Dag lievelingen,

Gisteren de geweldige film Top Gun nog eens bekeken met de razend knappe Tom Cruise in de hoofdrol.  Top Gun 2 is in de maak maar heb ergens gelezen dat deze pas in juni 2020 zou uitkomen.

Wat zegt mij deze film?

Maverick alias Tom Cruise, besluit midden in de film te stoppen met vliegen naar aanleiding van de dood van zijn goede vriend Goose.  Door een motivatie boost van Viper krijgt hij opnieuw zelfvertrouwen en besluit hij zijn vliegopleiding af te maken met daaropvolgend een missie op het vliegdekschep USS Enterprise waarin hij slaagt om een held te worden en hij zichzelf een 2de kans heeft gegeven.  Tijdens die missie is even de moed in zijn schoenen gezakt maar hij heeft zich net op tijd herpakt.

Ik hou van romantische films maar ook van dit soort genre waarin het testosteron gehalte zegeviert.   Snelle auto’s (fast and furious) of straaljagers staan gelijk aan een zeer krachtige en hoge energie!   Heeft misschien te maken met mijn vorige levens waarin ik vooral als man gefunctioneerd heb.  Ik geloof in reïncarnatie.  Mensen zeggen steeds dat ik kracht uitstraal en het is die kracht die ik in de wereld moet gaan zetten.

Flying high into the sky, dat fascineert me.  Als mens is het de bedoeling dat wij ook gaan vliegen door elke dag onze passie te leven met als intentie ten dienste te staan in naam van de mensheid en het universum.

De energie deze maand dwingt je verder te kijken en de tekst van dit lied geeft het ook weer.

Toen ik zonet de flying high zin aan het typen was in Google, ontpopte plots het tweede liedje van dit blog voor mijn ogen.

Als ik dat hoor, dan zing ik altijd luidkeels mee!  Zalig!  Zo blij om een 90’s kind te zijn dat de opkomst van new beat, house en trance meegemaakt heeft.  Ik denk nog vaak terug aan de Kastelse fuiven waarin ik steeds te vinden was op de dansvloer.

Aanstaande zaterdag ga ik die sfeer van vroeger nog eens opsnuiven in Vosselaar, “AtmoZ classix”, doet daar zijn intrede nog eens met mega vette retro house schijven.   Ik kijk ernaar uit! Gelukkig heb ik een goede vriendin gevonden, Nadia, die deze muziek ook te gek vindt en we samen een stapje in de wereld kunnen zetten.

I love the 90’s in Hasselt volgende maand staat ook al genoteerd waar ik onder andere Maxi Jazz van Faithless aan het werk kan zien en dj Ward die echt een Toppertje is.  Er zijn weinig dj’s die zo goed kunnen draaien als hij.  En als ik ergens een hekel aan heb is dat de overgangen niet goed in elkaar vloeien, de liedjes te kort duren en het genre plots veranderd.  Als je in de flow bent, je laat je mee zuigen door de muziek en je geest aan het zweven is, dan word je echt koud gepakt als de dj niet draait zoals hij zou moeten draaien.  Haha, dit moest ik even kwijt.   2 jaar geleden heb ik daar 8 u lang alle remmen losgegooid en dit op puur water te drinken.  Je amuseren kan ook zonder al de troep waarin ze de massa wijsmaken dat je meer fun maakt door je verslaafd te maken.

_____________________

Engelen boodschap video 1 & 2 ~ duurtijd 3:45

Engelen nummer 345 brengt een bericht dat de veranderingen waar je op dit moment doorheen gaat (of overweegt) noodzakelijk zijn en voor je hoogste goed zijn. Vertrouw erop dat deze veranderingen in lijn zijn met je zielenmissie en je zullen helpen al je doelen en ambities te bereiken.

Engelen nummer 345 geeft aan dat de engelen je beschermen en begeleiden door belangrijke levenskeuzes en veranderingen die je op je zielenpad zullen helpen. Geef angsten of zorgen aan de engelen voor genezing en transmutatie en heb vertrouwen in je keuzes en acties. Behoud een positieve houding en kijk op je leven, want als je positieve gedachten hebt, trekt het positieve energieën en gunstige kansen aan in je leven. Vertrouw het universum om je kansen en oplossingen te bieden die passen bij je passies, talenten en interesses.

