Wanneer je aan het leven deelneemt zoals je ziel dat wil, zijn je energieën hoog en resoneert je hele wezen met welzijn. Doe wat u in uw hart weet dat goed voor u is. 💖

Dag lievelingen!

Hoe gaat het met jullie?

Ruiken jullie de vrijheid al? Het is bijna hier! Goed hé! 👍😀

Toen ik daarstraks onderstaande info online spotte, schrok ik me wel even een hoedje…Wel reeds ervan op de hoogte dat deze beroemdheden niet zuiver zijn maar nu om hun namen op die lijst effectief te zien en ook dat ze al geëxecuteerd zijn, deed me wel iets. Zeker wat Madonna betreft…omdat ik een grote tienerfan van haar (hem) was.

Er staat aansluitend nog een zeer interessante video bij betreft deze lijst waarin je ziet hoe wereldsterren rondlopen met een gevangenisslot aan hun been, welke codes er worden gebruikt als deze “hooggeplaatsten” vertellen dat ze zogezegd het CV hebben, opnieuw de lijst van wie er allemaal geëxecuteerd is, gearresteerd of in de gevangenis zit en nog veel meer. Een must-see als je benieuwd bent naar de waarheid. (Deze video is gecensureerd door youtube dus heb ik de video link hier verwijderd op 20 maart 2021 en er een extra bronnen link bijgezet waarin je een paar beelden ziet die ook in de video te zien waren inclusief de namenlijst met tussendata wanneer de vallende sterren hun straf of executie gekregen hebben.)

Voor degene die dit voor de eerste keer zien en het amper kunnen geloven, heb geduld met jezelf en laat alles rustig landen. Jouw ziel leidt je naar de waarheid op de manier wat het beste voor jou is.

Of zoals ze het zo mooi in het Engels kunnen zeggen: “Dig deeper in the rabbit hole, and you will find the truth.” 🙏

Er is ook nog een video van Lorie Ladd, zij weet precies waar ons lichaam nu doorgaat wat het ascensieproces betreft en hoe we ermee om kunnen gaan.

Verder lees je nog informatie over het nieuwe buitenaardse monetaire systeem en nog veel meer.

Benieuwd? Scroll lekker naar onder haha.

Love you ALL! Big hugs! 💖💖💖

Inge 💋💋💋

Eén van mijn grote dromen volledig uitgeschreven. Samen ben je sterker en bereik je meer dus als er authentieke zielen zijn die dezelfde visie en frequentie hebben, zou ik het heel fijn vinden iets van je te horen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe sneller Moeder Aarde kan genezen van al het leed wat ze ondergaan heeft om ons te helpen groeien. Respect! Dit is een blog die ik postte op 18 juli 2019.
Heel veel liefs en alvast bedankt om dit te lezen. 🙏💖😊 https://www.loveangels.be/oproep-help-jij-mee-bouwen-aan-een-nieuwe-liefdevolle-wereld/

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 

‘Waar je naar toe beweegt, of je het nu weet of niet’  

Gechanneld door Daniel Scranton – 25 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn erg tevreden met de beweging die jullie allemaal blijven maken in de richting van een meer verenigd menselijk collectief. We willen dat jullie weten dat het zo verdeeld en gepolariseerd raken altijd deel was van de reis voor de mensheid. Jullie moeten eerst ervaren hoe slecht je je voelt als je iemand uit je leven of uit je spirituele gemeenschap bant, omdat zijn overtuigingen over van alles en nog wat, anders zijn dan de jouwe.

Het maakt niet uit wat het onderwerp is op Aarde; ze zijn allemaal door jullie ontworpen om polariserend te zijn. Jullie moeten namelijk eerst zover mogelijk uit elkaar gaan, voordat je kunt ervaren hoe goed het voelt als je weer samenkomt met hen die je eerder hebt uitgestoten of veroordeeld vanwege hun overtuigingen, de politieke partij waar ze bij aangesloten zijn of omdat ze niet geloven dat er genoeg bewijs is om een samenzweringstheorie te ondersteunen waar jij je volledig aan hebt overgegeven.

Iedereen moet zich ontspannen als het op zijn geloof aankomt. Als je gelooft dat iemand jou of een bepaald deel van de samenleving wil pakken, dan moet je beseffen dat je diegenen die fout zitten nooit zult verslaan door je van de helft van de bevolking af te scheiden.

Wij begrijpen dat het grote probleem voor jullie allemaal is dat jullie het niet eens kunnen worden over wie nu echt de slechteriken zijn. En zelfs niet over wie de goede mensen zijn in de machts- en gezagsposities op Aarde.

