Dag lievelingen,

Vooreerst een kleine mededeling dat ik vanaf heden niet meer op social media kanalen te vinden ben daar ik er gevoelsmatig niet de authentieke verbindingen ervaar die ik nastreef.   Heel logisch want het is de grootste illusie en nep bubbel die er bestaat.   Er zitten ook in de spirituele wereld nog heel veel ego’s die “denken” een hele massa aan zich te binden en zich hierdoor toch wel een beetje de goeroe voelen ook al zullen ze dat nooit toegeven.   Ze binden een hele massa mensen aan zich, vanachter hun “beeldscherm.”

De laatste boodschap die ik erop heb gepost is de kaart “erkenning” die ik in de blog hiervoor heb bijgevoegd en een zelf geschreven quôte:

“In plaats van hier je vingers lam te typen, stap uit jouw zombie rol en kom in het “echte” leven samen.  Buiten waar de ZON schijnt.”

Mensen geven het wel toe dat ze zich zo gedragen maar denk gewoon voor jezelf, is dit de soort verbinding die ik in mijn leven nodig heb?

Gapers op jouw profiel,   filmpjes van dieren en mensen bekijken kwestie het entertainment gehalte wat omhoog te duwen, mensen die je ongevraagd stalken op messenger, mannen die spontaan hun penis doorsturen, kunstmatige chats wat vooral zorgt voor veel miscommunicatie, nep profielen en mensen die zich heel machtig voelen en gooien met woorden terwijl ze de impact er niet van beseffen aangezien ze veilig achter hun beeldscherm zitten.

Ik kreeg zelf amper reacties of “likes” en op social media bepaalt dat wel jouw “waarde” en dat hakt er behoorlijk in als je hiervoor gevoelig bent al heb ik het eerlijk gezegd nog veel te lang volgehouden.    Feitelijk heb ik er altijd al een haat liefde verhouding mee gehad en ben ik verscheidene malen teruggekeerd omdat ik “dacht” dit niet te kunnen missen.   Alles heeft een reden, niks is toeval dus bij deze kan ik nu wel zeggen dat ik er definitief afscheid van heb genomen omdat het voor mij totaal geen meerwaarde vormt voor mijn ontwikkeling als individu.

Ik ben dus niet dood maar ik leef nog haha!  Echt frappant dat mensen denken dat als je er niet meer op zit, je niet meer op de wereld bent.  Dat is nu net de clue van heel de historie.  Door me ervan te distantiëren ben ik weer meer op de “echte” wereld.  Degene online zitten in een kunstmatige illusie.  Ik voel me opgelucht dat er ballast van me is afgegleden die niet meer hoort in mijn nieuwe leven vandaar ook de roep van mijn intuïtie om uit die fake wereld te verdwijnen.

Wat ik wil is in de “echte” wereld mensen helpen en een voorbeeld zijn.  Mensen zelf helpen de leider te worden van hun levenspad, met andere woorden, mensen zich ervan bewust maken dat ze zelf hun realiteit kunnen creëren en we samen elkaar kunnen omhoog tillen, versterken en zodoende een helende stroom van menselijke samenhorigheid verwezenlijken maar dan met “echte” menselijke contacten waar je elkaar kan aanraken, op een “natuurlijke” manier communiceren zoals het ook hoort, knuffelen, in de ogen kijken en vooral heel veel lachen.  Dat is de beste therapie ter wereld! Hallelujah! 😊

Vandaag nog de slappe lach gehad met gelukstraantjes met mijn naamgenootje Inge.   De details zal ik besparen want ik flap er gewoon alles uit wat ik denk. Haha!   Ze zei daarstraks nog dat het lang geleden was nog zo gelachen te hebben.  Wel, dat deed me deugd dit te horen.   Ze bedankte me voor het verhelderende gesprek en voor het feit dat ze geleerd heeft voor haarzelf op te komen.   Voor mij een teken dat ik toch van nut ben hier op deze wereld en dat geeft me weer het portie zelfvertrouwen dat ik nodig heb.

