💖 Dag lieve zusters & broeders 💖

Those who blindly trust their government, will never see the truth.

If the people are afraid of the government, it is dictatorship.

If the government fears the people, that is freedom.

Als je éénmaal aan je zoektocht naar de waarheid bent begonnen is er geen stoppen aan en vind je altijd wel iets anders dat je dan weer doet twijfelen zoals de authenticiteit van Trump waar ik me al een geruim tijdje vragen bij stelde.

Hij komt regelmatig aan bod in de channelingen die ik post en de aardse berichten over onze huidige wereldse toestand dus ik ga er dan ook van uit dat hij goede dingen heeft verwezenlijkt.

Isabelle Lambrecht die hieronder een mooie samenvatting heeft gemaakt over de video van Janet Ossebaard, somt dan weer heel wat positieve zaken op van Trump en zijn gevecht tegen de Cabal. Beide dames zijn overtuigd van zijn heldendaden.

Wat ik gezien heb in transvestigation video’s op YT en dat had ik met David Icke ook, is dat Donald Trump een transgender is en zijn vrouw ook, niet een authentieke maar ééntje gefabriceerd door de elite clan. Waarmee ik wil zeggen is dat de cabal voor 98% bestaat uit transgenders, dat heb ik hier al eens ergens geschreven.

Dus Madonna is van origine een man ja. We zijn massaal voor de gek gehouden. Voor alle duidelijkheid lieverds, ik heb niks tegen transgenders maar wel op de manier hoe de elite op een beestachtige manier rituelen doet die het daglicht niet kunnen verdragen en ze ons belogen en bedrogen hebben op alle mogelijke manieren.

Feitelijk is het ook logisch hé als je daar verder bij nadenkt. Wat doen al die supersterren met al hun geld? Ze zeggen altijd: “Volg het geld en je ziet wie authentiek is en wie niet.” Opsoeperen aan zichzelf, dure villa’s, auto’s enz… Wat heeft Madonna gedaan met al haar miljarden? De wereld beter gemaakt? Uhuh, nee eens een ziekenhuis in Afrika gebouwd, that’s it. De rest ging allemaal naar haarzelf en de elite cult waar ze een recruiter is.

Ik zou wel weten wat ik daarmee moet doen. Alles investeren om onze aarde opnieuw te doen stralen als een zon! 🌞

Toen ik dat allemaal te weten kwam van haar was ik diep teleurgesteld want zij was mijn jeugdidool en ik keek enorm naar haar op en dat zul je hier in een aantal blogs ook wel kunnen lezen die ik heb gepost. Ik veroordeel haar niet want ze heeft haar ziel verkocht in ruil voor geld, roem en macht. Ze zal haar lessen wel verder leren in een volgende incarnatie op een andere planeet.

Ik neem aan dat voor velen van jullie die opkeken naar deze mensen ook wel een raar gevoel naar boven zal komen maar dit was hun taak hier op aarde en desondanks alles leren ze ons nu wel de harde lessen om zelf ook met ons potentieel te stralen net zoals zij dat altijd hebben gedaan.

Ieder van ons heeft het recht om te leven in ware overvloed want dat is ons geboorterecht. Overvloed in de zin van alles wat Moeder Aarde zomaar voor jou ter beschikking heeft indien je je volledig afstemt op jouw missie hier op aarde als prachtig lichtwezen en je haar dient vanuit jouw hart, niet vanuit het ego wat de elite altijd gedaan heeft.

Je moet het maar kunnen, een volledige illusie/fake wereld ontwikkelen met de ergste misdaden tegen de mensheid en er mee wegkomen zonder enige schaamte, empathie of schuldgevoel en dat wij er amper iets van merken, behalve dan dat we in een moderne slavernij maatschappij leven en we dat “gewoon” geworden zijn. Dat is psychopatisch gedrag van de ergste soort.

De elite cult gebruikt fake zwangere buiken naar de buitenwereld toe om te laten uitschijnen dat ze zwanger zijn. Dus bijvoorbeeld alle Hollywoodsterren die zich uiten als man zijn feitelijk van origine een vrouw en andersom alle vrouwen zijn van geboorte mannen. Channing Tatum, Ryan Gosling, Keanu Reeves, Sandra Bullock, Julia Roberts, enz…. Ik kreeg het zaadje van Cameron Diaz te horen in een podcast op YT van Lange Frans met Sven Hulleman waarna ik dieper ben gaan graven. Meer informatie en bewijzen zie je hieronder in de video’s.

Ik stel mij ook de vraag waarom Donald Trump vaccinaties promoot want als hij echt de good guy zou zijn, dan weet hij dat deze volzitten met DNA manipulerend giftig materiaal en meer doden zullen opleveren dan dat ze ons de schijnwaarheid geven van genezing. De vaccinaties dienen om ons op grote schaal te vermoorden. Zware woorden maar de pure realiteit.

In de mainstream media hoor je natuurlijk niet dat reeds hele groepen mensen massaal de dood vinden nadat ze gevaccineerd zijn. In de video’s hieronder wordt hij gezien als één van de cult en uit 2 YT reacties die je hierna kan lezen, zeggen ze dat Q niet zuiver is en Trump niet ok.

2 YT reacties:

Word wakker uit die droom dat Trump ons komt “redden” samen met Q, we moeten dit als volk doen, samen hand in hand. We kunnen ons lot niet laten afhangen van een paar “helden” uit Amerika.

Voor iedereen die nog in Trump gelooft … Q staat voor quetzalcoatle en Trump is niet oké, blijf scherp mensen.

Zelfs de Geascendeerde meesters worden in twijfel getrokken….

In de tweede video van deze blog heb ik alle antwoorden gevonden in verband met de niet zuivere intenties van Trump, dat Q niet bestaat en ook waarom de elite overvloedig hun fake beroemdheden dwingt om zich te laten transgenderen en nog veel meer waarheid dat nu boven water komt.

Blossom Goodchild ~ https://blossomgoodchild.com/ die ik al een geruim tijdje volg channelt de Federatie van het Licht die al heel lang beloven dat er iets groots staat aan te komen. 2 wereldwijde aankondigingen die de wereld op zijn grondvesten zou doen daveren en nu met de inauguratie van Biden zou de eerste aankondiging al moeten geweest zijn maar nu las ik daarstraks dat ze geheel onverwachts hun plan hebben moeten wijzigen dus laten ze ons weer sudderen.

Ik voel dat dit toch niet zuiver is en ze haar aan het lijntje houden dus dat dit zoals ze hieronder in het eerste bericht van de Galactische Federatie duidelijk omschrijven, reptilians zijn shapeshifters /gedaantewisselaars. Het kan ook zijn dat ik er naast zit hé, ik volg nu gewoon mijn gevoel hierin. Tijd brengt raad zeggen ze altijd. 😉

Concreet betekent dit voor mij dat het nu heel belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven en je niet te laten verblinden door allerlei bronnen die de waarheid verkondigen maar aan zelfreflectie te doen en in stilte in gesprek gaan met jezelf want daar vind je alle antwoorden.

