Dag lieve iedereen,

Mooie videoclip, lekker deuntje, LIEFDE, kusjes en volop vlindertjes.    Ook al weer zo’n 10 jaar geleden uitgebracht dus nostalgie ten top.  Op het einde krijgen de vrouwen vlindervleugels en stijgen ze op.   Mooie boodschappen zitten hier weer in verweven gezien de energetische toestand van onze aarde.   De rups die vlinder wordt en gaat vliegen.  Wij als mensen ervaren nu hetzelfde.  Werkers van het licht die helpen onze aarde uit het duister te tillen.

Ik heb een tijdje geleden ook al kunnen afleiden uit de kaarten dat mijn missie er ook uit bestaat met kinderen te gaan werken en ze te helpen in alle opzichten.  En nu heb ik weer 2 kaarten getrokken die hierop wijzen dat ik hier ook mijn aandacht meer op zal moeten vestigen en er iets mee moet gaan doen, niet meer denken maar doen.   En eerlijk gezegd klopt dat ook wel want deze week nog heb ik, toen ik met mijn kinderen bij het Zilvermeer was, en mijn zoon zijn vrienden erbij waren, één van hen zei: ” Amai had ik ook maar zo’n moeder.” Mijn zoon en dochter vertelden daarna dat hun vrienden al eerder deze opmerking hadden gemaakt en vinden ze dat ik een toffe en coole mama ben.  Doet me oprecht deugd om dat te horen.

Ik ben jong van geest, gedraag me ook zo en praat over alles.  Die openheid wordt geapprecieerd want vaak zie ik van nature wat er leeft bij deze kinderen en dan help ik hun altijd door advies te geven.

Wat de rest van de kaarten betreft, het is wensen tijd, durf te dromen, zet de eerste stap, overwin je angsten en ga ervoor!  Jouw intuïtie wijst je de weg, kwestie is deze gewoon te volgen om dan te ontdekken tot wat je allemaal in staat bent.  Onthoud dat je een goddelijk wezen bent met ongekende waardevolle potentie en heel veel kracht.

Een fantastisch weekend gewenst!

Na al de hitte, nu een welkome verkoeling en weer tijd om boslucht te gaan opsnuiven vandaag.

Heel veel liefs,

Inge xxx

 

Als kind ben je misschien al aangemoedigd om een uitgebloeide paardenbloem te plukken en een wens te doen.  Terwijl je de pluisjes, de zaadjes van de steel blies, werden deze meegenomen door de wind zodat je wens vervuld kon worden.  Deze kaart herinnert je er op een vriendelijke manier aan dat je duidelijk je doel moet stellen voor wat je wilt in je leven.  Er wordt je gevraagd wat je graag zou willen.  Op dit ogenblik is alles mogelijk. Als je een wens mocht doen, wat zou je dan graag willen?

Vertrouw er op dat je wens zal uitkomen op het juiste moment en op een manier die je helemaal ondersteunt.

 

 

Alles wat je in materiële zin nodig hebt kun je krijgen als je je intuïtie volgt zodat je dromen verwezenlijkt worden.

Beschrijving

Ik stort een hoorn des overvloeds uit over jou en je leven en ik vraag je dit met open armen te ontvangen.  Sommige van deze schatten zullen tot je komen in de vorm van briljante ideeën en andere zullen je een gunstige gelegenheid bieden.  We zullen er samen aan werken je grootste dromen in vervulling te laten gaan en ik vraag je om al je zorgen aan mij over te dragen.  God en ikzelf houden heel veel van jou en het maakt ons gelukkig om jou op deze manier van dienst te zijn.  Wij weten dat je al je goedheid ook met andere mensen zult delen.

 

 

YOU CAN DO IT!

Betekenis

~ Geen verdere voorbereidingen meer, geen verder uitstel, doe het gewoon ~ Je bent een waardevol en geliefd mens, breek grote doelen in kleine stukjes en zet vandaag één stap ~ Je bent op de juiste weg ~ Laat perfectionisme varen en weet dat je het prima zult doen

Je bent volledig toegerust en klaar om de stappen te zetten die je zullen brengen waarnaar je heel sterk verlangt.  Je hebt alles wat nodig is voor het vervullen van je dromen en levensdoel.  Deze kaart is het teken dat het nu tijd is om in actie te komen.  Je kunt het!  Ga zonder aarzeling en zonder uitstel tot actie over.

