Goede avond lievelingen,

Hoe zou de wereld eruitzien moesten wij geheel oordeelloos iedereen laten “ZIJN” en vooral met “LIEFDE & MEDEDOGEN” elkaar bekijken en behandelen?   Mensen die leven volgens wat anderen van hun verwachten dus ze kleden, gedragen en omringen zich met allerlei luxe spullen om “erbij” te horen en “geaccepteerd” te worden door de groep, dan zijn ze simpelweg “zichzelf” niet en dat is heel vermoeiend.   Jij bent dan het product geworden van de buitenwereld en leeft zodoende buiten jezelf.

Iedereen weet ook dat veel geld en materiële luxe je niet gelukkig maakt, integendeel, veel mensen leven in een schijntoestand.  Veel pracht en praal, mooi huis, dikke auto voor de deur maar dat is dan voor het zicht van de buitenwereld.  Echt geluk lieve mensen, dat zit in jezelf en niet in materiële zaken.   Wanneer je het geluk in jezelf gevonden heb en jezelf liefhebt en koestert, dan reflecteert zich dat naar jouw buitenwereld en trek je automatisch positieve mensen en ervaringen aan.  Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als nu en velen zullen daar raar van opkijken aangezien mensen hier op deze wereld denken dat “geluk” alleen iets is wat je aan de buitenkant ziet of moet laten zien.

Wanneer je innerlijk gelukkig bent, dan ben je tevreden met wie je bent, geniet je van alles wat je onvoorwaardelijk geeft aan anderen, wat je mag ontvangen uit het niets en wat je omringt zoals de natuur, onze wereld, een simpele goedendag van een lieve ziel die je op straat tegenkomt, chiro jongeren een lift geven en die hun dankbaarheid betuigen (heb ik zonet net voor de eerste keer gedaan dankzij mijn dochter die ze in het oog kreeg) en heb je geen bevestiging nodig van anderen.

Ik voel me nu opgelucht, dankbaar, geheeld en gezegend voor al de levenslessen die ik gekregen heb ook al waren ze heel pittig.  Ik ben klaar om mijn leven opnieuw op te bouwen rond de nieuwe persoon die ik ben en altijd al was maar het niet meer wist tot nu.   Nieuw werk doen vanuit passie, nieuwe authentieke vriendenkring, nieuwe vruchtbare relatie, nieuwe ervaringen, nieuwe avonturen, kortom het leven waar ik altijd al van droomde en oprecht verdien na alle uitdagingen en hobbels die ik doorstaan heb.  Ze hebben me gemaakt tot de sterke persoon die ik vandaag ben.

CamelPhat is ook muziek die me ten zeerste kan bekoren.   Vandaag dit te gek nummer ontdekt en natuurlijk al meermaals achter elkaar gehoord.  Klanken waar je niet genoeg van krijgt. Haha.  🙂

Op mijn blog heb ik van hun al een aantal nummers gepost waaronder Panic room & Breathe, vandaag van deze laatste ook een te gekke live versie gevonden die je via deze link vindt, heb hem er even bijgezet.  https://www.loveangels.be/breathe-camelphat-cristoph-feat-jem-cooke/

Een heel fijne avond gewenst.

Heel veel liefs,

Inge xxx

 

 

• Heb geen zorgen over hoe je gebeden beantwoord worden. Laat het over aan het universum of God
• Wees bereid om te vragen naar hulp
• Laat de noodzaak om te controleren los, de dingen zullen beter gaan
• Vermijd macht strijd in je relatie.  Sta in je eigen kracht, dan hoef je er niet voor te strijden

We besprenkelen je met zegeningen van onze stralende liefde. Open je armen en laat alle spanningen los. Open je handen, armen en hart voor onze liefde en hulp.

