Dag lievelingen,

Dit geweldig nieuwe nummer van CamelPhat & Cristoph vorige maand vandaag ook weer toevallig gehoord voor de eerste keer in mijn auto bij het thuis komen.  Rij ik mijn garage in en dan blijf ik wachten tot dat het gedaan is haha.   Velen zullen dit zeker herkennen als muziek je helemaal kan bekoren.   Deze song raakte me meteen tot het diepste van mijn vezels.  Het raakte mijn ziel.  Lekker weg dromen en genieten.  Zalig! 😊

Vandaag ook weer een heel mooi berichtje mogen ontvangen van Jim.  Hij complimenteerde me met het feit dat het vinden van mijn blog een aangename ontdekking was voor hem, hij er veel zaken in herkende in de ontwikkeling van zichzelf waarin hij nu vertoefde en hij mijn advies opvolgde.  Deze woorden van erkenning doen me echt deugd en daar doe ik het voor.  Mensen helpen vanuit mijn hart en mijn kennis delen voor degene die er behoefte aan hebben.

En ik heb 2 mooie zielen geknuffeld die het nodig hadden.  Een hart toe hart knuffel en dat voelen mensen wat maakt dat je meteen een zielsconnectie hebt.  De tranen rolden over hun wangen.  Een luisterend oor bieden, oprechte aandacht, liefde en dankbaarheid krijgen, meer moet dat niet zijn om mensen een goed gevoel te geven.  Dankbaar dat ik het verschil gemaakt heb in die mensen hun dag en ik hun kunnen helpen heb.

Eén persoon, ondertussen een dierbare vriendin, zei zelfs en dat al voor de 2de keer dat ze nog nooit zo’n positief mens als ik tegengekomen ben.   Daar was ik even niet goed van.    Voor mij zegt dat persoonlijk dat ik echt nodig ben als lichtwerker en vooral nu, alleen weet ik nog niet tot op heden hoe ik mijn licht kan laten schijnen werkgerelateerd maar dat komt zeer spoedig.

Dat zegt ook veel over de disbalans die er nu voorlopig nog heerst op onze planeet.  Teveel negatieve energie wat resulteert in de erbarmelijke gezondheid waaronder onze aarde nu gebukt staat.   Omdat alles één is en wij allemaal verbonden zijn met elkaar via onze gedachten en ons hart kunnen wij hier dankbaar gebruik van maken door “simpelweg” onze gedachten en daden te transformeren naar een positieve instelling en enkel op die manier zal de aarde weer blaken in volle gezondheid en veranderen in een aards paradijs waar het oorspronkelijk voor gemaakt was.

Wees lief tegen iedereen die je tegenkomt en verspreid vriendelijkheid, jouw lach en een spontane goedendag.  De wereld zal dankzij jou weer een beetje meer gaan stralen.

Ik vertrek nu naar dromenland.  Het is 1u18 dus hoog tijd.  Slaap zacht en droom zoet.

 

Liefs,

Inge xxx

 

________________________

 

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 7:19

719; Je bent op de goede weg met de manier waarop je denkt over, plannen maakt voor en handelt ten aanzien van je levensdoel. Je hoort je goddelijke aanwijzingen duidelijk en juist.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 3:14

314; De engelen en verlichte meesters spreken tot je via goddelijk geïnspireerde ideeën, gedachten en kennis. Volg hun raad vol vertrouwen en optimisme op.

Engelen boodschap video 3 ~ duurtijd 7:13

713; De verlichte meesters zijn bij je, en je positieve intenties en gedachten hebben de deur voor hen opengezet om je te helpen te helen en manifesteren. Blijf positief en verbonden.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  138

138: Er zijn veel verlichte meesters vooral moedergodinnen die je helpen de grote stroom van overvloed te ontvangen die ze je sturen

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 695

695; De veranderingen die je hebt doorgevoerd, hebben je in staat gesteld je op je goddelijke levensdoel te concentreren. Al je behoeften worden vervuld wanneer je stappen neemt om je opdracht uit te voeren.

_________________________

You’re hurting so much
I need you to breathe again
You have been hurting so much
I need you to breathe againSkin, I’m folding
Come in, my friend
You feel unsteady
But I won’t bend

You’re hurting so much
I need you to breathe again
You have been hurting so much
I need you to breathe again

We tear our demon
You feel no pain
In the sweet surrender
Alive again

You’re hurting so much
I need you to breathe again
You have been hurting so much
I need you to breathe again

You’re hurting so much
I need you to breathe again
You have been hurting so much
I need you to breathe again

You’re hurting so much
I need you to breathe again
You have been hurting so much
I need you to breathe again