Ik weet even niet meer wat ik nog moet geloven en wat niet. Ik geloof wel in God en het Engelenrijk en ik ben er steevast van overtuigd dat het licht nu de overhand heeft en onze planeet zich in de 5de dimensie begeeft.

Het is alleen een kwestie van tijd wanneer we met zijn allen zullen ontwaken in het eeuwige licht van het Aquariustijdperk en we in een realiteit leven waarvan we altijd al gedroomd hadden met heel veel regenboogkleuren, licht, liefde, vrede en harmonie. 🙏😊💖✨🌞

Daar teken ik voor en als je dit visualiseert iedere dag, dan help jij mee met het opstijgen naar deze prachtige wereld dat we met zijn allen oprecht verdienen na alles wat we reeds doorstaan hebben.

Hieronder vinden jullie heel wat informatie over de elite, cabal, illuminati die er alles aan doen om de wereldbevolking te elimineren tot maximum 500 miljoen en het is aan ons, de 99% om te doen wat we moeten doen en waarvoor we hier gekomen zijn om Moeder Aarde te redden van de ondergang.

Door lui in onze zetel te gaan zitten gaan we er niet komen. Ik wil zo graag samenwerken met gelijkgestemden want samen ben je sterker dan alleen.

Waar wachten we nog op?

Neem rustig alles door en laat het bezinken als het even teveel wordt.

Ik hou van jullie vanuit het diepste van mijn hart.

Dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

6 Transgender REAL TRUTH videos of people we all looked up to ….

A look at how our pop stars are created. Sold by their parents to Satan for fame and riches. The people had on choice by sold as children to be programmed, some by Disney, to start out innocent to can fans, only to become twisted and demonic to corrupt each generation.

SOLD BY PARENTS TO SATAN MICHAEL & JANET JACKSON, MILEY CYRUS, JENNIFER LOPEZ, AVRIL LEVINE, BRITNEY

Real vs Fake Questions Answered Fake Q, Fake image of Christ, Fake Name of Messiah.

Why Q doet not exist, why the cult is transgendering his celibrities on command, what Trump really has done…. and so many more mindblowing truth.

Truth Channel is the ONLY channel out of millions on YouTube that produces artwork that creates a clearer picture of what people look like without the trappings of makeup, hair and clothing. Reveals include Ciara, Gisele, Charlize Theron, Leonardo DiCaprio, Ben Stiller, Sofia Boutella, Dustin Hoffman, Dara Torres, Our main goal was to provide a doorway out of this mess we call life.

That doorway is repentance and then following the narrow path to salvation through acceptance and acknowledgement of The Messiah as the Son of The Most High.

Viewers, stay vigilant, keep on the path of righteousness, and stay faithful that the true believers will be saved.

CIARA, GISELE, LEONARDO DICAPRIO, BEN STILLER, HILLARY SWANK, BROOKE SHIELDS, HUGH JACKMAN, SETH MEY

Rihanna, Billie Eilish, Meg Ryan, Adrian Brody, Lil Pump, Paris Hilton, Janice Dickinson, Kylie Jen

A fascinating look at celebrites, some drunk as a skunk. We have reveals on rapper Lil Pump, Rihanna, Billie Eilish, Meg Ryan, Adrian Brody, Keifer Sutherland, Janice Dickenson, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian, and Paris Hilton who is a complete mess. Simpson’s Cartoon predicts C-Virus.

Dua Lipa, Jay Z, Nikki Minja, Madonna, Adele, Jennifer Lopez, Kayne West

A short video on some Grammy nominees – Jay Z, Dua Lipa, Rosalia, old winners, Nicki Minja, Madonna, Adele, Jennifer Lopez

DOUTZEN KROES, LIZA KOSHY, ALYSON STONER, IVY QUEEN, JULIA VOSS, DANICA PATRICK NASCAR, NAOMI HARRIS and fake belly’s + eye opening info about the situation we live in.

Tip van de dag

Gebruik Spirulina poeder in je smoothie, shakes of sapjes. Ik heb dit vandaag voor de eerste keer geproefd in een fruitsmoothie en de smaak is heerlijk. Het poeder heeft natuurlijk een zeegeur maar dit proef ik niet in de shake. Ik hou van de mooie kleur! Verkrijgbaar bij Jumbo en natuurwinkels.

Waarom zou je spirulina gebruiken?

Algen staan aan de basis van onze voedselketen. De voedingswaarde van spirulina is breed en bovendien sterk geconcentreerd, wat dit blauw-groene algje zo interessant maakt als voedingsbron.

 • Spirulina is rijk aan vitamine A, C, E, K en de B vitamines B1, B2 en B6. Omdat ze een natuurlijke bron van vitamines vormen zijn ze door ons lichaam heel makkelijk op te nemen.
 • Spirulina is rijk aan de mineralen die wij als vrouwen heel hard nodig hebben en vaak tekort komen; denk aan met name calcium, magnesium en ijzer.
 • Spirulina is ook een goede bron van sporenelementen die we vaak moeten missen in ons huidige voedingspatroon.
 • Het is rijk aan hoogwaardige en makkelijk opneembare en verteerbare eiwitten. De eiwitconcentratie is ongeveer 70% en daarmee de hoogste van alle voedingsmiddelen. Hoger dan vlees of soja.
 • Het is een rijke bron van de essentiële vetzuren GLA, DHA en EPA; voeding voor je hersenen, maar ook belangrijk om gewrichten soepel te houden.
 • Het is een rijke bron van antioxidanten; deze helpen je bij het verwijderen van gifstoffen en vrije radicalen in je lichaam. Het chlorofyl in spirulina ontgift de lever.
 • Uniek aan spirulina is dat het fycocyanine bevat, de stof die dit algje haar blauwe kleur geeft. Fycocyanine is een hele krachtige antioxidant die het immuunsysteem stimuleert. Er zijn onderzoeken die hier anti-kanker eigenschappen aan toedichten.
 • Net als chlorella is spirulina effectief bij het ontgiften van zware metalen uit het lichaam.
 • Uit onderzoek is gebleken dat spirulina hoge ontstekingsremmende eigenschappen bezit. Dit betekent dat spirulina ingezet kan worden bij onder andere PMS klachten, artritis en allergieën.
 • Spirulina helpt om de darmflora weer in balans te brengen.
 • Spirulina is bekend vanwege zijn eigenschap dat het de bloedsuikerspiegel stabiliseert. Dit betekent dat eetbuien beter onder controle kunnen worden gehouden.
 • Het zorgt voor meer energie bij vermoeidheid.
 • Spirulina ondersteunt de schildklier omdat het jodium bevat.
 • Door deze combinatie van eigenschappen kan spirulina je helpen om je energieniveau op een hoger plan te brengen.

Er zijn inmiddels duizenden onderzoeken, studies en artikelen gepubliceerd die wijzen op de gezondheidsvoordelen van het gebruik van spirulina. Spirulina wordt ook wel de natuurlijke multivitamine genoemd.

Spirulina wordt gekweekt in gebieden waar de zon meer dan 320 dagen per jaar schijnt. Dat is niet voor niks. Laat me je uitleggen hoe dit zit.