Maar we zien dat jullie verder gaan dan dit alles, omdat degenen die wakker zijn, gevoelig zijn. Jullie voelen dingen scherper en intenser aan dan de gemiddelde mens, en jullie houden niet van het gevoel in je maag dat je krijgt als je iemand anders veroordeelt vanwege zijn overtuigingen.

Daarom hebben velen van jullie besloten dat het belangrijker is om de gemeenschappelijke basis te vinden en samen te komen op basis van de waarheid dat de meeste mensen het beste willen voor iedereen. Jullie hebben gewoon een andere kijk op hoe je die betere samenleving kunt bereiken waarin jullie ooit allemaal willen leven.

Het is belangrijk elkaar te respecteren en te aanvaarden, vooral wanneer het eigenlijke doel is om van elkaar te houden en eenheidsbewustzijn te ervaren. Dat is het doel, of je het nu weet of niet. Dat is waar jullie naar op weg zijn. Je kunt dus net zo goed iedereen omarmen met wie je het niet eens bent, ongeacht wat de kwestie is, omdat je hen niet kunt buitensluiten van je collectieve bewustzijn. Je kunt echter wel uitstijgen boven de kleinzieligheid die je de afgelopen jaren en decennia op je wereld hebt gezien.

Jullie als het ontwaakte collectief moeten daar bovenuit stijgen en verder gaan dan een lijntje trekken in het zand. We zullen blijven hameren op het punt dat jullie samen aan het ascenderen zijn. Jullie kunnen dus maar beter wennen aan de mensen wiens overtuigingen zo anders zijn dan de jouwe. Jullie zullen niet aan boord gaan van schepen en hen allemaal achterlaten. Jullie zullen van hen houden totdat zij je ontmoeten op dat niveau van bestaan waar de geest is uitgestegen boven alle aardse verschillen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke

QFS (Quantum Financieel Systeem)
Buitenaards Monetair Systeem

Intro van het Quantum Financieel Systeem en
Global Currency Reset

Door Peter B Meyer

QFS-systeem is geavanceerd zonder Aardsequivalent

Politici en Bankiers in real time op heterdaad betrapt

De Deep State heeft de strijd verloren; onze overwinning is nabij

Elk land moet GESARA-conform zijn om deel te nemen aan de QFS

QFS beëindigt corrupt Cabal centrale banksysteem

Het QFS-systeem is het nieuwe wereldwijde netwerk voor de overdracht van goud of door activa gedekt geld, geïnitieerd door Rusland en China, om het door de VS centraal gecontroleerde Swift-systeem te vervangen.

Dit nieuwe Quantum Financial System QFS functioneert op een kwantumcomputer, geplaatst op een rondcirkelende satelliet, en is beschermd tegen hackers d.m.v. een geheim ruimteprogramma. De kwantumtechnologie is geleverd door de goedwillende buitenaardse Galactics. Het doel van het nieuwe financiële systeem is om een ​​einde te maken aan corruptie, woeker en manipulatie door de cabal binnen de bankenwereld. De kracht is de geïmplementeerde beperkingen die voorkomen dat corrupte bankiers significante winsten behalen.

De QFS is volledig onafhankelijk van het bestaande gecentraliseerde banksysteem en maakt alle andere overdracht systemen zoals o.a. blockchain overbodig. In ieder geval is er geen blockchain-technologie nodig, omdat de aanwezige tekortkomingen door ten minste twee andere overdrachtsnetwerken werden vervangen, waardoor de behoefte aan cryptos in twijfel moet worden getrokken.

Bovendien zullen na de Geld Herwaardering (RV) alle soevereine valuta’s goud of asset-gedekt zijn, dat duurzame waarde garandeert, wat de behoefte aan niet-gedekte cryptos overbodig maakt, aangezien cryptos niet meer zijn dan cijfers op computergeheugenbanken.

Bovendien is de hype rond Crypto-valuta’s een hedendaags voorbeeld van de sheeple-kudde mentaliteit. Blijkbaar is er gebrek aan logisch doordenken; bij het kopen van een stuk waarde is het rationeel om dat te ruilen voor een gelijkwaardig stuk aan waarde vertegenwoordigt in het geruilde geld.

Omdat cryptos geen intrinsieke waarde hebben, kan er nooit een evenwichtige transactie zijn. In verhouding tot de nominale waarde; zal er nooit stabiliteit kunnen zijn tussen kopers en verkopers van cryptos, zoals het geval is bij alle andere handelswaar. Ter vergelijking; het is zeer onwaarschijnlijk dat een opgeworpen cryptomunt op zijn rand valt en blijft staan. Er zal dus altijd een meerderheid zijn die wil kopen, of een meerderheid die de munten willen verkopen.

