We are beginning to realize that we were never meant to do this alone. The world tried to turn us into slaves who are constantly in survival mode (too busy to help each other), and that is not what we are. We are spiritual royalty. ~ Phil Good ~

Dag lievelingen,

Piep! Hier ben ik weer! 😀

Vandaag lekker een koud water plonsje gepleegd samen met mijn soulfamily! Dit doet zo’n deugd! I am alive and kicking! 😜

Deze keer heb ik niet geklappertand en had ik geen blauwe lippen. Dit komt omdat ik niet met mijn hoofd in het water ben geweest, daar ben ik nu achter gekomen. Normaliter zwom ik ook op mijn rug en bleef ik stil liggen op het water tot dat mijn hersenen het koud begonnen te krijgen haha dus dat heb ik nu puur intuïtief niet gedaan en daarom heb ik er nog langer kunnen inzitten. Ik had van een lieve zielenzus handschoenen gekregen die duikers ook gebruiken en dat heeft geholpen dus deze ga ik voor mezelf aanschaffen.

Wat mijn gezondheid betreft werd ik afgelopen begin november verrast door een fikse griep opstoot die me maar liefst 2,5 week verplicht lam legde. Het C-virus bestaat voor mij niet, is nooit geïsoleerd geweest, hoe kunnen ze dan een vaccin maken daarvoor, iets wat normaliter zo’n 10 jaar duurt. Think about that. Concreet heb ik dus gewoon influenza A of B gehad maar wel één van de stevige soort.

Ik had nog nooit de griep gehad bij mijn weten en ben ook nooit ziek dus dit was weer een ervaring op zich. Gelukkig was ik in die periode reeds gezegend met mijn lichtfamilie dus ik heb hulp mogen ontvangen van één van mijn zielenzusters die zo lief was met mij boodschappen te doen met haar auto en ook mijn zoon en dochter hebben geholpen. Om de griep positief te bekijken dient dit als een grote zuivering van jouw heilige tempel. Alles wat jouw systeem niet meer dient wordt verwijderd.

Het was ook een gevecht tussen mijn verstand en mijn lichaam. Ik had niet altijd het geduld om te rusten en niks te doen terwijl mijn verstand gewoon verder de dagelijkse activiteiten wilde hervatten dus ben ik een paar keer vertrokken met de fiets of gaan wandelen maar pas vertrokken toch terug moeten draaien omdat mijn lichaam niet mee kon en heel zwaar aanvoelde.

Nu na 2,5 week hield ik het voor bekeken en ben ik in de natuurwinkel vitamine preparaten gaan halen en spirulina. Dit heeft me genezen! Geen medicatie, geen dokter want dan zit je in het systeem van controle en testen. Niet aan mij besteed haha. Luisteren naar je lichaam en dat dan ook doen. Dit heeft namelijk op zichzelf een bewustzijn waarmee je kan communiceren.

Wat is er gebeurd eind januari 2022? In de douche verloor ik plots een hele hoop haren! Ze kwamen er met de strengen uit! Ik schrok me een hoedje! Dit heeft me heel eventjes in een angst trauma gezet daar ik niet meer durfde douchen… Ik heb altijd enorm veel haren gehad en was daar oprecht trots op. Als leeuw zijnde (horoscoop) zijn dat mijn manen hé haha! Mijn dikke staart van vroeger is niet meer, heb nu zo’n piereverdriet staartje haha maar steeds nog een bos haren hoor alleen ben ik de helft kwijt.

Na die douchebeurt was ik lichtjes in paniek en zocht ik iemand die me kon helpen. Na mijn contactenlijst doorgescrold te hebben, belde ik een lieve soulzus op en zij verzocht me een afspraak te maken bij de wakkere dokteres die zij kent, wat ik dan meteen ook gedaan had. Die afspraak heb ik geannuleerd omdat ik ondertussen ook wanhopig hulp had gevraagd aan het Universum en die antwoorden stroomden vervolgens door heel mijn systeem die je vervolgens hieronder kan lezen.

Zo zie je maar dat je “altijd” hulp kan vragen aan jouw onzichtbaar spiritueel team en dat zij het allerbeste met je voor hebben. Vertrouw daar op.

Mijn haren voelen nu frêle en kwetsbaar aan in tegenstelling tot vroeger stevig en krachtig. De emotionele betekenis van je haren is dat het jouw kracht en macht bepaalt. In hoeverre geef jij jouw kracht en macht nog weg aan de maatschappij?

