Dag lieve mensen,

Hoe ik mijn blogs indeel, daar gebeuren de laatste tijd wat wijzigingen in omdat ik de kaarten ook verwerkte in mijn muziekblogs.  Nu komt er altijd zoveel informatie binnen dat ik dit niet allemaal in een muziekblog kan verwerken anders is het overzicht weg dus daarom vandaag weer een aparte.

Energetisch zitten we in een hevige storm en een rollercoaster aan emoties die losgelaten dienen te worden.  Oude pijnen en wonden die geheeld worden en waar we in vrede en liefde afscheid van nemen.

Ik voel al een geruime tijd kriebeltjes in mijn buik, een gezonde spanning die ook de nodige rust vraagt.  Er hangt iets in de lucht, ik voel verandering, grote veranderingen al is het afwachten en geduld oefenen wanneer jouw goddelijk plan zich zal ontvouwen zoals hieronder al bij één van de kaarten staat beschreven.  Ja, mijn geduld is al serieus op de proef gesteld.

Ik geef mij over aan het onbekende, voor wat komen zal en ik vertrouw erop dat ik elke seconde wordt geleid naar elke actie die nodig is voor deze grote veranderingen die mijn leven 180 graden zal doen keren in de goede richting.

Hieronder volgt een opsomming van zowel kaarten die ik getrokken heb, nummers die ik gespot heb, een paar wijze zinnen en een opsomming over het verschil in gedrag als je geen of wel “zelf liefde” koestert.

Kijk wat resoneert voor jou want als je wordt geleid om dit blog te lezen, dan is deze informatie ook voor jou bedoeld.

Universele boodschappen komen niet alleen via cijfers, muziek, dieren of kaarten maar ook via mensen, situaties, omstandigheden en natuurlijk jouw gevoelens.

Mijn intentie is om massaal veel mensen te helpen en alles te delen in liefde van wat ik weet en ervaren heb.

Maak er een fijne zonnige dag van.

 

Warme knuffel,

 

Inge xxx

 

 

 

Spirituele leraar 

 

De zin van je leven heeft te maken met het andere mensen alles leren over healing en spiritualiteit.

 

Trefwoorden 

 

Vergaar informatie over een carrière als counselor of als psycholoog ~ Ga eens artikelen schrijven of een boek, en ga er mee naar een uitgever ~ Een boodschap van een spirituele leraar bevestigt jouw intuïtie ~ Ga een workshop geven ~ Begin geld te vragen voor je adviezen, en voor je healing sessies.

 

Beschrijving

 

Je hebt deze kaart getrokken omdat je een vraag hebt over de bedoeling van je leven, en over de richting die je in je carrière moet opgaan. Deze kaart geeft aan dat je een geboren leraar bent, die advies geeft en informatie aan vreemden, vrienden en familieleden.

Je natuurlijke talent voor het geven van advies en voor doceren zullen je goed van pas komen in een professioneel beroep. Je zou part time kunnen beginnen, en dan uitbouwen naar een fulltime baan. Als je meer opleiding en training nodig hebt, zal je innerlijke stem je de richting wijzen. Vraag de elfen je te helpen met deze training (inclusief de financiële kant er van!). Zij zullen op allerlei manieren deuren voor je openen.

 

 

Trefwoorden

 

Een gevoel dat onvoorziene verandering in gang gezet is ~ Voorbereiding op een storm ~ Weten dat je plannen niet solide zijn ~ Een verandering aanvoelen ~ Onzeker zijn over hoe nu verder te gaan

 

Beschrijving

Het is mens eigen om te verlangen naar zekerheid en om verandering te weerstaan en de wereld altijd hetzelfde te willen laten zijn, net als de strepen van een zebra.  Maar niets in de ervaring van de mens is in zwart-wit, net zo min zal het altijd hetzelfde blijven.  Eén ding is altijd zeker, en dat is verandering.  Nu is de tijd van transformatie gezien de externe omstandigheden tijdelijk niet in lijn lopen met je verlangens en verwachtingen.  Blijf op je pad en onthoud dat zelfs een storm ervoor dient om heldere lucht te maken, zaden te verspreiden en de grond te bevruchten.  Het leven staat op het punt om interessant te worden.  Anticipeer dus met nieuwsgierigheid terwijl je je afvraagt wat er gaat gebeuren.  Het onbekende is waar de magie plaatsvindt.