Ik heb vandaag nog gezegd dat ik te lang op dezelfde plaats zit rond te draaien hier op deze planeet en mijn ziel snakt naar reizen en de wereld zien, wel in het eerste liedje wordt dit duidelijk verwoord.  Loslaten en nieuwe zaken uitproberen.  Pump it up, daar kwam ik daarstraks luidkeels al zingend mee thuis en als het liedje dan nog niet gedaan is, dan laat ik de auto draaien tot het gedaan is.  Mega motiverend en geeft je een boostgevoel!   De Catwoman film heb ik gisteren voor de tweede keer gezien.  Van een onzekere dame transformeert zij naar een power woman!  Krachtig!  De vrouw waar de kat haar naartoe heeft geleid in de film is heel inspirerend.

Hoor, lees, dans, zing, laat je inspireren, doe lekker gek en lach!  😂😜

Heel veel liefs,

Inge 💖💖💖

 

All my live I felt powerless, I’ve never stood up for myself.  But then, everything changed.

You die but you will reborn.  I accepting all for who you are.  You can be free.

The day when I died, was the day when I started to live.

Live without fear.  Be more than human.

 

 

 

Bedankt Engelen, voor de inspiratie door muziek!  😊💖

De Engelen moedigen je aan om meer tijd te besteden aan het luisteren naar muziek. Gebruik het als hulpmiddel om te ontspannen en te genieten van het leven. Muziek brengt mensen samen en het is belangrijk om tijd door te brengen met vrienden en geliefden in een omgeving waar je kunt dansen en plezier kunt hebben. Door meer tijd te nemen om muziek te luisteren sta je toe je hart te openen voor de inspiratie van de Engelen om je heen.

Je bent een baken van licht en de Engelen willen je helpen bij het verbinden met hun begeleiding en inspiratie. Het luisteren naar positieve en opbeurende muziek is heel belangrijk voor je spirituele groei. Je hart zal meer open staan waardoor de Engelen dichter bij je kunnen komen. Ze willen heel graag aan je zijde dansen, dus kom op! Boodschappen kunnen ook naar je toe komen via de songteksten van de muziek. Luister dus ook goed naar deze teksten. Als je een musicus bent, dan laten de Engelen je weten dat ze deel willen uitmaken van je muziekcarrière. Nodig ze dus uit.

 

Een nieuwe wereld is geboren.

Je hebt je plek in de wereld opgeëist, herboren en teer, toch sterk en eerbaar.  De Ouderen voelen dat jij, als vertegenwoordiger van de mogelijkheden van de mensheid, en die de lessen heeft geleerd van degenen die veranderen, de gedaante verwisselaars, dat je hebt begrepen terwijl je werd herboren, dat de waarheid is dat de hele wereld zelf is herboren.  Je moet nu het alleen ‘op jezelf focussen’ veranderen in de Wij, het Ons, de band tussen allen.  Je zult jezelf niet weer verliezen zoals je eens dacht dat zou gebeuren.  Weet nu, dat de toekomst van de wereld is veranderd, de tijd waarop je hebt gewacht is nu en je moet iets groters kiezen dan de zelf met wie je nu loopt, iets wat alles en allen te boven gaat.  Je moet de focus op het oude zelf veranderen want dat oude zelf is weggevallen en gestorven, en hier ben je nu, helemaal anders.

Als je de focus van het oude zelf verandert en de duizend kleine zorgen en klachten voor de geest kunnen roepen,als we dat zouden willen, dan kom jij goed van pas.  Jij gaat leuke dingen doen.  Er zal voor je worden gezorgd.  Je hoeft je geen zorgen meer te maken, alleen maar prettig te leven en vriendelijk te zijn en iets groters te dienen.  Wanneer je besloten hebt om dit te doen zal er iets echt wonderbaarlijks gebeuren.  De mensen en wezens van de oude wereld zullen verdwijnen en je nieuwe wereld zal een wereld zijn van geluk, gelukzaligheid en betoverende tevredenheid.  Nu zijn we vrij.

 

Het geluk is al te vaak verstopt.

Gelukkige ogen zien wat zich ontpopt.

Iets nieuws, een vreemde verwondering.

Dit alles verbergt een zegening.

Er is een verrassing op komst.  Het grote lot ligt binnen handbereik.  Nu heb je de kans om antwoorden te krijgen op je vragen.  Er zal je een prachtig aanbod gedaan worden.  Let op dingen die gelijktijdig gebeuren.  Er is hulp op komst.  Dit is jouw geluksmoment!