Wat heb ik ontdekt? Ik was al naar de dokter gegaan om een bloedtest af te nemen. Resultaat was dat alles goed is behalve een vitamine D tekort maar dat is normaal in de winter en ik haal dat tekort in door nu bewust voeding te kiezen waar dat in zit en nog meer met mijn snoet naar de zon kijken. Mijn beste maatje! 🌞

Mijn allereerste reactie toen ik bekomen was van de schok, was: “Dit verdien ik niet…” na al wat ik reeds gedaan heb de laatste jaren aan mezelf om innerlijk te groeien, wat ik doe voor mijn medemens en Moeder Aarde, kortom ik was diep teleurgesteld en verdrietig… Dit kon ik er niet nog eens “bijnemen”…Je haren hebben een zeer grote invloed op jouw zelfbeeld. Iets waar ik ook nog steeds aan werk en dit te ervaren maakt het proces er niet makkelijker op, integendeel…Toen ik hulp vroeg aan mijn spiritueel team en het Universum werd ik geleid naar dit artikel: https://www.huidarts.com/huidaandoeningen/haaruitval-en-kaalheid-bij-covid-19/

Bij vrouwen noemen ze dit Telofeen Effluvium, TE afgekort, is een conditie die al langer bekend is in de dermatologie en die vaak optreedt na een periode van lichamelijke of emotionele stress of na het doormaken van (langdurige) koortsende infectieuze ziektes. De haren komen versneld in de uitval fase terecht, met verlies van soms grote bossen haar tegelijk als gevolg. Het woord “effluvium” betekent “uitvallen.”

Het goede nieuws is dat TE in de meeste gevallen vanzelf herstelt. Acuut telogeen effluvium gaat spontaan over en hoeft dus niet te worden behandeld. In de meeste gevallen komt de haargroei helemaal terug.  Het kan echter maanden tot jaren duren voordat de haardichtheid weer “normaal” is.

In de plaats van de uitgevallen haren ontstaat er onmiddellijk een nieuw haarzakje en dat zie ik nu ook overvloedig dat er enorm veel nieuwe haren ontstaan en ze meteen al heel lang zijn maar dat komt omdat ik begonnen ben met de heermoesdruppels. Meer info hierover lees je ietsjes verder.

De mannelijke variant kan je lezen bij bovenstaande link.

Hoe kijk ik er nu tegen aan en wat heb ik gedaan om het haarverlies te stoppen en mijn haargroei te versnellen op een natuurlijke manier desondanks ze in bovenstaand artikel aangeven dat er zogezegd geen middelen zijn om je ervan te genezen?

Door de kracht van jouw gedachten over alles en iedereen bepaal jij jouw realiteit dus mijn perspectief over deze schokkende ervaring bepaalt uiteindelijk hoe dit alles verder zal evolueren.

In eerste instantie heb ik meegemaakt dat ik gevoelsmatig werd geduwd naar de natuurwinkel, wilde feitelijk enkel gewoon boodschappen gaan doen in de traditionele Nederlandse supermarkt maar mijn intuïtie verzocht me toch eerst daarheen te rijden. Daar aangekomen vertelde ik over mijn drastisch haarverlies en heeft de eigenaar die gespecialiseerd is in Gemmo therapie me een flesje meegegeven van het merk Purasana waarin een sterke concentratie zit van de scheut van de heermoesplant.

Heermoes staat bekend alle vitaminen en mineralen uit de grond te trekken en versterkt hiermee jouw haren, huid en nagels omdat er een grote hoeveelheid silicium inzit. Ik neem iedere dag 3 x 5 druppels en doe dit op een lepel. Door systematisch akkerpaardenstaart versus heermoes op het haar aan te brengen of in te nemen via druppels vanuit de scheut (wat ik nu doe), versterken we het, stoppen we overmatig haarverlies en activeren we het proces van regeneratie en dynamische groei. De stof die verantwoordelijk is voor deze waardevolle eigenschappen is hoofdzakelijk silicium, waarvan veel aanwezig is in akkerpaardenstaart (in de vorm van in water oplosbaar, perfect opneembaar kiezelzuur). In bijgevoegde link lees je nog 101 voordelen van dit magisch kruid! https://top-supplementen.nl/heermoes/

Waar ik ook naar werd geleid is de edelsteen amazoniet. Op een dag wilde ik mijn chakra ketting aandoen maar voelde dat ik toch de amazoniet diende aan te doen. Ik dacht, zoek het nog eens op waarvoor deze edelsteen allemaal staat kwestie werking en eigenschappen en wat las ik? Goed tegen haarverlies haha. Toch geweldig hoe het Universum jou steunt en helpt hé! Via deze link lees je eveneens 101 voordelen van deze krachtige edelsteen: https://www.semoea.nl/edelstenen/amazoniet.html

Wat ook helpt is brandnetelthee, Iers zeewier wat je eerst een nacht in koud water moet laten weken om dan de dag erna met water aan te vullen om er uiteindelijk een gelachtige substantie van te maken en te consumeren. Dit smaakt echt naar zee dus best lekker en de vegan haarshampoo bar met kokosolie van het merk Foamie wat je bij Kruidvat kan kopen.