 

 

“Let je lat hoger. Verwacht meer.  Je hebt onbeperkte mogelijkheden”

 

Beschrijving

 

Dit prachtige gevleugelde paard moedigt je aan om deze situatie en ook alle andere aspecten van je leven in een groter geheel te zien.  Het daagt je uit om je gedachten, gevoelens en energie naar een veel hoger niveau te tillen en te dromen zoals je nog nooit eerder gedroomd hebt.  Concentreer je alleen op het hoogst mogelijke resultaat, weet dat je het beste verdient en wees enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die je krijgt.  Deze kaart is een herinnering om jezelf terug te fluiten als je minachtend denkt over jezelf of je leven en hij wijst je erop dat je het vertrouwen moet hebben dat er veel meer wegen voor je openliggen.

 

Als je zou weten dat alles mogelijk was, welk resultaat zou je dan kiezen?   Hoe zou jij een bepaalde situatie graag zien evolueren?  Bij welke resultaten zou jij je goed voelen?  Welk leven zou jij echt willen?  Geef je fantasie vleugels zoals dit stralende paard en verwacht steeds meer.  Als je in de loop van de dag gaat twijfelen, stel jezelf dan de vraag: ” Valt deze schitterende mogelijkheid onder de oneindige mogelijkheden.”

Natuurlijk is het antwoord ja, net als iets dat nog beter is.  Gebruik deze waarheid om je geloof in wonderen te versterken en open te staan voor zegeningen die je stoutste dromen overtreffen.

 

Kwan Yin danst met creatieve energie en licht aan de hemel en zorgt voor neervallende bloesems.  Op dezelfde manier, wanneer wij onze creatieve spirituele kracht aanspreken, zorgen we ervoor dat ons leven en van al het leven om ons heen opbloeit.  Het scheppen is een natuurlijke, spirituele kracht in jou, geliefde.   Het forceren kan het proces vertragen.  Het is tijd om op te houden met ertegen te strijden, laat het manifesteren gebeuren.  Vertrouw, laat los, laat je creatie stromen.

 

Beschrijving

 

Kwan Yin is een wezen van goddelijke, vrouwelijke kracht.  Ze danst met de lucht, de hemelse krachten van inspiratie, en het resultaat is dat het leven om haar heen opbloeit.  Kwan Yin geeft je leiding zodat je juist nu ook iets belangrijks creëert, iets dat in overeenstemming is met hemelse krachten en licht, wat van betekenis is voor het pad van spiritueel ontwaken op deze planeet.  Of je je er nu helemaal bewust van bent of niet, het gebeurt.  Jouw spirituele licht stroomt naar het concrete plan, met de bedoeling dat bepaalde situaties en omstandigheden van het leven zich manifesteren.  Deze manifestaties zijn in overeenstemming met je spirituele pad en Kwan Yin zal je ondersteunen bij het manifesteren met haar hemeldans, die het goddelijke licht van inspiratie oproept en ondersteunt bij de aardse schepping, zodat we het goddelijke van haar in vorm kunnen ervaren hier op aarde.

De weg van de Hemelse Danseres Kwan Yin is de weg van Yin, of de weg van goddelijke aantrekkingskracht.  De kracht van Yin is het bewustzijn en het “bestaan” dat ons in staat stelt, dat wat we graag willen, aan te trekken.  We worden er door aangetrokken rijkdom, welzijn, vrede, passie, doel, vriendschap, ondersteuning, succes enzovoort.  Liever dan er op uit te gaan en er naar te streven, alsof het niet al in ons zit, kunnen we groeien om het gewoon te zijn en tegelijkertijd te worden, totdat we het concreet in ons leven ervaren.  Het is alleen een kwestie van tijd voordat het gebeurt.

