Lieve lezers,

Ik ben vanmorgen gaan wandelen hier in de buurt om de dag sportief in te zetten en ik wandel altijd heel bewust met aandacht van alles wat me omringt.

Vandaag even een update van mijn huidige situatie om jullie een beeld te schetsen als je dit zelf wilt ervaren, ik jullie dat met veel liefde wil aanleren.  Dat is mijn missie hier op aarde.  Mensen leren te communiceren met de prachtige wonderbaarlijke onzichtbare wereld met name De Bron, Verlichte Meesters, Engelen, Godinnen, Aartsengelen enz…

Zoals je al wel weet gebeurt deze communicatie via allerlei kanalen waaronder muziek, dieren, cijfers ( vb: klok, nummerplaten), de natuur, situaties die je overkomen, een film die je bekijkt, personen die je tegenkomt, kortom alles loopt perfect synchroon in elkaar in het hier en nu zoals jouw leven hoort te gaan.  Mensen hebben allemaal beschermengelen rond zich ook al geloven ze er niet in maar je kan deze verbinding wel versterken en de leiding, liefde en geborgenheid voelen die ze hebben voor jou.  Ze zijn liefde en licht en willen alleen maar dat jij je 100% gelukkig voelt en bent in alles wat je doet.

Doel van dit leven is dat jij opnieuw weet wie jij bent, wat jij kan en wat jij wilt bereiken in dit leven. Ieder individu heeft een specifieke taak gekregen en heeft zelf voor dit leven gekozen vanaf het moment dat je ziel in jouw lichaam incarneerde.

De boodschappen die ik vandaag tot nog toe heb mogen ontvangen zijn

Cijfers ~ nummerplaten van auto’s die voorbij kwamen rijden

124: De engelen helpen je sterk te blijven in je vertrouwen en positieve houding.  Vraag de engelen je op het vlak van ideeën, richting en moed te helpen naar dit doel toe te werken.

742; Heb vertrouwen en blijf deze weg, die gesteund wordt door het engelen rijk, volgen.  De engelen willen je helpen met ieder aspect van je dagelijks leven; doe vaak een beroep op hen.

798; Alle deuren staan voor je open – spiritueel, financieel, emotioneel enzovoort.  Dat komt doordat je hebt geluisterd naar de goddelijke raad die je ten aanzien van je levensopdracht gekregen hebt, en die ook hebt opgevolgd.

463; Worstel niet alleen met zorgen en angsten! Geef ze aan de engelen en verlichte meesters,  die nu bij je zijn en die je met alles willen helpen.

622; Vertrouwen is de sleutel tot het manifesteren van alles wat je nodig hebt.   Hoe meer je vertrouwt, hoe meer wonderen je opmerkt en ervaart.

830; Je gebed, meditatie en stil-zijn hebben de goddelijke verbinding met God en de verlichte meesters mogelijk gemaakt. Zij zullen je van een verbazingwekkende overvloed voorzien.

184: De engelen helpen je positief te blijven met betrekking tot geld, financiën en materiële middelen. Doe een beroep op hen om je vertrouwen op te krikken en je te helpen de vervulling van je materiële behoeften te manifesteren.

293; Geef alle neigingen je goddelijke opdracht uit te stellen nu over aan de verlichte meesters. Vraag hun je geloof en zelfvertrouwen te vergroten en begin dan snel aan de uitvoering van je levenstaak.

772; Je bereidheid op de goddelijke aanwijzingen te vertrouwen wordt beloond met wonderen en manifestatie. Blijf vol vertrouwen verdergaan, want je bent op de juiste weg.

664; Geef alle spanningen en materiële zorgen over aan de engelen.  Ze zijn bij je en zorgen ervoor dat er onbeperkt in je behoeften wordt voorzien.

Dieren die op je pad verschijnen, hetzij via beelden of in het echte leven

Struisvogels waren te zien in de videoclip van The Prodigy met als titel “Out of Space”

Struisvogel – De meeste mensen hebben er een hekel aan, mensen die oneerlijk zijn en anderen neerhalen en dan nog gelijk krijgen of zegevieren ook. Het is volgens de meeste mensen allemaal vaak oneerlijk. Toch maken we er ons allemaal wel eens schuldig aan. Wel nu dan, dit keer zult u merken dat rechtvaardigheid en waarheid zullen zege vieren. Met onrecht zal worden afgerekend. Durft u die waarheid wel aan? Als hij komt, kijk hem dan recht in het gezicht. Blijf onder alle omstandigheden onpartijdigheid en eerlijkheid tonen. Stop uw kop niet in het zand!