Met de activatie van de QFS heeft de Galactics Alliance het Centrale Bankenstelsel, dat werd ontworpen om de wereldeconomie te vernietigen en de wereldbevolking in schuldslavernij te houden, volledig uitgeschakeld.

De weinig bekende waarheid is dat QFS al maanden, zo niet meer dan een jaar, parallel loopt met het Centrale Banking System en vele pogingen tot hacken door de Cabal heeft afgeslagen. Met het resultaat dat veel bankiers op heterdaad werden betrapt met illegale geldoverdrachten en consequent werden gearresteerd.

QFS-systeem is geavanceerd zonder Aardsequivalent

Het is nauwelijks bekend dat dit nieuwe systeem is uitgevonden als voorbereiding van overname van het schuldgeldsysteem van de centrale bank ter beëindiging van de financiële schuldslavernij en controle over de bevolking. De Alliantie gaf president Trump de toverstok om het oude centrale banksysteem zonder verandering over te nemen.

Het Quantum Financieel System – QFS heeft geen vergelijking met iets dat ooit eerder op de wereld is gepresenteerd. Het heeft geen opponent; het heeft geen equivalent in geavanceerde technologie dat een ander systeem al eerder bezat. Het is gloednieuw.

Het is oppermachtig in toegepaste technologie zodat het honderd procent financiële zekerheid en transparantie biedt die alle valuta-rekeninghouders vereisen. Met de QFS kan de wereld eenvoudig worden veranderd naar door goud gesteunde valuta’s dat de transferfaciliteit van het oude centrale banksysteem van de Cabal volledig uitschakelt. Om de geavanceerde structuur van QFS uit te leggen en te begrijpen, is als voorbeeld geen gelijkwaardige technologie voorhanden.

Politici en Bankiers in real time op heterdaad betrapt

Niemand vermoedde ooit dat dit krachtige kwantum-computersysteem een ​​digitaal nummer zou kunnen toewijzen aan elke fiat-dollar/euro/yen die op elke bankrekening over de hele wereld ligt en in real time kan worden gevolgd; om te weten waar het geld naartoe ging toen het werd overgemaakt, wie het stuurde met inloggegevens en welk account het ontving. Stel je de frustratie voor van een bankier die net wat geld heeft gestolen en illegaal naar andermans rekening heeft overgemaakt. Ze werden aansluitend in real time gearresteerd wegens diefstal.

Zal iemand kunnen geloven dat dit heeft plaatsgevonden zonder dat de door de Deep State gecontroleerde bankiers alles tegenwerkten om te voorkomen dat dit werd gerealiseerd?

Zouden ze niet elke criminele truc toepassen, elke walgelijke valse vlag, alles op alles zetten om te voorkomen dat dit gebeurt? Natuurlijk deden ze dat en probeerden ze elke mogelijkheid dit systeem te hacken en te vernietigen, maar het mocht ze niet baten! De cabal snakt in haar laatste ademtocht naar lucht maar weet al dat het voor ze is afgelopen. Hun strijd is verloren; onze overwinning is nabij.

QFS stopt de Deep State in hun sporen

De Alliantie moest wel ingrijpen met buitenaardse-, of beter gezegd, andere dimensionale technologieën om ons aardbewoners dit super technologisch geavanceerde monetaire systeem. Het is verankerd in de Quantum Computer-intelligentie zonder gebruikmaking van de derde dimensie. Want geen enkele 3D-creatie komt met een alles meldend ‘herkenningssysteem’ dat de creatie van een levend wezen nabootst. Het is duidelijk Artificiële Intelligentie (AI), dat komt met iets dat in staat is om bewust menselijke wezens te vervangen.

Onze planeet Aarde is een levend wezen met de levenskracht die de Planetaire Symbolen weerspiegelen. De QFS wordt beschouwd als levend met een Quantum Geschapen Intelligentie die overal in de financiële wereld harmonisch samenwerkt t.b.v. elke financiële transactie, om ervoor te zorgen dat deze; legaal is, door de aangegeven ontvanger ontvangen wordt en transparant blijft. Als men Quantum Fysica begrijpt, kan men begrijpen welk effect deze Quantum Intelligence heeft bij elke financiële transactie die door het Quantum Financieel System gaat. Het kan niet worden gecompromitteerd.