Iets wat verborgen voor je was, staat nu op het punt onthuld te worden en het is prachtig.   Het geluk ligt voor het grijpen.  Kijk uit naar het onverwachte.  Dingen die gelijktijdig gebeuren zijn belangrijk.  Dit is jouw moment dus schaam jen iet om de wereld te laten zien wat je bereikt hebt.  Wees trots op je succes en trek je niets aan van wat anderen zouden kunnen denken.  Je zou een inspiratiebron voor hen kunnen zijn! Deze boodschap is een goed omen voor alle betrokkenen dus geniet van elk moment want je bent gezegend en zal dat blijven als je alles met volle overgave doet.

In de 13de en 14de eeuw bevatten maancakes, de voorlopers van de huidige gelukskoekjes, boodschappen van Ming revolutionairen om de bevolking aan te zetten tot een opstand om de Mongolen te verslaan.  Nu krijg je in sommige Chinese restaurants na het eten een koekje met een boodschap erin die ons zegt welk geluk ten deel zal vallen.

 

Je hebt krachtige, helende gaven.  Vertrouw op je eigen vaardigheden.  Blijf trouw aan je pad als heler.

Je bent een begaafde heler met krachtige voorspellende of intuïtieve capaciteiten.  Je krijgt deze kaart in je reading om je ertoe aan te zetten je eigen reis naar heling te verdiepen of om je gaven verder te ontwikkelen en naar een nog hoger niveau te brengen.  Het voelde niet altijd veilig om magisch en krachtig te zijn.  Je fysieke lichaam en bepaalde aspecten van je ziel bewaren misschien nog herinneringen aan vervolgingen in vorige levens of aan het misbruik van je krachten in Atlantis.  Dat zijn voorbeelden van de invloed van vorige incarnaties, waardoor je gaat twijfelen aan je gaven en terugschrikt voor je eigen vaardigheden.  Het is vaak niet gemakkelijk om te praten over wat je doet of om echt briljant te zijn.  Dat maakt het moeilijk voor jou om de waarde van je diensten te bepalen en je te laten betalen voor je gaven.

Deze magische eenhoorn vraagt je om jezelf te vertrouwen en trouw te blijven aan je overtuigingen en je goddelijke doel.  Als je de magie in jezelf gebruikt voor het algemene belang kan dat een groot verschil maken in de wereld.  Geloof in jezelf en je helende krachten.  Ga naar buiten, ontsteek je licht en laat je hart je leiden zodat je de fantastische heler wordt waartoe je voorbestemd bent.

 

Zeg ‘ja’ tegen nieuwe mogelijkheden en avonturen, plannen en contacten.  Vooral wanneer je er een gevoel van opwinding door ervaart (misschien net voordat je geest begint met twijfelen, zorgen maken of je probeert om te praten nog voordat je iets hebt geprobeerd).  Je kunt beter met het onbekende omgaan dan de meesten.  Als je eenmaal je richting hebt gevonden, dan ga je ook vooruit en kun je genieten van wat je hebt ontdekt en ervaart.  Laat je verlangens je inspireren om het nieuwe en het opwindende te verkennen. Wat je niet kent en wat je niet weet houdt belangrijke zegeningen voor je in.  Stel je open voor nieuwe horizonnen.

Je ziel heeft zin om nieuwe dingen te ervaren, in je hart zoek je naar nieuwe werelden en verbazingwekkende ervaringen.  Je hoort je zo te voelen.  Je hebt de ziel van een zigeunerin die altijd op zoek is naar iets nieuws en anders.  Zo is jouw leven ook bedoeld, een goddelijk avontuur.  En een avontuur past precies bij jou:  plaatsen bekijken, mensen ontmoeten en ervaringen opdoen.  Het is de bedoeling dat je op reis gaat, een reis in jezelf en een reis in de wereld.  Het is de bedoeling dat je een wereld gaat verkennen die groter is dan de wereld die je nu kent.  Dit gaat gebeuren.  Vertrouw op de goddelijke timing.

