Dag lievelingen,

Het is weer een tijdje geleden maar ik volg mijn gevoel in alle opzichten en gezien de zeer heftige energie frequenties van de laatste weken heb ik vooral goed gezorgd voor mezelf want ons lichaam is hard aan het werk om alles te kunnen transformeren naar ons nieuwe staat van “zijn”.

Dit nummer popte zonet op toen ik door het Youtube aanbod aan het scrollen was.  De lyrics spreken weer voor zich, ontroerend en nu zeker in deze periode waar je serieus op de proef wordt gesteld.

Van Etherwood heb ik hier al een aantal prachtige nummers geplaatst.  Een mooie ontdekking voor mij.  Hemelse klanken die je eindeloos kan blijven horen.

Geniet van deze dag en wees lief voor jezelf. 💖

Warme knuffel,

Inge xxx

______________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:21

321; Je geloof in het Goddelijke heeft je geholpen de positieve en liefdevolle boodschappen van de verlichte meesters duidelijk te horen. Ze geven je boodschappen die je helpen liefdevol te blijven denken.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 3:43

343; Je bent een aarde-engel die volledig gesteund wordt door het engelen rijk en de verlichte meesters. Verlaat je op hen en sta ervoor open hun hulp op allerlei manieren te ontvangen.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  106

106: Je materiële wensen worden zonder enige moeite vervuld door ze met intenties van onvoorwaardelijke liefde en waardigheid te manifesteren. Geef zorgen om geld of materiële zaken over aan God en vertrouw erop dat er in al je behoeften wordt voorzien.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 349

349; Je levensdoel houdt onder meer in dat je een engel op aarde bent, die anderen leert zich met hun hemelse Bron in verbinding te stellen voor raad of steun.  Vraag de engelen en verlichte meesters om specifieke raad en steun bij deze taak.

_______________________

 

I’m not really sure my heart knows
If this is real or just pretend
But I’m pretty sure my mind knows
The beginning from the end
There’s a soul somewhere inside me
Show your face and hide your tears
If a seed is hiding in the ground
Just make a noise ‘cause I’m all ears

And I’m climbing
Reaching out for something
I can hold on to
Deep inside of me
Ooh

And I’m climbing
Reaching out for something
I can hold on to
Deep inside of me
Ooh

And I’m climbing
Reaching out for something
I can hold on to
Deep inside of me
Ooh