Lieve lezers,

Ik heb vrij lang gewacht om hier een blog over te schrijven simpelweg omdat ik het zo uitgebreid en fatsoenlijk wil uitleggen dat ik mezelf hier op den duur in blokkeerde en dan het maar eeuwig uitstelde.  Velen zullen zich hier wel in herkennen dat je perfectionisme je vaak doet verlammen.

Ik noem het de onzichtbare wereld omdat dit voor het merendeel van de mensen nog acceptabel klinkt waarmee ik wil zeggen, dat niet iedereen zich kan vinden in het magische Engelenrijk, de fantastische Verlichte Meesters en de Bron, het Hogere Zelf, de Oneindige Intelligentie, God, het Al wat is of noem het waar jij je het beste mee voelt.

Op mijn facebook prikbord heb ik zo al een paar keer berichten gepost waar ik een tipje van de sluier oplichtte als ik weer een fantastische ervaring had beleefd zoals vorige week met de dieren die jouw pad kruisen.  Ik dacht vandaag bij mezelf, laat ik dat bericht opnemen in een blog artikel en er mijn winkel ervaring bij vermelden want ze zijn overal bij jou dus ook als je boodschappen gaat doen.   Ook deel ik nog enkele voorbeelden hoe ik numerologie ontcijfer tot heldere boodschappen speciaal voor jou op maat.

Als eerste zal ik beginnen over de dieren en ik ga proberen om het niet te omslachtig te maken zodat het nog duidelijk en helder blijft.

Dieren die je tegen komt op jouw pad hebben ook een boodschap voor jou. Zo wonderbaarlijk!   Die boodschap is precies op jou van toepassing in de situatie waar je je nu in bevindt.  Dat maakt het zo magisch en bevestigt des te meer dat er “echt” meer is tussen hemel en aarde.

Aangezien vele mensen zo gehaast zijn in deze prestatie maatschappij hebben ze nog maar amper voeling voor de mooie natuur en al de dieren die ons omgeven in hun pracht en praal.

Communicatie met het universum is niet alleen via liefdevolle lichtwezens zoals Verlichte Meesters en Engelen maar ook via dieren zoals ik jullie nu via deze blog wil laten zien.

Van de week toen ik mijn auto in de spuitcabine aan het wassen was, vloog er ineens 2 keer een vlinder voor mijn neus tussen de waterdruppels in een carwash. Een plaats waar je niet meteen een vlinder verwacht. Ik dacht dat het een Atalanta vlinder was. Een vlinder die ik 2 jaar geleden ook 5 minuten lang gespot heb op de zij spiegel van mijn auto.  Hieronder vind je de foto.
Ik zoek dan de betekenis op en via volgende link lees je die van de Atalanta vlinder.
http://www.natuurlijkliefde.nl/portfolio/atalanta/

Afgelopen vrijdag heb ik een prachtige wandeling gedaan in Het Griesbroek te Balen. Enkele foto’s zie je in bijlage waarop de 1ste foto een citroenvlinder op een bloem. De betekenis van deze vlinder vind je via deze link.
http://www.natuurlijkliefde.nl/welke-vlinder-trekt-je-aand…/

Tijdens mijn wandeling hoorde ik plots een dierengeluid maar zag het niet meteen. Terwijl ik door liep draaide ik me om en zag een ree kalfje weg huppelen dat verdwaald leek. Toen ik er voorzichtig naar toe wilde gaan, sprong het van de schrik in de gracht waar het water niet diep was. De gracht was helemaal omgeven met onkruid dus ik kon er helemaal niet bij en het was ook vrij diep dus ik was bang, moest ik de heldin uitgehangen hebben met het ree kalfje onder mijn arm, (wat ik waarschijnlijk niet had kunnen vangen omdat het angstig was) ik er zelf niet meer uit zou geraken.
Ik heb meteen het natuurhulp centrum gebeld in Opglabbeek maar zij verwezen me door naar het Voc Netenland (opvangcentrum voor vogels en wilde dieren) te Herenthout omdat ik in de Kempen vertoefde. Ik heb er tegen gepraat en gezegd dat er hulp onderweg was. Het ree kalfje heeft zichzelf kunnen helpen want toen de hulp arriveerde vonden we niks meer in de gracht en hebben we sporen gevonden dat hij er toch uit kunnen geraken is.  Nu hebben ze nog vrijwilligers nodig en ik heb zeker wel interesse. Dit is iets wat ik met hart en ziel graag zou doen.
Betekenis van een ree vind je via volgende link:

http://www.shamanshome.com/…/…/87699/Zoogdieren_R_t_m_Z.html

Ik heb vorig jaar in de lente en in de winter tijdens een wandeling in Mol aan het Zilvermeer en aan de Passantenhaven in Neerpelt zwanen naar me toe getrokken via de kracht van mijn gedachten.  Ik heb het voor de 2de keer getest om zeker te weten dat het echt werkt.  Ik ging op een zandstrook zitten aan het meer om in mijn dagboek te schrijven (wat ik nu opnieuw zou moeten hervatten) toen ik in de verte een groepje witte zwanen zag drijven.  Ik “dacht” bij mezelf zo in een flits, dadelijk zijn deze prachtige zwanen hier dicht bij mij.  Nog geen 10 minuten later waren ze ook inderdaad pal voor mijn neus te bewonderen.  Tijdens de winter in Neerpelt stond ik op het houten platform in het water toen ik links van mij in de verte 1 witte zwaan spotte.  Ik “dacht” bij mezelf, lieve zwaan, kom je naar me toe, ik hou van jou.  En echt waar lieve mensen, deze zwaan maakte plots een hoek van 90 graden en draaide recht naar me toe.  Hier zie je de foto.  De mooie boodschap die zwanen voor jou hebben vind je via deze 2 webpagina’s.  Eéntje van mijn blog waar ik al over zwanen heb gepraat met een mooi filmpje erbij en ééntje van shamanshome.

http://www.shamanshome.com/pages/sub/87682/Vogels.html

https://www.loveangels.be/het-nut-van-bewust-wandelen-en-mijn-visie-over-deze-materialistische-wereld/

Zo zie je maar hoe krachtig jouw gedachten zijn en dit geldt zo voor alles.  Dus kies jouw gedachten bewust en hou deze positief.  Denk aan liefde en succes en er zal alleen liefde en succes in jouw leven komen.

Zoals ik al zei, ze gaan met jou mee winkelen dus je moet nooit meer het gevoel hebben dat je alles alleen moet doen. Haha 🙂

Eerst vind je hieronder 3 voorbeelden van printscreens van mijn handscanner vandaag genomen.

Ik had vandaag ook eventjes 3838 facebook vrienden en er stond 36,36 euro op mijn lopende rekening dus hoe ontleed ik nu al die cijfers?  En ik zie nu dat dit bericht tot het vorige woordje “cijfers” 999 tekens telde.  🙂

999 wilt zeggen:

Ga aan de slag, lichtwerker! De wereld heeft je goddelijke levenswerk nu nodig. Wijd je volledig, zonder treuzelen of aarzelen aan je heilige taak.

Bam! Ze weten perfect hoe het zit met mijn gevoelens nu.  Ik moet wel zeggen dat ik vandaag weer de bevestiging heb gekregen dat mijn waarde als levenscoach serieus wordt gewaardeerd aangezien ik een nieuwe dierbare vriendin geholpen heb om daadwerkelijk de stappen te zetten die nodig waren om haar levenssituatie te verbeteren en waarvoor ze me heel dankbaar is.  Dat doet zo’n deugd om erkend en gewaardeerd te worden en je dienstbaar kan zijn vanuit je eigen levenservaring en je hiermee vele mensen kan versterken.  Mijn hart wordt zo blij als ik mensen opnieuw gelukkig kan maken en ik de wereld kan verbeteren door mijn positieve bijdrage.

Ik ben er elke dag mee bezig en dat zal ik dan mijn passie noemen wat ik met hart en ziel aan vele mensen wil onderwijzen en delen zodat ook zij zich in verbinding kunnen stellen met de magische onzichtbare wereld en innerlijk rust kunnen ervaren in alles wat je doet wat bij mij nu het geval is.

Eerst en vooral in de winkel tot 3x toe vandaag opvallende cijfers op mijn handscanner.  Dat heb ik nog niet meegemaakt in 1 winkel beurt dus ze zijn echt heel dicht bij mij in alles wat ik doe en ze begeleiden me, beminnen me en willen dat ik mijn droomleven leidt.

13,31 is 1331 en dan typ ik in de Google browser “1331 angel number”.  Via de 1ste link die je dan ziet, lees ik dan heel de boodschap. http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2013/11/angel-number-1331.html

Je kan via de vertaler balk het zetten naar de door jou gewenste taal.

Of ik zoek 13 en 31 apart op onder volgende link.  http://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

Deze website gebruik ik iedere dag en hier staan 999 boodschappen gelinkt aan 999 cijfers.

Zo doe ik dat met 22,44, 16,16, 36,36, 3838 en 999.  Ik speel voortdurend met getallen.  Want van 22,44 zoek ik ook 224 of 244 op of van 16,16 – 161 of 616.  En al deze boodschappen kloppen exact aan steun, motivatie en advies wat ik op dit moment nodig heb.