Hier blinken mijn haren dagenlang van en stralen ze als nooit tevoren. Ze blijven dus lang mooi en worden niet snel vettig. Kokosolie is voedzaam en superhydraterend. Het is een soort moisturizer voor je haar en zorgt voor extra glans en zit vol natuurlijke vetzuren, proteïnes en vitamines. Allemaal bevorderend voor het vochtgehalte!

Iers zeewier ~ Irish moss heeft een antibacteriële en antivirale werking en help het de stofwisseling te verbeteren en het bindweefsel, haar, huid en nagels te versterken. Omdat Irish moss zoveel vitaminen en mineralen bevat is het zeer geschikt voor snel fysiek herstel na een langdurig ziekbed. Meer 101 eigenschappen van dit oerenoud natuurlijk genezingsmiddel lees je via volgende link: https://superfoodleven.nl/irish-moss-een-bijzonder-zeewier-uit-ierland/ Je kan dit bestellen via deze website: https://unlimitedhealth.nl/nl/original-superfoods-irish-moss-200-gram?sqr=irish%20moss

Brandnetelthee ~ wanneer we te maken hebben met haaruitval, dan kunnen we het mengsel van de brandnetelthee op de hoofdhuid aanbrengen. We kunnen ook dagelijks brandnetelthee drinken. Het zal er niet alleen voor zorgen dat de haren gezonder worden maar kan ook helpen tegen roos. Ooit last gehad van hooikoorts, vaak gewoon nooit iets aan gedaan en of soms toen door onwetendheid bij de apotheker wat middeltjes gehaald om het tegen te gaan maar zopas ontdekt dat gewoon brandnetelthee dit volledig geneest! Hier is de link naar nog meer geneeskrachtige eigenschappen van dit (on)kruid: https://kruidje-gezond.eu/brandnetelthee/

Om je mentaal te genezen van deze huidaandoening gebruik ik affirmaties, schrijf ze op en hang ze zichtbaar op zodat ik ze dagelijks lees en ze geprogrammeerd worden in mijn systeem.

Affirmaties

  • Ik ben volledig genezen van alles wat mijn gezondheid en welzijn aantast
  • Ik heb een volle haardos en ben er oprecht fier op
  • Alles wat ik nu ervaar dient mijn hoogste goed
  • Alles wat ik nu ervaar heeft te maken met mijn transformatieproces

Ook visualiseren helpt: Visualiseer dat je haren heel gezond zijn en stralend, dat ze groeien en je blij bent met je gezondheid.

Hoe ik mezelf verlost heb van het mini-angsttrauma kwestie douchen en een prop haren verliezen?

Gewoon terug douchen alsof het de normaalste zaak is, je haren wassen, afspoelen, droog deppen en dan met een houten kam erdoor kammen. Ik blaas met koude lucht het grootste nat eruit en de rest laat ik drogen aan de lucht. Als er dan een prop haren uitkomt, eraf doen, in de vuilbak flikkeren en geloven dat dit hoort bij jouw transformatie proces en je de haren verliest die niet meer bij je horen maar tegelijkertijd zie je ontzettend veel nieuwe haren tevoorschijn komen die in de plaats zijn gekomen van de reeds uitgevallen en verheug je je alvast op het geboren worden van jouw Nieuwe Zijn en dat is LIEFDE. 💖😍

Ik heb zonet weer een mini-angstje overwonnen door ze te kleuren met blonde henna. De angst was dat als ik ze kleurde wat op zich toch een heel proces is, ik dan nog wel haren zou overhouden (nav haarverlies) maar aangezien ik henna gebruik wat puur natuur is en van planten is gemaakt dit feitelijk een stevig masker is en je haren doen heropleven plus ze zijn ook nog eens heel mooi gekleurd want ik heb nu highlights zonder mijn haren te beschadigen met chemische shit, iets wat ik in het verleden liet doen bij de kapper.

Dat zijn flink wat kosten uitgespaard want dat prijskaartje was altijd zo ontzettend hoog dus laat ik ze nu alleen nog maar knippen. Het merk van Henna wat ik gebruik is Khadi en de kleur is sunrise blond. Dit bestel ik via Bol.

ACCEPTEREN dat dit nu gebeurd en alles ontstaat met een reden. Ik heb mij ooit eens laten vertellen eveneens door een lieve zielenzus dat jouw haren ook karma zijn. Als je vb een groot stuk laat knippen, je op die manier heel wat karma laat verwijderen uit jouw systeem en laten we nu net in een periode zitten waar ontgiften en transformatie een groot gebeuren is.