Aartsengel Michaël is het machtige hoofd van de beschermengelen.  Hij helpt alle werkers van het licht om hun levensdoel te verwezenlijken.  Michaël draagt een zwaard van licht waarmee hij alle angst kan wegsnijden en alle gehechtheden die ons gevangen houden in apathie en in alsmaar uitstellen.  Hij geeft ons moed en kracht om andere keuzes te maken in ons leven en over de grenzen te durven gaan van de bekende paden.   Roep aartsengel Michaël aan voor bescherming, motivatie, helderheid en moed.

 

 

Je bent goed in het helpen, adviseren en genezen van kinderen.  Gebruik dit talent om kinderen nu te helpen.

Betekenis

~ Zoek werk dat te maken heeft met het helpen van kinderen ~ Doe vrijwilligerswerk met jonge mensen ~ Binnenkort komen er kinderen in je leven ~ Zorg goed voor je eigen innerlijke kind, laat het spelen en lachen ~ Besteed tijd aan je eigen kinderen, praat met hen van hart tot hart ~ Je zult vader/moeder worden

Iemand kan tegelijkertijd aardig zijn en een slechte beschermer.  Mijn waakzaam oog voor het bewaren van de harmonie in huisgezinnen is gebaseerd op mijn verlangen dat kinderen hun jeugdige eerbied en hun verwondering kunnen blijven behouden.  Hoe kunnen we anders verwachten dat zij elfen en engelen kunnen zien en met hen communiceren?  Hoe kunnen wij er anders voor zorgen dat de kinderen zo weldadig kunnen blijven lachen?  Werk samen met mij aan het begeleiden van kinderen en je zult zien dat je eigen verbeeldingskracht wordt geprikkeld door deze jonge mensen die je telkens weer verbaasd doen staan.

Je eigen enthousiasme en jeugdige geest zal bij de kinderen hun respect en hun aandacht wekken.  Ik zal je in contact brengen met jonge mensen die profijt kunnen hebben van jouw hulp en kwaliteiten.

 

 

Je hebt de gave om met jonge mensen te werken en je levensmissie houdt in dat je kinderen helpt, lesgeeft of ouder van een kind bent.

Kinderen staan open voor jouw hartverwarmende aard.  Jij vindt hun recht-voor-zijn-raapheid, eerlijkheid, vrolijkheid en onschuldigheid ook heel leuk.  Op diverse wijzen doen zij een appèl aan je innerlijke kind en helen het ook.  Je bent op zoek naar dezelfde dingen die je deze kinderen wilt geven die jij wilde toen je klein was.  Je voelt ook een innerlijke roeping om het leven van deze kinderen te veraangenamen en je vraagt je af wat je hiervoor het beste kunt doen.

Ik ben bij je als een Beschermengel die het prachtig vindt om jou nieuwe mogelijkheden te geven voor het helpen van kinderen.  Alles wat je moet doen is het opmerken van jonge kinderen die ik in je blikveld breng.  Wees volkomen jezelf bij deze kinderen en de rest volgt vanzelf.  Zo gauw jij klaar bent voor een belangrijker rol kun je mij dat laten weten en ik zal dan zorgen dat er nog meer kinderen met jou in aanraking komen.  Wees er van verzekerd dat ik inzicht heb in jouw temperament en dat ik je alleen in situaties plaats die passen bij je hartstochten, talenten en interesse sfeer.  Je bent een grote zegen voor alle kinderen!

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

 

 

 

Kosmische energie is versterkt en voelde heel intens gedurende heel juli en deze hoogfrequente energie zal blijven draaien tot het piekt op 8 augustus, vanwege een verbinding tussen de ster Sirius – de Grote Centrale Zon, de zon van de aarde, Aardrasterpunt, Orien’s Belt en de Grote Piramide van Gizeh.

Deze uitlijning staat bekend als het Lion’s Gate-portaal, dat wordt geactiveerd wanneer de aarde en de zon op één lijn liggen met Sirius, dat ongeveer 20 keer groter en helderder is dan de zon van de aarde en bekend staat als de ‘spirituele zon’. Oude sterrenkijkers geloofden dat dankzij Sirius en de zon opkomt en ondergaat op ongeveer hetzelfde moment, recordbrekende temperaturen worden op veel plaatsen op aarde bereikt.

Sirius stijgt elk jaar tijdens de midzomer en wordt geassocieerd met een nieuw begin, nieuw inzicht, nieuw licht, nieuw bewustzijn en nieuw denken, en brengt nieuwe niveaus van bewust ontwaken met zich mee.

De golf van lichtgolven afkomstig van Sirius draagt ​​een instroom van goddelijke wijsheid en geavanceerde kennis uit hogere rijken (bekend als ascensie lichtcodes) die naar onze planeet stromen en, wanneer ze door ons energieveld zijn geïntegreerd, ons bewustzijn wekken en activeren ons DNA.