Om Yin-Power te ontwikkelen om de schepping zich te laten manifesteren in jouw fysieke werkelijkheid, kun je je meer focussen op toelaten, stromen, overgeven en meegaan in de grotere stroom, liever dan de gebruikelijke manieren in de Westerse cultuur, de dingen doen, zorgen dat dingen gebeuren, forceren, van plan zijn en volhouden.  Kwan Yin leidt je nu naar het in evenwicht brengen van doen en laten.  Er zijn is aanwezigheid, het is waardering, het is blije stilte en verwondering, het is het besef binnenin dat je een spirituele magneet bent en dat wat je wilt aantrekken, dat kun je, door eenvoudigweg kwaliteiten van buitenaf die je wilt ervaren in jezelf te ontwikkelen.  Ze leidt je nu om met haar in de lucht te dansen, om ontvankelijk te worden voor hemelse energieën en om het manifesteren hiervan te laten bloeien, net zoals de bloemen die van haar goddelijke voeten vallen.

 

 

 

Wist je dat het Universum geen fouten kent en dat alle gebeurtenissen, omstandigheden, relaties en situaties zich op een perfecte, intelligente manier en op de juiste tijd volgens het goddelijk plan ontvouwen?  Elke vorm van uitstel is in jouw voordeel.  Als er juist nu iets gebeurt, dan is het ook perfect.  De goddelijke timing betekent volmaaktheid.  Het is veilig om hier nu op te vertrouwen.

 

Beschrijving

 

Je kunt je afvragen of er voor jou ooit iets staat te gebeuren, of dat het nu snel plaats gaat vinden en zelfs of je er klaar voor bent!  Het antwoord is JA!  Het kiezen van het juiste moment is altijd aan de orde, of we nu loslaten of proberen iets te forceren, een intelligente kracht die sneller is dan onze beperkte visie, is altijd aan het werk en wij zijn daar een onderdeel van.  Chinese bamboe helpt ons deze wijsheid van goddelijke timing te leren.  Want in de eerste vijf jaren van haar leven schijnt er niets te gebeuren, omdat de jonge wortels proberen vaste grond te vatten.  Wanneer dat éénmaal is gebeurd, zijn die wortels bijzonder sterk en groeit die plant als in het wild.  Er was meer nodig om de krachtige groei voor te bereiden, dan wat er leek te gebeuren bij het kleine begin van de bamboeplant.   Dit kan du goddelijke timing zijn.

Er zijn perioden wanneer er helemaal niets lijkt te gebeuren en we kunnen beginnen te verwachten dat dit wel altijd zo zal zijn.  Wanneer de periode van geduld en grondige voorbereiding voorbij is, kan onze groei snel gaan.

Net als de cycli van de maan, die veranderen van verborgen licht (nieuwe maan) tot de volle schitterend reflectie van de zon, om alleen maar weer te veranderen, is jouw ontplooiing een zaak van timing.

Kwan Yin zegt je het volgende: “Vertrouw op de goddelijke boodschap en je dromen en je bestemming manifesteert zich nu.  Of het duidelijk is of niet, alles zal zich blijven ontvouwen volgens het hoogste goed voor jou.  Heb vrede en voel je geliefd.  Je wordt niet vergeten en je gaven worden ook niet over- of ondergewaardeerd. Alles is goed in het goddelijke plan dat zich ontwikkelt en waar jij deel van uitmaakt.”

 

Je hebt een sterke band met de astrale sferen.  Gewoonlijk bezoeken we die gebieden in onze slaap en daar ontmoeten we onze gidsen, onze leraren en ook andere zielen die deze aarde al hebben verlaten.  Voor jou echter maakt deze band het mogelijk dat je dat doet in wakende toestand, bijvoorbeeld tijdens je meditatie of doordat je je intuïtie volgt.  Dit is echt een gave omdat de informatie die je op die manier ontvangt zowel jou als anderen kan helpen in het leven. De Bron roept je op om deze gaven te gaan gebruiken ten dienste van anderen, op de manier die voor jou goed voelt.

 

Wanneer we denken aan overleden familieleden of vrienden, komt dat omdat ze op dat moment bij ons zijn.  Deze kaart kan een manier zijn van overleden geliefden om je te vertellen dat ze van je houden en nog heel dicht bij je zijn.  Hoogstwaarschijnlijk heb je op dit moment behoefte aan liefde, hun steun en hun bemoediging.  En hoewel je ze niet langer kunt zien, ze hebben je niet verlaten.