Wat ook ontzettend helpt is dat ik dit proces eindelijk niet alleen moet ondergaan want er zijn ondertussen een aantal zielenzusters en een zielenbroeder die dit ook hebben ervaren dus toen ik de eerste keer hierover vertelde waren er al meteen 2 lotgenoten die dit beaamde dus kon ik mijn traantjes en ontroering delen met hen inclusief natuurlijk een dikke warme knuffel. Naar het schijnt hebben alle ongevaccineerden dit aan de hand maar ik heb van de week toch ook gehoord dat ook gevaccineerden dit ervaren.

Wat ik hieruit concludeer is dat dit een groot zuiveringsproces voor heel ons lichaam en we nieuwe haren krijgen omdat we ook in een compleet Nieuw Leven en Nieuwe Realiteit stappen. Leuk toch! 😊

Ik ben geen pillenpakker, nooit geweest en terecht. Gezien het ascentieproces volop aan de gang is, is het belangrijk dat we ons lichaam bewust voeden en beschermen met gezonde producten. Iets wat al eeuwenoud is en wordt aangeraden door onze binnenaardse familie ( Dianne Robbins channelt de binnenaardse wezens) en prijst dit superfood aan, is Spirulina. Daar heb ik het ooit al over gehad in het verleden in één van mijn blogs hier, maar herhaling doet onthouden. 😉

Gezien het nu enorm belangrijk is in deze historische tijden van verandering om onze gezondheid optimaal te houden doe je dit met zuivere natuurlijke producten. Ik neem op regelmatige basis 2 tabletten/dag waar spirulina en chlorella in zit van het merk Physalis, eveneens verkrijgbaar bij een natuurwinkel. Aangezien we nu ascenderen van een koolstof lichaam naar een lichtlichaam kan je je proces versnellen door spirulina in te nemen daar deze micro-alg een zeer hoge dosis zonne-energie bevat.

Chlorella en Spirulina barsten beiden van de fytonutriënten, vitaminen en mineralen en hebben tal van gezondheidsvoordelen voor de mens. Ze hebben de titel ‘superfood’ dan ook niet voor niets verdiend.

De voordelen van beide micro-algen zijn eindeloos. Hier lees je wat ze voor jouw gezondheid kunnen betekenen?

https://energiekevrouwenacademie.nl/spirulina-koning-van-de-eiwitten/

https://optiphar.com/nl-be/advies/voordelen-van-superfoods-chlorella-spirulina/

Onlangs kreeg ik een lieve zielenzus op bezoek en had ze als verrassing een pannenkoekenplant bij. Ik had “toevallig” die dag ook pannenkoeken gegeten haha. Als ik iets van het Universum mag ontvangen, dan zoek ik altijd de betekenis op want dit zijn boodschappen en een teken dat de kosmos jou dat wil laten weten.

Wat kwam er uit de bus? 😀

SYMBOLIEK

Plaats een muntstuk in de aarde bij je pannenkoek en de plant begint spontaan welvaart aan te trekken. Word je ineens heel rijk, geef je plant dan wel een echt gouden potje, dat heeft hij zeker verdiend.

HERKOMST

In 1946 nam een Zweedse missionaris de pannenkoekenplant mee vanuit China naar Europa. Het plantje groeide op het CanShanggebergte in de provincie Yunnan. Vandaar dus ook de bijnaam Chinese geldplant of Chinese Missionary Plant.  

Bron: https://www.mooiwatplantendoen.nl/pannenkoekplant

Zo fantastisch hé! Dus dat muntstuk in het zand gestopt, heb ik dan ook meteen gedaan! De plant die welvaart aantrekt. Yesss! Ik hield al meteen super enthousiast mijn handen en armen wijd open naar de hemel gericht en riep keihard: ” Laat maar komen, ik ben klaar om te ontvangen, dat heb ik dubbel en dik verdiend!” 😀💖🙏

Een heel tijdje geleden vroeg ik me al geruime tijd af welk soort vogel ik hier aan het kanaal spotte? Het is een zwarte vogel die laag vliegt over het water en dan plots diep in het water duikt, er een tijdje onder blijft om dan een eindje verderop weer boven te komen. Ik vond dat zo bijzonder en keek op internet naar de soort zonder resultaat. Bij de app store ook nog niet echt direct iets gevonden om de soorten te herkennen dus bleef ik in volle nieuwsgierigheid uitkijken naar deze bijzondere vogel.

Tot dat ik een paar maanden geleden een bekende hier aan het kanaal ontmoette en we een praatje maakten terwijl we verder wandelden. Ik zag weer de vogel in mijn vizier maar dan 2 en vroeg aan hem welk soort vogel dat nu was waarop hij meteen antwoordde: “Dat is een aalschover.” Ikke blij haha! Finally! 😀

Dus ging dat weer opzoeken wat deze aalschovers me wilde vertellen. Dit is de boodschap. Weer de boodschap die voor velen nu van toepassing is en zo communiceert het Universum iedere dag met jou als je ervoor openstaat. Ik geef hier een verkorte versie van de tekst weer, de rest kan je lezen via de link.