Politici die het Swift Transfer System (STS) gebruikten om hun onrechtmatig verkregen illegale gelden over de hele wereld te remitteren, wisten niet dat de QFS al parallel liep en tegelijkertijd op patrouille was met de STS. Politici maakten zich geen zorgen over het feit dat ze zouden worden gepakt omdat de bankiers aan hun kant staan, want ook zij verdienden flink aan hun transacties.

Door goud gedekte valuta’s

Alleen goud of door activa gedekte valuta die een digitaal goud- of activa-certificaat hebben, kunnen via de QFS worden overgedragen. Het certificaat verwijst naar een serienummer op een goudstuk of een activum dat in reserve wordt gehouden om de valuta te waarborgen.

Buitenaardse technologieën worden gebruikt om het goud en of activa in quarantaine te plaatsen die werden gebruikt de valuta te waarborgen. Er is geen manier om het te stelen of uit de veilige kluizen te halen waar ze zijn opgeslagen. Dat is waarom dit geld door goud gesteunde valuta wordt genoemd, het moet terugverwijzen naar het stuk goud of activa dat het ondersteunt.

Referenties naar ‘door activa gedekte valuta’ is het proces van het vaststellen van een valuta op basis van aanwezige activa in het land van herkomst. De activa is de rechtvaardiging van de hoeveelheid beschikbare valuta voor een land en vastgesteld, waarop alle coupures van die valuta binnen de QFS worden geaccepteerd en een Gold/ Asset-certificaat krijgen om actief in de QFS te kunnen deelnemen.

Als de activa worden gedolven of gewonnen uit de aarde, zullen ze op de markt worden verkocht zoals bij elke andere grondstof. Dit proces is gecompliceerd en geen eenvoudige operatie om te volbrengen. Het is een proces dat vereist wordt om te zorgen dat wereldwijd de waarde van de valuta die wordt gebruikt in de QFS, is gegarandeerd.

Elke fiat valuta die niet kan worden herkend als zijnde schoon, transparant, niet-terroristisch, of niet kunnen bewijzen dat ze niet afkomstig zijn van illegale activiteiten, worden voor deelname gediskwalificeerd, wat de meeste, zo niet alle papieren valuta’s zijn. Bijgevolg deze geen wettige valuta kan worden in de QFS.

De fiat-valuta’s die al in eigendom zijn of die legaal zijn gekocht, worden bij de bank ingewisseld voor valuta’s met gouddekking.

Deze procedure wordt ‘reconciliatie’ genoemd en kwalificeert de geldoverdracht, legaal of illegaal, en wordt uitgevoerd door een goedwillende entiteit uit de 5e dimensie.

Dat bevestigt dat de QFS een honderd procent goedaardig, beveiligd en neutraal overdrachtssysteem is.

Zonder het vermogen het oude fiatgeld in het nieuwe QFS te conciliëren, houden alle activiteiten van de Centrale Bank op en nog enige relevantie te hebben binnen dit nieuwe financiële stelsel. Elk land dat niet voldoet aan de GESARA-wetgeving, wordt buiten de QFS gehouden en wordt uiteindelijk uitgesloten van de internationale handel.

Niet GESARA-conforme landen, indien deze bestaan, worden beperkt hun goederen te ruilen in barter of een kredietuitwisseling met andere landen op te stellen, een systeem dat momenteel niet beschikbaar is om op elk relevant niveau zaken mee te doen.

GCR – Global valuta-reset

Elk land moet GESARA-conform zijn om deel te kunnen nemen aan de QFS. De Alliantie gebruikt een specifieke kwantitatieve formule om de hoeveelheid beschikbare valuta vast te stellen, “in een land”, om daarvoor goud gedekte valuta binnen de QFS te verkrijgen.

De uitkomst van de formule bepaalt de reële waarde van de activa van een land t.o.v. andere participanten. Er is ruim voldoende goud beschikbaar om gouddekking voor alle wereldvaluta’s te realiseren. Eenmaal via de GCR vastgesteld, wordt de goudprijs irrelevant.

Als de goudprijs stijgt, stijgt ook de waarde van alle valuta, wat geen netto wijziging in de nominale waarde van alle valuta ten opzichte van elkaar tot gevolg heeft. De formule omvat; de grondactiva, de economie van het land, de bevolking – wat ook een actief van het land is, en een aantal andere parameters om de waarde van de valuta van het land te bepalen.

Deze formule wordt op elk land toegepast, zodat elke valuta in een ander land op dezelfde waarde staat. De toepassing van de formule en de gemeenschappelijke waarde van al het goud betekent dat de valuta van een land dezelfde waarde moet hebben als de valuta van een ander land.