De andere reden dat deze kaart misschien tevoorschijn komt, is omdat je de gave en het vermogen hebt om met degenen aan de andere kant te praten.   Het is heel goed mogelijk dat je je niet bewust bent van deze gave.  Spirit moedigt je aan om deze vaardigheid te gaan ontwikkelen.  Aan de andere kant,  je kunt je ook heel bewust zijn van je bekwaamheden als medium, maar je twijfelt over je vakkundigheid en het niveau van verbinding.

De meesten die volgens hun intuïtie handelen voelen dat ze meer verbonden zouden kunnen zijn, duidelijker boodschappen kunnen overbrengen, of meer informatie kunnen ontvangen.  Het is soms moeilijk  om niet aan jezelf te twijfelen, maar Spirit zegt je nu dit niet te doen.  Je hebt beslist een gave en soms moeten we hier gewoon aan toegeven.  Probeer jezelf niet te vergelijken met andere mediums. Laat jouw talent op zijn eigen unieke manier voor jou werken.  Vertrouwen en accepteren zijn de snelste manieren om te zorgen dat jouw verbinding helemaal tot zijn recht komt.

Hoe dan ook, degenen die aan de andere kant zijn proberen je nu te bereiken.  Stel je open voor hun communicatie, op welke manier die ook mag komen.  Iedereen hier op aarde is geboren met de gave om contact te maken met de overledenen.  Twijfel niet aan jezelf.  Twijfel niet aan de ander.  Hoe opener je bent en accepteert wie je bent, des te sterker zal de communicatie zijn.

 

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

 

8,56 euro kasticket

Engel nummer 856 moedigt je aan om de tijd te nemen om te bekijken wat er op dit moment in je leven gebeurt, en als je het niet leuk vindt, verander het dan. Als aspecten van je leven niet gaan zoals je zou willen, kun je je leven veranderen door je overtuigingen, denkpatronen en verwachtingen te veranderen. Heb de moed om trouw te zijn aan jezelf en volg je dromen. Als je echte verandering in je leven en in de wereld wilt zien, begin dan bij jezelf.

Engel nummer 856 vertelt je dat je positieve acties en intenties om je leven ten goede te veranderen worden ondersteund en aangemoedigd door de engelen en spirituele rijken. Geef alle zorgen, zorgen en / of angsten over je huidige levensveranderingen aan de engelen voor transmutatie en genezing, en vertrouw erop dat deze veranderingen geweldige overvloed en zegeningen in je leven zullen brengen. Vertrouw erop dat aan al uw monetaire en materiële behoeften zal worden voldaan zoals vereist.

Angel Nummer 856 suggereert dat financiële zorgen en lasten wegnemen en een positieve stroom van overvloed op het punt staat je leven binnen te komen. Wees dankbaar voor je zegeningen en besef dat hoe meer je hebt, hoe meer je met anderen moet delen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/01/angel-number-856.html

 

12u47 ~ klok

Engel nummer 1247 is een boodschap van je engelen dat je toewijding aan het handhaven van een positieve houding en instelling ervoor heeft gezorgd dat je gebeden zijn beantwoord. Blijf gefocust op je spirituele pad en wees trouw aan jezelf. Laat wonderen gebeuren in je leven.

Engel nummer 1247 is een boodschap om uw inspanningen te richten op uw spiritualiteit en levenspad en goddelijk doel, veilig in de wetenschap dat aan uw materiële behoeften zal worden voldaan. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw authentieke zelf, in plaats van op geldzaken.

Engel nummer 1247 vraagt ​​je om door te gaan met het goede werk dat je hebt gedaan. Vertrouw erop dat je gebeden en positieve bevestigingen zijn gehoord en waarop de engelen en de aartsengelen reageren. Verwacht allerlei prachtige zegeningen om je leven binnen te komen. En vergeet niet … je verdient ze.

Engel nummer 1247 is een teken dat je op de juiste weg in je leven bent en je engelen sporen je aan om in jezelf en je gekozen levenspad te geloven. Reik uit naar alle levende dingen met liefde en licht.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/10/angel-number-1247.html

 

807 nummerplaat auto uit film

Engel nummer 807 is een bericht van je engelen dat positief nieuws en / of informatie over komende veranderingen in een intense omstandigheid of situatie onderweg is. Zodra dit voorbij is en klaar is met dingen zullen beginnen te stromen met meer gemak en vloeibaarheid in je leven. Als je intuïtief het gevoel hebt dat een deel van je leven ten einde loopt of eindigt, brengt engel nummer 807 een validatieboodschap voor je uit.