Er wordt gedacht dat terwijl dit energieportaal open is, de stralen van Sirius de planeet Aarde infiltreren en onze persoonlijke en spirituele evolutie helpen versnellen.

De verbinding tussen Sirius en de zon intensiveert deze energie, omdat ze elk krachtige, hoge trillingen uitstralen. Dit schenkt de aarde een korte en zeldzame gelegenheid (bekend als een “sterrenpoort”) om de energie te absorberen uit de twee helderste en meest aangejaagde hemellichamen aan onze hemel.

Een sterrenpoort is een portaal waarmee snel kan worden gereisd tussen dimensies van twee verre locaties in het universum. Het is een tijd voor levensveranderende en transformerende gebeurtenissen die ons aanmoedigen te stoppen met uitstellen en snel werken aan onze doelen en dromen. Het staat bekend als een nuttige periode waarin plannen die we al enige tijd proberen te manifesteren snel en moeiteloos een realiteit worden.

Juli is al een zeer transformerende en supercharged maand als gevolg van de eclipscyclus en Mercurius Retrograde, en de accumulatie van al deze energie zal waarschijnlijk een grote impact hebben op ons leven, die plotselinge en onverwachte veranderingen veroorzaakt.

Hoewel deze energie positieve langetermijnvoordelen en veelgevraagde overgangen oplevert, kan de invloed ook tijdelijk zijn; verhoogde angst, levendige dromen / nachtmerries, onvermogen om diep te slapen, rusteloosheid, onhandigheid, prikkelbaarheid, frustratie, ongeduld, lethargie en vergeetachtigheid, terwijl we ons verplaatsen naar een belangrijk knooppunt in ons leven – een waar we niet meer van terug kunnen keren. Zodra we op 8 augustus de drempel overschrijden, zullen we beslissingen nemen over belangrijke aspecten van ons leven, dus de Lion’s Gate portal is echt een “voor en na” fase – vanaf die datum kan ons leven onherkenbaar veranderen.

Het nummer acht wordt geassocieerd met creativiteit, harmonie, overvloed, balans, kracht en materiële beloningen, en wanneer het nummer op zijn kant wordt gelegd, is het ook het symbool voor oneindigheid.

Dit betekent dat we ons in een stadium bevinden waarin we een zeldzame kans hebben om een ​​instroom van spirituele wijsheid te ontvangen die oneindige mogelijkheden en middelen biedt om een ​​voorspoedig en overvloedig leven te creëren en te behouden. Daarom is het absoluut een moment om de controle te nemen over wat we willen en onze verlangens met passie in daden om te zetten.

Het is ook een tijd om alles te zuiveren dat niet langer in overeenstemming is met ons authentieke zelf; daarom zullen slechte gewoonten en alles wat destructief is in ons leven – inclusief obsessies, repetitief denken en giftige relaties – op natuurlijke wijze uiteenvallen. Om dit te helpen, moet onze focus liggen op het loslaten van gehechtheden aan mensen, bezittingen of situaties die trauma en turbulentie hebben veroorzaakt, zodat we oude gedragspatronen kunnen overstijgen en op weg kunnen gaan naar mooie verbindingen met aanhankelijke, authentieke zielen.

Om deze lichtcodes volledig te activeren en te absorberen, wordt het aanbevolen om elke ochtend en avond gedurende deze periode te mediteren om een ​​harmonische vibratie te behouden, zodat we gemakkelijk kunnen resoneren en magnetiseren met alles wat we hopen aan te trekken en te ontvangen.

Breng zoveel mogelijk tijd door in een rustige, gecentreerde gemoedstoestand, visualiseer de golven van verlichte energie die vanuit de lucht stroomt en via onze kruinchakra onze energetische en fysieke lichamen binnenkomen. Houd tegelijkertijd de geest zuiver in gedachten, vrij van negativiteit en herhaal bevestigingen die in lijn zijn met het exacte leven dat we willen manifesteren.

8 augustus zal een krachtige, hoge frequentie en intense dag zijn, dus voor degenen die ultragevoelig zijn voor energie wordt het aanbevolen indien mogelijk een dagje uit te nemen, een pauze te nemen van de normale activiteit en beschutting te zoeken tegen de energieke, maar zeer heilzaam storm.

Tijdens sterk geladen energieportalen, zoals sterpoorten, kunnen we het volgende opmerken:

Je emotioneler en tranen voelen.
Mensen uit ons verleden verschijnen weer, dus we hebben de chaos.