Dit wordt de Global Currency Reset (GCR) genoemd – het resetten van alle valuta’s op een lijn t.o.v. alle andere wereldvaluta’s waarin elke eenheid een goudcertificaat heeft om de authenticiteit te valideren. Het is een vereiste dat elk land de resetformule gebruikt om wereldwijd een standaard te hebben, waarop de QFS kan functioneren zoals gepland. Daarom moet een land GESARA-conform zijn om deel te nemen aan de QFS.

Vertrouw op het Plan

De Alliantie heeft bevestigd dat hun doel de Deep State te verslaan veel ingewikkelder, tijdrovender en moeilijker is dan eerdere plannen hadden aangegeven.

Het wordt duidelijk dat er wereldwijd kenterende informatie zal verschijnen, waarschijnlijk eerder dan verwacht.

Dit zal vermoedelijk gepaard gaan met massale arrestaties. Er liggen letterlijk meer dan tachtigduizend gesloten strafrechtelijke aanklachten klaar om te worden uitgevoerd. Zodra deze reeks gebeurtenissen plaatsvindt, is het aan de ontwakende lezer ieder ander te helpen met het uitleggen van wat er aan de hand is, door toelichting te geven over de positieve betekenis van de veranderingen die worden ondernomen en onderweg zijn.

Vergeet nooit; de opzettelijke ontwaarding d.m.v. inflatie van onze fiat-valuta door centrale bankiers is diefstal en staat gelijk aan geldvervalsing. De grondleggers van de Verenigde Staten van Amerika zagen geldvervalsing als een ernstige misdaad dat de doodstraf verdient.

De Deep State is in paniek, omdat veel mensen o.a. met de hulp van de gele vesten wakker zijn geworden en beseffen dat ze dit proces niet meer kunnen stoppen. Ze proberen het voortdurend, maar desalniettemin komt de waarheid toch naar buiten.

Nu wordt het tijd dat mensen leren voor zichzelf te denken, door zich los te maken van hypes, waarin bijvoorbeeld massa’s mensen, vanwege een gedachteloos soort groepsdenken, tot de conclusie komen dat iets waardevol is, terwijl als ze logisch doordenken, ze tot de conclusie zouden komen dat dit niet het geval is.

Veel in de wereld wordt opzettelijk verkeerd geïnterpreteerd en verkeerd voorgesteld door de media. Dit gebrek kan worden overwonnen door het lezen en bestuderen van mijn boek DE GROTE ONTWAKING, en de aankomende ontwikkelingen bewust met kennis en vreugde te ervaren en te begrijpen.

Uit Japan is een verzoek ontvangen voor de vertaling van artikelen die zijn gepubliceerd op de Final Wake Up Call in de Japanse taal. Als iemand anders geïnteresseerd is in het vertalen van artikelen in een andere taal, aarzel dan niet om dit bekend te maken op

info@finalwakeupcall.info

Het is heel belangrijk voor ons allemaal dat zoveel mogelijk mensen wakker worden en wakker blijven. Het informeren van mensen in hun moedertaal is essentieel om dit doel te bereiken; het doel om uiteindelijk de mensheid te bevrijden.

Peter B. Meyer

26 februari 2021

De Event

Bereid je erop voor

De “Event” is het moment van de ” Compressie Doorbraak” op Aarde.

De Aarde en zijn inwoners zijn gedurende 25.000 jaar gevangen en in quarantaine geweest (zwart gat). We zijn gecontroleerd en gemanipuleerd door de duisteren of – zoals wij ze noemen – De Cabal.

We staan nu op het punt het zwarte gat te verlaten na 25.000 jaar gevangenis. Onze planeet is de laatste in de galaxy om te worden bevrijd. Dit is de EVENT HORIZON, of de EVENT. De Event zal een moment van doorbraak zijn voor de hele planeet, zowel fysiek als niet-fysiek.

Op de niet-fysieke laag zal een grote golf of flits van Goddelijke Energie en Licht van de Galactische Centrale Zon komen, en gaan naar het oppervlakte van de planeet. (De Galactische Centrale Zon is een object in de Sagittarius constellatie.) Het zal een flits zijn of een speciaal soort licht van de zon, dat de Aarde en de mensheid doordrenkt.