De aarde krijgt haar energie van de zon. Wetenschappers hebben ontdekt dat energie uit de zon heel belangrijk is voor onze gezondheid. Dat zal je niet verbazen; iedereen kent het weldadige gevoel van een zonnebad in het voorjaar na een lange winter.

Zonne-energie heeft daardoor een vorm gekregen in met name verse groente en fruit, die in het zonlicht hebben mogen rijpen. Daarom is deze voeding ook zo goed voor ons. Welnu, spirulina is de rijkste vorm van dit type van zonne-energie. Deze zonne-energie wordt ook foton-energie genoemd; afkomstig van biofotonen.

Het volledige artikel kan je lezen via volgende bron: https://energiekevrouwenacademie.nl/spirulina-koning-van-de-eiwitten/

Tarot kaart readers die ik volg op YT zijn:

Pick-A-Card Tarot Readings:

https://www.youtube.com/channel/UC1Q3g9wcmDORrrhJAb_AxOw

Consciousness Evolution Journey:

https://www.youtube.com/channel/UCp5BjDdqauKtJVAPOzDHJ8g

Truth Well Told Tarot:

https://www.youtube.com/channel/UC4sUs98ggtE_XfTIZ69FCag

Minnow Pond Tarot:

https://www.youtube.com/c/MinnowPond/featured

Lightworker Tarot & Oracle:

https://www.youtube.com/channel/UCAyu8DsRX0it7abW5As7fZg

Baba Jolie Guided Messages:

Tarot kaart readings zijn er om je een steuntje in de rug te geven en je moed te geven maar laat jouw lot hier niet van af hangen want als je je leven wilt veranderen, ben je zelf verantwoordelijk en dienen er wel acties te worden ondernomen om daadwerkelijk een andere fysieke realiteit te kunnen ervaren.

Wij zijn allemaal zeer krachtige lichtwezens met een uiterst sterke geest en aangeboren manifestatievermogens door onze gedachten bewust in de goede richting te sturen in combinatie met visualisaties en daadkracht zijn wij in staat om alles in ons leven aan te trekken waar we ook maar van dromen maar dat is ons nooit bewust geleerd op de scholen.

Met onze pijnappelklier, die zich boven onze 2 ogen bevindt in het midden, staan wij in verbinding met heel het universum. De kunst is deze te ontkalken (fluor vermijden – tandpasta zonder fluor en geen kraantjeswater te drinken) en je te voeden met organische voeding zodat je trilling hoger wordt en je ook in staat bent om heldere boodschappen te kunnen ontvangen.

Engel nummer 351

Als je te maken hebt met veranderingen, nieuwe ervaringen, nieuwe emoties, nieuwe ideeën, nieuwe verwachtingen en een nieuwe realiteit, voel je je misschien verloren of verward midden in een levensverandering of een spirituele groeispurt. Je vraagt ​​je misschien af ​​of je wel of niet weet welke kant je op moet, wat je moet doen of wie je werkelijk bent. Wees stil, luister naar je innerlijke stem en vertrouw erop dat de veranderingen die worden aangebracht voor je hoogste goed zijn.

Engel nummer 351 is een bericht van de engelen en meesters dat je volledig wordt ondersteund en aangemoedigd om de nodige levensveranderingen aan te brengen die je op één lijn brengen met je zielsmissie. Uw gedachten, gevoelens en indrukken worden doordrenkt met goddelijke leiding en u wordt bijgestaan ​​bij de levenskeuzes en veranderingen die u aanbrengt. Wees niet bang om uit je comfortzone te stappen en het nieuwe en onbekende te omarmen.

Luister naar je innerlijke wijsheid en intuïtie en vertrouw erop dat je alle vaardigheden, talenten en capaciteiten hebt die nodig zijn om succes te vinden met de nieuwe kansen die je door je keuzes en veranderingen biedt. Vertrouw erop dat alles met een reden tot stand is gekomen en dat deze veranderingen een springplank zijn op je levenspad. Heb moed en vertrouwen dat alles volgens het goddelijke plan verloopt. Je engelen begeleiden, ondersteunen en helpen je door deze tijd heen en omringen je met liefde en zegeningen.

Wat je over jezelf denkt, wordt de waarheid voor jou en de gedachten die je denkt en de woorden die je spreekt, creëren je ervaringen. Zorg er daarom voor dat je jezelf in je hoogste licht ziet, positieve gedachten denkt en een positieve houding aanneemt, en jezelf op assertieve maar liefdevolle manieren uitdrukt.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-351.html

2 gechannelde boodschappen van De Galactische Federatie

DE GALACTISCHE FEDERATIE ROEPT OP TOT ACTIE

22 December 2020

DE GALACTISCHE FEDERATIE ROEPT OP TOT ACTIE

Dierbaren,

Er is een valse spiritualiteit op Jullie planeet die de spirituele gemeenschappen heeft geïnfiltreerd. Te veel mensen klampen zich er aan vast en zijn passief geworden, net zoals het de bedoeling was.

Dit is een grote psy-op (Psychologische oorlogvoering/operatie) van degenen die jullie tot slaaf willen maken.

Vergeet niet dat de Reptielen die jullie planeet besturen, meesterspelers en manipulatoren zijn. Ze wisten lang geleden dat deze dag zou komen en hebben zich er goed op voorbereid.

Veel spirituele leerstellingen geven jullie de valse hoop op een gebeurtenis die groter zou zijn dan jullie allemaal.En niemand mag deze waarheid vermelden opdat de mensen in grote ontkenning zullen zijn en enigszins agressief zullen reageren.

Jullie moeten nog leren dat jullie weer eens gemanipuleerd zijn tot onderwerping.

Op dit moment hebben jullie een veelvoud aan spirituele leraren op jullie planeet. Velen van hen zijn zogenaamde channelaars. De vraag die we willen benadrukken dat jullie je afvragen is “WAT CHANNELEN ZIJ”.

Reptilians zijn shapeshifters /gedaantewisselaars. De MEESTE channelaars doen precies dat, channelen wat een Reptiliaanse shapeshifter/gedaanteverwisselaar, die er uitziet als een engel, een Pleiadiër of een opgestegen meester, aan hen dicteert.

Er zijn kanalen die jullie vertellen dat het goed is om maskers te dragen, hoewel artsen en de wetenschap het tegendeel bewijzen. Deze mensen die beweren dat ze een Hoger wezen kunnen channelen, zeggen dat als jullie allemaal maskers dragen, de pandemie eerder voorbij zal zijn. Dit is de Reptiliaanse agenda, om jullie van jullie zuurstof te beroven en jullie immuunsysteem te verlagen.

Er zijn anderen die jullie krachtige kanalen zouden noemen die niet weten of ze wel of niet een masker moeten dragen. Ze moeten eerst channelen en vragen, en zijn dan verbaasd als ze geen antwoorden krijgen.

Door de jaren heen hebben we jullie er herhaaldelijk aan herinnerd dat jullie je nieuwsgierigheid moeten opwekken. Wees nieuwsgieriger en gebruik jullie onderscheidingsvermogen.

STOP MET HET WEGGEVEN VAN JULLIE MACHT.

En dan zijn er nog degenen die jullie vertellen om geen politiek te volgen, niet naar het 3D-nieuws te kijken en je onder geen beding in het veld van de zogenaamde samenzweringstheorieën te begeven.