Engelen nummer 345 kan ook worden gezien als ‘stappen’ langs je spirituele / levenspad.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-345.html

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  486

486; De engelen vragen je je onzekerheden over geld aan hen te geven, vooral die onzekerheden die verband houden met je financiële toekomst. Wees niet meer bang dat je een zwerver of dakloze zult worden. Er is altijd voor je gezorgd en dat zal altijd zo blijven.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 1229

Engelen nummer 1229 is een boodschap van je engelen om vertrouwen te hebben in je intuïtieve boodschappen en indrukken, ideeën, inzichten en visies. Deze boodschappen en influisteringen moedigen je aan naar en langs je goddelijke levenspad en zielsmissie. Wees niet bang om positieve actie te ondernemen in de richting van je intuïtieve en engelachtige begeleiding, en kijk naar manieren om elke dag kleine doelen te bereiken om je ware en volledige spirituele potentieel te bereiken.

Engelen nummer 1229 is een boodschap dat je positieve actie moet ondernemen in de richting van je innerlijke passie en doel, omdat je natuurlijke lichtwerkende vermogens door anderen zeer nodig zijn. Vertrouw erop dat je over alle tools en talenten beschikt die je nodig hebt om je bestemming en zielsmissie te vervullen.

Engelen nummer 1229 kan ook aangeven dat als je geneigd bent om een ​​spirituele praktijk, carrière en / of beroep na te streven, het nu een zeer veelbelovende tijd is om te beginnen. Het is tijd om je spirituele gaven te accepteren en te ontwikkelen en ze te gebruiken om jezelf en anderen te bevoordelen in een lichtmakende capaciteit.

Engelen nummer 1229 kan ook suggereren dat als je iets te laat hebt verloren, het Universum iets positiefs en beter manifesteert om zijn ‘plaats in te nemen. Dit kan ook verband houden met een situatie of omstandigheid die mogelijk ten einde loopt. Vertrouw erop dat er een geweldig nieuw begin en / of nieuwe richting aan zal komen.

_____________________

Revvin’ up your engine
Listen to her howlin’ roar
Metal under tension
Beggin’ you to touch and go

Highway to the danger zone
Ride into the danger zone

Headin’ into twilight
Spreadin’ out her wings tonight
She got you jumpin’ off the track
And shovin’ into overdrive

Highway to the danger zone
I’ll take you right into the danger zone

You’ll never say hello to you
Until you get it on the red line overload
You’ll never know what you can do
Until you get it up as high as you can go

Out along the edges
Always where I burn to be
The further on the edge
The hotter the intensity

Highway to the danger zone
Gonna take you right into the danger zone

Highway to the danger zone
Ride into the danger zone

Highway to the danger zone
Gonna take you right into the danger zone

Highway to the danger zone
Ride into the danger zone

Highway to the danger zone
Gonna take you right into the danger zone

Highway to the danger zone
Ride into the danger zone

Highway to the danger zone

 

We ‘re flying high
We ‘re flying right up to the sky
We fly so high
We’re flying right up to the sky

We fly so high, we fly so high

Yes I don’t need no stress
‘Cause that’s the kind of stuff that makes a mess
Breakin’ me down and takin’ me to the test
Keepin’ me brother from givin’ my best
Gotta chill gotta chill gotta gotta kill
Before I cannot feel anything that’s goin’ down
Turnin’ my head around and around
Takin’ me to the highest level
Diggin’ my own grave with a shovel
Many boss remain in my brain
Cover me truly and sing.
I cannot speak, I cannot speak
I wake up sweatin’ up in my sleep
That’s why, that’s why I’m flyin’ high.

[Chorus]
We’re flying high (We’re flying high)
We’re flying right up to the sky
We fly so high (We fly so high)
We’re flying right up to the sky
With an extra station from the ground
The stars are shining round and round
So high we’re flying right up to the sky.
We’re flying high (We fly so high, we fly so high)
We’re flying high.

Yeah that’s the way I got to go
When everybody’s singin’ my mo and mo
Pickin’ up the record in a record store
Hollywood, Hollywood on the radio
Jammin’, jammin’ forty people bang me
It’s me and gets his slam in right
So why don’t you play all night
Puttin’ on the jeans and the jeans all tight
Gotta go gotta go gotta go now
Try to relax and I don’t know how
Listenin’ to the sound I like to hear best
The sound that makes me cheer
I’m gettin’ away from a everyday cry
Runnin’ away from hardcore lie
I’m flyin’, I’m flyin’ high.