Paarden heb ik vandaag gezien tijdens mijn wandeling waaronder ook een schattig veulentje

Paard – Stabiliteit, vrijheid, zachtmoedig, kracht, snelheid en gratie. Je verwerft innerlijke kracht, waardigheid en schoonheid; Het paard symboliseert zowel aardse kracht als onaardse macht. Het wordt over de hele wereld hoog aangeslagen en in verband gebracht met de magische kracht van de sjamanen. Met zijn snelheid kon de mens in betrekkelijk korte tijd grote afstanden afleggen. Ook het transport van goederen werd aanzienlijk vereenvoudigd. Daarom is het paard het eerste totemdier van de beschaving. Zelfs de kracht van een motor wordt nog steeds in paardenkrachten gemeten. Het berijden van een paard geeft een gevoel van vrijheid. De leer van het paard zegt dat macht niet is af te dwingen, maar wordt toebedeeld aan wie bereid is verantwoordelijkheid te dragen. Zoals het paard een ruiter op zijn rug draagt, draagt de ruiter de verantwoordelijkheid voor zijn omgeving. De kracht van het paard is de wijsheid zich de stappen van zijn leven te herinneren en hun lessen te begrijpen. Daartoe behoren ook ervaringen uit vroegere levens. Werkelijke macht is kracht die met wijsheid wordt ingezet. De sleutels daartoe zijn liefde, medeleven en de bereidwilligheid verworvenheden en kennis met anderen te delen. Het is belangrijk de poort naar kracht niet door het eigen ego te laten versperren.

Vliegen in huis die zich natuurlijk heel de tijd laten zien

Vlieg – Uitwisseling tussen binnen en buitenwereld, schepper, creator, verandering en beweging, overleven en een “multi” gezichtsvermogen

Bron: https://www.zichtbaar.be/boodschap-van-totem-dieren/

Zoals je ziet en kan lezen vloeien al deze boodschappen naadloos in elkaar en hebben exact de juiste betekenis van hoe ik nu in het leven sta met al mijn gevoelens en emoties.  Ik steun nu volledig op deze boodschappen en zij geven me de kracht om verder te gaan op het voor mij juiste levenspad.  De engelen boodschappen ontroeren me vaak gewoon omdat ik weet dat ze altijd bij mij zijn maar ook dat ze perfect weten hoe ik mij nu voel.  Ik ben niet alleen met deze situatie dus ik vertrouw er ook op dat alles gaat goed komen en dit proces hoort bij de groei van mijn ziel.

Ik ben er zeker van dat vele mensen zich hier nu ook in deze boodschappen kunnen vinden aangezien we nu in heel bijzondere tijden vertoeven wat de energie frequentie betreft hier op aarde.

Geniet van deze dag lievelingen. Ik weet wat te doen.  Mezelf in de wereld laten zien zoals ik altijd al geweest ben en al mijn zorgen en angsten zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon en ik zal eindelijk de rust en stabiliteit genieten waar ik al heel mijn leven naar verlang.

Liefs,

Inge xxx

Aantal tekens bloglengte exclusief deze boodschap is 1122

Engelen boodschap

Engelen nummer 1122 vraagt ​​je om uit je comfortzone te stappen, het ‘oude’ en ouderwetse achter je te laten en een gezamenlijke inspanning te leveren om je leven te richten op een meer spiritueel leven en levensstijl. Vind balans in alles wat je doet en zorg ervoor dat de realiteit die je voor jezelf creëert, degene is die je wenst. Engelen nummer 1122 moedigt ons aan om onze angsten los te laten en verder te gaan met het nastreven van onze passies en doel.

Engelen nummer 1122 vraagt ​​dat je op een positief pad blijft en je natuurlijke vaardigheden, talenten en capaciteiten tot het uiterste gebruikt ten behoeve van jezelf en anderen. Gebruik positieve affirmaties en visualisaties om energieën te verbeteren en ze naar u toe te trekken. Hoe meer je focust op de positieven, hoe sneller ze worden gemanifesteerd in je realiteit.

Engelen nummer 1122 is een boodschap van je engelen en aartsengelen dat je gefocust moet blijven op je hoogste verwachtingen als de engelen en universele energieën achter de schermen werken om je te helpen je wensen en behoeften, doelen en verlangens te manifesteren.