Dag lievelingen,

Krachtig meezing nummer met een veelzeggende tekst van deze knappe Nederlandse zanger!  Ik ben niet zo’n grote fan van Nederlandstalige muziek maar af en toe glipt er wel een power lied ter oren waar ik helemaal onderste boven van ben.  The Scene, Bazart, Doe Maar, Clouseau, Yasmine en dit nummer kunnen me onder andere bekoren.

Ik heb weer keuzes gemaakt die sommige niet zullen begrijpen maar ik doe dit al heel mijn leven zo en ik sta er nog steeds.  Daarom dat het grootste gevoel van vrijheid is, en dat ervaar ik nu ten volle, je niks meer aantrekken wat andere mensen denken of hun opinie is.  Iedereen leeft binnen zijn eigen waarheid en het heeft geen zin om mijn energie te verkwisten door me telkens te moeten verdedigen over het waarom van mijn keuzes.

Het geeft dan wel op mijn manier wat spanning en avontuur maar dan heb je ook echt het gevoel dat je leeft.  Veel mensen leven lekker veilig binnen hun comfortzone en kiezen voor zekerheid waar op zich niks verkeerd mee is natuurlijk.  Laat dat duidelijk zijn.  Er is niks verkeerd of fout.  Alles is goed zoals het is in het hier en nu.

Volgens dit nummer doet mijn buik echt raar de laatste tijd maar het is eerder een gevoel van opwinding voor wat er komen gaat.  Ik kan het niet beter omschrijven.  Dus ik ben in volle verwachting en volg getrouw mijn intuïtie.

De onzichtbare wereld heeft vele manier om met jou te communiceren en daar is numerologie één van.  Voor velen die me al een tijdje volgen weten dat ik een tijdje geleden bij mijn blogs ook de cijfers erbij zette wat ik in elke blog ontleedde.  Vandaag trakteer ik jullie opnieuw weer boodschappen vanuit deze wonderen wereld.  Alstublieft.  🙂

Geniet van deze prachtige dag broers & zussen!

Liefs,

Inge xxx

_____________________________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 6:41

641; De engelen steunen je bij het manifesteren door je te helpen je wensen te zien als al vervuld. Werk met deze hemelse wezens samen om positief in de magnetische energie van dankbaarheid verankerd te blijven.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 4:52

452; Vertrouw erop dat de engelen je helpen je leven ten goede te veranderen.  Om het nieuwe in je leven te brengen moet je het verleden loslaten.

Tekst muziek aantal tekens 321

321; Je geloof in het Goddelijke heeft je geholpen de positieve en liefdevolle boodschappen van de verlichte meesters duidelijk te horen. Ze geven je boodschappen die je helpen liefdevol te blijven denken.

Aantal tekens volledige bloglengte exclusief deze boodschap 733

733; De verlichte meesters staan achter de weg die je bewandelt en vragen je door te gaan met je geweldige werk. Ze zijn voortdurend bij je en luisteren naar je gebeden en leiden je bij alles wat je doet.

______________________________________

Open mijn ogen
Kijk om me heen
Alles lijkt veranderd
Mijn buik doet raar en ik voel me vreemd

En ik vraag me af wat dit gevoel veroorzaakt heeft
Mijn gedachten lijken zelfs niet meer van mij
Kan mezelf niet vinden
En de reden dat ben jij

Je bent binnen
binnen in mijn hart
binnen in mijn ziel
Van binnen
binnen sinds de dag dat ik voor jou viel
binnen
binnen in de droom die ik met je wil beginnen
je bent binnen
binnen…

het leven werd door mij alleen geregisseerd
maar zonder iets te zeggen (met mezelf te overleggen)
heb ik alle rollen omgekeerd
en ik vraag me af waarom ik doe wat ik nu doe
maar het antwoord op die vraag komt niet van mij
ik lijk gek te worden
en de reden dat ben jij

Je bent binnen
binnen in mijn hart
binnen in mijn ziel
Van binnen
binnen sinds de dag dat ik voor jou viel
binnen
binnen in de droom die ik met je wil beginnen
je bent binnen
binnen…

Ik zit bij jou achterop de fiets
we gaan steeds iets harder
ik zie bijna niets
ik sta voor de keuze
nu er af of voor altijd mee
ik besluit de angsten van me af te slaan
en voor altijd met je mee te gaan
mijn hoofd tegen je rug gedrukt
en mijn armen om je heen…

Binnen!
Binnen in mijn hart binnen in mijn ziel
van binnen
binnen sinds de dag dat ik voor jou viel
binnen
binnen in de droom die ik met je wil beginnen
je bent binnen

binnen in mijn hart binnen in mijn ziel
binnen sinds de dag dat ik voor je viel
als ik van je droom
als ik denk als ik werk als ik vrij ben
als ik me verveel of mezelf weer eens kwijt ben

binnen in m’n haaaaart

je bent binnen

je bent binnen
je bent binnen