En ik zei in mijn vorige blog nog dat ik een gruwelijke hekel heb aan het woordje “moeten.” Hieronder lees je dat wij inderdaad niks “moeten.” 😉

Boodschap van de aalschover

Zwart en soms met wit ben je. Rank, slank en vaak met wijd gespreide vleugels te zien. De aalscholver is krachtig en tegelijkertijd kwetsbaar. Dat is het mooie van dit dier en de les die we ervan kunnen leren. In je kracht staan en je kwetsbaar op durven stellen. We zijn immers allemaal mensen, alleen leven we veel te veel voor de buitenwereld. Pas op momenten dat het ons emotioneel allemaal te veel wordt, komen we bij onze kwetsbaarheid terecht en durven we misschien een heel klein stukje te tonen.

Van de aalscholver kunnen we leren dat we voor ons zelf de juiste mix aan onderhoud voor onszelf moeten samenstellen om verder te komen op onze weg. Introspectie is daarvoor nodig. Dat betekent dat je stilstaat bij jezelf. Dat je eens nagaat wat voor jou belangrijk is. Waar je behoefte aan hebt. En misschien wel het meest belangrijke: er ook gehoor aan geeft! Soms heb je ineens zin om iets wel of juist niet te doen. Voel je dat jouw menszijn behoefte heeft aan rust, of juist vertier. Dat je trek hebt in bepaalde voedingsmiddelen of kruiden. Dat je wilt zwemmen of eindelijk dat boek eens wilt lezen. Dit gevoel of deze behoefte is er zomaar ineens. Uit het niets. Vaak wuift ons hoofd dit weer weg. “Ja, straks misschien, of volgende week. Ik MOET nu…”.

Lief mens, MOET je écht? Of laat jij anderen bepalen wat jouw agenda is? Dan is moeten namelijk een verplichting. Wat als je verplicht moeten eens een tijdje schrapt uit je woordenboek en het verandert in WILLEN? Het is een wezenlijk verschil tussen ‘ik moet vandaag’ (door anderen opgelegd) en ‘ik wil vandaag’. Wat heb je nodig om in balans te blijven? Om te kunnen duiken naar die ene vis die jou een voldaan gevoel geeft aan het einde van de dag, zodat je met gespreide vleugels je verenpak kunt laten drogen nagenietend van de belevenis(sen) die je hebt meegemaakt.

Het is ons aangeleerd dat we vooral onze kwetsbaarheid niet mogen tonen. Jongetjes wordt geleerd dat ze niet mogen huilen. Waarom eigenlijk niet? Juist in dit stadium van het leven, leer je als kind dat het ok is om te voelen en dat ook te tonen. Er blijven zoveel emoties onuitgesproken tussen geliefden, in families en andere relaties. Vaak op het moment dat iemand ongeneeslijk ziek wordt, zie je dat ineens alle schillen weg kunnen vallen en er open en eerlijk gesproken kan worden over wat er zich in onszelf afspeelt, ook bij de zieke zelf. Schone schijn (wie kent de serie nog met Mrs Boeket) is een fuik die ons aangeleerd wordt van kleins af aan.

Je kwetsbaar opstellen heeft niets te maken met een slachtofferrol. Je geeft de ander een kijkje in jouw diepste ZIJN. Je gooit je vleugels open en laat zien wie jij bent en welke gevoelens jij hebt naar de ander. Niet verwijtend, niet oordelend, niet vanuit de ander beredeneerd, maar helemaal vanuit jou.

Je kunt immers alleen voor jezelf spreken. Als je kwetsbaarheid ziet als krachtmiddel, dan ontdooit de best bevroren ijsbloem. We zijn allemaal mensen. In de nieuwe wereld is geen ruimte voor schone schijn. Als je nu al een beginnetje maakt met het lospeuteren van de touwtjes die jouw vleugels stevig om jouw lijf gebonden houden, dan heb je al zoveel gewonnen! Succes!

Dit is een gedeelte van het artikel. Het volledige artikel lees je bij onderstaande link.

Bron: https://uitjebewust.nl/de-aalscholver/

GEWELDIG NIEUWS! YESSSS!!! 😀

WIJ WILLEN DAT JULLIE WETEN DAT JULLIE HET GEWELDIG DOEN! JE DOET MEER DAN GEWELDIG, HET IS TOT NOG TOE EEN ONGELOFELIJKE REIS GEWEEST EN HET BESTE MOET NOG KOMEN. WIJ ZIJN HEEL BLIJ AAN TE KONDIGEN DAT DE LANG VERWACHTE GROTE VERSCHUIVING OF ASCENTIE VAN UW PLANEET PLAATSVINDT. JE HEBT DE 3E DIMENSIE VOLTOOID! 💖💖💖😊

Galactische Federatie Transmissie
Beste geliefden,

Aan allen die deze woorden lezen, groeten van de Galactische Federatie.

