Dag lievelingen,

Gisteren avond ben ik naar de fantastische film Bohemian Rhapsody gaan kijken van de legendarische rockgroep Queen. Een absolute aanrader!

Weer een perfecte beschrijving van een sterke extraverte persoonlijkheid die Freddy Mercury zaliger was en desondanks zijn onzekerheden toch heel wat meesterwerk heeft neergezet samen met zijn familie, de naam die hij zijn bandleden gaf. Hij is blijven geloven in de muziek die ze samen maakte en dan vooral met het verhaal van Bohemian Rhapsody waarbij zijn huidige platenbaas niet geloofde in die song, hij resoluut opstapte en koos om het zelf te promoten bij de radio met het gekende fantastische succes wat daarop volgde.

Ik leefde helemaal met de film mee en zag mezelf al helemaal op dat groot podium staan. Wat een zalig gevoel moet dat wel niet geven. My God! Zoveel zin om te dansen en mee te brullen met de muziek maar in de cinema kan je dat natuurlijk niet en heb me maar braaf ingehouden en flink met mijn hoofd geschud haha. 🙂

Het onverwachte is altijd heel leuk en gisteren overkwam me dat opnieuw dat ik weer een prachtige gelijkgestemde ziel ben tegengekomen en tegelijkertijd een nieuwe vriendin waar ik een stapje mee in de wereld ga zetten op zijn tijd. Zij danst ook heel graag en gaat ieder jaar naar I love the 90’s in Hasselt en houdt van retro house. TOP! Mijn droom om naar Tomorrowland te gaan komt hopelijk volgend jaar ook uit.

Zij was daar ook alleen en ik ging “toevallig” naast haar zitten, raakte aan de praat, zijn daarna nog iets gaan drinken en ik heb haar tot nieuwe inzichten gebracht in de situatie waar ze nu inzit en er waren ook een aantal gelijke interesses die we deelden. Kortom we zijn allebei zeer verheugd elkaar ontmoet te hebben en ik ben weer verwonderd dat ik gezegend ben met een vriendin die haar hart op de juiste plaats draagt. Dankjewel.

Onderweg naar huis hoorde ik op de radio dit nummer van Rozalla ” Are you ready to fly”. My angels are always with me. Ja, ik ben er officieel klaar voor. Laat maar komen, ik ben in volle verwachting van alles dat jullie klaar hebben liggen voor mij. Wonderen, zegeningen en overvloed.

Let’s fly as a butterfly! 🙂

Geniet van deze bijzondere dag en focus je op al jouw wensen, verlangens en visualiseer jouw droomleven. Een zeer krachtige energetische manifestatie energie stroomt nu door de kosmos dus je kan er maar beter nuttig gebruik van maken.

Ook een dag waarop ik 44 jaar geleden gecreëerd ben geweest door mijn ouders. 😉
Het magische wonder dat iedere mens is hier op deze planeet maar wat velen vergeten lijken te zijn.

Heel veel liefs en warme knuffels,

Inge xxx

____________________________

Betekenis van de vlinder omslagfoto blog

Eén van de mooiste dierensymbolieken en boodschappers op zielsniveau!
De vlinder bezit de kracht van een wervelwind, staat voor reïncarnatie, transformatie, mutatie en
magie.

Vlinders  symboliseren transformatie, zij beginnen hun leven als rupsen en lijken daarna dood te gaan in hun cocons, om vervolgens weer te voorschijn te komen als prachtige vlinder. De rups leert je, en daar lag je goed in de richting met je onrust, GEDULD,dat alles tot bloei komt als de tijd er rijp voor is en niet eerder. Een tijd van voorbereiding is het zoals ploegen, zaaien, groei en oogsten elkaar opvolgen.

‘Men’ zegt dat vlinders en vogels de boodschappers van boven zijn.

Wanneer een vlinder of vogel opvalt door zijn toch iets afwijkende gedrag weet je zeker dat deze zo’n boodschapper is. Dat is een gevoel. En misschien zou dat ook een ander dier kunnen zijn.

Een vlinder kan bijvoorbeeld een heel eind, ongewoon ver en vreemde routes volgend, met je meevliegen of zelfs op je schouder of hand komen zitten. Ook een vogel kan opvallend dichtbij je komen en daar blijven, zonder schijnbare angst.