De engelen brengen je deze kaart omdat je aan het proberen bent deze situatie in je eentje op te lossen. Ze zouden je graag willen helpen, maar eerst zal je je moeten overgeven aan de situatie en moeten loslaten. Overgeven betekent dat je moe bent van het strijden. Het betekent dat je op emotioneel vlak moet loslaten, met het vertrouwen dat het Universum het verloopt voor je regelt. Overgeven betekent niet opgeven of dat je gecontroleerd wil worden. Door overgave ben je verzekerd van een betere uitkomst. Als je hulp nodig hebt met overgeven, vraag dan de engelen voor hun steun.

 

Vaststelling ~ Focus ~ Uithoudingsvermogen ~ Zelfvertrouwen ~ Respect ~ Sierlijk ~ Behendigheid ~ Vloeibaarheid ~ Etiquette ~ Helderheid ~ Bewustwording ~ Bereidheid ~ Robuustheid ~ Intentie

De periode van donkerte die je over je heen hebt gehad de laatste tijd is nu voorbij aan het gaan.

Je hebt ontberingen in je leven doorstaan, soms sierlijk, soms onhandig – maar ze hebben je levenslessen geleerd die van onschatbare waarde zijn geweest voor het vormen van de persoon die je vandaag bent. Die ervaringen hebben het soort persoonlijkheid en karakter dat je bezit beïnvloed; het pad dat je hebt genomen, is uiteindelijk echter beïnvloed door de keuzes die je hebt gemaakt als reactie op die ervaringen. Dit geldt vooral voor je meest recente cyclus-een die vele uitdagingen heeft gepresenteerd die je met succes hebt aangepakt. Die reisperiode is voorbij en of je je daarvan bewust bent of niet, het heeft aanzienlijk bijgedragen aan je spirituele groei.

Uit deze periode kom je nog steeds voor een aantal uitdagingen te staan, maar je zult ze gemakkelijk onder ogen zien met de moed en innerlijke kracht die je hebt verzameld tijdens deze periode van strijd. Je hebt bronnen ontdekt waarvan je nooit wist dat je die had, en deze zullen je de rest van je leven goed van dienst zijn. Je geloof in de ontvouwing van het leven en je grotere besef van het lot van je ziel zullen je helpen om met alles wat op je pad komt met zelfvertrouwen, gratie en vloeibaarheid om te gaan. Het maken van bewuste en weloverwogen keuzes wordt nu topprioriteit, omdat deze het potentieel hebben om uw leven ingrijpend te veranderen.

 

Verbindt Cassiël, Phuel, Michaël, Sahaquiël.  De zwaan is een archetype voor sereniteit in tijden van verandering; zelfs als het nog een jong is weten we dat de puurheid van de Zwaan zich zal openbaren.  Als u in een benarde situatie verkeert, zegt de Zwaan dat er verandering op til is.  Haar element water brengt evenwicht in uw leven – al is het maar tijdelijk – zodat u emotioneel straks kalm genoeg bent om uw situatie te evalueren.  Dan kunt u met de Zwaan samenwerken om een uitdaging te boven te komen, karma op te wekken en zo door transfiguratie spirituele gratie te verkrijgen.  Dit is een belangrijke stap naar het realiseren en accepteren van uw hartenwens.

Blauwgroene kleuren verbinden u met de dichtstbijzijnde (derde) Engelen atmosfeer.  Waterstralen bieden emotionele balans en rust.  De snavel van de Zwaan wijst omhoog en spoort u aan de blauwe strook lucht op te vangen: Michaëls straal van persoonlijke waarheid.  Begeef u nu naar de pure witte straal van Eenheid.  De Zwaan adviseert u om u uit te spreken om uw droom te verwezenlijken waarna uw transformatie volgt – van jongeling  tot zwaan.  Dan zult u vrede kennen als het serene water reflecteert wat het u wil laten zien: uw twee paden van hart en ziel die samensmelten.