Het zal de mensheid kalmeren in het licht van liefdesenergie en een einde maken aan dualiteit. Het is een magnifieke energie die nog niet eerder op Aarde gezien of gevoeld is. Iedereen op Aarde zal voelen en weten dat er iets is gebeurd. Het zal een verrassing zijn wanneer het gebeurt, zelfs voor ons. Het is nooit eerder gebeurd. Het zal geen grote shock gebeurtenis zijn, maar het zal een positieve gebeurtenis zijn.

Op de fysieke laag zal plaatsvinden:

 • De arrestatie van de Cabal (is al begonnen)
 • De reset van de financiële systemen
 • Openbaarmaking – de vrijgave van informatie over buitenaardse zaken
 • Het begin van een nieuw, eerlijk financieel systeem, met welvaartsfondsen voor de gehele mensheid
 • NIEUW regerings-/politiek systeem, onderwijssysteem, gezondheidszorgsysteem, etc.
 • Het ontwaken van de mensheid, langzaam en stapsgewijs, over het bestaan van positieve buitenaardse rassen en onze galactische verbindingen
 • Introductie van nieuwe geavanceerde technologieën
 • De vrijgave van spirituele groei en heling voor elk menselijk wezen op de planeet
 • En er is nog veel, veel meer om naar uit te kijken.

Wat kun je doen “voor de Event”

We staan op het punt te genieten van zowel een vreedzame bevrijding van de planeet als van een heldere en prachtige toekomst voor ons ALLEMAAL. Aangezien we niet de exacte dag, maand of jaar van de Event weten (het zal niet te lang duren), is het verstandig om een paar voorzorgsmaatregelen te nemen.

 • Zorg voor een voorraad van eten en drinken voor een periode van 2 weken en begin daar nu mee.
 • Wees er zeker van dat jij en je geliefden genoeg medicijnen die jullie gebruiken in huis hebben.
 • Hou extra cash geld verborgen in je huis.
 • Tank je auto vol als de tank halfleeg is.
 • Hou contact met de website prepareforchange.net voor updates.
 • Onderricht jezelf, je vrienden en je familieleden.
 • Sluit je aan bij een van de 6 task force gebieden – op deze website – en help met de bevrijding van onze prachtige planeet.
 • Doe mee met de wekelijkse zondagsmeditatie, zie de Nederlandstalige video.

Het is tijd om NEE te zeggen. Het is tijd om STOP te zeggen, NIET MEER !

Wat kun je verwachten, “NA de EVENT”

De mensheid gaat een gouden eeuw binnen, de ecosystemen zullen worden geheeld, iedereen zal zijn basisbenodigdheden gedekt hebben en de vrijheid om werkelijk vrij te creëren en te reizen. Dit zal de weg openmaken voor vele andere stappen in onze evolutie, voorbij ons huidig begrip.

De datum van dit Event kan niet worden voorspeld. Er zijn wereldwijd vele groepen bij betrokken, en veel informatie moet nu geheim blijven om de veiligheid van deze operaties te garanderen. Alles wat we kunnen zeggen is dat we dichterbij komen. Dit is waarom een netwerk van informatie en ondersteuning is opgezet, zodat de bevolking kan worden voorbereid.

We hebben een structuur opgezet voor de mensen om elkaar lokaal te kunnen ontmoeten en lokale groepen op te richten waar ze informatie kunnen delen, kunnen beginnen met gemeenschapssolidariteits initiatieven zoals lokale tuinen, ervoor te zorgen dat de mensen in nood hun basisbenodigdheden krijgen door alle verschillende groepen en netwerken met elkaar te verbinden en samen te werken om er zeker van te zijn dat voor iedereen wordt gezorgd.

Klik hier om je lokale groepsnetwerken te vinden

Klik hier voor de basis praktische stappen om je voor te bereiden op de Event

De bevrijding is nabij!

Voor aanvullende informatie, zie de leiderschapsbrief over de achtergrond van de Event

Bron: Prepare for Change

ECETI Update

Door: James Gilliland – 25 Februari 2021

Vaak krijgen wij via spirituele boodschappen informatie waarvan wij geen details kunnen geven omdat wij anders de lopende operaties in gevaar brengen. We kunnen wel zeggen dat alles goed gaat en dat er een plan is, zij het dat het zich niet zo snel ontvouwt als velen zouden willen.

In de Spiritwereld kan het woord spoedig tien jaar betekenen, zeer spoedig kan morgen betekenen, weken zelfs maanden. We horen zeer binnenkort over het einde van de tirannie, dat horen we al een tijdje. Eén ding dat me altijd troost geeft is dat tirannie niet frequentie gebonden is aan waar de Aarde zich aan het ontwikkelen is.