Stel je open voor wat het leven voor je in petto heeft.  Misschien ben je een beetje bang en vraag je je af of je wel dapper genoeg bent.  (Snel antwoord: je bent dapperder dan menig ander).  Misschien maak je je zorgen dat je je kans hebt gemist maar je kunt je bestemming niet missen.  Dit staat je op dit moment te wachten en je zigeunerinnenziel groeit nu en vervult zelfs meer dan het doel waarvoor je bent geboren.

Zoek een plek waar je gemakkelijk kunt staan en zeg hardop: “Ik geef het universum met onvoorwaardelijke liefde toestemming om me leiding te geven op een goddelijk avontuur.  Ik vertrouw op de zigeunerin die ik vanbinnen voel en die me aanzet het nieuwe en onbekende te onderzoeken en de hele wereld als mijn huis te zien.  Ik ben nieuwsgierig, open en ik vertrouw dat er voor mij wordt gezorgd als ik de reis van mijn ziel maak.”  Doe je armen dan wijd open alsof je je toekomst wilt omarmen, de avonturen die voor jou zijn bedoeld en alle mooie zegeningen die het leven je zal brengen want nu sta je open om te ontvangen en ben je hier klaar voor en bereid.  Neem alle goede dingen goed in je op en accepteer ze vanbinnen.

 

Je bent gezegend met de mogelijkheid om te schakelen, je leven te veranderen, de sneltrein te nemen!  Je wordt uitgenodigd om uit de tredmolen van het bestaan te springen voor een dans door de natuur, om volkomen verward en verrukt te zijn,  om de manier van goddelijk vertrouwen te aanvaarden zelfs in al zijn chaos, de onevenwichtigheid die aan iedere echte creativiteit voorafgaat.

Dus hier is hij dan:  je ‘verlaat de gevangenis zonder te betalen’ – kaart, je kans om er een rommeltje van te maken en datgene te vinden waarvan je niet wist dat je ernaar op zoek was!  Je krijgt een duwtje in de rug.  Sta jezelf toe, als je dat wilt, om te gaan wandelen op dat onbekende pad dat zich voor je uitstrekt, zonder te weten wat dat precies inhoudt, zelfs niet terwijl je de volgende stap zet.

Je universum verschuift en vreemdere, mooiere werelden lokken.  Waarom ga je niet naar plekken waar je nog nooit bent geweest?  Je zult jezelf daar terugvinden en beseffen dat je meer bent dan wat je ooit dacht dat je was.   Deze kaart heeft een boodschap voor jou:  als je van plan bent om te gaan verhuizen, van baan, huis of gewoonten te veranderen, iets nieuws te proberen ( vooral als je dit normaliter niet doet), zal het universum jou daarbij steunen.  Nu is het moment aangebroken om te aanvaarden wat je niet verwachtte!

 

~ Blijf in het hier en nu en focus op één stap tegelijk ~ Geef alle zorgen aan God en de engelen ~ Vraag de engelen om je vertrouwen te vergroten ~ Vertrouw erop dat Gods liefde en wijsheid via jou werken.

Vooruitgaan verlangt niet altijd van je dat je vertrouwen in jezelf hebt.   Vertrouwen in God is genoeg, wetende dat God via jou, en met jou, werkt.  Vraag onze steun wanneer je zelfvertrouwen niet optimaal is en we zullen je voorzien van moed en vertrouwen.

Deze kaart is een bericht van de engelen met de boodschap: “Je kunt het!”  Vertrouw erop dat je alles in je hebt om de missie voor je te voltooien.  Hoewel je misschien niet volledig begrijpt hoe je deze taak moet volbrengen, heb vertrouwen dat je gedurende de weg begeleid wordt.  Hoe meer je deze missie als iets onpersoonlijks ziet, des te beter.  Luister niet naar de stem die zegt: “Waarom ik?”  Je bent het waard en de engelen steunen je met iedere stap die je neemt.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

____________________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  561

561; Je nieuwe, positievere kijk op de vervulling van je materiële behoeften heeft een gunstig effect.  Merk op hoeveel geschenken er op je pad komen en geef ze door zoals je wordt ingegeven.   Je dankbaarheid houdt de stroom gaande.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 3174

Engel nummer 3174 vertelt je dat je de macht in jezelf hebt om controle over je eigen leven te nemen en veranderingen aan te brengen die je naar een beter en helderder heden en toekomst zullen leiden. Het kost tijd, moeite en vastberadenheid, maar het is de moeite waard.