In deze boodschap van de Galactische Federatie gaan we de belangrijkste stappen bespreken die jullie nu kunnen nemen om klaar te zijn voor ascentie en wat er zal gebeuren om jullie planeet ascentie te laten bereiken.

Weet je, nadat je van het Ascentieproces hebt gehoord, de volledige omvang ervan? Het is een energieverschuiving die elk aspect van het leven op planeet Aarde in één keer zal beïnvloeden. We zijn erg blij om aan te kondigen dat de langverwachte Grote Verschuiving of Ascentie van jullie planeet plaatsvindt. Je hebt de 3e dimensie voltooid en het collectieve bewustzijn van deze planeet heeft zo’n kritiek niveau bereikt, vooral in de laatste paar jaar, dat er geen andere manier is dan te ascenderen.

We willen dat je weet dat het goed met je gaat! Je doet het meer dan geweldig. Het is tot nu toe een ongelofelijke reis geweest en het beste moet nog komen. Laat alles los wat je ooit vertrouwd was, alles wat je dacht te weten of te begrijpen. Je ogen zijn open vandaag en het gordijn is opgelicht. Vandaag begrijp je wat er op het spel staat voor de mensheid, maar je realiseert je ook hoe mooi het plan is waar je al die jaren op aarde aan hebt gewerkt!

Wij, de Galactische Federatie, komen vandaag naar jullie om jullie te informeren dat we enorme hoeveelheden foton-gamma-lichtgolven door jullie centrale zon sturen die door jullie heen in de cellen van jullie wezen doordringen. Sommigen van jullie zijn zich terdege bewust van de enorme energieverschuivingen die momenteel binnenkomen en je kunt verhoogde ascentiesymptomen ervaren zoals slapeloosheid, of de behoefte om veel meer te slapen dan normaal. Zelfs fysiek ongemak is een mogelijk ascentiesymptoom aangezien jullie lichamen veranderen en zich aanpassen aan de hogere frequenties.

Velen van jullie zijn pas ontwaakt en anderen zijn net begonnen te ontwaken. Het aantal ontwaakte zielen zullen drastisch gaan stijgen. Als u dit bericht leest, betekent dit dat u één van de uitverkorenen bent. Maar we hebben niet voor jou gekozen. Jij deed het. Je hebt je vrijwillig aangemeld voor deze grootse missie, wetende dat de beloningen die je uit de ervaring van dit leven zou halen, een enorme mijlpaal was in je eigen persoonlijke evolutie. Je gaat nu verder om je goddelijke doel te bereiken.

We hebben jullie nodig om naar voren te stappen en jullie deel te doen aan dit ascentieproces en we willen dat jullie weten dat we hier bij jullie zijn, jullie assisteren en begeleiden bij elke stap van de weg. Er zijn zo velen van jullie die reikhalzend uitkijken naar de veranderingen die gaan komen. Je kijkt er naar uit dat de waarheid over je bestaan ​​op deze planeet wordt vrijgegeven voor alle mensen van alle culturen om te zien. Het is een lange reis geweest, maar het proces nadert zijn voltooiing en er zijn nog maar een paar stappen voor ons om te voltooien.

We kunnen je nu geen datum geven, er zijn te veel factoren en wezens bij betrokken, maar het proces is “heel, heel dichtbij”. Jullie worden allemaal verzocht om je hoge trillingsenergieën te behouden, ongeacht wat er op dit moment op aarde gebeurt. Oordeel niet, reageer niet emotioneel, maar put in plaats daarvan uit je innerlijke vrede en vreugde, wat er ook gebeurt.

Wees je er voortdurend van bewust dat het ascentieproces nu plaatsvindt, maar het zal een korte tijd duren om volledig te manifesteren. De definitieve doorbraak komt met een knal als aan alle randvoorwaarden is voldaan. In die zin komt de grote climax voor jullie, maar onthoud altijd dat wat zich manifesteert niet louter gebeurtenissen zijn, maar diep betekenisvolle openbaringen die veel belangrijker zijn voor het ontwaken dat in jullie allemaal plaatsvindt.

Iedereen zal nog steeds door zijn eigen individuele ascentieproces gaan en door andere scenario’s gaan dan wat een ander kan ervaren. De veranderingen die we in deze wereld zien, zijn de mensen die wakker worden en de illusie zien voor wat het werkelijk is. Alle ontwaakten zullen individuen helpen en ondersteunen die door het proces gaan van het loslaten van hun karmische conditionering, het ontleden van hun valse zelf en het omgaan met de gruweldaden van het lijden. Je zult getuige zijn van het einde van de overgang en je gaat een nieuw tijdperk in dat aan het licht zal brengen wat zo lang verborgen was.

