zijn om in overvloed te genieten van alles wat Moeder Aarde ons zomaar geeft vanuit haar hart.

Vermijd al de drama en angst en doe alles wat goed voelt zonder beΓ―nvloeding van externe personen en situaties. Jij bepaalt hoe jij wilt leven in jouw prachtige zijn, dat is niet aan anderen om dat voor jou te controleren.

In de vorige blog van 5 juli heb ik gezegd dat ik een tijdje geen blog had gemaakt gezien mijn levensomstandigheden en ik die energie niet in de ether wilde sturen. Daar komt de trotsheid boven steken van mijn horoscoop teken leeuw. Het leven stroomt in hoogtes en laagtes en het is niet de bedoeling alleen de hoogtes te vernoemen want van de laagtes leren we sterk te zijn en vooral niet op te geven. In die blog had ik eerst ook een heel gedeelte vermeld over de kleine strubbelingen in verband met mijn gezondheid en mijn avontuur op de spoed maar dat heb ik naderhand weer verwijderd. Liefst niet teveel over mezelf vertellen dacht ik dus mijn emoties inhouden.

Wat wel geresulteerd heeft in een urineweginfectie die ondertussen met enkele pilletjes antibiotica genezen is. Dik tegen mijn zin maar ook daar heb ik ondervonden dat ik de traditionele geneeskunde niet moet wegduwen. Heel soms kan dit helpen al ben ik ervan overtuigd dat als ik mijn emoties volledig geuit had, mijn lichaam het niet nodig had gevonden deze opgekropte energieΓ«n te uiten via die infectie omdat alle ziektes en aandoeningen emotioneel gerelateerd zijn en alles te genezen is met planten en kruiden. Spijtig dat er zeer weinig holistische artsen zijn want dan had ik die infectie toch op een natuurlijke wijze kunnen genezen. Enfin soit, het is nu zo. Nog beter voor mezelf zorgen dus en niet zo streng zijn voor mezelf.

Ik krijg ook vaak de opmerking dat mensen zeggen dat ze niet zo ver staan als ik op het spirituele pad en ik op mijn beurt zeg hetzelfde tegen andere lichtwerkers die dan weer verder staan als ik. Jezelf met anderen vergelijken verlamt ook jouw creativiteit en is een dooddoener voor jouw motivatie. Jij helpt al mensen die jouw pad kruisen alleen kan je dat nog op een veel grotere schaal dan dat je tot nu toe hebt gedaan.

Van het moment dat je er bewust voor kiest om je hier volledig aan over te geven, dan komen de mensen vanzelf die geholpen willen worden door jou, daar hoef je vrij weinig voor te doen. Op energetische wijze trek jij die vibraties aan die jou nodig hebben. Kwestie is om hen te begeleiden en steunen maar ook om hen weer los te laten zodat ze op eigen kracht weer verder kunnen. Hen leren te ontdekken dat ze zelf de meester zijn over hun eigen lot.

Er is geen enkele andere ziel op deze planeet die de aangeboren talenten en vaardigheden die jij hebt verkregen ook bezit dus jij bent de enige die op jouw unieke manier deze talenten kan showen aan de wereld en inzetten om deze te helen vanuit jouw warme hart.

Waar ik heel goed in ben is mijn goede raad weggeven en er zelf niks mee doen dus niet eerlijk zijn met jezelf en daar zei ik ook al iets over in de vorige blog. Dan bedrieg je jezelf. Iedereen die je pad kruist zijn spiegels van jouw innerlijke vibratie trilling dus jouw gedachten over jezelf.

Een voorbeeld is dat ik tegen iedereen zeg om hun stem in de wereld te laten horen en hun innerlijke krachten aanboren om daadwerkelijk alles eraan te doen om hun doelen te manifesteren. Dat is ook datgene wat ik voor mezelf voor ogen heb.