 

Een relatie met je zielsverwant vraagt geduld want er zitten heel veel factoren aan.  Jij noch de engelen hebben controle over de keuzes die je zielsverwant maakt met zijn of haar vrije wil.  Ook niet of jij, en/of je partner, al klaar bent/is voor de ware liefde.  Deze kaart wilt je doen beseffen dat deze relatie de moeite van het wachten waard is.  Goddelijke timing is een universele wet en die werkt altijd.  Zo stroomt alles.  Als we proberen met onze wil dingen te forceren raken we uit de pas met de natuur en zullen we belemmeringen ervaren.

Zo ook als we ons geërgerd afvragen: “Wanneer zal ik nou mijn zielsverwant ontmoeten?”  Dan sturen we zorgen energie het universum in.  De Romantische Engelen hebben je gebeden voor een zielsverwant gehoord,  ze hebben die ook verhoord en achter de schermen zijn ze al bezig dit te verwezenlijken.  Jouw taak is naar je intuïtie te luisteren en die te volgen, ook al lijkt dit soms niks te maken te hebben met wat je wilt.  Je intuïtie is als een geleidehond die je op de weg leidt van verhoorde gebeden.  Volg je intuïtie en heb vertrouwen in de timing van deze relatie.

 

Ik zegen alles wat je doet.   Moge de gouden regen van de zegen je omhullen en je dragen.  Tonen, lettergrepen, klanken, stem melodieën en woorden hebben energie, uitstraling en kracht.  Let daarom op een goede, harmoniserende toon in je omgeving.  Wat zend je uit?  Wat ontvang je?  Welke vibraties straal je uit in de wereld?  Waar kun je door je klank liefde, opening, energieverhoging, vreugde en kracht brengen?

Ons mens-zijn is gebaseerd op gedachten, klanken, tonen, voorstellingskracht en wilskracht.  Elke toon, elk gesproken woord heeft een eigen vorm, trilling en frequentie die je de ruimte in stuurt.  Net als dolfijnen veroorzaken ook wij mensen trillingsvelden.  Word stil.  Voel de ruimte.  Voel het trillingsveld.  Welke vibraties veroorzaakt het?  Zeg bewust een liefdevol woord, zoals “goedheid, compassie of zegen.”  Sluit je ogen en observeer het energetische beeld dat dit woord oproept.  Zeg nu een negatief woord zoals angst of woede.  Welke vorm ontstaat er door dit woord?  In welke toon- en gedachtetrilling bevind je je?  Wat zend je de wereld in?

Gedachten vormen energetische trillingspatronen en kunnen daardoor worden waargenomen.  Die patronen hebben een kleur die afhankelijk is van de emotionele kwaliteit.  Onderzoekers hebben de gedachtevormen van gebeden onderzocht.  Bij gebeden vormt zich blauw tot violet licht rond het hoofd van de spreker.  Een gebed kan geestelijk een heldere lichtzuil en engelen manifesteren.  Deze lichtvormen kunnen ver in de geestelijke wereld trillen waardoor hele gebieden harmonie en zegen ontvangen.

Door harmonische spiritueel afgestemde gedachtevormen ontstaan er sterke positieve energievelden.  We kunnen voor onszelf en voor anderen bidden en zingen en hun daardoor liefdevolle, heilzame energie sturen.  Neem even de tijd.  Zend op je eigen manier heilzame frequenties uit en veroorzaak zo een sterk, heilzaam en krachtig energieveld.  Let op de klank die je uitzendt en op de klank die je omgeeft.  Jij bent trilling, vibratie en frequentie.  Jouw toon kan deuren openen en sluiten.  Je kunt met afgestemde klanken veel in beweging zetten. Zend goede zegenrijke gedachten en trillingen uit. Zo zal er een lichte zegen stroom naar je terugkeren.

De dolfijnenmoeder zingt bij de geboorte van haar kind telkens dezelfde toon, zodat de dolfijnenbaby haar altijd terugvindt in de groep.

 

Energetisch gezien valt alles op zijn plaats.  Je komt op een hoogtepunt waarbij je zult ontdekken dat je anderen gemakkelijk duidelijk kunt maken welke dingen en situaties nodig zijn om je vooruit te helpen op je reis.  De energie van manifesteren is een creatieve kracht die juist nu voor jou werkt.  Blijf gefocust op het doel van je leven en hoe je je wilt voelen.

