Goedemorgen lievelingen,

Deze fantastische film “A star is born” waaruit deze 2 nummers ontstaan zijn is zeker een Oscar knaller!   De teksten van de nummers spreken weer voor zich gezien de tijd nu vind ik.  Ik hou ook enorm van zijn stevige gitaargeluiden.  Lekker krachtig!  🙂

Ik wijd er zelfs een 2de blog aan en in mijn 1ste blog waarin ik het wondermooie Shallow heb gepost met een duet van Lady Gaga & Bradley Cooper had ik deze film nog niet gezien.  https://www.loveangels.be/shallow-a-star-is-born-lady-gaga-bradley-cooper/

Ik heb deze natuurlijk ondertussen reeds bekeken en kan bevestigen dat Stefani alias Lady Gaga een sublieme acteerprestatie heeft neergezet.  Zeer naturel, authentiek en je ziet totaal niet dat ze überhaupt acteert.  Dat is pas klasse!  Bradley kan zingen als een nachtegaal.  Wat een dijk van een stem! Wow! Rauwe stem, stoer, lekker rock gehalte.  Hou ik van al zie ik hem liever zonder baard.  😉

Zo zie je maar dat je als ziel ook aangeboren talenten, kwaliteiten en vaardigheden hebt en het universum heeft ervoor gezorgd dat Bradley & Stefani samen dit wondermooi project hebben gerealiseerd waaruit ze elkaar perfect hebben aangevuld.  Hun talenten smolten samen tot één mooi geheel wat resulteerde tot een magische film en een instant chemie energie tussen elkaar.  Daarom is iedereen zo laaiend enthousiast omdat je dat niet kan acteren.  Het is er gewoon zonder dat zij er zelf moeite voor moeten doen.

Natuurlijk hoopt iedereen dat ze in het echte leven ook geliefden worden maar ik heb er nog niks concreets over gelezen omdat ze beiden een relatie hebben.  Maar zeg nooit nooit natuurlijk.  De manier hoe zij naar elkaar kijken, ziel tot ziel, dat is het mooiste wat je kan ervaren als mens zijnde en tevens een stille diepe wens van mezelf om hetzelfde te mogen meemaken.

Bradley had nog nooit eerder geregisseerd en gezongen.  Toch zat zijn hoofd vol ideeën, had hij angst zoals je in de laatste video hieronder kan horen, en is hij er toch helemaal voor gegaan.  Alles is heel organisch verlopen met de juiste mensen op de juiste plaats en in de juiste situatie.  Stefani heeft hem aangemoedigd en gesteund omdat zij ervaring had in de muziekwereld en hij heeft hetzelfde gedaan bij haar met zijn ervaring in de filmwereld.

Daar past de volgende mooie quote bij die ik gisteren gevonden heb op facebook bij ons lieve Kimberley waarvoor dank en is tevens de omslagfoto van deze blog.  🙂

“A highly developed relationship is one where two independent souls come together to help one another become the best version of themselves.”

Het is nu de ideale periode energetisch gezien om ook alles wat diep in jou zit eruit te laten komen en je vooral niet tegen laten houden door jouw angsten en twijfels die berusten op een illusie.

Ga doen waar je hartje al zolang naar verlangt want dat is de taal van jouw ziel.

Succes iedereen!

Ik hou van jullie.

Liefs,

Inge xxx

_________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:04

304; De hele hemel is bij je, inclusief God, de engelen en de verlichte meesters.  Geef alle problemen die je ervaart aan hen over en open je hart en geest voor hun zegeningen van goddelijke liefde.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 2:56

256; Je wilt graag iets in je leven veranderen, maar bent bang dat je niet de financiële middelen hebt om je te ondersteunen. Deze getallenreeks is een boodschap voor jou om je zorgen aan de hemel te geven en te vertrouwen op de steun van het universum.

Engelen boodschap video 3 ~ duurtijd 6:12

612; Vertrouw erop dat je gebeden, affirmaties en visualisaties zich met goddelijke timing en in volmaakte orde manifesteren. Hoe meer je gelooft, hoe meer je de stroom van voorzieningen op je pad zult ervaren.