We kunnen jullie niet vertellen wat je moet geloven, omdat we dit als zeer manipulatief beschouwen en het niet jullie hoogste goed dient.

Wees nieuwsgieriger en gebruik jullie aangeboren onderscheidingsvermogen.

Hoe voelen de dingen aan? Veroorzaken ze angst of kalmte? Als je met iemand praat, voel je je dan uitgeput of opgefrist?

Denk niet alleen omdat iemand positief is en je hoop geeft dat hij of zij het beste met je voor heeft. Misschien hebben ze dat wel, maar je weet niet wat er met ze gebeurt zonder dat ze er iets van merken.

In werkelijkheid zijn de dingen veel gecompliceerder en veelzijdiger dan je bereid bent toe te geven. 

Het is te gemakkelijk om je valse hoop te geven en je te laten geloven in iets dat echt leuk klinkt.

Lang geleden hebben de heersers van jullie wereld een sluw plan gemaakt dat nu wordt uitgespeeld. Ze infiltreerden in die gemeenschappen waarvan ze wisten dat ze slimmer waren en hoger evolueerden dan de massa. Vandaag de dag kennen jullie deze gemeenschappen als degenen die de spirituele leer volgen en degenen die in de samenzwering geloven.

Beide groepen hebben zich gerealiseerd dat ze bespeeld worden en beide groepen volgen valse idolen. Duisternis gehuld in licht. Beide groepen wachten op grote gebeurtenissen en beide groepen zijn heel passief aan het observeren.

Dit is de psychologische operatie door de cabal die wil voorkomen dat jullie niet vechten voor jullie vrijheid, jullie levens of jullie mensenrechten. 

Ervoor zorgen dat hun plan van een één-wereld regering inclusief verplichte vaccinaties, het implanteren van chips in onze lichamen, het minimaliseren van de wereldbevolking en het overnemen van 100% controle over jullie ras niet alleen tot bloei zal komen, maar ook zo soepel mogelijk zal verlopen voor hen met zo min mogelijk weerstand van jullie kant!

We zijn hier bij jullie, maar binnen de niet-fysieke vlakken werken we samen met jullie aan jullie vrijheid. Maar we moeten benadrukken dat jullie in actie moeten komen.

Velen van hen die meer spiritueel zijn, wachten gewoon op ascensie. Sommigen zijn alleen geïnteresseerd in ascensie-updates en zijn er volledig van overtuigd dat IEDEREEN zal ascenderen. Dit is gewoon een andere vorm van escapisme. Wachten op een grote gebeurtenis die jullie zal redden van de slinkse plannen van de cabal. Het weer weggeven van jullie machten.

Deze groep mensen is volledig afgeleid en begrijpt niet wat er gespeeld wordt en hoe dit allemaal gepland was om hen uit te schakelen van het verzet.

Zien jullie het spel dat wordt gespeeld?

Begrijpen jullie hoe jullie weer gemanipuleerd worden?

Deze planeet beleeft de Derde Wereldoorlog en toch begrijpen mensen niet goed wat er zich onder hun neus afspeelt.

En we willen ook jullie aandacht vestigen op de verdeel- en heersstrategie. Samenzweringstheoretici versus spirituele gemeenschap. Aan de ene kant zijn er degenen die Q volgen tot een niveau van blindheid dat alarmerend is en aan de andere kant zijn er degenen die wachten op ons ET wezens om hen te redden.

Als wij grappig zouden willen zijn zouden wij zeggen dat jullie meesters zijn in het weggeven van jullie macht, maar de situatie is op dit moment nogal ernstig.

Jullie weten inmiddels allemaal dat de teksten die op het internet worden gepubliceerd, gecensureerd worden door degenen die het verhaal onder controle willen houden.

Talloze genezers, artsen en wetenschappers hebben zich uitgesproken over de waarheid van onze huidige situatie. Ze hebben bewijs verzameld dat de maatregelen van jullie regeringen overbodig maakt.

Hoeveel moeite hebben jullie gedaan om naar die autoriteiten te luisteren, hun inhoud te delen en zelf goed onderzoek te doen?

Ja, er is veel inhoud waarvan ze niet willen dat jullie die zien, maar ze weten dat jullie deze stap al begrepen hebben, dus gebruiken ze dit ook tegen jullie. Er zullen dingen zijn waarvan ze willen dat jullie ze geloven, dus ze zullen het overal verwijderen om jullie te manipuleren om te voorkomen dat jullie geloven dat dit de waarheid was en daarom hebben ze het verwijderd. Jullie moeten onderscheidingsvermogen gebruiken.

Stel alles in vraag.

De Derde Wereldoorlog is een spirituele oorlog.

Er zijn geen raketten nodig.

Angst is het enige wapen.

Het territorium waar over gevochten wordt is jullie geest.

Jullie zitten midden in een informatieoorlog en wij willen dat jullie de definitie van informatie kennen. Informatie is licht. Jullie zijn leden van de familie van licht. Het delen van informatie is jullie specialiteit, maar ook jullie opdracht.

Stop met het weggeven van jullie macht en neem het verhaal over.

Dat moet jullie nu doen.

Tijd is van essentieel belang.

Niemand gaat jullie redden, behalve jullie zelf.

Nu is het tijd om moedig te zijn.

Het eindspel is begonnen.

Niets zal beter worden als jullie in stilte zitten en geen actie ondernemen. Het veranderen van een systeem van frequentie is niets dat op zichzelf zal gebeuren. Jullie actieve bijdrage is vereist op alle niveaus. Spiritueel, emotioneel, mentaal, astraal, EN Fysiek. Jullie opdracht is niet om een waarnemer te zijn, maar om het trillingsniveau van de Aarde te veranderen.

In het ideale geval zien we jullie spirituele gemeenschap hechte vrienden worden met de waarheid zoekers.  De een helpt de ander om te ascenderen en de ander levert de feiten, harde bewijzen om te gebruiken tegen degenen die jullie tot slaaf willen maken.

We willen nogmaals benadrukken dat deze vriendschappen een grote rol kunnen spelen op jullie reis naar de vrijheid.

Vraag vandaag nog een waarheid zoeker om je het materiaal te geven van situaties waarvan het nog niet duidelijk is wat je moet geloven.

Mensen van de Aarde, jullie moeten nu samenkomen. Verenigd en sterk. Jullie zijn met velen en zij zijn met weinigen.

We willen de mensheid zien gedijen. We willen een toekomstige tijdlijn zien waarin de mensheid op Aarde vreedzaam heeft gevochten en hun soevereiniteit heeft teruggewonnen. We houden van jullie. We zijn hier om jullie te begeleiden. Wij zijn jullie neven en nichten vanuit een hoger bewustzijn.

Wijsheid, waarheid en kennis is hoe wij jullie kunnen helpen terwijl jullie in jullie krachten stappen door nu actie te ondernemen op jullie fysieke planeet.

AHO

Aurora-Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron

Vertaling: Martien

24 Januari 2021

Jullie zijn niet alleen. Jullie zijn met velen.

Dierbaren, het is het donkerst net voor de dageraad.