Er zullen veel onthullingen plaatsvinden. De openbaring is de laatste fase van het ascentieproces en zal voor iedereen een grote schok zijn. Het zal als een grote verrassing en een moment van realisatie komen. Dit markeert het einde van de oude wereld en de geboorte van een nieuwe; vanaf dit punt zal er geen duisternis of bedrog meer zijn in het menselijk bewustzijn!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische FederatieKanaal en kunst door Aurora RayCopyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Doorgestuurd gekregen van mijn geweldig enthousiaste zielenzus! 😍💖

Bron: https://thegalacticfederation.com/10-7aa?utm_content=13355039&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

De US Corporation kan deze week imploderen

Benjamin Fulford, 14 februari 2022

Wat deze Canadese patriotten moeten doen is van de hoge omes en de Canadese regering bewijs eisen dat Covid – het excuus dat ze gebruiken om giftige vaccinaties af te dwingen – werkelijk bestaat. Wij hebben al eerder aan o.a. Health Canada, de WHO en het CDC gevraagd om zelfs maar een enkel monster te leveren van het Covid (Certificate Of Vaccination ID) virus en ze zijn daartoe niet in staat geweest. In plaats daarvan hebben we de voornaamste vaccinateur, de CEO van Pfizer, Albert Israël Abraham Borla die zegt dat ze hun vaccins baseren op een nep virus: “We hebben het ‘echte’ virus niet bestudeerd, maar een virus dat we hebben gecreëerd in het laboratorium.”

De werkelijke reden voor het vaccin is sociale controle via het merkteken van het beest, niet het bestrijden van een pandemie. Als bewijs stuurden de P3 Vrijmetselaars ons een foto van een prototype geldautomaat waar je geen geld kunt opnemen tenzij je hebt bewezen dat je bent gevaccineerd.

En dus moeten de krijgsmachten in het Westen niet vergeten dat het dwingen van mensen om medische behandelingen te ondergaan gebaseerd op leugens onder de Neurenberg-wetten een oorlogsmisdaad is. Het is strafbaar met de dood. De CEO’s van de farmaceutische bedrijven zijn al op de vlucht. Dit nieuwsbericht bijvoorbeeld zegt:

Dagen nadat Pfizer toegaf dat een veiligheidscontrole de marktwaarde van hun aandelen met miljarden dollars zou benadelen, dumpte de CEO van Moderna Stéphane Bancel aandelen ter waarde van honderden miljoenen dollars en haalde zijn Twitter account weg.

CIA-bronnen zeggen dat hij is gearresteerd. De andere CEO’s zijn ook gearresteerd of zijn op de vlucht.

Afgelopen week zijn ook veel top wereldleiders over de hele wereld gearresteerd. Bijvoorbeeld: Prins Charles “werd gearresteerd wegens de moord op zijn vrouw. Charles vermoordde Diana, wat bekend is in Europa en her en der in de wereld. Charles is een gluiperd… zijn vrouw is een ordinaire dwingeland volgens haar ondergeschikten”, aldus het echte hoofd van MI6. Bedrijfsnieuws stelt dat “Charles positief testte op Covid en in isolatie is gegaan”.

We zien ook dat de Turkse President Recep Erdogan nog altijd mist en we horen dat hij niet naar Turkije zal terugkeren. Dit nieuwsverhaal weerspiegelt dat:

Leiders van zes oppositiepartijen in Turkije zeiden dat Turkije zich in de “diepste politieke en economische crisis” van zijn geschiedenis bevindt, wat de schuld is van het leidinggevende presidentiële systeem. Ze zeiden dat het hun gemeenschappelijke doel was om Turkije’s regeringsvorm te transformeren in een “versterkt parlementair systeem”.

De Turkse President werd aangehouden door de Witte Hoeden Alliantie vanwege het proberen om in Oekraïne een oorlog met Rusland te beginnen, zeggen WDS-bronnen. Andere leiders die de oorlogstrommels slaan zullen ook worden  verwijderd, beloven de bronnen.

Bronnen van de Russische FSB zeggen van hun kant dat er geen oorlog in Oekraïne zal komen.  De Russen willen gewoon achterover leunen en niets doen. Biden en zijn handlangers zeggen “er komt oorlog, er komt oorlog,” maar er zal niets gebeuren, gewoon niets. Er zal geen oorlog komen, dat staat vast. Je moet begrijpen dat Oekraïne en Rusland één en hetzelfde volk zijn. Wij zijn als man en vrouw, dezelfde familie, hetzelfde onderwijs, dezelfde instellingen, hetzelfde militaire programma, dezelfde mentaliteit. De Oekraïense president is blij dat ze wapens en andere dingen krijgen van de V.S., maar hij zal niets doen. Zo beschrijft een senior FSB-bron de situatie.