Engel nummer 807 vertelt ook over synchronistische gebeurtenissen die plaatsvinden in je leven. Synchroniciteit vindt altijd om je heen plaats en er zijn altijd nieuwe deuren voor jou. Wees je bewust van de synchroniciteiten die in je leven verschijnen en herken het als een teken dat het Universum je een bericht probeert te brengen om op te letten, alert en bewust te zijn. Open je geest en hart voor de Universele Energieën en lees de tekenen die altijd naar je worden gestuurd.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/12/angel-number-807.html

 

20,60 euro kasticket

 

Engel Nummer 2060 moedigt je aan om diplomatiek en coöperatief te zijn met iedereen die je pad kruist, jezelf en anderen eerbiedigt en je waarheden spreekt. Je woorden zijn een uitdrukking van je innerlijke overtuiging, kies daarom alleen voor een opbeurende en positieve dialoog met jezelf en anderen en geef een positief voorbeeld van hoe je moet zijn. Stop positieve, liefdevolle energieën in alles wat je zegt en doet.

Engel Nummer 2060 moedigt je aan om in balans, gefocust en positief te blijven. Wanneer dingen uit balans zijn, zoek dan een rustige plek en blijf toch in jezelf, want dit helpt je centrum in evenwicht te brengen en te kalmeren, waardoor je vrijelijk liefde en begeleiding kunt geven en ontvangen. Vertrouw erop dat alle obstakels, hindernissen en / of misverstanden een positieve oplossing zullen vinden en dat alles voor je hoogste goed zal blijken.

Engel Nummer 2060 kan ook een teken zijn dat een nieuwe aanwinst, aankoop of persoon je leven zal betreden en deze toevoeging zal je op de lange termijn ten goede komen. Je engelen moedigen je aan om openhartig te zijn, anderen te accepteren en vrijgevig van geest, want dit zal ervoor zorgen dat je leven op wonderbaarlijke manieren zal verlopen.

Engel nummer 2060 herinnert je er ook aan dat het belangrijk is om de begeleiding van je ware zelf te respecteren en je levensdoel / zielsmissie hartstochtelijk na te streven. Je zielsmissie / levensdoel is een heilige taak die je moet ondernemen om jezelf en anderen te verbeteren, en het is aan jou om te ondernemen en te vervullen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/05/angel-number-2060.html

 

12u55 klok

Engel nummer 1255 is een boodschap van je engelen om vertrouwen te hebben en te vertrouwen dat de levensveranderingen die je ervaart belangrijk en noodzakelijk zijn met betrekking tot je levensdoel en zielsmissie. De keuzes die je hebt gemaakt en de acties die je hebt genomen, hebben de weg vrijgemaakt voor nieuwe kansen en avonturen die zich in je leven zullen manifesteren. Vertrouw erop dat je engelen je aanmoedigen, begeleiden en volledig ondersteunen terwijl je je goddelijke levensdoel en zielsmissie dient.

Engel nummer 1255 suggereert dat het tijd is om het ‘oude’ dat niet langer positief voor je is, los te laten en je voor te bereiden op prachtige veranderingen die plaatsvinden in je leven. Laat oude twijfels, angsten en waargenomen obstakels los en kijk uit naar prachtige nieuwe kansen.

Engel nummer 1255 is een boodschap om te vertrouwen dat de levensveranderingen die je ervaart voor je hoogste goed zijn en het meest voordelig voor je zullen blijken te zijn. Behoud een positieve houding en vooruitzichten en verwacht dat opwindende nieuwe interesses en ervaringen uw leven binnenkomen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/10/angel-number-1255.html

1888 Munt nr Koningin Victoria uit serie 

Engel Nummer 1888 vertelt je misschien dat je het einde van een belangrijke fase, cyclus of omstandigheid in je leven nadert en dat er krachtige veranderingen en kansen in overvloed zijn. Je bevindt je momenteel in een positie waarin je je verlangens kunt beheersen, dus als er een deel van je leven is dat niet vloeit zoals je zou willen, weet dan dat het binnenkort zal worden genezen en / of vervangen door betere dingen. Het is belangrijk om gefocust en aangemoedigd te blijven wanneer dingen niet lijken te gaan zoals jij ze wilt en erop te vertrouwen dat alle stukjes op hun plaats zullen vallen als je jezelf toepast. De engelen vragen dat je je overgeeft en die delen van je leven loslaat die niet werken, omdat je gedachten, intenties en wensen voor een beter leven / levensstijl in de nabije toekomst op je afkomen.