Wanneer je de dingen bekijkt vanuit een derde-dimensionaal politiek standpunt lijkt het misschien dat de duistere krachten nog steeds de controle hebben.

Maar op een hoger frequentie niveau hebben de lichtkrachten de controle en hebben ze al gewonnen.

Dit is het tijdperk van de Waterman. Dit is geen loze kreet.

Wij willen jullie eraan herinneren dat de duistere krachten op jullie planeet de meesters zijn in het creëren van illusies. Het zijn magiërs en tovenaars. Priesters en priesteressen van het occultisme. Zij zijn meesterlijke misleiders.

Jullie moeten niet vergeten dat elke oorlog wordt uitgevochten om een specifiek grondgebied. Op aarde is het gebied waar om gevochten wordt het menselijk bewustzijn. De vijand is al lang geleden de geesten van de mensheid binnengedrongen, maar nu pas valt hun machtsconstructie als een kaartenhuis in elkaar.

Vergis je niet, zij zullen alles doen wat nodig is om de illusie te wekken van hun overwinning op het licht, terwijl zij in werkelijkheid niets anders zijn dan ellendige verliezers. Slechte acteurs in een film die er niet in slaagt de zalen te vullen.

Maar omdat zoveel mensen op aarde zich nog steeds vastklampen aan hun drama en hun illusies van een derde-dimensionale wereld bestaat deze werkelijkheid helaas nog steeds. Dit is waar de krachten van het kwaad hun laatste kans zien om zoveel mogelijk zielen te traumatiseren en op te sluiten in hun matrixcreatie.

Gedurende de laatste drie jaar was er een ongekende versnelling in het massa-ontwaken over de hele planeet aarde. Er zijn dingen die niet ongedaan gemaakt kunnen worden. Als ras hebben jullie onbekend terrein aangeboord. Jullie werden gedwongen om jullie geloofssystemen, gedachten en uiteindelijk jullie realiteit te overdenken. Jullie werden uit jullie comfortzone gedwongen en zijn sindsdien enorm gegroeid.

Wij eren jullie moed. Wij eren jullie vrije keuze om te evolueren en vrede, eenheidsbewustzijn en vrijheid op jullie planeet te vestigen.

Sommigen van jullie zijn dit proces in de afgelopen paar jaar begonnen en er zijn anderen onder jullie die al tientallen jaren op deze reis zijn. Tenslotte weten jullie allemaal dat jullie niet alleen zijn. Jullie zijn inderdaad in groten getale wakker geworden en jullie zien nu duidelijk dat jullie allemaal een leger voor God vormen.

Degenen onder jullie die al heel lang op deze reis zijn, zien de betekenis van dit weten. In de afgelopen jaren was jullie leven misschien tamelijk eenzaam, maar nu is er een hele nieuwe wereld opengegaan van eindeloze mogelijkheden in de vorm van menselijke verbondenheid.

Jullie zijn niet alleen. Jullie zijn met velen.

Jullie zijn belachelijk gemaakt, afgewezen en als gekken behandeld. En er zijn miljoenen, zo niet honderden miljoenen van jullie over de hele wereld.

Nu jullie over jullie vermogens en mogelijkheden hebben geleerd en weten dat er een enorm aantal van jullie is, mogen jullie je vertrouwen niet verliezen.

Wanneer jullie mensen horen spreken over vertrouwen in het plan, willen we nogmaals benadrukken dat er inderdaad een plan wordt uitgevoerd. Dit is echter geen werelds plan. Het is niet politiek, noch gemaakt door het leger, hoewel er een alliantie is tussen deze krachten en die van het licht.

Maar het plan waar wij over spreken is het goddelijke plan. Gemaakt door de machtigste wezens in het universum. Het is de ascentie van Gaia.

De godin is aan het oprijzen. Zij is de godin van de GEHELE schepping. Ze vraagt nergens om, noch heeft ze iemand nodig.

Dit is waarom niets kan stoppen wat er komt.

Dit is waarom het bijbels zal zijn.

Als de godin opstaat hebben ook wij de kans om te evolueren en met haar op te staan. De krachten van het kwaad hebben deze mogelijkheid niet. Zij zijn vierde-dimensionale wezens – voor hen is het game over.

Er is absoluut niets om je zorgen over te maken. Sta 3D toe zijn laatste wanhoopsdaden te beëindigen terwijl het afbrokkelt.

Jullie zijn wezens van ongelooflijke kracht en jullie zullen je spoedig je eigen goddelijkheid herinneren.

Terwijl jullie je bewustzijn onvoorwaardelijk blijven verhogen, zullen jullie getuige zijn van een verhoogde evolutie in het gehele menselijke bewustzijn dat uiteindelijk zal leiden tot de volledige manifestatie ervan die de totale ontbinding markeert van de illusie van de 3D machtsstrijd constructie.

Wees in deze wereld, niet ervan.

Houd het licht vast, lieve mensen. Dit is de rit van jullie leven.

Wij houden van jullie. Wij zijn hier bij jullie. Wij zijn jullie familie van licht.

Zegeningen van goddelijk licht voor allen,

A’HO

Aurora Ray

Liraanse Hoge Raad Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron

Vertaling: Martien

Bron: https://www.wakkeremensen.org/

6 video’s de je perspectief over het grotere geheel danig kunnen veranderen

Hallo mooie ziel,

Bevraag jij alles om je heen? Lees jij je in? Verdiep jij je in wat er speelt? De klokkenluiders worden de gekkies genoemd of ze worden vermoord, waarom is dat?

Heeft de overheid het beste met ons voor? Vind jij de denigrerende pijlen op de grond die je moet volgen normaal? Wat vind je van mondmaskers, desinfecterende handgels en de 1,5 meter regel ?

Denk je dat het coronavirus door een vleermuis komt, van een vismarkt in Wuhan of dat ze covid-19 bewust uit een lab hebben laten ontsnappen? Valse vlag… het concept valse-vlag-aanval is al duizenden jaren oud. In de oudheid liet men zichzelf gecontroleerd ‘aanvallen’ door de vijand. Deze ‘aanval’ werd opgezet door de partij die werd aangevallen.

De machthebbers liepen hierbij zelf nooit gevaar. Alleen burgers werden opgeofferd. De ‘aanvaller’ voerde de vlag van de vijand. De aangevallen partij had dan een excuus om vergeldingsmaatregelen te nemen.

Dit is cruciaal om te begrijpen waarom men zichzelf, of liever gezegd de eigen groep, zou kunnen aanvallen. Het gaat om het voordeel dat met de aanval kan worden behaald.

Door een gecontroleerde aanval lopen de sleutelfiguren geen écht gevaar. Doofpotaffaires: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artik… Dagon: https://www.bijbelengeloof.com/index….

Zijn de geascendeerde meesters een valse religie? De regenboog met de leprechaun en de pot met geld is het portaal van de duivel, de verfilming is de wizard of oz. Queen Elizabeth draagt altijd paars dit is symbolisme.

Trump is Osiris, the great cyrus, lees isaiah 45.1 maar. Alle Hollywood films zijn gebasseerd op wat heeft plaatsgevonden of dat wat ons nog te wachten staat.