Maak je geen zorgen over de details waarvan je denkt dat het leven er zo uit moet zien.  Het Universum is oneindig wijzer dan wij, met ons menselijk gezichtspunt.  Weet en vertrouw er op dat de dingen voor jou in de juiste volgorde en op de juiste tijd komen.

We manifesteren niets dat geen deel is van het plan van onze ziel.  Dus, je wint misschien de loterij niet, maar je kunt wel overvloed en gemak ervaren zo langs als deze energieën hier zijn.  Dit is een mooie tijd om te spelen met, en te leren over manifesteren.  Terwijl je zult opmerken dat het meeste van wat zich manifesteert wordt gedaan door het Hoger Zelf, een kleiner gedeelte zal worden geopenbaard door bewuste gedachten.  Onderzoek alles en geniet ervan!

Er kan zich nu van alles manifesteren, dus beperk je potentieel niet.  Je ziel kent geen grenzen.  Je bent een schepper en kunt op een natuurlijke manier energie veranderen in een fysieke manifestatie.

Je kunt deze kracht van het manifesteren gebruiken om je doel te begrijpen, je te helpen contact te krijgen met de juiste mensen en de juiste organisaties, het kan je zelfs helpen om toegang te krijgen tot de juiste financiële bronnen die je nodig hebt.  Echt, de “sky is the limit” met deze kaart.   Geniet ervan zolang het duurt.

Houd in gedachten, dat het niet de bedoeling is dat je je gave om manifesteren alleen voor jezelf gebruikt.  Je kunt deze ook voor anderen gebruiken die zichzelf misschien nu niet kunnen helpen.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

_____________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  80

80: De Schepper schenkt je grote overvloed, niet zozeer omdat Hij je wil belonen, als wel omdat  die voortvloeit uit de goddelijke wet van oorzaak en gevolg. Omdat je met de hulp van het Licht hebt gewerkt aan het bevorderen van voorspoed, kan Het meer steun op je laten schijnen.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 2123

Engel Nummer 2123 heeft betrekking op geloof en vertrouwen in jezelf en je persoonlijke sterke en bekwaamheden, en de energieën van de engelen en de Opgevaren Meesters. Je wordt aangemoedigd om met vertrouwen en optimisme in de richting te gaan die je wenst, met de wetenschap en overtuiging dat je succes en vervulling zult vinden. Wees niet bang om nieuwe uitdagingen en kansen aan te gaan, want deze zullen je veel voordeel opleveren.

Engel nummer 2123 brengt een boodschap van je engelen en de geascendeerde meesters dat ze helpen met de manifestatie van je doelen en verlangens. Houd uw gedachten, verwachtingen en vooruitzichten positief en optimistisch en vertrouw op uw creatieve manifestatievaardigheden. Vergeet niet om gefocust te blijven op wat u WEL wilt, in plaats van op wat u niet wilt. Nu is het tijd om de zaden te planten van alle dingen die je in je leven wilt manifesteren.

Engel nummer 2123 moedigt je aan om je talenten en vaardigheden volledig te herkennen en je levensdoel te realiseren. Je capaciteiten zijn uniek van jou en zijn als geen ander, en dit besef stelt je in staat je unieke kwaliteiten en talenten te waarderen en te gebruiken voor de verbetering van je eigen leven en dat van anderen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/07/angel-number-2123.html

______________

When you’re dressing up
Still it’s not enough
Who you tryna impress man
Needy for some love

Here to be someone
Tryna be someone

You’re caught up in the past
I’ll show you living fast
You’re talking talking but ain’t walking
I can’t help but laugh

Here to be someone
Tryna be someone

Money and the cars
Don’t make you a star
But all you got is talk
And you’re looking kinda lost

Here to be someone
Tryna be someone