De FSB gelooft dat het “op veel gebieden belachelijk gemaakte” Biden regime zal instorten als de oorlog er niet komt.

Natuurlijk moeten we de Khazariaanse maffia nooit onderschatten. Op de eerste plaats is ze nog altijd in staat om veel wereldleiders te vervangen door dubbelgangers. Bijvoorbeeld: het nep Biden regime probeert de illusie te handhaven dat ze nog altijd de controle heeft over de CIA door een nep Mike Pompeo op te voeren in hun corporate media. Kijk naar het masker bij nep Pompeo’s nek hieronder en vergelijk hem met de foto van de echte Pompeo die samenwerkt met de Alliantie.

We horen ook, maar kunnen het niet bevestigen, dat Justin Trudeau, Emmanuelle Macron en veel andere staatshoofden gearresteerd zijn, alleen om vervangen te zijn door dubbelgangers die nog steeds aan de touwtjes van de macht trekken.

Iets anders dat we zien van de KM is een enorme explosie aan angstporno, zoals dat iedereen zal gaan sterven aan aids, hartaanvallen, spike proteïnes, enz. Dat zal gewoon niet gebeuren omdat ze soortgelijke dingen al tientallen jaren zeggen en mensen nog altijd niet sterven.

Om te begrijpen wat de werkelijke reden voor hun angst is, kijk dan eens naar deze demonstraties in Canada, Australië, Israël enz. en je kunt zien dat een volksrevolutie in volle gang is.

Australische bronnen merken bijvoorbeeld op: “De revolutie in Canberra zal niet worden verslagen op televisie door de waardeloze mainstream media troep. Honderdduizenden zullen eraan deelnemen.”

Dit is een gedeelte van het artikel. Het volledige artikel lees je bij onderstaande link.

Bron: https://www.wakkeremensen.org/artikelen/benjamin-fulford/de-us-corporation-kan-deze-week-imploderen/

De brug oversteken ~ Channeling van Sirius

Het duistere element op Aarde zal niet kunnen bestaan in de nieuwe veranderingen die plaatsvinden. Het Licht schijnt op de duisternis die eeuwenlang verborgen is geweest op Aarde en zal door iedereen worden gezien. Het lijkt misschien alsof er niets gebeurt, maar geliefden, het Licht heeft gewonnen en alle duisternis die vandaag de dag op Aarde lijkt te gebeuren, helpt inderdaad om de mensen wakker te maken voor de verandering die aan de gang is.

Het is opgemerkt dat vele Lichtwerkers jarenlang in de schaduw hebben gewerkt en misschien niet als zodanig in de voorhoede van het leven staan. Jullie hebben misschien onvermoeibaar gewerkt voor weinig of geen beloning. Dit zal veranderen wanneer jullie allemaal beginnen te beseffen hoe machtig jullie zijn en jullie al jullie eigen wensen beginnen te manifesteren.

De hele mensheid is aan het veranderen en jullie als Lichtwerkers zullen heel hard nodig zijn om anderen bij te staan die ook door hun eigen donkere nachten van de ziel moeten gaan, om het zo maar te zeggen. Als wegbereiders, zal de mensheid zich tot jullie wenden voor advies over jullie eigen reizen.

Gebruik als machtige wezens met gevoel jullie manifestatie-instrumenten om alles naar voren te brengen wat jullie wensen. Degenen onder jullie die in het verleden aan jullie vermogens hebben getwijfeld, zullen een bijna onmiddellijke manifestatie beginnen te zien in alles wat jullie wensen.

Als Lichtwerkers zullen jullie dit in jullie eigen wereld beginnen te zien en velen van jullie zullen jullie nieuwe levens niet herkennen omdat ze dramatisch kunnen veranderen en jullie meer de persoon worden die jullie altijd al wilden zijn.

En dus, dierbaren, is het voor jullie allen belangrijk om de laatste restjes negativiteit in jullie harten op te ruimen en voor jullie zielen om de Schijnende Lichten in de wereld te zijn om de hele mensheid naar de 5de dimensie op Aarde te dragen.

Zoals altijd zijn wij hier om jullie te helpen op jullie reis en om  jullie voorwaarts te begeleiden over de brug naar de 5de Dimensie. Ga naar binnen en roep ons aan wanneer jullie je minder dan Liefde voelen en wij zullen jullie omringen met onze Liefde en Heling.

Wij zijn Sirius en wij sturen jullie veel Liefde en vele Zegeningen.

Kanaal:  Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

Dit is een gedeelte van de channeling. De volledige tekst lees je bij onderstaande link.

Bronartikel: https://www.wakkeremensen.org/channelingen-k-z/thea-grace-sirius/de-brug-oversteken-channelling-van-sirius/