The neverending story, the matrix, neverland, groundhogday, alice in wonderland. En al die films met gevecht zet aan tot geweld. Veel muziek zijn de liefdesperikelen van lucifer en lillith. Moriningstar – draconian Styx – renegade Allie X – true love is violent, Madonna – beautiful stranger, Katy Perry – dark horse, Milli Vanilli – sign your name

Luister maar naar de songteksten, lees de lyrics. Byonce, Billie Eilish, Allie X, Taylor Swift het zijn shapeshifters of ze hebben hun ziel verkocht. Waarom zit Eminem in een bad met bloed … hebben ze hem op die wijze vermoord en is er nu een clone van hem?

Drie keer achter elkaar is ook symbolisch voor de duivel, ‘boom boom boom’, ‘up, up, up’ en ‘knock, knock, knock’. We zitten in een hologram, een computer gestuurd programma, een matrix. Ze willen een cyborg van ons maken, Elon Musk heeft het brein-implantaat al op een varken getest. Ze zijn bezig met een mindvirus ofwel zombievirus: brainwash +5G + ai = zombie.

Toen de Engel tegen de Hebreeuwse vrouw sprak en zei dat ze een kind zou krijgen werd de naam Yeshua gebruikt. De echte naam van Jezus is: Yeshua Ben David. Ik ben diep in het konijnenhol gedoken en heb veel verdriet gevoeld wat ze ons als mens aandoen en nog aan willen gaan doen, dit was misschien duidelijk zichtbaar in mijn afgelopen video’s.

Er zijn maanden research aan vooraf gegaan en de stap te nemen om dit te delen was dan ook een moeilijke beslissing. Ik wil mensen niet laten schrikken maar we mogen ons kop niet langer in het zand steken. Je kan beter geraakt worden door de waarheid dan comfortabel leven met een leugen. Doe het onderzoek, doe je huiswerk, blijf wakker.

Liefs Mirei.

De conspiratie intrigeert

Hallo mooie ziel,

In een tijd als deze met alle boeken en technologieën is onwetendheid een keus.

Hier wat linkjes: Cern: https://youtu.be/49dGknES0-w

NASA verbergt de tweede zon: https://youtu.be/47pvz9aNMls

AD meld in 2011 twee zonnen: https://www.ad.nl/wetenschap/straks-e…

5G zendmasten: https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/…

Het gevaar van 5G: https://www.fitplein.nl/het-gevaar-va…

Al vanaf lage blootstellingswaarden zijn biologische effecten meetbaar, zoals DNA breuken, een blijvend effect op het elektrische signaal in de hersenen, effect op de celcommunicatie, ontregeling van calciumkanalen in de cellen en het doorbreken van de  hersen-bloed barriere.

Veel van deze effecten zullen zich pas op de langere termijn uiten in de vorm van chronische vermoeidheid, kanker, alzheimer en andere degeneratieve ziekten.

Uit Duits onderzoek blijkt dat mensen 3x vaker kanker krijgen wanneer ze binnen een straal van 400 meter van een zendmast wonen. Dit effect werd pas 5-10 jaar na ingebruikname van de zendmast vastgesteld!

Stop UMTS.  Straling vervuilt de ether: https://nl-be.facebook.com/2436348656…

Technologische mindcontrole: http://www.worldunity.me/technologisc… Patent: https://nieuwsbreker.wordpress.com/20…

De PCR-test:  https://www.transitieweb.nl/un-agenda…

ModeRNA: https://youtu.be/K-tmkNU8eQg

Satanisch ritueel misbruik: https://www.facebook.com/No-Fake-Real…

Bill who? : https://www.facebook.com/261239557331…

De biochip: http://www.dezonengods.com/de-biochip…

Doe zelf je huiswerk doe het onderzoek, duik in het konijnenhol.

Let’s burn down the matrix together.

Doorzie de verdeel en heers tactiek.

Samen staan we sterk, gescheiden zullen we vallen.

Liefs Mirei.

Het onzichtbare kaartspel

Volg het witte konijn

Hallo mooie ziel,

Deze video is in samenwerking met Rick gemaakt.

Dit is een spirituele oorlog het gaat om angstzaaien, mindcontrole, brainwashing. In combinatie met de frequentie van 5G willen ze ons veranderen in zombies. Coronavirus is het zombievirus. Ik snap dat het too much is, maar alleen de waarheid kan ons redden.

Cognitieve dissonantie is de onaangename spanning die iemand ervaart bij tegenstrijdige overtuigingen, ideëen, opvattingen of bij handelen in strijd met de eigen overtuiging.

Wees geen struisvogel, maar volg het witte konijn 🐇 Ik ben geen complotdenker, maar een compleetdenker. Ik ben geen aluhoedje, maar ik heb mijn hoofd niet alleen gekregen om een pet te dragen. Denk na, doe je onderzoek. De lame-stream-media is fake news alles gaat in de doofpot en ze gebruiken mindcontrole,  brainwashen je hersenen.

Onderzoek het zelf: Andrenogate Billgate Disneygate Pedogate Pizzagate Andrenochrome The black eye club Save the children Child lives matters Humanoïde Artificial Intellegence (ai) Shapeshifters Reptilians MSM Matrix Coronavirus = coronahysterie = coronaschandaal.

Corona is Latijn voor kroon, ze willen dat je kruinchakra zich niet opent. Ovid= Latijn voor schaap, ze lachen ons uit en bestempelen mensen als kuddedieren. Symbolism will be their downfall ! Elite, Cabal, Deepstate, Illuminati. Vaccineer de 1%. Volg het geld. Volg het witte konijn.

Liefs Mirei.

Het schijnspel van Hollywood

Hallo mooie ziel,

De films van hollywood zijn geen films maar documentaties. Ze voorspellen ons al jaren wat er komen gaat. Apocalypse is Grieks voor ‘de sluier word opgetild’. Openbaringenen alles komt aan het licht. Al die films en series met veel geweld erin wie ook ik jarenlang heb gekeken, moord geweld bloed martelingen verkrachtingen het is niet van God afkomstig maar van het kwaad.

Ook films als scream en saw is om negatieve energie en schrik momenten te creëren want onze angst is de voeding voor negatieve entiteiten. Ook zet het kijken van deze troep aan tot geweld en het houd je af van het innerlijk werk het is een afleiding.

Daarnaast maken ze zich ook kenbaar lucifer heeft Gods wereld gekopieerd en de matrix, deze simulatie gecreëerd. De hel, gevangen in een cube een prison cell. Het is groundhogday, the never ending story, gevangen in een timeloop de oroborus. Project Mayhem fight club, ze willen ons om zeep helpen de corona is de zeep.

Wanneer je het vaccin neemt heb je het merkteken van het beest ‘ the mark of the beast ‘. De maya’s voorspelde dat in 2012 een eind zou komen aan een tijdperk en ze hebben aan de tijdlijn gekloot we zijn 8 jaar vooruit maar we zitten eigenlijk in 2012. Daarom zie je ook overal het cijfer 8 en als je 2 oroborussen op elkaar zet heb je ook de 8. De derde dimensie is van de slang lucifer en lillith is zijn vrouw.