Niettegenstaande dat ik al wel heel veel daden heb verricht en tot op heden zijn er al vele wonderen uit het niets op mijn pad verschenen waar ik enorm dankbaar voor ben, teken dat ik op het juiste pad loop alleen de hele grote dingen blijven uit. Waarmee ik wil zeggen, echt in de wereld staan en werken aan de grote droom die al jaren in mijn hoofd woont.

Dat is ook wat Viktor Oddo zei in een youtube filmpje, ook in mijn vorige blog gepost, dat als je deze punten ervaart en je al meermaals gefrustreerd met jouw orakelkaarten hebt geschud haha, dat je aan het overgaan bent naar een andere realiteit en De Bron aan het werk is in jouw leven dus volledige overgave en vertrouwen dat alles wat voor jou bedoeld is, nooit aan jou voorbijgaat en dat alles je zal toekomen waar jij keihard voor gewerkt hebt. TSJAKA! πŸ˜€

“Ik werk nooit meer voor geld.”

Marc Siepman doorkruist het land met gratis cursussen om het belang van de bodem bekender te maken. De vraag ‘kan ik er wel geld mee verdienen?’, heeft hij achter zich gelaten. Leven doet hij van donaties. ‘We moeten weer afhankelijk van elkaar worden.’

Zijn levenswijze en visie intrigeert en inspireert me enorm! Lees hier het artikel: https://naardeaarde.com/2018/09/07/marc-siepman-nooit-meer-werken-voor-geld/

Daar wil ik graag op aansluiten door het delen van mijn recentelijke ervaringen in mijn dagelijkse leven. De afgelopen jaren waren heel vredig en rustig toen ik bezig was met mijn persoonlijk innerlijk proces maar nu ik weer omringt word door mensen en mijn sociale leven weer in volle bloei is, word je ook geconfronteerd met verschillende mensen en persoonlijkheden.

Waarom ik nog steeds energiezuigers en narcisten aantrek was mijn eerste vraag tegen het universum? Is de zelfliefde nog niet groot genoeg?

Ik ben de laatste tijd onterecht beschuldigd en aangevallen geweest door dit soort persoonlijkheden voor alles wat vuil is terwijl ik hen heb geholpen met enorm veel advies, steun en mijn liefde heb getoond in de vriendschapsband. Ik zie in iedereen in het goede en help iedereen vanuit mijn hart. Echter niet iedereen heeft het goed met mij voor en blijkbaar zie ik nog niet fatsoenlijk de maskers van de andere personen als ik ze leer kennen. De details ga ik hier niet uitspitten want ik wil er verder mijn energie niet meer aan verspillen.

Veel mensen laten nu met de huidige energieΓ«n hun ware kleuren zien en iedereen die onzuiver handelt en mensen aanvallen zullen het heel moeilijk krijgen in het nieuwe gouden tijdperk waar we nu de geboorte van ervaren.

Ik stuur ze allemaal heel veel kracht en liefde want zij handelen nog uit angst en onzekerheden dus vanuit hun ego.

Je hebt altijd de keuze met wie jij nu verder wilt en wie jou waardeert en apprecieert en daar dankbaar voor is en wie jouw vriendschap en hulp niet waardeert en je aanvalt als iets niet naar hun zin verloopt.

De nieuwe energie vraagt samenwerking en elkaar helpen vanuit het hart en dit onvoorwaardelijk.

Wij zijn van nature gezelschapsdieren en hebben sociale contacten nodig om elkaar te steunen en te helpen. Dus die nieuwe parallelle samenlevingen die nu gaan ontstaan waarin we weer met elkaar zullen verbroederen en samenwerken vanuit ons hart zijn de funderingen waarop de Nieuwe Wereld geboren wordt en waar we blij en vrij groeien en bloeien in heel ons unieke zijn! πŸ˜ŠπŸ’–

Dit was even een kort relaas van wat ik kwijt wou en dit om jullie te helpen in deze revolutionaire tijden.

Hou jullie goed, veel sterkte en liefde gewenst!

Ik hou zielsveel van jullie allemaal! πŸ’–πŸ’–πŸ’–

Dikke zoenen en warme knuffels,

Inge πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