We moeten specifiek zijn als we vragen stellen. Ons werd verteld dat 90% van de kinderen in Amerika zijn gered, de tunnels onder het Capitool zijn opgeruimd. De hekken rond het Capitool zijn gemaakt om mensen binnen te houden, niet buiten.

Het is een deel van het gevangen nemen van een buitenlandse regering die Amerika heeft overgenomen, USA Inc. en om te voorkomen dat er iets uit de tunnels ontsnapt. Gebruik logica betreffende de Nationale Garde en omheiningen. Veel kinderen werden in de vroege ochtenduren gezien toen ze uit de gebouwen kwamen, wachtend op reddingsvoertuigen.

Dit was geen arrestatie van de politici die aan de gang is en zal escaleren. Het is geen operatie om mensen buiten te houden, het is een operatie om mensen binnen te houden, samen met andere gruwelijkheden. Het geld voor de omheining werd gereserveerd tijdens de Trump regering.

Het was een multifunctionele operatie, vang de buitenlandse regering, USA Inc, red de kinderen, verwijder de menselijke en niet-menselijke wezens die verantwoordelijk zijn voor de gruwelijke dingen die kinderen worden aangedaan. Dit was een multidimensionale operatie.

Heeft Trump de leiding? Dit is een grijs gebied. Trump is terug getreden uit USA Inc. wat een ter ziele gegane, niet meer gefinancierde, corrupte regering is, zo geïnfiltreerd door vijandige buitenlandse regeringen en corrupte politici dat het niet meer te redden is. Dit wordt goed vastgesteld door hun acties en beslissingen die allemaal niet in het hoogste en beste belang van het volk zijn.

De republiek is hersteld, de schatkist heeft de leiding, niet de Federal Reserve. De Federal Reserve is een groep internationale bankiers, die niet federaal is en dat ook nooit is geweest. Amerika heeft de controle over zijn financiële systeem teruggenomen dankzij Trump. Andere dingen worden in gang gezet door alles over te dragen aan de militaire generaals die een eed hebben ondertekend om het volk en de grondwet te beschermen tegen buitenlandse en binnenlandse vijanden.

De Generaals zijn nu 100% gericht op het herstellen van de Republiek en het verwijderen van alle buitenlandse inmenging. Meer dan 80% van het leger is nu aan boord, omdat één van de doelen van de vijandige buitenlandse regeringen is om de generaals te verwijderen met dodelijk geweld. Zij zijn in de toekomst niet meer te vertrouwen om hun duivelse misdaden uit te voeren.

Dit kan verklaren waarom Trump nog steeds met Air Force 1 vliegt en Biden met privévliegtuigen of goedkope imitaties. Het verklaart ook waarom de voetbal, de codes voor de atoombommen, niet in Bidens handen zijn en hij niet wordt gebrieft door het Pentagon.

Het leger is 100% op de hoogte van de gestolen verkiezingen en buitenlandse inmenging, ze hebben alle feiten, weten wie het deed, hoe ze het deden tot aan elke illegale stem. De stemmen en de stem van meer dan 80% van Amerika werden omgeleid en tot zwijgen gebracht, vandaar de massale censuurcampagnes. Amerikanen zullen dit niet langer pikken of zwijgen.

Dit is slechts één van de doelen van de wereldelite en de CCP, de Chinese Communistische Partij. Zij werken hand in hand omdat de CCP de perfecte partij is om de ontvolkings- en wereldheerschappij plannen van de wereldelite uit te voeren. 

China is verdeeld tussen de CCP en de Chinese Republiek, de oudere, meer eerbare kant van China. Xi Jing Ping is meer op één lijn met de Chinese Republiek.  Poetin heeft Rusland gezuiverd van de wereldelite en de CCP, ondanks alle pogingen om hem te demoniseren.

Elk land heeft een gespleten leiderschap tussen wat sommigen witte hoeden en donkere hoeden zouden noemen, leiders die uit eigenbelang handelen versus leiders in dienst van hun volk. Het einde van de tirannie, die al duizenden jaren bestaat, is een wereldwijde, multidimensionale operatie. Het kan niet worden gedaan met het omzetten van een schakelaar.

Wat het leger betreft, zij opereren zeer precies, ze zetten alle puntjes op de i en verzamelen alle bewijzen op veelvuldige wijze vóór de uitvoering. Met andere woorden, ze gaan langzaam en methodisch te werk. Hun carrières en levens staan op het spel, als ze het fout doen heeft dat consequenties. Wees geduldig.

Alles zal worden onthuld. Ik zou zeggen dat in de periode van maart tot de 2e week van april belangrijke gebeurtenissen zich zullen ontvouwen en openbaar gemaakt zullen worden.