Engel nummer 1888 brengt een verheffende boodschap van aanmoediging van je engelen die vertelt over prestaties, succes, streven naar vooruitgang, vooruitgang en bereiken. Het is een boodschap om optimistisch te blijven en te luisteren naar je intuïtie en innerlijke leiding terwijl je positieve verwachtingen en gedachten van positieve overvloed in al zijn vormen hebt. Leg een solide basis voor uzelf en uw dierbaren, want dit zal uw toekomstige welvaart verzekeren. Het Universum en je engelen zullen je altijd ondersteunen, maar het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je het juiste werk en de nodige inspanningen levert wanneer en waar nodig. U wordt aangemoedigd om uw volledige potentieel waar te maken.

Wees de meester van je houding, gevoelens, emoties, gedrag en acties en vier wat jou uniek maakt.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/09/angel-number-1888.html

 

 

 

Paar wijze toepasselijke zinnen van dit moment ontdekt uit een film.

 

“De mens kan pas nieuwe oceanen ontdekken wanneer hij de moed heeft om de kust achter zich te laten.

Een nieuw avontuur gaat beginnen.”

“Je kunt eeuwen blijven pootje baden of je kunt gewoon duiken.”

 

LEVEN ZONDER ZELF LIEFDE

 

Zij die niet van zichzelf houden kijken altijd naar anderen.

Zij die niet van zichzelf houden leven in afscheiding.

Zij die niet van zichzelf houden roddelen over anderen.

Zij die niet van zichzelf houden gaan geen innerlijk transformatie proces aan.

Zij die niet van zichzelf houden durven hun innerlijke waarheid niet te aanschouwen.

Zij die niet van zichzelf houden, houden zichzelf voor de gek.

Zij die niet van zichzelf houden laten hun werkelijkheid beïnvloeden door anderen.

Zij die niet van zichzelf houden zijn bijna altijd negatief.

Zij die niet van zichzelf houden hebben hun focus altijd naar buiten gericht.

 

LEVEN MET ZELF LIEFDE

 

Zij die van zichzelf houden kijken en leven in waarheid zonder oordeel.

Zij die van zichzelf houden zoeken het niet buiten zichzelf.

Zij die van zichzelf houden zijn altijd in verbinding met zichzelf, dus ook met de buitenwereld.

Zij die van zichzelf houden kijkt niet vanuit een negatief oogpunt maar zien alles als feedback.

Zij die van zichzelf houden zien het glas van het leven halfvol en niet halfleeg.

Zij die van zichzelf houden leven om te groeien in bewustzijn.

Zij die van zichzelf houden geven liefde zonder voorwaarde.

Zij die van zichzelf houden, houden van het leven.

Zij die van zichzelf houden hebben zelfrespect.

Zij die van zichzelf houden staan open om te leren van elkaar.

 

 

Wat ik eigenlijk wil zeggen is, de wereld is al zo negatief en daar hoef jij als individu niet in mee te gaan. Wil jij meer liefde voelen en ervaren in je leven? Stop dan met roddelen en mensen zwart te maken, dingen buiten jezelf te zoeken of denken dat je bevestiging van anderen nodig hebt enz., want dan leef je buiten jezelf.

Hou van jezelf, want Liefde kent geen voorwaarden. Liefde Is een staat van zijn en in die staat van zijn is geen negativiteit.

Wees een goed voorbeeld voor anderen, want alles begint bij jezelf. Alles begint met Zelf Liefde.

LOVE THE SHIT OUT OF YOURSELF, THEN YOU WILL LOVE LIFE.

Namasté

 

Senia Melchizedek

Bron: facebook newsfeed