Neem verantwoordelijkheid voor je huidige situaties, wees dankbaar voor ervaringen uit het verleden die je hebt geleerd en laat je leven zich op magische wijze ontvouwen.

Ga verder dan je angsten en werk ijverig naar je doelen, dromen en ambities. Stel duidelijke intenties vast en durf de stappen te nemen om er te komen.   Word je bewust van elk moment en laat het je vreugde brengen, ongeacht de omstandigheden.

Besteed aandacht aan alles wat je doet en onderzoek hoe je jezelf en anderen van moment tot moment behandelt. Kies liefde, licht en het hoogste en beste voor jezelf en anderen bij al je beslissingen en acties.

Weet dat je het waard bent om alle zegeningen te ontvangen die het universum je te bieden heeft.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2016/10/angel-number-3174.html

_____________________

 

Hell down, heaven now
Livin’ in the same town
Tryna find something new
Broken picture frame
I’ve been frozen in
Tryna find a better view

This ain’t me, this ain’t cool
This ain’t what I signed up to
This ain’t right, it’s no good
No good, oh

Everything is changing,
And I’ve been here for too long
Going through the same things
I’ve been hurting too long,
Got to move on
Say I-I-I-I can’t do this anymore
If everything is changing
And I know, yeah, you gotta let go

Ooh oh oh oh
Ooh oh oh oh
Ooh oh oh oh
Gotta let go
Ooh oh oh oh
Ooh oh oh oh
Ooh oh oh oh
Gotta let go

I don’t understand playing by the same hand
How you find something new
I can’t work it out what it’s all about
I won’t live my life through you

This ain’t real, this ain’t true
This ain’t what I signed up to
This ain’t right, it’s no good
No good, oh

Everything is changing
And I’ve been here for too long
Going through the same things
I’ve been hurting too long,
Got to move on
Say I-I-I-I-I can’t do this anymore
If everything is changing,
And I know, yeah, you gotta let go

Ooh oh oh oh
Ooh oh oh oh
Ooh oh oh oh
Gotta let go
Ooh oh oh oh
Ooh oh oh oh
Ooh oh oh oh
Gotta let go

I’ve been here for too long
I’ve been here for too long
I’ve been here for too long
I’ve been here for too long
I’ve been here for too long
I’ve been here for too long
I’ve been here for too long
Everything is changing

 

“Don’t You Know, Pump It Up
You Got To Pump It Up
Don’t You Know Pump It Up
You’ve Got To Pump It Up

Don’t You Know, Pump It Up
You Got To Pump It Up
Don’t You Know Pump It Up
You’ve Got To Pump It Up

It’s Not So Long Ago
That The Sound Hit The Nation
Every Saturday Night
On Your Favourite Radio

The Party’s Jumpin’ Yeah
And The Vibe Feels So Strong
Throw Your Hands In The Air
Lift Your Head Up High
You Know You Got To Sing Along

Don’t You Know, Pump It Up
You Got To Pump It Up
Don’t You Know Pump It Up
You’ve Got To Pump It Up

Don’t You Know, Pump It Up
You Got To Pump It Up
Don’t You Know Pump It Up
You’ve Got To Pump It Up

It’s Not So Long Ago
That The Sound Hit The Nation
Every Saturday Night
On Your Favourite Radio

The Party’s Jumpin’ Yeah
And The Vibe Feels So Strong
Throw Your Hands In The Air
Lift Your Head Up High
You Know You Got To Sing Along

Don’t You Know, Pump It Up, You Got To Pump It Up
Don’t You Know, Pump It Up, You’ve Got To Pump It Up

Don’t You Know, Pump It Up
You Got To Pump It Up
Don’t You Know Pump It Up
You’ve Got To Pump It Up

Got The Feeling, What’s The Name Of The Jam
Say I Can Feel It, You Know You Can
I’ve Got My Groove On And I’m Ready To Go
Check Out My Right Girl, But Don’t Touch My Radio