Engelen boodschap video 4 ~ duurtijd 4:28

428; Je van geloof vervulde gebeden en affirmaties zijn gehoord en beantwoord.  De engelen zorgen ervoor dat je in alle opzichten een gestage stroom van overvloed ervaart.

Engelen boodschap tekst muziek aantal woorden 378

378; Je hebt met succes geleerd hoe je de materiële en spirituele wereld met elkaar in evenwicht moet brengen, en het gevolg is dat de rijkdommen van beide werelden je worden geschonken.   Blijf praten met en luisteren naar je geliefde verlichte meesters.

Engelen boodschap aantal woorden volledige bloglengte exclusief deze tekst 1065

Engelen nummer 1065 vraagt ​​je om wat frisse, nieuwe energie in je huis- en gezinsomgeving te brengen en / of een project te starten dat gerelateerd is aan iets waar je nieuwsgierig naar bent en ziet waar het je naartoe brengt.

Engelen nummer 1065 is een boodschap van je engelen dat ze je volledig steunen terwijl je van de gelegenheid gebruik maakt om positieve veranderingen aan te brengen in je loopbaan, werk, thuis of verblijf of relatieproblemen. Je weet precies welke veranderingen moeten worden aangebracht, en het is aan jou om ze te maken zoals alleen jij kunt. De veranderingen zullen op de lange termijn gunstig blijken te zijn en je in staat stellen om je verlangens voor de volgende stap of fase in je leven te manifesteren.

Engelen nummer 1065 is een boodschap om geen negatieve of angstige gedachten toe te laten om je ervan te weerhouden de gewenste veranderingen aan te brengen. Vertrouw op uw intuïtieve berichten, onderneem actie zoals geleid en u zult zeer tevreden zijn met de eindresultaten.

Engelen nummer 1065 suggereert dat je op alle niveaus helend bent. Dit stelt je in staat om open te staan ​​voor grotere en / of hogere liefde. De engelen vragen je om resterende woede en onvergevingsgezindheid los te laten van je hart en geest. Laat oude, muffe emoties en gehechtheden los.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/07/angel-number-1065.html

___________________
Black eyes open wide
It’s time to testify
There’s no room for lies
And everyone’s waitin’ for you

And I’m gone sittin’ by the phone and I’m all alone by the wayside
And I’m gone sittin’ by the phone and I’m all alone by the wayside

By the wayside
I’m by the wayside
I’m by the wayside

Too far gone and I’m by the phone
And I’m all alone and I’m off alone by the wayside

I’m by the wayside
I’m by the wayside
I’m by the wayside

By the wayside
By the wayside
By the wayside

I’m by the wayside
By the wayside
By the wayside

Black eyes open wide
It’s time to testify
There’s no room for lies
And everyone’s waitin’ for you
Everyone’s lookin’ at you
Everyone’s lookin’ at you
Everyone’s waiting for you
Everyone’s waiting for you

 

 

Maybe it’s time to let the old ways die
Maybe it’s time to let the old ways die
It takes a lot to change a man
Hell, it takes a lot to try
Maybe it’s time to let the old ways die

Nobody knows what waits for the dead
Nobody knows what waits for the dead
Some folks just believe in the things they’ve heard and the things they read
Nobody knows what awaits for the dead

I’m glad I can’t go back to where I came from
I’m glad those days are gone, gone for good
But if I could take spirits from my past and bring ‘em here
You know I would
Know I would

Nobody speaks to God these days
Nobody speaks to God these days
I’d like to think he’s lookin’ down and laughin’ at our ways
Nobody speaks to God these days

When I was a child, they tried to fool me
Said the worldly man was lost and that a Hell was real
Well I’ve seen Hell in Reno
And this world’s one big old Catherine wheel
Spinnin’ steel

Maybe it’s time to let the old ways die
Maybe it’s time to let the old ways die
It takes a lot to change your plans
And a train to change your mind
Maybe it’s time to let the old ways die
Oh, maybe it’s time to let the old ways die