Al die vreselijke liedjes liedjes ‘i wish you were here’ and ‘i miss you’ zijn liedjes over en weer van lucifer en lillith blehhh. Als ze 3x hetzelfde zingen zoals ‘boom boom boom’ of ‘knock knock knock’ is dat een ‘spell’ vandaar spelling ! Alles in deze dimensie is een illusie, een leugen. Daarom zullen ze nu de druk extra opvoeren omdat ze merken dat mensen de leugens doorhebben.

Extra maatregelen, extra angst, onthullingen die uit de doofpot komen en project bluebeam de geprojecteerde ufo schepen in de lucht. Lucifer kan zichzelf als hologram als ‘jezus’ de redder voordoen trap er niet in. De echte Hebreeuwse naam is Yeshua Ben David. Wanneer we ontwaken zien we de realiteit. Veel films die al jaren oud zijn voorspelde wat er inmiddels is gebeurt, gebeurt of nog gaat gebeuren.

Met 5g, black screens, mindcontrole en vaccinaties willen ze ons veranderen in half mens half robot … een cyborg, een transhumanist. Het is een oorlog om ons bewustzijn en ons verleiden om onze ziel aan de duivel te verkopen d.m.v. rfidchip en luciferase tatoeage.

Voor de mensen die dit als negatief bestempelen… ik ben lichtwerker en heb de moed om de waarheid aan het licht te brengen terwijl jij vanuit je luie stoel commentaar levert. Deel deze video we moeten mensen wakker schudden bekritiseer niet mij maar het kwaad en laten we samen voor het goede gaan staan. Wanneer we met liefde voor onszelf en naar elkaar in verbinding komen klapt de matrix uitéén en is het spel voorbij.

Liefs Mirei.

JANET OSSEBAARD: VAL VAN DE CABAL – COMPLETE REEKS [ENGLISH]

Janet Ossebaard legt in makkelijk te begrijpen taal en beeld uit wat er nu werkelijk aan de hand is in de wereld. Dit is een goede video om met je naasten te delen om hen wakker te maken.

Haar website: https://www.valcabal.nl/

Bron video: https://www.bitchute.com/

De val van de cabal

De schitterende video, de val van de cabal van Janet Ossebaard gaf me vele puzzelstukjes aan waarop ik gaan doorgraven ben. Vereist wel een open mind maar ik had natuurlijk al 20 jaar weet van de cabal, illumnatie, ….. HIj bestaat uit 10 delen en duurt in het totaal 2u37minuten.

Mijn advies: richt filmavonden in met familie en kennissen, bekijk de film en je hebt stof genoeg om te bespreken en te vieren. Hij belicht zoveel facetten en geeft een global overzicht van het web waarin we zaten.. Zet je pijn opzij en ontdek alle facetten zodat je de volledige waarheid kan zien en een stem geven.

Heb je deze informatie echt nodig?

Dat hangt af van hoe je instelling is, ik weet graag van alles het naadje van de kous. Ben je niet nieuwsgierig wees dan gewoon een anker voor het licht, focus op licht, respect, vrede, vreugde, vrijheid.  Maar hoe kan jij wakker worden en juiste keuzes maken als je niet alle facetten wil onder ogen vallen?

Denk je dat je met schellen voor je ogen of paardenkleppen op, ooit een vrij wezen zal kunnen zijn? Je brein fungeert via denkkaders en het huidig denkkader is er eentje van slavernij, corruptie en machtsmisbruik en totdat jij dit wil zien, spelen zij dat spel met jou.

Vind je dingen pijnlijk dan komt dit omdat je deze info laat binnenkomen. Leer informatie buiten je systemen te houden en gewoon als puzzelstukje voor je te houden. Dat doe je elk artikel dat je leest, energetisch op afstand te houden = laat de emotie NIET binnenkomen = lees het en houd de energie tot juist buiten je aura .

Voel dat punt waar je de energie net buiten je aura voelt en denk dan LICHT en vrede en stuur dat naar dat punt zodat dit teruggestuurd wordt naar de bron van deze actie. Doe hetzelfde met elk beeld, video dat je een slecht gevoel geeft.
Geloof je niet dat dit werkt? Geen probleem, probeer het gewoon en het licht zal je dankbaar zijn. Velen vragen me hoe ze licht kunnen zijn wel dit is nu een heel belangrijke kans !!!!

Dus onderstaande info en de film de val van de cabal is enkel voor de nieuwsgierige rationalisten zoals ik (zou pak gemakkelijker zijn moest ik minder nieuwsgierig zijn). 😉

Ik heb nu de stukjes apart gevonden via you tube ook (ik heb ze al opgeslagen op mijn pc dus als ze verwijderd zjin van you tube mail me dan).

deel 1 
Deel 2 het monetair stelsel
Deel 3 de vluchtelingen karavaan, hoe soro verdeelt en heerst
Deel 4 overal kinderliefhebbers, en de symbolen die in de pedofilie wereld gebruikt worden
Deel 5 vond ik niet maar ging oa over pizzagate, hier komt de beestachtigheid van de cabal en satanisten duidelijk naar voor
Deel 6 manipulatie van de media, oa avaaz een instrument van soros
Deel 7 heksen en tovenaars, hoe je jong blijft dankzij martelbloed
Deel 8 voorbij koningen en koninginnen en waarom pedoflie welig kan tieren

Hier behandel ik deel 9, de nieuwe wereld prachtig deel over hoe Q en trump de cabal ontmaskeren
Deel 10  De terugkeer van de koning prachtig deel oa over john junior kennedy die mogelijks nog leeft en de nieuwe koning wordt? De vrije energie die door de technologie van tesla in handen is van trump en straks vrijgegeven wordt

De UITWEG OF  VERLICHTING   IS AL GOED BEZIG
Hieronder een paar korte weergaves uit de video maar doe echt de moeite om die helemaal zelf uit te kijken