Het blijft allemaal te maken hebben met interpretatie en hoe open jij ervoor staat.

Over de vlinder valt veel te zeggen. dromerigheid, vrolijkheid of gratie. Een wegvliegende vlinder wordt over het algemeen beschouwd als een bevrijdend symbool. Op een spiritueel niveau is de vlinder het symbool van de onsterfelijke ziel en voor de kortstondigheid van het leven. De vlinder staat ook symbool voor de drie stadia die de menselijke ziel doorloopt: leven, dood en wederopstanding.

De geest of spirit verwijst naar de Griekse naam voor vlinder “psyche” als het symbool voor de menselijke ziel.
-Zijn mythische betekenis is verbonden met de ziel van de overlevende op zoek naar reïncarnatie.
-Een vlinder is het symbool van: schoonheid, vergankelijkheid, onsterfelijkheid, wedergeboorte of gedaanteverwisseling.
-Het is een positief symbool van verandering en onsterfelijkheid, en de uit ogenschijnlijke dood geboren schoonheid (zoals de levenloos lijkende cocon).

Bron: https://marreiki.wordpress.com/2014/08/06/vlinders-kleur-en-interpretatie/

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:47

347; De aartsengelen, engelen en verlichte meesters zeggen dat je op de goede weg bent.  Vraag hun je te helpen op de goede weg voort te gaan.

Engelen boodschap tekst muziek aantal woorden 244

244; De aartsengelen en engelen verbeteren je zelfbeeld, zodat je zult weten hoe machtig je bent. Geloof in jezelf en je vermogens, en vertrouw erop dat het leven goed is.

Engelen boodschap tekst volledige bloglengte aantal woorden 1095 exclusief deze tekst

Engelen nummer 1095 is een boodschap van je engelen dat de levensveranderingen die je overweegt te maken de juiste zijn voor jou. Je optimistische gevoelens en positieve houding en gedachten helpen je bij het manifesteren van je hoogste doelen en ambities met betrekking tot je levensdoel en zielsmissie. Je engelen willen dat je weet dat je op de goede weg bent, dus blijf doorgaan.

Engelen nummer 1095 vertelt je dat je de berichten die je intuïtief ontvangt kunt vertrouwen, omdat ze je begeleiden naar het maken van noodzakelijke, positieve levensveranderingen die je zullen helpen bij het volledig leven en dienen van je goddelijke levensdoel en zielenmissie. De engelen ondersteunen en moedigen je aan om deze belangrijke veranderingen in het leven aan te brengen, omdat ze van groot voordeel op de lange termijn voor je zullen zijn. Je zult misschien het ‘oude’ (inclusief oude en verouderde manieren om dingen te doen) loslaten om het ‘nieuwe’ in je leven te laten komen. Je engelen begeleiden je en helpen je bij elke stap.

Engel nummer 1095 is een boodschap om je goddelijke levensdoel te dienen en dient als een positief voorbeeld voor anderen om te volgen. Wees niet bang om in de richting van je dromen te stappen. De keuzes van het leven zullen je je levenslessen leren. Leer ze goed en de sleutel tot begrip is van jou.

____________________________

Do you know I’m watching your colours keep flashing
I look through your eyes
Grey is for waiting not knowing
You’re going to be by my side
Red is for warning and blue is the colour
And yellow is love
Black is the colour of night
When you’re lying with me

Are you ready to fly
Can you leave the world behind, baby baby
Are you ready to fly
Together we’ll reach for the sky
When I hear you calling me
My heart is jumping and I want you so much
This rainbow emotion is starting to thrill me
I feel good inside
Kaleidoscope spinning as you start to touch me
We’re purple and gold
We live in the focus of love
And we’re drifting away

Are you ready to fly
(Are you ready to fly) (x3)

Are you ready to fly (x2)
Oh you know I’m watching your colours keep flashing
I look through your eyes
Grey is for waiting not knowing
You’ll be by my side
And red is for warning and blue is my feeling
Black is the colour of the night
When you’re lying with me

Are you ready to fly oh yeah ooh
Are you ready (x4)
Are you ready tell me
Are you ready to fly
(Are you ready to fly) (x3)

Are you ready to fly
Fly with me oh I
Are you ready to fly
Can you leave the world behind
Are you ready to fly