Bron: Alex Myles  ~ Facebook

 

 

____________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  660

660; Breng je gerichtheid op het materiële in evenwicht met spirituele contemplatie.   God helpt je bij het vervullen van je behoeften. Geef alle zorgen en spanningen aan de hemel om ze te laten helen en transmuteren.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 2715

Engel nummer 2715 brengt een boodschap om meer kansen in je leven te nemen en verandering te omarmen. Wees moedig en onbevreesd en leef je leven volgens je hart en ziel.

Als u een nieuw project, beroep, zakelijke onderneming of belangrijke levensveranderingen overweegt, is dit het moment om uw plan samen te stellen en uw idee te lanceren. Vertrouw erop dat de juiste deuren voor u zullen openen wanneer uw intenties zijn afgestemd op uw acties.

Engel nummer 2715 waarschuwt u dat situaties, omstandigheden, relaties en partnerschappen mogelijk veranderingen ondergaan op manieren die u zich met gratie en diplomatie moet aanpassen. Weet dat er prachtige veranderingen voor je liggen, en hoewel verandering soms beangstigend of verontrustend kan lijken, vertrouw erop dat deze komende veranderingen je op veel niveaus ten goede zullen komen. Engel nummer 2715 vertelt je dat je niet bang hoeft te zijn voor verandering, maar dat je deze moet omarmen.

Engel nummer 2715 moedigt je aan om een gokje te wagen. Of je slaagt of je leert een les. Beide zijn op lange termijn een zegen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2016/02/angel-number-2715.html

____________

Come my lady
Come come my lady
you’re my butterfly
Sugar.baby

Come my lady
Come come my lady
you’re my butterfly
Sugar.baby

Such a sexy,sexy pretty little thing
Fierce nipple pierce you got me sprung with your tongue ring
and I ain’t gonna lie cause your loving gets me high
So to keep you by my side there’s nothing that I won’t try
Butterflies in her eyes and looks to kill
Time is passing I’m asking could this be real
Cause I can’t sleep I can’t hold still
The only thing I really know is she got sex appeal

I can feel too much is never enough
You’re always there to lift me up
When these times get rough I was lost Now I’m found
Ever since you’ve been around
You’re the woman that I want
So yo, I’m putting it down

Come my lady
Come come my lady
you’re my butterfly
Sugar.baby
come my lady you’re my
pretty baby I’ll make your legs shake
you make me go crazy

Come my lady
Come come my lady
you’re my butterfly
Sugar.baby
come my lady you’re my
pretty baby I’ll make your legs shake
you make me go crazy

I don’t deserve you unless it’s some kind of hidden message
to show me life is precious
Then I guess it’s true
But to tell truth, I really never knew
T’ll I met you… See I was lost and confused
Twisted and used up
Knew a better life existed but thought that I missed it

My lifestyle’s wild I was living like a wild child
Trapped on a short leash paroled the police files
So yo. what’ s happening now?
I see the sun breaking down into dark clouds
and a vision of you standing out in a crowd.

Come come my lady
you’re my butterfly
Sugar.baby
come my lady you’re my
pretty baby I’ll make your legs shake
you make me go crazy

Come my lady
Come come my lady
you’re my butterfly
Sugar.baby
come my lady you’re my
pretty baby I’ll make your legs shake
you make me go crazy

Hey sugar momma, come and dance with me
The smartest thing you ever did was take a chance with me
Whatever tickles your fancy
Girl it’s me and you like Sid and Nancy
So sexy….almost evil Talkin’ about butterflies in my head
I used to think that happy endings were only in the books I read but
you made me feel alive when I was almost dead

You filled that empty space with the love I used to chase
and as far as I can see it don’t get better than this
So butterfly, here is a song and it’s sealed with a kiss
and a thank you miss

come and dance with me
come and dance with me
come and dance with me
so come and dance with me
uhhhhh ha uhhh ha

Come my lady
Come come my lady
you’re my butterfly
Sugar.baby
come my lady you’re my
pretty baby I’ll make your legs shake
you make me go crazy

Come my lady
Come come my lady
you’re my butterfly
Sugar.baby
come my lady you’re my
pretty baby I’ll make your legs shake
you make me go crazy

Come my lady
Come come my lady
you’re my butterfly
Sugar.baby
come my lady you’re my
pretty baby I’ll make your legs shake
you make me go crazy

Come my lady
Come come my lady
you’re my butterfly
Sugar.baby
come my lady you’re my
pretty baby I’ll make your legs shake
you make me go crazy

come and dance with me
come and dance with me
come and dance with me
come and dance with me
uhhhhhh ha uhhhhhh ha
come and dance with me
come and dance with me
come and dance with me
come and dance with me
come and dance with me
come and dance with me
come and dance with me
come and dance with me