WAT DEED TRUMP __
— trump naar noord korea en kwam terug met vrede: media schreeuwde dat ie oorlog ging veroorzaken
— 6 miljoen nieuwe banen gecreëerd, laagste werkloosheid sinds 50 jaar (4 miljoen mensen UIT de voedsel bank
— valt openlijk big pharma aan met de ooit groots geziene belastingsverlaging voor alle lagen van de bevolking
— is de enige president die GRATIS werkt. Zijn salaris schenkt hij steevast weg integraal weg
— heeft een wet getekend om de oceanen schoon te maken
— belangrijkste prioriteit het beschermen van de kinderen en stoppen kinder-traffic & misbruik, het stoppen van de mensenhandel en oprollen van de hele handel
— hij tekende een bevel om de bezittingen te blokkeren van diegene die betrokken waren bij deze mensen/ kinderhandel (veel groter dan alleen maar het pedofiliegebeuren), misbruiken van mensrechten en corruptie
— hij zette een campagne op om mensen te wijzen op de gevaren van menshandel en om je bewust te maken dat pedofilie not done is
— in 2018 & 19 vonden talloze arrestaties plaats, duizenden kinderverkrachters werden gearresteerd, honderden slachtoffers gered…meeste slachtoffers werden het land ingesmokkeld via de zuidgrens
— legde de bende ms13 bloot die vele misbruiken op hun conto heeft,blijft de drugshandel viseren
–blijft pleiten voor een muur om de drugs en mensenhandel te kunnen aanpakken. Dde mainstream verdraait echter zijn woorden en zegt dat ie tegen de migranten is terwijl hij migranten verwelkomt mits ze zich aanbieden via de officiele weg (green card). Raar is dat clinton, obama en hilary een muur wilden (dus sedert 2006 is er sprake van een “gewilde” muur. Was goedgekeurd en getekend door bush en nu trump dit aanhaalt en wilt is hij plots en immigranten hater?????
— jarenlang hebben topmensen in CIA en andere diensten de kinderhandel van de elite proberen aan de kaak te stellen, niemand deed iets NU WEL trump onderneemt effectief actie
— Trump waarschuwt voor de propaganda dat PEDOFILIE OK is en het nieuwe normaal?
+ Op een academische lezing in de Cambridge university 4 juni 2018 stelde men in cambridge vast dat: dat meerderheid van de mannen waarschijnlijk pedofiel is. Pedofiele interesse is normaal en gezond in mannen.
+ In de New york times 2014 lees je dat pedofilie geen misdaad is maar een afwijking.
+ In een TED in 2018 vernam je dat pedofilie geen afwijking is maar een sterke seksuele voorkeur.
+ Posters werden verspreid met slogans: pedo”s zijn ook mensen, want liefde is liefde.
+ Cosmopolitan publiceerde een artikel van een jonge vrouw die haar vaders minnares werd.
+ De leeftijdsgrens moest dringend omlaag zodat seks met een 10-jarige legaal werd.
Desondanks dat het bewezen is dat seks op jonge leeftijd zorgt voor trauma. Waarom dan dat toppartijen pedofilie door het strot duwen, legaliseren en een maatschappij met getraumatiseerde mensen scheppen? Zie de symbolieken in de tekenfilms

Deel 4 ofwel 1:15:00 minuten van de volledige video,  ontdekt je hoe de woorden van trump verdraaid werden als zou hij spotten met gehandicapte enz
2,5 jaar werd trump beschuldigd van een russisch complot om uiteindelijk onschuldig bevonden te zijn
Trump waarschuwde dat de mainstream media fake is en een propaganda middel voor enkelingen. Jaren 50 CIA startte operatie mockingbird met als enige doel het nieuws te manipuleren en propaganda te voeren. Als je de leugen groot genoeg maakt en blijft herhalen zullen mensen het geloven.
1:18:18 De gekende duitse journalist Udo Ulfkotte liet weten dat hij er genoeg van had na 25 jaar de mensen te hebben bedrogen en voorgelogen. Kort na deze mededeling stierf ie aan een hartaanval???
1:20:44 trump wordt op google, twitter, facebook gecensureerd

Deel 6 ofwel 1:21:49 volledige video,  toont wie en wat AVAAZ echt is, een propaganda middel van soros en rockfeller
1:42:00 prins bernhard van nederland een zeer hoge SS”er en een bilderberger (cabal group)

Deel 7 ofwel 1:47:49 de foto”s van vip”s met en zonder martelbloed adrenochroom

Deel 9 ofwel 2:08:08 trump voorspelde dingen die nog moesten gebeuren
vb – – 2017 trump stopt paar x tijdens een persconferentie om iets te drinken uit een plastiek flesje en herhaalde dat paar maal. In een andere persconferentie dronk ie uit een glas dat ie als een klein kind met 2 handen vasthield. Pers brak Trump af en zei dat ie kinds geworden was. Maar welke boodschap probeerde ie naar buiten te brengen? Het flesje was van het merk Fiji van het eiland wakaya. Een verwijzing naar het daar gaande sekscult van keith raniere. In 2019 werd raniere over de hele lijn schuldig bevonden. De dailalama ontving miljoenen van deze sekscult en dan verwijt ie Trump van onethisch gedrag?
— 2017 Melania trump droeg een jas met rugtekst i really don”t care, do you? Wat wou Trump hiermee naar buiten brengen? De jas van van zara en onderzoek leerde dat zara gebruik maakte van slavenarbeid. Resultaat ceo en oprichter van zara trad af.
— Meer dan 8000 ceo”s traden de laatste jaren af, om onduidelijke redenen, net zoals Q voorspeld had.
— 2018 trump vraagt verschillende malen tijdens een persconferentie met poetin naar de servers, waar zijn de servers van hilary. Meer dan 3000 emails spoorloos. Poetin overhandigdeTrump een bal en zei letterlijk: ” de bal ligt nu bij jou”??????? en Trump zei deze is voor mijn zoon en hij gooide hem naar Melania. Velen vermoeden dat de inhoud van de servers in deze voetbal zat met voldoende info om velen in Washington levenslang achter de tralies te zetten. Waarom voor zijn zoon, omdat blijkt dat zijn zoon een IQ heeft van 146 is en een meester is in hacking en het kraken van codes en wachtwoorden.
Eerst heeft Trump Korea uit de vuurlinie gehaald, nu haalt ie Irak eruit en dan op naar de vrede.
100 000 dagvaardingen liggen klaar
Einde 2:37:00==

Update dd 13 aug 2020 Trump heeft ervoor gezorgd dat Israël en de Verenigde Arabische Emiraten (UAE) hun diplomatieke betrekkingen volledig hersteld hebben. De verrassende aankondiging maakt de Emiraten tot de eerste Golfstaat met diplomatieke relaties met Israël.  bron

Artikel van 02_03_2020 Trump op kruissnelheid : President Trump kwam de Conservative Political Action Conference (CPAC) afsluiten. Hij blaakte van zelfvertrouwen. ‘The best is yet to come,’ zo beloofde hij

– CPAC slaagde erin om meer minderheden aan te trekken. African-AmericansAsian-Americans, maar ook zag ik hier een vrouw met een hoofddoek met daarbovenop een MAGA-petje. Met andere woorden, de president slaagt er in, ondanks alles wat men over hem zegt, om minderheden binnen te brengen in de conservatieve beweging.  Hier terug het verbindende en vrede beogende karakter.

– de overeenkomst met de Taliban in Afghanistan. De Verenigde Staten trekken weg uit Afghanistan na negentien jaar. Een verhaal van imperiale overschatting van George W. Bush, dat door Obama werd voortgezet en dat Trump nu beëindigt.  Weer vrede

– Het heronderhandelen van het Noord-Amerikaanse vrijhandelsakkoord NAFTA tot USMCA. De eerste fase van de handelsdeal met China. Daarnaast zijn er natuurlijk nog de economische cijfers, die afhankelijk van de reactie van de afgelopen corona week misschien nog wel een knauw kunnen krijgen. Maar die cijfers zijn inderdaad fraai: historische laagterecords inzake werkloosheid voor nagenoeg alle bevolkingsgroepen, loonsverhogingen, economische groei… Stuk voor stuk bleken het punten waarvoor de zaal overstag ging.

Van harte met je gedeeld,

Isabelle Lambrecht

Healer & psychotherapeut / bewustzijnscoach

Bron: https://www.zichtbaar.be/