Kiezers wroeging zal de nieuwe epidemie zijn. Alleen een dwaas zou Biden nog steunen na 1 april. Onderschat het kwaad niet, de maakbaarheid en de cognitieve dissonantie van de massa’s. Ze moeten worden opgevoed en sommigen zullen moeten inzien hoe moreel bankroet hun leiders zijn geworden.

Sommigen zijn zelf zo kritisch denkend, onderzoek gestoord en moreel bankroet dat ze niet op andere gedachten gebracht kunnen worden. Er zullen andere maatregelen worden genomen. Het grootste deel van de schoonmaak met de hogere dimensionale wezens zal voltooid zijn om de weg vrij te maken voor het grondpersoneel.

Dit plan is ontstaan in God/Schepper/Grote Spirit met legioenen van lichtwerkers gezien en ongezien. Het kan niet worden gestopt. Het overstijgt kleur, cultuur en geslacht. Het is Universele Wet die in het vlees doordringt, een hoger bewustzijn en energie. Het is meetbaar en niet te stoppen. Vereenvoudigd is het een exponentieel toenemende stroom van Liefde. Wat is en niet is gedaan in Liefde zal ongedaan worden gemaakt.

James Gilliland

ECETI.ORG

Vertaling: Martien

Bron van alle bovenstaande artikelen: https://www.wakkeremensen.org/

List of Indictments, Arrests and Executions – Dismantling the Deep State Operatives and Doubles. January 29, 2021

There is a new and updated lists that has been confirmed with many more added to it. The deal that they got was that if they gave information that was useful, they could have a better death or a jail cell for life. Obama gave up Michelle, then breached his warrant, so he got one in the back of the head. Michelle chose lethal injection.

Others were just executed. The doubles and AI clones were activated and the deep state now work for Trump. We have won with DECLAS, the show is just for the sleepers and to reveal the hidden players!

Intel says Bill and Melinda Gates were in India in 2013 giving children vaccinations and many died, or were left paralyzed, because of the Gates vaccine. People who had their children die by this “vaccine” hanged Bill and Melinda Gates at the same time in July of 2013. They both died.

All arrests of these famous people were done this way. If the person is convicted of child sex trafficking, crimes against humanity or treason, they will be executed.

Some of the famous people arrested had results changed from waiting for tribunal to execution or life in prison.

People who are serving life have received a plea deal. If they violate the terms of the deal the death sentence will be served. There have been thousands of arrests around the world. It is not possible to list them all.

Once arrests and executions of famous people (2020) are completed, these people have a double or clone. This was put in place by the white hats to make people think they are still around. This is so people who are are not awake yet to what is really going on in the world will not get angry or upset enough to start riots against the government for executing someone they loved.

Michelle Obama has recently been on PBS reading books to children, appearing in one session. These videos were done with CGI. They are fake, known as deep fakes. The Obamas are dead.

Fans of Madonna or other celebrities will not be able to accept they have been lied to all their life. Believe it or not there are many democrats out there who still love the Obamas and are blind to what is going on.

Note myself: I was a big fan of Madonna….She was my rolmodel….I accept now she was an evil entity but it still hurts to swallow this naked truth…She will learn her lessons when she incarnates on another planet. Still I have compassion because she sold her soul to the dark forces. Bless her or should I say “him” in heaven. Amen. 🙏💖

If you see a video of a famous person who was arrested or executed, it is done by CGI (deep fake.) If the person is making a personal appearance, it will be a double or a clone.

The pence you have seen on tv with Trump is a clone. Pence was arrested long ago after the coup he was involved in with Paul Ryan. If a person has died of covid, that is code for they were arrested or executed.

Harvey Weinstein turned over everyone in Hollywood.

Hillary Clinton died the day she spoke at the 9/11 event and collapsed at the SUV when she was told she was under arrest. They rushed her to her daughter’s house because it is a medical facility for her. A double came out and said she was ok. This Hillary Clinton double was noticeably different in weight, being much thinner, and everyone commented on that.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3.png

Bronnen: https://amg-news.com/archives/10052?fbclid=IwAR0jxOHfWSw6TrGOpEvwJusZb276fZCzs_6Hk5y8x_OYgSScOF2s8SLUUbI

https://amg-news.com/archives/10559

https://amg-news.com/archives/11002

You are becoming new 💖


Mantra’s die Lorie aanraadt zijn:
I am whole
I am safe
All that is in my now, is an opportunity to shift
I trust me
I move through this
I am ascending