Via de cijfercombinatie 1616 weet ik heel lang dat er een nieuwe liefde op mijn pad gaat verschijnen en nu ik vandaag het liedje van LeAnn Rimes gepost heb hier op mijn blog zie je ook weer dat die film gebaseerd is op mijn eigen ervaring nu.  Ik weet perfect hoe ik mijn talenten wil neerzetten maar er schuilt ook nog een beetje angst in mij, wat een illusie is, om effectief tot daden over te gaan en ik weet ook al lang via online kaartenlegging en mijn lieve engelen rond mij dat deze juiste levensweg voor mij nieuw licht en liefde in mijn leven gaat brengen.

Bijvoorbeeld 1616 wilt zeggen:

Angel Number 1616 brings a message from your angels to keep your thoughts uplifted and positive, and to let go of material matters or concerns. The focus is on emotions, family issues, your home environment and you as a person. New energies will be entering your life which will lead to a renewed enthusiasm and the angels are sending you positive energy and balance so that you are able to stay focused upon your path.

Angel Number 1616 encourages you to ask for assistance in repairing or readjusting to something that may be hindering or bothering you and causing anxiety.This may have to do with unresolved debt, a purchase or the attainment of something of importance that you are unable to afford at present. The angels ask you not to be disheartened but to maintain a positive frame of mind as they are working hard behind the scenes to fulfill your needs. You are asked to remain receptive of the gifts of the Universe.

Angel Number 1616 may also be suggesting that a new relationship is imminent, either with a newcomer or through reignited love in your existing relationship/s. Be open to giving and receiving love and do not fear the ‘new’ entering your life.

Ik lees ook voortdurend nummerplaten van auto’s en noteer deze dan op een kladblad in mijn smartphone.  Enkele voorbeelden van de afgelopen tijd zijn:

Nummerplaat 275:

Vertrouw erop dat de verandering die je doormaakt voor jou de juiste is.  Deze overgang luidt nieuwe liefde en nieuw licht in je leven in.

Nummerplaat 891:

Je positieve gedachten en affirmaties betreffende je goddelijke levensopdracht hebben een overdaad aan kansen en hulp naar je toe gehaald.  Wees bereid deze zegeningen te ontvangen, want hoe meer hulp je ontvangt, hoe meer hulp je aan anderen kunt geven.

Nummerplaat 785:

Je hebt de juiste keuzes gemaakt met betrekking tot veranderingen om je leven te verbeteren.  Deze nieuwe weg brengt je meer rijkdom dan je in je stoutste dromen had verwacht.

Als ik geparkeerd sta en de auto’s langs mij of voor mij worden de nummerplaten gelezen.   Als ik voor het rode licht sta, de auto’s die voor of langs mij staan heb ik gezien.  Kortom niks is toeval.  Op ieder ogenblik welk nummer je ook ziet heeft betrekking op jezelf en jouw leven.  Hoe geniaal is dat?

En nu dat ik “toevallig” op de klok kijk, zie ik opnieuw 16u16.  Fantastisch! 🙂 Ook via de klok communiceert de onzichtbare wereld.  Daar heb ik het nog niet eens over gehad merk ik nu. Dus op alle mogelijke manieren wanneer je je meer bewust bent van jezelf, jouw omgeving en de wereld waar je op leeft, proberen zij contact met jou te maken.

Ik begrijp dat dit voor veel mensen zeer onwennig aanvoelt omdat de informatie die ik deel niet tastbaar is en onzichtbaar waardoor velen het als zweverig of ongeloofwaardig beschouwen.

Toch loont het de moeite om je hiervoor open te stellen omdat dan jouw wereld zoveel malen groter en mooier wordt.

Graag wil ik vele mensen leren hoe hiermee om te gaan zonder dat het je huidige leven te sterk zou beïnvloeden.  Het is een wonder vol magie.  Ik voel me heerlijk en rustig en weet dat zoals altijd alles in orde komt.  Ik maak me nergens nog zorgen om omdat ik weet dat heel het universum achter mij staat aangezien ik een belangrijke taak heb waarvoor ik nu klaargestoomd ben en ik de wereld wil dienen om deze beter te maken en dit vanuit mijn passie om vele mensen te transformeren naar hun ware unieke zelf.

Als jullie mij als spreker willen inhuren of je wilt over dit alles meer weten en je interesse hebt om een workshop bij mij te volgen, bel me voor meer informatie en we maken een afspraak voor een leuke ontmoeting.  Ik help je graag verder op jouw levenspad.

Geniet van deze dag! 🙂

Warme groetjes,

Inge xxx

Totaal tekens van deze blog 2109.

Betekenis:

http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/07/angel-number-2109.html

Precies de nagel op de kop over hoe ik nu in het leven sta!  Wow….    😉

2131 alles inclusief.

http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/07/angel-number-2131.html

Ik word op facebook door 188 mensen gevolgd.

Betekenis:

Je manifesteert een enorme toename van je financiële middelen door positieve gedachten en verwachtingen te behouden en overvloed te blijven visualiseren. Blijf optimistisch en vertrouw op je innerlijke leiding.

En nu stop ik haha.  🙂